|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
swoją drogą w wakacje, w ciepłą noc, o wschodzie słońca, w tak uczęszczanym miejscu na pewno ktoś dostrzegłby coś podejrzanego.
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie w tej małej torebce miała dowód...
|
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
Pytania pozwoliłem sobie zamieścić również na stronie Iwony
http://gdziejestiwona.pl/news.php 1. Czy mama Iwony wiedziala o spotkaniu z Kasią ? Tak 2. Czy Iwona powiedziała Adrii że umówila sie też z Kasią? ?????????? 3. Czy Kasia rozmawiała z ojczymem tak rozmawiała pisałem w poprzednich odpowiedziachIwony zanim zadzwoniła do Pawła i Adrii? Rozumiem, że Paweł nie był u Adrii rano. Tego nie wiemy 4. Janusz czy wiadomo coś o tym aby Policja sprawdzala odciski na torebce z kluczami Iwonki na okolicznosc osób trzecich? Nie wiemy 5. Kto wedlug cie3bie i rodziny Iwonki najbardziej angażowal się w poszukiwania z kręgu znajomych? na samym początku było osobiste zaangażowanie jej przyjaciół (poszukiwania , plakaty) na pewno nie udzielają sie na forach z resztą nie dziwię się im 6. Czy Iwonka wzięla ze sobą odzież na przebranie do spotkania z Kasią i czy znaleziono? Nie 7. Czy kamera nad klatką Iwonki dzialala? podobno tak gdyz policja zabezpieczyła zapisy 8. Czy potwierdzone jest że Iwonka dzwonila czy też esemesowala z kims aby oddzwonil? ??????????????/ 9. Czy fakt ze Iwonka miala spac u Adrii jest pewny czy to tylko slowa Adrii? często tak robiły 10. Czy rodzinia od czasu zniknięcia zauważyla że zniknelo cos z rzeczy osobistych? jesli tak to co to bylo? nie nic nie zniknęło 11. Jedna z forumowiczek zadzialala z pomocą prawna dla rodziny i zglosila sie kancelaria czy juz zglosili sie do rodziny? - na dniach się dowiemy , na razie nic nie mogę powiedzieć wiadomego 12. Wiadomo że Iwonka nie miala pieniędzy przy sobie bo wezwalaby taksówke.Czy wczesniej pożyczala od kogoś pieniądze i na jaki cel? raczej nie( chodzi mi o bezposredni czas przed dniem zniknięcia) 13. Czy znajomi z imprezy wspierają rodzine? - nie , moze niechca się nazucac albo mają wyzuty sumienia - trudno powiedzieć . Domyślam się dla czego ale by trzeba ich spytać nie mnie 14. Czy my forumowicze oprócz nagłaśniania sprawy możemy coś jeszcze zrobić? Czekam na wasze propozycje - nie chcę nic narzucać 15. Czy ruszylo juz cos z przekazywaniem informacji wam przez Prokurature,Krzysztofa rutkowskiego badz Policje? Nie 16, Czy znane sa rodzinie watki prowadzonego sledztwa przez Policje? Sprawa jest wielowątkowa 17. Czy potwierdzone zostalo rodzinie , że Iwonka doszla do budynku na ul.Czarny dwor? nie -ale jesli poszukiwania wykluczyły okolice - to tak 18. Czy rodzinie przekazali znajomi nowe fakty o Iwonce? ?????????? 19. Czy wątek o silowym uprowadzeniu jest tylko w oparciu o swiadka ze szwecji czy sa inne srodla?( istotne czy prok.,rutkowski,policja) domysły 20. Czy w poblizu osiedla jest możliwosc zaparkowania auta z jednoczesnym pozostaniu anonimowym? Tak 21. Czy juz wiadomo o monitoringu ulic aby sie nagrania zachowaly? nie- są zabezpieczone ( to wiemy) 22. Męczy nas jedna z istotnych rzeczy:Iwonka idzie spac do Adrii po imprezie na 2h przed spotkaniem z Kasią.Czy znając charakter Iwonki jest to możliwe? Mozliwe - rano Kasia dzwoniła i zoriętowała się że coś jest nei tak - było w programie dzisiaj 23. Czy wiadomo o ktorej godzinie zorientowano się tak naprawde, że Iwonka nie doszla?koło 8 rano 24. Domniemam że alarm wszczela Kasia o braku wizyty Iwonki.Od 7.00 do 16.00 to szmad czasu .Dlaczego tak póżno się mama Iwonki dowiedziala? mama Iwony była w pracy od 9 00 mysląc że Iwona spała u Adrii 25. U Adrii nie bylo rodzicow w domu więc kto dal jej na ten czas alibii????????????? 26. Na jednej ze stron byl wpis ze znajomy , ktory przyszedl zapisac swoja mame na wizyte o 13.00 rozgladal sie po zakladzie.Czy odrazu wydalo sie to podejrzane czy dopiero o wiesci o zniknieciu Iwonki pojawila sie ta mysl?[/QUOTE] zapisywał swoja mamę , rozglądał się - tak można to było odebrać w późniejszym świetle jako dziwne zachowanie Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-16 o 23:11 |
|
|
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
naprodukowaliście tyle stron od południa, że miałam sporo zaległości do nadrobienia... szkoda tylko, że końcówka to same kłótnie. zauważyłam, że w ostatnich dniach strasznie łatwo o spięcia tutaj, chyba wszystkim na nerwy rzuca się ta świadomość, że poszukiwania Iwonki trwają już tyle czasu...
![]() nie pamiętam, która z Forumowiczek napisała o odciskach palców na torebce - uważam to za bardzo dobry pomysł, żeby to sprawdzić... ciekawa jestem, czy policja już się tym zajęła? EDIT: okej, już doczytałam, że Janusz też nie wie. Edytowane przez rilla900 Czas edycji: 2010-09-16 o 22:57 |
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw robson robił selekcję,komu wyśle PW,a komu nie. Nie wysyłał nowym (zarejestrowanym po zaginięciu Iwony) i tym,co mają mało postów,bo według niego byli niegodni zaufania i być może któraś z tych osób ma coś wspólnego z zaginięciem Iwony,a teraz sam się denerwuje,że jest w ten sam sposób traktowany. Kompletnie tego nie rozumiem. ![]() I się nie wtrącam i już więcej nie podsycam tej kłótni,tylko obiektywnie oceniłam tą całą sytuację. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Bo tylko Rutkowski niby ma tych nowych świadków,którzy potwierdzają to co mówił świadek ze Szwecji. Potem dostał zakaz mówienia i nawet mama Iwony nie wie,jakie informacje od tych świadków uzyskał Rutkowski.
|
|
#3997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiadomo, że mediom nie chcą... ale Pani Kinda powinna znać postępy śledztwa, zresztą przecież ona na pewno wszystko zachowałaby dla siebie.
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jackowski mówił,że napisała smsa do swojego chłopaka o treści "Zadzwoń". Nie było mowy o żadnym noclegu.
|
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
miałam na myśli cel, w którym chciała z nim rozmawiać o takiej porze.
|
|
#4001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() A celu nie znamy. Policja być może tak,chociaż Pan Janusz pisał,że ten chłopak (podobno jej) wcale nie był jej chłopakiem (bo podobno Iwona nie miała chłopaka) i nie został przesłuchany. Podobno podobno podobno... ;/ Same niewiadome... ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Jackowski mówił,że wie o tym i jest tego pewny,że Iwona miała chłopaka i wysłała do niego smsa o treści "Zadzwoń". Pan Janusz i mama Iwony twierdzą,że nie miała ona chłopaka. Pan Janusz napisał też,że ten chłopak,do którego wysłała smsa nie został przesłuchany.
|
|
#4002 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=visionAM;22110825]jesteś jakiś przewrażliwiony
![]() skoro tak bardzo obawiałeś się krytyki Twoich pytań to po co o nich tutaj trąbiłeś? Wystarczyło je dyskretnie zadać Januszowi na PW i nie informować o tym na forum. Nie wiem po co siejesz jakiś niepotrzebny zamęt i prowokujesz ludzi. Tym bardziej, że Twoje pytania jakiś super hiper ważne wcale nie są ![]() ... ![]() do vision am! Dlaczego czepiasz się Robsona? Przecież chciał wysłać te pytania przez priv i był na tyle uprzejmy, że zaproponował aby każdy kto chce dołożył mu pytanie od siebie. Napisał wyraźnie w jakim celu: żeby nie zawracać co chwilę głowy Januszowi a broń Boże mamie Iwonki. I tyle na temat. A co do twoich odpowiedzi to wcale nie chciało mi się tego czytać. Interesuje mnie co na to Janusz. I skończ z tymi pretensjami o jakieś kółko różańcowe. Robson mądrze pisze i dlatego go bronię - a przez takich jak Ty zaangażowana osoba chce odejść. I z tego co tu czytam na tym wątku to masz jakąś obsesję z tym kółkiem różańcowym. A zamęt to siejesz Ty bo jakoś sporo osób do niego napisało i nie odebrało tego w ten sposób. Takie skrytykowanie kolegi Robsona jest po prostu chamskie. Do Robsona : zrobiłeś kawał dobrej roboty i pamiętaj dla kogo. Nie rób głupstw i zostań z nami. |
|
|
|
#4003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do pieniędzy to takie drobne nie są istotne - myślałem że macie na myśli grubszą gotówkę - ( byłby to może jakiś motyw) a za 20 czy 50 zł ? nie tego na pewno nie zrobiła , nic nam o tym nie wiadomo ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- te rewelacje Pana Jackowskiego gdzieś mi umknęły - miał wizje o smsie czy wie z pewnego źródła . muszę sobie spisać niejasności i skonsultować z mamą Iwony Spokojnie Panie i Panowie - przypomnę ze niedawno wyszliśmy z banów - więc ja nie chcę znowu iść na banicję Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-16 o 23:32 |
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o pożyczonych pieniądzach na pewno coś było,jak znajdę (niech mi ktoś pomoże ) to dam linka. Wydaje mi się,że to było gdzieś w pierwszych artykułach.
|
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
w mojej świadomości esemes "zadzwoń do mnie" do kolegi funkcjonuje jako niezbity fakt... nie wiem czy słusznie. wydaje mi się, że to nie była wizja, tylko wydarzenie podane w mediach jako pewnik. no ale wiadomo jak to jest z mediami.
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2176 EDIT: Dla ułatwienia o tym smsie i chłopaku mówi dopiero na sam koniec, po 6 minucie. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Szukam tego wywiadu z mamą Iwony,gdzie było napisane,że pożyczyła pieniądze tego dnia od jakiejś koleżanki,ale ciężko znaleźć. ;/ Ale przy okazji znalazłam wpis na forum niemieckim (dokładniej miasta Hamburg) i jest link do naszego filmiku w języku niemieckim. I jaki plakat fajny po niemiecku,nie widziałam go jeszcze. http://img828.imageshack.us/img828/7...stergerman.jpghttp://www.mypolacy.de/forum/topic/z...eczorek-,25525 Jeśli to jakaś Wizażanka napisała to brawa dla niej. ;]
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-09-16 o 23:49 |
|
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
no to muszę jutro dowiedzieć sie - nic nie wiedziałem o tym smsie - kiedy go wysyłała czy rano czy wieczorem ? - od kogo on to wie ?
Najlepszy dowód że dyskutując tutaj było nie było wyjaśniamy pewne sprawy A ja sobie dam co nieco urwać i wiem ze nie miała chłopaka na dany moment. Edytowane przez Janusz_G Czas edycji: 2010-09-16 o 23:48 |
|
|
|
#4008 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jesteś ładna, nadziana lub popularna - wejdziesz wszędzie. |
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- LUB masz znajomości na bramce (czy u innych pracowników klubu)
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
dla osob, ktore nie mogą odsluchac wywiadu z Jackowskim, napisałam to co powiedział o smsie : " ale też z tego co ja wiem na pewno i to nie jest wizja, z faktów pewnych, że do chłopaka swojego napisała :"zadzwoń do mnie" on to odczytał na smsie, szukala kontaktu z kimś i tam się dalej mogła akcja dziać ona wcale w tym miejscu, w ktorym jest szukana mogła nie zaginąć, mogła nie zaginąć teoretycznie"
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- ehhh dream club, podczas otwarcia pretendował do bycia Spatifem, Soho, Mandaryną, tylko im nie poszło, zrobił sie z tego przybytek 16-17-latek, wchodzi się tam bez problemu.
|
#4011 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny stary artykuł mi się po drodze nawinął.
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias..._19_latki.html "Jej najbliższa przyjaciółka i sąsiadka zadzwoniła do niej, gdy dotarła na ulicę, gdzie obydwie mieszkają. - Było wcześnie rano, stała tuż przed naszym oknem, więc mąż dobrze ją słyszał. Był pewien, że to nie rozmowa telefoniczna, ale twarzą w twarz - opowiada matka." "Ze swoim chłopakiem rozstała się 3 miesiące temu, aktualnie nie była z nikim związana." - słowa mamy Iwony
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-09-17 o 00:02 |
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Raczkowanie
|
no tak to skąd ma Informacje Jackowski ze Iwona miała chłopaka?
|
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Robson- kawał dobrej roboty
![]() ![]() Melissa- mi też utknęło to w pamięci, jak wspomnieli na początku sprawy, że słyszeli głosy dziewczyn jakby rozmawiały na zewnątrz ... to dziwne kłótnie nie mają sensu, patrzmy dalej, poza czubek nosa ... tyle razy kilka osób "przypomina" o celu tego plotkowego forum, to tylko tym się zajmujmy ![]() przebrnęłam przez wszystko i uważam, że Rutkowski sam nie wie, co gada (choć nie jestem jego "wielką" przeciwniczką), ale uważam że tu się mu nie udało jakiś Cud ...muszę jutro obejrzeć sobie Na Celowniku, bo teraz wszystkich w domu pobudzę. dobrej nocy, wszyscy jesteście i tak dzielnymi internautami, nawet się kłócicie, w końcu ... emocje trzeba wyrzucić z siebie
SZUKAMY IWONY WIECZOREK ![]() Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać Edytowane przez Gaaliyah Czas edycji: 2010-09-17 o 00:08 |
|
|
|
#4016 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Robson robi wiele dobrego, ale to internet i zawsze jakieś obawy będą "podejrzanym" radzę do tego podejść z dystansem, a nam -bardzo ostrożnym, z cierpliwością
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo...i znalazłam kolejny filmik (dużo wcześniejszy) z zamazaną twarzą Pana Ręcznika, z 31 lipca.
http://www.tvn24.pl/2361393,0,0,1,1,...rek,wideo.html Więc moim zdaniem pisanie,że świadek ze Szwecji to Pan Ręcznik i że dlatego zamazali mu twarz ma się do siebie nijak. ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- A to już nie do nas pytanie. My z nim nie rozmawiałyśmy.
|
#4018 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
masz racje niema sensu zawracac sobie glowy dwoma osobami +1 bo cel jest inny.Po odpowiedziach janusza tylko jeszcze bardziej sie w swoim przekonaniu utwierdzilem wiec spoko bo w przeciwnym razie bym musial sie przyznac do bledu a w takich kwestiach nie lubie sie mylic.
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() dobrze, że byłam w pracy i teraz podchodze do tego z dystansem, bo pewniem bym się ostro awanturowała.
|
|
|
|
|
#4020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, a swoją drogą pewnie połowe osób z tego forum trzeba by zamknąc za rzucanie podejrzeń na znajomych Iwony...![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- no własnie myślałyśmy, ze Ty wiesz, bo Jackowski brzmi tak pewnie w tej wypowiedzi, ze ja to odbieram jakby to info mial od kogos zwiazanego ze sprawą rodziny, policji, Rutkowskiego. ciekawe o co w tym chodzi?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

;]

klask i: