|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
To są po prostu dwie okropne piłki....
matko jeszcze ten ból... po jakim czasie będę mogła się normalnie ruszac... juz minął tydzien....
|
|
#6632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę to potrwa, musisz uzbroić się w cierpliwość Odnośnie bólu/dyskomfortu - wyraźną ulgę powinnaś poczuć za tydzień
|
|
|
|
|
#6633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są na pewno twarde, obrzmiałe, jeszcze wysoko na klatce ... ale już zapowiadają się na śliczne piersi ![]() a ból jest sprawą indywidualną... bierz tabletki regularnie, zeby nie dopuścić do silnego bólu, a zobaczysz jak szybko dojdziesz do siebie
|
|
#6634 |
|
Raczkowanie
|
nie mogę wyjść z podziwu dla Twoich piersi.... !! że z takich maleństw udało Ci się zrobić prawdziwie wielkie piersi!! jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!
|
|
#6635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maleństwa to one rzeczywiście były.... ja do tej pory nie mogę zrozumieć, dlaczego tak długo czekałam z decyzją o operacji...
|
|
#6636 |
|
Raczkowanie
|
Kashanti dodałam zdjecia świeżutenkie, bo zrobione zaraz przed chwilką
Zobacz moje też jak narazie poki co to są sterczące i tak nie naturalnie jeszcze wygladają, ale głowka do góry kochana jesteś już po a to najważniejsze teraz oswoj sie z myslą, że masz piękne cycusie
|
#6637 |
|
Raczkowanie
|
Kashanti piękne te twoje piersi!!! Co Ty mówisz że są okropne, ja marzę o takich
|
|
|
|
#6638 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashanti musisz ćwiczyć bo im dłużej tego nie robisz tym dłużej będziesz wracać do sprawności, zaciśnij zęby i zrób, to szybko zauważysz efekty. Co do wyjmowania, chyba nie spodziewałąś się że po paru dniach będzie wszystko idealnie, daj im czas!
|
#6639 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
spokojnie nie znikne, troche dlugo myslalam o przylaczeniu (przyznam ze od jakiego czasu juz podczytywalam Was) no ale w koncu sie zdecydowalam ![]() a jak macie pytania, prosze bardzo, choc nie wiem na ile pomoge, op mialam jakis czas temu i jak patrze na liste przykazan od doktora jaka mi dal przed op - to tylko solarium moge odkreslic ze ok w sensie nie uzywane przez 6 miesiecy (na ktore i tak nie chodzilam bo na miesiac przed op zrobilam sobie tatuaz na lopatce ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- poboli jeszcze troszke ale minie, z tego co pamietam to po tygodniu nadal mnie bolaly i wykonywanie gwaltownych ruchow bylo niemozliwe bezbolowo, no i powiem Wam - ja nic nie cwiczylam, w sumie jak pisalam nic z zalecen lekarza nie zrobilam jak powinnam, to chyba cud ze nie mialam komplikacji, tylko szybko doszlam do siebie, w listopadzie mialam operacje a w sylwestra juz wbilam sie w bardzo seksowna sukienke z dekoltem i przetanczylam cala noc |
|
|
|
|
#6640 |
|
Wtajemniczenie
|
Dr Skwiercz daje implanty pod dwa mięśnie w przeciwieństwie do reszty lekarzy i trzeba ćwiczyć przy takim sposobie, jak masz normalnie pod mięsień to nie
więc Kashanti musi to robić bo jak nie to będzie tylko dłużej się męczyć zamiast cieszyćDla dziewczynek co oglądały ksw, zrobiłam mini wywiad z najmanem to możecie zobaczyć co mówił o walce http://www.mmastation.pl/news-marcin...ionpl,624.html
|
#6641 |
|
Raczkowanie
|
gdy dotykam prawej piersi przy rowku.... to czuję implanty... dokładnie tak jakby oddzielała go tylko skóra a nie mięsień itp.... masakryczne uczucie bo czuję jego fałdy i jak się przelewa... !! !! co to ma byc??!!?
|
|
#6642 |
|
Wtajemniczenie
|
nie czujesz implantu tylko tak się zbierają płyny, masz implant pod 2 mięśnie więc nie masz prawa go czuć, ja też czułam że coś mi się przelewa bynajmniej silikon się nie przelewa bo ma twardą i w sumie stałą konsystencję
Ćwicz i bądź cierpliwa
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2010-09-22 o 13:23 |
|
|
|
#6643 |
|
Rozeznanie
|
22.09.2010.odliczanko dla FIOLETOWYCH DAM!!!!!...
![]() ......................... ......................... ............ Kwianna 05.10 13 dni ![]() Madzienka 07.10 15 dni ![]() BabyB 14.10 22 dni ![]() Syllwia82 20.10 28 dni ![]() Laloona 02.11 41 dni ![]() Miliqqq 05.11 44 dni Dragon 26.11 65 dni ![]() Pink 06.12 75 dni ![]() Magera 08.12 77 dni ![]() Kejsiii 14.12 83 dni Dziewczynki ale ten czas leci!!!!!!!!!
|
|
#6644 |
|
Wtajemniczenie
|
Przybywa nas tu
Ja ciągle jestem pod wrażeniem formy beatrycze, obyście to zniosły tak samo
|
#6645 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Kashanti panikujesz Wyluzuj one wypięknieją, daj im czas przecież nie jesteś tu od wczoraj i wiesz, że to dochodzenie cycochów trwa dość długo. Przypomnę Ci to kiedyś
|
|
|
#6646 |
|
Rozeznanie
|
Kashanti
Masz bardzo ladne piersi one beda superanckie zobaczysz narazie za szybko Pozdrawiam i glowa do gory za rok na plazy bedzie szok;-)
|
#6647 |
|
Raczkowanie
|
Natashka blizny smarujemy i masujemy (można szczypać trochę) po trzech tygodniach i to delikatnie, bo pomimo, że rany wyglądają na wygojone, to łatwo jest je rozerwać. Ja byłam na kontroli po 3 tygodniach i właśnie to usłyszałam, że nadal z łatwością można by rozerwać świeżą bliznę
|
|
#6648 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mam implant pod miesien, z tego tez powodu nie cwicze na slowni bo nadmierne podnoszenie skutkuje bolem w mostku, dokladnie na srodku pomiedzy piersiami (tak po 2-3 miesiacach intensywnych cwiczen), zostal mi basen na gorne miesnie co do cen to wtedy doktor mi mowil ze mniej wiecej 60% ceny to koszt implantu a reszta on, personel, klinika, moze tam mieli promocje przez jakis czas ![]() Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-22 o 14:38 |
|
|
|
|
#6649 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze, ja cwicze na siłowni ale nie miewam żadnych bóli, dziewczyny a jak u Was?
|
#6650 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i po 4 miesiacach znajomy bolek sie ujawinil, przystopowalam z basenikiem i po tygodniu wszystko okedit: mozna powiedziec ze zycie pilnuje zebym sie nie zajechala na smiortke Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-22 o 14:50 |
|
|
|
|
#6651 |
|
Raczkowanie
|
hmm dziewcyzny ale ja naprawdę czuję implant... czuję jego powłokę... tzn jak przejezdzam plcami to czuję że ugina mi sie pod palcami poczym robi pyk i wraca na swoje miejsce... w ten sposób mogę robić nim falą jeżdząc do góry i na dół... i to tylko na prawej piersi... jak siedzę to w tym miejscu czuje w glebi takie zmarszczenie... jak na sukience...
|
|
#6652 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
co do gojenia ran - jest masc ktora stosuje jeszcze przed ta co rozpuszcza juz zastale blizny, niestety nazwy nie pamietam (wybaczcie ale wiekowa juz jestem ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6653 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
|
#6654 |
|
Raczkowanie
|
co do blizn... to miałam kiedys usuwane znamię z czoła
i dr dał mi nazwę masci i silikonowego plastra... zapłaciłam za żel i plaster ok 300 zł.... było to sciągane z anglii z tego co poamietam... mama ma apteke i przez aptekę to załatwiłyśmy... ale powiem wam ze po 2 cm cięciu ( wycinałam pieprzyka o srednicy 0,5 cm) nie zostało nic sladu.... w sumie zebym ja mogła zauważyc bliznę muszę nachylic się do lustra na odległość paru cm... widać tylko kreseczkę grubości wlosa... nie pamietam jak ta maść i plaster się nazywały ale pewnie będę to znowu sobie zamawiać więc dam znac. Plaster był taki sprytny ze wycinało się z niego odpowiedni kształt i naklejało na ranę... jak się zabrudził albo cokolwiek... myło się go w letniej wodzie i naklejało znowu. Fajna sprawa... plaster był jako sztuczna skóra i wydzielał jakiś lek... ale naprawde efekt tego co mam na czole jest piorunujący w sensie pozytywnym!
|
|
#6655 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashanti
Nie dotykaj, nie zamartwiaj się, daj im chociaż miesiąc i wtedy oceniaj ! Bo można łatwo popaść w paranoje przez cos takiego, musisz ćwiczyć bo to też ważne i jak tak będzie to niedługo będziesz się tu cieszyć razem ze wszystkimi, masz dobry przykład fergilki która na początku też miała takie odczucia a teraz jest ok
|
#6656 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
12 listopada 2004/Szczecin dr Maciej Pastucha Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-22 o 15:36 |
||
|
|
|
#6657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz napewno sie przyda taki lek cudo
|
|
#6658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martw sie Kashanti ja tez tak mialam. Od wewnetrznej czesci prawej piersi moglam przez pierwszych kilka miesiecy cos wyczuc. Cos co pod palcami jakby uciekalo i potem gdy puszczalam wracalo na swoje miejsce. Chyba Ilma tez tak miala ale nie pamietam dokladnie. Teraz jestem 9 msc po zabiegu i nic takiego nie wyczuwam. U ciebie zapewne tez tak bedzie. Ale takie rzeczy potrzebuja czasu. Jesli jestes zaniepokojona odwiedz Pania doktor ale jestem przekonana,ze po kilku miesiacach nie bedziesz w stanie tego wyczuc. Glowa do gory. Twoje cycuchy juz teraz sa sliczne. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- A nie jest to przypadkiem ten popularny plaster sylikonowy i zel sylikonowy VERADERM ? |
|
|
|
|
#6659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem tego samego zdania,jakby koleżanka miała z przodu deskę to by tak nie negowała tego co my robimy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

matko
godz. 8.00

więc Kashanti musi to robić bo jak nie to będzie tylko dłużej się męczyć zamiast cieszyć

) choc raczej zawsze nosilam rozmiar 8 (polski 36), nie trwalo to dlugo (2-3 miesiace) ale skutecznie zrobilo kamuflaz dla piersi
, ketonalu po operacji nie bralam bo tak naprawde bylam psychicznie przygotowana na bol i chyba dlatego dawalam rade, w niedziele wieczorem wrocilam z kliniki a w poniedzialek poszlam do pracy, problemem bylo podniesienie segregatora z papierami, podobno robilam sie biala jak sciana, owczesny szef powiedzial ze mam konczyc prace o 13 przez caly tydzien (pracowalam 7-15) i oczywiscie nic nie dzwigac (najpierw chcial mnie w ogole wyslac do domu na tydzien), zapytalam meza jak mnie pamieta po op (wtedy bylismy para z 3 letnim stazem spotykania) i powiedzial ze bylam dzielna, nie jeczalam, sama sobie umylam glowe w niedziele po powrocie choc chcial mi pomoc i ze w duchu bardzo mnie podziwial, jedyny moment gdy krzyknelam to jak wychodzilam z wanny i ze sznurka zleciala sciereczka, malutka 30x40cm i jak leciala to otarla sie o sutek, coz pewnie bylam nieprzygotowana i dlatego, poza tym juz po miesiacu przestalam nosic cholerny pas a po 1,5 mierzylam codziennie ciuchy i patrzylam jak wygladam, po 2 miesiacach ubralam normalny biustonosz bo mialam dosc tego z kliniki, oczywiscie mialam swieze blizny wiec powyciagalam z kilku druty i juz

Nie dotykaj, nie zamartwiaj się, daj im chociaż miesiąc i wtedy oceniaj ! Bo można łatwo popaść w paranoje przez cos takiego, musisz ćwiczyć bo to też ważne i jak tak będzie to niedługo będziesz się tu cieszyć razem ze wszystkimi, masz dobry przykład fergilki która na początku też miała takie odczucia a teraz jest ok