|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
![]() Pewnie, upewniaj się ile sił.
|
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
a jeszcze zapytam czy przypuszczalnie przy 5 posilkach dziennie w fazie II w kazdym moga wystapic warzywa + proteiny czy tylko w wybranych posilkach a niektore z samich protein. Nie chce popelnic bledu bo jutro przechodze na faze II ??
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno powinno być czysto białkowe śniadanie - ja tak nie robiłam, bo nie wiedziałam. Książka "Metoda doktora Dukana" nic mi o tym nie powiedziała (w ogóle nie zastanawiałam się nad proporcjami... napisane jak byk - ile chcę )... Dziewczyny Ci pewnie zaraz ładnie wszystko wyłożą.
Obecnie ok. 69 kg Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2010-09-22 o 16:41 |
|
|
|
|
#4324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
No ja się pocieszam faktem, ze tylko do końca października bede musiała ją znosic. Na poczatku była spoko, ale od jakies czasu kobita przesadza i nie tylko ja tak uwazam. Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak zacisnąć zeby i szukać czegos nowego.
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki gratuluje spadkow u mnie waga w miejscu chyba mi sie cos popsulo? Hahah najlepiej zgonic na kogos juz mi lepiej
Ciezki dzien w pracy ale przezylam teraz corka mnie meczy padne na cycki dzisiaj No i Wy dziewczynki nie pomagacie bo juz mam z 6 stron do nadrobienia a do wieczora boje sie pomyslec co tu sie bedzie dzialo ![]() ![]() W weekend nie ma szans na nadrobienie TZ w domu to sobie nie poczytam a w niedziele moze uda sie do pracy wiec tez bedzie problem... zawsze cos Mam pytanko czy moze dziewczynki cwiczycie czy tylko dietkujecie bo tak mi sie nie chce wskoczyn na rowerek epileptyczny ze masakra nogi mnie bola od samego patrzenia a co dopiero zaczac pedalowac buuuu twinsplus1 wygladasz rewelacyjnie!!!!! Pozazdroscic wynikow Uciekam bo chce sernik upiec jutro kolezanka wpada na plotki musze ja czyms zaskoczyc ze dieta to nie koniec swiata z przyjemnosciami oby wyszedlo ostatnio robilam kapuczino i nie dobre ale troszke zjadlam Hmmm co ja jeszcze mialam... A no juz wiem pytam kolezanki z uk jakiego slodzika uzywacie bo jestem jakas zagubiona i jakie produkty gdzie kupujecie??? Postaram sie zajrzec wieczorkiem i troche nadrobic milego popoludnia ja ide pichcic |
|
|
|
#4327 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś miałam spine z lekarka ginekolożką z którą pracuję...byłam zajęta a ta mnie woła i woła, więc ja hamsko odpowiedziałam: zaraz...zajęta jestem...i takie inne (były także błyskawice w mym ślicznym, niebieskim oku posłane w jej kierunku
Jestem wręcz dumna z siebie
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-22 o 17:19 |
|
|
|
#4328 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dasz radę!!tak Twoja wypowiedź zniknęła w tłumie, a tu jest powód do dumy i do oklasków!! gratuluję!!Cytat:
Reserved fajny sklep, tutaj wszystkie Polki narzekają, że nie ma w Niemczech a takie dobre ubrania mają Szykuj sobie jedzonko do pracy, klipsuj, uśmiechaj się i będzie dobrze no i przyszlość z Twoim TŻ ![]() super wynik ![]() Cytat:
wracaj do grzecznego dukania!!ehh przykro mi takie rzeczy czytać Jeszcze się będzie martwił, że za dużo schudłaś! Dasz radę, pokażesz mu, że stać Cię na szczupłą sylwetkę, że jego docinki Ciebie nie ruszają!!jak gizele ![]()
|
||||
|
|
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewuszki!
buuuu.... zjadłam gumę mambę i kilka chipsów.Nawet nie wchodze na age bo sie boje... nie chce zobaczyc wzrostu. A było już tak ładnie w ciągu 10 dni włącznie z uderzeniówką schudlam 4,6kg ehh noale cóż lecę dalej... Jeszcze do zgubienia 10 kg no może 8 to sie zobaczy I małe pytanko: używa któraś z Was mleka w proszku? jeśli tak to proszę o nazwę, cenę i gdzie można kupić z góry dziękuję![]() Nie było mnie tylko kilka dni a tu już tyle kilogramów mniej na forum VBuzioleV |
|
|
|
#4330 |
|
Raczkowanie
|
HEJ
ja Dukana zaczelam stosowac od Marca.....łacznie -19kilo.....ostatnio wrocilam do normalnego zywiecnia ale jem mniej niz kiedys zdazami sie pizza czy chipsy...i mozna to jest ale nie czesto i w malych ilosciach oczywiscie stosuje nadalpewne zelazne zasady jak np nie jem na codzien ziemniakow z miesem itp poprawila mi sie przemiana materiii i wreszcie nosze moje kochane ,,S" a nosilam ,,XL".. Wklejam foto i miejscie dziewczyny motywacje bo warto ;] ps.na moich starch wieszakach widac jaka bylam gruba ![]() teraz mam kobiece kształty..wciecie w talii...chcialabymmiec smuklejsze nogi ale juz nie bede narzekala bo wreszcie moge zalozyc spodniczke ;]
|
#4331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiek; 23 wzrost;170 CEL;60-62 po wielu nieudanych próbach walczęEdytowane przez dulcia88 Czas edycji: 2010-09-22 o 17:58 |
|
|
|
|
#4332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O matulko ty masz grube nogiiiiiiii!!!!!! Gdzie pokaz mi prosze gdzie bo ja jakos nie moge dostrzec , daj mi prosze lupe albo pokarz palcem a moze to szkla mnie zawodza nie nie dam rady GRUBE NOGI ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Ups sorry smuklejsze chcesz miec... zle zrozumialm to i tak w dalszym ciagu nie moge zrozumiec To w takim razie moje nogi to balerony A wsumie nie uwazalam ze jest tak zle kurcze chyba ktos mi dal do zrozumienia ze trzeba nogi ćwiczyc a ja tam nie mam ochoty SMUKLEJSZE... nie dam rady padam... A serniczek jest juz w piekarniku oby dalo rade go zjesc bo jka nie to lipa... |
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę. Przpeis na makaron i dwa przepisy na sos: jeden boloński, a drugi z bazylią w ktorym polecająą go do bakłażaronu (ojej, jaka nazwe wymysliłam xD)
|
|
#4334 |
|
Raczkowanie
|
beticzek fotki sa mega
bardzo motywujace zycze utrzymania wagi ![]() dulcia uzywam tego samego mleka kupuje je w Piotrze i Pawle |
|
|
|
#4335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję!!! jesteś teraz naprawdę chudzinka i nic Ci nie potrzeba zrzucać ani wyszczuplać widać, że musiałaś dużo pracy włożyć, ale opłacało się!
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4337 |
|
Raczkowanie
|
bo ja mam kształty jak Beyonce i mam dosc masywne udko i lydke..i czesto mialam problem ze spodniami ..;/ bo jestem waskaw pasie i mam duza roznice miedz pasem a biodrami...
no ale wracajac do tematu warto sie odchudzic!!! ja nabralam mega pewnosci siebie i bardziej w siebie wierze i czje sie atrakcyjna kobieta!teraz moge smialo powiedziec ze faceci sie za mna ogladaja i sprawia mi to radoche.. pozatym uwierzylam ze chcec to moc i trzymam za wszystkich kciuki ;]
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4339 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja - sto lat babeczko życzę Ci wszystkiego naj naj ... Cytat:
nie no ciesze się tylko znowu na odwrót mam taka mała odskocznia statystyczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję teraz już tylko lepiej będą leżały Cytat:
Rumcia wyglądasz super i taki efekt kobieto czego tu się wstydzić - super !Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Lesia gratuluje pracki -
|
|
#4340 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zebys wiedziala ze tak! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do produktow to tutaj znajdziesz info: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20359777Cytat:
swietnie wygladsz, niesamowity szczypior z Ciebie wygladsz bardzo szczuplo, tez bym tak chciala
|
|
#4341 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i smacznego.Cytat:
Doczytaj dokładnie książkę i pierwszy post tego wątku - to ważne dla Ciebie żebyś sobie krzywdy nie zrobiła. Mam nadzieję, że Twoja stanowczo za długa uderzeniówka nie narobiła Ci zastoju teraz... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Od razu człowiek grzecznieje i duka bezgrzesznie
|
||||||
|
|
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziewczyny
![]() ja mam 2 pytania pierwsze czy na tej diecie jakos jednak trzeba sie ograniczac? nie ma takiej opcji zeby jesc za duzo (dozowlonych produktow oczywiscie)? drugie czy mozna isc systemem 5/4 ? w sensie 5 dni protein cztery dni protein + warzywa? czy jednak najlepiej opcja 5/5?
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj, jeżeli chodzi o grupę produktów dozwolonych to nie trzeba się ograniczać - ja osobiście jem tyle ile mogę w siebie wcisnąć no kolacja zawsze czysto białkowa nawet jak głodna nie jestem to jem ... zauważyłam że wtedy zawsze rano jest spadeczek nie doprowadzam się do stanu by czuć głód ![]() dziewczyny idą różnymi trybami ja trzymam się 5/5 i sobie chwalę pozdrawiam
|
|
#4344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4345 | ||
|
Wtajemniczenie
|
w takim razie ja też zrobię 5/5 i nie będę już mieszać
no właśnie bałam się, że zjadłam dziś za dużo mimo, że było bez żadnego grzechu,ale może po prostu twaróg mnie tak zapchał i dlatego mam takie wrażenie ![]() tak w ogóle to mam na imię Patrycja i mam 21 lat ![]() upiekłam właśnie senik i bułeczki więc jutro będą bułeczki z szynką i jakmiś warzywkiem na śniadanie a sernika na 2 śniadanie, zapakuję sobie do pracy ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
a żadnego jogurtu,kefiru ani maślanki dziś nie było z nabiału to tylko ser biały i serek homo
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
twinsplus1 ojejku ślicznie dziekuje pomoglas mi i to bardzo tzn ze ja te wszystkie produkty mialam pod nosem eh... przez corke nie mam okazji latać po sklepach tylko do Asdy i z powrotem bo taka trzylatka to potrafi... w kogo to sie wdalo....
No nic serniczek stygnie dzisiaj nici z proby ale za to jutro na pewno sobie skubne a co mi tam pieklam to probowac tez musze na gosci do jutra nie bede czekac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- A tak sobie dzisiaj pomyslalm czy moze by tak do kawki zamiast mleka dodac danonki 0% o smaku waniliwym? Probowal ktoś?? |
|
|
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
Beticzek gratuluję!!super figurka
|
|
|
|
#4348 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a gdzie to cudo kupilas? w polskim sklepie? aaaa i jeszcze jedno pytanko: a skad jestes? jesli juz zadawalam to sorki, ale nie ma sz avatarka i trudno mi skojarzyc po nicku ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
ja moich nie zabieram juz na zakupy, nie da sie po prostu, wpadaja do sklepu i zaczyna sie dziki gaj
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt danonki sa super nie zdrowe dla dzieci, bo maja kuoe cukru niepotrzebnego i nie wiadomo co jeszcze, ale jeszcze chyba tak bardzo dzieci nie truja zeby im dawac produkty light nie mam pojecia skad to wytrzasnelas-------------------------- czesc dziewczyny (rodzynki? są tu jakies? )a ja tylko na chwile wpadlam, odmeldowac sie ze 3 faza zakonczona podczas dwoch wiosennych podejsc to tak dla przypomnienia pierwsza dieta - maj 2009-sierpien 2009 - start 75 - koniec 62 kg, nie za dobrze utrwalone, 6 kilo wrocilo druga dieta 15 luty-8 czerwca - 68 kg - 58 kg - wspolnie na forum udalo mi sie bezgrzesnie calkowicie przebrnac ta diete cel doktorka osiagniety na 3 fazie polecialo jeszcze 3 kg, pokazalam doktorkowi jezyk od polowy 3 fazy zaczelam jesc jak na 4 fazie, bo waga spadala i udalo mi sie ustabilizowac na poziomie 55-56 kg waga po wzroscie sama po 2 dniach wraca do siebie ![]() uzywam cukru trzcinowego, slodzika sporadycznie - do kawy, i nabialu go daje 4 faza chyba bedzie podobna, bo nie mam potrzeby wprowadzac nie wiadomo czego do diety, odzywiam sie zdrowo, nie jem fast foodow, tluszczy trans, slodycze sama sobie robie - z mniej kalorycznych produktow ale na bialko patrzec nie moge i prawie w ogole go nie jem ![]() nigdy nie mialam takie wagi i takich wymiarow ciuche z gimnazjum i liceum z tylka mi spadaja pewnie wiekszosc jest przerazona swoim biustem, ktory na diecie flaczeje - konczac diete byla masakra, puste obwisle flaczki, ze sie plakac chcialo, ale z czasem sie sliznie wypelnil i ujedril i wyglada prawie ze sztuczy, tylko ze nie robia takich malych sylikonow mam rozmiar 65D, kiedys 75B - nie mierzylam sie tam bo nie potrafie ![]() spodnie mam 27/32 udo chyba 50 cm 172 cm wzrostu nie mierzylam sie wiec nie wiem jak obwody polecialy, ale polecialy bardzo kiedys bylam gruszka teraz jestem nie wiem co, bo wszedzie wąska i zero cellulitu
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

walczę
)... 

Ja raz musiałam zmienić pracę, bo nie mogłam już wytrzymać psychicznie z szefem wrrr Ale na szczęście potem trafiło mi się na świetną szefową 

dasz radę!!
gratuluję!!

Dużo zdrowia, szczęścia , radości, miłości, pieniędzy i dalszej utraty zbędnych kg! 

wygladsz bardzo szczuplo, tez bym tak chciala 
fakt danonki sa super nie zdrowe dla dzieci, bo maja kuoe cukru niepotrzebnego i nie wiadomo co jeszcze, ale jeszcze chyba tak bardzo dzieci nie truja zeby im dawac produkty light