Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 14:19   #3451
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Muszę się Wam pochwalić zdałam marketing i jestem na II roku.
Może na magisterkę pójdę na niego.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:25   #3452
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
gratulacje klask i:

dziewczyny możecie mi powiedzieć najpierw nakładam filtr na buzię a później krem czy na odwrót? jak to jest?
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:39   #3453
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
(...)

a jak z nią walczysz? ja też mam ten problem i mimo że masuję się syrenką i rękawicą sizalową, smaruję balsamami to poprawy nie zauważyłam...
(...)
Keranorm co wieczór i skóra po tygodniu jak nowa to jest moje KWC. Działa niezawodnie.

Cytat:
Gratulacje

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 14:44   #3454
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

GRATULACJE!
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:06   #3455
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Keranorm co wieczór i skóra po tygodniu jak nowa to jest moje KWC. Działa niezawodnie.

Gratulacje

co to jest KERANORM?
Stary 2010-09-15, 15:07   #3456
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
w skrócie:
*picie pokrzywy
*radical w ampułkach
*olej kokosowy na końce
*wax

edit. ja przerabiam teraz temat włosów i codziennie dowiaduje sie czegos nowego, skróbuje tą Vatike kokosową i szampon seboradin
dziękuję pokrzywę piję do tego skrzyp, muszę właśnie pomyśleć nad tym radicalem albo jest jeszcze jakaś kuracja wzmacniająca z czarnej rzepy z Joanny, bo troszkę po opiniach dziewczyn boję się wywalać kasę w błoto na ten radical, ale w sumie to na każdej głowie może działać inaczej... olej kokosowy stosuję prawie przed każdym myciem w połączeniu z rycynowym i musze przyznać że to najlepsze co do tej pory pomogło moim końcówkom i wax'a też zamierzam kupić ale nie wiem jeszcze czy do wypadających czy przetłuszczających się...

Cytat:
Ostatnio w piątek to wyłączyłam TVN Turbo, bo mieliśmy oglądać film o którym mi marudził przez 30 minut. To też zrobił mi taką awanturę, że miałam go dość.
Czyli tak jak u mnie trzeba łobuzom chyba ustąpić inaczej stres nam na dobre nie pójdzie
i gratuluję marketingu tez miałam ale ja w wersji okrojonej
Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam się pakować, rozpakowywać, przeprowadzać itp.

Bardzo mi miło, ale to jest filologia romańska początkująca z zaawansowanym językiem angielskim, więc tutaj chyba nie było aż tak trudno się dostać Do tego studiuję jeszcze europeistykę na drugim roku

Tak, nie ma co ratować schodzącego naskórka, bo to i tak nic nie da trzeba go wypeelingować i mocno nawilżać, Judus dobrze mówi

Kochana rozdwajające się końcówki musisz ściąć. A po podcięciu o nie starannie dbać.

Ja umieram. Ten okres mnie wykończy
kochana nie bądź taka skromna u mnei anprawdę ciężko jest się dostać na ten kierunek, europeistyka wcale tez nie jest prosta, no moja strona to ścisłe ale miałam koleżankę i czasem się człowiek nudzi ale innym razem już nie jest tak ciekawie
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:11   #3457
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
co to jest KERANORM?
http://www.domzdrowia.pl/42284,keranorm-125-ml.html - to.
Dermokosmetyk, podobnie jak uwielbiana przeze mnie Nanobase

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 15:14   #3458
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
I jeszcze żadnego fervexu itp. wziąc nie mogę bo biorę przeciwbólowe i podobno nie można łączyć
Z tego co mi lekarz mówił- takie połączenie mocno uderza w wątrobę, dlatego nie wolno.

Dziewczyny, mam dzisiaj fatalną pogodę za oknem i brak dobrego światła w domu, za nic nie wychodzą te zdjęcia z pudrem. Wrzucę jak będzie trochę słońca...

Ale zabrałam się za cienie pod oczami i kupiłam żel pod oczy korygujący cienei z Ziaji med... Myślalam o czymś z flos leku, ale kobieta w aptece doradziła to Stosowałyście?
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 15:37   #3459
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Z tego co mi lekarz mówił- takie połączenie mocno uderza w wątrobę, dlatego nie wolno.

Dziewczyny, mam dzisiaj fatalną pogodę za oknem i brak dobrego światła w domu, za nic nie wychodzą te zdjęcia z pudrem. Wrzucę jak będzie trochę słońca...

Ale zabrałam się za cienie pod oczami i kupiłam żel pod oczy korygujący cienei z Ziaji med... Myślalam o czymś z flos leku, ale kobieta w aptece doradziła to Stosowałyście?

no kurcze będę musiała naturalnymi sposobami się wyleczyc chyba

szkoda że zdjęcia nie wyszły, u mnie też było paskudnie ale tak do południa a teraz piękne słońce świeci

ja używam jak na razie flosleku z arniką ,codziennie czasami nawet 2 razy od paru tygodni i szczerze to żadnych efektów nie widzę a co do ziaji to nie próbowałam ale też myślałam czy by jej nie kupić bo brzmi zachęcająco

widzę że masz ten sam problem co ja - nienawidzę tych cieni, są strasznie widoczne nawet jak przykryję je mocnym korektorem mam takie odkąd pamiętam i żadne wysypianie ani okłady nie pomagają taka uroda i już

a powracając do tej ziaji jeszcze to jak już zużyjesz jej trochę, mogłabyś napisać czy cokolwiek pomogło?

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-09-15 o 15:38
Stary 2010-09-15, 15:46   #3460
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
http://www.domzdrowia.pl/42284,keranorm-125-ml.html - to.
Dermokosmetyk, podobnie jak uwielbiana przeze mnie Nanobase
dziękuję

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

http://allegro.pl/thebestfashion-na-...221476127.html

co myślicie o tym?
Stary 2010-09-15, 15:54   #3461
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:

Cytat:
dziewczyny możecie mi powiedzieć najpierw nakładam filtr na buzię a później krem czy na odwrót? jak to jest?
odwrotnie w odstępie 30 min

mi na cienie pod oczami pomógł krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu seeing is believing z oriflame,tylko niestety stara wersja. nowa nie wiem,jaka jest,bo od lat nie mam cieni i nie stosowałam jej,więc nie ręczę za jej skuteczność. a cienie miałam spore.

przeczytałam opinię na KWC o nowej wersji tego kremu i poległam.... ludzie używają 1 opakowania przez 5-9 miesięcy lub tydzień i wypisują,że nie działa przy systematycznym używaniu rano i wieczorem jedno opakowanie to może na miesiąc starcza

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-09-15 o 16:08
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 16:11   #3462
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

bardzo ładna!
sama bym taką kupiła tylko w kolorze beżowym

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

mi na cienie pod oczami pomógł krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu seeing is believing z oriflame,tylko niestety stara wersja. nowa nie wiem,jaka jest,bo od lat nie mam cieni i nie stosowałam jej,więc nie ręczę za jej skuteczność. a cienie miałam spore.

ooo, to mi dałaś nadzieję
pierwszy raz o nim słysze, sprawdzałam na kwc, rzeczywiście opinie ma dobre, chyba dopiszę go do listy must have
Stary 2010-09-15, 16:14   #3463
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Schodzi Ci skóra i mimo to lecisz na solarium?ja bym nie ryzykowała, bo jak schodzi skóra to ta która jest pod nią jest bardzo wrażliwa i możesz jej zaszkodzić...ja bym ją teraz odżywiała i nie narażała na działanie lamp z solarium

Skóra mi schodzi z ramion, a z twarzy nie, bo jej nie opalałam Bałam się jak zareaguje na tak mozne słońce

Coldplay i bita smietana Ja też mam takie cienie od urodzenia... cały czas z nimi walcze i próbuje się ich pozbyć Ja używam Kolagenowego wypełniacza pod oczy z Loreala dobrze działa, ale wiadomo jak ma się takie wrodzone mocne cienie, to nic nie zadziała perfekcyjnie

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:16   #3464
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Skóra mi schodzi z ramion, a z twarzy nie, bo jej nie opalałam Bałam się jak zareaguje na tak mozne słońce

Coldplay i bita smietana Ja też mam takie cienie od urodzenia... cały czas z nimi walcze i próbuje się ich pozbyć Ja używam Kolagenowego wypełniacza pod oczy z Loreala dobrze działa, ale wiadomo jak ma się takie wrodzone mocne cienie, to nic nie zadziała perfekcyjnie
polemizowałabym ja miałam cienie pod oczami od dzieciństwa,a teraz nie ma po nich śladu
Stary 2010-09-15, 16:16   #3465
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
Jaka dzisiaj pogoda, taka szaruga okropna, że aż człowiekowi się odechciewa wszystkiego... A do tego zaczyna mnie coś łapać - gardło mnie boli przeokropnie, do tego piecze i mam problemy z przełykaniem, z nosa to mi leci co chwilę i taka jakaś osłabiona jestem.. Zawsze, zawsze przed weekendem mnie łapie I teraz siedzę poubierana jak na Syberię a nawet lepiej I wyglądam okropnie, co również mnie drażni.. Chyba jakiś wirus panuje...
Ale muszę za to przyznać, że mój lewy policzek i broda są już w świetnym stanie !! Żadnych krostek, ran, tylko zaczerwienione i taka lekko chropowata powierzchnia,wiecie o co mi chodzi, ale to się przyzwyczaiłam Jeszcze tylko prawy policzek i czółko Jednak te retinoidy bardzo pomagają!! Wiadomo, że nie wyleczę tego tylko tym, ale jak dla mnie to ogromne postępy!

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby
A gdzie ćwiczysz ten taniec? Ile placisz? Masz jakis filmik z internetu jak ten styl wyglada? Bo ma ciekawa nazwe

Co do pogrubionego - wiesz, pogodzilibyśmy się szybko, ale jesteśmy na odległość. Widzimy się dopiero w piątek. A kontaktu telefonicznego chyba raczej już mieć nie będziemy... Napiszę Wam jutro w klubie co i jak, bo mi się oczka zamykają, dobranoc
Cytat:
Napisane przez magne
Przyłączam się do pytania. Marzę o takim kursie ah
We Wrocławiu(dojeżdżam ) w Street Dance Academy(SDA) - za 4 zajęcia w miesiącu po 1h i 15min - 50 zł , także jest cudowna cena jak na Wrocław , a poziom jest niesamowity i trenerzy również No tylko,że u mnie jeszcze za dojazdy dochodzi Wkleję tu parę linków, mam nadzieję, że nikt nie będzie na mnie krzyczał http://www.youtube.com/watch?v=PDK-I-mWoQs , http://www.youtube.com/watch?v=tWFeX...eature=related , a ten filmik, to jest właśnie układ z pierwszych zajęć na których byłam tydzień temu, tylko że ona tu jest ubrana w dres i adidasy, bo była po zajęciach ze zwykłego hh, ale na naszych zajęciach obowiązują legginsy i szpilki + jakaś luźniejsza koszulka, coś takiego jak ona ma tą różową : http://www.youtube.com/watch?v=vzAJssgB324
Strawberry-To bardzo dobrze, że już pogodzeni Przeczytam w klubie

angelinmyheart - Kochana , GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA !!! Zdolna kobita z Ciebie !!!

judus - ojj tak, ten taniec jest świetny, naprawdę tak bardzo się cieszę, że się na niego przeniosłam , że szok No,no,noo twarda sztuka nie jest zła hihi Ale dobrze mówisz, musi sobie zasłużyć na takie widoki

jennifer777
- dziękujemy za linka !! na pewno się przyda, zaraz się zabieram za czytanie !

A co do @ to ja też z tych co umierają, ale ja tylko, albo aż przez 2 dni pierwsze - pierwszego dnia to nie mogę się podnieść z łóżka , do toalety tylko wychodzę, to mi zajmuje dojście ok. 5-7min a mam do toalety dosłownie sekund pięć, także można sobie to wyobrazić .. I oczywiście brzuch, jajniki, wymiotować mi się chce itd itp. a drugiego jest podobnie z tym, że już wstaję z łóżka..

agusiownik - najpierw krem, odczekujesz 20 min, dopiero potem filtr i odczekujesz ok.15 i dopiero makijaż

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:23   #3466
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
polemizowałabym ja miałam cienie pod oczami od dzieciństwa,a teraz nie ma po nich śladu

No co Ty Co stosowałaś??? Mi nic, a nic nie pomaga ;/ Mam wielkie cienie i wgłębienia to jest tzw dolina łez, wyglądam jak miś panda Już nawet szukałam dobrego lekarza, który mi to zlikwiduje

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:29   #3467
_Alessandra
Zakorzenienie

Ehh..nie dam rady już siedzieć przy komputerze, i w ogóle siedzieć, tak okropnie chce mi się spać i nie chcę się kłaść,bo wiem, że wtedy w ogóle mnie bardziej rozłoży, ale oczy to mi się tak kleją, że już same lecą.. A więc, dobranoc Kobitki...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:50   #3468
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość

kochana nie bądź taka skromna u mnei anprawdę ciężko jest się dostać na ten kierunek, europeistyka wcale tez nie jest prosta, no moja strona to ścisłe ale miałam koleżankę i czasem się człowiek nudzi ale innym razem już nie jest tak ciekawie
Ja nie jestem umyslem scislym i podziwiam tych, ktorzy takowy posiadaja Juz nie moge sie doczekac tej filologii Tylko, ze sumujac egzaminy z dwoch kierunkow w sesji letniej mam do zdania egzaminów... 8.

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
We Wrocławiu(dojeżdżam ) w Street Dance Academy(SDA) - za 4 zajęcia w miesiącu po 1h i 15min - 50 zł , także jest cudowna cena jak na Wrocław , a poziom jest niesamowity i trenerzy również No tylko,że u mnie jeszcze za dojazdy dochodzi Wkleję tu parę linków, mam nadzieję, że nikt nie będzie na mnie krzyczał http://www.youtube.com/watch?v=PDK-I-mWoQs , http://www.youtube.com/watch?v=tWFeX...eature=related , a ten filmik, to jest właśnie układ z pierwszych zajęć na których byłam tydzień temu, tylko że ona tu jest ubrana w dres i adidasy, bo była po zajęciach ze zwykłego hh, ale na naszych zajęciach obowiązują legginsy i szpilki + jakaś luźniejsza koszulka, coś takiego jak ona ma tą różową : http://www.youtube.com/watch?v=vzAJssgB324
Strawberry-To bardzo dobrze, że już pogodzeni Przeczytam w klubie

A co do @ to ja też z tych co umierają, ale ja tylko, albo aż przez 2 dni pierwsze - pierwszego dnia to nie mogę się podnieść z łóżka , do toalety tylko wychodzę, to mi zajmuje dojście ok. 5-7min a mam do toalety dosłownie sekund pięć, także można sobie to wyobrazić .. I oczywiście brzuch, jajniki, wymiotować mi się chce itd itp. a drugiego jest podobnie z tym, że już wstaję z łóżka..
Jejku świetny ten taniec!!! Tez tak chcę! Musisz mieć piękną figurę i się seksownie poruszać

W klubie w końcu nie pisałam co i jak. Po prostu wyszłam wczoraj z przyjaciółką, miałam wrócić ok. 21, ale tak się zagadałyśmy, że byłam w domu po 23... Nie miałam nic na koncie, mój TŻ też i się wkurzył, że nie dałam znaku życia, a on się martwił.

Co do okresu - mam identycznie jak Ty! Pierwsze dwa dni jestem zgon. I właśnie jest mi teraz strasznie niedobrze i nie wiem co z tym zrobić...
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:50   #3469
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
No co Ty Co stosowałaś??? Mi nic, a nic nie pomaga ;/ Mam wielkie cienie i wgłębienia to jest tzw dolina łez, wyglądam jak miś panda Już nawet szukałam dobrego lekarza, który mi to zlikwiduje
napisałam we wcześniejszym poście.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 17:13   #3470
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Jaka dzisiaj pogoda, taka szaruga okropna, że aż człowiekowi się odechciewa wszystkiego... A do tego zaczyna mnie coś łapać - gardło mnie boli przeokropnie, do tego piecze i mam problemy z przełykaniem, z nosa to mi leci co chwilę i taka jakaś osłabiona jestem.. Zawsze, zawsze przed weekendem mnie łapie I teraz siedzę poubierana jak na Syberię a nawet lepiej I wyglądam okropnie, co również mnie drażni.. Chyba jakiś wirus panuje...
Niestety panuje, ja tez siedze w domu czuje sie fatalnie, wieczorem przyjezdza TŻ a ja jestem w dresie i bez makijazu;/ nawet mi sie nie chce nic ze soba robic... pomyslałam ze zrobie mu cos na kolacje w ramach rekompensaty za to, ze musi patrzec na takiego szczurkatylko nie wiem co, macie jakies pomysły?

A co do radicalu to slyszalam ze jest lepszy od tej rzepy joanny
Stary 2010-09-15, 17:29   #3471
loluska
Zakorzenienie

Alessandra
ja od zawsze kochałam się w tańcu, jednak nie miałam okazji się zapisać jak zaczęłam chodzić z moim tż na taniec towarzyski to byłam wniebowzięta, nasz trener pytał mnie gdzie wcześniej tańczyłam bo mówił że fajnie się ruszam, a to był mój pierwszy styk z tańcem, bardzo to lubiłam, jednak mój Tż serca raczej do tego nie ma, a mi się marzy tak pięknie tańczyć... na towarzyski nie chcę iść bez niego, ale tego typu taniec, którego ty się uczysz jest mega gdybym tylko miała możliwość... oj bardzo bym chciała a ty długo już tańczysz?

angelwithoutsoul

liczę na zdjęcia z Egiptu fajnie że wróciłaś

Coldplay
zdjęcia kiecki postaram się wklieć jak najszybciej

kwiatuszku
dziękuję za życzenia

angelinmyheart
gratulację!!!

bita smietana
daj koniecznie znać jak się sprawuje ten kremik na cienie będę bardzo wdzięczna

Kitka
to za palenie fajek

Strawberry_Baby
a czemu nie chcesz brać hormonów?

Geranium
witaj

Marzeniatko
zdrowiej piękna!

kurcze dużo nam dziewczyn poznikało ostatnio co się z caate dzieje?

ja cała obolała nadal, ale cieszę się strasznie że byłam na masażu dziś masowaliśmy śródręcze i umiem już wymasować całą dłoń niestety teraz mnie czeka mniej przyjemna rzecz, bo muszę się pouczyć na test z anatomii... grrrr

dziewczyny mam pytanko, znacie jakiś dobry krem matujący dla skóry suchej? chciałabym coś dzięki czemu nie będę musiała stosować podkładu, ostatnio pogorszyła mi się cera no i niestety muszę go używać, co prawda tylko na brodzie i w okolicach ust ale jednak ;/ a bardzo tego nie lubię byłabym wdzięczna za jakieś rady...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 17:37   #3472
Geranium
Raczkowanie

Ja już po dzisiejszym spa
Nie zrobiłam wszystkiego, bo czasu brak lecz wykonane :
maseczka odświeżająco - złuszczająca, golenie, tonikowanie, kremowanie buzi, balsamowanie piersi, wazelina rumiankowa na usta.
W planach jeszcze kremowanie rąk kremem glicerynowo - ogórkowym Ziaji ( dzisiejszy zakup ) oraz balsamowanie ciała.
Jutro biorę się za pazurki, peeling ciała i ... odwiedzenie rossmanna by uzupełnić to, co się kończy.

...

Edytowane przez Geranium
Czas edycji: 2010-09-15 o 17:41
Geranium jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 17:52   #3473
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
witam

odwrotnie w odstępie 30 min

przeczytałam opinię na KWC o nowej wersji tego kremu i poległam.... ludzie używają 1 opakowania przez 5-9 miesięcy lub tydzień i wypisują,że nie działa przy systematycznym używaniu rano i wieczorem jedno opakowanie to może na miesiąc starcza
dzięki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 17:55   #3474
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

kurcze dużo nam dziewczyn poznikało ostatnio co się z caate dzieje?

ja cała obolała nadal, ale cieszę się strasznie że byłam na masażu dziś masowaliśmy śródręcze i umiem już wymasować całą dłoń niestety teraz mnie czeka mniej przyjemna rzecz, bo muszę się pouczyć na test z anatomii... grrrr

dziewczyny mam pytanko, znacie jakiś dobry krem matujący dla skóry suchej? chciałabym coś dzięki czemu nie będę musiała stosować podkładu, ostatnio pogorszyła mi się cera no i niestety muszę go używać, co prawda tylko na brodzie i w okolicach ust ale jednak ;/ a bardzo tego nie lubię byłabym wdzięczna za jakieś rady...

caate jest chyba w Grecji ?
mogę się pouczyć za Ciebie - anatomia człowieka .. uwielbiam

niestety nie polecę Ci żadnego kremu bo nie potrzebuję matujących.. ale też mi się ostatnio trochę cera pogorszyła nie mam pojęcia czemu, wysypało mnie jak nigdy na szczęście pomógł sudocrem
pierwszy raz go użyłam i jestem na prawdę zachwycona uporałam się z buzią w 2 dni, nie ma śladu po rewolucji

heloł
upiekłam właśnie czekoladowe muffiny, chce któraś?
dalej czuje się kiepsko ale jakoś się trzymam..
mam nadzieję że jutro będzie lepiej
Stary 2010-09-15, 18:00   #3475
agusiownik
Zakorzenienie

zrobiłam też maseczkę nawilżającą i liftingującą
Stary 2010-09-15, 18:23   #3476
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
caate jest chyba w Grecji ?
mogę się pouczyć za Ciebie - anatomia człowieka .. uwielbiam

niestety nie polecę Ci żadnego kremu bo nie potrzebuję matujących.. ale też mi się ostatnio trochę cera pogorszyła nie mam pojęcia czemu, wysypało mnie jak nigdy na szczęście pomógł sudocrem
pierwszy raz go użyłam i jestem na prawdę zachwycona uporałam się z buzią w 2 dni, nie ma śladu po rewolucji

heloł
upiekłam właśnie czekoladowe muffiny, chce któraś?
dalej czuje się kiepsko ale jakoś się trzymam..
mam nadzieję że jutro będzie lepiej
a no fakt zapomniałam o tej Grecji a co to jest ten sudocrem? i jaka cena?? ja chcę muffinka

uporałam się z anatomią teraz idę w piecyku na wodę zagrzać, potem kolacyjka no i będę oglądać na wspólnej i zostań top modelką

w planach mam na dzis:
standardowo:
masaż syrenką
balsam
krem modelujący na brzuszek
krem oliwkowy z ziaji na buzię
żel z arniką pod oczka
pasta cynkowa punktowo na noc

a dodatkowo zrobię sobie peeling buzi i maseczkę jakąś nałożę

miłego wieczorku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-09-15 o 18:34
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 18:50   #3477
agusiownik
Zakorzenienie

jakie ćwiczenia ogólnie polecacie na poprawę sylwetki?
Stary 2010-09-15, 19:40   #3478
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
a no fakt zapomniałam o tej Grecji a co to jest ten sudocrem? i jaka cena?? ja chcę muffinka
sudocrem to krem antyseptyczny na odparzenia dla niemowląt
ostatnio przeczytałam gdzieś na wizażu że poprawia wygląd cery, a że miałam go akurat w domu (nie mam pojęcia skąd ) i powód do jego użycia również to wypróbowałam i rewelacja
cena to ok. 10zł chyba, zależy też od wielkości bo sprzedają w róznych wersjach

proszę bardzo, już do Ciebie leci
Stary 2010-09-15, 19:46   #3479
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
(...)
jak cudownie. Ja niestety nie mam na razie takiej możliwości, a szkoda...

Cytat:
(...)
Sudocrem : http://www.domzdrowia.pl/37950,sudocrem-krem-250-g.html

Stary 2010-09-15, 19:51   #3480
agusiownik
Zakorzenienie

zjadłam już 3 kawałek ciasta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości