|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() U tych samych, bo są najlepsi z najlepszych . MsE . Ale piersi się (jeszcze) nie zmieniły, są tylko bardziej tkliwe
|
|
|
|
|
#5732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5733 |
|
Wtajemniczenie
|
Fergi, ze sie tak wyraze
bedzie dobrze, Ja tez ciezko przeszlam rekonwalestencje, nie dosc ze bol to jeszcze wsparcie tylko ze strony taty![]() zobaczysz z dnia na dzien bedzie lepiej, bol ustaoi no musi przeciez nie? nie klocta sie z Tz, bol minie i pojawi sie radosc jeszcze bedziesz sie smiala z Twoich postow trzymaj sie cieplo, jestes dzielna i dasz radeStar Doll dodali nowe zdjecia na Pudlu wiec mykaj tam i dodawaj komentarze, tu zadnego poparcia nie uzyskasz..nikt Cie tu nie lubi ![]() troche siara siedziec na forum jak kazdy sie z Ciebie smieje nie? i z Toba tez sobie poradzimy, nie takie trolice tu bywaly! a teraz do szkoly mature rob ![]() Listopadzia hej ho
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-09-09 o 11:35 |
|
|
|
#5734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#5735 |
|
BAN stały
|
27, jedne mgr i teraz podyplomowe koncze, a za chwile ide na nastepne podyplom. niektorzy maja tez inne ambicje niz cyckami swiecic i o biuscie nawijac caly dzien. to dopiero strata czasu. w niektorych przypadkach jak widac i pieniedzy
lol
|
|
|
|
#5736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z jakich TY nizin jestes skoro oceniasz czlowieka po piersiach? wszystkie procz Ciebie mamy zycie, prace , rodziny wiec nie tylko siedzimy tu i piszemy o biuscie ![]() pomnik chcesz za swoje posty czy jak
|
|
#5738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz to pojechałaś Wiesz, każda z nas ma ciekawe życie i nie tylko cyckami żyje. Ja mam to szczęście i nie narzekam na niespełnione ambicje w żadnej dziedzinie mojego życia ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- pięknie powiedziane
|
|
#5739 |
|
BAN stały
|
prace mam, TŻta też, rodziny poki co nie i na razie nie zamiezam, za mloda jestem. nie planuje poki co dziecka, zdarze. mam czas.
ja nie jestem tu po to zeby mnie ktos lubil, nie szukam kolezanek na forach- co za glupota, mam dosc w realu, Wy na tym forum szukacie poparcia dla Waszej decyzji o zrobieniu implantow i zeby sie miec gdzie niby,,pochwalic'', jak na zywo nie ma komu, a na kolezanki z forum zawsze mozna liczyc, zeby Was ktos utwierdzil w waszej niby slusznej decyzji o powiekszeniu biustu, ja nigdzie nie pisalam, ze jestem prawnikiem, a studia podyplom na wydziale prawa i administracji. same sobie dospiewalyscie, ze jestem po prawie. lol no widocznie nie masz ciekawego zycia, ze gadasz z jakimis obcymi dziewczynami caly dzien na forum o piersiach. z rodzina nie masz o czym nawijac? widocznie dla nich to tez nie jest interesujace skoro kazda z Was szuka poparcia na forum. ja nie mam nic przeciwko sztucznym piersia, niektore mi sie nawet czasem podobaja np. w playboyu, chociaz rzadko. po prostu ten temat przypomina jakas sekte, kolo gospodyn wiejskich czy towarzystwo wzajemnej adoracji. Edytowane przez star doll Czas edycji: 2010-09-09 o 11:51 |
|
|
|
#5740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ogarniam Ciebie laleczko
|
|
#5741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A męża nie masz, albo znowu kłamiesz, bo po co byś szukała lokalu w szczecinie na przyjęcie weselne? ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Spokojnie Agnes, ta dziewczynka ma nas przecież za panie, co to wiadomo gdzie dorabiają, a do głowy jej nie przyjdzie, że mamy rodziny, pracę, mężów, skończone studia (często niejedne) przyjaciół, spora część z nas ma dzieci i w ogóle fajne życie, które toczy się poza tym forum.
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-09-09 o 11:57 |
|
|
|
|
#5742 |
|
Kazar Lady
|
star doll
wiesz jaka ja jestem zadowolona, że dzięki chirurgii plastycznej odzyskałam to, co straciłam/ zepsuło się w trakcie ciąży i karmienia piersią? Pojęcia nie masz, bo jak sama piszesz nie masz dzieci. Może nie wypowiadaj się w takim tonie tu na forum, bo nie znasz dnia ani godziny..
|
|
|
|
#5743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#5744 | |
|
Zadomowienie
|
a można i tak
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() a z tą sektą to pojechałaś ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Dziewczyny miała może któraś z was jakieś doświadczenia z Xtreme Bra? Albo coś słyszała od kogoś kto używał? Ciekawa jestem czy to działa :P bo tak trochę bym chciała ścisnąć te cycki, żeby ładniej było, może dzięki temu się ścisną na stałe? http://allegro.pl/uwaga-xtreme-bra-3...211049711.html |
|
|
|
|
#5745 |
|
Wtajemniczenie
|
starDoll wiesz czego wrecz nienawidze w ludziach? jak zaprzeczaja sami sobie, sa paradoksalni do skrajnosci!
wypieraja sie tego z czym sie lacza tak naprawde! po co wybralas te forum? skoro krytykujesz nasze wybory? wklejasz zdjecia z tandetnej strony, ktora nie cieszy sie dobra opinia publiczna ![]() osoba na poziomie nie wertuje takich info na takich stronach www, ma wyzsze ambicje wiesz... bez urazy, ale my tu jestesmy nastawione pozytywnie i popieramy kazda tu kobiete, ktora chce nieco poprawic swoja nature i nie widze w tym nic zlego a co to przestepstwo? ![]() czy moze podswiadoma zazdrosc? bagatela 12ooo tys zl wydac na biust, na siebie, zrobic cos pieknego ze soba! moze to Cie boli he?
|
#5746 |
|
Rozeznanie
|
A czego oczekujesz? Znajdujesz się w dziale Zdrowie i medycyna, w Chirurgii plastycznej, w wątku Powiększanie piersi. Tu piszą osoby, które mają konkretne zamiary względem poprawienia urody swoich piersi lub już po tym fakcie. Jeżeli chcesz pisać o tym, jakie to z nas cytuję: dojne mućki, ohydne silikoniary, cycoliny albo zapoczątkować dyskusję na temat - powiększanie piersi -podoba mi się czy nie, to idź na Forum plotkowe. Tam na pewno znajdziesz osoby zainteresowane tematem, zarówno zwolenników jak i przeciwników powiększania piersi. Tutaj są tylko zwolennicy, a to forum nie służy obrażaniu innych, tylko wymianie doświadczeń, pozyskiwaniu informacji na temat operacji i rekonwalescencji po niej. Piszę po raz kolejny - twoja obecność tutaj nie jest mile widziana.
|
#5747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5748 |
|
Rozeznanie
|
Tak, Samii ma takie coś, ale ona ma konkretne zalecenia od dr, żeby piersi unosić do góry, wiadomo dlaczego.
Ms_E, po operacji nie powinno się piersi zbliżać na siłę, bo można sobie zaszkodzić i zawsze lepiej zapytać swojego dr, czy można coś takiego założyć, ale stawiam na to, że raczej nie i trzeba swoje odchodzić w staniku pooperacyjnym Muszę zmykać. I tak wyrobiłam dziś co najmniej tygodniową normę w pisaniu postów
|
#5749 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=fergilka;21951406]
Dzięki dziewczynki, za wszystkie rady i dobre słowo, wiem, że muszę to przeczekać, ale jak na razie jest ciężko, do tego jestem niewyspana, nienajedzona - bo jakoś mi nie wchodzi., na dworze ciągle pada No nic tylko czas, czas, czas. Zaraz będę odliczać do końca mojej rekonwalestencji wcześniej było odliczanko do op Fergilko ak- no teraz będziemy odliczać aż minie pierwszy tydzień Viola - a Viola szczęśliwa już w domku odpoczywaListopadowa
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-09-09 o 12:51 |
|
|
|
#5750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3 zera mniej ![]() i jeszcze są te uniwersalne, że niby oryginalne. Ale to wątpię żebym w to wlazła :P Edytowane przez Ms_E Czas edycji: 2010-09-09 o 12:50 |
|
|
|
|
#5751 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() z tego co się orientuję nie można zbyt wczesnie zbliżać i unosić piersi..najlepiej zrobisz pytając swojego lekarza |
|
|
|
|
#5752 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny ja po odebranych wynikach torbiel łagodna nic poza tym ha ha
|
#5753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie lepiej ignorowac takie zaczepki
|
|
#5754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5755 |
|
Wtajemniczenie
|
Fergilka nie martw się, każda z nas to przechodziła, za tydzień będziesz już się z nich cieszyć
Nie było mnie tu parę dni, wchodzę a tutaj znowu star doll, marudzi że my mamy takie ambicje że tracimy czas na gadanie o cyckach a sama siedzi w temacie który jej nie dotyczy i sie produkuje choć nikt jej nie chce czytać Beatrycze super że łagodna
|
#5756 |
|
Zakorzenienie
|
Ms_E-hejka
Taki staniczek o którym piszesz nosi Sweet. Jak już dostaniesz na niego zgodę
|
|
|
|
#5757 |
|
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim. Tu agulek. Chce sobie powiększyć piersi i mam dylemat bo byłam u trzech lekarzy na konsultacji i mam mętlik w głowie bo nie wiem kogo wybrać i jaki rozmiar implantów. Mam 172 cm wzrostu i wazę ok 64 kg mam budowe klepsydry, miseczkę małe 75B.Kształ mam jak łezka, chciałabym mieć ze dwa rozmiary większe Jeden lekarz powiedziała ze dla mnie 410 g anatomy profil średni ( po zabiegu miseczka 75 D) a drugi ze 370 g anotomy profil wysoki i ze tez wyjdzie D. Ten lekarz i ten wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie bardzo miło mi sie z nimi rozmawiało i nie wiem kogo wybrać. Czy ktoś może ma podobne wymiary do moich lub robił u któregoś z tych lekarzy i moze mi podpowiedzieć bedę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
|
|
|
|
#5758 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jak pytałam o staniki z fiszbinami, pushupy i tak dalej to dr powiedział, że za 2 tygodnie już można, byleby codziennie całymi dniami nie było fiszbinów. To co myślicie? mi się wydaje, że może to nawet lepiej je tak pościskać, bo takie jakieś rozlazłe |
||
|
|
|
#5759 |
|
Raczkowanie
|
Już mi troszkę przeszło. Przyjechali do mnie koledzy w tym jeden jest kucharzem, zrobił fikuśne kanapeczki, potem wegetariańskie risotto, wyszli mi z pieskami, ogarneli chatke, zrobili warkoczyka z (tłustych włosów
) i na razie jest ok. Wzięłam drugi ketonal i prawie nic nie boli, tylko przy zmianie pozycji czy wstawaniu. Od jutra będę brać ketonal tylko na wieczór, w dzień starczy mi ibuprom, bo w sumie ból sam w sobie jakby mija, tylko tak coś ciągnie i kłuje czasami. Teraz czekam na TŻ, kazał mi się modlić o deszcz bo wtedy wcześniej wróci, a ja z drugiej strony nie chce takiej deszczowej pogody bo ona dołuje a z drugiej chce być już z nim ![]() Jeszcze jeden hit przede mną: jutro wraca mamusia i dowie się o cycusiach, tak więc śpiewam sobie: co powie mama lalala ![]() Kochane jesteście aa i rozmawiałam z mamą jednego z tych koleżków, która jeszcze niedawno pracowała w cycuszkowej klinice jako pielęgniarka i mówiła, że powoli muszę rozćwiczać mięśnie, oczywiście z umiarem i bez gwałtownych ruchów, ale mam ruszać rączkami z czasem coraz wyżej i nie leżeć cały czas...mówiła żeby robić z lodu okłady między piersiątka lub kupić takie chłodzące plastry przeciwbólowe w aptece to szybciej opuchlizna minie i będzie z górki.
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-09 o 15:19 |
|
|
|
#5760 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
to ustrojstwo to nie jest zwykły stanik tylko coś co na stanik sie zakłada zeby piersi były wyżej i bliżej, tak? a powiedz, możesz podnieśc piersi do góry? ja spory czas nie mogłam ich w tę stronę ruszyc po zabiegu ![]() Rozumiem, że chcesz w ten sposób uzyskać ten nieszczesny rowek? Nie sądzę jednak, ze one dadza się tak zbliżyć na stałe. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

.
Boże, jak ja Ci zazdroszczę
. Ale piersi się (jeszcze) nie zmieniły, są tylko bardziej tkliwe

he he