![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
abunee - ostatnim postem potwierdzilas jaka jestes genialna! ♥
![]() Niechaj będąc rozbitkiem pozostanę na twoim brzegu, gdzie żywię się jedynie wspomnieniem. Być może nie było miejsca, aby zobaczyć wystarczająco jasno, ze na koniec dnia musiałam przegrać.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
z innej bajki - podkradaj, jak tylko chcesz, ja robię to samo,
więc jesteśmy kwita ;** <3 One for all - <3. skarbuś mój ;** Nie było mowy o tym że, rozkochasz w sobie mnie, za dotykiem twoim tęsknić serce będzie. Pachniesz jak szczęście, moje szczęście. Krzyczysz choć nie wiem co, nie rozumiem słów, nie słyszę nic, oby to było słowo 'wróć'. I chyba skończyło się, skoro wazon stoi pusty.
#1714 |
Raczkowanie
|
`a kiedy Go obejmowała, zamykała oczy ze szczęścia. miała rację.` ♥ bajkowa= kocham Cię ;*
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
i z czasem zrozumiała, że niektórzy tylko udają jej przyjaciół... *** Ja tylko chcę, żeby znów było normalnie. A normalnie znaczy "ty i ja na zawsze". *** Czasem jest za późno. A docena się dopiero po stracie. *** Jeżeli naprawdę kochasz, poczekaj. Daj sobie czas, daj czas drógiej osobie. Wszystko i tak się kiedyś ułoży. *** i jak mała dziewczynka, uczepiłam się marzeń. *** wczorajsze mażenia, jutro też będą tylko marzeniami. ***
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
` i znów mam ochotę pierd***ąć uczuciami o ścianę .`
'Wkrótce nadejdzie ten dzień, w którym będziemy mijać się ulicą. Wtedy będę ulotna jak sen, już nie będziesz mógł mnie mieć. Będziesz mógł jedynie patrzeć, jak powoli znikam wśród przechodniów. I wtedy przypomnisz sobie, że był taki czas, w którym miałeś swoją szansę. No właśnie... Był! Ten czas już nie wróci.' Bo zbyt wiele siebie oddałam Tobie, pora odzyskać to co stracone.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | |||||||
Zadomowienie
|
a ten opis jest już mój, mój, mój, mój.
ps. może nie tylko mój. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój boże. ![]() jak byś zgadła. ![]() ![]() wcale nie musisz uciekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *
nie wierzyłam że wrócisz, błagałam o to Boga, nadzieja stała tuż za rogiem, ale nie wierzyłam. zaskoczyłeś mnie. czas ochłonąć - zaraz przyjdę, poczekasz? - poczekam. - "kocha to poczeka", słyszałeś o tym kiedyś? - tak. - to teraz się zastanów nad odpowiedzią : poczekasz? - oczywiście. (rozmowa z K.) jeśli chcesz ochłodzę Cię wachlarzem moich rzęs.
![]() |
#1719 |
Raczkowanie
|
kochanie, posłuchaj, faceci to szczury.. pchły na szczurach.. albo jeszcze gorzej! Ameby szczurzych pcheł! nie warto się przejmować, wiesz ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
_mandarynka, marikab, paralogiczna - okradam perełki
![]() ![]() bajkowa - dziekuje miśku ; * ![]() extremalna - dziękuję że się pojawiłaś, i to dla mnie ![]() ![]()
♥
dzisiaj tak, o. z braku weny ; )
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-09-14 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥
; - *
może nie nowość, ale za to jaka radość ![]() powiedziała ta genialna ♥ Cytat:
![]() believe it or not - it's my life, let me live it, thanks! uwierz lub nie - to moje życie, daj mi żyć, dziękuję everyone's got secrets, little dirty secrets każdy ma sekrety małe brudne sekrecty
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Twoja dłoń na moim pośladku.
myśli nieposkładane. świat bez barier. bo kiedyś znów musi wyjść słońce. w zasięgu naszych rąk. nie potrafiła pogodzić się z jego stratą. szeptała cicho,że jest jej wszystkim tysiące gestów, słów i jedna miłość. bała się prosić o miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
Miło mi, że się podobało
![]()
#1724 |
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() __ pstryk... i już cię nie kocham. kto jest lepszy ? ja czy ona ? może kiedyś jeszcze mnie pokochasz.. a po tobie zostało tylko brudne serce mimo rozstania, jest dobrze .. bo wiem że mnie ciągle kochasz, a ja ciebie. i wiem że cieszysz się gdy ja jestem szczęśliwa. gdy odszedłeś ..nie chciałam żyć.. teraz moje serce bije tylko dla ciebie.. może kiedyś wrócisz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Miliony łez wylanych na ten świat, a on dalej nie tonie...
Patrz, ja mam dom ze snów i marzeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
"Nie oceniaj innych, nie widzac dobrze siebie
Dobrze jest oceniac , kiedys ktos oceni ciebie..."
#1727 |
Raczkowanie
|
od fałszu trzeba się izolować .
zero zmartwień i duża ilość alkoholu. najtrudniej jest się dostosować do środowiska . Kocham Cię, jak kocha się pijaństwo i wojnę. Kocham Cię, tak jak kocha się zło... Bo trzeba umieć kroić ser z fantazją Gdybyś wiedział jak bardzo Cię kocham, płakałbyś ze szczęścia. Ile razy można umrzeć z miłości? W złudzeniu, że morze jest ciepłe, kochasz mnie, kochanie? Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dz.iwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Jest już noc, zbieraj się, spakuj cicho rzeczy gdzieś, zamknij dom, wyrzuć klucz, powiedz: żegnaj, żegnaj. Odwróć się, olej to, zostaw z tyłu całe zło pomyśl, że kiedyś ktoś tu zamieszka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Rozeznanie
|
On: Ty za dużo czasem myślisz, wiesz ? Ona: Ale i tak mnie uwielbiasz, prawda ? On: Prawda. Oślepiona uczuciami, nie zauważyła jak dławi się Jego kłamstwami. On jest tak nieprzewidywalny. Najpierw rozebrał mnie z prawdy. Nazajutrz ubrał kłamstwami. Jeszcze nie pozbyłam się resztki niepotrzebnych wspomnień. Poczekaj. Ból przeszywa mnie od macicy do piersi. Krwawię, krwawię..
#1729 |
Raczkowanie
|
Czuje zapach mojej śliny na jego ustach.
Nie jestem dziwką, ale potrafię kochać. "Przez całą noc nie mogłem spać. Amfetamina ma gorzki smak" coma
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
PoProstuAssis
![]() wciaz mam nadzieje, to nie grzech. boje sie o Ciebie, uwierz.
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
' Znasz to uczucie, kiedy jakaś osoba, staje się częścią Twojego życia i zaczynasz zastanawiać się, dlaczego nie znaliście się wcześniej? Wtedy,potrafisz zmienić się tylko dla niej (...) Znasz to uczucie? Gdy ludzie spotykają się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie? Potem wszystko się plącze, nadchodzi koniec. Nie ma ich już.Więc po co w ogóle zaczynać... 'Podobno każdy facet pragnie mieć grzeczną dziewczynę, która będzie niegrzeczna tylko dla niego, a każda dziewczyna pragnie mieć niegrzecznego chłopaka, który będzie grzeczny tylko dla niej. _________________________ _______ |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Raczkowanie
|
Patrz , tam o właśnie tam spełniają się marzenia . Szkoda tylko że nie nasze . No to co chłopaki ? Czas na zemstę nie ? Uśmiech i do przodu nie ? nie . Asia - miło kochanie ![]()
#1733 |
Raczkowanie
|
`Jak mi przykro to kur*wa płacze, proste? Ciekawe, czy byś umarł, gdybym wbiła Ci obcas w oko? ....i na tym polegała Twoja zaj***stość. Moja duma; wstrętna, skulona, parszywa su**ka nie pozwala mi wstać i biec do Ciebie. życie trzeba czymś wypełnić, choćby to był w ocenie innych nonsens i absurd . Mała, wredna, bezczelna, ale jakże zadowolona z siebie. Jeśli by płacili za obgadywanie każdego kogo spotkasz na swojej drodze, lub za wymyślanie na jego temat nie stworzonych historii, byłabyś miliarderem.`
#1734 |
Raczkowanie
|
* * *
Starałam się. * * * Pomóż Mi. I odejdź. Ułatw mi przynajmniej zapomnienie. * * * Dziś? Dziś już Cię nie kocham. * * * Tylko Ona, najwspanialsza przyjaciółka pod słońcem potrafiła sprawić, że ból w sercu który nie dawał jej żyć był do zniesienia a czasem nawet znikał całkiem. * * * Otworzyła oczy i zobaczyła jaki ten świat jest okropny. * * * Marzenia? Tak miałam, jedno. Ale odeszło. Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-09-14 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Uwierz w miłość bez konkretnych powodów.
A gwiazdy są zbyt daleko. Oprócz zdjęć pozostały wspomnienia. Lepiej mieć wspaniałą przyszłość niż wspaniałą przeszłość.
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
Love Changes Every x3, niczego_po_trochu, siatkaara - okradłam
![]() ________________
Dzisiaj znowu przyszedł do mnie, bo wiedział, że znowu siedzę w domu z zasłoniętymi oknami i w rozciągniętym dresie. Wpadł z piwem i pizzą mówiąc, że zaraz rozpoczynamy maraton filmowy i po cichu przyznając się, że własnie powinien być u ojca w pracy. Przegadaliśmy jakiś dobrych pięć filmów, śmialiśmy się - czas tak cudownie leciał. Gdy musiał już iść, podziękowałam Mu i powiedziałam, że jednak są na świecie ludzie, dzięki którym świat staje się lepszy. Chciałam podejść i się do Ciebie przytulić, ale wiedziałam, że już nie mogę. Ty już mnie nie chciałeś. Znudziłam Ci się? Miałeś mnie dość? Nie wiedziałam. Myślałam, że jest szansa, żebyśmy byli razem. Walczyłam, ale coraz bardziej cierpiałam robiąc sobie nadzieję. Poddałam się, ale to nie znaczy, że nie będę pytać Twoich kolegów co u Ciebie, że nie będę przechodziła trzy razy na tydzień koło Twojego bloku, że nie będę wypytywała Twojej siostry czy masz nową dziewczynę, że nie będę odwiedzała codziennie Twojego profilu na naszej-klasie patrząc czy jakaś suka dodała Ci komentarz, że nie będę o Tobie myślała, że wyrzucę Twoje zdjęcia i to nie znaczy, że przestałam mówić każdemu, że jesteś tylko mój.
#1737 |
Raczkowanie
|
agrr - niesamowita demoty.
![]() ' Kochał ją bez pamięci , dlatego tak szybko o niej zapomniał. '
#1738 |
Zakorzenienie
|
![]() upiłam się na śmierć. miłością.
ściskam mocno poduszkę. nie ma Ciebie bardziej niż zwykle.
#1739 |
Zakorzenienie
|
Rozdarta między dwoma światami, chowam się w skrajnościach.
Dzisiaj tak leniwie pełzamy po powierzchni rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Raczkowanie
|
Bo zasypiam się i budzę z jego imieniem na ustach.
*** Bo była ona i był on. Czas przeszły niedokonany.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.