Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 15:36   #721
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Storczyki są piękne Ostatnio widziałam je w artykule z kwiatkami mało wymagającymi, dla zapracowanych - więc nie masz się czego bać
Nie trzeba ich zbyt często podlewać; sporo zależy od miejsca w którym stoją, jak im się nie spodoba, żeby miały trochę słońca (ale z kolei nie za dużo)

A w ogóle od kiedy ta zwierzakowa gazetka będzie obowiązywać? U mnie po niej śladu nie ma :/
Dziękuję za info
Kurcze, głupio mi, że nie mogę jej tutaj wrzucić może znajdzie się jakaś dziewczyna, która ma odpowiedni do tego sprzęt..Gazetka zwierzaczkowa obowiązuje od 20.09 i u mnie była już kilka dni temu..

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
No też tak sobie pomyślałam i nie kupiłam, a teraz jak przeczytałam o tym twoim pomyśle na prezenty to żałuję

A powiedzcie mi coś o tym Kłębuszku bo często widzę że o nim piszecie to może i ja się na niego przerzucę zamiast kupować te droższe. Jaki on jest w porównaniu z tymi firmowymi? Bedę wdzięczna za wasze opinie
Ale ja to taki chomik jestem z tym gromadzeniem prezentów tylko wiesz, w grudniu zamiast tracić czas na przepychanie się w tłumach sklepowych i wydawać naraz kupę kasy zajmuję się spokojnie już tylko ..starannym pakowaniem

O kłębuszku były tutaj same dobre opinie, ja nie stosowałam ale jakoś nie została mi w pamięci ani jedna negatywna opinia na jego temat

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
Karmelowej jeszcze nie jadłam. I tak, zgodzę się - naprawdę są pyszne. Czasami jem je na kolację ok. 18, kładę się spać zazwyczaj ok. północy i naprawdę nie czuję już do tej pory głodu (!)
Ja akurat jestem w mniejszości, która nie znosi tych zapychających kaszek. Sama chemia plus multum kalorii. jeśli śniadanko ma być biedronkowe to są to płatki just fit do których dosypuję migdały, orzechy i słonecznik. Czasami wkroję i banana (tym bardziej jeśli kg kosztuje 1,85 )

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

atatoja witaj
bagietki czosnkowe ale zakazany owoc odkąd dieta sosy aspiro jak na gotowce całkiem dobre Muszę sprawdzić tę chińską mieszankę bo czesto pichcę coś z chińszczyzny
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:07   #722
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Nieraz, co sprytniejsze dziewczyny, po prostu usłyszą w sklepie jak ekspedientki do siebie mówią, co maja wyrzucić na następny dzień i wtedy nam kochaniutkie "doniosą". Ja jeszcze nie trafiłam na rozgadane sprzedawczynie, wszystko przede mną
O wy spryciule W takim razie prosze nadal pilnie nastawiać uszy i meldować co ciekawego sie pojawi bo uwielbiam tak rano was poczytać i pędem do Biedrony polowac na okazje
Cytat:
Napisane przez nucha92 Pokaż wiadomość
ale ale! właśnie zjadłam krokiety z kapustą i grzybami, te z lodówki, pakowane po 5. odgrzałam je w piekarniku, polałam ketchupem - rewelacja! naprawdę. bardzo mi smakowały. były lekko chrupiące, smaczny farsz no i sycące - mnie wystarczyły dwa. nie wiem, czy też wychodzą takie smaczne odsmażane itp., ale w wersji z piekarnika mogę śmiało polecić! za taką cenę naprawdę warto
W takim razie następna rzecz do wypróbowania
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Ale ja to taki chomik jestem z tym gromadzeniem prezentów tylko wiesz, w grudniu zamiast tracić czas na przepychanie się w tłumach sklepowych i wydawać naraz kupę kasy zajmuję się spokojnie już tylko ..starannym pakowaniem

O kłębuszku były tutaj same dobre opinie, ja nie stosowałam ale jakoś nie została mi w pamięci ani jedna negatywna opinia na jego temat
Oj ja też mnustwo rzeczy chomikuję a później i tak kupuję nowe i szafka z chemią mi się już nie domyka (TŻ to juz mnie nie chce do tej Biedronki puszczać bo mówi że już niedługo wszystko z Biedronki będziemy mieć a tak tam latam, że mi niedługo kropki wyskoczą ) Ja tam jednak lubię przed świętami pobuszowac za prezentami bo wtedy dużo fajnych promocji jest i często kosmetyki w takich ładnych świątecznych opakowaniach ale za to droższe no i te koleeejki W tym roku chyba wezmę przykład z ciebie i wcześniej się rozejrzę za podarkami
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:44   #723
Aldona12034
Rozeznanie

Mam pytanie. Jak odgrzać pizze z Biedronki?

Aldona12034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:57   #724
nucha92
Raczkowanie

myślę, że najlepiej w piekarniku, tak, jak każdą ;-)
nucha92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 17:49   #725
lina84
Rozeznanie

czy kupujecie żwirek dla kota w biedronce ,ja kiedyś kupiłam i był rewelacyjny-ale od jakiegoś czasu w żadnej biedronce go nie ma tylko jest ten taki biały. Czy w waszych biedronkach są żwirki??
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:20   #726
laisla
Zakorzenienie

Cytat:

Oj ja też mnustwo rzeczy chomikuję a później i tak kupuję nowe i szafka z chemią mi się już nie domyka (TŻ to juz mnie nie chce do tej Biedronki puszczać bo mówi że już niedługo wszystko z Biedronki będziemy mieć a tak tam latam, że mi niedługo kropki wyskoczą ) Ja tam jednak lubię przed świętami pobuszowac za prezentami bo wtedy dużo fajnych promocji jest i często kosmetyki w takich ładnych świątecznych opakowaniach ale za to droższe no i te koleeejki W tym roku chyba wezmę przykład z ciebie i wcześniej się rozejrzę za podarkami
Nie, no przed świętami też coś tam zawsze ciekawego upoluję tylko większość i tak zawsze już czeka bo właściwie całą jesień są jakieś fajne promocje (np gdy była szkolna promocja w biedronce kupiłam i odłożyłam kilka ciekawych rzeczy na prezenty dla dzieciaków) No tak uważaj na te kropeczki bo może nie będzie Ci w nich do twarzy

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

oj, krokiety są pychota, ale kalorii setki

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
czy kupujecie żwirek dla kota w biedronce ,ja kiedyś kupiłam i był rewelacyjny-ale od jakiegoś czasu w żadnej biedronce go nie ma tylko jest ten taki biały. Czy w waszych biedronkach są żwirki??
W mojej nie widziałam, ale i tak zamawiam duże ilości akurat drewnianego na allegro.
Stary 2010-09-12, 18:40   #727
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldona12034 Pokaż wiadomość
w mikrofali

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:46   #728
lina84
Rozeznanie

Cytat:
W mojej nie widziałam, ale i tak zamawiam duże ilości akurat drewnianego na allegro.
dzieki nawet nie wiedziałam że można kupić na allegro tak tanio-ale te żwirki drewniane są rewelacyjne

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

ja często robie hot dogi (kupuje te bułki do hot dogów) dla mojego TŻ do pracy -posypuje tą prażoną cebulką ostry sosik i zapieka sobie w pracy -mówi że pycha
Stary 2010-09-12, 18:55   #729
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki nawet nie wiedziałam że można kupić na allegro tak tanio-ale te żwirki drewniane są rewelacyjne

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

ja często robie hot dogi (kupuje te bułki do hot dogów) dla mojego TŻ do pracy -posypuje tą prażoną cebulką ostry sosik i zapieka sobie w pracy -mówi że pycha

a gdzie kupujesz prażoną cebulke

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:01   #730
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldona12034 Pokaż wiadomość
jest cos takiego jak piekarnik albo mikrofalówka

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ja kupuję w sklepie spozywczym, na wagę.
Ale widziałam też kiedyś w Tesco ale cały słoik duży.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:07   #731
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
jest cos takiego jak piekarnik albo mikrofalówka

ja kupuję w sklepie spozywczym, na wagę.
Ale widziałam też kiedyś w Tesco ale cały słoik duży.
właśnie nigdzie u mnie w mieście nie widziałam musze się rozejrzeć po większych sklepach

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:12   #732
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Ja kupuje w ALDIKU 200g kosztuje ok 4 zł
Stary 2010-09-12, 19:40   #733
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Aaaale ci faaajnie Ja pod nosem to mam Netto a do Biedrony jakieś pół godziny piechotą albo 3 przystanki autobusem, a co ja bym dała żeby było na odwrót O wiele bardziej mi asortyment Biedronkowy pasuje (cenowo też). Ale co tam i tak minimum raz w tygodniu tam się wybieram...autobusem rzecz jasna bo leń ze mnie
Ja mieszkam w dosłownym zagłębiu marketowym tuż pod blokiem mam ukochaną Biedronkę, kawałek dalej netto i kaufland, a jeszcze kawałek dalej (ale nadal blisko) carefour i piotra i pawła (drooogooo).

Co do bagietek laisla to faktycznie dobrze że minął mi na nie apetyt, bo próbuję schudnąć a one w tym na pewnoe by nie pomogły

Myślę że następnym razem zamiast proszku kupię Kłębuszka- tyle pozytywów tu wyczytałam że chyba warto
Stary 2010-09-12, 19:43   #734
niem
Raczkowanie

polowanie na kalosze
która z Biedronek w Łodzi jest dobrze zaopatrzona?
niem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:56   #735
malwka1988
Raczkowanie

Atatoja, tylko pozazdrościć, że masz tyle sklepów pod nosem Ja niestety do wszystkich marketów muszę dojechać ;/
malwka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:58   #736
dianor
Rozeznanie

Ja też jutro poluję na gumiaki z biedrony.Proponuję wszystkim, którym uda się je jutro kupić zrobić zdjęcie w kaloszkach i stworzyć galerię łupów w nowym wątku
pozdrawiam
dianor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:07   #737
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Ja już sobie budzik nastawiłam, żeby się na kalosze załapać

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:07   #738
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Ja w swojej biedronce nie widziałam nigdy żwirku. Oglądałam nowa gazetkę, będa jakies akcesoria dla psów i kotów i widziałam właśnie ,że bedzie żwirek. Od 20 wrzesnia chyba.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:27   #739
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Załączam gazetkę o zwierzakach, niestety zdjęcia...

teraz jest aktualna przytulny dom, a nie ma mopów - tych końcówek, są bardzo dobre, a już musze wymienić, dawno nie dawali...

do kiedy trwa to 15-lecie? tzn do kiedy będą te super mega giga promocje codzienne?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:43   #740
kasianiuniakotek
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie, skąd wy wiecie wcześniej co będzie np. następnego dnia?
Ja zawsze pytam pani przy kasie co będzie jutro w promocji? Ostatnio zadzwoniła dzwonkiem po drugą panią od towaru i tak się dowiedziałam. Powiem wam, że one same też nie wiedzą do końca, dopiero tak przed zamknięciem albo i po jak wykładają to się dowiadują.
kasianiuniakotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:05   #741
niczka88
Raczkowanie

Mój budzik też jest nastawiony już z myślą o kaloszach, tylko zastanawiam się czy nie będzie tak, że dopiero w ciągu dnia będą je wykładać? Nie wiecie jak jest u Was bo ja jeszcze nigdy nie byłam tak rano po konkretną rzecz. Mam zamówienie też dla mamy więc poluję na dwie pary. zobaczymy jutro
niczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:06   #742
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Nie, no przed świętami też coś tam zawsze ciekawego upoluję tylko większość i tak zawsze już czeka bo właściwie całą jesień są jakieś fajne promocje (np gdy była szkolna promocja w biedronce kupiłam i odłożyłam kilka ciekawych rzeczy na prezenty dla dzieciaków) No tak uważaj na te kropeczki bo może nie będzie Ci w nich do twarzy.
No własnie, kurrrcze Ale może by mi coś Biedronka płaciła za reklamę
Cytat:
właśnie nigdzie u mnie w mieście nie widziałam musze się rozejrzeć po większych sklepach
Ja w moim miasteczku widziałam tą cebulkę w...rzeźni Ale oni tam mają bardzo duży wybór różnych przypraw więc chyba w ramach uzupełnienia zaopatrzyli sie i w cebulkę. Kurcze, kupiłabym sobie ale oni mają tylko w takim wielkim pojemniku. Nie wiecie ile to otwarte może stać? Bo szkoda kupować, 2 razy użyć i wyrzucić
Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w dosłownym zagłębiu marketowym tuż pod blokiem mam ukochaną Biedronkę, kawałek dalej netto i kaufland, a jeszcze kawałek dalej (ale nadal blisko) carefour i piotra i pawła (drooogooo).

Myślę że następnym razem zamiast proszku kupię Kłębuszka- tyle pozytywów tu wyczytałam że chyba warto
Aaaale ci zazdroszczę Też tak chcę Mogliby mój dom tak obbudować dookoła, umarłabym ze szczęścia...gorzej z naszym portfelem

Na kłębuszka tez się skuszę, jak tylko wykończę swoje specyfiki. Czyli od jutra do roboty, pranie 2 razy dziennie
Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
do kiedy trwa to 15-lecie? tzn do kiedy będą te super mega giga promocje codzienne?
No właśnie. Też jestem ciekawa
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:07   #743
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Orientujecie się w jakiej cenie te kalosze?
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:14   #744
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:

teraz jest aktualna przytulny dom, a nie ma mopów - tych końcówek, są bardzo dobre, a już musze wymienić, dawno nie dawali...

To sie moje łasuchy whiskasa najedza az im uszami wyjdzie A ten zwirek to zadna promocja, u mnie w zoologicznym jest benek 5 l za 7 zł.
Czytalam, ze ktoras uzywa tego drewnianego z allegro. Dobry jest? Bo sie przymierzam do kupna, widzialam 60l za 45 zl chyba + kurier gratis.
oli_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:16   #745
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Orientujecie się w jakiej cenie te kalosze?
podobno 24zł, ale wydaje mi sie, ze beda drozsze
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:16   #746
molly88
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje
Już wiem na co będe polowąc
Legowisko się opłaca no i zobaczymy jak grzebienie wyglądają

Cytat:
Napisane przez oli_19 Pokaż wiadomość
Czytalam, ze ktoras uzywa tego drewnianego z allegro. Dobry jest? Bo sie przymierzam do kupna, widzialam 60l za 45 zl chyba + kurier gratis.
Ja również używam drewnianego i jestem zadowolona

Edytowane przez molly88
Czas edycji: 2010-09-12 o 21:18
molly88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 22:46   #747
201711060955
Konto usunięte

jutro podobno ma byc jack daniels 0,5l za 30zł
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 23:06   #748
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Do 21 września (od 6 września ).
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 23:14   #749
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość

Co do bagietek laisla to faktycznie dobrze że minął mi na nie apetyt, bo próbuję schudnąć a one w tym na pewnoe by nie pomogły
Tak, w Piotrze i Pawle drogo i to bardzo ale ludzie mówią, że są takie wędliny i mięsa jakich nigdzie nie uświadczysz, a i jakimś cudem kolejka przy mięsnym zawsze długaśna
No tak, bagietki odstawiamy ja od maja zrzuciłam 10kg też dzięki biedroneczce bo mimo bagietek, orzeszków w skorupce i drożdżówek z budyniem...i mogłabym tak długo ..jest mnóstwo rzeczy pysznych i niskokalorycznych (mogę podsunąć kilka moich typów dietetycznych jeśli chcesz )
No i trzymam kciuki za spadek na wadze A propos..wagę też kupiłam w biedronce w zeszłym miesiącu
Stary 2010-09-12, 23:17   #750
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Tak, w Piotrze i Pawle drogo i to bardzo ale ludzie mówią, że są takie wędliny i mięsa jakich nigdzie nie uświadczysz, a i jakimś cudem kolejka przy mięsnym zawsze długaśna
No tak, bagietki odstawiamy ja od maja zrzuciłam 10kg też dzięki biedroneczce bo mimo bagietek, orzeszków w skorupce i drożdżówek z budyniem...i mogłabym tak długo ..jest mnóstwo rzeczy pysznych i niskokalorycznych (mogę podsunąć kilka moich typów dietetycznych jeśli chcesz )
No i trzymam kciuki za spadek na wadze A propos..wagę też kupiłam w biedronce w zeszłym miesiącu
Ja bardzo chętna jestem na tę propozycję
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości