|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Przeczytaj uważnie mojego posta: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3487 moja uwaga o ocenianiu ludzi po tym, że nie mają konta na NK jest pod postem Robsona
|
|
|
|
#3512 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale rozumiem, ze to byl blad i nic do ciebie nie mam ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- widzisz, tak wyglądał twój posy wcześniej i miałam prawo pomyśleć, że o mnie chodzi, ale jak już pisałam nie mam nic do ciebie bo wiem, że to było nieporozumienie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3494 a robson chyba się obraził bo już do nas nie pisze. ale z tego co dostaję w wiadomościach na priv. to co on rozsyła to żadna rewelacja i już było to podobno omawiane na forum. |
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, że każdy sobie swoje myśli i ma do tego prawo.
Jednak jeśli jego przypuszczenia są wg niego aż tak ważne i niebezpiecznie jest o nich pisac na publicznym forum ot niech się zgłosi z tym tam gdzie trzeba a nie sobie weryfikacje robi, może casting jakiś zrobimy, konkurs? Już niektózy troszkę świrują przez tą sprawę...każdy chce aby Iwona się znalazła jak najszybciej... ja już nie wiem co myśleć, powoli wątpię w szczęśliwe zakończenie
|
|
|
|
#3514 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Osobiście, to z niecierpliwością czekam na finał wątku pani z lumpeksu. Man nadzieję, że dział Rutkowskiego poważnie zweryfikuje tą sprawę i da szybko znać co i jak
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
A tagogirl chyba miała jechać do tego lumpeksu, co nie?
![]() Może ona coś załatwi. |
|
|
|
#3516 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nowe wizażanki w kółko podnoszą lament o tą niby dyskryminację zamiast wziąć się do pisania postów i byłoby po ich problemie.
|
#3518 | |
|
BAN stały
|
dziwne, też tego nie zauważyłam
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
TAO, NIE PODDAWAJ SIĘ!
|
|
|
|
|
#3519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wazne aby ktos byl w temacie i tyle,wiekszosc z Nas to kobiety ktore maja domy,rodziny,dzieci albo uczennice i naprawde maja duzo wazniejsze rzeczy i sprawy niz nabijanie sobie postow.
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tym bardziej że chodzi tu o Iwonę i chyba dobrze że dochodzą do wątku nowe osoby, bo wtedy dyskusje zaczynają się na nowo a poza tym co dwie głowy to nie jedna i byc może wpadnie nam coś nowego na myśl, ale czytając forum widziałam że od samego początku nowe osoby były tak traktowane, fakt że dużo było trolli ale takie można szybko poznac, a tak jak napisała koleżanka nie każdy ma czas siedziec i nabijac sobie posty po to by tylko ich miec więcej ![]() fakt faktem temat Iwony powoli się zaciera, coraz mniej wiadomości i niestety ta niepewnośc czekania na jakieś nowe wieści w jej sprawie, bo jakby nie było za dwa czy trzy dni będzie już dwa miesiące od Jej zaginięcia i niestety im dłużej tym mniejsze szanse na szczęśliwe zakończenie, ale jak to się mówi nadzieja umiera ostatnia Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-14 o 17:20 |
|
|
|
|
#3522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wy się tak czuje ale tak nie jest,,,,,, nadal nikt nie kuma , że tu chodzi o ryzyko a nie dyskryminację? |
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Zwłaszcza że nikt tutaj nikogo nie dyskryminuje za małą ilość postów..... Natomiast pomiomo tego że nikt tutaj nikogo nie dyskryminuje nowe wizażanki wciąż narzekają jakie to one są biedne...
Za to uwielbiają dodawać innym pracy i marnować czas starym wizażankom co jakiś czas prosząc aby ktoś inny za nie przeczytał i im streścił bo one takie zapracowane...... (żeby nie było ten post nie jest konkretnie do ciebie Dolores ale takie zjawisko tutaj zaobserwowałam dość często).
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-14 o 17:24 |
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3525 |
|
BAN stały
|
male sprostowanko. kolezanko mmm3m masz racej niechcacy skopiowalem twoja wypowiedzi a odpowiedzialem na innego posta. bardzo przepraszam ale to nie bylo do ciebie. to wyniklo z tego ze juz szykowalem sie do wyjscia a chcialem jeszcze odpowiedziec na maile i posty. glupio wyszlo bo mysmy sobie juz wczesniej wyjasnili niem?
![]() dziekuje kolezance asiczce za obrone roberta hehe. troszke niefortunnie wyszlo to wszystko ale mamy jeden cel ( znalesc iwonke). pogubilem sie w gąszczu postow przepraszam. |
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-14 o 17:44 |
|
|
|
|
#3527 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no cóż, bywa
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Mialobyc 3517 ,pomylilam sie ale skoro Ty sama nie wiesz co piszesz to juz nie moja wina,tylko bardzo dziwne bo nie tylko ja to zauwazylam ale tez DOLORES77 i ASICZKA tez,no ale po co drazyc temat z kims kto sam nie rozumie co pisze.
|
|
|
|
#3529 |
|
BAN stały
|
kolezanko mmm3m naprawde przepraszam ale nie chcialem ciebie cytowac naprawde.Nic do ciebie niemam
![]() A wiec teraz po zastanowieniu sie podjalem decyzje o nie udzielaniu sie na forum i nie wysylaniu kolejnych wiadomosci z moimi rewelacjami ktorymi tak naprawde nie sa.Moim zadaniem bylo wlączyc sie w dyskusje i wspolnie metoda dyskusji dojsc do czegos a wyszlo inaczej.Przykro mi ze niektore osoby poczuly sie urazone ze weryfukuje osoby ktorym to pisze w PW ale dla mnie wazniejsze jest dobro iwony anizeli czyjas urazona osoba ze nie dostala maila.Macie racje to zadne rewelacje co wysylalem wam i nikt tego nie pisal ze takimi beda bo rewelacje to posiada pewnie policja i prokuratura a to byly tylko moje prywatne spostrzezenia.Troszke mnie dziwi ze odpisujecie mi ze cos w tym jest i ze mam racje a potem czytam w postach calkiem co innego. Jedna osoba napisala ze powinienem z tym isc do rutkowskiego albo gdzie... poco mam isc z czyms o czym oni doskonale wiedza i co wlasnie bylo sensem tych maili bo moze gdybys wiedziala co bylo pisane w mailach nie reagowalabys w ten sposob. sama napisalas ze jestes nieufna a mnie sie dziwisz ze ja tak samo sie zachowuje z tym ze ja zamiast pisac ze jestem nieufny poprostu daje temu wyraz. Jestem facetem i nie wypada mi sie z kobietami wyklucac wiec bede obserwatorem tylko tutaj jesli pozwolicie no chyba ze dla kolezanki vision to bedzie podejrzane to niech mnie poda do rutkowskiego bo ja tutaj jestem. pozdrowionka i dzieki za mile dyskusje
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o kobietę z lumpeksu, oby udało się z nią skontaktować... Może to jakiś trop, może faktycznie dziewczyna, którą widziała to Iwonka.
Nie uważacie, że ta cała dyskusja o ilości postów, stażu na wizażu jest bez sensu i nic nie wnosi do wątku? No ale wizaż nie byłby wizażem gdyby nie można było sobie "podogryzać"
|
#3532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bede z Toba prowadzila dyskusji bo nie jest na moim poziomie niestety,szkoda tylko,ze inne wizazanki widza to samo co ja a Ty jak kon z klapkami na oczach idziesz w zaparte choc nie masz racji,ja w porownaniu do Ciebie rozumiem wszystko .....Ty niestety niewiele.
|
|
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie na razie nic...
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Niezwykle mnie to raduje. pozdrawiam
|
#3536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- W każdym bądź razie nie poddawaj się, bądź takim małym Rutkowskim z Gdyni
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
mmm3m a Ty kochana zawsze jesteś czyimś adwokatem Titina jest chyba dorosłą kobietą i sama chyba potrafi się obronić.....śledzę ten wątek od samego początku ale jak widać nie często się udzielam.....ciekawe kto zgadnie dlaczego???uważam dokładnie tak samo jak takaja13 i pewnie zaraz zostane zjechana tak samo jak ona tylko dlatego że naprawdę się czujemy tu niechciane (to może za mało powiedziane)Pozdrawiam i na przyszłość prosimy o więcej akceptacji ludzi z małą ilością postów
)
|
|
|
|
#3539 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
stąd też miałam wieloletnie zapędy by iść na prawo, ale ostatecznie zdecydowałam się na inny kierunek mojego życia, póki co adwokackie nawyki mi nie mijają i się cieszę. Lubię sprawiedliwość. a póki co titina jest niewinna. Źle się czujecie, na prawdę przesadzacie, każda wasza pomoc jest cenna. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-14 o 19:23 |
|
|
|
|
#3540 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny nie ma się o co kłócić takie sytuacje trzeba olewać i tyle ja też uważam że wizażanki młodsze stażem są trochę dyskryminowane nie tylko na tym forum na innych także także to odczułam (dokładnie na forum paznokciowym) ale cóż ... najlepiej nie zwracać uwagi na głupie docinki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

a nie sobie weryfikacje robi, może casting jakiś zrobimy, konkurs?

wazne aby ktos byl w temacie i tyle,wiekszosc z Nas to kobiety ktore maja domy,rodziny,dzieci albo uczennice i naprawde maja duzo wazniejsze rzeczy i sprawy niz nabijanie sobie postow.