Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 12:16   #1561
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Mąż był właśnie w 4 Biedronkach i w żadnej nie ma już wafelków
sprzedawca mu powiedział, że rozeszły się z samego rana
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:16   #1562
TinyMii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Tak, sprawdzaja się i to bardzo !!!!! SPRINGO, oblatuję nimi całe mieszkanie (podobno tylko nie na szyby - ale nie sprawdzałam ) A jak juz nie były mokre, to je delikatnie zwilżyłam i jeszcze przeleciałam parapety .............. zewnętrzne i był błysk , więc kupuj naprawdę parę groszy (chyba ok.4 zł za 80 szt.!!) warto!

Naprawdę tak polecacie? A są w stałej ofercie? Bo na październik szukam czegoś taniego i dobrego. Są jakieś rodzaje i jakich używasz?
TinyMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:21   #1563
magdalenka3008
Przyczajenie

Cześć wszystkim.
Szkoda że wcześniej nie wiedziałam o tej promocji ze spritem bo bardzo by mi się przydało na wesele. I mam pytanie w której biedronce widziałyście jeszcze te napoje?? Aby móc je kupić.
Pozdrowienia
magdalenka3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:21   #1564
bleki00
Rozeznanie

Witajcie! Przez 15 urodziny znów zaczynam uzależniać się od biedroneczki..

Poleciałam dziś ok 8 do biedry niestety wafelków nie było (kobitka mówiła, że ludzie kartonami wynosili), obskoczyłam jeszcze jedną ale tylko kartka została (i to w takim miejscu gdzie pewnie nawet karton się nie zmieścił)
słyszałam jak dziś chłopak z magazynu pytał "czy żubr jest od jutra?" więc może chodzi o jutrzejszą promocję

czy dobry jest biedronkowy Camembert? Cena ok 3zł chyba
Stary 2010-09-17, 12:23   #1565
unbridled
Zadomowienie

dzisiaj dorwałam szampon Pantene z odżywką, po 400 ml za 9,99
i to jakiś nowy, w przezroczystej butelce, podobno nie obciąża włosów - tego jeszcze nie mogę potwierdzić ale faktem jest że bardzo ładnie pachnie i ta cena uwielbiam Pantene

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez TinyMii Pokaż wiadomość
Naprawdę tak polecacie? A są w stałej ofercie? Bo na październik szukam czegoś taniego i dobrego. Są jakieś rodzaje i jakich używasz?
są zielone i żółte(a może pomarańczowe?), ja też polecam, świetne do wycierania mebli

Phil Bosmans
unbridled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:25   #1566
monanam
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Boh. Warszawy mam pod nosem
Latamy jeszcze czasem do tej za wiaduktem, obok RTV Euro AGD i jak jesteśmy w okolicach Tesco na Milczańskiej to tam niedaleko też jest jedna

Ale fajnie, że będzie przepływ informacji
Widziałaś może w ktorejś lasagne? Bo ja od momentu końca promocji nie :/

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Dokładnie, Springo! No to bajera!
Cena jest super, kiedyś miałam chusteczki Domestosa, fajny gadżet, ale nie za taką cenę - a tu w Biedrze jak zwykle cena przyjemna
Dzieki
Nie wiem, czy lasagne jest gdzieś dostepna, bo nie zwrociłam na nią uwagi, dopiero zaczynam swoja przygodę z B.
Jak na razie, z produktów biedronkowych poleconych przez wizażanki, jestem bardzo zadowolona z zakupu kremu jogurtowego Bon Creme o smaku kokosowo-migdalowym, jest przepyszny.Poza tym pasty rybne, identyczne jak pastella lisnera, na razie probowałam łososiowej i bardzo mi smakuje. Zakupiłam tez kolejny raz musli just fit jogurtowe i tez uważam ze jest smaczne.
monanam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:26   #1567
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
osełki??? szczęściara... ja nawet nie powąchałam...
Chyba raczej szczęściarz

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Nie podzielam zachwytów nad żelem micel. Mam go jeszcze z tamtej promocji i żadnego szału nie widzę,
U mnie również nie wzbudził zachwytu, stoi sobie na półce i myślę co z nim zrobić (chyba na targowisko wystawię ).

Kupiłam dziś masło osełkowe (były jeszcze 2, ale data ważności chyba do 17.10.2010 więc krótka), znalazłam je tam gdzie wczoraj nie szukałam Princessy nie było. Wzięłam też lazanię na próbę, niestety za 12,99 zł.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:27   #1568
TinyMii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unbridled Pokaż wiadomość

są zielone i żółte(a może pomarańczowe?), ja też polecam, świetne do wycierania mebli
Dziękuję jutro polecę kupic

a jutro na promocje to trzeba wcześniej u mnie w sobote zawsze jest sporo ludzi
Stary 2010-09-17, 12:28   #1569
Martyna173p
Raczkowanie

unbridled - własnie umyłam sobie nim włosy, faktycznie pachnie cudnie lżej niż standardowe pantene. Włosy się po nim fajnie układają i są jakby lekko uniesione u nasady także pozytywnie działa
Martyna173p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:30   #1570
unbridled
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martyna173p Pokaż wiadomość
unbridled - własnie umyłam sobie nim włosy, faktycznie pachnie cudnie lżej niż standardowe pantene. Włosy się po nim fajnie układają i są jakby lekko uniesione u nasady także pozytywnie działa
to ciesze się że zajrzałam do Biedronki dzisiaj

a ktoś mi powie ocb z tymi Princessami? jakaś promocja dzisiaj?

Phil Bosmans
Stary 2010-09-17, 12:32   #1571
TinyMii
Raczkowanie

Mi też ten Pamtene odpowiada tym bardziej, że włosy mam skłonne do przetłuszczania, a on faktycznie nie obciąża włosów.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

1,99 za czteropak ( 2 orzechowe i 2 mleczne )
Stary 2010-09-17, 12:34   #1572
unbridled
Zadomowienie

Cytat:
Mi też ten Pamtene odpowiada tym bardziej, że włosy mam skłonne do przetłuszczania, a on faktycznie nie obciąża włosów.
ja uwielbiam te szampony, dzięki nim doprowadziłam swoje włosy do zdrowego wyglądu ale tamte wersje były dla mnie trochę za "ciężkie" więc z ciekawością zobaczę jak sprawdzi się ten z Biedronki

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:

[/COLOR]1,99 za czteropak ( 2 orzechowe i 2 mleczne )
chyba pójdę jeszcze raz w takim razie

Phil Bosmans
Stary 2010-09-17, 12:36   #1573
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Witajcie! Przez 15 urodziny znów zaczynam uzależniać się od biedroneczki..

Poleciałam dziś ok 8 do biedry niestety wafelków nie było (kobitka mówiła, że ludzie kartonami wynosili), obskoczyłam jeszcze jedną ale tylko kartka została (i to w takim miejscu gdzie pewnie nawet karton się nie zmieścił)
słyszałam jak dziś chłopak z magazynu pytał "czy żubr jest od jutra?" więc może chodzi o jutrzejszą promocję

czy dobry jest biedronkowy Camembert? Cena ok 3zł chyba
ja bardzo lubie...polecam
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:40   #1574
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monanam Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy lasagne jest gdzieś dostepna, bo nie zwrociłam na nią uwagi, dopiero zaczynam swoja przygodę z B.
Jak na razie, z produktów biedronkowych poleconych przez wizażanki, jestem bardzo zadowolona z zakupu kremu jogurtowego Bon Creme o smaku kokosowo-migdalowym, jest przepyszny.Poza tym pasty rybne, identyczne jak pastella lisnera, na razie probowałam łososiowej i bardzo mi smakuje. Zakupiłam tez kolejny raz musli just fit jogurtowe i tez uważam ze jest smaczne.
To jakbyś gdzieś dojrzała lasagne, ale to duże, w witrynach nie mrożone, to daj znać proszę
Z past polecam jeszcze jajeczną - smakowita!
Bon Creme sama niedawno odkryłam - niebo w gębie!

I chyba zajdę dziś do Biedry w drodze do pracy - może dostanę zestaw Pantene..

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:41   #1575
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thess Pokaż wiadomość
trafiają się i żurawina i borówka i to nie tylko przed świętami u mnie widziałam ostatnio parę słoiczków marki Rolnik, cena ok. 4 zł, zostały chyba z jakiejś zamierzchłej promocji gazetkowej
Cytat:
Widziałam tylko suszoną (ale mięciutka była) bakkallino (Bakallandu), coś ponad 3 zł.
to poszukam....
a na o prinessie już nie marzę
ps. mogłam na te 15 urodziny wykorzystać zaległy urlop.... przyjemne z pożytecznym ...
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:57   #1576
wertusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IngridR Pokaż wiadomość
- ta informacja wywołała u mnie wielki banan na buzi
zaznaczyłam sobie w kalendarzu, żeby nie zapomnieć
a co to za żel micelarny? jest on na kwc? ) od kilku dni śledzę ten wątek więc nie jestem w temacie

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 12:57   #1577
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka3008 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim.
Szkoda że wcześniej nie wiedziałam o tej promocji ze spritem bo bardzo by mi się przydało na wesele. I mam pytanie w której biedronce widziałyście jeszcze te napoje?? Aby móc je kupić.
Pozdrowienia
musiałabyś napisać z jakiego jesteś miasta... byłoby łatwiej Ci pomóc W Poznaniu sprite był ok 10 rano (cała paleta) na os. Zwycięstwa

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Chyba raczej szczęściarz
upss... Pioter28 wybacz
Stary 2010-09-17, 13:01   #1578
rejiche
Raczkowanie

Cytat:

u mnie są w stałej ofercie, używam zapachu kwiatowego, jest jeszcze drugi, bodajże cytrynowy
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:06   #1579
magdalenka3008
Przyczajenie

Poznań to tak lekko odpada. Ja pracuje w Warszawie a z narzeczonym mieszkamy po za Warszawą za Otwockiem. tak więc warszawa albo własnie tamte rejony otwock celestynow pilawa... Hmm a telefonów nie podają aby zadzwonić i zapytać się... Z góry dzieki za odpowiedź
magdalenka3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:13   #1580
TinyMii
Raczkowanie

Cytat:
u mnie są w stałej ofercie, używam zapachu kwiatowego, jest jeszcze drugi, bodajże cytrynowy
Dziekuje Rejiche na pewno wypróbuję
Stary 2010-09-17, 13:13   #1581
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez camillet Pokaż wiadomość
czekam na info o wkładzioszkach i z góry dziękuję!!
B (małż znaczy) mówi że sa normalnie... a i ja widziałam je na półce więc to może być chwilowy brak... albo zmieniać będa szatę graficzną i dlatego chwilowo nie ma....

Cytat:
hmm tak sobie myślę, że ten żel jest szczególnie dla posiadaczek suchej, wrażliwej cery... jeżeli ktoś ma tłustą cerę może być nieusatysfakcjonowany... ale mogę się mylić ...
ja mam suchą i wrażliwą skórę i jak dla mnie jest super....
nie wiem która z was dała linka do tego droższego ale widze że skład ten sam więc jak mi się zapas skończy (ten, który zakupię dopiero) to wtedy się na tołpe przerzucę... warto

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
I zainteresowały mnie chusteczki nawilżane do mebli i uniwersalne - sprawdzają się?
ja chusteczek springo używam do wszystkiego..... dosłownie....
od mycia półek w lazience przez meble, buty aż do tapicerki w samochodzie.....

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:16   #1582
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiejsza informacja o tym, że pojawią się żele micelarne wprowadziła mnie w boski nastrój... bo po prostu to najlepszy żel, z tych które stosowałam do tej pory. Ma same plusy....

*jest bardzo delikatny, a jednocześnie zmywa nawet tusz z rzęs i nie powoduje przy tym szczypania jak. np. garnier czysta skóra...
*ślicznie pachnie
*jest bardzo wydajny bo ma konsystencję gęęęstego, bezbarwnego żelu
*nie powoduje żadnych podrażnień, a mam bardzo wrażliwą cerę
*nie wysusza skóry, a to najważniejsze dla mnie czasem nawet nie stosowałam kremu po myciu twarzy, a skóra i tak była nawilżona..
To chyba kupię jeden na próbę
Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Białe opakowanie wysokości ok. 15 cm, z naklejką którą się ściąga i wtedy odświeżacz (jest w żelu) uwalnia zapach. W toaletach w zakładach pracy często takie odświeżacze stoją. Znajdziesz go w Biedro obok odświeżaczy w spray'u. Kosztuje nieco ponad 2 zł - skusiłam się na nieco właśnie dlatego, że był tani. Daje link do podobnego z wyglądu odświeżacza: http://www.nicols.katowice.pl/Foto/folietta.jpg

Oprócz waniliowego, był również pomarańczowy i chyba morski.
Dzięki
Cytat:
Ja tez szukałam kawy, tańszego zamiennika mojej Jacobs Cronat i koleżanki poleciły mi biedronkową CAFE D'OR 200 gram / 11,95 zł. Muszę ci powiedzieć anoola, że oczywiście nie przebija tej Jacobs, ale naprawdę jest dobra i godna polecenia (i już nawet nie lubię tej Cronat )
No wiem, kilka stron wcześniej pamiętam, że o tym pisałyśmy, ale kiedyś sie zraziłam taka kawka z Biedronki i troche mam opory Mówisz, że to Cafe D'or naprawdę dobra? Hmm...to może jednak spróbuję, zawsze to 7 zł w kieszeni Dziękuję
Cytat:
Tak, sprawdzaja się i to bardzo !!!!! SPRINGO, oblatuję nimi całe mieszkanie (podobno tylko nie na szyby - ale nie sprawdzałam ) A jak juz nie były mokre, to je delikatnie zwilżyłam i jeszcze przeleciałam parapety .............. zewnętrzne i był błysk , więc kupuj naprawdę parę groszy (chyba ok.4 zł za 80 szt.!!) warto!
W takim razie dopisuję do listy rzeczy do wypróbowania
Cytat:
Wzięłam też lazanię na próbę, niestety za 12,99 zł.
Nie żałuj wiele z nas się nie załapało, ale będziesz zadowolona. Jest naprawdę pycha, jak dla mnie przynajmniej
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:22   #1583
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
(...)
ale teraz wam powiem coś co zadowoli wiele z was... mnie tez
małż przyniósł gazetkę, która jeszcze nie wyszła na sklep... ważna od 27.09 i w promocji będzie ŻEL MICELARNY po 4,99zł..... i co wy na to?
bo ja już powiedziałam, że robię zapas
(...)
Dzięki dzięki cudowna informacja
Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
(...)
A czy ktoś używa może tego płynu (również w sprayu) do tłuszczu i kamienia? Różowe opakowanie (naśladujące zdaje się Cillit Bang).
Te spraye są świetne, polecam oba rodzaje.
Cytat:
Napisane przez Baby Lu Pokaż wiadomość
ten żel micelarny naprawdę jest taki fajny? Do twarzy z biedry kupiłam kiedyś mleczko do demakijażu, dobrze, że nie było drogie bo nie było mi szkoda wywalać go do śmietnika...
Jak dla mnie to jeden z najlepszych, jakie stosowałam. Nie używam go co prawda do zmywania makijażu, tylko tak ogólnie do mycia twarzy, ale ponoć z makijażem też sobie radzi. Latem był niezastąpiony - świetnie zmywał sebum i nie podrażniał skóry ani nie wysuszał.
Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
Dla mnie to nie robi różnicy. Zresztą przeważnie tego towaru jest i tak mało, co za różnica czy pracownica odłoży sobie towar, czy kupi go tuż przy otwarciu? Dużo osób tutaj krytykuje pracowników, ale założę się, że jeśli miałybyście kogoś z rodziny, znajomych, albo same pracowałybyście w Biedronce, to odkładałybyście sobie fajne towary.
Dziś chyba nie zdążę zrobić zakupów w Biedro, a szkoda, bo może zostały jakieś niedobitki spritea. Wczoraj jakiś chłopak za mną kupował ok 60 butelek
johambina, nawet nie wiesz jak się cieszę na żele micelarne powoli kończy mi się zapas. Poprzednim razem kupiłam 5

Cytat:
(...)
ekspertem nie jetem, tymbardziej nie mężem johambiny, ale u mnie te wkładki są od bardzo dawna i zawsze jest ich mnóstwo więc to raczej nie czasówka(...)
Kupuję je od kilku lat i narazie cały czas są dostępne.
Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
z tego co usłyszałam to ma jeszcze być w promocji kawa Mokate cappuccino jakieś piwo i kiełbasa jakiś sok w kartonie

ale kiedy i po ile to nie wiem bo nie usłyszałam
Kurczę, wolałabym jakąś inną fajną kawę, akurat mi się kończy

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
B (małż znaczy) (...)
ja mam suchą i wrażliwą skórę i jak dla mnie jest super....
nie wiem która z was dała linka do tego droższego ale widze że skład ten sam więc jak mi się zapas skończy (ten, który zakupię dopiero) to wtedy się na tołpe przerzucę... warto (...)
Bo właśnie Biedronkowy micel jest produkowany przez Tołpę, tylko jest 5 razy tańszy Więc warto zrobić spory zapas
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:29   #1584
Motty
Raczkowanie

Cytat:

Kupiłam dziś masło osełkowe (były jeszcze 2, ale data ważności chyba do 17.10.2010 więc krótka), znalazłam je tam gdzie wczoraj nie szukałam .
Włóż do zamrażarki i data Ci nie straszna Ja zawsze mroże masło.
Motty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:30   #1585
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Bo właśnie Biedronkowy micel jest produkowany przez Tołpę, tylko jest 5 razy tańszy Więc warto zrobić spory zapas
kiedyś większość kosmetyków biedronkowych było produkowane przez tołpę.... a teraz widzę że dax (maseczki i chyba kremy-ale nie jestem pewna kremów) i apart (żele pod prysnic)
no i zapas na pewno zrobię

Stary 2010-09-17, 13:37   #1586
Pioter28
Raczkowanie

Potwierdzam Cafe D'or to naprawdę całkiem niezła kawa.

Dziewczyny u mnie w biedronkach przez jakiś czas była metka tatarska z Morlin za 2.49 zł 250 g. Jednak od jakiegoś miesiąca nigdzie jej nie ma. I tak się zastanawiam, czy to był towar "sezonowy", czy też może to chwilowe braki...Jeżeli ją wycofali to wielka szkoda, bo była naprawdę dobra.

Nie polecam za to mielonki tyrolskiej tej plasterkowanej w opakowaniu, chyba Kraina Wędlin to się zwie. Ogólnie jestem wielkim fanem mielonek, ale tej nie da się zjeść. Ciągle trafiam na jakieś chrząstki i kostki...
Pioter28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:38   #1587
aanuszkaa
Raczkowanie

witajcie, u mnie dziś po princessach ani śladu...o schabie to nawet nie piszę bo kartki nawet nie zostało...tych napojów tiger było mnóstwo...pytałam o lazanie ale się pani tylko uśmiechnęła...ponoć nawet w normalnej cenie rozeszła się błyskawicznie..także się nie załapałam dziś na nic.
Mam nadzieję, że jutro coś będzie ciekawego...i napewno zakupie te chusteczki do sprzątania skoro tak zachwalacie
aanuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:41   #1588
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:
przed chwilką kupiłam sobie tą herbatę ze skórką grejpfruta. leży obok jeszcze nie rozpakowana i cudnie pachnie wezmę ją jutro do pracy ja uwielbiam też Sagę zieloną z maliną- też dostępna w Biedronce
za mną w kolejce stała dziewczyna/kobieta też z tą herbatką z grejpfutem. ciekawe czy wizażanka
Ja u siebie jej nie widziałam, ale skoro taka smaczna, to muszę się dziś dokładnie rozejrzeć.
Kinga 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 13:56   #1589
uparta Marti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość

Prośba do Gofrowanej- jesteś tu nowa więc może nie zauważyłaś, ale u nas nie odzywamy się do siebie w ten sposób jak ty do naszej johambiny i byłoby fajnie gdyby udało nam się utrzymać tą miłą atmosferę jaka była dotychczas
trochę zamieszania wprowadzę,ale co tam

co to znaczy ze gofrowana jest NOWA? o ile się nie mylę to jest forum plotkowe na głownej stronie wiec każdy może tu pisać co chce. To,że wy macie kołko wzajemnej adoracji nie znaczy ze i gofrowana chce tam dołączyć. bez przesadyzmu, nawet w jej wypowiedzi nie było ani troche jakiejkolwiek arogancji

johambina- czy Twój mąż wie coś na temat zestawów pantene pro V ? czy bedą jeszcze w tej promocji ?
Stary 2010-09-17, 13:58   #1590
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez uparta Marti Pokaż wiadomość
johambina- czy Twój mąż wie coś na temat zestawów pantene pro V ? czy bedą jeszcze w tej promocji ?
no wczoraj były... i jak nie ma to znaczy że wszystkie zeszły

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości