|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
burgund- słuchaj, jak facet ma fioła na punkcie dziewczyny, to się dowie wszystkiego ... tak samo jak kobita, więc jestem w stanie uwierzyć w coś obłędnego ale "nie oskarżam Go oficjalnie" po prostu On i znajomi Iwony, chcąc nie chcą są w kręgu podejrzeń i kropka
|
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słowa Kasi z "Celownika" (3 minuta): "Tego wieczora nie poszłyśmy razem,bo ja zostałam na Przymorzu u kolegi na urodzinach,a Iwona stwierdziła,że ma ochotę iść gdzieś do klubu sobie potańczyć,no i poszła z innymi znajomymi." Czy z tego wynika,że Iwona była na tej prywatce?? Bo sama nie wiem... ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
A czy Zaspa to Przymorze?? Bo te działki były na Zaspie na ul. Reja.
|
|
#4203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Do pozbierania nagrań monitoringu nie trzeba cudów. Wystarczy srebrna Kia Cee'd i pieniądze na paliwo. Do tego dwie dwunożne istoty w mundurach. Na tym etapie działań obejdzie się bez psa. Brakło na paliwo, etatów, czy czegoś innego. Cóż, budżetówka. Rutkowski dla odmiany szukał z powietrza, z ziemi, w wodzie. Czego jemu zabrakło, że nie zebrał nagrań, nawet znad klatki schodowej Iwony? Zebrał ochotników, rozdał czarne koszulki Rutkowski Patrol i ganiał po lasach z kamerami mediów. Te same osoby, zamiast leśnej wycieczki krajoznawczej mogły przejść się przez całą okolicę, wokół drogi Iwony i wypatrzeć wszystkie kamery monitoringu. To byłoby zadanie w sam raz dla kilkudziesięciu niedoświadczonych osób. Niestety, sam Rutkowski wypadłby wtedy słabo w mediach. Bo co to za news, z dwójką młodych ludzi na zdjęciu, poszukujących kamer monitoringu. Mogliby nawet wcale Rutka nie pokazać. A tak, to po bardzo nagłośnionym marszu, Rutkowski wkroczył na scenę z silną grupą czarnych koszul Rutkowski Patrol. Pochodzili po lesie, dał kilka wywiadów, pojawił się we wszystkich programach i artykułach zainteresowanych sprawą Iwony. Zamiast nudnego poszukiwania monitoringu, był spleśniały ręcznik z napisem Bogatynia. Ale za to jakie nagłówki. Czy Pan Ręcznik zgubił ręcznik? Wracając do medycznego porównania. Rodzina zapłaciła agencji Rutkowskiego jak prywatnej klinice. Za sprzęt, badania, opiekę i diagnozę. Nie dostała więcej, niż w powiatowym zadłużonym szpitalu. I jeszcze ogólnie, dla innych Wizażanek. Nie bronię policji. Nie piszę, że jest świetna. Wieszam psy na Rutkowskim. Przyjechał specjalnie do sprawy. Miał ją rozwiązać jak Agent Mulder. Po takim rozgłosie powstałby pewnie kolejnym serial TVN. Znalazłaby się dla detektywa i agentka Scully, by się chwalił w wywiadach, jak kolejną blondynę obraca w motelu. |
|
|
|
|
#4204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczególnie końcówkaZaspa i Przymorze - to dwie oddzielne dzielnice, ale blisko siebie
|
|
#4205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj w TV tez mowiono, ze Iwona poszla szykowac sie na impreze do Adrii. Slowem klucz w wypowiedzi Kasi jest "zostalam". Zostalam na Przymorzu wielu interpretuje w ten sposob, ze Iwona najpierw byla na prywatce z Kasia . Jedno slowo i zamieszanie gotowe Nie wiadomo tez jak zostalo zadane pytanie Kasi (przez reportera). Mnie sie wydaje, ze dywagacje nt. uczestnictwa Iwony w prywatce/urodzinach sa juz nadinterpretacja 1 slowa.ALE MOGE SIE OCZYWISCIE MYLIC! Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-09-17 o 15:11 |
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
W "Interwencji" też już było o Iwonie.
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale to na pewno jest wyjaśnione dokładnie przez policję |
||
|
|
|
#4208 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Była informacja, że policja przeszukała działkę. Ta informacja byłą podana w kontekście poszukiwań narkotyków, ale rzekomo niczego nie znaleźli. Gdyby urodzinowa impreza odbywała się na działkach, to po dwóch miesiącach wiemy, że nic nie wiemy. Iwona z kolegami zostawia Kasię i resztę towarzystwa z urodzinowej imprezy i taksówką jadą do Dream Clubu. Na działkach impreza trwa nadal. Jest wódka, było pewnie nieporozumienie, skoro Iwona zdecydowała się opuścić ten lokal pod chmurką. Czy źródła zaginięcia nie ma zatem na działkach? Kto się na nich bawił? Kto mógł z działek o czwartej rano iść pod dom Iwony? Może to nikt z Dream Clubu maczał palce w zaginięciu, a towarzystwo działkowe? Rzekomo w klubie Iwona nie piła, znajomi pewnie też. Towarzystwo z działek - o ile było ich więcej - na pewno piło wódkę. Nie wiadomo ile, ale stawiam na to, że po północy nie trzeźwieli już jak Iwona, ale jeszcze poprawiali. Iwona pół butelki wódki - wiadomo, dziewczyna. A faceci? Butelkę? Upili się i coś głupiego im do głowy strzeliło? Głupi żart, który przez przypadek, nieszczęśliwy wypadek stał się tragedią? Nastraszenie dziewczyny, która dała kosza i poszła się bawić do klubu? Zazdrość wzmożona sporą porcją alkoholu? |
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja niestety nie widziałam tego reportażu i nie ma go nigdzie na necie do obejrzenia. ;/
|
#4210 |
|
Raczkowanie
|
Pokój Iwony był przeszukany szczegółowa ale niedawno przed wypraniem dywanu - w którymś postów to pisałem .
Mieszkania - przyjaciół/ela tez zostało przeszukane i nie tylko - reszta jest objęta tajemnicą śledztwa . Konto ? zapytam - ale będę dopiero we Wtorek - chyba że to info przekażę przez kogo innego Pozdrawiam Pytania w najbliższe dni proszę przekazywać moderatorom ze strony : http://gdziejestiwona.pl/news.php Będę z nimi w kontakcie- wracam na fora we wtorek pozdrawiam |
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha
Sorry nie mogłam się powstrzymać,szczerze mnie to rozbawiło.
|
#4212 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
piszecie, ze ani policja ani Rutkowski nie wpadli na pomysl obejrzenia tasm z kamer nad klatka schodową ale chyba Janusz odpowiedzial, ze te tasmy zostaly zabezpieczone.
a po drugie niektorzy wieszaja psy na tym Rutkowski ale rzeczywistosc jest taka, ze gdyby nie on to sprawa Iwony pewnie o wiele dluzej traktowana by byla jako ucieczka "latawca dyskotekowego" to dzieki niemu zdano sobie sprawe, ze to jest jednak sprawa kryminalna, plus gdyby nie on, to nie wiem czy policja sama wpadlaby na pomysl kaset z monitoringu, albo wpadlaby ale po takim czasie po ktorym juz by wszystko bylo skasowane, dzieki niemu wiemy, ze Iwona dotarla do jelitkowa przeciez przez dlugi czas ostatnim miejsce gdzie ja widziano byl Monciak, nie wiadomo bylo czy w ogole dotarla do Gdanska, czy moze pojechala do Gdyni. plus Rutkowski bardzo pomogl w naglosnieniu sprawy, jest showmanem ,jest medialny, nie da sie tego ukryc. a że jeszcze jej nie znalazł....no błagam , to ma byc argument za tym, ze sie obija?? to przeciez nie jest łatwa sprawa, gdyby byla, Iwona juz bylaby w domu
|
#4214 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() albo nie umiesz czytac albo specjalnie mącisz z tego co ja zrozumiałam i było pisane to Kasia poszła na imprezę a Iwona z Adrią z kolegami którzy po nie przyjechali na imprezę na działki (urodzinowa?) a poźniej całe towarzystwo udało się do Krzywego domku właśnie przez takich ludzi jak Ty tworzą się różne teorie i ploty, bo zaraz wyjdzie że była tego wieczoru na 5 imprezach, strzeliła pięc fochów Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-17 o 15:46 |
||
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są tam wypowiedzi Adrii i Pawła i Adria mówi,że gdyby to była sprzeczka o coś poważnego to ona by pamiętała o co poszło,a tak nie pamięta. I że to na pewno nie było z żadnej zazdrości. I takie odniosłam wrażenie,że Paweł broni w tej kłótni Adrii,że Iwona zwyzywała Adrię bez powodu.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-09-17 o 15:47 |
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz,żeby pojechać pociągiem za granicę,wystarczy nawet te 40 zł (ze zniżką uczniowską,którą jeszcze powinna mieć,o ile miała ze sobą szkolną legitymację). Więc za 40 zł na takiej zniżce spokojnie przejedziesz z 800 km (wiem z własnego doświadczenia).
|
#4219 |
|
Raczkowanie
|
1.po Iwone i Adrie przyjechali koledzy na Zaspę (Iwona była u Adrii i tam szykowały sie na impre)
2.kolezanka Kasia była na Przymorzu u kolegi na urodzinach(dzielnica obok Zaspy) 3.Iwona ,Adria i koledzy pojechali na działke do Sopotu przy ul.Reja 4.później wszyscy z działek ruszyli taksówka do Dream Club-u
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4223 | |
|
Raczkowanie
|
Ciekawy artykul:
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=6ae6f ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie też uważam,że Kasia niefortunnie użyła tego słowa "zostałam",przez to nie wiadomo jak to interpretować. ;/ Ale uważam tak jak Ty,że Iwona nie była tego dnia na domówce z Kasią, tylko Iwona prosto od Adrii pojechała z nią na działki i że przyjechali po nie koledzy.
|
|
#4225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie tak samo uważam. ![]() Czyli na działce było 5 osób (Iwona, Adria, Paweł, jakiś 30-letni kolega i jeszcze jakiś kolega) i oni wszyscy pojechali do Dream Clubu. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Jeszcze raz zapytam. Możecie przejść tutaj http://lublin.com.pl/tagi/Iwona_Wieczorek/ na drugą lub trzecią stronę artykułów o Iwonie?? Bo jak ja próbuję to mi wyskakuje "OOps! Nie znaleźliśmy takiej strony!".
|
|
#4227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Iwona Wieczorek. Zaginięcie. "Iwona krzyczała, mówiła, że nie chce…” Gazeta współczesna http://www.otillo.pl/news/tgurl/iwon...a-ze-nie-chce/ Ostatnie chwile przed zaginięciem Iwony Wieczorek. "Iwona krzyczała, mówiła, że nie chce…” [wideo] http://www.otillo.pl/news/tgurl/osta...ie-chce-wideo/ Zaginięcie Iwony Wieczorek. "Iwona krzyczała, mówiła, że nie chce…” Ostatnie chwile przed zaginięciem (wideo) http://www.otillo.pl/news/tgurl/zagi...nieciem-wideo/ chwytliwy temat artykułu więc i trzy gazety napisały ![]() Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-17 o 16:29 |
|
|
|
|
#4228 |
|
Wtajemniczenie
|
Melissa mi też nie działają nastepne strony
|
#4229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OOps! Nie znaleźliśmy takiej strony!
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba trzeba napisać do redakcji,żeby to poprawili,bo właśnie chcę dotrzeć do wcześniejszych artykułów i nie mogę. ;/
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

ale "nie oskarżam Go oficjalnie"
po prostu On i znajomi Iwony, chcąc nie chcą są w kręgu podejrzeń i kropka

szczególnie końcówka