Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 16:09   #3511
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Przeczytaj uważnie mojego posta: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3487 moja uwaga o ocenianiu ludzi po tym, że nie mają konta na NK jest pod postem Robsona
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:15   #3512
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Przeczytaj uważnie mojego posta: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3487 moja uwaga o ocenianiu ludzi po tym, że nie mają konta na NK jest pod postem Robsona
pewnie edytowalas bo gdy ja to czytalam nie bylo tego drugiego cytatu i wygladalo to tak jakbys na mnie najzedzala
ale rozumiem, ze to byl blad i nic do ciebie nie mam

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

widzisz, tak wyglądał twój posy wcześniej i miałam prawo pomyśleć, że o mnie chodzi, ale jak już pisałam nie mam nic do ciebie bo wiem, że to było nieporozumienie:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3494

a robson chyba się obraził bo już do nas nie pisze. ale z tego co dostaję w wiadomościach na priv. to co on rozsyła to żadna rewelacja i już było to podobno omawiane na forum.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:23   #3513
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo, że każdy sobie swoje myśli i ma do tego prawo.
Jednak jeśli jego przypuszczenia są wg niego aż tak ważne i niebezpiecznie jest o nich pisac na publicznym forum ot niech się zgłosi z tym tam gdzie trzeba a nie sobie weryfikacje robi, może casting jakiś zrobimy, konkurs?
Już niektózy troszkę świrują przez tą sprawę...każdy chce aby Iwona się znalazła jak najszybciej... ja już nie wiem co myśleć, powoli wątpię w szczęśliwe zakończenie
Stary 2010-09-14, 16:28   #3514
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Wiadomo, że każdy sobie swoje myśli i ma do tego prawo.
Jednak jeśli jego przypuszczenia są wg niego aż tak ważne i niebezpiecznie jest o nich pisac na publicznym forum ot niech się zgłosi z tym tam gdzie trzeba a nie sobie weryfikacje robi, może casting jakiś zrobimy, konkurs?
Już niektózy troszkę świrują przez tą sprawę...każdy chce aby Iwona się znalazła jak najszybciej... ja już nie wiem co myśleć, powoli wątpię w szczęśliwe zakończenie
Damy radę
Osobiście, to z niecierpliwością czekam na finał wątku pani z lumpeksu. Man nadzieję, że dział Rutkowskiego poważnie zweryfikuje tą sprawę i da szybko znać co i jak
Stary 2010-09-14, 16:33   #3515
visionAM
Zakorzenienie

A tagogirl chyba miała jechać do tego lumpeksu, co nie?
Może ona coś załatwi.
Stary 2010-09-14, 16:46   #3516
ewcia1980
Raczkowanie

Cytat:
A tagogirl chyba miała jechać do tego lumpeksu, co nie?
Może ona coś załatwi.
Cofnij się do wątku nr #3410 tam opisała że była
ewcia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:49   #3517
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
i się dziwić, że teraz wizażanki podnoszą lament, że są dyskryminowane za swój staż?
Niestety nowe wizażanki w kółko podnoszą lament o tą niby dyskryminację zamiast wziąć się do pisania postów i byłoby po ich problemie.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:51   #3518
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewcia1980 Pokaż wiadomość
Cofnij się do wątku nr #3410 tam opisała że była
dziwne, też tego nie zauważyłam

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Byłam dziś w lumpie. Była ta sprzedawczyni co wtedy i druga, której wtedy nie widziałam a też to słyszała i mnie rozpoznała pamięta tą rozmowę też, ale mniej faktów. Jak się okazało, ta kobieta często przychodzi tam na zakupy, te słowa napełniły mnie nadzieją, że uda mi się z nią skontaktować ! Gorzej jakby była to jakaś przelotna klientka. Niestety nie znały jej nazwiska i żadnych namiarów ale zostawiłam im swój numer telefonu i prosiłam, żeby bardzo poprosiły tą kobietę o kontakt ze mną...Tak więc...czekam na telefon, mam nadzieję, że zadzwoni!
o jeeej, jak mi wstyd, przez nasza dyskusje o plakatach przeoczyłam tę ważną wiadomość TAO, NIE PODDAWAJ SIĘ!
Stary 2010-09-14, 16:57   #3519
Dolores77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Niestety nowe wizażanki w kółko podnoszą lament o tą niby dyskryminację zamiast wziąć się do pisania postów i byłoby po ich problemie.
niestety nie wszystkie nowe wizażanki siedzą na forum po 24/dobe i nie mają czasu na pisanie i nadrabianie sobie postów po to aby tylko coś napisać.....
Dolores77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:02   #3520
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czy mala ilosc postow jest powodem do dyskryminowania kogos wazne aby ktos byl w temacie i tyle,wiekszosc z Nas to kobiety ktore maja domy,rodziny,dzieci albo uczennice i naprawde maja duzo wazniejsze rzeczy i sprawy niz nabijanie sobie postow.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:16   #3521
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Ale czy mala ilosc postow jest powodem do dyskryminowania kogos wazne aby ktos byl w temacie i tyle,wiekszosc z Nas to kobiety ktore maja domy,rodziny,dzieci albo uczennice i naprawde maja duzo wazniejsze rzeczy i sprawy niz nabijanie sobie postow.

tym bardziej że chodzi tu o Iwonę i chyba dobrze że dochodzą do wątku nowe osoby, bo wtedy dyskusje zaczynają się na nowo a poza tym co dwie głowy to nie jedna i byc może wpadnie nam coś nowego na myśl, ale czytając forum widziałam że od samego początku nowe osoby były tak traktowane, fakt że dużo było trolli ale takie można szybko poznac, a tak jak napisała koleżanka nie każdy ma czas siedziec i nabijac sobie posty po to by tylko ich miec więcej

fakt faktem temat Iwony powoli się zaciera, coraz mniej wiadomości i niestety ta niepewnośc czekania na jakieś nowe wieści w jej sprawie, bo jakby nie było za dwa czy trzy dni będzie już dwa miesiące od Jej zaginięcia i niestety im dłużej tym mniejsze szanse na szczęśliwe zakończenie, ale jak to się mówi nadzieja umiera ostatnia

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-14 o 17:20
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:18   #3522
mmm3m
BAN stały

Cytat:
No człowieki, proszę was.... jaka dyskryminacja?
wy się tak czuje ale tak nie jest,,,,,, nadal nikt nie kuma , że tu chodzi o ryzyko a nie dyskryminację?
Stary 2010-09-14, 17:20   #3523
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czy mala ilosc postow jest powodem do dyskryminowania kogos
Zwłaszcza że nikt tutaj nikogo nie dyskryminuje za małą ilość postów..... Natomiast pomiomo tego że nikt tutaj nikogo nie dyskryminuje nowe wizażanki wciąż narzekają jakie to one są biedne...

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
niestety nie wszystkie nowe wizażanki siedzą na forum po 24/dobe i nie mają czasu na pisanie i nadrabianie sobie postów po to aby tylko coś napisać.....
Za to uwielbiają dodawać innym pracy i marnować czas starym wizażankom co jakiś czas prosząc aby ktoś inny za nie przeczytał i im streścił bo one takie zapracowane...... (żeby nie było ten post nie jest konkretnie do ciebie Dolores ale takie zjawisko tutaj zaobserwowałam dość często).

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-14 o 17:24
Stary 2010-09-14, 17:29   #3524
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Zwłaszcza że nikt tutaj nikogo nie dyskryminuje za małą ilość postów..... Natomiast pomiomo tego że nikt tutaj nikogo nie dyskryminuje nowe wizażanki wciąż narzekają jakie to one są biedne...

Za to uwielbiają dodawać innym pracy i marnować czas starym wizażankom co jakiś czas prosząc aby ktoś inny za nie przeczytał i im streścił bo one takie zapracowane...... (żeby nie było ten post nie jest konkretnie do ciebie Dolores ale takie zjawisko tutaj zaobserwowałam dość często).
Ja tam na nic nie narzekam i malo sie wypowiadam choc czytam na bierzaco,nie wypowiadam sie choc z tego wzgledu,ze nic nowego nie wniose do sprawy,a dziewczyny maja prawo narzekac bo czytam i widze,przeczytaj swoj post 5317 i sama sie dowiesz o co mi chodzi,bo sama najpierw piszesz a pozniej odwracasz kota ogonem.

Stary 2010-09-14, 17:34   #3525
robson1979
BAN stały

male sprostowanko. kolezanko mmm3m masz racej niechcacy skopiowalem twoja wypowiedzi a odpowiedzialem na innego posta. bardzo przepraszam ale to nie bylo do ciebie. to wyniklo z tego ze juz szykowalem sie do wyjscia a chcialem jeszcze odpowiedziec na maile i posty. glupio wyszlo bo mysmy sobie juz wczesniej wyjasnili niem?
dziekuje kolezance asiczce za obrone roberta hehe. troszke niefortunnie wyszlo to wszystko ale mamy jeden cel ( znalesc iwonke). pogubilem sie w gąszczu postow przepraszam.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:41   #3526
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam na nic nie narzekam i malo sie wypowiadam choc czytam na bierzaco,nie wypowiadam sie choc z tego wzgledu,ze nic nowego nie wniose do sprawy,a dziewczyny maja prawo narzekac bo czytam i widze,przeczytaj swoj post 5317 i sama sie dowiesz o co mi chodzi,bo sama najpierw piszesz a pozniej odwracasz kota ogonem.
Nie ma takiego posta i nie wiem na co miałyby narzekać dziewczyny...

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-14 o 17:44
Stary 2010-09-14, 17:44   #3527
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
male sprostowanko. kolezanko mmm3m masz racej niechcacy skopiowalem twoja wypowiedzi a odpowiedzialem na innego posta. bardzo przepraszam ale to nie bylo do ciebie. to wyniklo z tego ze juz szykowalem sie do wyjscia a chcialem jeszcze odpowiedziec na maile i posty. glupio wyszlo bo mysmy sobie juz wczesniej wyjasnili niem?
dziekuje kolezance asiczce za obrone roberta hehe. troszke niefortunnie wyszlo to wszystko ale mamy jeden cel ( znalesc iwonke). pogubilem sie w gąszczu postow przepraszam.
Hehehe, czyli kolejna tego typu pomyłka, nok ok..... ale już mnie wkurza, że zawsze jakoś pada na mnie... cytują mnie a piszą do kogo innego a ato ja czuję się urażona no cóż, bywa
Stary 2010-09-14, 17:58   #3528
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma takiego posta i nie wiem na co miałyby narzekać dziewczyny...
Mialobyc 3517 ,pomylilam sie ale skoro Ty sama nie wiesz co piszesz to juz nie moja wina,tylko bardzo dziwne bo nie tylko ja to zauwazylam ale tez DOLORES77 i ASICZKA tez,no ale po co drazyc temat z kims kto sam nie rozumie co pisze.

Stary 2010-09-14, 18:06   #3529
robson1979
BAN stały

kolezanko mmm3m naprawde przepraszam ale nie chcialem ciebie cytowac naprawde.Nic do ciebie niemam

A wiec teraz po zastanowieniu sie podjalem decyzje o nie udzielaniu sie na forum i nie wysylaniu kolejnych wiadomosci z moimi rewelacjami ktorymi tak naprawde nie sa.Moim zadaniem bylo wlączyc sie w dyskusje i wspolnie metoda dyskusji dojsc do czegos a wyszlo inaczej.Przykro mi ze niektore osoby poczuly sie urazone ze weryfukuje osoby ktorym to pisze w PW ale dla mnie wazniejsze jest dobro iwony anizeli czyjas urazona osoba ze nie dostala maila.Macie racje to zadne rewelacje co wysylalem wam i nikt tego nie pisal ze takimi beda bo rewelacje to posiada pewnie policja i prokuratura a to byly tylko moje prywatne spostrzezenia.Troszke mnie dziwi ze odpisujecie mi ze cos w tym jest i ze mam racje a potem czytam w postach calkiem co innego.
Jedna osoba napisala ze powinienem z tym isc do rutkowskiego albo gdzie... poco mam isc z czyms o czym oni doskonale wiedza i co wlasnie bylo sensem tych maili bo moze gdybys wiedziala co bylo pisane w mailach nie reagowalabys w ten sposob. sama napisalas ze jestes nieufna a mnie sie dziwisz ze ja tak samo sie zachowuje z tym ze ja zamiast pisac ze jestem nieufny poprostu daje temu wyraz.
Jestem facetem i nie wypada mi sie z kobietami wyklucac wiec bede obserwatorem tylko tutaj jesli pozwolicie no chyba ze dla kolezanki vision to bedzie podejrzane to niech mnie poda do rutkowskiego bo ja tutaj jestem. pozdrowionka i dzieki za mile dyskusje
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:09   #3530
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
kolezanko mmm3m naprawde przepraszam ale nie chcialem ciebie cytowac naprawde.Nic do ciebie niemam

A wiec teraz po zastanowieniu sie podjalem decyzje o nie udzielaniu sie na forum i nie wysylaniu kolejnych wiadomosci z moimi rewelacjami ktorymi tak naprawde nie sa.Moim zadaniem bylo wlączyc sie w dyskusje i wspolnie metoda dyskusji dojsc do czegos a wyszlo inaczej.Przykro mi ze niektore osoby poczuly sie urazone ze weryfukuje osoby ktorym to pisze w PW ale dla mnie wazniejsze jest dobro iwony anizeli czyjas urazona osoba ze nie dostala maila.Macie racje to zadne rewelacje co wysylalem wam i nikt tego nie pisal ze takimi beda bo rewelacje to posiada pewnie policja i prokuratura a to byly tylko moje prywatne spostrzezenia.Troszke mnie dziwi ze odpisujecie mi ze cos w tym jest i ze mam racje a potem czytam w postach calkiem co innego.
Jedna osoba napisala ze powinienem z tym isc do rutkowskiego albo gdzie... poco mam isc z czyms o czym oni doskonale wiedza i co wlasnie bylo sensem tych maili bo moze gdybys wiedziala co bylo pisane w mailach nie reagowalabys w ten sposob. sama napisalas ze jestes nieufna a mnie sie dziwisz ze ja tak samo sie zachowuje z tym ze ja zamiast pisac ze jestem nieufny poprostu daje temu wyraz.
Jestem facetem i nie wypada mi sie z kobietami wyklucac wiec bede obserwatorem tylko tutaj jesli pozwolicie no chyba ze dla kolezanki vision to bedzie podejrzane to niech mnie poda do rutkowskiego bo ja tutaj jestem. pozdrowionka i dzieki za mile dyskusje
To jest forum i masz takie samo prawo do wypowiadania sie jak kazdy inny i nie powinienes rezygnowac tylko i wylacznie przez jedna osobe ktorej sie nie spodobala jakas *******a.

Stary 2010-09-14, 18:20   #3531
vMALENAv
Raczkowanie

Jeśli chodzi o kobietę z lumpeksu, oby udało się z nią skontaktować... Może to jakiś trop, może faktycznie dziewczyna, którą widziała to Iwonka.

Nie uważacie, że ta cała dyskusja o ilości postów, stażu na wizażu jest bez sensu i nic nie wnosi do wątku? No ale wizaż nie byłby wizażem gdyby nie można było sobie "podogryzać"

LAST.FM

vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:27   #3532
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Mialobyc 3517 ,pomylilam sie ale skoro Ty sama nie wiesz co piszesz to juz nie moja wina,tylko bardzo dziwne bo nie tylko ja to zauwazylam ale tez DOLORES77 i ASICZKA tez,no ale po co drazyc temat z kims kto sam nie rozumie co pisze.
Oto mój post nr 3517. Wytłuściłam dwa wyrazy zebyś zwróciła na nie uwagę:

Cytat:
Następnie Ty odpowiadasz mi na niego ni z gruszki ni z pietruszki:

Cytat:
Ale czy mala ilosc postow jest powodem do dyskryminowania kogos
Więc jesli ja wg. Ciebie nie rozumiem tego co sama piszę, to Ty najwyraźniej nie rozumiesz tego co czytasz.

Stary 2010-09-14, 18:36   #3533
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Oto mój post nr 3517. Wytłuściłam dwa wyrazy zebyś zwróciła na nie uwagę:

Następnie Ty odpowiadasz mi na niego ni z gruszki ni z pietruszki:

Więc jesli ja wg. Ciebie nie rozumiem tego co sama piszę, to Ty najwyraźniej nie rozumiesz tego co czytasz.
Nie bede z Toba prowadzila dyskusji bo nie jest na moim poziomie niestety,szkoda tylko,ze inne wizazanki widza to samo co ja a Ty jak kon z klapkami na oczach idziesz w zaparte choc nie masz racji,ja w porownaniu do Ciebie rozumiem wszystko .....Ty niestety niewiele.

Stary 2010-09-14, 18:41   #3534
tagogirl
Wtajemniczenie

U mnie na razie nic...

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:51   #3535
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bede z Toba prowadzila dyskusji
Niezwykle mnie to raduje. pozdrawiam

Stary 2010-09-14, 18:55   #3536
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Nie bede z Toba prowadzila dyskusji bo nie jest na moim poziomie niestety,szkoda tylko,ze inne wizazanki widza to samo co ja a Ty jak kon z klapkami na oczach idziesz w zaparte choc nie masz racji,ja w porownaniu do Ciebie rozumiem wszystko .....Ty niestety niewiele.
eee sorry, co ty odwalasz? uczepiłaś się titiny, o bóg wie co. obie piszemy, że nie am tu dyskryminacji a ty jej takową zarzucasz i jeszcze bezczelnie twierdzisz, że proadzi z tobą dyskusję na niskim poziomie. Gdzie, pytam Gdzie jest ten niski poziom u titiny?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
U mnie na razie nic...
W każdym bądź razie nie poddawaj się, bądź takim małym Rutkowskim z Gdyni
Stary 2010-09-14, 19:11   #3537
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
W każdym bądź razie nie poddawaj się, bądź takim małym Rutkowskim z Gdyni
Póki ta kobieta nie zadzwoni to raczej nic nie mogę zrobić

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:15   #3538
Dolores77
Raczkowanie

mmm3m a Ty kochana zawsze jesteś czyimś adwokatem Titina jest chyba dorosłą kobietą i sama chyba potrafi się obronić.....śledzę ten wątek od samego początku ale jak widać nie często się udzielam.....ciekawe kto zgadnie dlaczego???uważam dokładnie tak samo jak takaja13 i pewnie zaraz zostane zjechana tak samo jak ona tylko dlatego że naprawdę się czujemy tu niechciane (to może za mało powiedziane)Pozdrawiam i na przyszłość prosimy o więcej akceptacji ludzi z małą ilością postów)
Dolores77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:21   #3539
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dolores77 Pokaż wiadomość
mmm3m a Ty kochana zawsze jesteś czyimś adwokatem Titina jest chyba dorosłą kobietą i sama chyba potrafi się obronić.....śledzę ten wątek od samego początku ale jak widać nie często się udzielam.....ciekawe kto zgadnie dlaczego???uważam dokładnie tak samo jak takaja13 i pewnie zaraz zostane zjechana tak samo jak ona tylko dlatego że naprawdę się czujemy tu niechciane (to może za mało powiedziane)Pozdrawiam i na przyszłość prosimy o więcej akceptacji ludzi z małą ilością postów)
tak. zawsze bywam adwokatem gdy widzę niesprawiedliwość.
stąd też miałam wieloletnie zapędy by iść na prawo, ale ostatecznie zdecydowałam się na inny kierunek mojego życia, póki co adwokackie nawyki mi nie mijają i się cieszę.
Lubię sprawiedliwość. a póki co titina jest niewinna.

Źle się czujecie, na prawdę przesadzacie, każda wasza pomoc jest cenna.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-14 o 19:23
Stary 2010-09-14, 19:30   #3540
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Dziewczyny nie ma się o co kłócić takie sytuacje trzeba olewać i tyle ja też uważam że wizażanki młodsze stażem są trochę dyskryminowane nie tylko na tym forum na innych także także to odczułam (dokładnie na forum paznokciowym) ale cóż ... najlepiej nie zwracać uwagi na głupie docinki.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości