|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5761 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
|
|
|
|
|
#5762 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
) najwazniejsze to sie badac regualrnie, kochamu swoje cycusie i nie mozemy ot ym zapominac. starsznie wkurza mnie moja mama, ze sie w ogoel nie bada. psozla jakis czas temu na ta darmową mamografie i nie zrobila jej bo peilegniarka ja wkurzyla - byla chamska i scisnela ja za piers bolesnie - ludzie to swinie.... wkurzam sie jak o tym mysle...
|
|
|
|
|
#5763 | |
|
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#5764 | |
|
|
Cytat:
kochana widzisz wszystko juz bedzie dobrze czarne chmury zaraz przejda...mama nadzieje ze ja nie bede miala takich chwil zwatpienia po zabiegu, a jesli nawet to macie wybic mi to z glowy buziaki wielkie |
|
|
|
|
#5765 |
|
|
a ta a propos Star doll
) to dla mnie to wszystko jest nawet zabawne ![]() mysle ze specjalnie nas prowokujesz i swietnie sie przy tym bawisz ) mozemy sie pospierac, ja nie mam nic pzreciwko , tylko bez zadnego sciemniania i obrazania a forum wlasnie po to jest zeby pogadac, dodac sobie otuchy, szczerze poradzic, taka grupa wsparcia - nie wiem zupelnie czemu sie buntujesz przeciwko temu
|
|
|
|
#5766 |
|
Kazar Lady
|
dla mnie dziwne dlatego pytałam, ja nie mogłam o wiele dłużej ich podnieśc do góry, nawet ramiączek w staniku nie mogłam normalnie regulować
![]() co do tego staniczka to pewnie że zamów sobie, bo wydaje mi sie, że jednak nie potrzebowałaś opinii tylko potwierdzenia |
|
|
|
#5767 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki powiedzcie czy z czasem układania się piersi, zejścia opuchlizny one zmaleją? mi te moje wyglądają na taaakie wielkie...zerknijcie proszę do mojej galeryjki.
I jak noszę teraz stanik sportowy 70D to taki będę nosić potem z fiszbinami czy koroneczki czy jak to jest? chciałabym na tym 70D poprzestać
|
#5768 |
|
Raczkowanie
|
Fergilka to masz ten sam motyw z mamą co ja, też nic nie wie...brrrrrr boje sie pomyśleć. Ale dzielna jesteś jeszcze 2 dni i już będzie po bólu...i nigdy nie mów po co to zrobiłaś...bo teraz jakie by nie były to są duuuuużżżżeeee jęęędrne i fantastyczne....za miesiąc mi będziesz mówić że będzie dobrze
i ból zaraz minie Darling no pokaż pokaż co przed nami ukrywasz
|
#5769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo mi się tak podoba jak je tak ścisnę więc jak by się udało tym tak to achhh tylko glupio bo 6 ramiączek i z tyłu mocno zabudowany, no ale czego się nie robi... |
|
|
|
|
#5770 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozazdrościć kolegów ![]() Super że już lepiej wiedziałam że to tylko tak przez ten ból mówiłaś ![]() Ja jestem ciekawa jak ja to zniosę do tego jeszcze moje małe dwa diabełki kochane... Mam nadzieję że będzie ok...Ja jak powiedziałam mamie to popatrzyła na mnie i powiedziała tylko : "żartujesz" później pytania, po co? przecież masz - a ja na to : A co mam Tata powiedział że mi doope pasem zleje Tylko że u Ciebie to już fakt dokonany ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Wysłałam Ci zaproszenie
|
|
|
#5771 |
|
Raczkowanie
|
Ależ poruszenie się zrobiło na fiolecie za sprawą niejakiego trolla
Fergilka Mnie dr też uprzedzał że pierwsze doby będą najgorsze, że będę wyklinac siebie, jego i cały świat, płakac żeby to ze mnie wyjeli itd także to co przeżywasz jest podobno zupełnie normalne, można nawet powiedziec, że "właściwe. Badź dzielna, już prawie po krzyku Kochana no wyobraź sobie tą plażę i bikini!![]() Wracaj szybciutko do formy! Ms_E Dzięki za słowo otuchy, od razu raźniej Dziewczynki a co do mojego dylematu to już troche pozbierałam myśli i umówiłam się na drugą konsultację za 2 tyg. Tym razem porozmawiam bardziej rzeczowo. Przedewszystkim zapytam o tą asymetrię bo nie wierzę, że to nie jest do skorygowania. Po to właśnie jest chirurgia plastyczna, nie takie piersi widziałam i zdjęcia po op kładły mnie na kolana. Nie wiem czy czytałyscie moje wcześniejsze posty bo przez trolla produkcja poszła pełną parą ale ja to rozumuje tak: prawa pierś jest o 1cm większa i wydaje mi się ze to właśnie dlatego prawa brodawka wydaje sie uciekac. Tutaj rodzi sie pytanie czy włożyc do obu piersi identyczny implant i ta różnica będzie nieznaczna CZY czy do lewej (tej mniejszej) o 10cc większy żeby były sobie równe wtedy prawdopodobne ze brodawki uciekną troszke na boki ale przynajmniej symetrycznie. I tutaj druga kwestia: dac tym otoczkom życ swoim życiem CZY przesunąc je do środka tą metodą o której pisała mi magdalenadom. Rozmiar zostawiam na koniec. Chcę DUŻYCH piersi ale nie chce też przesadzic, wiem ze to trudno wypośrodkowac ale jestem dobrej mysli. Kochane powiedzcie mi gdzie znaleźc katalog Nagora?? Musze sie sama zmierzyc, zastanowic, przespac z tym kilka nocy i dopiero zdecydowac. Ponizej 420cc nie schodze dlatego, że wychodzę z założenia, że skoro już mam kłaśc sie pod nóż, cierpiec katusze i byc zdana na TŻ przy każdej najdrobniejszej czynności to dla cycków o jakich marze a nie żeby wracac po więcej.Dziękuję wam wszystkie żelkowe kobitki, że jesteście i że macie odwage spełniac swoje marzenia i jeszcze wspierac w tym innych PS. cholera musiałam pisac tego posta dwa razy |
|
|
|
#5772 |
|
Raczkowanie
|
też jestem zdania ,że jak się kroic to po to aby uzyskac wymarzony rozmiarek....
przykład na mnie: marzyłam o pełnym d..nie jestem drobna dziewczynką ?(62kg) i mam 162 wzrostu.... swoje miałam b, teraz owszem mam ładne kształtne, większe, ale pełne c i dlatego mam ten cholerny niedosyt i temat cycków w moim domu nadal istnieje--mąż ma mnie już dośc...i ja sama siebie też....niestety za późno trafiłam na forum teraz napewno bym wybrała wkładkę min 400hp.....pozdrówka
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-09-09 o 19:07 |
|
|
|
#5773 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() jak Ci się podoba taki efekt to pewnie mozesz tak chodzić, jednak nie liczyłabym, ze po jakimś czasie piersi bez stanika będą o wiele blizej niż masz teraz, to jest bardziej kwestia anatomii i szerokości żelka ![]() Ja osobiście po operacji nie miałam zamiaru latać w stanikach, z którymi się męczyłąm przed i faktycznie przeważnie chodzę bez ![]() Baby katalog nagora www.nagor.com ja korzystam z tej stronki - tu są tylko IMPLEO http://www.italtrade.ro/nagor.html |
|
|
|
|
#5774 |
|
Wtajemniczenie
|
Fergilka mi coś komenty nie chcą działać, super masz te cycuchy, zapuchnięte ale już widać że będą bardzo ładne, tylko czekaj aż minie kryzys bólu
|
#5775 | |
|
Raczkowanie
|
no czekamy ja jutro na badanie krwi i jeszcze we wtorek na usg czy aby nie ma żadnego krwiaka po bipsji i bede miec wszystko
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
|
#5776 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Dragon_Lady. Pierwszy lekarz to dr Żukowska - i ona powiedziała ze do mojej sylwetki to spokojnie 410-450 anatomy profil średni natomiast dr Paweł Pisera mowi ze 370 anatomy profil wysoki. A czy wszyscy lekarze podają w tych samych jednostkach rozmiar implantów bo ja juz się pogubiłam co to jest HP, CC (czy to jest to samo co ml)? Pozdrawiam
|
|
|
|
#5777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
CC - to pojemnosc...
|
|
|
#5778 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie nastawiaj się, że wszystko będzie tak, jak sobie wymarzyłaś, niestety po cuda to do kogo innego trzeba udać ![]() ja pamiętam dr jako rzeczowego i nie obiecującego gruszek na wierzbie (na szczęscie ) - jeśli masz wątpliwości co do jego propozycji, to zawsze warto skonsultować się z kimś jeszcze ja nie wierzyłam że nie da się u mnie cięcia wokół otoczki zrobić ![]() Cytat:
mam takie ustrojstwo, sama je sobie wymyśliłam po poprawce, jako że ciągle wydawało mi się, że zwykłe fiszbinowe staniki za słabo podnoszą piersi ![]() Ms_E - myślę, że to cudo nie na wiele się zda w Twoim przypadku, mimo wszystko. masz dość szeroką klatkę i dość małe wkładki... jeśli dr Ci pozwoli nosić tego typu gadżety (skonsultuj się z nim dla pewności) to spróbuj, może jednak dadzą Ci zadowalający Cię efekt |
||
|
|
|
#5779 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#5780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczymy, już właśnie zamówiłam sobie, zobaczę co to jest w ogóle
|
|
|
|
|
#5782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- no nieźlePytałaś o opuchliznę-spuchnięta jesteś sporo, myślę że za miesiąc będzie można ocenić ile Staniczek sportowy ten który masz to 70D- w staniczku z miseczkami rozmiar miseczki będziesz miala większy-70E czasem 70F Cytat:
- masz pod gruczoł? Tylko jak skoro pisałaś ze dwa dni temu że nie masz gruczołu No zagadka tygodnia normalnie![]() Cytat:
. I teraz jak doczytałam jaką masz zrobione metodą to powiem szczerze że wątpie by coś dał taki staniczek - bo tak się mięśnie kształtuje przy mostku. A u Ciebie co miał by zrobić, może najwyżej skórę przy mostku rozciągnąć i się dokładnie spytaj czy możesz systematycznie i drastycznie piersi zbliżać.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#5783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja wiem, że on nie ma co tam robić, ale jak przyjdzie to przymierzę i o, najwyżej w kąt |
|
|
|
|
#5784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10cc to dwie łyżki wody - rozlane po całej powierzchni sporego (400cc) implantu. To chyba za malutko by cokolwiek skorygować . No ale może to własnie jakiś pomysł- choś łatwiej by chyba było takie kombinacje w implantach anatomicznych robić. Tam jest większe pole manewru. A czemu masz inaczej tą brodawkę- masz mniej gruczołu czy asymetrię (nie widziałam Twojej wyjścióweczki), jesteś po karmieniu? Bo może dwa różne implanty i tak nic nie dadzą A może te brodawki zostawić - tzn zrobić teraz wilkośc odpowiednią a potem ewentualnie korektę brodawek. Zreszta przy dużych implantach całkowitą korektę brodawek (nie wiem czy masz mieć całkowitą czy półksiężycem tylko) niektórzy lekarze zalecają zrobić po 6msc od powiększania- to na wypadek żeby się szwy nie rozeszły a brodawka nie rozciągnęła. To oczywiście takie moje gdybania Myślę, że jeśli jeszcze raz wszystko przedyskutujesz z dr to z pewnością znajdziecie najlepsze dla Ciebie rozwiązanie ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#5785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- To ja odliczę na dziś niedługo niezły maraton będzie, dzień po dniu no no Natasha ![]() Romaria ![]() Kashantii ![]() Marusik ![]() Beatrycze Kwinna ![]() Madzienka ![]() BabyB ![]() Laloona ![]() Miliqqq Dragon ![]() Pink ![]() Magera ![]() Kejsiii
|
|
|
|
|
#5786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#5787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5788 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak ja. I nie chodzi o to czy pod gruczoł czy pod mięsień, ale o to że nie wiedziałam co i jak.
|
|
#5789 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki z promiennym uśmiechem
Mój TŻ tym razem nie mógł zasnąć, patrzył jak śpie, czy oddycham, i czy się aby nie przekręcam na bok, przestraszył się tych nassenych tabletek Budziłam się dwa razy w nocy, połaziłam po chatce, napiłam się meliski i znów do wyrka. Jak człowiek wyspany to aż chce się żyć, rano powolutku pozmywałam naczynka, mam apetyt Wczoraj podczas masowanka i zmieniania opatrunków poczyniliśmy z TŻ fotki ale ma je w telefonie więc wrzucę wieczorkiem. Czekam teraz na mamusię, która jak mi się dziś przypomniało ma DZIŚ URODZINY 50-TE więc mam dla niej suprise jezu nie wiem jak zareaguje buuuuu...
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-10 o 09:36 |
|
|
|
#5790 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny podpisywałyście coś przed operacją, albo dostałyście jakieś papierki??
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

) najwazniejsze to sie badac regualrnie, kochamu swoje cycusie i nie mozemy ot ym zapominac. starsznie wkurza mnie moja mama, ze sie w ogoel nie bada. psozla jakis czas temu na ta darmową mamografie i nie zrobila jej bo peilegniarka ja wkurzyla - byla chamska i scisnela ja za piers bolesnie - ludzie to swinie.... wkurzam sie jak o tym mysle...
) i na razie jest ok. Wzięłam drugi ketonal i prawie nic nie boli, tylko przy zmianie pozycji czy wstawaniu. Od jutra będę brać ketonal tylko na wieczór, w dzień starczy mi ibuprom, bo w sumie ból sam w sobie jakby mija, tylko tak coś ciągnie i kłuje czasami. 

buziaki wielkie

do tego jeszcze moje małe dwa diabełki kochane... Mam nadzieję że będzie ok...
a nie żeby wracac po więcej.

ale jak pytałam o staniki z fiszbinami, pushupy i tak dalej to dr powiedział, że za 2 tygodnie już można, byleby codziennie całymi dniami nie było fiszbinów. To co myślicie? mi się wydaje, że może to nawet lepiej je tak pościskać, bo takie jakieś rozlazłe