|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Kobitki szkoda czasu na zgrzyty ..
i tak super wymieniamy sie informacjami |
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Było piwo w promocji, była wódka, był Johnny, teraz jakies winko by sie przydało
![]() Wiadomo co jutro będzie w promocji oprócz kawy? Poleciałabym z samego rana bo jak dotąd to niewiele mi się udało upolować z promocji. |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj kupiłam 3 dwupaki sprite'a i kubusie,bo jeszcze były. kusił mnie zestaw pantene,ale wygrał zdrowy rozsądek i nie kupiłam
![]() dzisiaj nie było dla mnie nic ciekawego. ciekawe,co jutro oprócz kawy
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
jutro lub najbliższych dniach w promocji mogą być następujące produkty :
- kawa cappuccino Mokate - piwo Żubr - kiełbasa - sok w kartonie tyle zapamiętałam z Waszych wpisów, czekamy na info wieczorkiem od johambiny.
|
#1595 |
|
Klientka w krawacie
|
To chyba się skuszę, skoro tak zachwalacie. Do tej pory zapijałam się Neską, ale już mi się znudziła. Teraz piję Jacobs Cronat, ale trochę droga jest.
Johambina dziękuje za wypisanie produktów z gazetki... Tak liczyłam, ze znowu pojawią się na maxa zbożowe...
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie Cafe d'or nie podeszła.. nawet z mlekiem nie jest smaczna
|
#1597 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam dodać,że strasznie cieszę się z żelu micelarnego i kupię sobie na zapas
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Jeju, 108 osób w tej chwili przegląda wątek
![]() Ostatnio jest mowa o promocjach, to ja napiszę o nowości. U mnie od niedawna w ofercie B. jest żel peelingujący Joanny, ten kolorowy w małych buteleczkach. Wczoraj widziałam 2 rodzaje: kiwi i truskawka. Do dziewczyn, które chcą kupić micele na zapas - nie zdziwcie się jak ktoś później napisze, że "na handel", jak tu ostatnio. Edytowane przez Kinga 72 Czas edycji: 2010-09-17 o 15:17 Powód: dopisek |
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny to naprawdę nie wiecie co dzieje się z tą metką tatarską z Morlin? Były też takie fajne serki topione o smaku sera pleśniowego i też już ich nie ma
![]() Johambina czy mógłbym prosić Cię o to, żebyś spytała męża o tą metkę? Będę bardzo wdzięczny. |
|
|
|
#1605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
w mojej Biedronce dzisiaj były już tylko dwa zestawy pantene i to czarne a chciałam ten aqua, trudno wziełam co było
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za radę (nigdy nie mroziłam jeszcze masła bo nigdy nie kupuję więcej niż kostkę ), ale jedno mi starczy i tak zanim je zjemy to będzie październik ![]() Trzeba by jakiś klub założyć Anty Biedronkowych Żeli Micelarnych albo dać im jeszcze kolejne szanse (tym żelom ma się rozumieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam chyba zaryzykuję z tym żelem micelarnym mimo wszystko tylko napiszcie mi na ile ten żel wystarcza jesli pamiętacie
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w jakiej cenie ? bo u mnie nie widziałam
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym razem już nie kupię, bo znam lepsze oczyszczacze, ale można spróbować Jest wydajny.
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zelu micelarnego tez jestem posiadaczka i az takiego zachwytu jak Wy nie widze
![]() ![]() ZMywalam nim oczy i slabo mu to szlo..tusz przewaznie byl na dolnej powiece( i domywalam sie dopiero czyms tlustym)chodz jesli chodzi o twarz to bylam zadowolona i jak sie pojawi to kupie do twarzy. Do oczek lubie mleczko z Biedronki-hydro cos tam nawilzajace(do cery normalnej i mieszanej)swietnie zmywa tusz.
|
|
#1614 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam dziś do biedr, przebiegłam koło Princessy (jakieś 3 pudełka stały), ale w ogóle nie zwróciłam uwagi, bo nastawiałam się na Prince Polo.
Mięsa ani śladu. Kupiłam za to dwa fijoły po 4 zł z groszami I nie mogę się doczekać miceli!
|
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
ja jutro z rana skoczę do biedro
żałuję, że ostatnio jak byłam nie kupiłam różyczek w doniczce
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie,że żel micelarny się znowu pojawi,ja byłam z niego zadowolona ( posiadaczka cery mieszanej
).Teraz też się na niego pokuszę,bo akurat kończy mi się aktualny z Lirene.Widziałam też u siebie lasagne o której pisałyście,nawet całkiem sporo ich było |
|
|
|
#1617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wróciłam właśnie z Biedronki, u mnie nie ma tych Princess... ale za to były cukierki czekoladowe z nadzieniem kokosowym/wiśniowym/adwokat za 4,99 zł. Zastanawia mnie jedna rzecz... Chyba we wszystkich supermarketach jakie znam i do których chodzę jest w lodówce(i nie tylko) wydzielona taka półka, na której leżą produkty przecenione i to dość sporo ze względu na zbliżająca się datę ważności... We wszystkich oprócz Biedronki. A nie wierzę, że w Biedronce wszytsko tak schodzi, żeby się data nie zbliżała...
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
A ja i tak wtrącę swoje 3 grosze w sprawie zakupów pracowników.
Można ten problem rozwiązać w bardzo prosty sposób ustalając pewną regułę: nie kupujesz w sklepie, w którym pracujesz. Na pewno znajdzie się grono oburzonych, bo przecież tak ciężko pracują, to coś im się należy... tak, należy się co miesięczna pensja. Sama funkcjonowałam według takich reguł: nie mogłam korzystać z konkretnej restauracji, dla której pracowałam, a w związku z tym, że to była sieciówka, to każda inna stała dla mnie otworem. Nie burzyło mnie to bardzo, choć początkowo wydawało się dziwne. ![]() Jeżeli cały towar zabierają pracownicy, to tak naprawdę działają na niekorzyść firmy, ponieważ zniechęcają NAS jako konsumentów do wypadu wczesnego na większe zakupy, bo zakładamy "i tak się nie uda"
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
małż mówi że już od jakiegoś czasu nie ma więc możliwe że chwilowo z możliwe że na dłużej.....
|
#1620 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To mleczko wszystko idealnie ściera, obecnie moje KWC do demakijażu (dlaczego w sumie kosmetyki z B. czy innych sklepów nie mogą być w KWC? )Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

I dobra kawka rozpuszczalna 

)