Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 209 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 10:59   #6241
kejtigda
Wtajemniczenie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

magdalena język językiem ale trochę kultury Ci nie zaszkodzi, ja znam kilka języków i jakoś się nie wywyższam z tego powodu.

Co do kaloszy to ja mam jakieś za 100zł i mi się świetnie trzymają, takie w zebre. Szare mi się z Twoich Fergilko bardziej podobają ale czarne bardziej uniwersalne więc nie wiem.
Stary 2010-09-16, 11:46   #6242
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenadom Pokaż wiadomość
LALKI? prawda w oczy kuję?

nieumiem tak fałszywa być NU NIEUMIEM

co widze to pisze i to bardzo OBJEKTYWNIE
tylko tej kultury morzna jeszcze nietylko mnie poduczyć
a szczerośc zawsze dędzie niedoceniana, TAK JUZ JEST
Nie tylko mozna a nawet by bylo trzeba.
Wiec wpadaj tu moze czesciej.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:56   #6243
kinius33
Raczkowanie

GG do kinius33

natasha293 Ależ Ci zazdroszczę i gratuluję Trzymaj się teraz dzielnie! Wielkie, wielkie gratulacje!
lenka2017 O matko, rozniosłabym go tam. Jak jest taka sytuacja, to najlepiej zripostować boleśnie zamiast się kłócić, tym bardziej, że jak taki cham mówi o czymś tak przykrym jak guz, to... Gr... Trzymaj się!
Baby_B Ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo Cię nie widzę ale myślę, że doktor wie co robi. Najważniejsze, że Wy się dogadaliście i jesteś pełna dobrej energii
listopadowa80 Moim jedynym objawem ciąży oprócz brzuszka później Był szał na KFC w pierwszym trymestrze. A tak nie było nic. Uszy do góry
Magdalenadom Czytając Twoje wypowiedzi byłam pomiędzy tym: a tym: . W pewnym momencie uświadomiłam sobie, że ja nawet nie mogę Ci odpisać, bo ilość błędów ortograficznych, interpunkcyjnych, stylistycznych i forma całej wypowiedzi uniemożliwiają zrozumienie Twojej próby rozpoczęcia konwersacji. Nawet po tym, jak przeczytałam, że jesteś w Polsce niedługo i nie radzisz sobie jeszcze z naszym językiem, stwierdzam, że poziom wypowiedzi jest tragiczny. Trzeba poznać swoje możliwości, zanim się człowiek wychyli przed szereg. Nie interesuje mnie ile innych języków znasz, a Ciebie nie powinno interesować co i jak umiemy my. Nie pomyślałaś, że część z nas jest dużo lepsza od Ciebie? Nie wgłębiam się w temat, bo jestem tutaj nowa ale uważam, podobnie jak inne dziewczyny, że w Twojej wypowiedzi zabrakło elementarnej kultury wypowiedzi. Pozdrawiam

Zdecydowałam, że nie kupię sobie żadnego stanika przez czas zbierania pieniążków, no chyba że zmuszą mnie okoliczności Palić, palę ale mniej i nie kupuję, tylko jestem częstowana

Edytowane przez kinius33
Czas edycji: 2010-09-16 o 11:57
kinius33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 11:59   #6244
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

hej Natashka
Extra, ze juz jestes z nami
Tak trzymaj i nie roń ani pół łezki
Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i niecierpliwie czekamy na fotki
A sam pobyt i pierwsze wrażenia??????

....
Magerko pobyt wspominał bardzo dobrze...miły personel fachowy lekarz i jedzonko w klinice też dobre...śniadanka na drugi dzień to doczekać się nie mogłam normalnie hihih taka głodna byłam
Wiadomo wybudzenie się po zabiegu nie jest miłe...gardełko boli od tych rurek...kiepsko Ci się oddycha, bo implanty uciskają mocno na klatkę...ale warto było... dziś oglądałam sie w staniczku stałam i wkońcu widziałam piersi...z tym ogromnym brzuchem nie ma jeszcze super efektu....mam nadzieję, ze to wzdęcie niedługo zejdzie i wróci dawny płaski brzusio nie mogę się doczekać

Dzisiejsza noc była już o niebo lepsza od poprzedniej...o wiele mniej bolało wziełam ketonal i paracetamol to przechodziło
Wiem, że gdybym miała to powtórzyć, żeby mieć te wymarzone piersi zrobiłabym to ponownie...nie ukrywajmy ból jest 2 doby są straszne, ale warto, bo będziemy się cieszyć z każdego kolejnego dnia coraz mocniej niz ten cały ból... nie mogę się doczekać kiedy kupię wkońcu swój pierwszy strój kąpielowy jej co to będzie za super uczucie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
Super!! Widzę, że aż podpis zmieniłaś A nie mówiłyśmy, że zapomnij o wszystkich niefartownych drobiazgach?Czekamy na kolejne cycuszki na fiolecie

BabyB Zmieniłam, a co tam marzenia trzeba spełniać....ja już pierwsze swoje spełniłam 3mam kciuki za przyszłe cycolinki

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hej, Dziewczynki

witaj, Natashko
gratuluję nowych cycuszków
tak sobie ostatnio nawet trochę myślałam o Tobie
jak to zleciało..
dopiero co gdybałaś nad rozmiarem, nad wyborem lekarza,
potem te wszystkie drobne i większe przeciwności losu
które ostatnimi czasy Cię spotykały
rozliczne perypetie zapowiadające dłuższy rozwój akcji..
aż tu nagle, bach bach, na stół i po wszystkim
cieszę się bardzo, że już jesteś PO
i że żadne tajemnicze przeciwności losu, wbrew zapowiedziom,
nie stanęły na drodze w spełnieniu Twojego marzenia o ślicznych cycuszkach

no i oczywiście nie mogę się doczekać fotorelacji
ślicznotka taka z wypasionym cycuszkiem
oj, będzie na co popatrzeć
Maceratko cieszę się, że mój pech wkoncu się skończył...oby...ale bardzo sie cieszę...spadło na mnie ostatnio wiele, ale jak ja sie cieszę z nowych nabytków...zdjątka dodam w przyszlym tyg..
Jestem naprawdę mega happy, ze wkon cu mam swoje upragnione przody...wcale nie są duze takie akurat tylko muszę spuscić nieco powietrza z brzucha bo mam mega wielki taki jak napompowany jakąś pompką
Brałyście moze dziewczynki te tabletki ACCOLATE po op przez 4 ty? Jak sie po nich czułyście??? ja dzis zaczełam od rana łykać i będe o ile nie wystapią zadne nudnosci i bóle brzucha...
buziam wszystkie babeczki na forum
Stary 2010-09-16, 12:25   #6245
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
to ktura tam z waszych GURU wrescie wypowie nie tylko o błedyach ortograficznych,
ale o treść SZCZEREGO przekazu

czy murzdzki nie są tak aktywne zeby sie w głembić o co chodzi w moim powyrzszym poscie?

czy niema więcej tak odwarznych, zeby powiedzięć jak, cos smierdzi to niepachnie ?

nu ktura z GURU sie wypowie

Magdalenadom
liste swoich obelg nazywasz szczerym przekazem ?

Podalas przyklad o Marchwiance mowiac, ze nie zostala zapomniana przez cycolinki. Tak ? O to ci chodzi ?
Tu tez nie zostala zapomniana. I zapewne po tej informacji ktos sie do niej na privie odezwie. Choc nie wiem czy to dobry pomysl, bo tak jak pisalam , calkiem prawdopodobne jest to , ze nie chciala o tym tu informowac skoro tego sama nie zrobila.

A ty swoja szczeroscia potrafisz wrecz ranic.
I jeszcze jestes z tego dumna.
Jesli taka juz jestes ? Ok , badz.
Masz do tego prawo.
Tylko napisz czego oczekujesz po tym swoim poscie.
Ze przyznamy ci racje ?
Otoz ja napewno nie przyznam.
I nie chodzi o bledy ,a wlasnie o tresc twojej wypowiedzi.

Oburzyl cie post Maceratki ?
Mnie nie. W zartobliwy sposob ukazala cechy niektorych osob udzielajacych sie na cycolinkach. POWTORZE : NIEKTORYCH.

Bo czym tez sobie zasluzyla Pinki na zbanowanie ?
Moze jak chcesz uzyskac odpowiedzi na swoje niezbyt konkretne posty to odpowiedz najpierw na to jedno zwykle pytanie. Skad pomysl na zbanowanie Pinki?
Byla tu zbyt mila ?
Czy po prostu nie miala miec dostepu do tajnych informacji z podziemia ?
Opanujcie sie.
Wasze tajne informacje wydostaja sie i tak szybciej niz myslicie .

A
Jak juz sie pobanujecie i zostanie was tylko garstka to potworzcie sobie po kilka profili i rozmawiajcie z soba nawzajem tak jak to robilyscie na Kafeterii i Beauty.

Pozdrawiam te zyczliwe z cycolinek

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-09-16 o 12:54
Stary 2010-09-16, 12:59   #6246
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
to jeszcze sie nieznamy?
to i niepoznamy
znam biegle 5 języków obcych, ty napewno sw,ój jeden OJCZYSTYJ, i morze jakiś 1 obcyj . w mowie dla głucho niemych.
ALE CO TAM!!!
nieczepiaj się błedów a wczytajsie w treść
I co z tego, że znasz 5 jezyków obcych ??? To jest wątek o powiększaniu piersi!!! I calkiem zapominasz o jakiejkolwiek treści swoich wypowiedzi...żałosne...po co wogóle udzielasz się na forum...uważam, że takich próżnych osób u nas nie ma jesteś wyjątkowa jedyna w swoim rodzaju próżna do granic możliwości, która chwali się na wstępie, że zna 5 jezyków...a znaj sobie nawet i 10, ale po co wchodzisz wogóle na nasz wątek skoro nic sensowengo do niego nie wnosisz ani intelektem, ani kulturą osobisą i ani sensem wypowiedzi!!!A co do szczerosci?

To każda z nas jest tu szczera!!! i nawet potrafi być miła (co w Twoim przypadku sie widocznie wyklucza) każda opisuje tu swoje życiowe plany, porażki, marzenia, oczekuje wsparcia i zrozumienia, dobrego słowa również...dzięki dziewczynkom spełniłam wkońcu swoje marzenie...w moim życiu Ty nic nie wniesiesz swoją osobą i cieszy mnie to niezmiernie...bo nie nawidzę ludzi, którzy krytykują innych, a sami czubka swojego nosa nie potrafią dostrzec!!! Ot co próżność poprostu!
Stary 2010-09-16, 13:06   #6247
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
I co z tego, że znasz 5 jezyków obcych ??? To jest wątek o powiększaniu piersi!!! I calkiem zapominasz o jakiejkolwiek treści swoich wypowiedzi...żałosne...po co wogóle udzielasz się na forum...uważam, że takich próżnych osób u nas nie ma jesteś wyjątkowa jedyna w swoim rodzaju próżna do granic możliwości, która chwali się na wstępie, że zna 5 jezyków...a znaj sobie nawet i 10, ale po co wchodzisz wogóle na nasz wątek skoro nic sensowengo do niego nie wnosisz ani intelektem, ani kulturą osobisą i ani sensem wypowiedzi!!!A co do szczerosci?

To każda z nas jest tu szczera!!! i nawet potrafi być miła (co w Twoim przypadku sie widocznie wyklucza) każda opisuje tu swoje życiowe plany, porażki, marzenia, oczekuje wsparcia i zrozumienia, dobrego słowa również...dzięki dziewczynkom spełniłam wkońcu swoje marzenie...w moim życiu Ty nic nie wniesiesz swoją osobą i cieszy mnie to niezmiernie...bo nie nawidzę ludzi, którzy krytykują innych, a sami czubka swojego nosa nie potrafią dostrzec!!! Ot co próżność poprostu!

klask i:Wlasnieklask i:
Stary 2010-09-16, 13:53   #6248
natasha293
Raczkowanie

Ot wprowadza nam baba zamieszanie....nawet rekonwalescencji nie mozna mieć spokojnej...przyszła i się panoszy...i obraża na dodatek....
Stary 2010-09-16, 13:56   #6249
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

To trzeba olac i nie zwracac uwagi

Magdalenadom pakujesz wszystkich do jednego wora ,tak jak bys wszystkich znala jest tu duzo nowych ktore nawet nie ublizyly ci jednym slowemale ty to lubisz prawda?

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-09-16 o 14:02
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:17   #6250
pink star
Rozeznanie

witam Fioletowe laseczki!!!!!!!!

A co tu sie dzieje ja sie pytam??? co???
Wczoraj poszlam lulac , a wy wszystkie bylyscie nawet nasza LISTOPADZIA ale mnie ominely ploteczki...hihihi

maceratka - ale pojechalas kochana ojojoj...

magerka - czesc kruszynko....

happy - ja nie mam zamiaru ,,prosic,, ani sie ,,dopytywac,, najwidoczniej ktos nie potrafi poniesc konsekfencji swojego dziecinnego zachowania i wyjasnic DLACZEGO??? tak postapil??? Ja widze jedna odpowiedz (nie umiejetnosc dokuczania i czepiania sie innych) dobroc dla wszystkich. Dlatego tam nie pasowalam. No coz sa ludzie i ludziska...

natasha , kinius, aga - klask i:brawo kobitki i witam was

magdalenadom - nie wiem jaki masz cel w obrazaniu innych? jesli chcesz cos powiedziec to przydalo by sie troszke kultury osobistej i myslenia nad tym co sie pisze. Ja tez potrafie byc szczera do bolu ale po co sprawiac komus przykrosc no po co???
co do Marchwianki to wiedzialas tak samo ty i jak inni z ,,cycolin,, i moglas o tym napisac, nikt ci nie bronil jesli tylko bys chciala powiedziec tu na forum, i chwalac sie swoja szczeroscia to czemu tego wczesniej nie zrobilas??? na cycolinach pisze 8 dziewczat w fioletu ,ktore tak samo mialy mozliwosc napisania tego ale moze sama Marchwianka tego nie chciala rozglaszac nie pomyslalas
Co do GURU tu nie istnieje nic takiego. i nie wiem o co ci chodzi?
Zapomnialam tez znam 4 jezyki i jakos sie tym nie chwale bo to nie miejsce.
Pisz spokojniej.

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:24   #6251
natasha293
Raczkowanie

Tak trzeba ignorować poprostu:ehem :...Dziewczynki wznawiam pytanie, czy stosowałyście po zabiegu tabletki ACCOLATE ? jak sie po nich czułyscie?
Stary 2010-09-16, 14:28   #6252
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Tak tak wiem dlatego postanowiłam od 1 października zapisujemy się z kumpelą na siłownię
Dzięki pysia
kejsiii tu jest kilka ciekawych informacji na temat cw. na mm. brzucha Zobacz co pisze Wyrak bo widac , ze gosc zna sie na rzeczy

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-09-16 o 14:29
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:31   #6253
BabyB
Raczkowanie

Cytat:

nu i resta nowych. kturych nawed niemogę zapamietac bo tak mdławe są
Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
To trzeba olac i nie zwracac uwagi

Magdalenadom pakujesz wszystkich do jednego wora ,tak jak bys wszystkich znala jest tu duzo nowych ktore nawet nie ublizyly ci jednym slowemale ty to lubisz prawda?

Wybaczcie moją mdławość ale na wątku o powiększaniu piersi szukałam informacji i ciepłego słowa od kobitek takich samych jak ja nie ważne czy znają jeden język czy pięć, może źle trafiłam..
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:31   #6254
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
OK ZRANIONE DUSZE

zastanówcie kto tu drąrzy złosliwie temat . ja nieodzywałam przez pól roku, a jak zajrzałam tu to dostałam szoku ze sie wszystko posypalo.

ale ten temat z obelgami to zauwarzyłam ze HH i drąrzy tylko POCO. jak takie drurzelubne jesteście i tak wszystkich UCIU CIU

nu i resta nowych. kturych nawed niemogę zapamietac bo tak mdławe są

tylko moje obelgi wynikneły z bulwersacji po waszych przeczytanych postach
i wiedcie ze nie tylko wy morzecie szydzić
ale ja tez niebede szukała słowa w kieszeni .
tylko ruznica pomiedzy niekturymi tu na forum i mną jest taka ze , te niekture są bardzo płytkie i nieuuzasadniające swoich wypowiedzi.

HH niemartw jakos wytlumacze przed marchewką, a durzo z was przeciesz wiedziało ze marchewka chora. to czemu ta zorganizowana grupa niezmobilizowała i do tej pory milczy ?

o bzdurach na priva PIER++licie. a taką informacją niemogłyście podzielić?

ach i jeszcze!!! dla tych u kturych logiczne myslenie nigdy nieegzystowało.
a jak MARCHEWKA miała dac znać jak juz ponad miesiąć lerzy w szpitalu??

no, chyba skoro mogła dać znać na innym forum to i z wizażem sprawa ma się podobnie,
gdyby była zainteresowana przekazaniem takiej informacji to z pewnością by się tak stało,
i wizaż byłby poinformowany w podobnym czasie w podobny lub zbliżony sposób jak "cycolinki"
skoro tak się nie stało, widać takie było zamierzenie samej zainteresowanej
wydaje mi się to logiczne

ale chyba o ewentualnej logice tego toku myślenia lepiej niech się wypowiedzą osoby,
u których logiczne myslenie egzystowało
bo, było nie było, ja z tych, u których ponoć "nieegzystowało"

nu i tak pomyslcie (co do was niepodobne) czemu niewypowiadaja te babajagi ,grubaski, batmany, nu i inna niewymieniona reszta w danej chwili?
NU CEMU?! CZEMU?
odpowiedz dla niemyslących;
bo was olała ta grupa stworów(pokemonów) , bo dobrze wiedza ze głupiemu czeba dac droge.

P.S.
wypowiadam na dwóch forach. i jesli tam mi cos zasmierdzi to tez napisze.

NU CZEKAM NA KTÓRĄŚ SZYDZĄCĄ GURU, KTURA WYPOWIE BARDZIEJ UZASADNIAJĄCO ZE JA NIEMAM RACJI?

POZDRAWIAM TE lalki co moga nie tylko błędy w ortografiji wyłapac , ale jescze czytac treśc z zrozumieniem.

ZYCZE MIŁEGO DNIA
wydaje mi się dziwne wymuszanie na jednym forum publicznym zainteresowania chorobą osoby trzeciej, udzielającej się(chyba?) na zupełnie innym forum("klubie zamkniętym" czy jak się to nazywało?) osobiście najwyraźniej niezainteresowanej informowaniem uczestników danego forum o swoich dolegliwościach..

jak już Happy wspominała, gdyby forumowiczka o której mowa była zainteresowana informowaniem szerszej wizażowej publiczności o swoich dolegliwościach, sama by to zrobiła.

jeśli tego nie zrobiła, to być może nie zależało Jej na rozgłosie tej sprawy, więc nie wiem, czy robienie tego rozgłosu przez osoby trzecie jest dobrym pomysłem.

niejedna z nas cierpi na różnego rodzaju dolegliwości
co nie znaczy, że każdy oczekuje zainteresowania osób zupełnie postronnych tego typu problemami,
i w takich sprawach chyba najlepiej jeśli wypowiada się sam zainteresowany.

a jeśli Marchwianka z jakiegoś powodu przekazała taką informację do "klubu" "cycolinek"? (przepraszam, nie pamiętam, jak się dokładnie to "forum" nazywało, a wydawało się mieć tendencję do częstych zmian nazwy..) a do wizażowej publiczności nie,
to zapewne miała swoje powody by postapić tak a nie inaczej,
i należy to uszanować.
takie jest moje zdanie.

nie wiem, Magdalenodom, czego oczekujesz po swoich wypowiedziach.

nie wiem, czy my, "pokemony", jesteśmy w stanie Ci pomóc/zaspokoić Twoje oczekiwania

u góry strony jest napisane:
"Chirurgia Plastyczna Porady na temat chirurgii plastycznej.
Odpowiedzi udziela dr Piotr Skupin, chirurg plastyk."

tak przyszło mi na myśl, że jeśli się okaże, iż żadna z obecnych wizażanek nie jest w stanie Cię usatysfakcjonować swoją wypowiedzią lub intelektem,
może napisz bezpośrednio do w/w dr
może On będzie w stanie rozwiązać Twój problem?/problemy?
odpowiedzieć na nurtujące pytania???

ewentualnie w trudnych sprawach można też spróbować pisać do moderatorów/administracji..

powodzenia

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-09-16 o 14:37
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:50   #6255
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Tak trzeba ignorować poprostu:ehem :...Dziewczynki wznawiam pytanie, czy stosowałyście po zabiegu tabletki ACCOLATE ? jak sie po nich czułyscie?

Natasha ja ich nie mam, nie wiem czemu ale doktor nic nie wspominał. Na co one są i na receptę czy nie?
Stary 2010-09-16, 14:50   #6256
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
Wybaczcie moją mdławość ale na wątku o powiększaniu piersi szukałam informacji i ciepłego słowa od kobitek takich samych jak ja nie ważne czy znają jeden język czy pięć, może źle trafiłam..
dobrze trafilas!!!! i nie mam zamiaru ci niczego wybaczac bo nie ma czego

tak jak napisala natasha czasem lepiej ignorowac

Nie wiem jak dla mnie nikt nie jest ,,mdly,, wszyscy maja swoja osobowosc (wygadani,smieszni,szczer zy,przyjazni,delikatni, pomocni, itp)
nie powinno sie klasyfikowac ludzi po ich postach i wsadzac do jednego wora. Aby moc o kims cos powiedziec nalezy go poznac, a nie klepac co slina na jezyk pcrzyniesie. I unosic sie chwila czasem trzyba troche taktu i pokory miec w sobie...

pysia - witaj zaraz zobacze co ten gosci tam pisze,az sama jestem ciekawa..Ja mysle o pilatesie...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:59   #6257
2sweet
Rozeznanie

oj laski ale tu jadu ostatnio.. az sie wchodzic nie chce szczerze mowiac

Vidus - ja nie mam czasu ostatnio siedziec na forum ale jak podczytywalam o tych wyborach goru to szczerze usmiechalam sie na mysl jakie pomysly maja dziewczyny i nic wiecej
kiedys wszytskie nazywalysmy Listopadzie prezesowa i jakos nikogo to ani ziebilo ani grzalo
nie wiem co cie tak oburzylo? dziewczyny bardzo lubia Mye i ja osobiscie rowniez uwazam ze jest wspanaial dziewczyna i jesli sympatyzuja ze soba i chca ja nazywac swoim guru okazujac sympatie jaka ja darza to co ci do tego? przeciez nitk nikomu nie kazal do nikogo sie tak zwracac czy calowac nozki guru wchodzac na forum.. wiec wystarczy to zignorowac.. a jak razi cie to ze ktos chce sie do kogos tak zwraca to juz chyba lekkie uczucie zazdrosci sie wkradlo? bo raczej watpie ze gdyby laski powiedzialy ze chca ciebie na guru to bys sie usmiechnela a nie ostro z***ala je za to ze chca tak zrobic..
jakas grupa dziewczyn chciala miedzy soba takie sympatie sobie okazywac no i fajnie aco nam do tego?
mozma sie przylaczyc albo olac..
nie wiem ... ja sie jakos nie poczuwam , wcale sie przez to nie poczulam ani gorsza, ani zakompleksiona nawet mi nie przyszlo na mysl sie oburzyc?! wiec o co chodzi i czemu jestes zlosliwa?

chcialam tylko jeszcze dodac ze jestesmy na forum o cyckach i kazda raczej na tym temacie sie skupia wiec skad wiesz ze jestes lepsza od innych i na jakiej podstawie? raczej zadna z nas tutaj nie robi konkursu talentow, nie licytujemy sie jaki kto ma zawod albo ile zarabia , nie porownuje jakie ma dyplomy czy z jakiego jest domu czy iloma jezykami wlada.. tego nie porownywalysmy nigdy
poza tym od kiedy znajomosc jezykow swiadczy o czlowieku? uwierz mi ze znam takich co znaja po kilka a jako ludzie sa zerem.. znam takich co znaja tylko 1-2 a osiagneli wszytsko
moze sprecyzujmy co dla nas oznacza bieglosc w jezyku - dla mnie np. bycie bieglym w jakims jezyku to znaczy i w mowie i w pismie..

bez urazy, doceniam to ze sie uczysz naszego jezyka i podziwiam ze jestes samoukiem

na ogol nie mieszam sie w jakies zbiorowe konflikty, wole konfrontacje 1:1 niz wzajemne sie podsycanie ale musialam sie wypowiedziec bo nie podoba mi sie co napisalas, wiec skierowlaam prosto do ciebie moje slowa i mam nadzieje ze docenisz szczerosc

po prostu nie ma sensu jakas klotnia, ja jakos to olalam i sie usmiechnelam czemu ty tak nie potrafisz? niestety nie zmienisz nic, jak laski beda sobie chcialy wybierac guru, boga, prezydenta, prezesa czy kogokolwiek jeszcze to to zrobia i tyle

pozdrawiam i przestancie sie klocic juz bo az sie odechciewa tu wchodzic, duzo soob milczy bo co mozna pisac? poc oc wkladac kij w mrowisko
wiec moze skupmy sie na cycuszkach co?
Stary 2010-09-16, 15:03   #6258
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

ejj laski, co tu sie dzieje????
co za klotnie ???
magdalenadom - o Ci wlasciwie chodzi???
o co chodzi z tymi bledami????
dlaczego tak piszesz?

co tu sie do jasnej dzieje??
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:09   #6259
kissy1234

hmmm...no wlasnie nie wiem...siedze tu z bolacymi jeszcze cyckami i sie lapie za glowe...
przeciez tu nie ma zadnych obozow ???
gadamy sobie na lajcie
wkurza mnie ten stanik pancernik..ile mam to nosic ???!!!!!
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:14   #6260
Miliqqq

Cytat:
TO nieznajacym istoriiji tego watku w skrucie opowiem

pisalismy z dziewczynami prawde na tym wątku . tylko komus ta prawda niespodobala i wszystkie byly pobanowane wlacznie z MYA, listopadowa i t. d.

a wątek ten bł zamknietyj. i wtedy dziewczyny zrobiły swoje forum cycolinek

a ja przestalam tu zagliadac a na forum cycolinek tez niewlazilam

ale jak wlazłam i rozeznałam w sytuacji, to sory ale niefajnie jest.

na tym watku gadalismy nie tylko o cyckach ale jeszcze o innych bzdurach.

uwielbałam tu gadac z dziewczynami bo było SUPER
, ale jak okazuje to tu juz niewolno gadac o czymś innym jak tylko wychwalac zle zrobione cycki

nu OK TRUDNO

tylko jestem tak niemile zdziwiona ze te dziewczyny co przed aferom lubiły,teraz jerzdzą jedna po drugiej , ate co są niedawno zalogowane dołączyły i niewiedząc oco chodzi popieraja noewiadomo kogo .
popieraja tych co szydzą.
ale kiedy wam sie mówi cos niepszyjemnego to strasznie oburzacie. A DLA CZEGO??? przeciesz niepowiedziałam nic złego co nie??? przeciesz wy tez niepowiedziałyście nic złego a tym bardziej sensownego i mondrego tylko czepiaciesię jakis smiesznych okruchów z tekstu.

NATASZKA GDZIE ZAGINEŁAS Z CYCOLINEK???

bo niewidze zeby tu cos działo.
P.S nu to juz wiecie ze marchewka chora
to obrącie swoje imie zgranej grupy.

i będzie CZIKI.

ale to tylko potwierdza fakt, co smierdzi to niepachnie.

ale jakie grupy? do do jakiej ja naleze niby?? jestem nowa, nei orientuje sie tutaj
dlaczego piszesz z takimi bledami, przeciez to niemozliwe zebys naparwde takie robila..a jak masz dysortografie to po prostu powiedz, chyba nikt sie nie bedzie z tego smial bez obaw
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:16   #6261
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość

pysia - witaj zaraz zobacze co ten gosci tam pisze,az sama jestem ciekawa..Ja mysle o pilatesie...
Hej pink ogolnie temat jest do bani , ale warto sie stosowac do tego co pisze Wyrak i bedzie git.
Pilates jest fajny , ale dla mnie bardziej jako dodatek do silowni
Stary 2010-09-16, 15:21   #6262
Kashanti
Raczkowanie

co tu sie dzieje?/ jestem po zabiegu... jutro wracam do domu... boli jak cholera... jakbym wiedziala to bym sie nie zdecydowala!11! koszmar... zaluje...
Stary 2010-09-16, 15:26   #6263
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kashanti Pokaż wiadomość
co tu sie dzieje?/ jestem po zabiegu... jutro wracam do domu... boli jak cholera... jakbym wiedziala to bym sie nie zdecydowala!11! koszmar... zaluje...
Hej Kashanti spokojnie bol z dnia na dzien bedzie ustepowal
Za pare dni bedzie juz lepiej a Ty bedziesz mogla cieszyc sie slicznymi przodami
Stary 2010-09-16, 15:31   #6264
Kashanti
Raczkowanie

mam juz dosc. caly wczorajszy dzien wymiotowalam kwia! ruszac sie nie da a zbolu lzy leca mi same.. zebym mogla pisac mamwlaczone utawienia dla niepelnosprawnych....
Stary 2010-09-16, 15:31   #6265
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Kashanti to pierwsze 3 doby potem juz z gorki u mnie od razu bylo dobrze ale kazdy jest inny
Trzymaj sie cieplutko i nie zaluj bo teraz bedziesz z duma w lustro patrzala
Stary 2010-09-16, 15:34   #6266
Kashanti
Raczkowanie

cialabym cofnac czas... glupota nie zna granic////
Stary 2010-09-16, 15:35   #6267
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
no, Kochana, GRATULACJE!!!
kiedyś się mówiło, że jak chce się być pięknym,
to trzeba czasem trochę pocierpieć
a skoro nadajesz z kliniki, to uwierz, że nie jest z Tobą tak źle
poboli i przestanie, a cycuchy będą cieszyły
super, że się tak szybko odezwałaś

zobaczysz, że jak tylko wrócisz do domku,
będziesz na "swoim terenie", pochodzisz w te i we w te,
trochę się pogimnastykujesz jak dr zalecała,
jak znów mięśnie się zacisną to znów się pogimnastykujesz,
i znów..
i będzie gitesik

jeszcze tylko troszkę cierpliwości

no i..
jeszcze raz, GRATULACJE
Stary 2010-09-16, 15:40   #6268
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
cialabym cofnac czas... glupota nie zna granic////

Zobaczysz wszystko bedzie ok. musisz tylko kilka pierwszych dni wytrzymac a pozniej bedzie juz z gorki
Stary 2010-09-16, 15:43   #6269
Kashanti
Raczkowanie

dotykam nad piersiami i czuje ze mam tam pelno wody! i nie mam zadnych drenow!lekarze mowia ze mi sie wydaje a jaczuje babelki!
Stary 2010-09-16, 15:56   #6270
Emilia1
Zakorzenienie

czesc Cycolinki! chcialabym dołączyć do Was. czekam aż działkę sprzedamy z mężem , część pieniązków na powiekszenie chce przeznaczyć. Kaskanti piszesz ze boli. Chcialabym juz byc po i tez bym chciala zeby bolalo- przynajmniej mialabym cycuszki.

a w Gdańsku jest dobry chirurg?
Emilia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości