Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 193 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 15:48   #5761
Ms_E
Zadomowienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
a nie mozesz zadzwonić do lekarza?
to ustrojstwo to nie jest zwykły stanik tylko coś co na stanik sie zakłada zeby piersi były wyżej i bliżej, tak?

a powiedz, możesz podnieśc piersi do góry? ja spory czas nie mogłam ich w tę stronę ruszyc po zabiegu
Rozumiem, że chcesz w ten sposób uzyskać ten nieszczesny rowek? Nie sądzę jednak, ze one dadza się tak zbliżyć na stałe.
teoretycznie mogę zadzwonić ale chyba zamówię to sobie najpierw, zobaczę czy coś daje w ogóle. Tylko nie wiem czy M czy L, czy ten uniwersalny Już 4 tygodnie po, więc chyba nic dziwnego, że mogę podnieść czy nie ?
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:58   #5762
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny ja po odebranych wynikach torbiel łagodna nic poza tym ha ha widze że tu od rana niezła jazda ja uważam że lepiej nie reagować na jej pisanie ,całkowicie ją ignorować może w końcu zwątpi i przestanie wchodzić do nas
widzisz???? wszystko sie dobrze konczy ) najwazniejsze to sie badac regualrnie, kochamu swoje cycusie i nie mozemy ot ym zapominac. starsznie wkurza mnie moja mama, ze sie w ogoel nie bada. psozla jakis czas temu na ta darmową mamografie i nie zrobila jej bo peilegniarka ja wkurzyla - byla chamska i scisnela ja za piers bolesnie - ludzie to swinie.... wkurzam sie jak o tym mysle...
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:02   #5763
dragon_lady

Cytat:
Napisane przez agulek_c Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim. Tu agulek. Chce sobie powiększyć piersi i mam dylemat bo byłam u trzech lekarzy na konsultacji i mam mętlik w głowie bo nie wiem kogo wybrać i jaki rozmiar implantów. Mam 172 cm wzrostu i wazę ok 64 kg mam budowe klepsydry, miseczkę małe 75B.Kształ mam jak łezka, chciałabym mieć ze dwa rozmiary większe Jeden lekarz powiedziała ze dla mnie 410 g anatomy profil średni ( po zabiegu miseczka 75 D) a drugi ze 370 g anotomy profil wysoki i ze tez wyjdzie D. Ten lekarz i ten wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie bardzo miło mi sie z nimi rozmawiało i nie wiem kogo wybrać. Czy ktoś może ma podobne wymiary do moich lub robił u któregoś z tych lekarzy i moze mi podpowiedzieć bedę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
kochana ale powiedz jak sie nazywaja ci lekarze !!!)
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:08   #5764
Miliqqq

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Już mi troszkę przeszło. Przyjechali do mnie koledzy w tym jeden jest kucharzem, zrobił fikuśne kanapeczki, potem wegetariańskie risotto, wyszli mi z pieskami, ogarneli chatke, zrobili warkoczyka z (tłustych włosów) i na razie jest ok. Wzięłam drugi ketonal i prawie nic nie boli, tylko przy zmianie pozycji czy wstawaniu. Od jutra będę brać ketonal tylko na wieczór, w dzień starczy mi ibuprom, bo w sumie ból sam w sobie jakby mija, tylko tak coś ciągnie i kłuje czasami.

Teraz czekam na TŻ, kazał mi się modlić o deszcz bo wtedy wcześniej wróci, a ja z drugiej strony nie chce takiej deszczowej pogody bo ona dołuje a z drugiej chce być już z nim

Jeszcze jeden hit przede mną: jutro wraca mamusia i dowie się o cycusiach, tak więc śpiewam sobie: co powie mama lalala

Kochane jesteście

aa i rozmawiałam z mamą jednego z tych koleżków, która jeszcze niedawno pracowała w cycuszkowej klinice jako pielęgniarka i mówiła, że powoli muszę rozćwiczać mięśnie, oczywiście z umiarem i bez gwałtownych ruchów, ale mam ruszać rączkami z czasem coraz wyżej i nie leżeć cały czas...mówiła żeby robić z lodu okłady między piersiątka lub kupić takie chłodzące plastry przeciwbólowe w aptece to szybciej opuchlizna minie i będzie z górki.

kochana widzisz wszystko juz bedzie dobrze czarne chmury zaraz przejda...mama nadzieje ze ja nie bede miala takich chwil zwatpienia po zabiegu, a jesli nawet to macie wybic mi to z glowy buziaki wielkie
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:17   #5765
Darling15

a ta a propos Star doll ) to dla mnie to wszystko jest nawet zabawne
mysle ze specjalnie nas prowokujesz i swietnie sie przy tym bawisz ) mozemy sie pospierac, ja nie mam nic pzreciwko , tylko bez zadnego sciemniania i obrazania
a forum wlasnie po to jest zeby pogadac, dodac sobie otuchy, szczerze poradzic, taka grupa wsparcia - nie wiem zupelnie czemu sie buntujesz przeciwko temu
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:45   #5766
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
t Już 4 tygodnie po, więc chyba nic dziwnego, że mogę podnieść czy nie ?
dla mnie dziwne dlatego pytałam, ja nie mogłam o wiele dłużej ich podnieśc do góry, nawet ramiączek w staniku nie mogłam normalnie regulować
co do tego staniczka to pewnie że zamów sobie, bo wydaje mi sie, że jednak nie potrzebowałaś opinii tylko potwierdzenia

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:56   #5767
fergilka
Raczkowanie

Dziewczynki powiedzcie czy z czasem układania się piersi, zejścia opuchlizny one zmaleją? mi te moje wyglądają na taaakie wielkie...zerknijcie proszę do mojej galeryjki.

I jak noszę teraz stanik sportowy 70D to taki będę nosić potem z fiszbinami czy koroneczki czy jak to jest? chciałabym na tym 70D poprzestać
Stary 2010-09-09, 17:07   #5768
Madzienka2010
Raczkowanie

Fergilka to masz ten sam motyw z mamą co ja, też nic nie wie...brrrrrr boje sie pomyśleć. Ale dzielna jesteś jeszcze 2 dni i już będzie po bólu...i nigdy nie mów po co to zrobiłaś...bo teraz jakie by nie były to są duuuuużżżżeeee jęęędrne i fantastyczne....za miesiąc mi będziesz mówić że będzie dobrze i ból zaraz minie

Darling no pokaż pokaż co przed nami ukrywasz
Stary 2010-09-09, 17:30   #5769
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie dziwne dlatego pytałam, ja nie mogłam o wiele dłużej ich podnieśc do góry, nawet ramiączek w staniku nie mogłam normalnie regulować
co do tego staniczka to pewnie że zamów sobie, bo wydaje mi sie, że jednak nie potrzebowałaś opinii tylko potwierdzenia
tzn my tu mówiłyśmy o puszczaniu mięśni itd, a ja sie wczoraj dowiedzialam ze mam pod gruczol no wiec moze tez dlatego ja moge sie nimi bawic ze tak powiem
bo mi się tak podoba jak je tak ścisnę więc jak by się udało tym tak to achhh tylko glupio bo 6 ramiączek i z tyłu mocno zabudowany, no ale czego się nie robi...
Stary 2010-09-09, 17:36   #5770
kwianna
Raczkowanie

Cytat:
Już mi troszkę przeszło. Przyjechali do mnie koledzy w tym jeden jest kucharzem, zrobił fikuśne kanapeczki, potem wegetariańskie risotto, wyszli mi z pieskami, ogarneli chatke, zrobili warkoczyka z (tłustych włosów) i na razie jest ok. Wzięłam drugi ketonal i prawie nic nie boli, tylko przy zmianie pozycji czy wstawaniu. Od jutra będę brać ketonal tylko na wieczór, w dzień starczy mi ibuprom, bo w sumie ból sam w sobie jakby mija, tylko tak coś ciągnie i kłuje czasami.

Teraz czekam na TŻ, kazał mi się modlić o deszcz bo wtedy wcześniej wróci, a ja z drugiej strony nie chce takiej deszczowej pogody bo ona dołuje a z drugiej chce być już z nim

Jeszcze jeden hit przede mną: jutro wraca mamusia i dowie się o cycusiach, tak więc śpiewam sobie: co powie mama lalala

Kochane jesteście

aa i rozmawiałam z mamą jednego z tych koleżków, która jeszcze niedawno pracowała w cycuszkowej klinice jako pielęgniarka i mówiła, że powoli muszę rozćwiczać mięśnie, oczywiście z umiarem i bez gwałtownych ruchów, ale mam ruszać rączkami z czasem coraz wyżej i nie leżeć cały czas...mówiła żeby robić z lodu okłady między piersiątka lub kupić takie chłodzące plastry przeciwbólowe w aptece to szybciej opuchlizna minie i będzie z górki.

pozazdrościć kolegów

Super że już lepiej
wiedziałam że to tylko tak przez ten ból mówiłaś
Ja jestem ciekawa jak ja to zniosę do tego jeszcze moje małe dwa diabełki kochane... Mam nadzieję że będzie ok...

Ja jak powiedziałam mamie to popatrzyła na mnie i powiedziała tylko :
"żartujesz"
później pytania, po co? przecież masz - a ja na to : A co mam
Tata powiedział że mi doope pasem zleje

Tylko że u Ciebie to już fakt dokonany

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
tzn my tu mówiłyśmy o puszczaniu mięśni itd, a ja sie wczoraj dowiedzialam ze mam pod gruczol no wiec moze tez dlatego ja moge sie nimi bawic ze tak powiem
bo mi się tak podoba jak je tak ścisnę więc jak by się udało tym tak to achhh tylko glupio bo 6 ramiączek i z tyłu mocno zabudowany, no ale czego się nie robi...
To nie wiedziałaś wcześniej???
Wysłałam Ci zaproszenie mogę zerknąć na Twe cudeńka?

Bo trzeba się śmiać, Wariatkę grać -Szczęśliwym być i z życia drwić
kwianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 18:17   #5771
BabyB
Raczkowanie

Ależ poruszenie się zrobiło na fiolecie za sprawą niejakiego trolla Ja to pozostawię bez komentarza bo myślę, że nie ma sensu się wdawac w słowne przepychanki z osobą która swoje poglądy kształtuje w oparciu o takie serwisy jak pudelek. Widze zresztą, że ta osoba ma już zablokowany dostęp do udzielania sie na forum także będzie spokój. :brawo:

Fergilka Mnie dr też uprzedzał że pierwsze doby będą najgorsze, że będę wyklinac siebie, jego i cały świat, płakac żeby to ze mnie wyjeli itd także to co przeżywasz jest podobno zupełnie normalne, można nawet powiedziec, że "właściwe. Badź dzielna, już prawie po krzyku my tu wszystkie jesteśmy z Tobą, nie rób sobie wyrzutów bo TŻ napewno rozumie Twoje frustracje i przyjmie to wszystko na klate Kochana no wyobraź sobie tą plażę i bikini!
Wracaj szybciutko do formy!

Ms_E Dzięki za słowo otuchy, od razu raźniej

Dziewczynki a co do mojego dylematu to już troche pozbierałam myśli i umówiłam się na drugą konsultację za 2 tyg. Tym razem porozmawiam bardziej rzeczowo. Przedewszystkim zapytam o tą asymetrię bo nie wierzę, że to nie jest do skorygowania. Po to właśnie jest chirurgia plastyczna, nie takie piersi widziałam i zdjęcia po op kładły mnie na kolana. Nie wiem czy czytałyscie moje wcześniejsze posty bo przez trolla produkcja poszła pełną parą ale ja to rozumuje tak: prawa pierś jest o 1cm większa i wydaje mi się ze to właśnie dlatego prawa brodawka wydaje sie uciekac. Tutaj rodzi sie pytanie czy włożyc do obu piersi identyczny implant i ta różnica będzie nieznaczna CZY czy do lewej (tej mniejszej) o 10cc większy żeby były sobie równe wtedy prawdopodobne ze brodawki uciekną troszke na boki ale przynajmniej symetrycznie. I tutaj druga kwestia: dac tym otoczkom życ swoim życiem CZY przesunąc je do środka tą metodą o której pisała mi magdalenadom. Rozmiar zostawiam na koniec. Chcę DUŻYCH piersi ale nie chce też przesadzic, wiem ze to trudno wypośrodkowac ale jestem dobrej mysli. Kochane powiedzcie mi gdzie znaleźc katalog Nagora?? Musze sie sama zmierzyc, zastanowic, przespac z tym kilka nocy i dopiero zdecydowac. Ponizej 420cc nie schodze dlatego, że wychodzę z założenia, że skoro już mam kłaśc sie pod nóż, cierpiec katusze i byc zdana na TŻ przy każdej najdrobniejszej czynności to dla cycków o jakich marze a nie żeby wracac po więcej.

Dziękuję wam wszystkie żelkowe kobitki, że jesteście i że macie odwage spełniac swoje marzenia i jeszcze wspierac w tym innych roza:

PS. cholera musiałam pisac tego posta dwa razy bo mi połączenie sieciowe świrujee
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 19:04   #5772
alis280
Raczkowanie

też jestem zdania ,że jak się kroic to po to aby uzyskac wymarzony rozmiarek....
przykład na mnie:
marzyłam o pełnym d..nie jestem drobna dziewczynką ?(62kg) i mam 162 wzrostu....
swoje miałam b, teraz owszem mam ładne kształtne, większe, ale pełne c i dlatego mam ten cholerny niedosyt i temat cycków w moim domu nadal istnieje--mąż ma mnie już dośc...i ja sama siebie też....niestety za późno trafiłam na forum teraz napewno bym wybrała wkładkę min 400hp.....pozdrówka

Edytowane przez alis280
Czas edycji: 2010-09-09 o 19:07
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 19:49   #5773
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
nie przyszło mi do głowy, że nie wiesz jaką metodą masz zrobione piersi
jak Ci się podoba taki efekt to pewnie mozesz tak chodzić, jednak nie liczyłabym, ze po jakimś czasie piersi bez stanika będą o wiele blizej niż masz teraz, to jest bardziej kwestia anatomii i szerokości żelka
Ja osobiście po operacji nie miałam zamiaru latać w stanikach, z którymi się męczyłąm przed i faktycznie przeważnie chodzę bez

Baby katalog nagora www.nagor.com
ja korzystam z tej stronki - tu są tylko IMPLEO http://www.italtrade.ro/nagor.html

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 20:15   #5774
kejtigda
Wtajemniczenie

Fergilka mi coś komenty nie chcą działać, super masz te cycuchy, zapuchnięte ale już widać że będą bardzo ładne, tylko czekaj aż minie kryzys bólu
Stary 2010-09-09, 20:36   #5775
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
świetnie no to teraz już tylko czekamy
no czekamy ja jutro na badanie krwi i jeszcze we wtorek na usg czy aby nie ma żadnego krwiaka po bipsji i bede miec wszystko

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
widzisz???? wszystko sie dobrze konczy ) najwazniejsze to sie badac regualrnie, kochamu swoje cycusie i nie mozemy ot ym zapominac. starsznie wkurza mnie moja mama, ze sie w ogoel nie bada. psozla jakis czas temu na ta darmową mamografie i nie zrobila jej bo peilegniarka ja wkurzyla - byla chamska i scisnela ja za piers bolesnie - ludzie to swinie.... wkurzam sie jak o tym mysle...
co do bólu przy robieniu mamografi to niestety tak jest nastaw na to mame bo ja jak miałam robione badanie to to naprawde boli ten ucisk
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 20:57   #5776
agulek_c
Przyczajenie

Witaj Dragon_Lady. Pierwszy lekarz to dr Żukowska - i ona powiedziała ze do mojej sylwetki to spokojnie 410-450 anatomy profil średni natomiast dr Paweł Pisera mowi ze 370 anatomy profil wysoki. A czy wszyscy lekarze podają w tych samych jednostkach rozmiar implantów bo ja juz się pogubiłam co to jest HP, CC (czy to jest to samo co ml)? Pozdrawiam
agulek_c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 21:03   #5777
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agulek_c Pokaż wiadomość
Witaj Dragon_Lady. Pierwszy lekarz to dr Żukowska - i ona powiedziała ze do mojej sylwetki to spokojnie 410-450 anatomy profil średni natomiast dr Paweł Pisera mowi ze 370 anatomy profil wysoki. A czy wszyscy lekarze podają w tych samych jednostkach rozmiar implantów bo ja juz się pogubiłam co to jest HP, CC (czy to jest to samo co ml)? Pozdrawiam
HP - to profil implanty...
CC - to pojemnosc...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:05   #5778
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
Dziewczynki a co do mojego dylematu to już troche pozbierałam myśli i umówiłam się na drugą konsultację za 2 tyg. Tym razem porozmawiam bardziej rzeczowo. Przedewszystkim zapytam o tą asymetrię bo nie wierzę, że to nie jest do skorygowania. Po to właśnie jest chirurgia plastyczna, nie takie piersi widziałam i zdjęcia po op kładły mnie na kolana. Nie wiem czy czytałyscie moje wcześniejsze posty bo przez trolla produkcja poszła pełną parą ale ja to rozumuje tak: prawa pierś jest o 1cm większa i wydaje mi się ze to właśnie dlatego prawa brodawka wydaje sie uciekac. Tutaj rodzi sie pytanie czy włożyc do obu piersi identyczny implant i ta różnica będzie nieznaczna CZY czy do lewej (tej mniejszej) o 10cc większy żeby były sobie równe wtedy prawdopodobne ze brodawki uciekną troszke na boki ale przynajmniej symetrycznie. I tutaj druga kwestia: dac tym otoczkom życ swoim życiem CZY przesunąc je do środka tą metodą o której pisała mi magdalenadom. Rozmiar zostawiam na koniec. Chcę DUŻYCH piersi ale nie chce też przesadzic, wiem ze to trudno wypośrodkowac ale jestem dobrej mysli. Kochane powiedzcie mi gdzie znaleźc katalog Nagora?? Musze sie sama zmierzyc, zastanowic, przespac z tym kilka nocy i dopiero zdecydowac. Ponizej 420cc nie schodze dlatego, że wychodzę z założenia, że skoro już mam kłaśc sie pod nóż, cierpiec katusze i byc zdana na TŻ przy każdej najdrobniejszej czynności to dla cycków o jakich marze a nie żeby wracac po więcej.
chirurg plastyk jest tylko chirurgiem
nie nastawiaj się, że wszystko będzie tak, jak sobie wymarzyłaś, niestety po cuda to do kogo innego trzeba udać
ja pamiętam dr jako rzeczowego i nie obiecującego gruszek na wierzbie (na szczęscie ) - jeśli masz wątpliwości co do jego propozycji, to zawsze warto skonsultować się z kimś jeszcze
ja nie wierzyłam że nie da się u mnie cięcia wokół otoczki zrobić niestety drugi plastyk potwierdził tę opinię heh

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Jak sie nie myle to cos takiego to chyba Samiii ma .
Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Tak, Samii ma takie coś, ale ona ma konkretne zalecenia od dr, żeby piersi unosić do góry, wiadomo dlaczego.
dokładnie kochane, dobrze kojarzycie
mam takie ustrojstwo, sama je sobie wymyśliłam po poprawce, jako że ciągle wydawało mi się, że zwykłe fiszbinowe staniki za słabo podnoszą piersi kupiłam na alle (rozmiar uniwersalny - przy moich 65cm pod biustem dużo za luźny, przerabiałam), poszłam do dr, stwierdził że może być, więc nosiłam, ze dwa-trzy miesiące, ostatnio już dawno nie

Ms_E - myślę, że to cudo nie na wiele się zda w Twoim przypadku, mimo wszystko. masz dość szeroką klatkę i dość małe wkładki...
jeśli dr Ci pozwoli nosić tego typu gadżety (skonsultuj się z nim dla pewności) to spróbuj, może jednak dadzą Ci zadowalający Cię efekt
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:30   #5779
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwianna Pokaż wiadomość
To nie wiedziałaś wcześniej???
Wysłałam Ci zaproszenie mogę zerknąć na Twe cudeńka?
Cytat:
nie przyszło mi do głowy, że nie wiesz jaką metodą masz zrobione piersi
jak Ci się podoba taki efekt to pewnie mozesz tak chodzić, jednak nie liczyłabym, ze po jakimś czasie piersi bez stanika będą o wiele blizej niż masz teraz, to jest bardziej kwestia anatomii i szerokości żelka
Ja osobiście po operacji nie miałam zamiaru latać w stanikach, z którymi się męczyłąm przed i faktycznie przeważnie chodzę bez
no niby wiedziałam że pod mięsień, a on mi tu mówi, że nie. no to nie to nie, ok. Mi to bez różnicy

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
chirurg plastyk jest tylko chirurgiem
nie nastawiaj się, że wszystko będzie tak, jak sobie wymarzyłaś, niestety po cuda to do kogo innego trzeba udać
ja pamiętam dr jako rzeczowego i nie obiecującego gruszek na wierzbie (na szczęscie ) - jeśli masz wątpliwości co do jego propozycji, to zawsze warto skonsultować się z kimś jeszcze
ja nie wierzyłam że nie da się u mnie cięcia wokół otoczki zrobić niestety drugi plastyk potwierdził tę opinię heh

dokładnie kochane, dobrze kojarzycie
mam takie ustrojstwo, sama je sobie wymyśliłam po poprawce, jako że ciągle wydawało mi się, że zwykłe fiszbinowe staniki za słabo podnoszą piersi kupiłam na alle (rozmiar uniwersalny - przy moich 65cm pod biustem dużo za luźny, przerabiałam), poszłam do dr, stwierdził że może być, więc nosiłam, ze dwa-trzy miesiące, ostatnio już dawno nie

Ms_E - myślę, że to cudo nie na wiele się zda w Twoim przypadku, mimo wszystko. masz dość szeroką klatkę i dość małe wkładki...
jeśli dr Ci pozwoli nosić tego typu gadżety (skonsultuj się z nim dla pewności) to spróbuj, może jednak dadzą Ci zadowalający Cię efekt
no wiem, jednak trzeba mieć co ścisnąć i podnieść ale dla wszystkiego spróbuję, może trochę jednak zadziała
Stary 2010-09-09, 23:06   #5780
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie wczoraj już mi zdjęli ostatnie szwy i następna wizyta za 3 miesiące, więc już nie zapytam ale jak pytałam o staniki z fiszbinami, pushupy i tak dalej to dr powiedział, że za 2 tygodnie już można, byleby codziennie całymi dniami nie było fiszbinów. To co myślicie? mi się wydaje, że może to nawet lepiej je tak pościskać, bo takie jakieś rozlazłe no nie wiem, pomóżcie
No już wszystkie szwy zdjęte I ma koleżanka zielone światło na staniczki - za dwa tydodnie ma się rozumieć. Skoro tak - to za dwa tygodnie możesz i ten staniczek założyć- ale pod niego np topik lub miekki staniczek. Nie katuj piersi twardym stanikiem z fizbinami i tym gorsetem- z takiego połączenia nic dobrego nie będzie. No i zacznij po kilka godzin dziennie (chyba nawet dr tak mówił- żebyś na początku właśnie tak fiżbiny nosiła - bez przesady).

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 23:10   #5781
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
No już wszystkie szwy zdjęte I ma koleżanka zielone światło na staniczki - za dwa tydodnie ma się rozumieć. Skoro tak - to za dwa tygodnie możesz i ten staniczek założyć- ale pod niego np topik lub miekki staniczek. Nie katuj piersi twardym stanikiem z fizbinami i tym gorsetem- z takiego połączenia nic dobrego nie będzie. No i zacznij po kilka godzin dziennie (chyba nawet dr tak mówił- żebyś na początku właśnie tak fiżbiny nosiła - bez przesady).
ani jednego Zobaczymy, już właśnie zamówiłam sobie, zobaczę co to jest w ogóle zawsze warto spróbować w ogóle ja to jestem podatna na te wszystkie reklamy mango itd. ile ja juz tych wszystkich dupereli mam to nie wiem naprawdę
Stary 2010-09-09, 23:40   #5782
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Kochane jesteście

Co powie mama, co powie mama - no nieźleAle serce ma mocne?
Pytałaś o opuchliznę-spuchnięta jesteś sporo, myślę że za miesiąc będzie można ocenić ile. Myślę że w Twoim przypadku jakiegoś radykalnego puszczania nie będzie- teraz masz sporo opuchlizny (miałaś trochę gruczołu) a piersi były już troszkę rozluźnione więc nic tam tak mocno nie trzyma. Ja po operacji miałam 94cm- teraz mam 92.
Staniczek sportowy ten który masz to 70D- w staniczku z miseczkami rozmiar miseczki będziesz miala większy-70E czasem 70F

Cytat:
O to nowina - masz pod gruczoł? Tylko jak skoro pisałaś ze dwa dni temu że nie masz gruczołu No zagadka tygodnia normalnie

Cytat:
ani jednego Zobaczymy, już właśnie zamówiłam sobie, zobaczę co to jest w ogóle zawsze warto spróbować w ogóle ja to jestem podatna na te wszystkie reklamy mango itd. ile ja juz tych wszystkich dupereli mam to nie wiem naprawdę
Hi hi - to może poszukaj bo już masz coś takiego tylko zapomniałaś.
I teraz jak doczytałam jaką masz zrobione metodą to powiem szczerze że wątpie by coś dał taki staniczek - bo tak się mięśnie kształtuje przy mostku. A u Ciebie co miał by zrobić, może najwyżej skórę przy mostku rozciągnąć albo co gorsze oderwać No niewiem czy aby nawet jest to wskazane?-TAKIE zbliżanie płytko osadzonych implantów może być niebezpieczne Wiesz , zadzwoń lepiej i się dokładnie spytaj czy możesz systematycznie i drastycznie piersi zbliżać.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-09-10, 00:04   #5783
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:

O to nowina - masz pod gruczoł? Tylko jak skoro pisałaś ze dwa dni temu że nie masz gruczołu No zagadka tygodnia normalnie

Hi hi - to może poszukaj bo już masz coś takiego tylko zapomniałaś.
I teraz jak doczytałam jaką masz zrobione metodą to powiem szczerze że wątpie by coś dał taki staniczek - bo tak się mięśnie kształtuje przy mostku. A u Ciebie co miał by zrobić, może najwyżej skórę przy mostku rozciągnąć albo co gorsze oderwać No niewiem czy aby nawet jest to wskazane?-TAKIE zbliżanie płytko osadzonych implantów może być niebezpieczne Wiesz , zadzwoń lepiej i się dokładnie spytaj czy możesz systematycznie i drastycznie piersi zbliżać.
no z prawej pod gruczoł, a z lewej pod skórę
no ja wiem, że on nie ma co tam robić, ale jak przyjdzie to przymierzę i o, najwyżej w kąt
Stary 2010-09-10, 00:13   #5784
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość

Dziękuję wam wszystkie żelkowe kobitki, że jesteście i że macie odwage spełniac swoje marzenia i jeszcze wspierac w tym innych roza:

PS. cholera musiałam pisac tego posta dwa razy bo mi połączenie sieciowe świrujee
o widzę, że troszke ochłonęłaś Druga konsultacja jak najbardziej jest wskazana.
10cc to dwie łyżki wody - rozlane po całej powierzchni sporego (400cc) implantu. To chyba za malutko by cokolwiek skorygować.
No ale może to własnie jakiś pomysł- choś łatwiej by chyba było takie kombinacje w implantach anatomicznych robić. Tam jest większe pole manewru. A czemu masz inaczej tą brodawkę- masz mniej gruczołu czy asymetrię (nie widziałam Twojej wyjścióweczki), jesteś po karmieniu? Bo może dwa różne implanty i tak nic nie dadzą
A może te brodawki zostawić - tzn zrobić teraz wilkośc odpowiednią a potem ewentualnie korektę brodawek. Zreszta przy dużych implantach całkowitą korektę brodawek (nie wiem czy masz mieć całkowitą czy półksiężycem tylko) niektórzy lekarze zalecają zrobić po 6msc od powiększania- to na wypadek żeby się szwy nie rozeszły a brodawka nie rozciągnęła.
To oczywiście takie moje gdybania
Myślę, że jeśli jeszcze raz wszystko przedyskutujesz z dr to z pewnością znajdziecie najlepsze dla Ciebie rozwiązanie .

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
no ja wiem, że on nie ma co tam robić, ale jak przyjdzie to przymierzę i o, najwyżej w kąt
Przymierz sobie , przymierz . Ale jak zobaczysz, że jest fajnie to ja Cię proszę - zadzwoń i się spytaj czy możesz TAK zbliżać piersi. Tylko się przypomnij dokładnie kim jesteś, jak masz zrobione -hihi oni tam robia po 4 operacje dziennie i mają prawo nie poznawać po głosie

Stary 2010-09-10, 00:36   #5785
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:

Przymierz sobie , przymierz . Ale jak zobaczysz, że jest fajnie to ja Cię proszę - zadzwoń i się spytaj czy możesz TAK zbliżać piersi. Tylko się przypomnij dokładnie kim jesteś, jak masz zrobione -hihi oni tam robia po 4 operacje dziennie i mają prawo nie poznawać po głosie
Tak jest pani doktor

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

To ja odliczę na dziś niedługo niezły maraton będzie, dzień po dniu no no
Natasha13.09 3 dni
Romaria14.09 4 dni
Kashantii15.09 5 dni
Marusik
16.09 6 dni
Beatrycze
18.09 8 dni
Kwinna 05.10 25 dni
Madzienka
07.10 27 dni
BabyB
14.10 34 dzień
Laloona02.11 54 dni
Miliqqq05.11 57 dni
Dragon26.11 78 dni
Pink06.12 88 dni
Magera08.12 90 dni
Kejsiii14.12 96 dni
Stary 2010-09-10, 08:08   #5786
kwianna
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

To ja odliczę na dziś niedługo niezły maraton będzie, dzień po dniu no no

Kwianna 05.10 25 dni
Poprawiłam mały błąd w moim nicku

Stary 2010-09-10, 08:39   #5787
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwi mnie , ze tak spokojnie o tym piszesz, ja bym sie wsciekla gdybym miala taka sytuacje
Stary 2010-09-10, 08:46   #5788
kwianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie , ze tak spokojnie o tym piszesz, ja bym sie wsciekla gdybym miala taka sytuacje
Tak jak ja. I nie chodzi o to czy pod gruczoł czy pod mięsień, ale o to że nie wiedziałam co i jak.

Stary 2010-09-10, 09:35   #5789
fergilka
Raczkowanie

Witam wszystkie dziewczynki z promiennym uśmiechem dziś jest zaczęła mi się 4 doba od zabiegu i czuje się mega lepiej. Wzięłam sobie na noc już tylko pół ketanolku i persen, napiłam się meliski i po Na Wspólnej zasnęłam jak dzidzia Mój TŻ tym razem nie mógł zasnąć, patrzył jak śpie, czy oddycham, i czy się aby nie przekręcam na bok, przestraszył się tych nassenych tabletek Budziłam się dwa razy w nocy, połaziłam po chatce, napiłam się meliski i znów do wyrka. Jak człowiek wyspany to aż chce się żyć, rano powolutku pozmywałam naczynka, mam apetyt
Wczoraj podczas masowanka i zmieniania opatrunków poczyniliśmy z TŻ fotki ale ma je w telefonie więc wrzucę wieczorkiem.

Czekam teraz na mamusię, która jak mi się dziś przypomniało ma DZIŚ URODZINY 50-TE więc mam dla niej suprise jezu nie wiem jak zareaguje buuuuu...

Edytowane przez fergilka
Czas edycji: 2010-09-10 o 09:36
fergilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:23   #5790
Madzienka2010
Raczkowanie

Dziewczyny podpisywałyście coś przed operacją, albo dostałyście jakieś papierki??

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Witam wszystkie dziewczynki z promiennym uśmiechem dziś jest zaczęła mi się 4 doba od zabiegu i czuje się mega lepiej. Wzięłam sobie na noc już tylko pół ketanolku i persen, napiłam się meliski i po Na Wspólnej zasnęłam jak dzidzia Mój TŻ tym razem nie mógł zasnąć, patrzył jak śpie, czy oddycham, i czy się aby nie przekręcam na bok, przestraszył się tych nassenych tabletek Budziłam się dwa razy w nocy, połaziłam po chatce, napiłam się meliski i znów do wyrka. Jak człowiek wyspany to aż chce się żyć, rano powolutku pozmywałam naczynka, mam apetyt
Wczoraj podczas masowanka i zmieniania opatrunków poczyniliśmy z TŻ fotki ale ma je w telefonie więc wrzucę wieczorkiem.

Czekam teraz na mamusię, która jak mi się dziś przypomniało ma DZIŚ URODZINY 50-TE więc mam dla niej suprise jezu nie wiem jak zareaguje buuuuu...
heheh jeśli jest wyrozumiała to będziecie oblewać obie rzeczy, natomiast jeśli jest taka jak moja, to najpierw całe miasto usłyszy jak krzyczy a potem wystawi mi torebki przed drzwi i powie że chyba z księżyca spadłam :P super że mniej boli...a już jutro wiesz jak będzie pięknie??włosy sama umyjesz buziaki

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości