|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
|
|
#3662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ wywnioskowałam,że o noclegu w swoim własnym domu Iwona zadecydowała dopiero w trakcie imprezy. Wychodząc ze swojego domu miała zamiar nocować u Adrii (co tłumaczy,dlaczego mama Iwony nie była zaniepokojona tym,że Iwony nie ma rano w domu i dopiero o 16 jej mama zaczęła się niepokoić).
|
#3664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3665 |
|
BAN stały
|
czy jest tu osoba na tym watku najlepiej poinformowana w calej sytuacji? bo mam propozycje aby troche uporzadkowac jak i kazdy by mogl wlasna teze postawic bez pisania kto czego nie zrozumiel tylko czarne na bialym
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest tam między innym o tym,że tajemnica śledztwa dotyczy na przykład tego, jakie pytania zadawał prokurator na przesłuchaniu. Rutkowski o tym nie może mówić,ale może mówić o sprawach i informacjach,które sam bezpośrednio zdobył. Czyli tak naprawdę Rutkowski może mówić o tym,co mu powiedział świadek ze Szwecji,tego tajemnica śledztwa nie obejmuje!
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-09-15 o 13:03 |
|
|
|
|
#3667 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli umówiły się przed imprezą to nocleg Iwony u Adrii bylby bez sensu. Jeśli w trakcie to też bez sensu z tym noclegiem. odnośnie pytania nr 2 to faktycznie nie wiem. Ale wiele osób na forach się upierało, że się pogodzily i Iwona miała spać u Adrii. Dla mnie to było nielogiczne i jak pisałam swoją wersję ( podobną do Twojej ) to mnie zaraz zbijali z tropu więc zwątpiłam. Ale po odpowiedziach Janusza już nie wątpię. Kurczę to jest takie pokręcone. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 |
|
BAN stały
|
choinka jasna czy zacznie ktos czytac to co ja pisze? bo chce wyjasnic cala sytuacje i zeby bylo klarownie dla kazdej z was a wy ciagle drazycie jeden temat i prostowania piszecie.Niby tak sie przejmujecie ale co chwile sobie honory zwracacie za mylne uwagi. pytam sie po raz ostatni czy jest tu osoba uwazana przez wiekszosc za najlepiej poinformowaną?
az mi zylka na czole sie pojawila
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jest to pan Janusz, przyjaciel rodziny Iwonki, mieszka w Londynie i bardzo się angazuje |
|
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() EDIT: widzę, że jednak wybór się zgadza, bo we trzy jednogłośnie podałyśmy Janusza
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do umówienia się z Kasią, wyraźnie napisałam,że jest to MOJA HIPOTEZA (czyli przypuszczenie). Nie napisałam tak jak Ty,że znam fakty. Dlatego też poprosiłam o podanie źródeł tych faktów.
|
|
#3674 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3675 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po 2 Janusz napisał, że Iwona zostawiła u Adrii 2 torebkę z drobiazgami i kluczami? To takie dziwne, że nie chciała ich zgubić i zostawiła u koleżanki? |
|
|
|
|
#3676 |
|
BAN stały
|
nie chodzi mi o przestawianie postow ale o to aby ktos naprawde dobrze poinformowany napisal w punktach same fakty ktore sa z dopbrego zrodla( janusz, mama iwonki, ojczym, policja prokuratura) nastepnie to co wiadomo co zeznali znajomi w nawiasie kto.. ale potwierdzine fakty i to by byl nasz odnosnik. kazdy by sie wypowiedzial ale juz odnosnie tego posta i jakby przytaczal swoje wypowiedzi to w oparciu o ten post wiec nie byloby niejasnosci ze ktos gdzies przeczytal na necie czy kto wie gdzie jeszcze tylko by bylo jasneo napisane. niewiem tittina wydaje mi sie konkretną osobą i raczej pewnie pisze co wie. jak uwazacie?
|
|
|
|
#3677 |
|
BAN stały
|
Sprostowanie. Napisałam, że znam fakty.Sorry - miałam na myśli , że zapoznałam się z wątkami na tym forum i listą pytań do Janusza
Nie jestem alfą i omegą i mogę się czasem pomylić jak każdy z nas. A to co Wam przekazuję to moje hipotezy. |
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3679 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
dałyśmy mu długą listę pytań którą skonsultował też z mamą Iwony i odpowiedział na nie. ale widac mało osób to czytało bo wciąż sa powielane błędne teorie.---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo fakty i przypuszczenia to jednak robi dużą różnicę.
|
|
#3681 |
|
BAN stały
|
Da ktoś linka do nowej stronyo Iwonie, na której pan Janusz miał też podac odpowiediz na inne pytania?
|
|
|
|
#3682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i każda poruszona tam sprawa została kilka raz y przedyskutowana więc nie widzę sensu analizowania tego po raz 16802837263 któryś z rzędu Zeznania znajomych i rodziny są objęte tajemnicą śledztwa, nie wiemy kto co powiedział dziwne, ze nie zdajesz sobie z tego sprawy.Myślałam, że ten wątek bęzie służył POMOCY w poszukiwaniach Iwony, a nie wałkowaniu po raz kolejny tego samego :/ no ileż można... |
|
|
|
|
#3684 |
|
BAN stały
|
to nierozumiem w czym tkwi problem... skoro pan janusz odpowiedzial na pytania to skad takie nieporozumienia. powinnismy tylko i wylacznie opierac sie na faktach od niego a nie podawac info z neta bo to bledne kolo. kazda gazeta kazda telewizja inaczej pisze i gada a my sami sie w bledy wkrecamy i dywagujemy nad faktami ktore sa znane. Zajmijmy sie iwonką a nie *******ami i przytaczajmu fakty .
|
|
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym,że umówiły się przed imprezą napisałaś tutaj #3644. Cytując Twoje słowa: "Znam fakty!!!!! Dokładnie przeczytałam liste pytań do Janusza. I Iwona umówiła się z Kasią i ustaliły to przed imprezą. Miały się spotkać o 7 ej rano i nie wierzę, że wogóle miała zamiar spać u Adrii.". A Pan Janusz owszem napisał,że Iwona była na godzinę 7 umówiona z Kasią,ale absolutnie nie napisał,że umówiła się przed imprezą,przed wyjściem z domu. ![]() Dlatego Ci zarzuciłam,że czytasz bez zrozumienia.
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
jest juz podobno pomoc prawna dla mamy IWONKI!!
http://forum.gp24.pl/kto-widzial-iwo...age__st__10600
|
|
#3688 |
|
BAN stały
|
hehe, my wiemy tylko to co napisano w artukułach czyli wielkie nic
![]() i każda poruszona tam sprawa została kilka raz y przedyskutowana więc nie widzę sensu analizowania tego po raz 16802837263 któryś z rzędu Zeznania znajomych i rodziny są objęte tajemnicą śledztwa, nie wiemy kto co powiedział dziwne, ze nie zdajesz sobie z tego sprawy.Myślałam, że ten wątek bęzie służył POMOCY w poszukiwaniach Iwony, a nie wałkowaniu po raz kolejny tego samego :/ no ileż można... ************************* ** tak kolezanko ja zdaje sobie z tego sprawe ze jest tajemnica sledztwa ale nie jest tajemnicą to co osoby wimienione przezemnie juz w prasie i mediach powiedzialy i o to mi chodzilo a nie o kolejne pytania do... wiem i rozumiem ciebie ze nie chodzi o poraz kolejny przewijanie tematu ale zobacz co tu sie dzieje ja sam z tyloma kobietami sobie nie poradze hehe ale poco te sprzeczki i tlumaczenia zamiast sie zajac sprawa. przez to tracimy glowny temat z oczu.
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie też to zauważyłam. Chyba trzeba dać linka do tego postu Pana Janusza z pytaniami i odpowiedziami,bo inaczej chyba nikt do nich nie zajrzy.
|
#3690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wielkie brawa!! ![]() ![]() klask i:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

).

dziwne, ze nie zdajesz sobie z tego sprawy.
klask i: