|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Muszę się Wam pochwalić zdałam marketing i jestem na II roku.
![]() Może na magisterkę pójdę na niego.
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest moje KWC. Działa niezawodnie.Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3456 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
olej kokosowy stosuję prawie przed każdym myciem w połączeniu z rycynowym i musze przyznać że to najlepsze co do tej pory pomogło moim końcówkom i wax'a też zamierzam kupić ale nie wiem jeszcze czy do wypadających czy przetłuszczających się...Cytat:
![]() i gratuluję marketingu tez miałam ale ja w wersji okrojonej![]() Cytat:
|
|
#3457 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.domzdrowia.pl/42284,keranorm-125-ml.html - to.
Dermokosmetyk, podobnie jak uwielbiana przeze mnie Nanobase
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, mam dzisiaj fatalną pogodę za oknem i brak dobrego światła w domu, za nic nie wychodzą te zdjęcia z pudrem. Wrzucę jak będzie trochę słońca... Ale zabrałam się za cienie pod oczami i kupiłam żel pod oczy korygujący cienei z Ziaji med... Myślalam o czymś z flos leku, ale kobieta w aptece doradziła to Stosowałyście?
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no kurcze będę musiała naturalnymi sposobami się wyleczyc chyba ![]() szkoda że zdjęcia nie wyszły, u mnie też było paskudnie ale tak do południa a teraz piękne słońce świeci ja używam jak na razie flosleku z arniką ,codziennie czasami nawet 2 razy od paru tygodni i szczerze to żadnych efektów nie widzę a co do ziaji to nie próbowałam ale też myślałam czy by jej nie kupić bo brzmi zachęcająco ![]() widzę że masz ten sam problem co ja - nienawidzę tych cieni, są strasznie widoczne nawet jak przykryję je mocnym korektorem taka uroda i już ![]() a powracając do tej ziaji jeszcze to jak już zużyjesz jej trochę, mogłabyś napisać czy cokolwiek pomogło?
Edytowane przez Coldplay Czas edycji: 2010-09-15 o 16:38 |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- http://allegro.pl/thebestfashion-na-...221476127.html co myślicie o tym?
|
|
|
|
|
#3461 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w odstępie 30 minmi na cienie pod oczami pomógł krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu seeing is believing z oriflame,tylko niestety stara wersja. nowa nie wiem,jaka jest,bo od lat nie mam cieni i nie stosowałam jej,więc nie ręczę za jej skuteczność. a cienie miałam spore. przeczytałam opinię na KWC o nowej wersji tego kremu i poległam.... ludzie używają 1 opakowania przez 5-9 miesięcy lub tydzień Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-09-15 o 17:08 |
||
|
|
|
#3462 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ładna! sama bym taką kupiła tylko w kolorze beżowym Cytat:
ooo, to mi dałaś nadzieję ![]() pierwszy raz o nim słysze, sprawdzałam na kwc, rzeczywiście opinie ma dobre, chyba dopiszę go do listy must have
|
||
|
|
|
#3463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skóra mi schodzi z ramion, a z twarzy nie, bo jej nie opalałam Bałam się jak zareaguje na tak mozne słońceColdplay i bita smietana Ja też mam takie cienie od urodzenia... cały czas z nimi walcze i próbuje się ich pozbyć
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Jaka dzisiaj pogoda, taka szaruga okropna, że aż człowiekowi się odechciewa wszystkiego... A do tego zaczyna mnie coś łapać - gardło mnie boli przeokropnie, do tego piecze i mam problemy z przełykaniem, z nosa to mi leci co chwilę i taka jakaś osłabiona jestem.. I teraz siedzę poubierana jak na Syberię a nawet lepiej I wyglądam okropnie, co również mnie drażni.. Chyba jakiś wirus panuje...Ale muszę za to przyznać, że mój lewy policzek i broda są już w świetnym stanie !! Jeszcze tylko prawy policzek i czółko ![]() Cytat:
Cytat:
No tylko,że u mnie jeszcze za dojazdy dochodzi Wkleję tu parę linków, mam nadzieję, że nikt nie będzie na mnie krzyczał http://www.youtube.com/watch?v=PDK-I-mWoQs , http://www.youtube.com/watch?v=tWFeX...eature=related , a ten filmik, to jest właśnie układ z pierwszych zajęć na których byłam tydzień temu, tylko że ona tu jest ubrana w dres i adidasy, bo była po zajęciach ze zwykłego hh, ale na naszych zajęciach obowiązują legginsy i szpilki + jakaś luźniejsza koszulka, coś takiego jak ona ma tą różową ![]() Strawberry-To bardzo dobrze, że już pogodzeni ![]() angelinmyheart - Kochana , GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA !!! Zdolna kobita z Ciebie !!! ![]() judus - ojj tak, ten taniec jest świetny, naprawdę tak bardzo się cieszę, że się na niego przeniosłam , że szok Ale dobrze mówisz, musi sobie zasłużyć na takie widoki ![]() jennifer777 - dziękujemy za linka !! A co do @ to ja też z tych co umierają, ale ja tylko, albo aż przez 2 dni pierwsze - pierwszego dnia to nie mogę się podnieść z łóżka , do toalety tylko wychodzę, to mi zajmuje dojście ok. 5-7min a mam do toalety dosłownie sekund pięć, także można sobie to wyobrazić .. I oczywiście brzuch, jajniki, wymiotować mi się chce itd itp. a drugiego jest podobnie z tym, że już wstaję z łóżka..![]() agusiownik - najpierw krem, odczekujesz 20 min, dopiero potem filtr i odczekujesz ok.15 i dopiero makijaż
|
|
|
#3466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No co Ty Co stosowałaś??? Mi nic, a nic nie pomaga ;/ Mam wielkie cienie i wgłębienia to jest tzw dolina łez, wyglądam jak miś panda Już nawet szukałam dobrego lekarza, który mi to zlikwiduje
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh..nie dam rady już siedzieć przy komputerze, i w ogóle siedzieć, tak okropnie chce mi się spać i nie chcę się kłaść,bo wiem, że wtedy w ogóle mnie bardziej rozłoży, ale oczy to mi się tak kleją, że już same lecą..
|
|
#3468 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Juz nie moge sie doczekac tej filologii Tylko, ze sumujac egzaminy z dwoch kierunkow w sesji letniej mam do zdania egzaminów... 8. ![]() Cytat:
Musisz mieć piękną figurę i się seksownie poruszać ![]() W klubie w końcu nie pisałam co i jak. Po prostu wyszłam wczoraj z przyjaciółką, miałam wrócić ok. 21, ale tak się zagadałyśmy, że byłam w domu po 23... Nie miałam nic na koncie, mój TŻ też i się wkurzył, że nie dałam znaku życia, a on się martwił. Co do okresu - mam identycznie jak Ty! Pierwsze dwa dni jestem zgon. I właśnie jest mi teraz strasznie niedobrze i nie wiem co z tym zrobić...
|
|||
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie wiem co, macie jakies pomysły?A co do radicalu to slyszalam ze jest lepszy od tej rzepy joanny
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra
ja od zawsze kochałam się w tańcu, jednak nie miałam okazji się zapisać jak zaczęłam chodzić z moim tż na taniec towarzyski to byłam wniebowzięta, nasz trener pytał mnie gdzie wcześniej tańczyłam bo mówił że fajnie się ruszam, a to był mój pierwszy styk z tańcem, bardzo to lubiłam, jednak mój Tż serca raczej do tego nie ma, a mi się marzy tak pięknie tańczyć... na towarzyski nie chcę iść bez niego, ale tego typu taniec, którego ty się uczysz jest mega a ty długo już tańczysz? angelwithoutsoul liczę na zdjęcia z Egiptu fajnie że wróciłaś ![]() Coldplay zdjęcia kiecki postaram się wklieć jak najszybciej kwiatuszku dziękuję za życzenia angelinmyheart gratulację!!! ![]() bita smietana daj koniecznie znać jak się sprawuje ten kremik na cienie będę bardzo wdzięczna ![]() Kitka ![]() Strawberry_Baby a czemu nie chcesz brać hormonów? Geranium witaj ![]() Marzeniatko zdrowiej piękna! kurcze dużo nam dziewczyn poznikało ostatnio co się z caate dzieje? ![]() ja cała obolała nadal, ale cieszę się strasznie że byłam na masażu dziewczyny mam pytanko, znacie jakiś dobry krem matujący dla skóry suchej? chciałabym coś dzięki czemu nie będę musiała stosować podkładu, ostatnio pogorszyła mi się cera no i niestety muszę go używać, co prawda tylko na brodzie i w okolicach ust ale jednak ;/ a bardzo tego nie lubię byłabym wdzięczna za jakieś rady...
|
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po dzisiejszym spa
![]() Nie zrobiłam wszystkiego, bo czasu brak lecz wykonane : maseczka odświeżająco - złuszczająca, golenie, tonikowanie, kremowanie buzi, balsamowanie piersi, wazelina rumiankowa na usta. W planach jeszcze kremowanie rąk kremem glicerynowo - ogórkowym Ziaji ( dzisiejszy zakup ) oraz balsamowanie ciała. Jutro biorę się za pazurki, peeling ciała i ... odwiedzenie rossmanna by uzupełnić to, co się kończy.
"Bo, to się jawi, nie istnieje wcale. To, czego nie ma, jest zawsze obecne". ... Edytowane przez Geranium Czas edycji: 2010-09-15 o 18:41 |
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
caate jest chyba w Grecji ? ![]() mogę się pouczyć za Ciebie - anatomia człowieka .. uwielbiam ![]() niestety nie polecę Ci żadnego kremu bo nie potrzebuję matujących.. ale też mi się ostatnio trochę cera pogorszyła nie mam pojęcia czemu, wysypało mnie jak nigdy na szczęście pomógł sudocrem ![]() pierwszy raz go użyłam i jestem na prawdę zachwycona ![]() heloł ![]() upiekłam właśnie czekoladowe muffiny, chce któraś? ![]() dalej czuje się kiepsko ale jakoś się trzymam.. mam nadzieję że jutro będzie lepiej
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam też maseczkę nawilżającą i liftingującą
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę muffinka ![]() uporałam się z anatomią teraz idę w piecyku na wodę zagrzać, potem kolacyjka no i będę oglądać na wspólnej i zostań top modelką w planach mam na dzis: standardowo: masaż syrenką balsam krem modelujący na brzuszek krem oliwkowy z ziaji na buzię żel z arniką pod oczka pasta cynkowa punktowo na noc a dodatkowo zrobię sobie peeling buzi i maseczkę jakąś nałożę ![]() miłego wieczorku
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-09-15 o 19:34 |
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
jakie ćwiczenia ogólnie polecacie na poprawę sylwetki?
|
|
|
|
#3478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio przeczytałam gdzieś na wizażu że poprawia wygląd cery, a że miałam go akurat w domu (nie mam pojęcia skąd ![]() cena to ok. 10zł chyba, zależy też od wielkości bo sprzedają w róznych wersjach ![]() proszę bardzo, już do Ciebie leci |
|
|
|
|
#3479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam już 3 kawałek ciasta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

klask i:
to jest moje KWC. Działa niezawodnie.

Bałam się jak zareaguje na tak mozne słońce
od urodzenia... cały czas z nimi walcze i próbuje się ich pozbyć
a mam do toalety dosłownie sekund pięć, także można sobie to wyobrazić .. I oczywiście brzuch, jajniki, wymiotować mi się chce itd itp. a drugiego jest podobnie z tym, że już wstaję z łóżka..
Co stosowałaś???