3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 14:44   #1081
apoolonia
Rozeznanie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Nie na 100%. Lekarz ma się odezwać po niedzieli, jak się przyjrzy wszystkim papierom i wynikom. Wynik jest podobny jak przed ostatnią chemią - kiedy był wykryty przerzut w płucach. Te guzki wycięto i zaraz po chemii marker był OK. Teraz, po pół roku, znowu jest podwyższony
poczekaj co powie lekarz bo można gdybać w nieskończoność
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:44   #1082
KarolinaB
Raczkowanie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

życzę z całego serca, żeby wszystko było ok z Twoim tatą.
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:45   #1083
kretencja
Zakorzenienie

Wiem, że można tylko czekać.
Ale ciężko jest, bujamy się z tym od ponad trzech lat. Najpierw jelito grube, wydawało się, że wyleczone, potem przerzut do płuc, teraz znowu wyniki są niepokojące

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:46   #1084
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
kupujecie dziewczyny sylikonowe nakładki do karmienia?
też nad tym myslałam i pewnie kupie one ochronią sutki zeby maleństwo nie podryzło czy co??

Cytat:
Ja też nie kupuję, kupię jak będzie potrzeba.

Wiecie co. Bardzo się martwię. Niby wyniki Taty tomografii wyszły OK (poza rozrzedzeniem kości), ale odebrał dziś wyniki markera nowotworowego i niestety jest podwyższony znowu Ciągle dziadostwo gdzieś siedzi w ciele i nie daje się wytępić
a właśnie co mówił o wynikach lekarz ?

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:46   #1085
kliwia
Zakorzenienie

apolonia jesli ginka zleci to bede wykonywac, inaczej nie bede powatarzac badania na tokso. a nie wiem czy dwa markery czy jeden. w pierwsyzm badaniu mialam jeden tylko.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:47   #1086
kretencja
Zakorzenienie

Sanderinka, no nic jeszcze. Trzeba zrobić dalszą diagnostykę.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-15, 14:53   #1087
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Ale ciężko jest, bujamy się z tym od ponad trzech lat. Najpierw jelito grube, wydawało się, że wyleczone, potem przerzut do płuc, teraz znowu wyniki są niepokojące
no napewno
bądz dobrej myśli

kliwia

mi powiedział że następnie ok 30 tc
pierwszy raz miałam dwa markery
ale płaciłam za badania prawie 90zł
więc nie uśmiecha mi się ponownie płacić i liczę na jeden

sanderinka

żeby dziecku wygodniej było ssać
no i jak sutki są poranione to tak w trakcie karmienia nie boli
Stary 2010-09-15, 14:53   #1088
lutien
Wtajemniczenie

Cytat:
Współczuje Trzymam kciuki, żeby dalsze badania nie wskazywały na przerzuty

---------------
Ja kupiłam te nakładki. Najwyżej się nie przydadzą
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:55   #1089
ona1010
Raczkowanie

A mz wlasnie po wizycie u Pana Doktorka, jak narazie wszystko dobrze. Maluszek ma juz 2 kg i jak narazie jest glowka pod samym zaladkiem, jakos wcale mu sie nie spieszy do obrócenia i przyjscia na swiat. Polozna mi zaproponowala akupunkture, 4 serje, po krotych dzidzius ma sie obrocić i jutro zaczynam, ciekawe co beda mi robic, mam tylko nadzieje, ze zadnych igiel w brzuszek nie bedą mi wbijać

Wczoraj robilismy juz prawie ostatnie zakupy dla maluszka, dzisiaj jeszcze wozek i przewijak od znajomej przywieziemy i chyba wszystko. A ja dostalam mani na punkcie dziecinnych ubranek, moglabym bez konca je kupowac. Wczoraj znowu kilka sztuk spioszkow i jeszcze zamowienie w internecie zrobilam, a szafka juz pelna.

Mam pytanko: co zakladac dzidziusiowi na nozki, bo chyba same spioszki to za malo i za cienko.

De- kupujesz rozek????? Bo ja nie moge czegos takiego nigdzie tu znalesc, chyba Niemcy nie uzywaja takich rzeczy.
Twój mąż jest naprawdę wyjątkiem
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:56   #1090
kretencja
Zakorzenienie

Staram się być dobrej myśli, ale mając taką historię trudno się spodziewać w takiej sytuacji dobrych wiadomości...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-15, 14:58   #1091
kliwia
Zakorzenienie

ona sa takie papucie dla neimowlakow
albo takie skarpetki grubsze z mikrofibry takie wlochate
http://allegro.pl/buciki-paputki-cie...215484148.html
Stary 2010-09-15, 15:02   #1092
ona1010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ona sa takie papucie dla neimowlakow
albo takie skarpetki grubsze z mikrofibry takie wlochate
http://allegro.pl/buciki-paputki-cie...215484148.html

Kliwia- cos takiego mam, chodzilo mi o nozki, a nie stopki bo nawet jesli dzidzius ciagle pod kolderka albo w spiworku bedzie, to wydaje mi sie, ze na nozki same spioszki to za malo. Na raczki idzie przeciez jakies body z dlugim rekawkiem i albo bluzeczka albo pajacyk z dlugim, a na nozki???? nie mam pojecia.... moze jestes spodenki???
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:03   #1093
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Sanderinka, no nic jeszcze. Trzeba zrobić dalszą diagnostykę.
napewno bedzie dobrze

Cytat:
no napewno
bądz dobrej myśli

kliwia

mi powiedział że następnie ok 30 tc
pierwszy raz miałam dwa markery
ale płaciłam za badania prawie 90zł
więc nie uśmiecha mi się ponownie płacić i liczę na jeden

sanderinka

żeby dziecku wygodniej było ssać
no i jak sutki są poranione to tak w trakcie karmienia nie boli
no tak jak myślałam. wydaje mi sie ze kupie a jak nie to zawsze
można dopupić

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość
A mz wlasnie po wizycie u Pana Doktorka, jak narazie wszystko dobrze. Maluszek ma juz 2 kg i jak narazie jest glowka pod samym zaladkiem, jakos wcale mu sie nie spieszy do obrócenia i przyjscia na swiat. Polozna mi zaproponowala akupunkture, 4 serje, po krotych dzidzius ma sie obrocić i jutro zaczynam, ciekawe co beda mi robic, mam tylko nadzieje, ze zadnych igiel w brzuszek nie bedą mi wbijać

Wczoraj robilismy juz prawie ostatnie zakupy dla maluszka, dzisiaj jeszcze wozek i przewijak od znajomej przywieziemy i chyba wszystko. A ja dostalam mani na punkcie dziecinnych ubranek, moglabym bez konca je kupowac. Wczoraj znowu kilka sztuk spioszkow i jeszcze zamowienie w internecie zrobilam, a szafka juz pelna.

Mam pytanko: co zakladac dzidziusiowi na nozki, bo chyba same spioszki to za malo i za cienko.

De- kupujesz rozek????? Bo ja nie moge czegos takiego nigdzie tu znalesc, chyba Niemcy nie uzywaja takich rzeczy.
Twój mąż jest naprawdę wyjątkiem
ja kupiłam skarpetki

ja przewijaka nie kupuje bo ponoć nie bardzo sie przydaje, znajome kupowały i użyły raz czy pare razy

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:08   #1094
apoolonia
Rozeznanie

kto kupował ostatnio śpiochy w H&M?
powiedzcie jak cenowo

właśnie przegrałam licytację o wanienkę
Stary 2010-09-15, 15:14   #1095
_paulinka2
Wtajemniczenie

kretencja żeby wszystko z tatą jednak było dobrze

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:14   #1096
kretencja
Zakorzenienie

Sanderinka, nie gniewaj się, ale dla mnie to brzmi jak puste pocieszenie. Już to przerabialiśmy w zeszłym roku, kiedy było podejrzenie przerzutu. Też wszyscy mówili "będzie dobrze". Nie było.

Ale w ogóle to dzięki za wsparcie, dziewczyny. Dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można się pożalić.
Ja nie sądzę, że będzie dobrze

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-15, 15:14   #1097
kliwia
Zakorzenienie

ona spodenki dresowe mozna zakladac jak bedzie chlodnow chacie, albo spiochy welurowe albo polspiochy bawelniane. opcji masz duzo.
Stary 2010-09-15, 15:16   #1098
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
kto kupował ostatnio śpiochy w H&M?
powiedzcie jak cenowo

właśnie przegrałam licytację o wanienkę
ja śpiochów nieee i nie pamiętam cen za to bodziaki na długi rękaw kupowałam dwupak za 39,90

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Sanderinka, nie gniewaj się, ale dla mnie to brzmi jak puste pocieszenie. Już to przerabialiśmy w zeszłym roku, kiedy było podejrzenie przerzutu. Też wszyscy mówili "będzie dobrze". Nie było.

Ale w ogóle to dzięki za wsparcie, dziewczyny. Dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można się pożalić.
Ja nie sądzę, że będzie dobrze
aż mi się posmutniało... mogę się tylko domyślać co przeżywacie i masz racje, nie ma słów co by Cię mogły pocieszyć... 3maj się i pamiętaj że tu jesteśmy

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:24   #1099
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
a ja właśnie zjadłam żółciutką fasolkę alee ! nadal chce słodkiegooooooooooo <3

a ja zjadlam tiki taki - te cukierki w czekoladzie
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:25   #1100
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
ja śpiochów nieee i nie pamiętam cen za to bodziaki na długi rękaw kupowałam dwupak za 39,90

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

aż mi się posmutniało... mogę się tylko domyślać co przeżywacie i masz racje, nie ma słów co by Cię mogły pocieszyć... 3maj się i pamiętaj że tu jesteśmy

potrzebna mi jedna para w rozmiarze 56/62
na allegro pojedyńczo nie opłaca sie kupować

-------------------------------------------------

co do ubranek do szpitala
to biorę 3 pary śpiochów

3 pary pół śpiochów (na dzień)

3 pary body

dwa rozpinane sweterki

3 pary skarpetek białych tak samo niedrapek
i 3 czapeczki

mam komplety na trzy dni i trzy noce
zazwyczaj jest się dwie doby ale jeden awaryjnie
Stary 2010-09-15, 15:27   #1101
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość
Kliwia- cos takiego mam, chodzilo mi o nozki, a nie stopki bo nawet jesli dzidzius ciagle pod kolderka albo w spiworku bedzie, to wydaje mi sie, ze na nozki same spioszki to za malo. Na raczki idzie przeciez jakies body z dlugim rekawkiem i albo bluzeczka albo pajacyk z dlugim, a na nozki???? nie mam pojecia.... moze jestes spodenki???
Sa takie malutkie spodenki - ja własnie cos takiego kupuje

Cytat:
LODY Z CZEKOLADĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ !!

Czekoladowych to nie lubie ale smietankowe lub owocowe to tez bym zjadła Narobiłas mi smaka grrr

A ktos tam jeszcze pisał o pączkach

kretencja oby to nic powaznego - a wyniki powtórzcie .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:28   #1102
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Ja kupilam wkladki laktacyjne z Johnsona i nakladki na piersi - je mialam w komplecie z laktatorem.
Mam krem Medeli i Musteli na brodawki tylko stanika brak
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:30   #1103
kretencja
Zakorzenienie

Sysunia, dzięki. Tych wyników nie trzeba powtarzać, jedyne słuszne teraz postępowanie to dalsza diagnostyka, żeby sprawdzić, skąd ten podwyższony marker. Prawdopodobnie na pierwszy ogień pójdzie RTG.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-15, 15:35   #1104
vikicullen
Zadomowienie

Kretencja badz dobrej myśli.

A co do ubranek do szpitala to w SR położna mówiła, żeby nie brać ciuszków bo oni dają, no tylko na wyjście żeby wziasc. Mowila ze oczywiscie jak ktoś chce niech wezmie swoje ale one moga juz nie wrocic, jak beda rozbierać dzidzie do kąpieli to ciuszki ida do jednego kosza i potem szukaj tego.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:35   #1105
melabn
Wtajemniczenie

no i po wizycie.
Mam miuec diete cukrzycowa bo nie udalo mi sie zrobic testu (zwymiotowalam) a przytylam w miesiac 3 kilo-od poczatku mam 10 na plus.Mala wazy 1200 i na 100% dziewucha. Sama widzialam ze z niej to juz faceta nie bedzie poza tym wsio ok.
Acha no i bedzie cesarka
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:49   #1106
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Co do zespołu Downa to brat mojego męża go ma (wspaniały chłopak) i od poczatku schizowałam, że może być tak lub innaczej. Zastanawialiśmy się, czy robić dodatkowe badania, ale nie zrobiliśmy. Po rozmoaiwe z lekarzem, który powiedział mi , że ryzyko u mnie jest takie jakby w kościele drewnianym cegła na głowe mi spadła a dużo mi dało, że malutka ma kość nosową po której podobno się sorawdza. Zresztą lekarz powiedział mi tak: " A gdybys się po badaniach okazało, że jednak mała jest chora to co - usunełabyć ciąże?" Ja mu : oczywiście, że nie. Tak więc skończyłam ten temat i żyje nadzieją, że malutka jest zdrowa

W rodzinie TŻ to było tak, że jego brat urodził się jako 1 potem był kolejny brat zdrowy i mój mąż jak się okazało u nich w rodzinie nikt nie chorował, ale doszło do konfliktu serologicznego , gdzie takie przypadki trafiają się 1 na milion.

Dziewczyny nie ma co się zamartwiać na zapas trzeba mieć nadzieje i wierzyć, że bedzie dobrze , przecież to nasze słodkie dzieciaczki, a złe myśli nic nam nie pomogą tylko maluszki będą smutne, że się zamartwiamy. Tak więć głowa do góry

- Co do pieluch: ja do szpitala nie kupuje bo tam dla dzieciątka dają wszystko, tak więc do domu zaopatrze się w jedna paczkę tych od 2 do 5 kg i dużą paczkę 3-6 kg chyba tak się pisze

Nadrabiając wrzucam fotkę mieszkanka małej ( początek 31 tc), kombinezonu od teściowej rozm. 62 i ile juz wyprasowałam ubranek :P
śliczności!Ale jesteś chudzinka

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Wiecie co Ja miałam dzisiaj znowu koszmary :/ Najpierw mi się śniło, że moi rodzice zgineli a potem śniła mi się wielka powódź i to, że razem z mężem i moim wielkim brzuchem dryfowaliśmy po jakimś zalanym mieście w łódce w poszukiwaniu suchego lądu, aż wreszcie dotarliśmy do mniej zalanej części miasta gdzie przygarneła nas jakaś dobra kobieta, której córka też była w zaawansowanej ciąży.

Kurcze i tak prawie codziennie śnią mi się takie rewelacje
wow ale sny!Ja mam notorycznie erotyczneale to od tych zakazów. Ile można wytrzymać przecież

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam rachunek za internet za... kwiecień - płatność do 16 maja - ludzie to mają fantazję
oooo no proszę aż strach się bać za co będzie następny

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Dlatego mi zawsze zależało na wspólnym koncie, po to aby zawsze mieć wgląd ile na nim jest pieniążków, ile możemy wydać a ile trzeba odłożyć i po to aby się nie kłócić kto za co płaci. Po prostu robimy to razem. Taka sytuacja jest później bardzo dobra jeżeli jedno z małżonków zaczyna mniej zarabiać lub przestaje w ogóle mieć dochody. W ogóle nie rozumiem takich sytuacji, że jeden z małżonków wypomina drugiemu, że coś kupił lub za coś zapłacił...
oj w życiu różnie bywa i ludzie mają różne zdania nawet jesli się kochają. Mnie to nie dziwi. ja mam wielką słabość do ciuchów, butów i kosmetyków( wiem że czasem kupię coś i z tego nie skorzystam). Mój TŻ do samochodów. Konflikty na tym tle pojawiają się w sposób naturalny szczególnie gdy z kasą krucho. To nie wynik skąpstwa tylko róznicy potrzeb. I w zasadzie to sytuacja powielana w większości znajomych mi par-jedno lubi wydawać exstra kasę na narty a drugie na kolekcję znaczków. Normalne. Trzeba się dogadać ,ale w idealną zgodność ciężko mi uwierzyć i często jest to okupione gorącą dyskusją.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
Apolonia ja Ciebie doskonale rozumiem... Też mam takie momenty, że cała aż chodzę, że mały będzie chory Ale u nas ryzyko jest większe bo mój TŻ ma zespół*Marfana, jego ojciec i brat też i w ogóle u nich to idzie po linii męskiej często... i cały czas mam nadzieję, że małe załapie więcej genów po mnie bo ryzyko jest mniej więcej 50 % Glatego mieliśmy nadzieję, że będzie dziewczynka bo rzadziej to jest dziedziczone wtedy...
trzeba myśleć o tych 50% szans że się uda. I być dobrej myśli. Ale wcale sie nie dziwię, że się martwisz. Ale można z tym normalnie funkcjonować?

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Dlatego Ja od początku mojego zamieszkania z TŻ byłam za tym, aby wszystko było wspólne...
a ja sama nie wiem. czasem myślę, że tak. a czasem wręcz przeciwnie, bo fajnie mieć niezależność. Nie wiem, dopiero jesteśmy rok po ślubie i chyba jeszcze wypracowujemy opcję dla nas najlepszą. Na pewno możemy zawsze na siebie liczyć i mamy pełną informację o stanie finansów. natomiast jak wolę to się jeszcze waham.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:52   #1107
malgosiak25
Raczkowanie

EdziaO tia chudzinka - to gdzie te +12 kg :P

Kretencja pamietaj wiara i nadzieja umieraja jako ostatnie! bedzie dobrze !
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:55   #1108
Aliszcze
Zakorzenienie

kretencja, mam nadzieję, że dalsza diagnostyka pokaże, że nie ma sie czym martwić a jak samopoczucie Twojego taty? Powiem Ci, że jeśli pacjent się nie poddaje i ma wsparcie rodziny (a Twój tata z tego co widzę, to ma takie) to jest zdecydowanie większa szansa na poprawę stanu zdrowia. Teściowa mojej koleżanki zmaga się z nowotworem, zaczęło się od spraw kobiecych, potem przerzuty na żołądek, jest już po wszystkich chemiach, oczywiscie w trakcie nie najlepiej się czuła, ale widać u niej wolę walki, ma wsparcie bliskich, ma wnuki, dla których chce żyć, one też dają jej kopa do życia. Na razie jest dobrze, ale wiadomo, że będzie musiała zrobić badania, by sprawdzić, czy wszystko dobrze.

melabn, a dlaczego cesarka?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:56   #1109
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
EdziaO tia chudzinka - to gdzie te +12 kg :P

Kretencja pamietaj wiara i nadzieja umieraja jako ostatnie! bedzie dobrze !
te 12 kg to sa u mnie
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:57   #1110
kretencja
Zakorzenienie

Dziękuję za tyle dobrych słów...

Staram się o tym nie myśleć. W ogóle chyba zaraz wezmę się za porządki w kuchni, to mi dobrze zrobi na smuty...

Aliszcze, Tata od samego początku, od pierwszej diagnozy 3,5 roku temu ma bardzo dużo woli walki. Dba o siebie, jest aktywny. Pół wakacji biegał po górach, bo to kocha Ma wsparcie i ma po co żyć... Zastanawiam się tylko, ile można z tym się bujać... Słyszałam o ludziach, którzy żyją od chemii do chemii, od przerzutu do przerzutu, ale nie poddają się i potrafią tak przeżyć nawet kilkanaście lat... Oby tak było i z moim Tatą.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-09-15 o 15:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości