|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
DukDuk z rana, siostry drogie
No i WHY! Pytam WHY mam dziś wzrost? +0,3 na wadze wskazują cyferki Przeciez byłam grzeczna wczoraj, przedwczoraj, przed-przedwczoraj.... Nie wiem, może to wieczorny kogel-mogel... żółtko znaczy z tłuszczem... Lalamido spada mi w takich sytuacjach. Dziś ważę prawie pół kilo więcej niż tydzień temu Nie jest dobrze...Brawo siostro Sekta jest z Ciebie dumna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś mogę Ci tylko pozazdrościć...
|
||
|
|
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() ja tak szybciutko tylko, chciałam się pochwalić że wszystko dobrze poszło, obronę mam 14stego we wtorek ![]() a do tego spadek 0,5 kg pomimo obżerania się skrobią, kakao i innymi ![]() gratuluję wszystkich spadków, dużych i małych! miłego dnia
|
#1743 | |
|
Zadomowienie
|
Konczita, jaki cudowny poranek!!!! Ja dziś już doszłam do siebie, ale wspomnienie wczorajszego dnia powoduje wciąż dreszcz na moim grzbiecie. I jeszcze wzrost dzisiaj...
Tobie współczuję serdecznie, niezły kosmos... Bądź dzielna... ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie dobra wiadomość - teraz już pójdzie z górki ... o której ta obrona co bym wiedziała kiedy mam nie pracować Agnese Zapomniałam napisac że u mnie spadeczek tylko - 300 ale i tak zadawalające ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
ehhh jestem tak wku*****a że bym kogoś
|
|
#1745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Tobie spadeczku gratuluję, siostro ![]() Zauważ też, że jest to jednak jakas dobra wiadomość tego poranka
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
czy u was tez tak zimno? od dziś codziennie rano obowiązkowo 15 min. dzikiego tańca na rozgrzanie. i smutki precz!
trzymacie się. zima idzie.
|
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeeelllooouuł!! Melduję się JA! Mam taki zapierdziel w pracy że poprostu szok! no ale cuż
trza se jakoś dać radę nie? NO! I w ogóle chciałam poinformować że po mega meeeega zastoju ciocia lusia zgubiła gdzieś aż 1 wielki kilogram!!!!Ale czaad niee Tak więc moje wszystkie grzechy weselne z zeszłego miesiąca poszły się brzydko mówiąc je...ć yy bzykochać znaczy hłe hłę hę wiedziałąm że będzie gitez majonez w końcu Także zmieniać lecę podpis hyhyhyyy lalalalalal yeeeaaaa ![]() |
|
|
|
#1748 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/0-5-kg-skrobia-kuk...213929228.html ja za 9zl kupuje 400g w sklepie ze zdrowa zywnoscia w moim miescie... wiec nie jest az tak drogo... Cytat:
![]() Cytat:
a w niemczech kupilam za 0,65euro.Cytat:
biedactwo Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
|
|
#1749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
#1750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratki, siostro Ale zazdroszczę Ci jak diabli...
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zadomowienie
|
aha... widze ze dzis bede pisac sama ze soba??
spoznione DUK DUK pochwale sie... dzis spadzior -700g wiec co????!!!!!!! 100g ponizej wagi z ktora weszlam w nibytrojke nie wiem czy wierzyc tej glupiej wadze..... a nie, lepiej nie obrazam Pani szklanej.... moze do piateczku (PW) spadni mi jeszcze z pol kilogramka?? ![]() trzymajcie kciuki bo wiem ze ono moga wiele ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- o nie.. jednak Agnese jeszcze zyje
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj zanotowalam spadek 100g, ale jestem zadowolona, bo wczoraj mialam urodziny i minimalnie zgrzeszylam - chociaz nie jakos wybitnie.
Caly czas bez alkoholu, nawet w moje urodziny! Od poczatku dukania schudlam juz 700g, nie ma tragedii... tylko czemu inni chudna duuuuzo szybciej
|
#1753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aleksandra_M - postaram się
kryzys 5 miesięcznego dukania mnie dopadł, ale teraz mam siłę i motywację podwojoną (strach przed jojo też )Właśnie szykuję wałówkę na uczelnie, gdzie spędzę dziś sporą część dnia. Doliczyłam się ostatnio zjadania 8 jajek dziennie Konczita - zrekompensuj sobie jakoś dzisiaj dzień, sernikiem czy innym dukanowym pyszotkiem, w takich sytuacjach zdecydowanie potrzeba chwili "dla siebie" ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
W ogóle wszystkim wam gratki spadków! Jestem z Was dumna, przede wszystkim z silnej woli!
|
|
|
#1754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana niestety masz rację jak nie wzrost z @ to owulka i tak przynajmniej dwa razy w miesiącu mamy jazdę wzrostową ..... niby to jakiś plus dnia bo waga najniższa od pół roku więc nie jest tak źle tylko że za dużo dzisiaj tego się nazbierało .... sorki że Wam tak marudzę Cytat:
to się nazywa spadzior ... gratulujętak pomyłam ale do świąt to pewnie jeszcze dwa razy szmatą machnę ... a co do choinki to teraz jest tania i ładnie to wygląda tylko nie wiem czy to tak na jeden raz się nadaje ... ![]() Cytat:
piękny spadziorek !!!nie no ja jestem tylko trochę udaje że pracuję ... ![]() Cytat:
broadwaydream
|
|
#1755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem, zwarta i gotowa. A Twój spadzior powalił mnie na kolana. Następna. Widzę, że dziś same spadziory, i jeden wzrost - MÓJ
Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-09-08 o 09:52 |
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
szczypiorki podam wam miszmasz gołąbkowy który smakuje prawie jak u mamy
![]() kapusta włoska (oparzyć - wyszło mi 11 małych gołąbków bo liście z niej niewielkie, pozostałą kapustkę podgotować i poszatkować) 1/2 kg filetu z kurczaka - zmielić 1 cebula - w kostkę 300 g pieczarek 1 jajko przyprawy wg uznania cebulkę z pieczarkami poddusić, dodać poszatkowaną resztę kapusty włoskiej i podlać wodą żeby ładnie wszystko zmiękło, razem poddusić to około 15 minut i później całość wymieszać z mięskiem, dodać jajko, zawinąć w liście i gotować dodałam łyżkę koncentratu pomidorowego i wyszedł mi super sosik ale to pod koniec gotowania dodałam
|
#1757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dzis PP wiec moze to jakos nadpracuje ;< a w ogole to mam plan! dukam do konca wrzesnia, jesli beda w koncu efekty to superfantastycznie, jak nie, to uciekam na III
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczypiorki Wam już tak malutko zostało ... oby trzecia faza okazała się jeszcze spadkowa
|
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lody, pizza i te sprawy uroslo co nieco, ale od poneidzialku grzecznie bialeczkowo dukam, wiec juz spadlo co uroslo przez weekend i jest nawet o100g mniej niz 10dni temu ![]() wujek wyznaczyl mi 69kg. ja zobacze na ile wyciagne, bo cos mi wolno schodzi. a na swieta na III musze wejsc bo nie ma to tamto
|
|
#1761 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wierzyłam aż wadze ale spodnie prawdy numer 3 są już dobre ino tylko jeszcze ze dwa cm trza schudnąć bo jednak się jeszcze opobnka wylewa ciut no i na udach z 0,5 cm za opięte a są w kanta także wieta oco kama Cytat:
|
||
|
|
|
#1762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zawsze mnie powalaly Twoje spadki ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Twoje nie palenie ?
|
|
#1764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A święta mam nadzieję u wszystkich nas będą już IIIkowe w końcu taka okazja! (wigilia bez smażonej ryby byłaby dziwna ) Choć z drugiej strony strasznie sie tej III boje, bo teraz widze, jak łatwo mi było popłynąć przez tydzień. Ale musimy dac rade
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
a zajezacnie muszę stwierdzić że albo kryzys jeszcze nie nadszedł albo ja nałogiem nie byłam po 10 latach jarania hahahahah
mam ochote zapalić czasem ale tylko u TŻta bo u niego zawsze paliłam ... w pracy i w domu u rodziców never także lekko idzi szokems poprostu
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() latwo poplynac bedzie... latwo.... ja widzialam co sie stalo, jak raz ciasta zjadlam... dwa kolejne dni sie obzeralam czym popadlo ze trzeba sie bedzie pilnowac bardziej niz na II to prawda.... i ze kusi wszystko bardziej tez prawda... a warzywa pobudzaja apetyt i ciagle sie czegos chce.... bede sie chyba slodzikowym budyniem zapychac w przyszlosci
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no proszę jak ładnie idzie ... oby tak dalej ...
|
|
#1769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie będzie tak źle trza poprostu trenować silną wolę... mnie to jakos tak ostatnio wszystko to co silnej woli wymaga leciutko przychodzi hahaha ja nie wiem nie wiem przecia ja słaba płeć i psychika słabiuuuutka hahahaha DAMY RADE I NA III BO JAK NIE MY TO KTO!!??!! Sie pytam JA
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wszystkim zostało mało. ja dopiero na początku jestem;p po moim przedwczorajszym grzeszeniu i przybraniu 200g dziś mam 100g mniej.lepsze coś niż nic. wciąż mnie ciekawi czy ta moja waga się ruszy i spadnie tak jak chce.wcześniej nie miałam dużego szczęścia z dietami:/ ale póki co jestem jeszcze dobrej myśli ![]() muszę wymyślić co dziś sobie na obiad zrobić..
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Nie jest dobrze...

wiedziałąm że będzie gitez majonez w końcu 

) u mnie w liceum
No.... i co...?
... pan Zbysiu jest z nami od zawsze - doskonały w swoim zawodzie i przesympatyczny człowiek ... przyszedł się pożegnać a ja myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok - co to się porobiło
świat schodzi na psy - no rzesz żeby się już ten dzień skończył ...