|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
magdalena język językiem ale trochę kultury Ci nie zaszkodzi, ja znam kilka języków i jakoś się nie wywyższam z tego powodu.
Co do kaloszy to ja mam jakieś za 100zł i mi się świetnie trzymają, takie w zebre. Szare mi się z Twoich Fergilko bardziej podobają ale czarne bardziej uniwersalne więc nie wiem.
|
#6242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiec wpadaj tu moze czesciej. |
|
|
|
|
#6243 |
|
Raczkowanie
|
natasha293 Ależ Ci zazdroszczę i gratuluję
Trzymaj się teraz dzielnie! Wielkie, wielkie gratulacje!lenka2017 O matko, rozniosłabym go tam. Jak jest taka sytuacja, to najlepiej zripostować boleśnie zamiast się kłócić, tym bardziej, że jak taki cham mówi o czymś tak przykrym jak guz, to... Gr... Trzymaj się! Baby_B Ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo Cię nie widzę ale myślę, że doktor wie co robi. Najważniejsze, że Wy się dogadaliście i jesteś pełna dobrej energii listopadowa80 Moim jedynym objawem ciąży oprócz brzuszka później Był szał na KFC w pierwszym trymestrze. A tak nie było nic. Uszy do góry Magdalenadom Czytając Twoje wypowiedzi byłam pomiędzy tym: Zdecydowałam, że nie kupię sobie żadnego stanika przez czas zbierania pieniążków, no chyba że zmuszą mnie okoliczności Palić, palę ale mniej i nie kupuję, tylko jestem częstowana
Edytowane przez kinius33 Czas edycji: 2010-09-16 o 11:57 |
|
|
|
#6244 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiadomo wybudzenie się po zabiegu nie jest miłe...gardełko boli od tych rurek...kiepsko Ci się oddycha, bo implanty uciskają mocno na klatkę...ale warto było... dziś oglądałam sie w staniczku stałam i wkońcu widziałam piersi...z tym ogromnym brzuchem nie ma jeszcze super efektu....mam nadzieję, ze to wzdęcie niedługo zejdzie i wróci dawny płaski brzusio ![]() Dzisiejsza noc była już o niebo lepsza od poprzedniej...o wiele mniej bolało wziełam ketonal i paracetamol to przechodziło ![]() Wiem, że gdybym miała to powtórzyć, żeby mieć te wymarzone piersi zrobiłabym to ponownie...nie ukrywajmy ból jest 2 doby są straszne, ale warto, bo będziemy się cieszyć z każdego kolejnego dnia coraz mocniej niz ten cały ból... nie mogę się doczekać kiedy kupię wkońcu swój pierwszy strój kąpielowy jej co to będzie za super uczucie![]() Cytat:
3mam kciuki za przyszłe cycolinkiCytat:
Jestem naprawdę mega happy, ze wkon cu mam swoje upragnione przody...wcale nie są duze takie akurat tylko muszę spuscić nieco powietrza z brzucha Brałyście moze dziewczynki te tabletki ACCOLATE po op przez 4 ty? Jak sie po nich czułyście??? ja dzis zaczełam od rana łykać i będe o ile nie wystapią zadne nudnosci i bóle brzucha... buziam wszystkie babeczki na forum
|
|
#6245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Magdalenadom liste swoich obelg nazywasz szczerym przekazem ? Podalas przyklad o Marchwiance mowiac, ze nie zostala zapomniana przez cycolinki. Tak ? O to ci chodzi ? Tu tez nie zostala zapomniana. I zapewne po tej informacji ktos sie do niej na privie odezwie. Choc nie wiem czy to dobry pomysl, bo tak jak pisalam , calkiem prawdopodobne jest to , ze nie chciala o tym tu informowac skoro tego sama nie zrobila. A ty swoja szczeroscia potrafisz wrecz ranic. I jeszcze jestes z tego dumna. Jesli taka juz jestes ? Ok , badz. Masz do tego prawo. Tylko napisz czego oczekujesz po tym swoim poscie. Ze przyznamy ci racje ? Otoz ja napewno nie przyznam. I nie chodzi o bledy ,a wlasnie o tresc twojej wypowiedzi. Oburzyl cie post Maceratki ? Mnie nie. W zartobliwy sposob ukazala cechy niektorych osob udzielajacych sie na cycolinkach. POWTORZE : NIEKTORYCH. Bo czym tez sobie zasluzyla Pinki na zbanowanie ? Moze jak chcesz uzyskac odpowiedzi na swoje niezbyt konkretne posty to odpowiedz najpierw na to jedno zwykle pytanie. Skad pomysl na zbanowanie Pinki? Byla tu zbyt mila ? Czy po prostu nie miala miec dostepu do tajnych informacji z podziemia ? Opanujcie sie. Wasze tajne informacje wydostaja sie i tak szybciej niz myslicie . A Jak juz sie pobanujecie i zostanie was tylko garstka to potworzcie sobie po kilka profili i rozmawiajcie z soba nawzajem tak jak to robilyscie na Kafeterii i Beauty. Pozdrawiam te zyczliwe z cycolinek Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-16 o 12:54 |
|
|
|
|
#6246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To każda z nas jest tu szczera!!! i nawet potrafi być miła (co w Twoim przypadku sie widocznie wyklucza) każda opisuje tu swoje życiowe plany, porażki, marzenia, oczekuje wsparcia i zrozumienia, dobrego słowa również...dzięki dziewczynkom spełniłam wkońcu swoje marzenie...w moim życiu Ty nic nie wniesiesz swoją osobą i cieszy mnie to niezmiernie...bo nie nawidzę ludzi, którzy krytykują innych, a sami czubka swojego nosa nie potrafią dostrzec!!! Ot co próżność poprostu!
|
|
#6247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Wlasnie![]() klask i:
|
|
|
|
|
#6248 |
|
Raczkowanie
|
Ot wprowadza nam baba zamieszanie....nawet rekonwalescencji nie mozna mieć spokojnej...przyszła i się panoszy...i obraża na dodatek....
|
#6249 |
|
Rozeznanie
|
To trzeba olac i nie zwracac uwagi
Magdalenadom pakujesz wszystkich do jednego wora ,tak jak bys wszystkich znala jest tu duzo nowych ktore nawet nie ublizyly ci jednym slowemale ty to lubisz prawda?
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-09-16 o 14:02 |
|
|
|
#6250 |
|
Rozeznanie
|
witam Fioletowe laseczki!!!!!!!!A co tu sie dzieje ja sie pytam??? co??? Wczoraj poszlam lulac , a wy wszystkie bylyscie nawet nasza LISTOPADZIA ale mnie ominely ploteczki...hihihi![]() maceratka - ale pojechalas kochana ojojoj...magerka - czesc kruszynko.... happy - ja nie mam zamiaru ,,prosic,, ani sie ,,dopytywac,, najwidoczniej ktos nie potrafi poniesc konsekfencji swojego dziecinnego zachowania i wyjasnic DLACZEGO??? tak postapil??? Ja widze jedna odpowiedz (nie umiejetnosc dokuczania i czepiania sie innych) dobroc dla wszystkich. Dlatego tam nie pasowalam. No coz sa ludzie i ludziska... natasha , kinius, aga - ![]() ![]() klask i:brawo kobitki i witam was![]() magdalenadom - nie wiem jaki masz cel w obrazaniu innych? jesli chcesz cos powiedziec to przydalo by sie troszke kultury osobistej i myslenia nad tym co sie pisze. Ja tez potrafie byc szczera do bolu ale po co sprawiac komus przykrosc no po co??? co do Marchwianki to wiedzialas tak samo ty i jak inni z ,,cycolin,, i moglas o tym napisac, nikt ci nie bronil jesli tylko bys chciala powiedziec tu na forum, i chwalac sie swoja szczeroscia to czemu tego wczesniej nie zrobilas??? na cycolinach pisze 8 dziewczat w fioletu ,ktore tak samo mialy mozliwosc napisania tego ale moze sama Marchwianka tego nie chciala rozglaszac nie pomyslalas Co do GURU tu nie istnieje nic takiego. i nie wiem o co ci chodzi? Zapomnialam tez znam 4 jezyki i jakos sie tym nie chwale bo to nie miejsce. Pisz spokojniej.
|
|
#6251 |
|
Raczkowanie
|
Tak trzeba ignorować poprostu
|
#6252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-09-16 o 14:29 |
|
|
|
|
#6253 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wybaczcie moją mdławość ale na wątku o powiększaniu piersi szukałam informacji i ciepłego słowa od kobitek takich samych jak ja nie ważne czy znają jeden język czy pięć, może źle trafiłam.. |
||
|
|
|
#6254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już Happy jeśli tego nie zrobiła, to być może nie zależało Jej na rozgłosie tej sprawy, więc nie wiem, czy robienie tego rozgłosu przez osoby trzecie jest dobrym pomysłem. niejedna z nas cierpi na różnego rodzaju dolegliwości co nie znaczy, że każdy oczekuje zainteresowania osób zupełnie postronnych tego typu problemami, i w takich sprawach chyba najlepiej jeśli wypowiada się sam zainteresowany. a jeśli Marchwianka z jakiegoś powodu przekazała taką informację do "klubu" "cycolinek"? (przepraszam, nie pamiętam, jak się dokładnie to "forum" nazywało, a wydawało się mieć tendencję do częstych zmian nazwy..) a do wizażowej publiczności nie, to zapewne miała swoje powody by postapić tak a nie inaczej, i należy to uszanować. takie jest moje zdanie. nie wiem, Magdalenodom, czego oczekujesz po swoich wypowiedziach. nie wiem, czy my, "pokemony", jesteśmy w stanie Ci pomóc/zaspokoić Twoje oczekiwania ![]() u góry strony jest napisane: "Chirurgia Plastyczna Porady na temat chirurgii plastycznej. Odpowiedzi udziela dr Piotr Skupin, chirurg plastyk." tak przyszło mi na myśl, że jeśli się okaże, iż żadna z obecnych wizażanek nie jest w stanie Cię usatysfakcjonować swoją wypowiedzią lub intelektem, może napisz bezpośrednio do w/w dr ![]() może On będzie w stanie rozwiązać Twój problem?/problemy? ![]() odpowiedzieć na nurtujące pytania??? ![]() ewentualnie w trudnych sprawach można też spróbować pisać do moderatorów/administracji.. ![]() powodzenia
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-09-16 o 14:37 |
|
|
|
|
#6255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natasha ja ich nie mam, nie wiem czemu ale doktor nic nie wspominał. Na co one są i na receptę czy nie?
|
|
#6256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak jak napisala natasha czasem lepiej ignorowac Nie wiem jak dla mnie nikt nie jest ,,mdly,, wszyscy maja swoja osobowosc (wygadani,smieszni,szczer zy,przyjazni,delikatni, pomocni, itp) nie powinno sie klasyfikowac ludzi po ich postach pysia - witaj zaraz zobacze co ten gosci tam pisze,az sama jestem ciekawa..Ja mysle o pilatesie...
|
|
|
#6257 |
|
Rozeznanie
|
oj laski ale tu jadu ostatnio.. az sie wchodzic nie chce szczerze mowiac
Vidus - ja nie mam czasu ostatnio siedziec na forum ale jak podczytywalam o tych wyborach goru to szczerze usmiechalam sie na mysl jakie pomysly maja dziewczyny i nic wiecej kiedys wszytskie nazywalysmy Listopadzie prezesowa i jakos nikogo to ani ziebilo ani grzalo nie wiem co cie tak oburzylo? dziewczyny bardzo lubia Mye i ja osobiscie rowniez uwazam ze jest wspanaial dziewczyna i jesli sympatyzuja ze soba i chca ja nazywac swoim guru okazujac sympatie jaka ja darza to co ci do tego? przeciez nitk nikomu nie kazal do nikogo sie tak zwracac czy calowac nozki guru wchodzac na forum.. wiec wystarczy to zignorowac.. a jak razi cie to ze ktos chce sie do kogos tak zwraca to juz chyba lekkie uczucie zazdrosci sie wkradlo? bo raczej watpie ze gdyby laski powiedzialy ze chca ciebie na guru to bys sie usmiechnela a nie ostro z***ala je za to ze chca tak zrobic.. jakas grupa dziewczyn chciala miedzy soba takie sympatie sobie okazywac no i fajnie aco nam do tego? mozma sie przylaczyc albo olac.. nie wiem ... ja sie jakos nie poczuwam , wcale sie przez to nie poczulam ani gorsza, ani zakompleksiona nawet mi nie przyszlo na mysl sie oburzyc?! wiec o co chodzi i czemu jestes zlosliwa? chcialam tylko jeszcze dodac ze jestesmy na forum o cyckach i kazda raczej na tym temacie sie skupia wiec skad wiesz ze jestes lepsza od innych i na jakiej podstawie? raczej zadna z nas tutaj nie robi konkursu talentow, nie licytujemy sie jaki kto ma zawod albo ile zarabia , nie porownuje jakie ma dyplomy czy z jakiego jest domu czy iloma jezykami wlada.. tego nie porownywalysmy nigdy poza tym od kiedy znajomosc jezykow swiadczy o czlowieku? uwierz mi ze znam takich co znaja po kilka a jako ludzie sa zerem.. znam takich co znaja tylko 1-2 a osiagneli wszytsko moze sprecyzujmy co dla nas oznacza bieglosc w jezyku - dla mnie np. bycie bieglym w jakims jezyku to znaczy i w mowie i w pismie.. bez urazy, doceniam to ze sie uczysz naszego jezyka i podziwiam ze jestes samoukiem na ogol nie mieszam sie w jakies zbiorowe konflikty, wole konfrontacje 1:1 niz wzajemne sie podsycanie ale musialam sie wypowiedziec bo nie podoba mi sie co napisalas, wiec skierowlaam prosto do ciebie moje slowa i mam nadzieje ze docenisz szczerosc po prostu nie ma sensu jakas klotnia, ja jakos to olalam i sie usmiechnelam czemu ty tak nie potrafisz? niestety nie zmienisz nic, jak laski beda sobie chcialy wybierac guru, boga, prezydenta, prezesa czy kogokolwiek jeszcze to to zrobia i tyle pozdrawiam i przestancie sie klocic juz bo az sie odechciewa tu wchodzic, duzo soob milczy bo co mozna pisac? poc oc wkladac kij w mrowisko wiec moze skupmy sie na cycuszkach co?
|
#6258 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ejj laski, co tu sie dzieje????
co za klotnie ??? magdalenadom - o Ci wlasciwie chodzi??? o co chodzi z tymi bledami???? dlaczego tak piszesz? co tu sie do jasnej dzieje?? |
|
|
|
#6259 |
|
|
hmmm...no wlasnie nie wiem...siedze tu z bolacymi jeszcze cyckami i sie lapie za glowe...
przeciez tu nie ma zadnych obozow ??? gadamy sobie na lajcie wkurza mnie ten stanik pancernik..ile mam to nosic ???!!!!! |
|
|
|
#6260 | |
|
|
Cytat:
ale jakie grupy? do do jakiej ja naleze niby?? jestem nowa, nei orientuje sie tutaj ![]() ![]() dlaczego piszesz z takimi bledami, przeciez to niemozliwe zebys naparwde takie robila..a jak masz dysortografie to po prostu powiedz, chyba nikt sie nie bedzie z tego smial bez obaw
|
|
|
|
|
#6261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pilates jest fajny , ale dla mnie bardziej jako dodatek do silowni
|
|
#6262 |
|
Raczkowanie
|
co tu sie dzieje?/ jestem po zabiegu... jutro wracam do domu... boli jak cholera... jakbym wiedziala to bym sie nie zdecydowala!11! koszmar... zaluje...
|
|
#6263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za pare dni bedzie juz lepiej a Ty bedziesz mogla cieszyc sie slicznymi przodami
|
|
#6264 |
|
Raczkowanie
|
mam juz dosc. caly wczorajszy dzien wymiotowalam kwia! ruszac sie nie da a zbolu lzy leca mi same.. zebym mogla pisac mamwlaczone utawienia dla niepelnosprawnych....
|
|
#6265 |
|
Rozeznanie
|
Kashanti to pierwsze 3 doby potem juz z gorki u mnie od razu bylo dobrze ale kazdy jest inny
Trzymaj sie cieplutko i nie zaluj bo teraz bedziesz z duma w lustro patrzala
|
#6266 |
|
Raczkowanie
|
cialabym cofnac czas... glupota nie zna granic////
|
|
#6267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś się mówiło, że jak chce się być pięknym, to trzeba czasem trochę pocierpieć a skoro nadajesz z kliniki, to uwierz, że nie jest z Tobą tak źle ![]() poboli i przestanie, a cycuchy super, że się tak szybko odezwałaś zobaczysz, że jak tylko wrócisz do domku, będziesz na "swoim terenie", pochodzisz w te i we w te, trochę się pogimnastykujesz jak dr zalecała, jak znów mięśnie się zacisną to znów się pogimnastykujesz, i znów.. i będzie gitesik jeszcze tylko troszkę cierpliwości ![]() no i.. jeszcze raz, GRATULACJE
|
|
#6268 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczysz wszystko bedzie ok. musisz tylko kilka pierwszych dni wytrzymac a pozniej bedzie juz z gorki
|
#6269 |
|
Raczkowanie
|
dotykam nad piersiami i czuje ze mam tam pelno wody! i nie mam zadnych drenow!lekarze mowia ze mi sie wydaje a jaczuje babelki!
|
|
#6270 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Cycolinki! chcialabym dołączyć do Was. czekam aż działkę sprzedamy z mężem , część pieniązków na powiekszenie chce przeznaczyć. Kaskanti piszesz ze boli. Chcialabym juz byc po i tez bym chciala zeby bolalo- przynajmniej mialabym cycuszki.
a w Gdańsku jest dobry chirurg? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Trzymaj się teraz dzielnie! Wielkie, wielkie gratulacje!
Był szał na KFC w pierwszym trymestrze. A tak nie było nic. Uszy do góry
Super!! Widzę, że aż podpis zmieniłaś A nie mówiłyśmy, że zapomnij o wszystkich niefartownych drobiazgach?Czekamy na kolejne cycuszki na fiolecie
klask i:Wlasnie