|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
nie linczujcie jeśli już było: jutro ma być dwupak(chyba po litrze) sprite'a za 2 zł- informacja od pana na kasie po tym jak dziwiliśmy się ze woda żywiec zdrój taka tania(1,15 za 1,5 litra a to moja ulubiona), soczki Kubusie tez kupiliśmy chyba z 8 ale było jeszcze sporo. Lazanie widziałam zostało jeszcze sporo. A kaloszy w zadnej z trzech biedronek w jakich byłam nie widziałam, choc nie sa mi potrzebne bo już mam ale może bym się skusiła. A pamietam ze w tamtym roku tez były ale po 29 zł i chyba ze trzy tygodnie leżały
![]() edit: właśnie przeczytałam ze wczoraj ta lazania była tańsza, bo dzisiaj jej nie kopiliśmy bo szkoda było nam prawie 13 zł ale byliśmy bliscy kupna bo tak zachwalałyście. ale bym przepłaciła
Edytowane przez 4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 Czas edycji: 2010-09-14 o 17:39 |
|
|
|
#1112 |
|
Rozeznanie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;22062456]nie linczujcie jeśli już było: jutro ma być dwupak(chyba po litrze) sprite'a za 2 zł- informacja od pana na kasie po tym jak dziwiliśmy się ze woda żywiec zdrój taka tania(1,15 za 1,5 litra a to moja ulubiona), soczki Kubusie tez kupiliśmy chyba z 8 ale było jeszcze sporo. Lazanie widziałam zostało jeszcze sporo. A kaloszy w zadnej z trzech biedronek w jakich byłam nie widziałam, choc nie sa mi potrzebne bo już mam ale może bym się skusiła. A pamietam ze w tamtym roku tez były ale po 29 zł i chyba ze trzy tygodnie leżały
![]() edit: właśnie przeczytałam ze wczoraj ta lazania była tańsza, bo dzisiaj jej nie kopiliśmy bo szkoda było nam prawie 13 zł ale byliśmy bliscy kupna bo tak zachwalałyście. ale bym przepłaciła [/QUOTE]Oooo Ja myślę, że może 1,5 l, jak była Pepsi Dzięki za inf, jeszcze o tym nie było |
|
|
|
#1113 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mroowa, u mnie nawet 5l produkuje perry , 5l ma mniej minerałków ale na pewno powyżej 500, coś mi się kojarzy, że troszkę powyżej 600. Na dowód wklejam fotkę z opakowania 1,5l 814,62Podsumowując - nieeeeźle |
||
|
|
|
#1114 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22062621]Hehe to problem rozwiązany, jak przypuszczałam, to są różne wody w tym samym opakowaniu.
mroowa, u mnie nawet 5l produkuje perry , 5l ma mniej minerałków ale na pewno powyżej 500, coś mi się kojarzy, że troszkę powyżej 600. Na dowód wklejam fotkę z opakowania 1,5l 814,62Podsumowując - nieeeeźle Na pewno sprawdzę jutro u mnie tę 1,5 litrową, ale taaaakie rozbieżności, no no no... |
|
|
|
#1115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może półtora(chociaz wydaje mi się ze powiedział litr) nie wiem ile w każdym razie powiedział ze dwupak po dwa złote. Tak czy tak i tak sie opłaca
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Także nie generalizować a sprawdzać najpierw jaka woda jest naprawdę Na Warmii i Pomorzu jest wersja perry jak co
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Rozeznanie
|
1,5 litra
![]() m_martka: fajnie by było jakby była ta promocja sprite'a znowu będę się musiała zrywać rano? ![]() jeśli ktoś coś jeszczen podsłyszał o sprite to niech da znać
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2010-09-14 o 18:07 |
|
|
|
#1118 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nad.. pustymi kartonikami :PDzisiaj zauważyłam że wróciły Cytat:
|
||
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale to nie promocja na 15-lecie, bo czasem się taka zdarza (i korzystam) a jakby było 50% taniej na paczce chusteczek to by sie bardziej opłacało
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla nich to promocja, bo za niższą cenę mamy 4 paczki, a i leżały pod wielkim plakatem 15 LAT, ale też wolałabym, żeby było 50% taniej paczka, niz 4 za niższą cenę. No, ale cóż, może komuś przypasuje
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;22062456]
edit: właśnie przeczytałam ze wczoraj ta lazania była tańsza, bo dzisiaj jej nie kopiliśmy bo szkoda było nam prawie 13 zł ale byliśmy bliscy kupna bo tak zachwalałyście. ale bym przepłaciła [/QUOTE]No właśnie też dziś patrzyłam za tak polecaną lazanią i u mnie też była po 12,99 zł i stwierdziłam, że to chyba nie ta (Ale widocznie promocja się skończyła )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1122 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;22062749]nie ma za co jak tylko ten pan na kasie nam o tym powiedział to pomyslałam ze muszę na wizażu napisać Może półtora(chociaz wydaje mi się ze powiedział litr) nie wiem ile w każdym razie powiedział ze dwupak po dwa złote. Tak czy tak i tak sie opłaca [/QUOTE]HYa ha my to jesteśmy udane. Musimy fajnie wyglądać tak nastawiając uszy polując na promocje Donoście nadal Cytat:
ale jakby na 17 urodziny Biedronki były w takiej cenie to z 5 kartonów sobie rezerwuję |
||
|
|
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
U mnie Kubusiów mnóstwo (kupiłam 3
![]() poza tym kupiłam orzeszki w skorupce a lasagne od tygodnia nie ma w ogóle
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Są u Was cytryny? Bo poszłam dzisiaj specjalnie po cytrynę i nie było :-/ Za to wyszłam z dwoma czekoladami Goplany
i jedną już zjadłam
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
U nas były - zwróciłam na nie uwagę, bo były naprawdę okazałe, ale coś mnie rozproszyło i nie wzięliśmy..
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli to ma byc rzeczywiście ta promocja chusteczek to nie postarali się, tym bardziej że ja wolę zielone, a zawsze niebieskie są w dużych paczkach Cytat:
, i to w tym miejscu gdzie zawsze leżą warzywa czy owoce w promocjach i nawet sama cena była taka duża jakby to była promocjaale chyba jeszcze cytrtyny tak nie poszły w górę , by ponad 8zł to była promocja
|
||
|
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze świadczy o człowieku, że liczy się z pieniędzmi a nie szasta na prawo i lewo a potem się dziwi, że nic nie ma i kasa cudownie zniknęła
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja ciągle myślę o tym dwupaku sprite'a. Mam nadzieję, ze to prawda. Ale chyba nie zerwę się z łóżka o 7 rano... z wielką nadzieją przejdę się do Biedry koło 10
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak to jest z tymi promocjami na 15-lecie?
Kubusie i czekolady są w takich cenach przez cały tydzień, czy tylko w jakiś jeden wybrany dzień?
|
|
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
W sumie tak - dostrzegłam kątem oka saszetki zapachowe i pognałam zostawiając cytrynki za sobą
|
#1132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(nie wiem jak to fachowo wytłumaczyć ) . Nie wiem, jakim cudem ale rozpuściły one mi wszystkie uszczelki ![]() to ja ją polecałam i widzę, że inne dziewczyny też o niej piszą miałam na myśli tą Cafe D'Or czzy jakoś tak
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jeśli tych kaloszy było kilka par to już w ogóle mija się z celem...---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- U mnie dzisiaj spody kruche za 1,99..niespodzianka, chociaż wolę francuskie, a ciągle u mnie go nie ma. Wzięłam też sałatę lodową za 1,29,liliputa, śmietanę do ubicia, przepyszne nektarynki i takie malutkie okrągłe ciastka ryżowe za 99gr...i kubusia. Takie ładne różyczki w doniczkach są i zastanawiam się, czy można je hodować normalnie w warunkach pokojowych, czy one raczej nadają się do ogrodu.. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- ach, i pierwszy raz kupiłam herbatę zieloną z grapefruitem, jak dotąd piłam z opuncją i trawą cytrynową ale ta jest chyba najsmaczniejsza. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- śmietana kremowa do ubicia właśnie się ubiła jak talala jak donosi córcia z kuchni, która może sobie pozwolić na tego typu specjały bez obaw o ich zawartość kalorii
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1136 |
|
Konto usunięte
|
popołudniu zaszłam do B. i kupiłam dwa Kubusie, te jasne. a tu patrzę, że zgrzewkami raczej kupujecie.
może jutro wezmę jeszcze parę sztuk, jeśli zostaną. poza tym owoce, bardzo ładne dziś były i smaczne. ![]() zapomniałam sprawdzić, czy jest kukurydza. kupiłam też krokiety z kapustą i grzybami i carbonarę mrożoną. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- z promocjami z okazji urodzin jest tak jak pisze atatoja. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- za mną akurat stał pan z wódką i tam pani w kasie zażartowała trochę i przy okazji powiedziała, że alko ma dość po niedzieli.
|
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze dziewczyny żeby te chusteczki były w promocji jutro, normalnie sie na nie napaliłam
Ale ciekawi mnie jedno do tej pory wszystkie produkty w promocji były typowo markowe (pepsi, kubusie, proszek E, orzeszki felix itd) nie z napisem wyprodukowano dla biedronki itd. Wiec jeśli prawdą jest ze maja byc chusteczki to moze innej firmy typu pampers, bella czy huggies. :confus ed:
|
#1138 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś z Was słyszał może o akcji Biedronki Pielęgnujemy EKOzwyczaje? Za 10 szklanych opakowań ma się otrzymać jedną sadzonkę w dniach 18-19 września. Powiedziała mi o niej koleżanka która dostała ulotkę z taką informacją w kasie biedronki. Ja szczerze powiedziawszy nic o tym nie słyszałam i tak się zastanawiam czy to w każdej B będzie czy tylko w tej w której ona dostała ulotkę. Wiecie może coś więcej?
|
|
|
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłoby miło
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
lazania, sery, kaszanka/kiełbasa to są biedronkowe produkty, a były w promocji urodzinowej, więc może będą i biedronkowe chusteczki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

Ja myślę, że może 1,5 l, jak była Pepsi 

szkoda, że wczoraj nie kupiłam więcej

, i to w tym miejscu gdzie zawsze leżą warzywa czy owoce w promocjach i nawet sama cena była taka duża jakby to była promocja
, by ponad 8zł to była promocja

tylko jeśli tych kaloszy było kilka par to już w ogóle mija się z celem...