Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 21:19   #3451
_Remedios
Zadomowienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Heloł... żyję, ale mam się niedobrze chora jestem co tam u Was...??? muszę ponadrabiać... buzka

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Nie wiem. Tak kiedyś ktoś mówił że "osiwiał w jedną noc" ale nie wierzyłam, póki się nie przekonałam na wujaszku. Wyglądał rano jakby się przefarbował na siwo.
Niewiarygodne aż.
mój dziadek też za młodu "osiwiał w jedną noc"w sytuacji megastresowej...
Stary 2010-09-22, 21:21   #3452
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

A ja pijam tą truciznę jakieś używki człowiek musi mieć w życiu
Kawy nie pijesz, alko nie pijesz, to jakiś inny nałóg musisz mieć

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ale co z moim TŻtem, on jest najmniej zestresowanym człowiekiem jakiego znam. Mam nadzieję, że to tylko parę włosków.
Niektórzy od urodzenia mają kilka siwych włosów
Stary 2010-09-22, 21:24   #3453
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Niektórzy od urodzenia mają kilka siwych włosów
Wiem, wiem, ale mu się właśnie niedawno parę siwych pokazało. Aż tak go chyba nie denerwuję.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Heloł... żyję, ale mam się niedobrze chora jestem co tam u Was...??? muszę ponadrabiać... buzka

mój dziadek też za młodu "osiwiał w jedną noc"w sytuacji megastresowej...
Ojj biedna, obyś szybko nam wyzdrowiała.
Stary 2010-09-22, 21:30   #3454
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Dostałam stresa... 4 miesiące i 7 dni do ślubu i NIC nie jest załatwione.
Nawet w kościele data nie zaklepana - myślałam, że wczoraj to jedno będzie załatwione i d... blada
dasz rade bedzie dobrze nic sie nie martw, zdazycie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ayrine, Arrakis zdjęcia są superrrrrr.....
ciesze sie, ze sie podobaja

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
jezus maria dziewczyny jeszcze tylko 9 dni ja sie boje!!!!!!!!!!!!!!!
nie boj sie - my sie postresujemy za ciebie wiec ty juz nie musisz (mama mi tak zawsze przed egzaminami mowila, ze mam sie nie stresowac, bo ona sie za mnie bedzie stresowac, wiec ja juz nie musze )

a ja pol godziny temu z pracy wrocilam
Stary 2010-09-22, 21:32   #3455
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ja siwiałam jak miałam się dostać do liceum i wtedy zaczęłam łysieć ze stresu z testu dostałam 80/100 co jest fajnym wynikiem ale do gimnazjum chodziłam do prywatnego i jak się dowiedzieli kto chce iść do innego liceum niż ich to nagle dziwnie spadały ludziom oceny i musiała mnie za uszy wyciągać do liceum mama koleżanki która tam pracuje.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:38   #3456
elena_100
Wtajemniczenie

Idę spać. Dobranoc

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:45   #3457
201608251020
Konto usunięte

A mnie teraz powiedział tyle słodkości TŻ na gg że aż...

"wszystko co robiłem w życiu, robiłem dla Ciebie, mimo że jeszcze Cię nie znałem - kształtowałem swoją osobę z myślą o Tobie"
"najdziwniejsze jest to, że jak podrywałem jakieś tam dziewczyny to miałem przeświadczenie że jestem najlepszy. Przy Tobie nie potrzebuję się tak czuć. W zasadzie ja nie musze się czuć w ogóle - najważniejsze żeby Tobie było dobrze"
a teraz mi jeszcze na dobranoc napisał 2 smsy sam z siebie!
Że kocha mnie za to jak na niego patrzę... i że jestem NAJ ( ) i brakuje mu mnie ...

KOCHAM GOO
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 21:49   #3458
Gleniusia
Zakorzenienie

Hejka

Mam już plan, super mi się ułożyło, żadne ćwiczenia jak na razie się nie nakładają, a dodatkowo mimo dwóch kierunków mam calutki, piękny wolny piątek, a w czwartki tylko jeden wykład i co 2 tyg ćwiczenia jaaa ale się cieszę

lecę nadrabiać, ciao!
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 21:52   #3459
201608251020
Konto usunięte

Gleniusia ja też chcę plan
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:11   #3460
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
kobieto cola to jest normalnie trucizna w płynie Ja już 2gi miesiąc jej nie piję i aż się lepiej czuję! Przede wszystkim nie mam ciągłego kwaskowatego posmaku w ustach i nie mam wydętego brzuszka. A zęby też lepsze
oj, pofolgowałam sobie w wakacje, wrócę do Wrocka na studia to już mnie nie będzie stać na taki luksus =p

przeraziłyście mnie tymi cenami wybielania
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:26   #3461
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
Ayrine is back

kto chciał efekty sesji z Arrakis, niech kliknie na link w mojej sygnaturce, wrzuciłam te - ofc według mnie - najlepsze (ja chcę jeszcze raz! tylko już gdzieś, gdzie nie będzie takich perypetii z dojazdem xD)

a poza tym właśnie zdycham, okres mi się spóźnia już 2 tygodnie i chyba dopiero teraz coś drgnie bo brzuch mnie boli tak jakby mi ktoś jajniki skręcał >_>
Ayrine, Arrakis - super sesja bardzo mi się podoba stylizacja i w ogóle klimat zdjęć...miodzio!
Ayrine nie jestem jakimś znawcą, ale bardzo mi się podobają Twoje fotki Szkoda, że nie mieszkam bliżej, to bym Cię wykorzystała () jako osobistego fotografa

Cytat:
Dostałam stresa... 4 miesiące i 7 dni do ślubu i NIC nie jest załatwione.
Nawet w kościele data nie zaklepana - myślałam, że wczoraj to jedno będzie załatwione i d... blada
Dacie radę! Jak to w piosence było: "...no panika, lepiej chodź tu na bacika" (aż się zaczęłam gibać przed kompem - zły znak)

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
jezus maria dziewczyny jeszcze tylko 9 dni ja sie boje!!!!!!!!!!!!!!!
aaaa!!! to Ty się zrelaksuj, a ja się będę bała za Ciebie, co Ty na to? i nie marudź, żeś blada, bo będziesz najśliczniejszą panną młodą...na pewno wszystko się uda i za 9 dni będziesz już szczęśliwą żoneczką a ja oczywiście zazdraszczam

Cytat:
TŻ pracuje codziennie, mieszka zupełnie w innej części miasta - nie możemy polować na proboszcza nie wiedząc gdzie i kiedy można go znaleźć ale według strony internetowej mojej parafii proboszcz bywa w biurze, więc tylko muszę ustalić kiedy.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Zamień się
normalnie polowanie na proboszcza...trzeba jakąś zasadzkę zrobić, np. po mszy jak go zdybiecie gdzieś pod kościołem to już się nie wywinie i od razu termin zaklepie będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
nie daj się choróbskom, z buta je!

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Gleniusia ja też chcę plan
czary-mary, hokus-pokus...jutro dostaniesz plan wróżka Dominika Ci to mówi i wyluzuj poślady, panikaro
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 22:28   #3462
skimos
Zakorzenienie

Paollino sweet
Claris będzie dobrze

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:29   #3463
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Nie dostałam L4 więc muszę jutro iść do pracy a wcale nie mam ochoty po awaturze bez powodu, która dziś szef urządził. Marzę o weekendzie by wreszcie się wygrzać, wyspać, wypocząć. Spadam spać. Dobrej nocy wszystkim

Edit: Claris nie opalaj się, proszę. Znajoma poszła się upięknić przed ślubem i zrobiła sobie palanie natryskowe. wyszło plamiasto i nienaturalie, potem nos cytryną szorowała. Niekombinuje się z takimi rzeczami przed ślubem.

Ja nie chcę planu. JA chce zeby ten piep... usos zaczął mi działać bo nadal nie mogę zapłacić za studia. Nie mogę też wybrać sposobu płatności a jak sie z tym spóźnie to muszę wplacic za cały rok a ja w żadnen sposób tej kasy nie będę miec. Mówię, gorszego burdelu to na żadnych studiach nie widziałam.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-09-22 o 22:33
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:32   #3464
raingirl
Zakorzenienie

Claris Ty nie panikuj, ja się podenerwuję za Ciebie normalnie mi się taki stres włączył, że nie wiem czy zasnę. Atak jaki czy ki grzyb ?
Rany, ja się chyba upiję z radości samą wodą, jak wreszcie ta data będzie zaklepana
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:35   #3465
Gleniusia
Zakorzenienie

Spadam luli...dobrej nocki!
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-09-22, 22:36   #3466
Hawwa87
Zakorzenienie

Hej

Znowu mam zaległości...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:38   #3467
raingirl
Zakorzenienie

Wiecie co, starczy tego dobrego... jutro przed południem kopsnę się do biura i spróbuję zarezerwować termin u tej pani co tam "obsługuje interesantów". Wyczytałam, że można tam to załatwić. Od razu dowiem się gdzie i kiedy można z proboszczem się spotkać, żeby to wszystko się w końcu ruszyło.

Ja naprawdę mam już dość tej prowizorki
Stary 2010-09-22, 22:44   #3468
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
aaaa!!! to Ty się zrelaksuj, a ja się będę bała za Ciebie, co Ty na to? i nie marudź, żeś blada, bo będziesz najśliczniejszą panną młodą...na pewno wszystko się uda i za 9 dni będziesz już szczęśliwą żoneczką a ja oczywiście zazdraszczam
Bardzo chętnie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Claris będzie dobrze
chyba najgorzej mnie przeraża wizja @ na ślubie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Edit: Claris nie opalaj się, proszę. Znajoma poszła się upięknić przed ślubem i zrobiła sobie palanie natryskowe. wyszło plamiasto i nienaturalie, potem nos cytryną szorowała. Niekombinuje się z takimi rzeczami przed ślubem.
Nie będę napewno. Nawet jakbym chciała to i tak nie mam na to czasu, żeby gdzies jeździć, bo na mojej dzielni nie ma solarki. Także będę 100% natural
Do weekendu już blisko i się wykurujesz

Cytat:
Claris Ty nie panikuj, ja się podenerwuję za Ciebie normalnie mi się taki stres włączył, że nie wiem czy zasnę. Atak jaki czy ki grzyb ?
Rany, ja się chyba upiję z radości samą wodą, jak wreszcie ta data będzie zaklepana
A Wy ustawiajcie się jak najszybciej z proboszczem. Jestem pewna, ze on miał wiele takich spraw jak Wasza i okaże się, że nie taki diabeł straszny

Dobranoc
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 22:45   #3469
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Ayrine, Arrakis - super sesja bardzo mi się podoba stylizacja i w ogóle klimat zdjęć...miodzio!
Ayrine nie jestem jakimś znawcą, ale bardzo mi się podobają Twoje fotki Szkoda, że nie mieszkam bliżej, to bym Cię wykorzystała () jako osobistego fotografa
dziekujemy pieknie

Cytat:
Wiecie co, starczy tego dobrego... jutro przed południem kopsnę się do biura i spróbuję zarezerwować termin u tej pani co tam "obsługuje interesantów". Wyczytałam, że można tam to załatwić. Od razu dowiem się gdzie i kiedy można z proboszczem się spotkać, żeby to wszystko się w końcu ruszyło.

i slusznie! powodzenia

a ja spac ide bo za 7 godzin wstaje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 22:48   #3470
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cały czas się wściekałam że mam odmowę dostępu do pliku autorun.inf a później się kapnęłam że mi tę odmowę robi program antywirusowy którego komunikaty zawsze zamykam bez czytania tak więc oto dowód mojego sukcesu: z pendrive'a wgram system

Załącznik 3425893

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 23:11   #3471
raingirl
Zakorzenienie

Niech mnie któraś walnie, tylko mocno. Wariuję jak do tej pory nie denerwowałam się wcale to teraz mnie wzięło nie w dwa, tylko w cztery ognie
Kolejny dowód mojej nienormalności
Dobrze, że biuro czynne przed południem

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Dobranoc. Trzymajcie kciuki jutro
Stary 2010-09-22, 23:15   #3472
justyna_dt
Zakorzenienie

rain, ojeeeej, ale Cię wzięło proszę sobie strzelić meliskę i do spania
Claris, no proszę, co jak co, ale Ciebie o stres bym nie podejrzewała będzie gut
paollino no, my DDA musimy się trzymać razem a serio... tyle lat już żyję, ale dopiero teraz widzę, jak to ogromnie wpłynęło na moje życie i ile mam problemów ze sobą teraz

Ok, jeszcze się nie wzięłam za czytanie

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 23:57   #3473
Hawwa87
Zakorzenienie

Nadrobiłam... I też chcę mieć już plan... I mój P. też ma coraz więcej siwych włosów... I nie chcę wracać na studia, mam wrażenie, że podjęłam złą decyzję co do kierunku... I nie chcę, żeby P. wracał do Gdańska...

Pomarudziłam... Mam jakieś takie uczucie beznadziei...

I chcę wyjść za mąż. Jak najszybciej...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 00:41   #3474
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Poprawiłaś mi tym humor, dziękuję
Dzisiaj bardzo się z TŻtem kłóciłam. Oczywiście o głupotę, było bardzo nieprzyjemnie, potem przepraszał, tylko mi to nie wystarczało, bo siebie wybielał, mówił, że wina jest po obu stronach, a tylko on zawinił. Jednak już się dogadaliśmy. Jestem za bardzo impulsywna, za bardzo przeżywam i dlatego takie jego zachowanie mnie wykańcza, przeryczałam kilka godzin przez co katar i tak już wielki się stał ogromny. Poszedł już spać, jest ok już między nami, ale ja i tak jestem smutna po czymś takim A było tak idealnie już przez 3 dni.

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Hajja do weekendu już coraz bliżej
To i tak bardzo długo dla mnie

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

Hajja, wbrew pozorom, siwe włosy to nie tylko przypadłość starszych osób. Najczęściej to genetycznie uwarunkowane i nic na to nie poradzisz
Wiem, tylko nie wiedziałam, że w tym wieku można mieć całe siwe. Myślałam, że tylko niektóre.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 06:40   #3475
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Dzień Dobry
jedyny plus powrotu do pracy (oprócz zarabiania pieniążków) to, że nie będę już miała takich ogromniastych zaległości na forum
byłam w pracy przed 7 - jeszcze pomyślą, że mi pracy brakowało

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 07:02   #3476
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
to z ul.Dworcowej jak sie wychodzi z Dworca głównego, jest petla autobusowa i idziesz na sam koniec i szukasz autobusu 409 i wysiadasz na przystanku (to jest chyba na żadanie) Wyższa Szkoła Bankowa mają tam specjalny przystanek
Dzięki Madziu Właśnie tak patrzę i moge chyba dojechać 409, 406 i 147 (ale muszę iść na Podwale). Powiedz mi jeszcze, czy na przyspieszony autobus (406, 409) muszę kupować jakiś specjalny bilet czy normalny? I ulgowy znaczy, że dla studentów? Bo u mnie są ulgowe i studenckie, a we Wrocławiu widzę tylko ulgowe. Sorki za głupie pytania, ale się nie znam We Wrocławiu nigdy sama nie byłam, a do tego jak byłam to zawsze autem z TŻ-em albo tatą, którzy Wrocław znają

A co do spotkania w sobotę, to czy te sztuczne rzęsy mają związek z Twoją "randką"? Bo coś czuję, że robisz się na bóstwo
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
magda2109, na jakim kierunku będziesz studiować?
Finanse i rachunkowość oraz zarządzanie zasobami ludzkimi
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ja też tak mam z odchudzaniem... Mam twarde postanowienia, a byle małe ciasteczko czy czekoladka mnie skusi i rzucam to.
No dokładnie mam to samo Kiedyś umiałam wytrwać w diecie, a teraz tych 4 kg nadprogramowych po wakacjach nie umiem zrzucić
Stary 2010-09-23, 07:23   #3477
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dzien dobry dziewczynki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 07:43   #3478
magda2109
Zakorzenienie

No i jednak mam pierwsze zajęcia w niedzielę, a nie w sobotę, a chciałam zaprosić na piwko urodzinowe w sobotę moich znajomych Chyba muszę przełożyć na za tydzień...
Stary 2010-09-23, 07:53   #3479
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:

Dacie radę! Jak to w piosence było: "...no panika, lepiej chodź tu na bacika" (aż się zaczęłam gibać przed kompem - zły znak)

czary-mary, hokus-pokus...jutro dostaniesz plan wróżka Dominika Ci to mówi i wyluzuj poślady, panikaro

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja nie chcę planu. JA chce zeby ten piep... usos zaczął mi działać bo nadal nie mogę zapłacić za studia. Nie mogę też wybrać sposobu płatności a jak sie z tym spóźnie to muszę wplacic za cały rok a ja w żadnen sposób tej kasy nie będę miec. Mówię, gorszego burdelu to na żadnych studiach nie widziałam.
masakre masz z tą uczelnią

Cytat:

trzymam żebyś wszystko załatwiła

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam... I też chcę mieć już plan... I mój P. też ma coraz więcej siwych włosów... I nie chcę wracać na studia, mam wrażenie, że podjęłam złą decyzję co do kierunku... I nie chcę, żeby P. wracał do Gdańska...
a co Ci sie w swoim kierunku nie podoba ??

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

To i tak bardzo długo dla mnie
już czwartek

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dzięki Madziu Właśnie tak patrzę i moge chyba dojechać 409, 406 i 147 (ale muszę iść na Podwale). Powiedz mi jeszcze, czy na przyspieszony autobus (406, 409) muszę kupować jakiś specjalny bilet czy normalny? I ulgowy znaczy, że dla studentów? Bo u mnie są ulgowe i studenckie, a we Wrocławiu widzę tylko ulgowe. Sorki za głupie pytania, ale się nie znam We Wrocławiu nigdy sama nie byłam, a do tego jak byłam to zawsze autem z TŻ-em albo tatą, którzy Wrocław znają

A co do spotkania w sobotę, to czy te sztuczne rzęsy mają związek z Twoją "randką"? Bo coś czuję, że robisz się na bóstwo
409 nie jest przyspieszonym,to normalna linia tyle ,że na przystanku:Wyższa Szkoła Bankowa (ten głos w autobusie zwykle mówi jaki jest nastepny przystanek,lub pisze na górze nad kierowcą)ewentualnie możesz kierowce poprosić żeby dał Ci znać na którym przystanku musisz wysiasc jeśli chcesz iść do Szkoły Bankowej na bank Ci pomoże

jeśli masz ważną legitymacje studencką to możesz kupić ulgowy bilet

Na Podwale nie musisz iść z Dworca na ul.Dworcową jest strasznie bliskopo drugiej stronie ul. najwyżej kogoś zapytaj żeby Cie nakierował na petle autobusową na Dworcowej,trafisz bez problemu stoją zazwyczaj autobusy tam i 409 jest na samym końcu Na Podwale to dalej masz napewno a Dworcowa jest bliżej

Hmm co do sztucznych rzes to masz racje,chce zaszaleć mam nadzieje,że mi nie odpadną jeszcze mam zamiar sobie włosy pokrecić (zawsze tak fajnie reagował jak miałam krecone,może go coś ruszy ) chociaż ja mam i tak długie rzesy ,że nie potrzebuje sztucznych ale chce wypróbować
Stary 2010-09-23, 07:55   #3480
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczynki
Cześć

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
No i jednak mam pierwsze zajęcia w niedzielę, a nie w sobotę, a chciałam zaprosić na piwko urodzinowe w sobotę moich znajomych Chyba muszę przełożyć na za tydzień...
a czemu nie możesz w sobote? planujesz porządnie sie upić?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości