|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czy wy tez tak macie ze jak rano wstaniecie to cera jest w o wiele lepszym stanie niz wieczorem? bo ja u siebie cos takiego zauwazam i nie wiem czy to tylko ja tak mam czy inne tez ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() -peeling kawowy -peeling twarzy Planet Spa Avon maseczka regenerująca -żel z arniką pod oczy -krem oliwkowy z ziaji na buzię -depilacja -balsamowanie -pumeksowanie stóp -krem nawilżający na stopy -pomalowałam odżywką paznokcie -wyolejkowałam włosy -odżywka + kuracja odbudowująca również na włosy -zaczęłam jeść skrzypowitę aby wzmocnić paznokcie i włosy, mam nadzieję że pomoże w planach: -pasta cynkowa na noc punktowo -maseczka poprawiająca koloryt judus niestety humorek nadal mam kiepski ;/ jakoś dobija mnie większość rzeczy ostatnio, i sama się nakręcam ![]() buahhot pokaż sukienkę ![]() ![]() Czekoladowa witaj w klubie paszteta... bo ja ostatnio też ciągle się tak czuję ;/ zwłaszcza że mi jakieś p i z d y wyskakują na twarzy ![]() Alessandra oby jak najwięcej było ludzi z tak dobrym serduchem jak Twoje ![]() a co do okularków, może wstawisz w nich fotkę i my ci powiemy jak lepiej? sweetish zapraszamy ![]() morelka1987 witaj ![]() zaraz będę oglądać ten filmik o malowaniu rzęs, bo wszystkie tak wychwalacie ![]()
#3783 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zakorzenienie
|
ja też się kładę... dobranoc <3
#3785 | ||
Wtajemniczenie
|
Jak kupię butki w czwartek, to zrobię zdjęcie wszystkiego
![]() Cytat:
![]() A, zapraszamy, zapraszamy ![]() Cytat:
![]() Dobranoc, Loluska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie niedawno wróciłam, zmyłam się i zrobiłam czerwoną herbatkę i usiadłam na wizaż ( to chyba już uzależnienie
![]() Dzisiaj muszę się przyznać zaszalałam z drinkami - piłam już od 20, ale świetnie było ! Nie znałam na początku połowy osób, bo oprócz tych co mieli być, przyszły 'nowe twarze', że tak powiem, ale jak już się rozkręciło, to tak wszyscy trajkotali, że walki zeszły na drugi plan - na szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczynam nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Czekoladowa1 - cudne włosy z tego zdjęcia co przesłałaś ![]() ![]() ![]() ![]() O właśnie, miałam się pytać - czy jak robicie makijaż oczu, to macie tak, że na jednym oku wychodzi od razu perfect, a nad drugim się męczycie a i tak trudno o taki sam idealny wygląd jak na tym pierwszym?? Bo się zastanawiam, czy tylko ja tak mam, czy to jakaś złośliwość ogólna ? ![]() jennifer777 - jestem za listą jak najbardziej!! ![]() ![]() kwiatuszek10031989 - ja czekałam ok.5 dni na przesyłkę z BU ![]() Tallulah - właśnie o to oświadczenie woli mi chodziło, tylko zabrakło mi tego zdania wtedy ![]() ![]() KarolciaU2 - dokładnie u mnie to samo !! Niby dla nich wszystko to takie obojętne i nie wiem czasami czy naprawdę mu to obojętne i nie widzi różnicy, czy nie chce powiedzieć, bo nie wie jaka będzie reakcja czy jak ![]() ![]() ![]() ![]() Shadii , KarolciaU2 - co do cery - to jest prawda! Taka gładka rano jest i tak zdrowo wygląda, a wystarczy, że przetrze się twarz choćby tonikiem to od razu taka szarawa, wszystkie niedoskonałości pięknie widoczne, zaczerwienienia itd ![]() ![]() loluska - ostatnio się do Tż'a śmiałam, że na Wizażu wirus panuje i się przeziębiłam przez to ![]() Ojejku, dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3787 | |
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() ![]() Cytat:
Pokaż ją ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-09-19 o 06:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Ale jak wstanę np.po 10 albo w południe to okropna jest , ale już tak nie robię, szkoda mi dnia. A wieczorem tez dobrze wygląda, ale to chyba zasługa oświetlenia : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Raczkowanie
|
Wybaczcie, że się zasłaniam, ale strasznie wychodzę na zdjęciach
![]() ![]()
![]() |
#3790 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ślicznotki
![]() No tak właśnie myślałam...eh...wolałabym żeby już przyszło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz będę zmywać odżywkę z pazurków i zmoczę je w olejku rycynowym z sokiem z cytryny a potem wypiłuję i nabalsamuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj mam taką super gładką buźkę że normalnie nie mogę się powstrzymać żeby nie dotykać ![]() ![]() miłego dzionka kochane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i kolor też piękny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Marcelover ♥♥♥
|
oo widzę nowy avek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To normalne że jedno oko wychodzi lepiej a drugie gorzej bo oba malujesz jedną ręką. Ja jestem praworęczna, mi też lepiej wychodzi prawe i wiadomo że ręka jest inaczej ustawiona gdy malujesz prawe i inaczej gdy malujesz lewe ![]() A ja mam odwrotnie - wydaje mi się że lepiej wyglądam wieczorem, np. rano bez makijażu wyglądam jak idź i nie wracaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
myślicie, że to prawda z tą modą na odrosty
![]() ![]() avka nowego szukam, ten tylko tymczasowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | ||
Raczkowanie
|
dzień dobry Piękne! wstałam niedawno i właśnie mój uczeń pisze test z angielskiego, który mu wczoraj przygotowałam. ciekawe jak mu pójdzie
![]() wczoraj pomalowałam sobie paznokcie na niebiesko i dziwnie się z nimi czuję - nie mogę się przyzwyczaić ![]() kwiatuszek10031989 - a co i gdzie dokładnie studiujesz? bo ja mieszkam w Bydgoszczy ![]() powiem wam, że czuję się okropnie, bo eh... miałam dwa miesiące temu usuwaną torbiel z jajnika i okazało się, że mam kolejną na tym samym jajniku i wczoraj prawy bok, tam gdzie to coś jest, strasznie mnie bolał, że normalnie nic nie szło zrobić. dziś, nie wiedzieć czemu, czuję się lepiej, ale wolę nie zapeszać. martwię się strasznie, bo być może w grudniu będę miała operację znowu, a mam mega niemiłe wspomnienia :-( dziś mam zamiar wysprzątać cały pokój, bo nie wygląda on zaciekawie ![]() lubię sprzątać, szczególnie, jak słucham przy tym fajnej muzyki ![]() Cytat:
![]() angelwithoutsoul piękne masz włosy!!! ![]() Cytat:
![]() miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Zadomowienie
|
ślicznie wyglądają włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Raczkowanie
|
Dziekuje moje naturalne ![]() ![]() hanamici,Coldplay i Soph dziekuje ![]() buahhot Bodajże 55 cm, wpiętych mam 9 clipów ![]() ![]()
![]() |
#3802 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() angelwithsoul masz cudne włosy ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze przez te przeziębienia i niedomówienia ciągle chodzę niewyspana i nic mi się nie chce tylko do Was mi się chce zaglądać, ale chyba jak październik nadejdzie to zrobię sobie limity na wchodzenie na wizaż bo u mnie to już dawno przeszło to w uzależnienie, ale w sumie to robię to co lubię ![]() ja właśnie maluje paznokietki opiłowane już są i po odżywce tylko dylemat w kolorze ![]()
![]() |
#3805 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z tym sprzątaniem to szalona jesteś chyba ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() ja też powinnam zrobić limit na wizaż, zamiast robić pracę to ja tu co chwilę zaglądam ![]() paznokcie na brązowo! ![]() ![]() kupiłam sobie niedawno lakier w kolorze kawy z mlekiem ... miodzio ![]() czaję się jeszcze na czekoladę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mysle wlasnie jak to zrobic z tą listą, zeby był porzadek... macie jakies pomysły? edit. kilka kosm do włosów, polecam tego matrixa i krem wygładzajacy loreala szczególnie ![]()
![]() |
#3807 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Piękne
![]() A ja dziś nie mogłam się obudzić i wstać i ruszyłam tyłek z łożka dopiero jakoś 11:50... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale za to jestem okropnie zła na moją twarz i siebie ! Już tak ładnie było a dzisiaj znowu jakaś taka szarawa, szorstka, coś powyskakiwało, do tego wczoraj jak przyszłam, to oczywiście musiałam do niej z łapami wylecieć i teraz proszę, piękne ranki mam ![]() ![]() angelwithoutsoul - ładniutki kolor ! i do tego blond ![]() ![]() samaraNW, Coldplay, hanamici - ooo, no to dobrze, że to nie tylko moja przypadłość ![]() ![]() ![]() hanamici - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i p.s: zazdroszczę, że lubisz sprzątać, ja jak mam się za to wziąć, to jakoś nagle mam sto tysięcy innych spraw, a jak już się do tego zabiorę to czuję, że tracę czas itd. ![]()
![]() |
#3808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() i chciałabym się przestawić na piłowanie w kształt takiego szpica, migdała bo ciągle na prosto bo tak łatwiej ![]()
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
moje pazurki mają na przemian kolor miętowy (ciągle zmieniam odcienie)
i brązowy ![]() moja cera się polepszyła- wróciłam do Duacu (Skinoren się nie sprawdził ![]() wracam też do picia pokrzywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam szczęście bo moje same mają taki migdałowy kształt, nigdy ich nawet nie piłowałam (brr, ciarki mnie przechodzą ![]() ![]() ![]() a marzy mi się taki piękny, idealny french ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.