Scent Bar XVIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-15, 22:27   #1321
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVIII

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no ale czy 7-letnia wanna jest stara czy nowa mozemy sobie podyskutować albo telewizor....podobno tv sie wymiania co 2 lata ..a te stare co? zalegają na wysypiskach? to ja sie nie dziwie ze swiat tonie w smieciach..i zbieranie makulatury tu nic nie pomoże
jest nowa - ja jestem z tych co raz kupic a dobrze - takie duże rzeczy za duże piniądze

tvik - dopóki nie wymyślą nowej generacji ma mi chodzić co najmniej lat 10 - moi rodzice mieli w życiu 2 tiviki ja mam jeden - nie wiem no nie kupuje chińszczyzny ale prawdą jest że kupowałam takie rzeczy jakiś czas temu - no wannę ostatnio TZet kupił - jeśli będę mieć okazję to dam znać za 7 lat jak się miewa

wanna z koła - pożyjemy zobaczymy - ale kijowe czasy nadejszły że wanny i tiviki się robią jednosezonowe - coż począć - może jest nisza we wannach moze trwalsze? ale i cena pewnie niszowa mocno
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:30   #1322
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
współczuję - a nie podejrzewasz go o podprowadzenie jakiego grzyba skoro tak u was obrodziło ?
sama już nie wiem co mu jest, wieczorem chory w dziń było lepiej (ten spacer), a teraz cień kota i nie chce jeśc

Cytat:
no ale czy 7-letnia wanna jest stara czy nowa mozemy sobie podyskutować albo telewizor....podobno tv sie wymiania co 2 lata ..a te stare co? zalegają na wysypiskach? to ja sie nie dziwie ze swiat tonie w smieciach..i zbieranie makulatury tu nic nie pomoże
o wannie nie pogadamy, bo nie mam, jeszcze i strasznie się boję zakupu, a telewizory mam nowe jeszcze im 2 lata nie stuknęło i działają

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-09-15 o 22:41
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:35   #1323
rachell111
Zakorzenienie

jutro dzień intensywny - zatem padam i spadam - Polly i tak gratuluję remontu, nowinek technicznych

za Rubensa czimam mocno

ciao
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:45   #1324
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nay, nay, tuste i luckie
Midnight Oud jest tuściutki. I Lucki. I ładny nawet. Az trudno sobie wyobrazić mnie w takim zapachu.
Cytat:
ciasta? prosz ciasta z łysawszych: rac: szatan z działu IT i 2: zdjęcie z mojej lodówki
wersja bez kota tu
Miciel, masz takiego pana na lodówce? Odwiązujesz go czasem i wypuszczasz na spacer?
Cytat:
dziękuję - i gratulejszyn - już znów mam power do walki

Cytat:
a propos zapachów - co to jest ta trupia nutka w Angelu ? jak babcie drybcie nie wiem jaka to nutka - dla mnie od początku do końca jest świetny - choć sama stosuję rzadko to moja mama używa wyłącznie jego i można rzec cod zięń unoszę się w oparach Angela - i kompletnie nie wiem która i jaka jego faza ma trącić trupkiem bo jeśli ta nuta jest to o zgrozo wychodziłoby na to że mnie się ona podoba - do czego podobna jest owa "nuta" ?
W Angelu nie ma trupiej nutki. Trupie nutki siedzą w głowach ludzi, którzy je w Aniołku znajdują.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tyn z tom brodom? fuuj w mojej bajce som ino elfy.
Elfa nie tknęłabym kijem i przez szmatę. Krasnoludy rulezzują.
Cytat:
wierz mi na słowo - sama ją ze zdziwieniem obniuchiwałam
Alez wierzę. Szczególnie w to zdziwienie.
Cytat:
o właśnie
A jak już moje durne serduszko zacznie się rwać do chłopa... ech, już po mnie będę zdychać, tysknić, dołowac się latami, brr... byle od tego wszystkiego jak najdalej

E, no trochu nie tak. jak się zacznie rwać, to upolujesz, posiądziesz i wykorzystasz. Normalna kolej rzeczy.

Cytat:
ja sobie moge odpuścic...ale szlag mnie trafia ze za 3/4 pensji kupuję cois co po miesiącu wygląda jakby było ze złomu no czuje sie rypana jednym słowem...

co do książki..stwierdzam ze sie cofnęłam intelektualnie ..czytam tych władców chaosu i jest to dla mnie dosyc ciezka lektura..normalnie jak opracowanie naukowe jakies , tyle ze napisane stylem do przesady kwiecistym w niektórych momentach...normalnie sie gubię
Oj, ciężko jest być Tobą, Polly.
Cytat:
edit: to w takim razie ja chce na fińskie wesele
Podebrałas mi tekst.
Cytat:
co do zmywary- przeczesałam net-i ponoc tak ma byc-ma byc mokra podobno nawet w instrukcji o tym jest napisane..nie wiem, nie czytałam jeszczze

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
ja współzakupowałam i wymiankowałam - na ogół z odbiorem osobistym zakończonym pogawędką o zapachach.
Wszystko było OK.
A co do Statkusa - znam wersję mette. nie wydawała mi się ona osobą, która ryzykowałaby jakieś przekręty i utratę reputacji dla niewielkich w sumie korzyści. Zwłaszcza, że rzekomo "pokrzywdzona" okazała się osobą kompletnie niedojrzałą i niewiarygodną.
Takie sytuacje zawsze sa trudne. Wyrokowanie z boku jest już w ogóle katastrofalnie pokręcone.
Mette też poznałam - zrobiła na mnie niesamowicie miłe wrażenie. Na forum trzyma dystans, w realu jest ujmująca.
Gothic mi było żal. Nie dlatego, że nie była nieodpowiedzialna, bo była. Żal mi jej było kiedy już wplątała się w sytuację bez wyjścia. Z głupoty. A robienie głupot to ja rozumiem, bo robię. Choć innego typu.

Natomiast sytuacji ze Statkusem nie podejmuję się nijak osądzać. Nienawidzę kiedy świat okazuje się inny, niż bym chciała.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:48   #1325
gryx82
BAN stały

Cytat:
joł
Joooł maaan!

Cytat:
grzane piwo z miodem razy 3 naprawdę pomaga
Potwierdzam, alkohol leczy (po sobotniej wódce przeziębienie przeszło, jak ręką odjął)

Btw - Rachell, miał być przecież bląt gryczany?

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Gryx, jest jeszcze Wojskowa Akademia Techniczna w Warszawie, ale tam też tylko 5-letnie. Kto wie, jak mnie na SO nie wezmą, to tam polecę...
Dżizas Krajst, WAT to już w ogóle czarna magia-chiński fotomontaż, same ścisłe przedmioty

Cytat:
w razie czego porysuj całą że niby taki trend

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
W przypadku napalenia można sobie nocami zwalić... co tam się ma do zwalenia i zasnąć z poczuciem dobrze wykonanego samogwałtu.

Cytat:
a propos zapachów - co to jest ta trupia nutka w Angelu ?
Micielina orzekła była, że to tylko urban legend jest, więc prosimy o reformulację zapytania

Cytat:
(ostatnio słyszałam tekst, że "czego facet nie dor*cha, to brodą dodrapie"

Cytat:
ciekawe co zrobie w dni kiedy będzie kurewsko zimno i będe chciała się ubrać ładnie -
Ubierzesz się brzydko, bo inaczej odmrozisz sobie członki?

Cytat:
ja juz ****a nic nie kupuje-jak boga kocham (łeeeee:brzydal
a powiedzcie-jaką zywotnośc ma wanna?, bo ja mam 7 letnią i juz jest z***ana..a wg mnie to to jest nowa wanna..moze ja mam zachwiane kryteria nowowości

Polly, coś jest w tym, co piszesz, tzn. wykonanie współczesnego AGD (cienkie blaszki, pokrętła, z których po roku schodzi farba, łożyska, które psują się co dwa lata itd.) Wiele osób potwierdza też fakt, że zazwyczaj przedmioty te psują się po wygaśnięciu gwarancji Btw - co nie tak z parapetem? U nas podobnie - mama przyszła z pracy i stwierdziła, że wewnętrzny zamówiła chyba za wąski (20 cm, po założeniu pod oknem 18), a zewnętrzny (ten jeszcze nie założony na stałe) "zdecydowanie za szeroki" W ogóle te szyby w kuchenkach powinny być hermetycznie łączone, jak w oknach, co by różne syfy się tam nie przedostawały, bo później co robić? Rozkręcać ustrojstwo?

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
powiedzcie coś bo mnie skręca łasa plotek jestem strasznie
Nie ma mowy, plotkowanie to brzydka cecha charakteru, szkodliwa społecznie i grzeszna z chrześcijańskiego punktu widzenia

No więc Mettemarit sprzedała kiedyś Statkusa pewnej Idze z Kamienia Pomorskiego, która uparcie twierdziła, że zapach jest felerny, a flaszka przecieka i ktoś prawdopodobnie miał przy niej majstrować Nie pamiętam już, na czym stanęło, ale była podówczas napięta sytuacja na wizażu (jakiś czas później rzeczona Iga - Gothic zaliczyła mega wtopę z z akcją współzakupową, hoho, tu się dopiero dantejskie sceny rozgrywały). No, to tak pokrótce

---

Oglądaliście dzisiaj może polską edycję Top Model? Niech mnie ktoś z błędu wyprowadzi i napisze, że jedna z lasek nie była facetem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 22:57   #1326
Florens
Zakorzenienie

padam, padam idę spac, dobranoc

Gryx dzięki, no właśnie kojarzyłam coś z Gothic, dlatego się dopytywałam, bo było to przed moją kadencją lubię jasne sytuacje
plotki to nie ja, nie tak na forum

28.05.2010
Stary 2010-09-15, 23:02   #1327
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Polly, coś jest w tym, co piszesz, tzn. wykonanie współczesnego AGD (cienkie blaszki, pokrętła, z których po roku schodzi farba, łożyska, które psują się co dwa lata itd.) Wiele osób potwierdza też fakt, że zazwyczaj przedmioty te psują się po wygaśnięciu gwarancji Btw - co nie tak z parapetem? U nas podobnie - mama przyszła z pracy i stwierdziła, że wewnętrzny zamówiła chyba za wąski (20 cm, po założeniu pod oknem 18), a zewnętrzny (ten jeszcze nie założony na stałe) "zdecydowanie za szeroki" W ogóle te szyby w kuchenkach powinny być hermetycznie łączone, jak w oknach, co by różne syfy się tam nie przedostawały, bo później co robić? Rozkręcać ustrojstwo?
no ja myslałamz ze właśnie są łączone..ale jak sie temu przyjrzałam ..to te szyby sie normalnie w rękach rozłazą , jakby mi sie chciało to bym bez problemu mogła napluc do środka ,

co do rozkrecania-TZ twierdzi ze starą rozkręcął...ale stara miala 20 lat jak zaczęło do środka sie cos dostawac , a ta pinda jest na gwarancji..wiec lepiej w niej nie grzebac chyba

---

Cytat:
Oglądaliście dzisiaj może polską edycję Top Model? Niech mnie ktoś z błędu wyprowadzi i napisze, że jedna z lasek nie była facetem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 23:38   #1328
gryx82
BAN stały

Cytat:
sama już nie wiem co mu jest, wieczorem chory w dziń było lepiej (ten spacer), a teraz cień kota i nie chce jeśc
Może spożył jakiego owada? Mój kot lubi wpieprzać chrabąszcze, ważki i inne takie, a później charczy i rzyga

Cytat:
ale moja kuchenka pindolona ma 2 miesiace dopiero gupia cipa!

Cytat:
A ja odkryłam jak sie pozbyc plam na inoxie ,
i powiadam wam nie kupujcie preparatu stal-fix

A ja wiem, jak plamy na inoxie robić! Jeśli na jakimś środku napisane jest: "nie używać na powierzchniach stalowych", to nie czyśćcie tym kranu w łazience (podobnie ojciec spieprzył zlew w kuchni)

Cytat:
co wam powiem jeszczez dzis moi drodzy-otóż okna bez zawiasów są naprawde fajowe i moze z tym optymistycznym słowen na ustach zniknę na dziś
A na czym się okno takie czyma?

Cytat:
bo nikt z obecnych nie wie - ja tylko czułam że jak mokra to dobrze ale to tak na bazie innych doświadczeń drogą dedukcji że jak mokra to dobrze
Ja wiem, ja (ale nikt mnie nie zapytał, więc się pchał nie będę)

Cytat:
no ale czy 7-letnia wanna jest stara czy nowa mozemy sobie podyskutować albo telewizor....podobno tv sie wymiania co 2 lata
7-letnia wanna jest średniego wieku, podobnie siedmioletni telewizor A wymieniać tv co 2 lata? Rodzice powinni więc wymienić nasz w przyszłym roku (a dali za niego jakieś 3 koła)

Cytat:
A męskich gaci w stanie z mojej recenzji w życiu nie widziałam i mam nadzieję nie zdobywać doświadczeń w tej dziedzinie.
Hehe, podzielam Twoje oburzenie - Maja bardzo nieładnie napisała z tym "doświadczeniem"

Cytat:
Ja też nie i jestem z tego powodu niepocieszona.
A ja się tylko zaśmieję po francusku i pozostawię "podniecające niedopowiedzenie"

---

Uświadomiłem sobie, że ten cały zmarnowany rok to wyłącznie moja wina i nie ma co szukać wymówek Jeeezuuu, jaki ja wściekły jestem, że mnie w tym roku w Bawarii nie było (a jeszcze Dunja mi @ pisze i jestem po prostu podkur*iony na maksa)

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Gryx dzięki, no właśnie kojarzyłam coś z Gothic, dlatego się dopytywałam, bo było to przed moją kadencją lubię jasne sytuacje
plotki to nie ja, nie tak na forum
A ja to niby tak? Ja się, proszę Pani, plotek brzydzę, gardzę nimi, fuuuj!

Cytat:
co do rozkrecania-TZ twierdzi ze starą rozkręcął...ale stara miala 20 lat jak zaczęło do środka sie cos dostawac , a ta pinda jest na gwarancji..wiec lepiej w niej nie grzebac chyba
No lepiej nie, bo wiadomo - później może to być "wyłącznie Państwa wina"
Stary 2010-09-15, 23:58   #1329
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czuję się chora Kuruj się się szybko, bo jutro popracowe piwo a potem to mogę być sobie chora nawet 3 dni
to musisz się kurować bo piwo odpuścić to grzech
Cytat:
joł

melduję że wróciłam ze szpitala - cała lecz w stanie pogorszonym - na razie macham i nadrabiam bar pomalućku bo sił nie mam na nic - regeneruję się i nacieszam "wyjściem na wolność", a w ramach nagrody pocieszenia buszuje po farbach do włosów - niestety bez ososbistej stylistki w postaci skarbiątka błąkam sie po omacku
heloł i zdrówka!

Cytat:
co do zmywary- przeczesałam net-i ponoc tak ma byc-ma byc mokra podobno nawet w instrukcji o tym jest napisane..nie wiem, nie czytałam jeszczze
a podobno to faceci instrukcji nie czytają
Cytat:
ja juz ****a nic nie kupuje-jak boga kocham (łeeeee:brzydal
a powiedzcie-jaką zywotnośc ma wanna?, bo ja mam 7 letnią i juz jest z***ana..a wg mnie to to jest nowa wanna..moze ja mam zachwiane kryteria nowowości

a telewizor? ile ma życ?
jak dla mnie to dopóki się nie rozleci to można używać w moim starym pokoju u rodziców stoi tv, co ma już prawie 20 lat i działa.
Mój własny ma 4 lata i zupełnie nic mu nie brakuje (chociaż TŻ by chciał już nowy, najlepiej taki na 2/3 ściany, ciekawe na ch** )
Cytat:
---

ja oglądałam i też odniosłam takie wrażenie (no w każdym razie cycki miała ze 3 razy mniejsze niż ja co jest sporym osiągnięciem )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 00:07   #1330
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
(chociaż TŻ by chciał już nowy, najlepiej taki na 2/3 ściany, ciekawe na ch** )

Cytat:
ja oglądałam i też odniosłam takie wrażenie (no w każdym razie cycki miała ze 3 razy mniejsze niż ja co jest sporym osiągnięciem )
Ale przecież on/a nie miał/a cycków w ogóle?

---

Nie chce kto rozebrać flaszencji CN 21? Na perełkach stoi
Stary 2010-09-16, 00:16   #1331
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ale przecież on/a nie miał/a cycków w ogóle?
toteż to właśnie miałam na myśli stosując to kwieciste porównanie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 00:23   #1332
gryx82
BAN stały

Cytat:
Aha... jestem normalnie lotny jak opary benzyny
Stary 2010-09-16, 00:26   #1333
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
to musisz się kurować bo piwo odpuścić to grzech

heloł i zdrówka!

a podobno to faceci instrukcji nie czytają

jak dla mnie to dopóki się nie rozleci to można używać w moim starym pokoju u rodziców stoi tv, co ma już prawie 20 lat i działa.
Mój własny ma 4 lata i zupełnie nic mu nie brakuje (chociaż TŻ by chciał już nowy, najlepiej taki na 2/3 ściany, ciekawe na ch** )

ja juz instrukcje przeczytałam , ale te instrukcje są debilne-facet kazał mi sprawdzic czy zmywara kompletna-a nigdzie kuźwa nie jest napisane co ten konkretny model ma zawierac . instrukcja jest jedna...pod tytułem zmywarka , w srodku opis i gwiazdki-tylko w niektórych modelach i do k...nędzy nie pisze nawet w jakich niektórych??? no co to jest do cholery!
i ja sie musze z netu dowadywac co ma miec moja zmywarka, bo w załączonych dokumentach nie jest podana ta informacja :roll eyes:

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

ciekawam czy jest gdzies w necie ten facet bez cycków tzn babka ...a pamiętacie Miriam???:cojest :
Stary 2010-09-16, 00:27   #1334
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Aha... jestem normalnie lotny jak opary benzyny

iii tam, pora późna poza tym ja sama siebie czasem nie rozumiem więc trudno żebym od innych wymagała tego

idę spać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2010-09-16, 00:32   #1335
gryx82
BAN stały

Cytat:
facet kazał mi sprawdzic czy zmywara kompletna-a nigdzie kuźwa nie jest napisane co ten konkretny model ma zawierac

Fajnie

Cytat:
ciekawam czy jest gdzies w necie ten facet bez cycków tzn babka ...a pamiętacie Miriam???:cojest :
Nie sprawdzałem, ale wątpię

A z Miriam nawet film dla dorosłych widziałem, tzn. co lepsze fragmenty

Btw - Polly, dlaczego Ty jeszcze nie śpisz o tak późnej porze? Alejandro, Alejandro?

Cytat:

iii tam, pora późna poza tym ja sama siebie czasem nie rozumiem więc trudno żebym od innych wymagała tego
Wsjo w parjadku
Stary 2010-09-16, 00:38   #1336
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Fajnie [/COLOR]

[/COLOR]

Nie sprawdzałem, ale wątpię

A z Miriam nawet film dla dorosłych widziałem, tzn. co lepsze fragmenty

Btw - Polly, dlaczego Ty jeszcze nie śpisz o tak późnej porze? Alejandro, Alejandro?

Wsjo w parjadku
ta....jedną ręką klikam z wami, a drugą alejandruję
Stary 2010-09-16, 01:11   #1337
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ale Ty sprawna i elastyczna jesteś

---

Na dobranoc zostawiam wam hiciora z czasów mojego dziecięctwa

A tutaj drugi, do kompletu

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Boski demot, a ja już spadam
Stary 2010-09-16, 07:29   #1338
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Rubens jest chory, jednak
a jak zobaczę jeszcze grzyba jakegoś to
biedny Rubens... pogłaskaj go ode mnie
Cytat:
platek nie powiem zadneych bo tylko smedze dzis..i owszem, zauważyłam ze nikt nie podejmuje tematu i nie odpowiada na moje filozoficzne pytania.
za trudne te Twpje filozofie na moją głowę
Cytat:
bo nikt z obecnych nie wie - ja tylko czułam że jak mokra to dobrze ale to tak na bazie innych doświadczeń drogą dedukcji że jak mokra to dobrze

Cytat:
W Angelu nie ma trupiej nutki. Trupie nutki siedzą w głowach ludzi, którzy je w Aniołku znajdują.

Cytat:
Elfa nie tknęłabym kijem i przez szmatę. Krasnoludy rulezzują.
za niskie
Cytat:
E, no trochu nie tak. jak się zacznie rwać, to upolujesz, posiądziesz i wykorzystasz. Normalna kolej rzeczy.
nie, nie, nie... taka kolej rzeczy to jest przy napaleniu
(przy zakochaniu gorzej, bo zwykle w cholerę źle trafiam i się męczę miesiącami albo latami)
Cytat:
Podebrałas mi tekst.

to, co - która ze mną poluje na Finów, żeby się przekonać, jak to jest na wielkim, fińskim weselu?
Cytat:
Potwierdzam, alkohol leczy (po sobotniej wódce przeziębienie przeszło, jak ręką odjął)
to się muszę uchlać
bo dzisiaj mam taki katar, że nawet Słonia nie czuję
Cytat:
Uświadomiłem sobie, że ten cały zmarnowany rok to wyłącznie moja wina i nie ma co szukać wymówek Jeeezuuu, jaki ja wściekły jestem, że mnie w tym roku w Bawarii nie było (a jeszcze Dunja mi @ pisze i jestem po prostu podkur*iony na maksa)

doskonale Cie rozumiem - sama niedawno doszłam do podobnych wniosków
P.S. co to za Dziunia?
Cytat:
u mnie niedawno rodzice wymienili stary telewizor, co jeszcze z czasów prl był - i dopiero teraz się zepsuł. A te dzisiejsze sprzety... parę lat i wsio
Cytat:
Stary 2010-09-16, 07:59   #1339
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Miciel, masz takiego pana na lodówce? Odwiązujesz go czasem i wypuszczasz na spacer?
jest na magnesie, czasem sam spada

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Micielina orzekła była, że to tylko urban legend jest, więc prosimy o reformulację zapytania
Sabb potwierdza

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
pokażta

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
zaiste, boski, o Gryxilepku

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
za niskie
dobre do frencza, pod kwiatki i jako podręczny stoliczek

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
to, co - która ze mną poluje na Finów, żeby się przekonać, jak to jest na wielkim, fińskim weselu?
ekhem, ekhem, gdzie wisi formularz zgłoszeniowy?

znalazłam watek "Upuchnięte i schropowiałe powieki"

Edytowane przez Miciel
Czas edycji: 2010-09-16 o 08:03
Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 08:09   #1340
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
zaiste, boski, o Gryxilepku
Gryxilepku
Cytat:

(ale brodą podrapie )
Cytat:

Micielino, jak lubisz egzotyczne tytuły, to dobre jest forum ślubne - tam pannuje moda na to, zeby każdą część watku nazwac innym, wymyślnym tytułem. Moje faworyty, to "Będzie z każdej dobra zona, chociaż równo nawiedzona" i "PM 2013 czasu jeszcze dużo mamy, ale śluby już obmyslamy"
Bądź piękny i enigmatyczny tytuł wątku "Czym rzucac?" no jasne, że granatem!

Winter - Sto lat! Sto lat! Żyj nam długo i spełniaj wszystkie swoje marzenia, nawet te najskrytsze

edit: alez dziś jestem (na)rozpalona! Normalnie z każdym oddechem czuję, jak żar ze mnie bucha
Normlanie niedługo zamienię się w smoka zionącego ogniem
Będę grasować po wioskach i żądać prawiczków w ofierze

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-09-16 o 09:08
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:06   #1341
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ale Ty sprawna i elastyczna jesteś

---

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

gryx-umarłam a kiedys sie zastanawiałam kto to spiewał tę piosenkę o zapałce
jeszcze "co ty królu złoty" było ,
ale ta laska wyglądąła jakby z 35 lat miala wtedy
Stary 2010-09-16, 09:22   #1342
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Moje faworyty, to "Będzie z każdej dobra zona, chociaż równo nawiedzona"
Dobre, to mi się podoba
Ale dlaczego kobitom przed ślubem i w ciąży odbija i zaczynają rymować? Niepojęte.

A dziś nie ma kier

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 09:40   #1343
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dobre, to mi się podoba
Ale dlaczego kobitom przed ślubem i w ciąży odbija i zaczynają rymować? Niepojęte.
Ty się mnie pytasz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 09:49   #1344
Florens
Zakorzenienie

dzień dobry

od rana przyjmowałam dostawy materiałów budowlanch , porozmawiałam z panami kierowcami , uwielbiam kiedy mówi się do mnie "paanniii"

28.05.2010
Stary 2010-09-16, 09:55   #1345
Polly_
grozi wypollizowaniem

a mnie wkurza ze sekretarka w szkole jogi jedzie do mnie na ty ...chyba sie starzeję
Stary 2010-09-16, 10:13   #1346
gryx82
BAN stały

Ludzie! Ludzie! Krzyża nie ma przed pałacem!

Cytat:
to się muszę uchlać
bo dzisiaj mam taki katar, że nawet Słonia nie czuję
Ja chyba też, bo po chwilowej poprawie zaczyna się dziwne drapanie w gardle i z nosem też coś nie teges

Cytat:
P.S. co to za Dziunia?
Ta dziunia to Dunja z Serbii, pracowaliśmy razem w zeszłym roku (druga z prawej)

Cytat:
Brzmi zachęcająco

Cytat:
Gryxilepku
Brzydka Micielina, niedobra

Cytat:
Bądź piękny i enigmatyczny tytuł wątku "Czym rzucac?" no jasne, że granatem!
Ewentualnie ch*jami!

Cytat:
gryx-umarłam a kiedys sie zastanawiałam kto to spiewał tę piosenkę o zapałce
jeszcze "co ty królu złoty" było ,
ale ta laska wyglądąła jakby z 35 lat miala wtedy
Ja natknąłem się na nią przypadkowo (na wikipedii), była żoną Kukulskiego Cały czas myślałem, że zapałkę i ścianę & groch Jurksztowicz śpiewa (ta od diamentowego kolczyka), a tu takie odkrycie (pamiętam, jak moja siostra wyła te przeboje, ech, wspomnienia...)
Stary 2010-09-16, 10:14   #1347
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Może spożył jakiego owada? Mój kot lubi wpieprzać chrabąszcze, ważki i inne takie, a później charczy i rzyga
mam nadzieję, że to tylko niestrawnośc, ale wybujała fantazja podsuwa mi różne scenariusze (z trutką na gryzonie na czele)

Cytat:
no patrzaj, ostatnio podobne przemyślenia mnie naszły, co prawda nie zahaczyłam nimi o Bawarię, ale wniosek taki sam

Cytat:

A ja to niby tak? Ja się, proszę Pani, plotek brzydzę, gardzę nimi, fuuuj!
nie, Ty też nie plotki fuuuj

Cytat:

Cytat:
Cytat:

Cytat:

o mamo , pamiętam ten groch

Cytat:
biedny Rubens... pogłaskaj go ode mnie
zaraz do weta się wybieramy, 60 km w jedną stronę

Cytat:

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
a mnie wkurza ze sekretarka w szkole jogi jedzie do mnie na ty ...chyba sie starzeję
chodzi o takie z akcentem kaszebskim:
paanni chodz, będziem zrzucac ta cegła, paannii pokaż gdzie

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-09-16 o 10:31
Stary 2010-09-16, 10:27   #1348
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

od rana przyjmowałam dostawy materiałów budowlanch , porozmawiałam z panami kierowcami , uwielbiam kiedy mówi się do mnie "paanniii"
bry
Cytat:
słyszałam
Cytat:
Ta dziunia to Dunja z Serbii, pracowaliśmy razem w zeszłym roku (druga z prawej)
uu, niezła Dziunia
O, i słynny kolega się załapał
Cytat:
Ewentualnie ch*jami!

już to widzę: jak taka wystrojona panna młoda w "sukieneczce" z falbankami i w białych "bucikach" zamierza rzucać "bukiecikiem" a tu wpada Gryxilepek i ogłasza, że ma rzucac ch**mi
Stary 2010-09-16, 10:34   #1349
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ty się mnie pytasz?
A tak ogólnie zagajam

Cytat:
Babcie nie upilnowały!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 10:35   #1350
gryx82
BAN stały

Cytat:
Pokaż cipie dowód osobisty - to, że wyglądasz na 16 lat, nie upoważnia jej do takiej spoufałości

Cytat:
mam nadzieję, że to tylko niestrawnośc, ale wybujała fantazja podsuwa mi różne scenariusze (z trutką na gryzonie na czele)
A skąd trutka w leśnej głuszy? Z resztą, nawet głodny kot trutki tknąć nie powinien (tak se myślę)

Cytat:
no patrzaj, ostatnio podobne przemyślenia mnie naszły, co prawda nie zahaczyłam nimi o Bawarię, ale wniosek taki sam
Ja jestem tym rokiem tak sfrustrowany, że już bardziej nie można (a zaczęło się pier*olić w sam dzień Sylwestra, świetna wróżba)

Cytat:
nie, Ty też nie plotki fuuuj

Cytat:
chodzi o takie z akcentem kaszebskim:
paanni choc, będziem zrzucac ta cegła, paannii pokaż gdzie
Ale to przecież takie suotkje jest

Z kaszubskiego pamiętam jedynie zdanie: "Taci doudzi cenci kij", czy jakoś podobnie (w LO na polskim przerabialiśmy gwary Polski), w każdym razie "taki długi, cienki kij"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości