|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
ja też czasami dwa wózki róznych napojów kupuję. Nie prowadzę nic związanego z handlem czy gastronomią. Po prostu robię zapasy dla dziadków,do domu i tacie do pracy. Przy tym jak schodzi nam 4 zgrzewki żywca tygodniowo wygodniej podjechać raz na jakiś czas i uzupełnić zapasy.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale za żadne skarby mi się tam już iść nie chce Byłam dziś w Biedronce dwa razy, trzeci raz w ciągu dnia to by zakrawało na jakąś manię Hmm piwo i czekolada to jutro chyba mogę sobie odpuścić. Przynajmniej powinnam
|
|
|
|
|
#933 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście nie w każdej biedrze są z tego co zauważyłam :/Cytat:
ja rozumiem, że 4-5szt przy 15 zgrzewkach wody to nie hurt, ale przy artykułach przemysłowych powinni inaczej liczyć niż przy spożywczych (to takie moje marzenie haha)
|
|
|
#934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą ciekawe, co mają na myśli pod "ilość hurtowa" Może jakby ktoś chciał całą paletę
Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2010-09-13 o 15:40 |
|
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do ilości hurtowych to byłam ostatnio zaskoczona jak poszłam po tą pepsi promocyjną, jakiś pan przy kasie z całym wózkiem pepsi stał i można się zastanowić na wesele kupował czy na handel, ale opcja nr 2 jest bardziej prawdopodobna.
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie tej pepsi w ogóle nie było! :-(
|
|
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja uwielbiam z biedronki czekolade z ryżem !mniam! |
|
|
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze mówiąc jak w dniu promocji poszłam do Biedronki po tą pepsi to miałam nastawienie,że nie kupię. Poszłam i była jeszcze cała paleta, ale ustawiona w takim miejscu, że na początku jej nie zauważyłam, dopiero jak ten pan z całym wózkiem pepsi się pokazał to się okazało,że jeszcze jest.
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2010-09-13 o 15:44 |
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie uwierzycie!
![]() Poszłam do Biedry po tą lasanię w promocji. Po drodze myslałam oczywiście o kaloszach Akurat ten wzór, który chciałam i mój rozmiar Po drodze wzięłam jeszcze 2 promocyjne lasanie (ostatnie) i poszłam zapłacić a przy kasie sprzedawczyni mówi do kobitki z którą gadała "O pani już wzięła" a tamta "Szkoooda". Szybko zapłaciłam, żeby mi nie zabrały tych kaloszy Tak więc w ten oto sposób stałam się szczęśliwą posiadaczką tych kwiatowych
|
|
|
|
#940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ile kosztuje ten w pudełeczku? |
||
|
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Małż kupił dwie sztuki - w jednej Biedrze został po nich tylko karton, ale na szczęście w drugiej był zapas ![]() Cena podejrzewam urodzinowa, normalnie kosztuje 12,99
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2010-09-13 o 16:12 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kopiła może któraś tą komodę za 179 zł i może coś o niej powiedzieć? Warto?
Byłam dziś w biedronce o 7:20 w drodze do szkoły to tych kwiatowych kaloszy już nie było
|
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj kupiłam w B. jakąś nową odżywkę do włosów. Wieczorem przetestuję i dam wam znać
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
na kalosze się rano nie załapałam
![]() kupiłam za to bryzę+cilit bang za 19,99zł. a z tym walkerem dzisiaj, to ktoś sobie żarty robi,bo przecież on już był i to taniej. albo może do tego kogoś dopiero info o nim doszło |
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a ta lasagne to do kiedy jest po niższej cenie?
![]() u mnie została jedna para kaloszy w rozm. 36 proszku Bryza stało dużo ale jakieś babcie aferę przy nim urządzały, że jutro też przyjdą bo taaak się opłaca. żele Dove też widziałam, ale bez większego zainteresowania. natomiast jestem wkurzona bo mojego ulubionego chleba nie było chciałam też kupić rozgałęźnik trójkątny ale były same podwójne ![]() natomiast w koszyku znalazły się: - kaszki mleczny start (malinowa, bananowa i waniliowa, zobaczymy, która będzie najsmaczniejsza), tak polecałyście, że aż muszę spróbować, choć myślałam o nich już jak były w promocji szkolnej ale jakoś mnie nie zainteresowały wtedy - jogurt Fruvita z rabarbarem, zobaczymy czy równie pyszny jak ten z agrestem ![]() - krokiety z mięsem, mówiłyście, że dobre ![]() - serek Delikate, mmm - bagietka czosnkowa - napój Vital, na przetestowanie i nawet dobry - snacki bekonowe ![]() - winogrono Cytat:
a na te w Biedrze czaję się od jakiegoś czasu ale się boję, że będą niewypałami
|
|
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
byłam o 7;05 i była tylko 1 para damskich i 3 męskie pary kaloszy. i ta jednak para miała rozmiar 36 bylam pewna ze beda za male a tu idealne
juz nie ważne że są w romby ( chciałam w kwiatki) ważne żę je dopadłam za mna wbiegla dziewczyna i wiedzialam ze gdybym przyszla minute poźniej juz by nie bylo tych kaloszy... przy kasie rozmawialam z kasierka i powiedziala ze ona wziela w kwiatki wiec raczej musiala sobie odlozyc.... jak i pozostali pracownicy to nie mozliwe zeby przyszla tylko 1 para damskich...
|
|
|
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
Podejrzewam, że to jednodniówka, jak reszta urodzinowych promocji.
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2010-09-13 o 16:53 |
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
W jakiej cenie jest ten schab w opakowaniu w plastrach?
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety kalosze nie sa moje
![]() U mnie sytuacja w B. wyglądała podobnie jak u was. Tuż po 7 kaloszy juz nie było oprócz dzieciecych i meskich. Dodam ze byłam świadkiem jak jedna dziewczyna chwaliła sie , że X zostawiłą jej kalosze.
|
#951 |
|
na drugie mam Irena
|
cóż za bum na kalosze, będziecie w nich chodzić po ulicy czy na grzyby
a coś jeszcze było w promocji prócz kaloszy
|
#952 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dostępna kilka dni temu Świtezianka ma nawet 400 |
|
|
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
bleee.. też mi się nie udało z kaloszami. byłam koło 7.45. masakra. były tylko dziecięce.
i co teraz robimy : D? jakbyście widziały gdzieś rozm. 36 albo 37, to dajcie znać. oddam za przesyłkę. czarne w kwiatki, albo te w kropki : >!
the less you care, the happier you are. Edytowane przez baajeczna2 Czas edycji: 2010-09-13 o 17:32 |
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) niz z agrestem. Myślę, że podobnie będzie u ciebie, w kazdym razie na pewno będzie ci smakował. Nie czekaj, otwieraj !!!
|
|
|
|
|
#956 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Od kilku dni śledziłam wątek i dziękuję Wam dziewczynki za cynk! Ja dzisiaj byłam koło 15:00 - po kaloszach to została tylko tablica informacyjna , ale za to kupiłam:-Genialnie pachnącą sól do kąpieli Be Beauty Spa (miód i mleko) 600g za 4zł! -Mussli z orzechami za 2.60 zł -Dzem truskawkowy Rapsodia (ale tu muszę ponarzekać, pamiętam że ze 3 lata temu były o wiele lepsze! w słoiku było widać aż całe truskawy, jedna na drugiej,genialnie to wyglądało na bułeczce, a teraz niestety tylko kawałeczki ) - 2,60zł-Polędwicę sopocką, która robiona jest przez Sokołów : )) - 4zł -Pastę kanapkową Łosoś ze szczypiorkiem - jest mega pyszna! 1,70zł -Frytki Mr. Potato 2,5kg - najlepsze jakie jadłam do samodzielnego przyrządzenia w domu! tak mi oczy wychodziły, że tak tanio! Wieczorem idziemy jeszcze z TŻ po Bryzę z Cilitem Bang, bo niestety nie należę do strongmanów i sama bym jej nie przytachała, mimo że mam dość blisko
Edytowane przez notguilty Czas edycji: 2010-09-13 o 17:48 |
|
|
|
#957 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mimo wszystko powodzenia Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#960 |
|
Rozeznanie
|
a może dziewczynki macie jakieś przecieki na co jutro polujemy??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

Myślę, że to latem może wywiesili a propos oazy, kiedyś widziałam jak ludzie trzy wózki wypełnione na czubato zgrzewkami wody przyprowadzili do kasy.
No nie przypuszczałam nawet że o tej porze będzie jeszcze szansa, a jednak 
oczywiście nie w każdej biedrze są z tego co zauważyłam :/