|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
wkoncu widac ktos zadzialal i ktos ma serce ale szkoda ze wladze miasta tego nie zapewnily rodzinie.
|
|
|
|
|
#3692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
a może umieścić tego linka też w pierwszym poście tego wątku? wtedy każdy w razie potrzeby mógłby łatwo znaleźć tę listę...
|
|
|
|
#3694 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trudno, żeby nie wałkować w kółko tego samego, skoro w sprawie brak rewelacji, a skoro brak rewelacji to sprawa jest medialnie bliska wymarciu,a te dyskusje są po to, żeby właśnie nie umarła! Ty natomiast non stop wypominasz, że w kółko mówi się o tym samym, więc chyba panuje w tym temacie równowaga Cytat:
SZUKAMY IWONY WIECZOREK ![]() Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać Edytowane przez Gaaliyah Czas edycji: 2010-09-15 o 13:42 |
||
|
|
|
#3695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dobrze by bylo gdzies ten link do wypowiedzi pana janusza blisko umiescic tak aby latwo sie do niego wskoczylo i koniec problemow bo tak to ciezko udowodnic gdzie sie co przeczytalo a kazdy czuje sie dobrze poinformowany. |
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj, bedac jeszcze w Polsce, widzialam w Gdansku ogromne plakaty Iwony na przystankach autbusowych..myslalam sobie,ze jak wroce z urlopu to moze beda jakies nowe wiesci, a tu jednak nadal cisza i nic istotnego ;/
|
|
#3699 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co do cytatu to napisałam, ze znam fakty te od Janusza. Chyba nikt z nas nie zna wszystkich faktów z tej feralnej nocy. Napisałam sprostowanie i już więcej tłumaczyć się nie będę , bo to już podejdzie pod offtop. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-15 o 13:47 |
|
|
|
|
#3701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś wg mnie w obecnej chwili zabawy w interentowego detektywa są śmieszne, na początku sama "bawiłam" się w zgadywanie co sie mogło stać, ale teraz... wiemy cały czas to samo i musimy sobie zdawać sprawę, że media nie mówią wszystkiego i co najważniejsze nie muszą mówić prawdy. To co napisał Janusz to też kropla w morzu. Więc po co te analizy...Cytat:
robson1979 - proszę, korzystaj z opcji "Cytuj" łatwiej będzie czytać Twoje posty
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-15 o 13:48 |
||
|
|
|
#3702 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
WŁĄŚNIE EDYTOWAŁAM POSTA: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...81&postcount=2
Powiedzcie co tam jeszcze umieścić, może linki do filmików? |
|
|
|
#3705 | |
|
BAN stały
|
https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty
tym sie teraz zajmuje. wzialem kartke i robie rozpiske i analizuje jak autor az mi sie dekiel lasuje ale kto wie kto wie moze jakas luka jest... ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
to musi byc widoczne dla kazdego. o godzinie 15.30 bede rozmawial z kolegą z hollandi i wysle mu namiary aby on u siebie zadzialal bo europa musi byc naszą iwonką zaznajomiona
|
|
|
|
|
#3706 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A dyskusje są po to , żeby temat nie wygasł, po to że przez wałkowanie jednego tematu można w końcu zauważyć jakiś istotny drobiazg. Po co Janusz nam odpowiadał na pytania i jeszcze konsultował z mamą Iwony jeśli nie mamy o tym dyskutować? |
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu masz wszystkie linki do filmików. http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...5B6,x,film%5D/ Mi już się nie mieszczą w podpisie. ;P
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Mylę się, czy to prawda, że nadal nie było oficjalnego potwierdzenia sytuacji że Iwona doszła pod Czarny Dwór 6?
Bo o tym tylko Rutkowski mówił i wtedy sprawa ucichła, zaczęła się tajemnica śledztwa... ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
No nie było potwierdzenia. Dlatego też nic w filmikach nie zmieniałam (co sugerowała titina) i jest na nich,że ślad urywa się przy wejściu numer 63 i że tam jest widziana po raz ostatni.
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowałam tego posta po raz kolejny, dorzuciłam linki do filmików oraz do artykułów na lublin.com.pl
Nie wygląda to wszystko jakoś rewelacyjnie ale jestem w pracy i nie bardzo mam czas aby to wszystko ładnie zrobić, poprawię jak będe w domu ![]() A wy spiszcie jeszcze jakieś sugestie co tam dopisać |
|
|
|
#3711 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ten po polsku ok, bo w polskim necie jest dużo info. Nie wszyscy znają sopot i okolice a zwłaszcza obcokrajowcy. Kto z poza Gdańszczan wie co to jest Zaspa? Zabrakło jakiejś mapki. Pojawia sie w filmiku nazwa Bacówka a to już dawno nieaktualne. Nie wiem ale moim zdaniem takie wierne przetłumaczenie na obcy język bez dodatkowych informacji mogło nie być zrozmiałe. My wiemy sporo o Iwonie i dlatego tak się wciągnęliśmy. I myślę, że w filmikach było za mało o Iwonie tylko suche info, że pili na działce, byli w Dream Clubie i się pokłócili. Doceniam wkład pracy i sam pomysł uważam za wielki i broń Boże to nie jest krytyka tylko takie moje sugestie. |
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3713 |
|
BAN stały
|
wiecie co? przeczytalem jeszcze raz odpowiedzi janusza i dla mnie jest juz wiele jasnego ale o tym napisze pozniej bo zaraz musze wyjsc.Jestem tylko w jeszcze wiekszym szoku niz bylem.
co do tego czy iwonka doszla do ulicu czarny dwor 6 faktycznie wypowiedzial sie i rutkowski i policja bo sa swiadkowie i faktycznie potym temat umilkl ale pamietam w jednym z artykolow wypowiedz policjanta w natloku zarzutow miedzy rutkowskim a policja ze zabezpieczyli monitoring z jednej z kamer bo zainteresowala ich kamera przy jednej z parceli. tak dokladnie bylo napisane. czy to nie czasem kamera przy klatce iwonki co janusz wspomina? moze tam cos wlasnie jest ze nagle cisza i embargo na info? pozatym jak janusz przytacza towarzysze iwonki byli kilka razy przesluchiwani a to dla mnie jedno... ze nie bez powodu. wiadomo ze esemesy odczytali jesli nie zostaly wykasowane przez jedna osobe bpo wkoncu w telefonie znajomych sa i pozycje wyslane i odebrane wiec rozladowanie telefonu iwonki tu niema znaczenie a ma znaczenie tylko jesli chodzi o rozmowe telefoniczna czy tez nadawanie sygnalu o pozycji. pamietajcie ze sygnal z telefonu nie nadaje dokladnej pozycji tylko pozycje ze tak powiem obszaru miedzy przekaznikami. jesli przykladowo przekazniki sa trzy w formie trojkata a oddalone od siebie bo bokach o 500m to na tym obszarze sie szyka bo im wieksza odleglosc miedzy przekaznikami tym wieksze pole do poszukiwan |
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wiemy o sygnałach z komórek,były już o tym dyskusje tutaj.
|
|
#3715 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
byla o tym wzmianka na necie w artykule o tych sprzeczkach miedzy policja a rutkowskim. jakis internauta czy dsziennikarz zamiescil nawet foty calej okolicy ktorą szla iwonka a przy budynku ktory sie znajduje przejscie dla pieszych i widac osiedle iwonki byla info ze totaj widziano iwonke po raz ostatni co potwierdzil swiadek i inni swiadkowie. pamietam tylko ze na tym budynku byla reklama" porady psychologiczne" jak znajde artukol to oczywiscie zamieszcze go. |
||
|
|
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba,że coś przeoczyłam, jeśli tak to przepraszam..
|
|
|
#3717 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nawet jeżeli ktoś jest turystą to słabo się orientuje w okolicy
|
|
|
|
|
#3718 |
|
BAN stały
|
Że Iwona zdala maturę, że dostała się na studia, że miała wiele planów, że była spokojna czy coś takiego . Nie wiem jakoś ją przedstawić. Można opisać troszkę jak wyglada teren , którym szła , że to deptak wzdłóż plaży , że tam jest park bo ktoś kto jest spoza Trójmiasta może nie skojarzyć od razu co to Bacówka ( teraz Chilly Willy) a jak przeczyta, że to bar nad morzem i info o terenie załapie , ze to było tam w tym parku gdzie właśnie był. |
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3720 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
foto wygladalo tak: ulica tak jakby zrobiona z wyjscia ktorym szla iwonka a na wprost na drugiej stronie ulicy bydynek w ksztalcie klocka i ta reklama"poradnia psychologiczna" nastepnie z lewej strony uliczka prowadzaca na osiedle i z lewej strony taki ladny blok z podpisem ze tu mieszka. miedzy budynkiem a uliczka chyba byl plot taki metalowy jaki na budowach stawiaja albo ekran dzwiekochlonny dokladnie nie pamietam ale cos w ten deseń |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

widac ktos zadzialal i ktos ma serce ale szkoda ze wladze miasta tego nie zapewnily rodzinie.

jakoś wg mnie w obecnej chwili zabawy w interentowego detektywa są śmieszne, na początku sama "bawiłam" się w zgadywanie co sie mogło stać, ale teraz... wiemy cały czas to samo i musimy sobie zdawać sprawę, że media nie mówią wszystkiego i co najważniejsze nie muszą mówić prawdy. To co napisał Janusz to też kropla w morzu. Więc po co te analizy...

ale jestem w pracy i nie bardzo mam czas aby to wszystko ładnie zrobić, poprawię jak będe w domu