|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 7
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
asiaBcN , wiolaraczka Gratuluję wybory daty ślubu
Oby czas przygotowań był dla Was czasem radości a nie stresu ![]() Ja odebrałam dziś nasz akt małżeństwa Jeszcze tylko w środę złożyć wniosek o dowód i powoli zaczyna do mnie dochodzić, że jestem już panią M.M.
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Magnolia, Lejlla dziewczyny pięknie wyglądałyście
Witam również nowe wizażanki. Widzę że kalendarz na 2012 rok powoli zaczyna się zapełniać. Ale dziś pięknie słonko świeciło dziewczynki prawda
|
|
|
|
#395 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki Wam dziewczynki za miłe przyjęcie Monini rzeczywiście,aż mi się dzisiaj humor poprawił tak było cieplutko
|
|
|
#396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
czarna kawa faktycznie kiedys wpadlam na ten link tez i strasznie mi sie podobaly zdjecia a teraz jakos ich przeoczylam! dzieki , zaraz wysle do nich tez zapytanie
|
|
|
|
#398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyszłam jak zaczęło się ochładzać a ładnie ma być PODOBNO przez cały tydzień (podobno )
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam was do mnie
u nas teraz 23*, a w dzien 33 buziaki ide spac , a wy czerpcie ile mozecie z ciepelka, do jutraa spijcie dobrze wizazystki
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, wczoraj zarezerwowaliśmy termin u kamerzysty, także do stycznia mam spokój z przygotowaniami
bardzo się z tego powodu cieszę
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
asiaBcN - mój mąż jest Włochem. Nauk nie miał ale to zależy od księdza proboszcza. Ja miałam ale nie wołał - dałam sama.
Jeśli chodzi o cywilny to braliśmy we Włoszech, kościelny w Polsce. Moje dokumenty do cywilnego to odpis aktu urodzenia na druku międzynarodowym i zaświadczenie o braku przeciwskazań. Z zaświadczeniem musieliśmy iść do konsulatu o poświadczenie i tłumaczenie. No i oczywiście dowód i paszport. I tyle. Do kościelnego mieliśmy zaświadczenie z kościoła we Włoszech takie jak i u nas. Świadectwo chrztu i bierzmowania oraz że jest kawalerem. No i zaświadczenie że wzięliśmy cywilny bo bez tego nie można wziąść kościelnego. ![]() Pamiętaj ze w Polsce zaświadczenia są ważne tylko 3 miesiące. W innych krajach bywa różnie
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-09-14 o 12:34 |
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj spisać protokół, jestem zachwycona. Przy okazji weszliśmy o godzinie 20 na wieżę kościoła na Karczówce. Mieliśmy piekny widok na panoramę Kielc nocą.
Polecam każdemu.Do tego świetna atmosfera, jaką księża na Karczówce roztaczają. Bez żadnych problemów, nie rzucają kłód pod nogi, nie wymyslają jakichś bzdurnych zaświadczeń, masy papierów. Nawet poradnia małżeńska nie jest potrzebna "Mieszkacie razem?" - "Tak". "Potrzebujecie żeby ktoś Was uświadamiał?" ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać ślubu. Przygotowania idą pełną parą, prawie wszystko mamy dopięte na ostatni guzik. Jeszcze tylko moja suknia, buty i bielizna. No i kilka pierdółek (m.in. zrobienei ozdób na samochód i wybór tortu )Przymiarka sukni na początku października, buty chyba zaraz zamówię (i tak od 2 tygodni nie mogę się zdecydować, więc im dłużej będę czekać tym większy śmietnik będę miała w głowie). ![]() Za 4 tygodnie będziemy tuż przed Jaaaaakkkkkkkkkkk jaaaaaaaaaaaaaaaaaa się nie mogę doczekaaaaaaaaaaaaać.
|
|
#403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak na wariata ale było by fajnie..hihi....
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
wiolaraczka i zdecydowałaś się na któregoś fotografa? Tak z ciekawości pytam
|
|
|
|
#406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
a tak z ciekawości pytam czarna kawko a ty juz mężatka jestes?
„...Nic się nie dzieje przedwcześnie, i nic się nie dzieje za późno, i wszystko się dzieje w swoim czasie wszystko... Wszystkie uczucia, spotkania, odejścia, powroty, czyny i zamiary. Zawsze właściwą godzinę biją zegary.” ________07.08.2010_______ |
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
agata
wooow...gratulacje coraz bliiiizej tej pieknej chwili, super!!!!chansons suuuper ze zalatwilas kamerzyste, aj a ide dzwonic do dj-a, dam wam znac pozniej )mam nadzieje ze od uslyszenia ceny uszy mi nie opadna ![]() buziakiii milego popludnia, i pracy (bo ja do 21 jestem jak codzien)
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę tych przygotowań i tego że ten piękny dzień macie jeszcze przed sobą
![]() Dziewczyny już ,,po" mam pytanie .Dopiero jak odbiorę akt ślubu z USC to mogę załatwiać formalności związane ze zmianą dokumentów tak?
|
|
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
ja mam kamerzyste za 1000zl.
Bardziej zalezy mi na zdjeciach niz na nagraniu, wiec kamerzysta wybralam taniego ![]() Jak ktos chce to moge podac namiary |
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Tak dopiero po odbiorze aktu małżeństwa, ponieważ np.przy wymianie dowodu musisz mieć ze sobą akt małżeństwa do wglądu i oni sobie robią kopie i załączają do wniosku.
|
|
#412 | ||||
|
Zadomowienie
|
Gonię ją lekami, może coś pomoże
![]() Jak na razie jest silniejsza ![]() Cytat:
Jak na razie prognozy się sprawdzają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Podobnie jak ja, też postawiłam na fajne fotki ![]() A Ty jakiego mam fotografa? A o namiary na kamerzystę poproszę A nuż się przydadzą
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w kwietniu rezerwowaliśmy na październik. Dzisiaj po wizycie na oczyszczaniu u Lowczyni jeszcze bardziej czuję, że to coraz bliżej... i bliżejjj...
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
![]() My zdecydowaliśmy się na p. Jacka Kaszyckiego - 602 188 341. Filmowanie w przyszlym roku kosztuje 1200 zł. Miły pan ![]() A tu reszta namiarów, które zgromadziłam: - Łukasik 607 987 543 -3D FotoVideo 504 497 786 - Barański z Łącznej 604 420 602 - Kosmala 796628 008 - nie wiem czy aktualny numer bo się nie dodzwoniłam - studio LOOK 785 523 821 - Mariusz Adach ze Skarżyska 608 297 641 -studio Flash 331 25 38 -Krzysztof Bieniek 602 589 494 uffffffffffffffffffffffff ff
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
yyyyyyyyy co Ty moj Tz cierpi na zespół sztywnych kolan
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam właśnie kamerzystę z LOOK i też płacę 1 tys zł.
Tak jak już chyba Chanson napisała bardziej zależy mi na zdjęciach niż na kamerze. |
|
|
|
#417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pan, na którego się zdecydowaliśmy pracuje 'w branży' 16 lat i raczej zna się na rzeczy. nie robi przesadzonych filmów z gołąbkami, ani dzieł na festiwale. po prostu relacja z tego najważniejszego dnia w życiu. my jesteśmy zadowoleni
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
wiolaraczka czasami juz meczy to ciepelko
ehhehezapraszam ![]() monic84 a gdzie ty znalazlas fotografa za 1000zl????:O PS zamowilam dj-a!!!!!!!!!!!!!! nazywa sie Piotr Kurowski baaaaardzo przyjemny koles i naprawde wporzadku i z tego co wiem jest naaaaprawde dobry jutro moja mama idzie podpisac umowa juuuuhukolejna rzecz odchaczona ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- czarna_kawa80 yyyyyyyyy co Ty moj Tz cierpi na zespół sztywnych kolan heehhehe najlepsza jestes "zespół sztywnych kolan " hehe ja tez ze swoim mieszkam juz 2 i pol roku a jestesmy ze soba w sumie tak po dodaniu wszytskiego to bedzie z 6lat , a mam 22 lata :P
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak wklejacie te wszystkie odpowiedzi ale
1. u mnie tez cieplutko ! rozmawialam z rodzina przez skypea a wszyscy w swetrach a ja w pizamie na ramiaczkach siedzialam xD xD tooo luubieee haha 2. z zespolu sztywnych kolan sie usmialam hahahahahaah 3. jak zobaczylam cennik marcina kowalczyka ( fotograf) to spadlam z krzesla. a zdjecia nie sa jakies tyyyyle lepsze od tych co briora 2-2300 ... ! pytanko: ile sie czeka na akt malzenstwa i potem dokumenty??? uf mi sie spieszy na poprawiny za ocean
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

Oby czas przygotowań był dla Was czasem radości a nie stresu 

wyszłam jak zaczęło się ochładzać
____11-08-2012____

A nuż się przydadzą