|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
[QUOTE=Magician;22228813]
mam implant pod miesien, z tego tez powodu nie cwicze na slowni bo nadmierne podnoszenie skutkuje bolem w mostku, dokladnie na srodku pomiedzy piersiami (tak po 2-3 miesiacach intensywnych cwiczen), zostal mi basen na gorne miesnie Hej Magician Ja tez mam pod miesien i bez problemu cwicze na silowni , przy zadnym z cw. nie czuje bolu w mostku. Mysle , ze silikony nie przeszkadzaja w cw. na silowni.
|
#6662 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Hey hey
Cytat:
Byłam w albumiku ... jest bosko ![]() No, a ja kochana tak sobie zupełnie przez mały przypadek zorganizowalam miesięczny wypoczynek. Mialo być 3 tyg we wrześniu (tak właściwie normalnie powinnam juz od 15.09 stękać, że boli, albo i nie ), no, ale tak jakoś wyszło, ze trza było przełozyć, no i wypadło na grudzień, a jako, że firma moja pracuje do Wigilii, a potem dopiero po N.Roku, no to dodatkowy tydzień jakoś tak samo się zorganizował ![]() Przy okazji cieszę się, bo nie byłam dwa lata na Świętach w domu, więc takie 2w1 ![]() Mam nadzieję, że pocierpię przez max 2 tyg, a potem mam zamiar polatać z tyłkiem po znajomych ![]() No chyba, ze jak nasze kochane Cyborgi, popędzę w objazd już po jakiś 3,4 dniach (oby!!!)Buziam kochana Cytat:
Byłam, widziałam i smary się szykują ![]() Jest super i nie narzekaj Trzymaj się cieplutko Cytat:
No pewnie, ze byłam i podziwialam Cudnie jest kochana Ogromnie raz jeszcze gratuluję ![]() No i oczywiście cmokam Cytat:
No jak dla mnie jesteś skarbnicą wiedzy ![]() Ja mam pytanko, bo nie wiem czy przeoczyłam : jakiej wielkości wkładki masz?? Chyba pisałaś, że nie wiesz, że coś tam masz napisane na karcie z kliniki, ale nie bardzo jesteś pewna... Tak?? Szzzzzkodaaa byłaby ogromna Masz może albumik?? Można zobaczyc Twoje 6 letnie skarby?? Wysyłam zaproszonko jak jeszcze jednak nie ma co podziwiać, to może zachęcę Cię w ten sposób?? Pochwal się I mam jeszcze jedno pytanie, ale nie ostatnie Jak sytuacja przedstawia się z leżeniem na brzuchu?? Odczuwasz jakiś dyskomfort, czy to trwalo tylko do danego czasu, a potem cudnie i bez problemu?? A może jeszcze jedno... ![]() czy mozesz określić po jakim czasie zrobiły się takie Twoje?? dziewczynki piszą, ze już po roku cycuchy są takie 'od zawsze', a nawet wcześniej. Jest jakas różnica jeszcze później?? Dziękuję Ci z góry bardzo i pozdrawiam mocno A jak u Was kochane z lezeniem na brzuchu?? Macie jakieś problemy z tym czy nie??? Cytat:
Czytalam i powiem Ci tak, gada może i dobrze w tym wywiadzie, ale to byłoby na tyle Cytat:
Za odliczanko chwała Ci ![]() No i powiem Ci, że rację masz - czas zasuwa!!!!!! Kejsiii, słyszysz??????
|
|
#6663 |
|
Wtajemniczenie
|
Na brzuchu ja śpię itp a nie można
??? Uwielbiam leżeć na brzuchu, one mnie chyba miło amortyzują
|
#6664 |
|
Raczkowanie
|
Jest dobry, ale trochę babrania z nim. Ja osobiście wolę plastry
|
|
#6665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6666 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez Zaczelam w 6 mc po operacji i spie tak codziennie. Nic nie uwiera, nic nieprzeszkadza. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Witajcie Listopadziki Jak tam dzidzia ? Ciotki klotki czekaja na forumowe malenstwo. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-23 o 12:31 |
||
|
|
|
#6667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6669 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane dziś moja kolej
23/09/2010 Kwianna 05.10 12 dni ![]() Madzienka 07.10 14 dni ![]() BabyB 14.10 21 dni ![]() Syllwia82 20.10 27 dni ![]() Laloona 02.11 40 dni ![]() Miliqqq 05.11 43 dni Dragon 26.11 64 dni ![]() Pink 06.12 74 dni ![]() Magera 08.12 76 dni ![]() Kejsiii 14.12 82 dni Dziewczyny co się dzieje ze nasza lista wcale się nie wydłuża i ja ciągle na szarym końcu
|
#6670 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.mmastation.pl/news-maciej...ionpl,625.html no to dziewczynki w lutym następne emocje, będzie na co (kogo) popatrzeć
![]() No właśnie coś nam się ta lista nie wydłuża
|
#6671 | ||||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- to sie okaze ![]() Cytat:
![]() a z tego mojego certifikatu co mi doktor dal po op (to jest jednoczesnie moja dozywotnia gwarancja) to wynika (doczytalam Wasze posty) ze mam 320 i 315 (wybaczcie nie pamietam ktora ktora, pisze z pracy wiec nie mam tego pod reka), wyjsciowki mialam jak niektore kolezanki - plaska deska, chcialam B ale mama i maz tak niezaleznie od siebie powiedzieli ze jak juz robie to C, pozniej doktor sam na konsultacji powiedzial ze jestem dobry material na klasyczny zabieg - 2 numery spokojnie sie zmieszcza i beda wygladac naturalnie, przy mojej budowie wygladaja na spore, moge rowniez kupic stanik 70D i bedzie pasowal, generalnie mam dwa style ubierania: do pracy i wtedy biust choc widac ze jest nie wyglada na duzy i po pracy: ubranie obcislej koszulki powoduje ze wygladaja sporawo (po mamie mam cienka talie i okragle biodra) Cytat:
albumu nie mam, zaloze w weekend, niestety wyjsciowek nie mam bo 6 lat temu nie bylo telefonow z aparatami i cyfrowek ogolnie dostepnych i nie widzialam ze trafie kiedys na wizaz Cytat:
) wiec to nie byl problem, a lezenie takie do opalania, ogladania TV to chyba tak po pol roku sie odwazylam, szczegolnie nie przepadam za ta pozycja ale nie sprawia problemu, wykonywanie cwiczen w lezeniu na brzuchu rowniez nie jest problememCytat:
Cytat:
|
|
#6672 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
dodalas mi otuchy ze wszystko moze być normalnie i tak fajnie i szczerze to napisalas i zazdroszcze (oczywiscie w pozytwnym sensie meża )) trzymam kciuki za Cibie i Twoje cycyszkiwielkie dzieki za takie wpisy )
|
|
|
|
|
#6673 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nawet jak obudzilam sie po op obolala i nawet nie moglam uniesc sie 1cm nad lozko bo ramiona nie potrafily utrzymac ciezaru (w koncu miesien odpowiedzialny za to byl przeciety) to i tak ani razu nie jeknelam, ja juz wtedy uwielbialam to co bylo pod bandazema co do meza: swieta prawda, pare razy powtarzal ze dla niego nic nie musze zmieniac (nie musial mowic, jego zachowanie i tak juz wczesniej mi powiedzialo ze akceptuje mnie w 100% i wszystko mu sie podoba) jednak jesli chce bardzo op to on mnie wspiera i obiema rekami pod wszystkim sie podpisuje Kashanti pozwolilam sobie obejrzec albumik, masz piekne piersi, zebys Ty wtedy moje widziala - mialam rozszerzone sutki i obwodki do maksimum i wygladalo to srednio (minelo pare miesiecy i mam znow male jak mialam i sutki i obwodki), i moje to dopiero byly pilki, mialam wrazenie ze zaraz mi na brode wejda, dlatego przez miesiac czy 1.5 dzielnie walczylam z pasem, w dzien staralam sie ciasniej ale na noc nie dawalam rady i bylo luzniej, i powiem szczerze ze wcale nie wygladaja sztucznie na zdjeciach, tylko plastry o tym informuja edit: i jeszcze jedno do dziewczyn ktore czekaja lub mysla o zrobieniu, operacja nic nie zmienila w moim zwiazku, maz jest dokladnie taki sam jak byl w zachowaniu i to kazdym (seks zawsze byl swietny), to ja zmienilam sie po op, stalam sie pewna siebie (choc wydawalo mi sie ze nigdy to nie byl moj problem) i nagle wszystko stalo sie dla mnie mozliwe, no oczywiscie szal z ciuchami byl totalny, maz powiedzial ze troche sie bal ze mi sie w glowie przewroci ale nic nie mowil bo nie chcial mi psuc radosci
12 listopada 2004/Szczecin dr Maciej Pastucha Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-23 o 13:33 |
|
|
|
|
#6674 |
|
Rozeznanie
|
A co z was takie ranne ptaszki???
wieczornych zmian nie ma??? ![]() :pal a:![]() magerka - wysle ci tego linka dzis wieczorkiem kejsiii - spokojnie jeszcze moze ktos sie dopisze...oststnia byla Sylwia happy - listopadzia, pysia, kejtiga - czesc laseczki samiii, maceratka, Mya - gdzie jestescie??? magician - koniecznie wstaw w weekend fotki chciala bym zobaczyc ja wygladaja ![]() dragon - bedzie dobrze spokojnie zobaczysz...nie boj nic... seela - buzka... ![]() Ja rozumiem ,ze nie macie czasu, ale dzis wieczorne posiedzenie i wszyscy liste maja podpisac.... ![]() : pala:Co tu sie dzieje gdzie nasza Maceratka sie podziewa...i jej cudne posty??? no tego nie rozumiem... a sis magerka i happy co jest kobitki??? Rozumiem Listopadzie bo senna i zmeczona czasem brak weny i czasu...a Mya gdzie nasza krolewna jest??? tu krasnalki czekaja.... Zadalam wiele pytan i tylko seela mi odpowiedziala...oj minusa macie ![]() wszystkie laseczki na zlot Jak nie to baty ![]() to juz was nie ominie...o nie!!!!!!!
|
|
#6675 | |
|
|
Cytat:
)) jaki on jest w obyciu ??? nie drzalas kiedy obok niego stalas )))
|
|
|
|
|
#6676 | |
|
|
Cytat:
))i tak zawsze najwiekszy problem mialam z nogami i pupa wiec stepper w sam raz. wiekszy problem z ramionami...dotad cwiczylam z hantlami, ale nie chce nic ryzykowac teraz ...dopiero niecale 3 tygodnie od zabiegu... i tak nie moge za dlugo steppowac bo ruszaja sie przy tym miesnie brzucha wiec i troche klatka i czasem boli ale wtedy od razu przestaje... |
|
|
|
|
#6677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Atak w ogóle, to jak wam się podoba mój avek? Hy? Bo mnie bardzo Tak bym mogła wyglądać hi hi Dodałam kilka zdjęć laski
|
|
|
#6678 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w sobotę minie tydzień od operacji i mam problem bo miałam mieć ściągnięte szwy w niedzielę, ale klinika zamknięta do wyboru mam piątek lub wtorek.
Dzwonię do doktora i pytam czy w piątek to nie za wcześnie, żeby mi implanty dołem nie wyleciały A on mi to proszę we wtorek ![]() A ja czy to nie za późno? ![]() Zaczął się śmiać że nie, ale boję się że będzie mi ropieć bo to będzie 10dzień. ![]() W poniedziałek nie mogę jechać bo mój ma szkolenie ![]() No i sama teraz nie wiem kiedy. A wy w jaki dzień ściągałyście? Mam pod-piersiowe cięcie. No i nadal mam chole*nie tkliwy lewy sutek, sterczy jak szalony przez stanik i bluzkę go widać ![]() Prawego nie czuję wcale ![]() I coś jakby mi się lekko zbliżyły do siebie A może mi się zdaje...... ![]() Porobię z 7dzień po zabiegu będzie porównanie
|
#6679 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam od Pani Dr uspokoiła mnie... powiedziała, że piersi mam "książkowe", ze mam trochę poczekać to opadną bo szczuplutka jestem i mięśnie ściskają bardzo... wczoraj pierwszą kąpiel miałam z nimi i zdjęłam opatrunki.... od razu zaczeły mniej boleć... okazało się , że to co mnie tak bolało to plastry... uciskały mnie bardzo.... zdjęłam i dziś po nocy cudownie... ściągnięte miałam dziś szwy.... i w ich miejsce mam plasterki... piersi mam tak strasznie delikatne.... tzn. skórę... ze ała ale oglądałam się w lustrze z każdej strony i jest już niebo lepiej.... a w ubraniu z dekoltem.... cudo.... ![]() tak więc po chwili grozy, łez i histerii znowu jestem stabilna emocjonalnie:P:P:P zobaczymy co dalej będzie... dziękuję Wam ślicznie za słowa otuchy !!!!!!! Jesteście wielkie!!!!
|
|
#6680 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mialam inna historie, jak pisalam jechalam 700 km na operacje ale po tygodniu nie bylo mowy jechac jeszcze raz na sciagniecie szwow, lekarz powiedzial ze moze mi to zrobic jakikolwiek chirurg, nawet lekarz ogolny, mieszkalam wtedy w katowicach, ale nadal zameldowanie mialam u rodzicow (wiecie te papierki admistracyjne ) i do lekarza chodzilam w rodzinnym miescie, nie mialam wtedy auta, maz daleko w sensie wtedy jeszcze nie maz i mialam ograniczone poruszanie sie a juz mialam 3 dni po czasie jak szwy powinny byc wyjete, poszlam na pogotowie i wyobrazcie sobie ze nie chcieli mnie przyjac, chcialam nawet zaplacic jak za prywatny zabieg i nic, tak sie wkurzylam (i poplakalam wracajac z powrotem) ze jak weszlam do domu to napilam sie setki i sobie sama sciagnelam, potem zadzwonilam do jeszcze-nie-meza i zbluz.... blotem slownym pogotowie w katowicach, zero pomocy, zero podpowiedzi a ja mieszkalam tam krotko i nie mialam pojecia gdzie, co i jakpiersi maja sie dobrze, nie zauwazyly ze to nie specjalista sciagnal szwy tak wiec jesli nic sie nie dzieje, nie masz zaczerwienien, nie leci ropa to spokojnie mozesz zaczekac (ale niech kolezanki sie tez wypowiedza bo jak ja tak tu czytam to wychodzi ze mialam wiecej szczescia niz rozumu z ta op
12 listopada 2004/Szczecin dr Maciej Pastucha Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-23 o 15:04 |
|
|
|
|
#6681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo zwyczajnie nie znalazłam czasu wcześniej, ale lekarz o tym wiedział i używali do tego skalpela Naprawdę nie ma się czego bać. Wyobrażałam sobie różne rzeczy, że to wrośnie i w ogóle, ale bez paniki są gorsze rzeczy, np dreny....
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-09-23 o 15:09 |
|
|
|
|
#6682 | |
|
Raczkowanie
|
No to mnie uspokoiłyście
A i dodałam aktualne zdjęcia, zapraszam do oglądania ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Nie no jesteś niesamowita Twardziel z ciebie Ja bym nie dała rady
|
|
#6683 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Dziś ostatni dzień noszę ten śmieszny pas z elastycznego bandażu Ale wychodzę na kolację ze znajomym więc ściągnę go szybciej mam stanik D jest taki troszkę lekko przyciasny jak wyjełam te druty z niego, ale muszę go założyć, bo przez ten sportowy od Dr-ka sutki mi widac i śmiesznie wyglądałabym na tej kolacji...kolega to chyba nie patrzalby mi sie w oczy ale na te sterczące sutki hihi na 3 godz go ściągnę mam nadzieje, że nic zlego się nie stanie z moimi cycuchami?Aha pod blizny położyłam watkę, żeby czasem mnie nic nie obtarło...
Edytowane przez natasha293 Czas edycji: 2010-09-23 o 15:43 |
|
|
|
#6684 |
|
Przyczajenie
|
dlatego na dowage walnelam setke choc nie lubie wodki
no i ketanol ale to tylko dlatego ze nie wiedzialam czy mnie to bedzie bolec, nie bolalo, bylo cos jak delikatne swedzenie, z jednej strony chyba w lewym sobie troche ranki naderwalam, w sumie i lekarzowi moglo sie tak trafic ale ja wtedy bylam tak rozzalona ze nawygrazalam sie myslowo i slownie sama do siebie na tego a l la lekarza i pielegniarki z pogotowia, w kazdym razie tam gdzie sie to naderwalo bardziej widac blizne, ale ja w tej chwili nawet nie pamietam ktora to byla piers, ja poprostu blizn nie zauwazam, dla mnie nie istnieja
12 listopada 2004/Szczecin dr Maciej Pastucha Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-23 o 16:11 |
|
|
|
#6685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak Twoje piersiątka wyglądają po 6 latkach Mam nadzieje, że blizn aż tak nie będzie widać i mój przyszły połówek nawet się nie skapnie oby ![]() ![]() Oczywiscie jak już taki przyszły sie znajdzie hihi
|
|
#6686 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- w weekendzik wstawie, ale powiem szczerze raczej nie wierze ze sie nie skapnie, w dotyku piersi sa jednak inne, ale jesli to bedzie ten jedyny The One to naprawde nie ma znaczenia czy sie kapnie czy nie
|
|
#6687 |
|
Wtajemniczenie
|
akurat najman jest b sympatyczny
|
#6688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to życzę udanej kolacji ![]() A co do sterczących sutków to fakt, nie da się na nie nie patrzeć ja dotykałam 660hp i nic nie czułam, a porównanie miałam ze swoimi skórkami
|
|
#6689 |
|
Przyczajenie
|
Natasha293 obejrzalam albumiki, piekna robota, szczerze mowiac to Twoje wyjsciowki nie byly takie zle, jaki nosilas rozmiar przed op? bo ja to mialam kompletna deche ( minus AA)
)) to schudlam do 47 kg (wzrost169) i stracilam nawet ta prawie zupelna deske, pozniej wrocilam do normy ale w miejscu zupelnej deski zostala zupelna deska
12 listopada 2004/Szczecin dr Maciej Pastucha Edytowane przez Magician Czas edycji: 2010-09-23 o 18:18 |
|
|
|
#6690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm....znam to ![]() Przed ciążami miałam "70DD" znajdę fotki to wstawię A po pierwszej już zostało "B" ![]() Po ostatniej to nawet nie wiedziałam w którym miejscu dokładnie się zaczynał mój biuścik a w którym kończył Dosłownie klata jak u pirata
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

), no, ale tak jakoś wyszło, ze trza było przełozyć, no i wypadło na grudzień, a jako, że firma moja pracuje do Wigilii, a potem dopiero po N.Roku, no to dodatkowy tydzień jakoś tak samo się zorganizował 

(oby!!!)
Pochwal się
??? Uwielbiam leżeć na brzuchu, one mnie chyba miło amortyzują

) wiec to nie byl problem, a lezenie takie do opalania, ogladania TV to chyba tak po pol roku sie odwazylam, szczegolnie nie przepadam za ta pozycja ale nie sprawia problemu, wykonywanie cwiczen w lezeniu na brzuchu rowniez nie jest problemem

) choc raczej zawsze nosilam rozmiar 8 (polski 36), nie trwalo to dlugo (2-3 miesiace) ale skutecznie zrobilo kamuflaz dla piersi
:pal a:
Jak nie to baty 

piersi mam tak strasznie delikatne.... tzn. skórę... ze ała