|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Muszę się Wam pochwalić zdałam marketing i jestem na II roku.
![]() ![]() Może na magisterkę pójdę na niego. ![]()
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i gratuluję marketingu ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
http://www.domzdrowia.pl/42284,keranorm-125-ml.html - to.
Dermokosmetyk, podobnie jak uwielbiana przeze mnie Nanobase ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, mam dzisiaj fatalną pogodę za oknem i brak dobrego światła w domu, za nic nie wychodzą te zdjęcia z pudrem. Wrzucę jak będzie trochę słońca... Ale zabrałam się za cienie pod oczami i kupiłam żel pod oczy korygujący cienei z Ziaji med... Myślalam o czymś z flos leku, ale kobieta w aptece doradziła to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no kurcze będę musiała naturalnymi sposobami się wyleczyc chyba ![]() ![]() szkoda że zdjęcia nie wyszły, u mnie też było paskudnie ale tak do południa a teraz piękne słońce świeci ![]() ja używam jak na razie flosleku z arniką ,codziennie czasami nawet 2 razy od paru tygodni i szczerze to żadnych efektów nie widzę ![]() ![]() widzę że masz ten sam problem co ja - nienawidzę tych cieni, są strasznie widoczne nawet jak przykryję je mocnym korektorem ![]() ![]() ![]() a powracając do tej ziaji jeszcze to jak już zużyjesz jej trochę, mogłabyś napisać czy cokolwiek pomogło? ![]() Edytowane przez Coldplay Czas edycji: 2010-09-15 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- http://allegro.pl/thebestfashion-na-...221476127.html co myślicie o tym? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi na cienie pod oczami pomógł krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu seeing is believing z oriflame,tylko niestety stara wersja. nowa nie wiem,jaka jest,bo od lat nie mam cieni i nie stosowałam jej,więc nie ręczę za jej skuteczność. a cienie miałam spore. przeczytałam opinię na KWC o nowej wersji tego kremu i poległam.... ludzie używają 1 opakowania przez 5-9 miesięcy lub tydzień ![]() ![]() ![]() Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-09-15 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ładna! ![]() sama bym taką kupiła tylko w kolorze beżowym ![]() Cytat:
ooo, to mi dałaś nadzieję ![]() pierwszy raz o nim słysze, sprawdzałam na kwc, rzeczywiście opinie ma dobre, chyba dopiszę go do listy must have ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skóra mi schodzi z ramion, a z twarzy nie, bo jej nie opalałam ![]() Coldplay i bita smietana Ja też mam takie cienie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Jaka dzisiaj pogoda, taka szaruga okropna, że aż człowiekowi się odechciewa wszystkiego... ![]() ![]() ![]() ![]() Ale muszę za to przyznać, że mój lewy policzek i broda są już w świetnym stanie !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strawberry-To bardzo dobrze, że już pogodzeni ![]() ![]() angelinmyheart - Kochana , GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA !!! Zdolna kobita z Ciebie !!! ![]() ![]() judus - ojj tak, ten taniec jest świetny, naprawdę tak bardzo się cieszę, że się na niego przeniosłam , że szok ![]() ![]() ![]() jennifer777 - dziękujemy za linka !! ![]() ![]() ![]() A co do @ to ja też z tych co umierają, ale ja tylko, albo aż przez 2 dni pierwsze - pierwszego dnia to nie mogę się podnieść z łóżka , do toalety tylko wychodzę, to mi zajmuje dojście ok. 5-7min ![]() ![]() agusiownik - najpierw krem, odczekujesz 20 min, dopiero potem filtr i odczekujesz ok.15 i dopiero makijaż ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No co Ty ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Ehh..nie dam rady już siedzieć przy komputerze, i w ogóle siedzieć, tak okropnie chce mi się spać i nie chcę się kłaść,bo wiem, że wtedy w ogóle mnie bardziej rozłoży, ale oczy to mi się tak kleją, że już same lecą..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3468 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W klubie w końcu nie pisałam co i jak. Po prostu wyszłam wczoraj z przyjaciółką, miałam wrócić ok. 21, ale tak się zagadałyśmy, że byłam w domu po 23... Nie miałam nic na koncie, mój TŻ też i się wkurzył, że nie dałam znaku życia, a on się martwił. Co do okresu - mam identycznie jak Ty! Pierwsze dwa dni jestem zgon. I właśnie jest mi teraz strasznie niedobrze i nie wiem co z tym zrobić... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do radicalu to slyszalam ze jest lepszy od tej rzepy joanny
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
Alessandra
ja od zawsze kochałam się w tańcu, jednak nie miałam okazji się zapisać ![]() ![]() ![]() angelwithoutsoul liczę na zdjęcia z Egiptu ![]() ![]() Coldplay zdjęcia kiecki postaram się wklieć jak najszybciej ![]() kwiatuszku dziękuję za życzenia ![]() angelinmyheart gratulację!!! ![]() bita smietana daj koniecznie znać jak się sprawuje ten kremik na cienie ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() Strawberry_Baby a czemu nie chcesz brać hormonów? Geranium witaj ![]() Marzeniatko zdrowiej piękna! kurcze dużo nam dziewczyn poznikało ostatnio ![]() ![]() ja cała obolała nadal, ale cieszę się strasznie że byłam na masażu ![]() ![]() dziewczyny mam pytanko, znacie jakiś dobry krem matujący dla skóry suchej? chciałabym coś dzięki czemu nie będę musiała stosować podkładu, ostatnio pogorszyła mi się cera no i niestety muszę go używać, co prawda tylko na brodzie i w okolicach ust ale jednak ;/ a bardzo tego nie lubię ![]()
#3472 |
Raczkowanie
|
Ja już po dzisiejszym spa
![]() Nie zrobiłam wszystkiego, bo czasu brak lecz wykonane : maseczka odświeżająco - złuszczająca, golenie, tonikowanie, kremowanie buzi, balsamowanie piersi, wazelina rumiankowa na usta. W planach jeszcze kremowanie rąk kremem glicerynowo - ogórkowym Ziaji ( dzisiejszy zakup ) oraz balsamowanie ciała. Jutro biorę się za pazurki, peeling ciała i ... odwiedzenie rossmanna ![]()
"Bo, to się jawi, nie istnieje wcale. To, czego nie ma, jest zawsze obecne". ... Edytowane przez Geranium Czas edycji: 2010-09-15 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
caate jest chyba w Grecji ? ![]() mogę się pouczyć za Ciebie - anatomia człowieka .. uwielbiam ![]() niestety nie polecę Ci żadnego kremu bo nie potrzebuję matujących.. ale też mi się ostatnio trochę cera pogorszyła nie mam pojęcia czemu, wysypało mnie jak nigdy na szczęście pomógł sudocrem ![]() pierwszy raz go użyłam i jestem na prawdę zachwycona ![]() ![]() heloł ![]() upiekłam właśnie czekoladowe muffiny, chce któraś? ![]() dalej czuje się kiepsko ale jakoś się trzymam.. mam nadzieję że jutro będzie lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam też maseczkę nawilżającą i liftingującą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uporałam się z anatomią ![]() ![]() w planach mam na dzis: standardowo: masaż syrenką balsam krem modelujący na brzuszek krem oliwkowy z ziaji na buzię żel z arniką pod oczka pasta cynkowa punktowo na noc a dodatkowo zrobię sobie peeling buzi i maseczkę jakąś nałożę ![]() miłego wieczorku ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-09-15 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
jakie ćwiczenia ogólnie polecacie na poprawę sylwetki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio przeczytałam gdzieś na wizażu że poprawia wygląd cery, a że miałam go akurat w domu (nie mam pojęcia skąd ![]() ![]() cena to ok. 10zł chyba, zależy też od wielkości bo sprzedają w róznych wersjach ![]() proszę bardzo, już do Ciebie leci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
zjadłam już 3 kawałek ciasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.