Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 19:54   #3751
robson1979
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

nie obawiajcie sie kolezanki ale ja jako chyba jedyny facet na tym forum i jako gentelmen a za takiego sie uwazam BEDE WAS BRONIL pozatym nawet jesli iwonka podala im inne miejsce niz rzeczywiscie to i tak bez problemu czlowiek sie domysli ktoredy idzie.

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
ale jeśli chodzi o to info Iwonki gdzie jest to z tego co pamiętam to ona im inaczej podawała niż była naprawdę , ale nie pamiętam w których to było napisane artykule, może któraś z koleżanek będzie kojarzyc

a apropo tego czy znajomi byli przy tym macdonaldzie również można sprawdzic po namiarach na telefony( sorki ale nie orientuje się w tym za bardzo ) i mam nadzieję że policja to zrobiła
tak kolezanko mozna to sprawdzic ale tak jak w jednym z watkow wspomnialem wszystko zalezy jak przekazniki sa rozlokowane im szerzej tym na wiekszym obszarze moga sie znajdowac. wiem bo mojego czlonka rodziny tak w zeszlym roku szukalismy.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:55   #3752
visionAM
Zakorzenienie

Ja osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji, że nad ranem, już po wschodzie słońca, gdy jest jasno, ktoś obcy wciąga dziewczynę do samochodu i nikt tego nie zauważa :/
Tam jest ruchliwa ulica, skrzyżowanie, osiedle... no w głowie mi się to nie mieści.

Chyba, że wszystko rozegrało się w innym miejscu lub, że Iwona sama wsiadła do auta... albo mogło też być zupełnie inaczej... ech
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:59   #3753
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Ja osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji, że nad ranem, już po wschodzie słońca, gdy jest jasno, ktoś obcy wciąga dziewczynę do samochodu i nikt tego nie zauważa :/
Tam jest ruchliwa ulica, skrzyżowanie, osiedle... no w głowie mi się to nie mieści.

Chyba, że wszystko rozegrało się w innym miejscu lub, że Iwona sama wsiadła do auta... albo mogło też być zupełnie inaczej... ech
z tymze jest wspomnienie o tych swiadkach o to konkretne miejsce i z tego co bylo to rutkowski mial swoje zrodlo a policja swoje wiec niezaleznie. ale fakt ciezko to pojac bo sam nie wyobrazam sobie no ale ludzie sa rozni
Stary 2010-09-15, 20:04   #3754
burgund1234
BAN stały

Cytat:
apropo znajomych było już to rozpatrywane wielokrotnie, jeśli chodzi o alibi koleżanki to nie wiem czy potwierdzona jest informacja że nikogo nie było w domu, ale również nie ma chyba potwierdzonej że ma alibi na tą noc
niestety można się teraz opierac tylko na zeznaniach właśnie znajomych, bo niestety na zeznania Iwony niestety nie ma szans i tylko oni wiedzą jak było naprawdę a my możemy się tylko domyślac, ale skoro nie chcieli wytłumaczyc mamie Iwony o co poszło na imprezie to równie dobrze w tych innych sprawach mogli coś zataic
pewnie zaraz za ten post i Ciebie i mnie zjadą, ale forum jest od dyskusji i my dokładnie to robimy
właśnie było rozpatrywane wielokrotnie.
Janusz napiał w odpowiedziach na nasze pytania , że Adrii rodziców nie było ( konsultował się z mamą Iwony i nam odpowiadał) więc można przyjąć, ze tak było.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-15 o 20:05
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 20:07   #3755
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
nie obawiajcie sie kolezanki ale ja jako chyba jedyny facet na tym forum i jako gentelmen a za takiego sie uwazam BEDE WAS BRONIL pozatym nawet jesli iwonka podala im inne miejsce niz rzeczywiscie to i tak bez problemu czlowiek sie domysli ktoredy idzie.

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

tak kolezanko mozna to sprawdzic ale tak jak w jednym z watkow wspomnialem wszystko zalezy jak przekazniki sa rozlokowane im szerzej tym na wiekszym obszarze moga sie znajdowac. wiem bo mojego czlonka rodziny tak w zeszlym roku szukalismy.
dziękuję za obronę

wiesz jakby nie było Ci ludzie znają te tereny nadmorskie bardzo dobrze, w końcu pewnie nie raz przechadzali się tamtędy i zdecydowanie mogli znac tą drogę jak przysłowiową "swoją kieszeń"
apropo tych całych nadajnikach to jestem zupełnie zielona, więc nie będę dyskutowac, ale chyba mogą z jakąś tam dokładnością to sprawdzic

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-15 o 20:10
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 20:11   #3756
robson1979
BAN stały

Cytat:
apropo znajomych było już to rozpatrywane wielokrotnie, jeśli chodzi o alibi koleżanki to nie wiem czy potwierdzona jest informacja że nikogo nie było w domu, ale również nie ma chyba potwierdzonej że ma alibi na tą noc
niestety można się teraz opierac tylko na zeznaniach właśnie znajomych, bo niestety na zeznania Iwony niestety nie ma szans i tylko oni wiedzą jak było naprawdę a my możemy się tylko domyślac, ale skoro nie chcieli wytłumaczyc mamie Iwony o co poszło na imprezie to równie dobrze w tych innych sprawach mogli coś zataic
pewnie zaraz za ten post i Ciebie i mnie zjadą, ale forum jest od dyskusji i my dokładnie to robimy
ja obrazowo oparlem sie tylko o stronke podaną a teoretycznie o odpowiedzi pana Janusza bo on oprocz rodziny iwonki jest najbardziej kompetentna osobą a zaznaczylem ze z mojej stronki niema pomowien. w zasadzie dziewczyny w tym natloku starszych wiadomosci na necie trudno sie polapac co jest potwierdzone a co nie bo kazde media co innego i inaczej interpretuja fakty. w kazdym razie kazda z was dobrze mysli i opierajmy sie tylko i wylacznie na odpowiedziach pana janusza tych wczesniejszych bo obecnie prawdopodobnie sam nic z rodziną niewie.
Stary 2010-09-15, 20:12   #3757
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
właśnie było rozpatrywane wielokrotnie.
Janusz napiał w odpowiedziach na nasze pytania , że Adrii rodziców nie było ( konsultował się z mamą Iwony i nam odpowiadał) więc można przyjąć, ze tak było.
w takim razie można wierzyc tylko na "jej słowo" skoro nie posiada potwierdzonego alibi
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 20:19   #3758
robson1979
BAN stały

Cytat:
dziękuję za obronę

wiesz jakby nie było Ci ludzie znają te tereny nadmorskie bardzo dobrze, w końcu pewnie nie raz przechadzali się tamtędy i zdecydowanie mogli znac tą drogę jak przysłowiową "swoją kieszeń"
apropo tych całych nadajnikach to jestem zupełnie zielona, więc nie będę dyskutowac, ale chyba mogą z jakąś tam dokładnością to sprawdzic
wierz mi ze tak dokladnie nie idzie sprawdzic chyba ze popra sygnal swiadkami. mojego szwagra szukali w poznaniu 200 policjantow a nadajniki pokazaly obszar ze jest jak jedna dzielnica i klatka po klatce trzeba bylo przeszukac a na koncu znalazlem go ja bo nawet ubrany byl tak jak wiekszosc ludzi w miescie wiec policja musialaby tys. mieszkancow zatrzymywac a ja wiedzialem jak wyglada wiec za szmaty i do auta. wierzcie mi ze praca policyjna jest do kitu w sensie obowiazkow i presji dlatego nie kontunuowalem dziedzictwa rodzinnego

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
w takim razie można wierzyc tylko na "jej słowo" skoro nie posiada potwierdzonego alibi

wlasnie i dlatego to mi tak smierdzi.dlatego zrobilem te analize bo zaczelo mi cos swiecic po odpowiedziach pana janusza. czasami nie mozna tylko czytac co jest napisane ale tez trzeba czytac miedzy wierszami zreszta wy kobiety wiecie to najlepiej bo facet raczej rzadko czyta miedzy wierszami a tego byscie chcialy hehe
Stary 2010-09-15, 20:37   #3759
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
od dawna mam takie właśnie zdanie i za to zostałam tutaj nie raz zjechana. Od samego początku pisałam, że ktoś znajomy jest w to wplątany (niekoniecznie Adria czy koledzy, z którymi Iwona była na imprezie). Niestety za dużo tu niedomówień i zbyt mało potwierdzonych faktów, my na prawdę znamy chyba 1/10 tego co policja chyba wie (przynajmniej powinna).
Tutaj Rutek daje do zrozumienia,że sprawca/cy są z kręgu znajomych Iwony http://www.youtube.com/watch?v=gGdnaWRIgtE&feature=ą jedno jest pewne że mniej rzucajacą sie w oczy byłaby sytuacja gdy dziewczyna dobrowolnie wsiada do auta,którego kierowcę zna, niz gdyby ktoś na siłę wciagał ją do samochodu,pora była wczesna,ale miejsce bardzo uczęszczane,ruchliwe...
Stary 2010-09-15, 20:45   #3760
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Tutaj Rutek daje do zrozumienia,że sprawca/cy są z kręgu znajomych Iwony http://www.youtube.com/watch?v=gGdnaWRIgtE&featu re=ą jedno jest pewne że mniej rzucajacą sie w oczy byłaby sytuacja gdy dziewczyna dobrowolnie wsiada do auta,którego kierowcę zna, niz gdyby ktoś na siłę wciagał ją do samochodu,pora była wczesna,ale miejsce bardzo uczęszczane,ruchliwe...

dziekuje kolezanko za info bo tego nie widzialem ale kurde wkurza mnie ten rutek bo po choinke gada ze sprawca zabojstwa skoro ciala niema? uprowadzenie to co innego a co innego zabojstwo. niema swiadka zabojstwa tylko jest swiadek uprowadzenia. szuka ciala a nie wiadomo czy zabojstwo bylo skoro szuka sprawcy. niewiem czy mu sie juz od tej slawy nie pomieszalo w glowie. sorka co niektorzy wielbiciele rutkowskiego ale ja nie wierze uslugodawca za pieniadze.
Stary 2010-09-15, 20:46   #3761
burgund1234
BAN stały

Cytat:
A idąc takim tropem myślenia też nie wiadomo o czym rozmawiały przez telefon i co pisały w smsach.
Ten taksówkarz co wióżł Adrię by coś mógł wiedzieć i mam nadzieję, że go przesłuchali.
I dokładnie ( też pisałam o tym parę stron wcześniej) z tymi kluczami na balkonie zgadzam się z Robertem. Adria ok 4 była na dworze ( słyszał ją Piotr-ojczym Iwonki) więc nie mogła poczekać te ok 30 min na Iwonę?
Stary 2010-09-15, 20:50   #3762
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
A idąc takim tropem myślenia też nie wiadomo o czym rozmawiały przez telefon i co pisały w smsach.
Ten taksówkarz co wióżł Adrię by coś mógł wiedzieć i mam nadzieję, że go przesłuchali.
I dokładnie ( też pisałam o tym parę stron wcześniej) z tymi kluczami na balkonie zgadzam się z Robertem. Adria ok 4 była na dworze ( słyszał ją Piotr-ojczym Iwonki) więc nie mogła poczekać te ok 30 min na Iwonę?
hmn...no dziwne to,gorący poranek,koleżanka idzie sama-wiem którędy...wziełabym torebkę i wyszłabym jej na przeciw,w życiu nie zasnełabym - no chyba,że padłabym po przedawkowaniu kolorowych drinków,ale to wykluczam bo przecież w Dream Club-ie NIE PILI...
Stary 2010-09-15, 20:55   #3763
robson1979
BAN stały

Cytat:
dokladnie kolezanko a co do esemesow to mozna je odczytac i napewno policja je odczytala bo je4sli nie mogli od iwonki to napewno od adrii bo jest skrzynka wychodzaca i przychodzaca a jak jest podejrzenie zagrozenia zycia to operator udostepnia cala informacje z telefonu o okreslonym numerze.
wracajac do rutka z filmiku to wierzcie mi ale zal mi jego... nagle taki bojazliwy sie stal pan straznik texasu..... byl temat iwonki w wywiadzie i ile wzial za sprawe i miedzy innymi przechwalal sie jak pewna klientke cycata bzykal w hotelu. masakra jaki brak taktu w temacie i czasie i on ma byc kompetentny czy tez gentelmen opowiadajac o bzykaniu prowadzac sprawe uprowadzenia nastolatki? haftowac mi sie chce na widok pana w bmw. jednak przyslowie" wrzuc granat do BMW a bedziesz mial salatke z burakow" jest jak najbardziej trafne
Stary 2010-09-15, 20:57   #3764
vikuniaa
Zakorzenienie

chyba zadnej rewolucji nie ma...;/
nie odzywam sie poki co, bo ciagle pracuje i nie mam czasu nawet porzadnie zjesc
Stary 2010-09-15, 21:03   #3765
robson1979
BAN stały

Cytat:
hmn...no dziwne to,gorący poranek,koleżanka idzie sama-wiem którędy...wziełabym torebkę i wyszłabym jej na przeciw,w życiu nie zasnełabym - no chyba,że padłabym po przedawkowaniu kolorowych drinków,ale to wykluczam bo przecież w Dream Club-ie NIE PILI...

wlasnie kolezanko Karo brawo brawo to jest sens tego co napisalem w analizie i jeszcze kolezanka burgund na to wpadla ruszac dupe i wyjsc kolezance na przeciw to jest to. widac ze sa tu jesazcze osoby co czytaja,mysla i wyciagaja wnioski

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
chyba zadnej rewolucji nie ma...;/
nie odzywam sie poki co, bo ciagle pracuje i nie mam czasu nawet porzadnie zjesc

rozumiemy kolezanko ale wez sobie zrob przerwe na goracy kubek chociaz dyskusja trwa i zapraszamy do udzialu w razie mozliwosci
Stary 2010-09-15, 21:05   #3766
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
wierz mi ze tak dokladnie nie idzie sprawdzic chyba ze popra sygnal swiadkami. mojego szwagra szukali w poznaniu 200 policjantow a nadajniki pokazaly obszar ze jest jak jedna dzielnica i klatka po klatce trzeba bylo przeszukac a na koncu znalazlem go ja bo nawet ubrany byl tak jak wiekszosc ludzi w miescie wiec policja musialaby tys. mieszkancow zatrzymywac a ja wiedzialem jak wyglada wiec za szmaty i do auta. wierzcie mi ze praca policyjna jest do kitu w sensie obowiazkow i presji dlatego nie kontunuowalem dziedzictwa rodzinnego
o zaginięcie z pozytywny zakończeniem, dobrze słyszeć a powiedz, skoro Wam sie w rodzinie taka ciężka historia przydarzyła to może masz jakies zlote rady, co jeszcze by mozna tu w sprawie Iwonki zrobic a może nie zrobiono...

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 21:07   #3767
burgund1234
BAN stały

aprop smsów
Iwona pisała smsa do jakiegoś chłopaka, żeby do niej oddzwonił.
Czy znacie jakieś szczegóły czy to plotka?
To by wskazywało na jakąś desperację i dużą chęć rozmowy/ spotkania z kimś znajomym.
I to ten ktoś mógł podjechać autem pod jej dom.
Stary 2010-09-15, 21:12   #3768
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
aprop smsów
Iwona pisała smsa do jakiegoś chłopaka, żeby do niej oddzwonił.
Czy znacie jakieś szczegóły czy to plotka?
To by wskazywało na jakąś desperację i dużą chęć rozmowy/ spotkania z kimś znajomym.
I to ten ktoś mógł podjechać autem pod jej dom.
tego esa pisała podobno jak była w okolicy wejścia nr 3 (blisko tej Chińskiej restauracji) może ten jej niby chłopak miał przyjechac do Sopotu dlatego powiedziała Adrii,że zostaje...a potem plany sie zmieniły,może on nie chciał albo nie mógł a Iwona w desperacji pisała jeszcze do kogoś,,,sama nie wiem
Stary 2010-09-15, 21:25   #3769
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
o zaginięcie z pozytywny zakończeniem, dobrze słyszeć a powiedz, skoro Wam sie w rodzinie taka ciężka historia przydarzyła to może masz jakies zlote rady, co jeszcze by mozna tu w sprawie Iwonki zrobic a może nie zrobiono...

witam kolezanke tak faktycznie mialem podobna sytuacje z ta roznica ze byly pewne roznice czasowe i technine. moj szwagier mial wlaczony telefon wiec byl non stop namierzany, byly wystwaione patrole ale je widzac znikal z pola widzenia i wtedy moj tato dal sygnal ze mamy jechac i odcinek 100 km pokonalismy w 25 min 240km/h wlacznie z myciem szyb bo byla zima zeszlego roku. nie bylo w to zamieszanych juz od samego poczatku osob trzecich. gnalismy lewym pasem non stop bo podczas jednego polaczenia bylo slychac charczenie a to byl zly znak. pozatym od poczatku byl znany powod tej decyzji a u iwonki poki co brak motywu wiec ciezko znalesc zloty srodek wierzcie mi ze policja posiada OGROMNE srodki aby moc dzialac od technicznych po operacyjne.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
tego esa pisała podobno jak była w okolicy wejścia nr 3 (blisko tej Chińskiej restauracji) może ten jej niby chłopak miał przyjechac do Sopotu dlatego powiedziała Adrii,że zostaje...a potem plany sie zmieniły,może on nie chciał albo nie mógł a Iwona w desperacji pisała jeszcze do kogoś,,,sama nie wiem

a skad kolezanki macie te info bo ja mimo przejrzenia forum i dziesiatek stron nie natrafilem na to byc moze to co mowi rutek ze znajomym to w polaczeniu z waszymi zdaniami tworzy calosc? bo logiczne to jest jak choinka i dlatego ta bariera czasowa mi nie pasowala.
Stary 2010-09-15, 21:28   #3770
karo3006
Raczkowanie

jeszcze jedno, wg tej analizy https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty Iwona doszła do "Chilly Willy" o ok 20 min później niż powinna według wyliczenia googlowskiej mapy itp.,więc może faktycznie esemesowała z kimś znajomym,umówiła się,ten ktoś miał przyjechać do niej-do Sopotu ale się spóźniał,bateria padła,więc ruszyła w kierunku domu...ale ten ktoś może Ją jednak zgarnął ale spod domu -czyli z Czarnego Dworu,czekał w miejscu w którym według logiki powinna wyjść z parku Regana...
Stary 2010-09-15, 21:36   #3771
robson1979
BAN stały

Cytat:
jeszcze jedno, wg tej analizy https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/site/gdziej...ieczorek/fakty Iwona doszła do "Chilly Willy" o ok 20 min później niż powinna według wyliczenia googlowskiej mapy itp.,więc może faktycznie esemesowała z kimś znajomym,umówiła się,ten ktoś miał przyjechać do niej-do Sopotu ale się spóźniał,bateria padła,więc ruszyła w kierunku domu...ale ten ktoś może Ją jednak zgarnął ale spod domu -czyli z Czarnego Dworu,czekał w miejscu w którym według logiki powinna wyjść z parku Regana...

a moze mi koelzanka skad te zrodlo? bo chce cos zobaczyc. ciezko mi stwierdzic bo nieznam sopotu i niewiem gdzie to wejscie z ktorego esemesowala ale logiczne to co piszesz. poprostu zatrzymala sie i esemesowala bo w trakcie krokow ciezko esemesowac i stad ta roznica czasowa.
Stary 2010-09-15, 21:36   #3772
Janusz_G
Raczkowanie

Kolego robson1979 - pisałeś wyżej że jesteś chyba jedynym facetem na forum przypominam o sobie - a może w tym wieku to już dziadek ? eeeeee chyba nie - Przyjemnie się was czyta - oby tak dalej , jesteście niesamowici .
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 21:38   #3773
robson1979
BAN stały

z tymze gdy bateria padla byla jeszcze w jelitkowie tak? czyli juz w gdansku? bo jesli tak to sensownie jest czekac pod domem a nie po srodku drogi. wytlumaczcie mi to kolezanki bo niewiem czy jelitkowo to dzielnica gdanska czy sopotu czy odrebna miejscowosc
Stary 2010-09-15, 21:41   #3774
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
a moze mi koelzanka skad te zrodlo? bo chce cos zobaczyc. ciezko mi stwierdzic bo nieznam sopotu i niewiem gdzie to wejscie z ktorego esemesowala ale logiczne to co piszesz. poprostu zatrzymala sie i esemesowala bo w trakcie krokow ciezko esemesowac i stad ta roznica czasowa.
to wejście to trzecie wejście od molo, czyli jak mineła sanatorium(pierwszy monitoring) i przeszła na drugą strone ulicy to mniej wiecej był na wysokości wejścia nr 3 i Chińskiej restauracji,mysle,że ten 20 minutowy poślizg wynika nie tylko z tego,że esemesowała ale z tego,że czekała na kogoś...
Stary 2010-09-15, 21:46   #3775
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Kolego robson1979 - pisałeś wyżej że jesteś chyba jedynym facetem na forum przypominam o sobie - a może w tym wieku to już dziadek ? eeeeee chyba nie - Przyjemnie się was czyta - oby tak dalej , jesteście niesamowici .

czy pan Janusz to ten pan janusz? jesli tak to niezmiernie mi milo pana tutaj zobaczyc. staramy sie jak kmozemy mimo ze jestem z daleka od centrum wydarzen ale laczy mnie podobne przezycie i niemialbym sie serca nie zaangazowac zreszta jak i dziewczyny tutaj obecne. no czulem sie troche dziwnie w towarzystwie tych mlodych dziewczyn ale sprzyja nam wspolny cel i sa bardzo ale to bardzo z rozjasnionymi umyslami

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
to wejście to trzecie wejście od molo, czyli jak mineła sanatorium(pierwszy monitoring) i przeszła na drugą strone ulicy to mniej wiecej był na wysokości wejścia nr 3 i Chińskiej restauracji,mysle,że ten 20 minutowy poślizg wynika nie tylko z tego,że esemesowała ale z tego,że czekała na kogoś...
dobrze kminisz dobrze i dlatego ogladajac pierwszy filmik widzialem z lewej strony taksowki wiec zaproponowalem sprawdzenie taksowkarzy czy widzieli ja tam... bo to jedyny zawod co 24 h dzialaja w terenie i sposo widza. moj ojciec zawsze w pierwszej kolejnosci zasiegal opini taksowkarzy gdyz oni widza kto wjezdza i wyjezdza z miasta obcy czy nie.
Stary 2010-09-15, 21:48   #3776
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
czy pan Janusz to ten pan janusz? jesli tak to niezmiernie mi milo pana tutaj zobaczyc. staramy sie jak kmozemy mimo ze jestem z daleka od centrum wydarzen ale laczy mnie podobne przezycie i niemialbym sie serca nie zaangazowac zreszta jak i dziewczyny tutaj obecne. no czulem sie troche dziwnie w towarzystwie tych mlodych dziewczyn ale sprzyja nam wspolny cel i sa bardzo ale to bardzo z rozjasnionymi umyslami
tak, to TEN Janusz

EDIT:
co do alibi Adrii, bo widzę że o tym rozmawialiście na poprzedniej stronie... to pan Janusz potwierdził, że ma alibi.

Edytowane przez rilla900
Czas edycji: 2010-09-15 o 21:49
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:04   #3777
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
tak, to TEN Janusz

EDIT:
co do alibi Adrii, bo widzę że o tym rozmawialiście na poprzedniej stronie... to pan Janusz potwierdził, że ma alibi.

tak tak wiem ze pan janusz potwierdzil gdyz jak wspomnialem wyzej opieram sie na jego odpowiedziach gdyz jest najbardziej poza rodzina iwonki osoba kompetentna co nie znaczy ze nie postwiam przy adrii znaku zapytania. poprostu jesli mowila ze spala to dla mnie zadne alibii bo to musi druga osoba potwierdzic wiec kto jej to alibii dal. zreszta ciekawie temat zaczela kolezanka burgund i wlasnie analizuje od nowa ale juz nie slowem pisany gdyz niechce bal;agany w faktach i informacjach robic. powiem tak smierdzi mi to na maxa i czas mi niegra i wiecie co? wkurza mnie to na maxa bo nie lubie jak nieznam odpowiedzi ale dobrze dlaczego? bo robson zawsze dąrzy do odpowiedzi

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

a co powiecie na to bo kolezanka burgund mnie wprowadzila na jedna kwestie:
niegra mi 20 min okolo. wiec iwonka wychodzi z dyskoteki i przechodzi na druga strone bo chce z kims pogadac i esemesuje z jakims chlopakiem niewiem o czym bo tresci nie znamy ale podobno i umawia sie z nim w sopocie. czeka 15 min i go niema wiec postanawia isc sama i tu jej sie tel po czasie rozladowuje. chlopak dojezdza w umowione miejsce ale jej niema . dzwoni do iwonki ale tel padl wiec dzwoni do adrii bo wie ze z nia byla a ta mowi ze z nia gadala jakis czas temu in dzie ta a tą droga wiec chlopak wie ze zlapie ja szybciej pod domem anizeli gdzies na trasie wiec czeka. no i pojawia sie i konca nie znamy..... a moze adria tak naprawde o tej 4 nie rozmawiala z iwonka tylko z tym gosciem na temat gdzie jest? i nie wygadala go bo on caly czas na wolnosci i sie boi? co wy na to? auto jest. facet tez. czas juz by gral.a powod tez by sie znalazl
Stary 2010-09-15, 22:16   #3778
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
tak tak wiem ze pan janusz potwierdzil gdyz jak wspomnialem wyzej opieram sie na jego odpowiedziach gdyz jest najbardziej poza rodzina iwonki osoba kompetentna co nie znaczy ze nie postwiam przy adrii znaku zapytania. poprostu jesli mowila ze spala to dla mnie zadne alibii bo to musi druga osoba potwierdzic wiec kto jej to alibii dal. zreszta ciekawie temat zaczela kolezanka burgund i wlasnie analizuje od nowa ale juz nie slowem pisany gdyz niechce bal;agany w faktach i informacjach robic. powiem tak smierdzi mi to na maxa i czas mi niegra i wiecie co? wkurza mnie to na maxa bo nie lubie jak nieznam odpowiedzi ale dobrze dlaczego? bo robson zawsze dąrzy do odpowiedzi

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

a co powiecie na to bo kolezanka burgund mnie wprowadzila na jedna kwestie:
niegra mi 20 min okolo. wiec iwonka wychodzi z dyskoteki i przechodzi na druga strone bo chce z kims pogadac i esemesuje z jakims chlopakiem niewiem o czym bo tresci nie znamy ale podobno i umawia sie z nim w sopocie. czeka 15 min i go niema wiec postanawia isc sama i tu jej sie tel po czasie rozladowuje. chlopak dojezdza w umowione miejsce ale jej niema . dzwoni do iwonki ale tel padl wiec dzwoni do adrii bo wie ze z nia byla a ta mowi ze z nia gadala jakis czas temu in dzie ta a tą droga wiec chlopak wie ze zlapie ja szybciej pod domem anizeli gdzies na trasie wiec czeka. no i pojawia sie i konca nie znamy..... a moze adria tak naprawde o tej 4 nie rozmawiala z iwonka tylko z tym gosciem na temat gdzie jest? i nie wygadala go bo on caly czas na wolnosci i sie boi? co wy na to? auto jest. facet tez. czas juz by gral.a powod tez by sie znalazl
a nie koleżanka Karo Cie naprowadziła?dla mnie to wersja barrrdzo prawdopodobna...
Stary 2010-09-15, 22:28   #3779
robson1979
BAN stały

Cytat:
a nie koleżanka Karo Cie naprowadziła?dla mnie to wersja barrrdzo prawdopodobna...
jeju faktycznie heheh sorka ale ty z kolezanka burgunt teraz sie udzielacie i pomylilem osobki co nie zmienia faktu ze kolezanka burgund sie dolozyla do tego. sorka jeszcze raz. zwracam honor

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

no tak tak i udzielaja sie 4 osoby a 30 uzytkownikow na forum pomijajac gosci a ktos tu mowil o tym aby temat nie umarl ale do sprzeczek lokcie szly w ruch. lyso wam? bo mi wstyd
Stary 2010-09-15, 22:29   #3780
karo3006
Raczkowanie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości