Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 14:33   #3871
Loczek90
Wtajemniczenie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/311010635

Nic nowego, ale, że się pojawił niedawno to wrzucam.

'..This time, this place... misused, mistakes.
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:36   #3872
robson1979
BAN stały

************************* ************************* ***************8
dziewczyny postarajcie sie mi do 18 wyslac na skrzynke swoje pytanka do janusza bo ja dodam swoje i januszowi przesle . na skrzynke aby nie robic balaganu w postach a potem umieszcze je na stronie w poscie. prosze postarajcie siekazda swoje znaki?
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:38   #3873
bezuczuciowa
Raczkowanie

jeśli ktoś z dalszego kręgu planowałby coś to niestety miałby świadomość, że nie będzie wracała sama... kłótni przecież nie da się przewidzieć.

ale jeśli nawet ktoś zauważyłby że wychodzi sama i czekałby na nią w okolicy domu to mimo wszystko torebkę musiała zabrać wcześniej. przynajmniej tak układałoby się to w logiczną całość. poza tym na pewno gdyby zauważyła coś podejrzanego zaczęłaby krzyczeć, cokolwiek. kobiety reagują przecież impulsywnie.
Stary 2010-09-16, 14:55   #3874
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
wiecie co a ja mimo wszystko w tym momencie zaczęłam myślec o tym czy ona jednak nie uciekła
pewnie powinnam bo w końcu jej mama wykluczyła coś takie, ale zawsze pozostaje jakieś "ale"
no bo np. mniemając że na tej imprezie ta kłótnia była o coś jednak poważnego i ona musiała się bardzo zdenerwowac skoro wracała taki kawał drogi na pieszo, raczej w grę nie wchodził alkohol, bo pili ileś godzin wcześniej na działkach, a w klubie pewnie potańczyli, więc raczej można stwierdzic że nie była pijana więc zakładając że kłótnia nie była o błahostkę a ona idąc mogła sobie wszystko przemyślec, a nigdy nie wiadomo z jakiego powodu tak młodej dziewczynie może się świat zawalic
ale apropo tej mamy Iwony, wiecie można znac swoje dziecko i nigdy nie spodziewac się takiej rzeczy, ale ja niestety wiem z własnego doświadczenia, że mnie również rodzice bardzo dobrze znali a mimo to uciekłam z domu jako 15 letnia gówniara także ja jednak takiej opcję nie do końca bym wykluczyła , oczywiście nie mówię że tak jest ale po prostu wydaje mi się że jednak to też powinniśmy brac pod uwagę i w sumie to zgadzałoby mi się to z tym, że w jednej z wizji (przepowiedni) było powiedziane że Iwona żyje ale dużo będzie ją kosztowało przyznanie się na ulicy że to ona i w sumie byłaby w tym prawda, bo mnie również byłoby głupio gdyby szukała mnie policja i pół polski
Też kiedyś o tym pisałam i kilka dziewczyn mnie poparło, jak wyszło na jaw,że odnalazł się ten chłopak student z Łęcznej. Nie było go chyba 7 tygodni,zrobił sobie wycieczkę po Europie. A rodzice też się zarzekali,że by nie uciekł,że pilny grzeczny spokojny student itp.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
Mam wsumie pare pytan ktore mnie nurtują i chcialbym zadac je panu januszowi i jesli wyrazi taką chec to napewno za posrednictwem tego forum da znac nam poki co nietaktem chyba byloby z mojej strony pisanie mu na skrzynke. jakby co to bedziemy poinformowani
Pan Janusz zagląda tutaj tylko od czasu do czasu i na pewno nie czyta każdego postu,więc lepiej napisz mu PW.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
ucieczkę wykluczyłabym choćby z takich względów, że musiałby jej ktoś pomagać (czyli musiałaby to planować). obecnie jest zbyt rozpoznawalna.

w temacie porwania - sam wysiłek wsadzenia jej do samochodu to jedno, a drugie to przewiezienie jej bez wzbudzania jakichkolwiek podejrzeń jest niezbyt duży.

mówiąc o Iwonie jako zwykłej dziewczynie mam na myśli wykluczenie porwania dla okupu, w celu szantażowania kogoś czy może akt zemsty.

a jeśli dotarła do domu Adrii?
Ale czemu Twoim zdaniem do ucieczki potrzebna jest druga osoba?? Łapiesz stopa i jedziesz w świat. W obecnych czasach mogę się założyć,że każdy z nas tutaj ma chociaż jedną osobę znajomą poza granicami Polski. W sumie ciekawe czy rodzina kontaktowała się z koleżankami Iwony,które mieszkają obecnie gdzieś w Europie.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:55   #3875
Asiczka
Rozeznanie

http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...wiat/381035687

i chyba tego też nie było

ale po raz kolejny jest powiedziane że jej mama nie zna przyczyny kłótni
myślicie że ukrywaliby to tak długo gdyby nie było to coś ważnego ?? śmiem wątpic

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-16 o 14:58
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:59   #3876
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Ale czemu Twoim zdaniem do ucieczki potrzebna jest druga osoba?? Łapiesz stopa i jedziesz w świat. W obecnych czasach mogę się założyć,że każdy z nas tutaj ma chociaż jedną osobę znajomą poza granicami Polski. W sumie ciekawe czy rodzina kontaktowała się z koleżankami Iwony,które mieszkają obecnie gdzieś w Europie.
hej, nie ma takiej realnej możliwości. widziałaś kiedyś kogoś kto łapie stopa w środku miasta? na dodatek w sposób niezauważalny? zdecydowanie jestem na nie.
Stary 2010-09-16, 15:00   #3877
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Też kiedyś o tym pisałam i kilka dziewczyn mnie poparło, jak wyszło na jaw,że odnalazł się ten chłopak student z Łęcznej. Nie było go chyba 7 tygodni,zrobił sobie wycieczkę po Europie. A rodzice też się zarzekali,że by nie uciekł,że pilny grzeczny spokojny student itp.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Pan Janusz zagląda tutaj tylko od czasu do czasu i na pewno nie czyta każdego postu,więc lepiej napisz mu PW.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

ale łapiesz stopa,po nocnych baletach,mega spacerze na bosaka,zmęczona,bez kasy( na taxi podobno nie miała) w letniej imprezowej kreacji z niewygodnymi butami w reku i mkniesz za granice do koleżanki? dla mnie mało prawdopodobne...
Stary 2010-09-16, 15:01   #3878
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko jest prawdopodobne dlatego ja tez sercem i glowa jestem przy tym ze zyje.Pamietaj tylko ze komp iwonki sprawdzony. znajomi pewnie tez. do ucieczki 19 letnia dziewczyna musi sie przygotowac bo 15 letnia gowniara jak to ujelas ma caly swiat w pupie a 19 latka juz mysli inaczej ( pieniadze, dokumenty, lokum pewne) wszystko kosztuje. szuka mnie pol polski jesli nie cala wiec musze zapewnic sobie anonimowosc. duze osiedle? niebardzo bo duzo swiadkow i zawsze ktos moze mnie rozpoznac, male osiedle badz na uboczu? niebardzo bo kazdy nowy zwraca uwage. jesli juz to zagranica wiec dowod osobisty badz paszport w razie kontroli musi byc no i teraz pieniadze bo watpie aby za granica miala takie znajomosci zeby ja mogl ktos przechowac. napewno rodzina sprawdzila czy jakies pieniadze zniknely napewno nie miala dostepu do konta rodzicow. teraz znowu powod: jaki? z mama wiemy ze zyla jak przyjaciolka, z ojczymem niewiem jak ale domyslam sie ze skoro z mama dobrze to z nim tez bo inaczej to by nie bylo tak kolorowo w rodzinie. wiadomo brak akceptacji partnera mamy powoduje spiecia i takie tam. sklaniam sie ku temu ze mama iwonki nie dowiedziala sie wszystkiego od znajomych i9 skoro kasia tak zaangazowala sie w poszukiwania i to ona zareagowala to domyslam sie ze byla jej blizsza niz adria ale tylko domyslam sie.

Ponownie przywołuję sprawę Kuby Grzywacza z Łęcznej.

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...CZNA/166466221

21-latek, 7 tygodni był na gigancie i jeździł sobie po Europie. Nie wziął ze sobą nawet telefonu komórkowego.

"– Takie zachowanie nie pasuje do mojego syna – mówi Beata Grzywacz, matka 21-letniego Jakuba. – Tylko raz w życiu wrócił nad ranem do domu. On spędzał czas tylko w pracy, domu i przed komputerem."
Stary 2010-09-16, 15:04   #3879
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
ale po raz kolejny jest powiedziane że jej mama nie zna przyczyny kłótni
myślicie że ukrywaliby to tak długo gdyby nie było to coś ważnego ?? śmiem wątpic
uważam, że ktoś kto jest niewinny nie ukrywa niczego. nie wierzę, że nie pamiętają, nawet jeśli sporo wypili. chyba, że tylko oficjalnie nie wiadomo co było powodem kłótni.

poza tym skąd ten brak oficjalnego zaangażowania ze strony najbliższych znajomych?
- ktoś kto ma na sumieniu coś to raczej się angażuje żeby odsunąć od siebie podejrzenia, ewentualnie skierować śledztwo w odpowiednią stroną (choćby oddalającą od rozwiązania, ale wymagającą zaangażowania)
- nie ma powodu do kłótni, który sprawia, że obojętny staje Ci się los znajomego/znajomej

zbyt wiele sprzeczności. chciałabym wierzyć, że pojechała na wycieczkę po Europie i wróci. cała i zdrowa. bez względu na wszystko.

Edytowane przez bezuczuciowa
Czas edycji: 2010-09-16 o 15:07
bezuczuciowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:07   #3880
mon_mon
Raczkowanie

Dołączam do grona tych, którym sprawa Iwony nie daje spokoju nawet w nocy. Śniło mi się dziś, że weszłam na wątek i zobaczyłam same radosne komentarze bo okazało się, że Iwonka wróciła do domu cała i zdrowa. Kamień z serca spadł a potem się obudziłam

Mało się tu udzielam ale czytam Was codziennie, odwalacie kawał dobrej roboty.
mon_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:11   #3881
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
ale łapiesz stopa,po nocnych baletach,mega spacerze na bosaka,zmęczona,bez kasy( na taxi podobno nie miała) w letniej imprezowej kreacji z niewygodnymi butami w reku i mkniesz za granice do koleżanki? dla mnie mało prawdopodobne...
zgadzam się.Wg mnie ucieczka mało prawdopodobna, bo dlaczego akurat po imprezie?
Tak z innej beczki uważam, że alibi A. nie jest żadnym alibi bo spała i nikt tego nie może potwierdzić(z tego co nam wiadomo).A.była ostatnią osobą, która miał kontakt z Iwoną,były pokłócone ze sobą...ja tam na nikogo podejrzeń nie rzucam ale powinni sprawdzić np. jej mieszkanie.Uważam że podstawy są.
Przeważająca większość osób zaginionych to osoby, które zaginęły bez udziału osób trzecich tzn
-ucieczki, zginęły w wypadku(np.zatonięcia i inne), osoby psychicznie chore itd.
takich przypadków jak Iwony jest naprawdę niewiele.
Poza tym ilu wg Was psychopatycznych morderców czatujących na przypadkowe ofiary, wracające z dyskotek żyje w Polsce?Ile jest takich spraw?Wg mnie nie wiele.Bo inaczej Iwona nie byłaby ani pierwszą ani ostatnią ofiarą....ale tylko gdybam.
Corrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:13   #3882
Gaaliyah
Raczkowanie

Cytat:
dlaczego niechcial sie bardziej medialnie ujawnic? z prostej przyczyny bo mial do tego pelne prawo a policja te anoniumowosc musi mu zapewnic po zeznaniach. swiadkowie na zyczenie sa anonimowi. pozatym to prokuratura wymusila embargo na info a gdyby go nie bylo to kto wie czy dzis by nie chulal przed kamerami.
chyba źle opisałam swoje wątpliwości, chodziło mi o to, że po prostu Pan Ręcznik jest prawdopodobnie człowiekiem widmo Nikt Go nie zna, nikt się już nim teraz nie interesuje ... chyba, że Pan Ręcznik i świadek Sztokholmski to dwie różne osoby i może świadek widział, że to Pan Ręcznik coś zrobił ... kurde!!! bajki już wymyślam, ale najpierw podają do publicznej wiadomość wygląd faceta, z zastrzeżeniem, że to bardzo ważny trop-świadek-ostatnio osoba, a teraz uciszyli wszystki i "nic nie wiedzą".

Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać
Gaaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:16   #3883
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Choć mnie nie , ma to -czuwam , jestem w pracy ale od czasu do czasu "kontroluję" co się dzieje .
W pierwszej kolejności proszę bez Pan , choć rozumiem ze jest to wyraz szacunku - dziękuję
Na pytania mogę starać się odpowiedzieć - w miarę swojej wiedzy , lub za porozumieniem z Mamą Iwonki .
Chciałbym móc na każde - ale wiadomo , nie które odpowiedzi na pytania pozostaną dla nas wszystkich tajemnicą . Mam nadzieję ze do czasu .

"Niewidzialna ręka czuwa" pamiętacie z lat 60-tych ten program ?
W takim razie ja mam jedno pytanie (wysłałam też w razie czego PW).

Czy Iwona miała przy sobie w momencie zaginięcia dowód osobisty?
Stary 2010-09-16, 15:18   #3884
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Corrina Pokaż wiadomość
Tak z innej beczki uważam, że alibi A. nie jest żadnym alibi bo spała i nikt tego nie może potwierdzić(z tego co nam wiadomo).A.była ostatnią osobą, która miał kontakt z Iwoną,były pokłócone ze sobą...ja tam na nikogo podejrzeń nie rzucam ale powinni sprawdzić np. jej mieszkanie.Uważam że podstawy są.
racja. szczególnie, że były podejrzenia dotyczące składania fałszywych zeznań przez znajomych Iwony.
zresztą może zdarzył się wypadek. mogła uderzyć głową o kant stołu, o schody. a torebka to żaden dowód na to, że dziewczyna tam nie dotarła.

ech. męczy mnie jeszcze sprawa wypadku samochodowego...

mam pytanie. czy ręcznik znaleziony podczas przeczesywania terenu to ręcznik pana Ręcznika?

Edytowane przez bezuczuciowa
Czas edycji: 2010-09-16 o 15:19
bezuczuciowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:22   #3885
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
hej, nie ma takiej realnej możliwości. widziałaś kiedyś kogoś kto łapie stopa w środku miasta? na dodatek w sposób niezauważalny? zdecydowanie jestem na nie.
Nie wiemy gdzie ostatecznie doszła (eliminując wersję świadka ze Szwecji). Ja nie znam,ale tak jak przytoczyłam sprawę Kuby z Łęcznej, jest to możliwe mimo zapewnień całej rodziny,że dana osoba by tego nie zrobiła.
Stary 2010-09-16, 15:23   #3886
obserwatorka79
Raczkowanie

http://www.otillo.pl/news/tg/11/

Zebrane wszystkie artykuly nt. zaginiecia Iwony.
Przydadza sie "nowym" w temacie.

Edytowane przez obserwatorka79
Czas edycji: 2010-09-16 o 15:46
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:24   #3887
Corrina
Raczkowanie

Pan Ręcznik wg mnie raczej nie jest tym świadkiem sztokholmskim.Bo po jakiego miałby iść na ten Czarny Dwor z ręcznikiem na szyi? Świadek mogł równie dobrze jechać autem tą ulicą i coś widzieć.Rutkowski twierdzi, że Iwona została wciągnięta siłą do auta przez przypadkowych sprawców (tak zeznał świadek), a więc wyklucza on znajomych jako zamieszanych w sprawę.Może to też być chęć odwrócenia uwagi od prawdziwych podejrzanych, a te kilka tygodni potrzebował na ustalenie miejsca ukrycia zwłok....bo jak nie ma zwłok-nie ma zabójstwa.Straszne....
Stary 2010-09-16, 15:24   #3888
karotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gaaliyah Pokaż wiadomość
Ja cały czas nie mogę uwolnić się od myśli, że jeżeli Pan Ręcznik to świadek ze Sztokholmu, to co on takiego widział, że się bardziej "medialnie" nie chciał/nie mógł ujawnić? Z drugiej strony dokąd musiał iść za Iwoną, żeby mieć powiedzmy szansę ukryć się/czy też widzieć co się dzieje ... ach sama nie wiem, ale zawsze w tego typu sprawach sprawcami są albo najbliżsi albo zupełnie przypadkowi sprawcy (tak wiemy, już o tym wspominaliśmy) ...
Jeżeli przyjmiemy wersję że świadek ze Sztokholmu to Pan Ręcznik to ja myślę że może jest on polakiem (zreszta już ktoś o tym pisał) który pracuje za granicą. A to że nie chciał sie ujawnić to może wynikać z tego że Pan Ręcznik przez jakiś czas według opinii publicznej był uważany za morderce i sprawce zaginięcia Iwony... W momencie gdyby się ujawnił znowu zaczęły by się oskarżenia.. A prawda jest taka że on nie ma kompletnie żednych powodó do ujawniana i pokazywania się w mediach... bo najważniejsza co miał do powiedzenia to powiedział komu trzeba było (czyli Rutkowski/ Policja)
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:25   #3889
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Jak wyżej sprawa Kuby z Łęcznej. Kilka godzin i znalazła się z Niemczech/Holandii/Belgii (czysta hipoteza).

Nie to,że to moja wersja,ale po prostu jak pokazują przykłady innych zaginionych nie można tego wykluczyć.
Stary 2010-09-16, 15:27   #3890
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
racja. szczególnie, że były podejrzenia dotyczące składania fałszywych zeznań przez znajomych Iwony.
zresztą może zdarzył się wypadek. mogła uderzyć głową o kant stołu, o schody. a torebka to żaden dowód na to, że dziewczyna tam nie dotarła.

ech. męczy mnie jeszcze sprawa wypadku samochodowego...

mam pytanie. czy ręcznik znaleziony podczas przeczesywania terenu to ręcznik pana Ręcznika?
oczywiscie mogło być tak,że pokłóciły się o chłopaka,np. Iwona z nim kręciła ale w Dreamie ON zaczął kręcić z A,sprzeczka,samotny spacer,Iwona dociera do domu A, dalszy ciąg sprzeczki, pechowy"kant stołu"A dzwoni do chłopaka i co? wynosza Iwone w dywanie? nikt nic nie widzi? monitoring na klatce,przed klatka w hali garazowej? któras z kamer musiała przeciez działać, ja oczywiście napisała taka wersję czysto teoretycznie i ABSOLUTNIE nikogo nie oskarżam,dla mnie był inny scenariusz...
ps.czy ktos kojarzy temat nocowania Pawła u Adrii?
Stary 2010-09-16, 15:29   #3891
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
Jak wyżej sprawa Kuby z Łęcznej. Kilka godzin i znalazła się z Niemczech/Holandii/Belgii (czysta hipoteza).

Nie to,że to moja wersja,ale po prostu jak pokazują przykłady innych zaginionych nie można tego wykluczyć.
Wybacz ale nie słyszałam jeszcze o przypadku ucieczki po imprezie,chyba że jakaś amnezja albo choroba psychiczna..no oczywiście wszystko możliwe..
Stary 2010-09-16, 15:32   #3892
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
W takim razie ja mam jedno pytanie (wysłałam też w razie czego PW).

poczekam na odpowiedź Janusza, ale swoją drogą skoro szła na dyskotekę w której jest robiona selekcja i sprawdzane dowody osobiste to raczej powinna miec jakiś dokument przy sobie
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:33   #3893
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:

Czy sprawdzono odciski palców na torebce Iwony zostawionej na balkonie w celu wykluczenia zabierania lub/i odkładania ją przez osoby trzecie (poza Adrią i Iwoną) ?
Stary 2010-09-16, 15:33   #3894
karotka1
Raczkowanie

I jeszcze ta sprawa z tą kłótnią....ehhh no za chiny ludowe nie moge zrozumieć tego dlaczego Ci znajomi nie powiedzieli matce o co się tam pokłócili????!!! I nie uwierzę w to że nie pamiętają... No chyba że faktycznie oni pili alkohol tylko na tej działce a już na imprezie może było coś grubszego czyt. narkotyki?? i dlatego nie pamiętają??
No nie wiem sama...:/
karotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:35   #3895
Corrina
Raczkowanie

Cytat:
poczekam na odpowiedź Janusza, ale swoją drogą skoro szła na dyskotekę w której jest robiona selekcja i sprawdzane dowody osobiste to raczej powinna miec jakiś dokument przy sobie
hmmm, A. ma 17 lat a ją wpuścili, więc chyba nie musiała mieć .
Stary 2010-09-16, 15:36   #3896
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Corrina Pokaż wiadomość
Pan Ręcznik wg mnie raczej nie jest tym świadkiem sztokholmskim.Bo po jakiego miałby iść na ten Czarny Dwor z ręcznikiem na szyi? Świadek mogł równie dobrze jechać autem tą ulicą i coś widzieć.Rutkowski twierdzi, że Iwona została wciągnięta siłą do auta przez przypadkowych sprawców (tak zeznał świadek), a więc wyklucza on znajomych jako zamieszanych w sprawę.Może to też być chęć odwrócenia uwagi od prawdziwych podejrzanych, a te kilka tygodni potrzebował na ustalenie miejsca ukrycia zwłok....bo jak nie ma zwłok-nie ma zabójstwa.Straszne....
w materiale,do którego link zamieściłam kilka stron temu,reporter mówi wyraźnie,że według Rutkowskiego sprawcą jest znajomy Iwony...
Stary 2010-09-16, 15:38   #3897
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też już o tym dyskutowaliśmy,że skoro jako 19-latka (i 17-letnia Adria) weszły do klubu,gdzie wpuszczają od 21. roku życia,widocznie miała znajomości na bramce i wcale nie musiała mieć przy sobie dowodu osobistego. Dlatego chcę to wyjaśnić.
Stary 2010-09-16, 15:39   #3898
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Czy sprawdzono odciski palców na torebce Iwony zostawionej na balkonie w celu wykluczenia zabierania lub/i odkładania ją przez osoby trzecie (poza Adrią i Iwoną) ?
hmn...torebkę kupiła zapewne w sklepie,a tam mogło ją macać duuużo osób,więc wątpię,że są na niej odciski tylko adrii i iwony
Stary 2010-09-16, 15:41   #3899
bezuczuciowa
Raczkowanie

odciski palców ludzi ze sklepu z pewnością już były dawno starte. chodzi głównie o odciski palców innych znajomych, które posiada policja.
Stary 2010-09-16, 15:43   #3900
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ps.czy ktos kojarzy temat nocowania Pawła u Adrii?
nie nocował
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości