Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-23, 12:21   #901
nanga parbat
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!

Trochę niejasno napisałam - chodziło mi o to, że Iwonie pewnie rozładował się telefon, skoro tak mówiła (zresztą namierzyli by go chyba namierzyli po imei - od razu się przyznaję, że się na tym nie znam i nie wiem czy na pewno byłoby to możliwe w tym wypadku) - chociaż z drugiej strony to tylko relacja koleżanki. Więc żeby namierzyć ten drugi telefon potrzebny byłby jej drugi aparat i tu pozostaje kwestia z ilu aparatów Iwona korzystała.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez nayami Pokaż wiadomość
wiecie co tak przyszło mi do głowy a propo tego artykułu justy, a jak to naprawde nie znajomi /y tylko k... wciagneli ja do samochodu dla organów.Boze to straszne.
żeby kogoś porwać dla organów trzeba by mu było najpierw "przypadkiem" zrobić wszelkie badania stwierdzające, że pod kątem immunologicznym się nam przydadzą w ogóle jego organy (tzn. jeśli porywamy kogoś na nerkę dla np. brata) - nie da się przypadkiem wyłowić w morzu ludzi dawcy.

Edytowane przez nanga parbat
Czas edycji: 2010-09-23 o 12:22
nanga parbat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 12:30   #902
ry-bcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nanga parbat Pokaż wiadomość
Trochę niejasno napisałam - chodziło mi o to, że Iwonie pewnie rozładował się telefon, skoro tak mówiła (zresztą namierzyli by go chyba namierzyli po imei - od razu się przyznaję, że się na tym nie znam i nie wiem czy na pewno byłoby to możliwe w tym wypadku) - chociaż z drugiej strony to tylko relacja koleżanki. Więc żeby namierzyć ten drugi telefon potrzebny byłby jej drugi aparat i tu pozostaje kwestia z ilu aparatów Iwona korzystała.
Być może się mylę ale IMEI chyba służy do identyfikacji urządzenia a nie do jego lokalizacji.
Poza tym zawsze mi sie wydawało że od tego jaka karta jest włożona do telefonu zależy do jakiej stacji bazowej sie telefon loguje - ten sam telefon z różnymi kartami (np orange, era) bedzie logował sie do różnych BTS ów
tak ja sobie to tłumaczyłam na mój chłopski rozum stad moej przypuszczenie że skoro wyjęła 1 kartę i włożyłą 2, operator tej 1 kart mógł stwierdzić że telefon sie rozładował - a tak naprawdę po prostu przestał wysyłać sygnał - ale namotałam
ry-bcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 12:36   #903
RamiStars
Raczkowanie

Witam
Tak czytam i czytam a nikt nie pomyślał ze mogła mieć telefon na dwie karty.Januszu może Ty wiesz jakim aparatem posługiwała sie Iwonka?
RamiStars jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 12:50   #904
ry-bcia
Zadomowienie

jeśli miała tel na 2 karty i padła jej bateria to 2 numeru też nie namierzą tylko ostatni sygnał będzie pewnie z tego samego miejsca

wg mapy z jej trasą którą znalazłam na gp24 ostatni sygnał tel wysłał w okolicy kempingu przy plaży - stoi tam 1 stacja wspolna dla ery, plusa i orange
ry-bcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:12   #905
burgund1234
BAN stały

Wyszperałam coś takiego:
''Telefon z danym numerem IMEI loguje sie do sieci (era, plus, orange etc) i wysyla informacje jaki to numer loguje sie z tym numerem imei, jezeli masz 5 numerow z innych sieci to i tak poszczegolni operatorzy maja to w logach ze logowales sie na roznych numerach telefonow.''

Jeśli aparat wysłał ostatni sygnał do BTSu i wyczerpała się bateria to nie mógł on logować sie z innym numerem.
Jeśli Iwona miała jeden aparat i 2 karty i rozładowała się bateria to nie miała jak użyć aparatu.
Wnioskuję że nie włożyła oficjalnej karty do ewentualnego drugiego aparatu, który był naładowany, bo operator sieci w której była karta sim miałby info o tym. No chyba, że tego nie sprawdzono.
Było by wiadomo, że ten numer się logował do sieci tyle, że z innego aparatu z innym numerem IMEI.
Chyba, ze miała drugi aparat i używała go z drugą kartą ale myślę, że w takim przypadku skontaktowałaby
się z mamą.

Pytanie tylko czy Adria po tym jak Iwona powiedziała, że telefon jej zaraz padnie wysłała smsa na oba numery czy tylko na jeden z nich i który.

Raport doręczeń smsów odrazu wskazuje czy ktoś dostał smsa.
Jeśli nie dostał od razu to nadawca dostaje raport potwierdzajacy otrzymanie smsa w momencie kiedy odbiorca włącza telefon.
Po jakimś czasie, chyba po 3 dniach, przychodzi raport, że smsa nie doręczono jeśli ktoś ma włączony raport doręczeń.

Ciekawe czy Adria miała to ustawione i czy zostało to sprawdzone?

Mam jeszcze pytanie chociaż pewnie było. Mimo wszystko zadam je bo mnie to zastanawia i warto wspomnieć o tym przy tym temacie.
Czy sprawdzono telefony pozostałych osob, z którymi Iwona spędzała wieczór?
Jeśli sprawdzali to mogło tak być, że zobaczyli połączenia z tego drugiego numeru i nie skojarzyli, że to Iwony - bo był to pre-paid ( pewnie nie zarejestrowany) chyba, że policja wiedziała od początku o obydwu numerach/telefonach Iwony.

I jeszcze jedno: Czy Kasia dzwoniła do Iwonki w sobotę rano na oba numery czy tylko na ten oficjalny?

Teraz najważniejsze jest czy ta druga karta jest aktywna i możliwa do namierzenia, bo przecież może logować się z całkiem innym numerem IMEI.

Wystarczy zrobić duplikat karty sim, wziąć bilingi i się wszystko wyda.

I znowu kłania się system Moniuszko.
""Wiadomo jednak, iż produkt firmy NextiraOne miał błyskawicznie lokalizować telefony komórkowe, automatycznie nanosić ich pozycję na elektroniczną mapę i co najważniejsze działać na wszystkich łączach operatorów komórkowych"
Gdyby wrzucili na jego ucho numery , które pojawily się w okolicy zaginięcia Iwony włączajac numer/y samej Iwony to kurczę wszystko mogłoby się wyjaśnić.
Powinni też podsłuchać numery z bilingów znajomych Iwony.

Cholerka mówi się, że po Iwonie zaginął wszelki ślad. Może jednak nie wszelki? Może są slady w tych telefonach? A nie użycie tego może zaważyć na czyimś zyciu.
Tą procedurę też powinni koniecznie zmienić.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-23 o 16:28
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:19   #906
karo3006
Raczkowanie

Mam pytanko czy komuś obiło się o uszy albo o oczy jakieś info na temat samochodu tego "kolegi z działek"? Jaka marka? Jaki kolor?
Stary 2010-09-23, 13:48   #907
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
Mam pytanko czy komuś obiło się o uszy albo o oczy jakieś info na temat samochodu tego "kolegi z działek"? Jaka marka? Jaki kolor?

wiesz co właśnie wczoraj przeczytałam jeszcze raz artykuły właśnie o przeszukaniu działki kolegi, ale nic nie znalazłam właśnie na temat samochodu, a właśnie pod tym kątem jeszcze raz to wszystko przejrzałam
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 13:50   #908
karo3006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
wiesz co właśnie wczoraj przeczytałam jeszcze raz artykuły właśnie o przeszukaniu działki kolegi, ale nic nie znalazłam właśnie na temat samochodu, a właśnie pod tym kątem jeszcze raz to wszystko przejrzałam
oki,dzięki za odpowiedź
Stary 2010-09-23, 14:22   #909
bezuczuciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karo3006 Pokaż wiadomość
skoro koledze przeszukano działkę to z pewnością zadano mu dodatkowo niezbędne pytania dotyczące takich szczegółów jak samochód. skoro przeszukanie nic nie wykazało to znaczy, że jest czysty bez względu na to czy jeździ chevroletem czy fiatem.
Stary 2010-09-23, 14:29   #910
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
I znowu kłania się system Moniuszko. Gdyby wrzucili na jego ucho numery , które pojawily się w okolicy zaginięcia Iwony włączajac numer/y samej Iwony to kurczę wszystko mogłoby się wyjaśnić.
Powinni też podsłuchać numery z bilingów znajomych Iwony.
No tak, tylko, ze rzecznik policji powiedzial, ze Moniuszko nie "ogluchl" i w ogole nie ma to znaczenia w przypadku zagiecia Iwony, bo cytuje "system nie był i nie jest wykorzystywany w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek"

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...,awarii,audio/

I tego wlasnie nie rozumiem - ze niby dlaczego nie jest wykorzystywany w tej sprawie...

Edit:
I artykul z maja o "Moniuszce"
http://podsluchy.zgora.pl/?p=42
No i nie dziwie sie, ze nie jest wykorzystywany w tej sprawie, jak i w wielu innych...

No more comments...

Edytowane przez obserwatorka79
Czas edycji: 2010-09-23 o 14:34
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 15:02   #911
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lalalilala Pokaż wiadomość
wiesz co.. myślę że kłótnia o powrót nie była tam główną kłótnią.
Bo Ona chyba była świadoma tego że nie wróci wcześniej do domu przed nimi? Miała kawał drogi przed sobą.. No i właśnie. Dlaczego nie zadzwoniła po kogoś aby ją odebrał?
Zresztą czy zaraz po niej nie wyszło towarzystwo i nie chciało też wracać? (dzwonili chyba nawet do niej- o ile nie pomieszałam c czegoś)

A nie wiecie może jak miała się sprawa na tej działce? Czy tam byli tylko te osoby co później w klubie czy ktoś jeszcze?

Ja nie napisałam,że kłótnia o powrót była główna kłótnią tylko,że może między innymi też o to poszło a,że się jakiś niesnasków naniosło dużo to Iwona wybuchła i zrobiłą jka zrobiła

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ry-bcia Pokaż wiadomość
Myślę że Dream Club od początku był w planach, na działkową imprezę chyba by nie poszła ubrana w kiecke i nowe szpilki matki
musiał to powiedzieć ktoś znajomy - zakładam że 2 numer nie był na abonament tylko na karte - więc wytropienie tego jest raczej nie możliwe - internauci dotarli po prostu do kogoś kto ten numer znał
Mnie też się wydaję że Iwona miała 1 telefon i 2 karty - gdyby miała 2 telefony na imprezie Adria wiedziałaby o tym , w końcu razem szykowały się do wyjścia, widziałaby co Iwona pakuje do torebki...
Jeśli wiedziała i dzwoniła na ten 2 numer po rozładowaniu 1 telefonu to przecież powiedziała by o tym policji bo co tu ukrywać, mnóstwo ludzi ma 2 telefony - a jednak żadna taka informacja nie wypłynęła.
Może o 3.49 Iwona wyłączyła telefon, przełożyła kartę i od tej pory tamten numer logował się do BTSów

No jesli był tam ktos kto Jej się podobał to myslę,że nie ważne działka nie działka ważne by na tym kims zrobic wrażenie ale oczywiście mogę się mylić
Stary 2010-09-23, 15:27   #912
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ry-bcia Pokaż wiadomość
Myślę że Dream Club od początku był w planach, na działkową imprezę chyba by nie poszła ubrana w kiecke i nowe szpilki matki
musiał to powiedzieć ktoś znajomy - zakładam że 2 numer nie był na abonament tylko na karte - więc wytropienie tego jest raczej nie możliwe - internauci dotarli po prostu do kogoś kto ten numer znał
Mnie też się wydaję że Iwona miała 1 telefon i 2 karty - gdyby miała 2 telefony na imprezie Adria wiedziałaby o tym , w końcu razem szykowały się do wyjścia, widziałaby co Iwona pakuje do torebki...
Jeśli wiedziała i dzwoniła na ten 2 numer po rozładowaniu 1 telefonu to przecież powiedziała by o tym policji bo co tu ukrywać, mnóstwo ludzi ma 2 telefony - a jednak żadna taka informacja nie wypłynęła.
Może o 3.49 Iwona wyłączyła telefon, przełożyła kartę i od tej pory tamten numer logował się do BTSów
Dalej by się logował ten sam IMEI tylko wysłałby informację, że loguje się z inną kartą sim ( czyli z innym numerem telefonu).
Jeśli byla to karta w innej sieci to jej operator ma info o logowaniu się IMEIa telefonu Iwony, który ma kartę sim w tej właśnie sieci.

Dlatego niezbędne było sprawdzenie wszystkich operatorów.
I znowu najważniejszy jest czas, bo pewnie długo takich informacji nie trzymają - poszperam po necie może coś o tym znajdę.
Nie dopuszczam do siebie myśli, że policja to pominęła.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-23 o 16:27
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 16:15   #913
bezuczuciowa
Raczkowanie

tak na logikę... jak się posiada 2 numery z powodów tańszych rozmów czy sms'ów to przecież rodzina zauważa, a nawet jeśli to od krótkiego czasu to chyba jak już ma te numery to z nich korzysta, więc znajomi mają je. chyba że jeden z nich był do tajnych interesów
Stary 2010-09-23, 16:19   #914
muciula25
Rozeznanie

Mnie też dziwi,że Pani Iwona nie wiedziała o drugim numerze Iwony-chyba,że ta miała go np od kilku dni i nie zdążyła powiadomić o tym mamy
Stary 2010-09-23, 17:28   #915
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
Mnie też dziwi,że Pani Iwona nie wiedziała o drugim numerze Iwony-chyba,że ta miała go np od kilku dni i nie zdążyła powiadomić o tym mamy

a twoja mama o wszystkim wie co posiadasz?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez bezuczuciowa Pokaż wiadomość
tak na logikę... jak się posiada 2 numery z powodów tańszych rozmów czy sms'ów to przecież rodzina zauważa, a nawet jeśli to od krótkiego czasu to chyba jak już ma te numery to z nich korzysta, więc znajomi mają je. chyba że jeden z nich był do tajnych interesów

a moze poprostu dostala karte za 10 zika od tak sobie? moj brat kupujac dysk do kompa karte startowa z numerem dostal w gratisie do kompletu wiec niekoniecznie tajne rozmowy ale z drugiej strony cos moze w tym byc.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

nastepne co mi sie nasuwa to przetrzepali jej komputer i jestem ciekaw czy jesli telefon kupila pod te karte to czy byla tam taka aukcja jesli nie to moze tel kupila od kogos ze znajomych badz lombardzie . jesli uzywalaby swojego pierwotnego telefony a wsadzilaby karte z nowym numerem to to idzie namierzyc.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 17:31   #916
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
ale jatka tu widze:r oza::ro za:dla wszystkich po kolei
viel danke
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 17:31   #917
robson1979
BAN stały

Cytat:

no to teraz pytanie czy uwywala tego numeru regularnie? jesli tak to znajomi powinni miec a jesli nie to by moglo wychodzic ze to poprostu przypadek ze ma dodatkowa karte. ja mam 4 karty jeszcze nie rozpakowane z 4 numerami i ich wogole nie uzywam jak i rodzice nie wiedza o nich. a niby poco? jestem pelnoletni . gdyby mama iwony zobaczyla jakies niepokojace zachowanie u iwony to dam sobie reke uciac ze jakos by zareagowala.
Stary 2010-09-23, 17:32   #918
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
a twoja mama o wszystkim wie co posiadasz?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

a moze poprostu dostala karte za 10 zika od tak sobie? moj brat kupujac dysk do kompa karte startowa z numerem dostal w gratisie do kompletu wiec niekoniecznie tajne rozmowy ale z drugiej strony cos moze w tym byc.

Hmmmm odpowiem Ci tak :nie mieszkam z mamą od paru dobrych lat ale wie o rzeczach które w domu posiadam.
Gdy mieszkałam z mamą i byłam pod Jej opieką wiedziała bardzo dużo o różnych rzeczach bo byłam(i jestem) z Nią bardzo blisko(tak jka mówi o tym Iwony mama).
Napisałam,że przypuszczam iż Iwona miała ten drugi nr dopiero kilka dni i nie zdążyła o tym mamy poinformować.
Stary 2010-09-23, 17:34   #919
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Brook
trudno wiec dotrzec do wszytskich faktow szybko skoro watek ten jest zasmiecony przez te wasze hipotezy oile mnie pamiec nie myli to chyba jego 4 juz czesc? stad nie dziwicie sie ze sa tu osoby ktore zadaja pytania o podstawowe fakty nie kazdy ma czas by sie przebic przez to wszystko
poza tym zadalam moze ze 2 pytania ale nie wazne uciekam z watku milych dyskusji zycze
dziekuje jeszcze raz za scany i odp na moje pytania jakze blahe

Dotrzyj do końca pierwszego postu i wystarczy

Dokładnie to samo pomyslałam, ale dla mnie już za późno by to tłumaczyć bo już po dyskusji
Stary 2010-09-23, 17:35   #920
muciula25
Rozeznanie

Dodam,że tweirdze tak opierając się na tym co mówi Iwony mama,że była z córka bardzo blisko.
Stary 2010-09-23, 17:40   #921
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Wiecie co ja się nie dziwię irytacji niektórych osób - ktoś chce pomóc, poświęca swój cenny czas na tworzenie analiz, opiera się na tym co piszą media - więc jakby nie było na jakiś tam znanym nam faktach... a włazi tu kilka osób i ni z gruchy ni z pietruchy tonem wielkich księżniczek pisze, że to jest źle, tamtego brakuje, tego nie dopisano, a dopisano coś mniej ważnego
Dokładnie, to jest wręcz przykre... nie dziwię się bo sama chyba nie byłabym w stanie po kilka razy przejrzeć te wszystkie źródła i zrobić samodzielnie taką rozpiskę
Stary 2010-09-23, 17:43   #922
robson1979
BAN stały

Cytat:
Hmmmm odpowiem Ci tak :nie mieszkam z mamą od paru dobrych lat ale wie o rzeczach które w domu posiadam.
Gdy mieszkałam z mamą i byłam pod Jej opieką wiedziała bardzo dużo o różnych rzeczach bo byłam(i jestem) z Nią bardzo blisko(tak jka mówi o tym Iwony mama).
Napisałam,że przypuszczam iż Iwona miała ten drugi nr dopiero kilka dni i nie zdążyła o tym mamy poinformować.

no to juz lepiej hehe. mozliwe ze miala go od paru dni i to nawet bardzo mozliwe bo my wiemy o tym numerze od wczoraj i nic wiecej. wiemy tylko ze posiadala ale od kiedy tego juz nie ale masz racje
co do wiedzy rodzicow to powiem tobie ze to zalezy od wychowania bo ja z moimi tez super zyje ale nie wszystko wiedza bo uwazam ze ja jakas prywatnosc bedac doroslym powinienem miec. byc moze u iwonki w domu tez sie szanuje czyjes terytorium. u ciebie poprostu tak bylo i moze to wynikac ze zyjesz super z rodzicami jak i sie dzielisz wszystkim.kazdy dom inne relacje i inne wychowanie.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Dokładnie, to jest wręcz przykre... nie dziwię się bo sama chyba nie byłabym w stanie po kilka razy przejrzeć te wszystkie źródła i zrobić samodzielnie taką rozpiskę

kazdy w swoje dzielo wklada jakas prace i serce i nalezy to doceniac a nie tlamsic go. zgadzam sie z kolezankami
Stary 2010-09-23, 17:45   #923
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
no to juz lepiej hehe. mozliwe ze miala go od paru dni i to nawet bardzo mozliwe bo my wiemy o tym numerze od wczoraj i nic wiecej. wiemy tylko ze posiadala ale od kiedy tego juz nie ale masz racje
co do wiedzy rodzicow to powiem tobie ze to zalezy od wychowania bo ja z moimi tez super zyje ale nie wszystko wiedza bo uwazam ze ja jakas prywatnosc bedac doroslym powinienem miec. byc moze u iwonki w domu tez sie szanuje czyjes terytorium. u ciebie poprostu tak bylo i moze to wynikac ze zyjesz super z rodzicami jak i sie dzielisz wszystkim.kazdy dom inne relacje i inne wychowanie.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

kazdy w swoje dzielo wklada jakas prace i serce i nalezy to doceniac a nie tlamsic go. zgadzam sie z kolezankami

Dokładnie tak jak piszesz ale jesli Iwony mama twierdzi i cąły czas powtarza,że żyje z Iwonka blisko to ja to rozumiem w taki sposób jak własnie ja żyje ze swoja mamą
Poprawie tylko,że blisko żyję z MAMĄ nie rodzicami
Stary 2010-09-23, 17:47   #924
robson1979
BAN stały

Cytat:
Dokładnie tak jak piszesz ale jesli Iwony mama twierdzi i cąły czas powtarza,że żyje z Iwonka blisko to ja to rozumiem w taki sposób jak własnie ja żyje ze swoja mamą
Poprawie tylko,że blisko żyję z MAMĄ nie rodzicami

hehehe rozumiem ciebie ale ja rozgraniczam dwie rzeczy. zyc super z jednym z rodzicow a miec swoja prywatnosc. wbrew pozorom te dwie rzeczy moga isc w parze.
Stary 2010-09-23, 17:51   #925
bezuczuciowa
Raczkowanie

robson weź pod uwagę, że ona ma 19 lat, a Ty 31 to lekka różnica
Stary 2010-09-23, 17:52   #926
mmm3m
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Czasami można to ustalić z dokładnością do 5m, najwidoczniej tutaj się nie dało, b stacje były zbyt rzadko rozstawione na tym obszarze.
A jak jest z tym czasem ostatniego zapisu to już nie pamiętam, miałam to na uczelni, al zapomniałam :/ a godzina tez już późna wiec jutro spojrzę w notatki aby was w błąd nie wprowadzać i napiszę co mnie uczyli na ten temat na studiach

tutaj macie mapę: http://bts-gsm.eu/uke/
i z tego co widzę (tylko nie wiem w jakiej sieci Iwonka miała tel.) to w okolicach którymi szła rzeczywiście jak na złość tych stacji jest niewiele, więc dokładność około 5-10m ciężko uzyskać ;/
jestem w szoku,... to na mojej małej dzielnicy jest ich więcej niż na trasie po linii prostej wzdłuż morza z Sopockiego molo do gdańskiego molo :O
Stary 2010-09-23, 17:55   #927
robson1979
BAN stały

Cytat:
robson weź pod uwagę, że ona ma 19 lat, a Ty 31 to lekka różnica

jasne kolezanko roznica jest i to 12 lat(niemalo) co nie zmienia faktu ze obydwaj jestesmy pelnoletni i wedloe prawa sami o sobie decydujemy czyz nie?
Stary 2010-09-23, 17:55   #928
vMALENAv
Raczkowanie

Ja również mam 2 numery i o jednym rodzice nie mieli pojęcia do tej pory praktycznie. Po prostu nie uznałam tego za taką informację, którą koniecznie trzeba przekazać rodzicom, w końcu jeden numer do mnie mieli

Ciekawe czy zajęli się już tym drugim numerem Iwonki, ciekawią mnie też bilingi jej znajomych, czy policja je ma czy nie...

LAST.FM

vMALENAv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 18:01   #929
robson1979
BAN stały

Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
jestem w szoku,... to na mojej małej dzielnicy jest ich więcej niż na trasie po linii prostej wzdłuż morza z Sopockiego molo do gdańskiego molo :O

pamietajcie ze jesli mowicie o przekaznikach to one z reguly sa na jakiejs tam wysokosci( bardzo czesto na blokach) badz na masztach. byc moze na trasie warunki nie pozwalaly na zamontowanie takich stacji przekaznikowych a na osiedlu juz warunki jak najbardziej sa.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez vMALENAv Pokaż wiadomość
Ja również mam 2 numery i o jednym rodzice nie mieli pojęcia do tej pory praktycznie. Po prostu nie uznałam tego za taką informację, którą koniecznie trzeba przekazać rodzicom, w końcu jeden numer do mnie mieli

Ciekawe czy zajęli się już tym drugim numerem Iwonki, ciekawią mnie też bilingi jej znajomych, czy policja je ma czy nie...

sadze ze bilingi maja iwonki jak pani iwona wspomniala januszowi jak i jej znajomych. co do nowego numeru to pewnie sie zajeli tym jak wspomniane bylo w artykule " przekazalismy te informacje policji" bo badz co badz to bardzo istotna informacja
Stary 2010-09-23, 18:02   #930
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
dokładnie same znaki zapytania i coraz więcej niejasności
myślałam że może coś już się wyjaśni a tu nic ehhhh
ciekawe jak internauci ten numer znaleźli, a tu kolejna klapa bo bilingi ma policja i pewnie mamie Iwony ich nie pokaże ehhh
ale czemu nie mogłaby załatwić kopii u operatora?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości