Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 22:43   #3991
bezuczuciowa
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

swoją drogą w wakacje, w ciepłą noc, o wschodzie słońca, w tak uczęszczanym miejscu na pewno ktoś dostrzegłby coś podejrzanego.
Stary 2010-09-16, 22:43   #3992
visionAM
Zakorzenienie

pewnie w tej małej torebce miała dowód...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:50   #3993
Janusz_G
Raczkowanie

Pytania pozwoliłem sobie zamieścić również na stronie Iwony
http://gdziejestiwona.pl/news.php

1. Czy mama Iwony wiedziala o spotkaniu z Kasią ? Tak
2. Czy Iwona powiedziała Adrii że umówila sie też z Kasią? ??????????
3. Czy Kasia rozmawiała z ojczymem tak rozmawiała pisałem w poprzednich odpowiedziachIwony zanim zadzwoniła do Pawła i Adrii? Rozumiem, że Paweł nie był u Adrii rano. Tego nie wiemy
4. Janusz czy wiadomo coś o tym aby Policja sprawdzala odciski na torebce z kluczami Iwonki na okolicznosc osób trzecich? Nie wiemy
5. Kto wedlug cie3bie i rodziny Iwonki najbardziej angażowal się w poszukiwania z kręgu znajomych? na samym początku było osobiste zaangażowanie jej przyjaciół (poszukiwania , plakaty) na pewno nie udzielają sie na forach z resztą nie dziwię się im
6. Czy Iwonka wzięla ze sobą odzież na przebranie do spotkania z Kasią i czy znaleziono? Nie
7. Czy kamera nad klatką Iwonki dzialala? podobno tak gdyz policja zabezpieczyła zapisy
8. Czy potwierdzone jest że Iwonka dzwonila czy też esemesowala z kims aby oddzwonil? ??????????????/
9. Czy fakt ze Iwonka miala spac u Adrii jest pewny czy to tylko slowa Adrii? często tak robiły
10. Czy rodzinia od czasu zniknięcia zauważyla że zniknelo cos z rzeczy osobistych? jesli tak to co to bylo? nie nic nie zniknęło
11. Jedna z forumowiczek zadzialala z pomocą prawna dla rodziny i zglosila sie kancelaria czy juz zglosili sie do rodziny? - na dniach się dowiemy , na razie nic nie mogę powiedzieć wiadomego
12. Wiadomo że Iwonka nie miala pieniędzy przy sobie bo wezwalaby taksówke.Czy wczesniej pożyczala od kogoś pieniądze i na jaki cel? raczej nie( chodzi mi o bezposredni czas przed dniem zniknięcia)
13. Czy znajomi z imprezy wspierają rodzine? - nie , moze niechca się nazucac albo mają wyzuty sumienia - trudno powiedzieć . Domyślam się dla czego ale by trzeba ich spytać nie mnie
14. Czy my forumowicze oprócz nagłaśniania sprawy możemy coś jeszcze zrobić? Czekam na wasze propozycje - nie chcę nic narzucać
15. Czy ruszylo juz cos z przekazywaniem informacji wam przez Prokurature,Krzysztofa rutkowskiego badz Policje? Nie
16, Czy znane sa rodzinie watki prowadzonego sledztwa przez Policje? Sprawa jest wielowątkowa
17. Czy potwierdzone zostalo rodzinie , że Iwonka doszla do budynku na ul.Czarny dwor? nie -ale jesli poszukiwania wykluczyły okolice - to tak
18. Czy rodzinie przekazali znajomi nowe fakty o Iwonce? ??????????
19. Czy wątek o silowym uprowadzeniu jest tylko w oparciu o swiadka ze szwecji czy sa inne srodla?( istotne czy prok.,rutkowski,policja) domysły
20. Czy w poblizu osiedla jest możliwosc zaparkowania auta z jednoczesnym pozostaniu anonimowym? Tak
21. Czy juz wiadomo o monitoringu ulic aby sie nagrania zachowaly? nie- są zabezpieczone ( to wiemy)
22. Męczy nas jedna z istotnych rzeczy:Iwonka idzie spac do Adrii po imprezie na 2h przed spotkaniem z Kasią.Czy znając charakter Iwonki jest to możliwe? Mozliwe - rano Kasia dzwoniła i zoriętowała się że coś jest nei tak - było w programie dzisiaj
23. Czy wiadomo o ktorej godzinie zorientowano się tak naprawde, że Iwonka nie doszla?koło 8 rano
24. Domniemam że alarm wszczela Kasia o braku wizyty Iwonki.Od 7.00 do 16.00 to szmad czasu .Dlaczego tak póżno się mama Iwonki dowiedziala? mama Iwony była w pracy od 9 00 mysląc że Iwona spała u Adrii
25. U Adrii nie bylo rodzicow w domu więc kto dal jej na ten czas alibii?????????????
26. Na jednej ze stron byl wpis ze znajomy , ktory przyszedl zapisac swoja mame na wizyte o 13.00 rozgladal sie po zakladzie.Czy odrazu wydalo sie to podejrzane czy dopiero o wiesci o zniknieciu Iwonki pojawila sie ta mysl?[/QUOTE] zapisywał swoja mamę , rozglądał się - tak można to było odebrać w późniejszym świetle jako dziwne zachowanie

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-16 o 23:11
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:52   #3994
rilla900
Raczkowanie

naprodukowaliście tyle stron od południa, że miałam sporo zaległości do nadrobienia... szkoda tylko, że końcówka to same kłótnie. zauważyłam, że w ostatnich dniach strasznie łatwo o spięcia tutaj, chyba wszystkim na nerwy rzuca się ta świadomość, że poszukiwania Iwonki trwają już tyle czasu...

nie pamiętam, która z Forumowiczek napisała o odciskach palców na torebce - uważam to za bardzo dobry pomysł, żeby to sprawdzić... ciekawa jestem, czy policja już się tym zajęła?

EDIT:
okej, już doczytałam, że Janusz też nie wie.

Edytowane przez rilla900
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:57
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:52   #3995
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
12. Wiadomo że Iwonka nie miala pieniędzy przy sobie bo wezwalaby taksówke.Czy wczesniej pożyczala od kogoś pieniądze i na jaki cel? raczej nie( chodzi mi o bezposredni czas przed dniem zniknięcia)
przecież Iwony mama na początku mówiła, że Iwona w dniu imprezy pożyczyłą kilkanaście złotych od koleżanki...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:03   #3996
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
hmn...to trochę bez sensu żebyś opuszczał forum bo ktoś Ci średnio ufa i wydajesz się komuś podejrzany-nie możesz brać tego aż tak poważnie,Ty tez nie wszystkim wysłałeś na pw swoje pierwsze przemyslenia bo nie wszyscy wydawali Ci sie wiarygodni,a niektórzy mało udzielajacy się i stosunkowo nowi mogli wydawać Ci sie np."podejrzani",ja osobiście uważam,że starasz sie pomóc i Twoje zaangażowanie jest doceniane,głowa do góry
ps.zredukuj pisanie na pw,lepiej walic otwarcie do wszystkich
Jako mimowolna obserwatorka kłótni,obiektywnie oceniając potwierdzam te słowa.
Najpierw robson robił selekcję,komu wyśle PW,a komu nie. Nie wysyłał nowym (zarejestrowanym po zaginięciu Iwony) i tym,co mają mało postów,bo według niego byli niegodni zaufania i być może któraś z tych osób ma coś wspólnego z zaginięciem Iwony,a teraz sam się denerwuje,że jest w ten sam sposób traktowany. Kompletnie tego nie rozumiem.

I się nie wtrącam i już więcej nie podsycam tej kłótni,tylko obiektywnie oceniłam tą całą sytuację.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Ekhm... moglibyście się obrazać gdzieś na czacie albo na PW?

Co do Celownika, dlaczego mama Iwony mówi dalej o tym, ze ostatni raz Iwone widziany przy wyjściu 63? Czyli to z Czarnym Dworem nie jest pewne??
Bo tylko Rutkowski niby ma tych nowych świadków,którzy potwierdzają to co mówił świadek ze Szwecji. Potem dostał zakaz mówienia i nawet mama Iwony nie wie,jakie informacje od tych świadków uzyskał Rutkowski.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:05   #3997
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Bo tylko Rutkowski niby ma tych nowych świadków,którzy potwierdzają to co mówił świadek ze Szwecji. Potem dostał zakaz mówienia i nawet mama Iwony nie wie,jakie informacje od tych świadków uzyskał Rutkowski.
dla mnie to okrutne, że nie udzielają informacji nawet mamie Iwonki wiadomo, że mediom nie chcą... ale Pani Kinda powinna znać postępy śledztwa, zresztą przecież ona na pewno wszystko zachowałaby dla siebie.
Stary 2010-09-16, 23:06   #3998
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
minęło 2 miesiące. a Iwony jak nie było tak nie ma.
Stary 2010-09-16, 23:06   #3999
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
właściwie nie ma nawet pewności czy dziewczyna nie poszła nad morze. może nie chciała wracać do Adrii i chciała skontaktować się z chłopakiem do którego pisała sms'a z zapytaniem czy może spać u niego ...

swoją drogą morze to niestety żywioł i wystarczy chwila nieuwagi żeby doszło do tragedii, a ciała porwane przez morze czasem znajdują się po kilku latach.

Jackowski mówił,że napisała smsa do swojego chłopaka o treści "Zadzwoń". Nie było mowy o żadnym noclegu.
Stary 2010-09-16, 23:10   #4000
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:

Jackowski mówił,że napisała smsa do swojego chłopaka o treści "Zadzwoń". Nie było mowy o żadnym noclegu.
miałam na myśli cel, w którym chciała z nim rozmawiać o takiej porze.
Stary 2010-09-16, 23:24   #4001
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
przecież Iwony mama na początku mówiła, że Iwona w dniu imprezy pożyczyłą kilkanaście złotych od koleżanki...
Również to czytałam. I to chyba nawet nie kilkanaście,a kilkadziesiąt. Było coś takiego na pewno,słowa mamy Iwony.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
miałam na myśli cel, w którym chciała z nim rozmawiać o takiej porze.
Aha,to w takim razie źle to ujęłaś. ;P
A celu nie znamy. Policja być może tak,chociaż Pan Janusz pisał,że ten chłopak (podobno jej) wcale nie był jej chłopakiem (bo podobno Iwona nie miała chłopaka) i nie został przesłuchany.

Podobno podobno podobno... ;/ Same niewiadome...

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:

A celu nie znamy. Policja być może tak,chociaż Pan Janusz pisał,że ten chłopak (podobno jej) wcale nie był jej chłopakiem (bo podobno Iwona nie miała chłopaka) i nie został przesłuchany.

Teraz ja źle to ujęłam. ;P
Jackowski mówił,że wie o tym i jest tego pewny,że Iwona miała chłopaka i wysłała do niego smsa o treści "Zadzwoń".
Pan Janusz i mama Iwony twierdzą,że nie miała ona chłopaka. Pan Janusz napisał też,że ten chłopak,do którego wysłała smsa nie został przesłuchany.
Stary 2010-09-16, 23:25   #4002
burgund1234
BAN stały

[QUOTE=visionAM;22110825]jesteś jakiś przewrażliwiony
skoro tak bardzo obawiałeś się krytyki Twoich pytań to po co o nich tutaj trąbiłeś? Wystarczyło je dyskretnie zadać Januszowi na PW i nie informować o tym na forum. Nie wiem po co siejesz jakiś niepotrzebny zamęt i prowokujesz ludzi. Tym bardziej, że Twoje pytania jakiś super hiper ważne wcale nie są

...

do vision am!

Dlaczego czepiasz się Robsona? Przecież chciał wysłać te pytania przez priv i był na tyle uprzejmy, że zaproponował aby każdy kto chce dołożył mu pytanie od siebie. Napisał wyraźnie w jakim celu: żeby nie zawracać co chwilę głowy Januszowi a broń Boże mamie Iwonki.
I tyle na temat.
A co do twoich odpowiedzi to wcale nie chciało mi się tego czytać.
Interesuje mnie co na to Janusz.
I skończ z tymi pretensjami o jakieś kółko różańcowe. Robson mądrze pisze i dlatego go bronię - a przez takich jak Ty zaangażowana osoba chce odejść.
I z tego co tu czytam na tym wątku to masz jakąś obsesję z tym kółkiem różańcowym.
A zamęt to siejesz Ty bo jakoś sporo osób do niego napisało i nie odebrało tego w ten sposób.
Takie skrytykowanie kolegi Robsona jest po prostu chamskie.

Do Robsona : zrobiłeś kawał dobrej roboty i pamiętaj dla kogo.
Nie rób głupstw i zostań z nami.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:29   #4003
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Również to czytałam. I to chyba nawet nie kilkanaście,a kilkadziesiąt. Było coś takiego na pewno,słowa mamy Iwony.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Teraz ja źle to ujęłam. ;P
Jackowski mówił,że wie o tym i jest tego pewny,że Iwona miała chłopaka i wysłała do niego smsa o treści "Zadzwoń".
Pan Janusz i mama Iwony twierdzą,że nie miała ona chłopaka. Pan Janusz napisał też,że ten chłopak,do którego wysłała smsa nie został przesłuchany.
Na dany moment Iwona nie miała chłopaka - miała wcześniej ale roztała się z nim w lutym .
co do pieniędzy to takie drobne nie są istotne - myślałem że macie na myśli grubszą gotówkę - ( byłby to może jakiś motyw) a za 20 czy 50 zł ? nie tego na pewno nie zrobiła , nic nam o tym nie wiadomo

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

te rewelacje Pana Jackowskiego gdzieś mi umknęły - miał wizje o smsie czy wie z pewnego źródła . muszę sobie spisać niejasności i skonsultować z mamą Iwony

Spokojnie Panie i Panowie - przypomnę ze niedawno wyszliśmy z banów - więc ja nie chcę znowu iść na banicję

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-16 o 23:32
Stary 2010-09-16, 23:30   #4004
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Na dany moment Iwona nie miała chłopaka - miała wcześniej ale roztała się z nim w lutym .
co do pieniędzy to takie drobne nie są istotne - myślałem że macie na myśli grubszą gotówkę - ( byłby to może jakiś motyw) a za 20 czy 50 zł ? nie tego na pewno nie zrobiła , nic nam o tym nie wiadomo
To skąd ta pewność w wywiadzie i słowach Jackowskiego,że miała chłopaka??

A o pożyczonych pieniądzach na pewno coś było,jak znajdę (niech mi ktoś pomoże ) to dam linka. Wydaje mi się,że to było gdzieś w pierwszych artykułach.
Stary 2010-09-16, 23:31   #4005
rilla900
Raczkowanie

Cytat:

te rewelacje Pana Jackowskiego gdzieś mi umknęły - miał wizje o smsie czy wie z pewnego źródła . muszę sobie spisać niejasności i skonsultować z mamą Iwony
w mojej świadomości esemes "zadzwoń do mnie" do kolegi funkcjonuje jako niezbity fakt... nie wiem czy słusznie. wydaje mi się, że to nie była wizja, tylko wydarzenie podane w mediach jako pewnik. no ale wiadomo jak to jest z mediami.
Stary 2010-09-16, 23:46   #4006
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Tu jest ten wywiad z Jackowskim.

http://nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2176

EDIT: Dla ułatwienia o tym smsie i chłopaku mówi dopiero na sam koniec, po 6 minucie.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Szukam tego wywiadu z mamą Iwony,gdzie było napisane,że pożyczyła pieniądze tego dnia od jakiejś koleżanki,ale ciężko znaleźć. ;/

Ale przy okazji znalazłam wpis na forum niemieckim (dokładniej miasta Hamburg) i jest link do naszego filmiku w języku niemieckim. I jaki plakat fajny po niemiecku,nie widziałam go jeszcze. http://img828.imageshack.us/img828/7...stergerman.jpg

http://www.mypolacy.de/forum/topic/z...eczorek-,25525

Jeśli to jakaś Wizażanka napisała to brawa dla niej. ;]

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2010-09-16 o 23:49
Stary 2010-09-16, 23:46   #4007
Janusz_G
Raczkowanie

no to muszę jutro dowiedzieć sie - nic nie wiedziałem o tym smsie - kiedy go wysyłała czy rano czy wieczorem ? - od kogo on to wie ?
Najlepszy dowód że dyskutując tutaj było nie było wyjaśniamy pewne sprawy

A ja sobie dam co nieco urwać i wiem ze nie miała chłopaka na dany moment.

Edytowane przez Janusz_G
Czas edycji: 2010-09-16 o 23:48
Stary 2010-09-16, 23:51   #4008
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
poczekam na odpowiedź Janusza, ale swoją drogą skoro szła na dyskotekę w której jest robiona selekcja i sprawdzane dowody osobiste to raczej powinna miec jakiś dokument przy sobie
też mi selekcja, w tym samym klubie bawią się młodsze siostry moich koleżanek, które mają najmniej 15 lat. sama Adria ma 17 lat.
jesteś ładna, nadziana lub popularna - wejdziesz wszędzie.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:53   #4009
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
no to muszę jutro dowiedzieć sie - nic nie wiedziałem o tym smsie - kiedy go wysyłała czy rano czy wieczorem ? - od kogo on to wie ?
Najlepszy dowód że dyskutując tutaj było nie było wyjaśniamy pewne sprawy

A ja sobie dam co nieco urwać i wiem ze nie miała chłopaka na dany moment.
No ze słów Jackowskiego wynika,że smsa napisała już po wyjściu z dyskoteki, po tej kłótni.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
też mi selekcja, w tym samym klubie bawią się młodsze siostry moich koleżanek, które mają najmniej 15 lat. sama Adria ma 17 lat.
LUB masz znajomości na bramce (czy u innych pracowników klubu)
Stary 2010-09-16, 23:57   #4010
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

dla osob, ktore nie mogą odsluchac wywiadu z Jackowskim, napisałam to co powiedział o smsie : " ale też z tego co ja wiem na pewno i to nie jest wizja, z faktów pewnych, że do chłopaka swojego napisała :"zadzwoń do mnie" on to odczytał na smsie, szukala kontaktu z kimś i tam się dalej mogła akcja dziać ona wcale w tym miejscu, w ktorym jest szukana mogła nie zaginąć, mogła nie zaginąć teoretycznie"

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
ehhh dream club, podczas otwarcia pretendował do bycia Spatifem, Soho, Mandaryną, tylko im nie poszło, zrobił sie z tego przybytek 16-17-latek, wchodzi się tam bez problemu.

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:57   #4011
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corrina Pokaż wiadomość
Mnie ciekawi jedna rzecz.Mama Iwony nie jednokrotnie podkreślała, że ta czwórka to nie są jej przyjaciele a znajomi.Natomiast jedna z koleżanek Iwony (udzielała się w pierwszym wątku) twierdziła, że zna Iwonę i A. i że one są sobie bardzo bliskie..Być może mama Iwony tak myśli o nich przez rozgoryczenie a może nie...
Tym bardziej skoro sam Pan Janusz pisał nie raz, że one często razem nocowały u siebie, to może jednak były sobie bardzo bliskie?
Stary 2010-09-17, 00:00   #4012
Melissa86
Zakorzenienie

Kolejny stary artykuł mi się po drodze nawinął.

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias..._19_latki.html

"Jej najbliższa przyjaciółka i sąsiadka zadzwoniła do niej, gdy dotarła na ulicę, gdzie obydwie mieszkają. - Było wcześnie rano, stała tuż przed naszym oknem, więc mąż dobrze ją słyszał. Był pewien, że to nie rozmowa telefoniczna, ale twarzą w twarz - opowiada matka."

"Ze swoim chłopakiem rozstała się 3 miesiące temu, aktualnie nie była z nikim związana." - słowa mamy Iwony

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2010-09-17 o 00:02
Stary 2010-09-17, 00:02   #4013
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh dream club, podczas otwarcia pretendował do bycia Spatifem, Soho, Mandaryną, tylko im nie poszło, zrobił sie z tego przybytek 16-17-latek, wchodzi się tam bez problemu.
Taaa, drugi Maxim :P
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:04   #4014
Janusz_G
Raczkowanie

no tak to skąd ma Informacje Jackowski ze Iwona miała chłopaka?
Stary 2010-09-17, 00:05   #4015
Gaaliyah
Raczkowanie

Robson- kawał dobrej roboty
Melissa- mi też utknęło to w pamięci, jak wspomnieli na początku sprawy, że słyszeli głosy dziewczyn jakby rozmawiały na zewnątrz ... to dziwne

kłótnie nie mają sensu, patrzmy dalej, poza czubek nosa ... tyle razy kilka osób "przypomina" o celu tego plotkowego forum, to tylko tym się zajmujmy

przebrnęłam przez wszystko i uważam, że Rutkowski sam nie wie, co gada (choć nie jestem jego "wielką" przeciwniczką), ale uważam że tu się mu nie udało mimo wszystko nie powinien gadać o ciele, skoro nie ma ciała ... bo jeżeli to są domysły, to sorry ale to nie fair ... wierzę z mamą Iwony, że jej córka żyje ... a może jakiś Cud ...
muszę jutro obejrzeć sobie Na Celowniku, bo teraz wszystkich w domu pobudzę.

dobrej nocy, wszyscy jesteście i tak dzielnymi internautami, nawet się kłócicie, w końcu ... emocje trzeba wyrzucić z siebie pozdrawiam Was i do jutra!

Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać

Edytowane przez Gaaliyah
Czas edycji: 2010-09-17 o 00:08
Gaaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:07   #4016
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Sorry, ale to jest internet, nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie i uważam że należy podejść z odrbiną dystansu. Kiedy zobaczyłam robienie wielkiej tajemnicy z pytań to niezmiernie mnie to zdziwiło. Bo po co? Ja bym chciała miec pewnośc że moje pytanie rzeczywiście będzie zadane, że Janusz na pewno je dostanie i odpowiedź na pewno będzie pochodziła od Janusza. Bo jemu ufam. Proste. Dlatego uważam że takie rzeczy powinny być zamieszczone w wątku, żeby nie było żadnych niedomówień.

Wiem, że juz po sprawie ale zgadzam sie z tobą.
Robson robi wiele dobrego, ale to internet i zawsze jakieś obawy będą "podejrzanym" radzę do tego podejść z dystansem, a nam -bardzo ostrożnym, z cierpliwością
Stary 2010-09-17, 00:09   #4017
Melissa86
Zakorzenienie

Ooo...i znalazłam kolejny filmik (dużo wcześniejszy) z zamazaną twarzą Pana Ręcznika, z 31 lipca.

http://www.tvn24.pl/2361393,0,0,1,1,...rek,wideo.html

Więc moim zdaniem pisanie,że świadek ze Szwecji to Pan Ręcznik i że dlatego zamazali mu twarz ma się do siebie nijak.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
A to już nie do nas pytanie. My z nim nie rozmawiałyśmy.
Stary 2010-09-17, 00:10   #4018
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gaaliyah Pokaż wiadomość
Robson- kawał dobrej roboty klask i:

kłótnie nie mają sensu, patrzmy dalej, poza czubek nosa ... tyle razy kilka osób "przypomina" o celu tego plotkowego foru, to tylko tym się zajmujmy

przebrnęłam przez wszystko i uważam, że Rutkowski sam nie wie, co gada (choć nie jestem jego "wielką" przeciwniczką), ale uważam że tu się mu nie udało mimo wszystko nie powinien gadać o ciele, skoro nie ma ciała ... bo jeżeli to są domysły, to sorry ale to nie fair ... wierzę z mamą Iwony, że jej córka żyje ... a może jakiś Cud ...
muszę jutro obejrzeć sobie Na Celowniku, bo teraz wszystkich w domu pobudzę.

dobrej nocy, wszyscy jesteście i tak dzielnymi internautami, nawet się kłócicie, w końcu ... emocje trzeba wyrzucić z siebie pozdrawiam Was i do jutra!
dziękuje kolezanko za mile slowa masz racje niema sensu zawracac sobie glowy dwoma osobami +1 bo cel jest inny.Po odpowiedziach janusza tylko jeszcze bardziej sie w swoim przekonaniu utwierdzilem wiec spoko bo w przeciwnym razie bym musial sie przyznac do bledu a w takich kwestiach nie lubie sie mylic.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:10   #4019
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość

czy ty wiesz ze rzucanie podejrzen pod moim adresem jest karalne i jest to pomowieniem? udaje ze sie przewidzialem i nie zwracam uwagi ale polecam na przyszlosc zwroc uwage na to aby twoj mózg pracowal szybciej niz palce na klawiaturze a nie odwrotnie.
ło jezusie maryjo... aż na taki poziom zaawansowania zeszła tamta dyskusja?
dobrze, że byłam w pracy i teraz podchodze do tego z dystansem, bo pewniem bym się ostro awanturowała.
Stary 2010-09-17, 00:15   #4020
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
ło jezusie maryjo... aż na taki poziom zaawansowania zeszła tamta dyskusja?
dobrze, że byłam w pracy i teraz podchodze do tego z dystansem, bo pewniem bym się ostro awanturowała.
oj zeszła, zeszła działo się generalnie, a swoją drogą pewnie połowe osób z tego forum trzeba by zamknąc za rzucanie podejrzeń na znajomych Iwony...

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
no własnie myślałyśmy, ze Ty wiesz, bo Jackowski brzmi tak pewnie w tej wypowiedzi, ze ja to odbieram jakby to info mial od kogos zwiazanego ze sprawą rodziny, policji, Rutkowskiego. ciekawe o co w tym chodzi?

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości