|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
|
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
och ile mnie dziś ominęło.
Za mną ciężki dzień wczoraj bo nic tylko kombinowałam co zjeść - masakra ![]() Do tego piekłam torta dla teściowej na urodziny i dziś go skończyłam (dosłownie kuszenie na pustyni)...... ale.... .......bleeee obrzydliwy mi wyszedł. Nawet nie powiem z czym bo nie warto...... Zakupiłam sok i czas na tworzenie deseru. Ale do sedna: po powrocie z urlopu było coś 73/74 (nie było kiedy zmienić opisu) dziś rano jak obiecałam zważyłam się było 71. Ciesze się....i dąże do tego by zobaczyć 6 z przodu. Będzie ciężko. Dziś ten tort i zakupy dały mi popalić. Kupiłam szybko cole zero i gumę do żucia. I nie poszłam na urodziny...by nie kusiło - wykorzystałam fakt, że mój synuś się przeziębił. Dziś trzeci dzień....daleko jeszcze niestety. No nic siostry i bracia ![]() Życzę powodzenia i dalszych sukcesów.
|
#2493 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie naprawdę dobija kombinowanie na P...co tu wymyślić...
Ciężko się zrobiło, bo postanowiłam jajka ograniczyć
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jestem tu nowa,mam nadzieję że mnie przyjmiecie ![]() Na diecie Dukana jestem czwarty dzień.Idzie calkiem nieźle,do zrzucenia mam duuużo ok.25 kg.,ale się zawzięłam i myślę że się nie poddam...Chcę wkońcu wyglądać jak człowiek a nie jak wieloryb )Mam do Was kochane dwa pytanka.. Pierwsze odnośnie chleba dukanowskiego,kręci mnie żeby go już upiec,ale właśnie,czy jest on dopuszczalny w I fazie?Bo z różnymi opiniami się spotykałam i już zgłupiałam.. ![]() A drugie moje pytanko chyba na tą chwilę nawet ważniejsze niż pierwsze: Ogólnie to jest tak,że za słodyczami wogóle nie przepadam,tak więc nawet nie szukałam nic słodkiego w przepisach,a teraz jestem w małym kryzysie..otóż za parę dni miesiączka a mnie właśnie przednia skręca z myślą żeby się coś słodkiego zjadło. Dziewczyny bardzo was proszę o jakiś przepis,coś żeby szybko się robiło i zaspokoiło (oczywiście faza I)Jak nie to chociaż linka do jakiegos przepisiku..Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie walczące ze swoimi nadto kilogramkami
|
|
|
|
#2495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno Ci się uda
|
|
#2496 |
|
Rozeznanie
|
Monroe _ gratuluje bardzo spadku 2kg w tydzien to sporo
!
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja tu nowa. Jeszcze nie dukam, ale planuję. Chcę jakoś z początkiem października zacząć. Zbieram powoli przepisy na I i II fazę, biorę się dziś za czytanie książki. Schudnąć chce sporo - no optymalnie to ok 30 kg (z 99 na 70, max 65).
Przy takiej ilości kg to już wiem że uderzeniówka tygodniowa, a II faza myślę że 4/3 byłaby dobra... Tymczasem idę czytać dalej ten wątek i trochę poprzedni jeszcze Jak coś to się jeszcze będę pytać ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ It takes a fool to remain sane Edytowane przez synesthesia Czas edycji: 2010-09-11 o 18:33 |
|
|
|
#2498 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę... A pozostałe też spadną, spokojnie Cytat:
|
||
|
|
|
#2500 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Cytat:
grzechow nie zaluje -moglo byc gorzejCytat:
i nie wiem kiedy mi sie uda odrobic moje szalenstwa ![]() Gratuluje pysznego bidzisa , moj tez wyszedl calkiem smaczniutki -dodalam trzy rodzaje mieska, bo mi juz piers bokami wychodzi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
Joanasz a w Tesco jest fajne mieso mielone wieprzowe 50% less fat pyszne
|
#2502 |
|
Zadomowienie
|
no przez pierwsze dwa dni się diety trzymałam a później, jakoś tak... nie szło mi
![]() a witam Ciebie Emilio, niestety nic dobrego u mnie nie słychać powoli zbliża się czas mojego powrotu do Polski i wcale mi się tam nie spieszy...to pewnie doskonale się rozumiemy..te wakacje głupie, co one z człowiekiem robią!
|
|
|
|
#2503 |
|
Przyczajenie
|
A dziękuję dziękuję
Dzięki kochanie ![]()
|
#2504 |
|
Rozeznanie
|
Kupilam sobie kosmetyki mineralne i jestem zachwycona! Dawno nic nie zrobilo na mnie takiego wrazenia!
Bardzo polecam! Kupilam sob jako nagrode za tygodniowe ladne utrzymanie diety ![]() Jak zobacze 67 to zrobie sobie nastepny prezent :p
|
#2505 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() chciałabym się do Was przyłączyć, bo planuję od jutra zacząć dukać.. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie i wesprzecie ![]() Patrząc po podpisach niektórych z Was, jestem pełna podziwu dla Waszych osiągnięć.. Naprawdę wielki szacunek za wytrwałość ![]() Dziewczyny, domyślam się, że przed dukanem próbowałyście innych diet.. Powiedzcie mi (wiem, że to głupie pytanie.. ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Jestem kosmetykową maniaczką, więc z chęcią się dowiem
|
|
#2506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie bądź wiśnia, puść farbę... |
|
|
|
|
#2507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja Ci powiem, ze za kazdym razem jak reka mi zadrży i wysypie za duzo kawy najpierw jestem przerazona a pozniej smakiem zachwycona w efekcie tak powstaly najlepsze lody i sernik jakie jadlam
|
|
|
|
|
#2508 |
|
Rozeznanie
|
Kupilam zestaw BareMinerals w Debenhamsie, byla dzis solidna promocja. Rozleniwilam sie ostatnio I nie mialam serca do buszowania po necie, zamawianiaprobek, wiec poszlam do sklepu I kazalam pani wybrac kolory - kosmetyki pieknie wtapiaja sie w skore, makijaz jest lekki ale kryjacy. Nie wygladam na umalowana, ale jakbym wlasnie wrocila z urlopu. Nastepnym razem zamowie cos z netu, ale wczesniej musze poczytac. Ladnie wygladam, a na wadze mialam prized chwila 70.4 kg hyhy, no ale nie zmieniam podpisu, Bo waga poranna sie liczy
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa w kauflandzi 30 jajek po 5,55 ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() ja właśnie mocze śledziki na jutrzejszą sałatkę z jajkami i jogurtem
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
musze sie pozalic!
chcialam zrobic plackuszki serowe bez skrobii i nie wyszly (((ser sie rozlewa i przypala od spodu, natomiast nie łapie to zadnej plackowej formy. buuu.. a "ciasto" nie bylo az tak lejace..:< coz, zjem z rownym smakiem ta slodko cynamonowa breje, ale milsza bylaby jako placek :P Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-09-11 o 20:02 |
|
|
|
#2511 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2512 |
|
Rozeznanie
|
a mi mamcia ostatnio jak u niej była zrobiła rybe gotowana do tego troche cebuli przecier pomidorowy pychota polecam
|
|
|
|
#2513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja też wolę minusy nawet te najmniejsze ... a w rzeczy samej zastoje lepsze nić wzrosty hyhyhy ... i gratuluję u mnie pierwszy dzień PP ciekawe co waga pokaże jutro ![]() Cytat:
jak Ty to robisz, że tak leci - zazdroszczę 1!!!Activia powiadasz? hmm to pitna jest ???? ![]() Cytat:
kochana najważniejsze jest ile teraz ważysz - przeszłość ... było minęło ... teraz byle do celu Cytat:
pycha ! ja ostatnio na PW zrobiłam rybkę ugotowałam, poddusiłam cebulkę z pomidorami w puszcze i papryką i zrobiłam przekładańca - niebo w gębie ... ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- adrijah korzystajcie z tego raju - bawcie się dobrze i życzę dobrego samopoczucia TZetowi ... czekamy na foteczki
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2010-09-11 o 20:18 |
||||
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A waga ma tendencję zniżkową, co się jej bardzo chwali
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich i gratuluję spadków
![]() Czasem Was podczytuję ale nie jestem na diecie choć się nad nią zastanawiam. Książkę przeczytałam, test zrobiłam.... Kolejnym krokiem jest zakup najnowszej książki dla Dukanowiczów a mianowicie przepisów dla Polaków i muszę Wam powiedzieć, że naprawdę niektóre przepisy są super i mimo, że planuję zacząć dietkę najwcześniej w październiku to wiem, że kilka jak nie kilkanaście przepisów już wcześniej wypróbuję ![]() Cały czas myślę na tym jakim trybem najlepiej iść - za warzywami średnio przepadam ale jeść je trzeba.... Najbardziej prawdopodobnym w moim wypadku jest chyba jednak 4/3. |
|
|
|
#2516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no no no spróbuj warto waga idzie szybko w doł także motywujące jedzenie na diecie w sumie dobre jakos głodnym też się nie chodzi jak na innych dietach
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam zastój i wzrościki, ale sama sobie na to zarobiłam grzesznymi wczasami... Poza tym waga elegancko, choć w spokojnym tempie idzie sobie w dół... |
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje kochana za te brawa ) w weekendy jem kotleciki mielone z indyka i z dodatkiem wieprzowiny o bardzo niskiej zawartosci tluszczu, w ciagu tygodnia na obiad jadam zupki kremowe z gotowana piersia kurczaka, sernik na zimno wcinam co drugi dzien, kolacje jem do godziny 19 i zazwyczaj jest to kostka twarogu poltlustego z jogurtem naturalnym i szczypiorkiem na PP a na PW z papryka i ogorkiem. No i duzo pije, w tym duuze cynamonowe cappuccino codziennie No i ta Activia waniliowa Fat Free opakowanie dziennie, czasem dwa - normalny jogurt kremowy I jajek jem sporo Np dzis 3 na twardo na kolacje z twarozkiem + 2 w placuszkach porannych.
|
|
#2520 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() no, dzis troche wiecej bo zjadlam 1/3 w serniku, 1/2 w plackach otrebowych i cale w 'plackach' serowych ;o marzeniem byloby ograniczyc do 2-3 w tygodniu, ale na tej diecie sie nie da
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

)

i nie wiem kiedy mi sie uda odrobic moje szalenstwa
tzn minimalnie urósł podczas pieczenia, ale wrócił do stanu sprzed pieczenia 

Taki z Ciebie widac ewenement
Dziekuje kochana za te brawa