|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
wyglądął jak dzidzia w nim hahahah ![]() Cytat:
to majka ma fajnie z babcią będzie miec bobaasa a wózek juz ma?? bo jak bobas to i wózek musi byc obowiązkowo... ja miałam
|
||
|
|
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
Jestem z siebie dummna - oparłam sie pieknie wyglądającemu placku - Ptasie mleczko, ktore stoi doslownie na wyciągnięcie ręki. Zaraz biurko zjem
|
#4593 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Udanego dnia!Cytat:
Też dziś wracam na bezgrzeszną (bezgrzeszną nawet dukanowymi produktami, z ktorymi ostatnio przesadzalam) dietę, będzie to nasza ostatnia dieta w życiu, uzyskamy upragniona wage a potem na cala dalsza egzystencje spokoj z dodatkowymi kgmami! ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#4594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zrobilam takie ciasto z kubka, kolezanka podsunela mi ten przepis - zarabisty, 4 minuty i ciasto gotowe, no ale juz nie mam mleka w proszku wiec wiecej nie zrobie
|
|
#4596 |
|
Konto usunięte
|
twinsplus1, podasz przepis?
|
|
|
|
#4597 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie ptasie mleczko zapakowane lezy na lodówce już od tygodnia... i kusi ale ja silna i niezłomna w swoim postanowieniu trwam!! Nie dam mu się tem mleczku jednemu.... zjem je na deser jak na III bede w jakimś dniu np uczty Chyba że mój TŻ który ze słodyczy najbardziej lubi śledzie i salceson będzie miał nagłą jakąś zachciankę oby nie! Bo wtedy to juz moge zrobić baj baj z mleczkiem...Cytat:
![]() Cytat:
więc ja ci dobrze radzę żebyś dała radę Cytat:
nie bądź taką egoistką i podziel się z siostrami od sekty swoim przepisem na zarąbiste ciasto w 4 minety...
|
||||
|
|
|
#4598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W końcu znalazłam słodzik - w kieszenie spodni co je przedwczoraj nosiłam Oj ja już dobrze wiem co mnie czaka, tom dzielna jesem i twardo się czymam, mimo tych: A tej jeden kawałek, nic sie nie stanie. Takie maly grzeszek, nikt nie patrzy albo udamy że nie patrzymy, weź. Ale moją odpwoiedx ciągle NIE i tak zostanie
|
|
#4599 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2227108 7]twinsplus1, podasz przepis?
[/QUOTE]Cytat:
wiedzialam ze was zainteresuje, no dobra to wrzucam:http://kuchnia-protal.blog.pl/ Do kubka (300ml) wrzucamy: 1 jajko, lyzke kakao, 4 lyzki otrebow (pszenne), 2 lyzki slodzika do pieczenia, dowolny aromat do ciast, 3 lyzki mleka odtluszczonego mieszamy do mikrofali na 4minuty ![]() ja przykrylam wiec mi tak nie wyroslo jak na zdjeciu, ale jest dobre ![]() p.s.- nie wiem czy to mleko odtluszczone to w proszku czy zwykle, ja dalam w proszku, to dzis sprobuje ze zwyklym w takim razie
start 29.06.2017 The Tapping Solution for Weight Loss & Body Confidence wzrost: 174 cm 79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58 Nothing is Impossible to a willing mind Edytowane przez twinsplus1 Czas edycji: 2010-09-24 o 13:39 |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu ja juz zjadlam dzienna dawke otrebow...tak to bym sobie zrobila, juz wiem co bedzie jutro na deserek ![]() Z wygladu troche to przypomina muffinki z Cola zero |
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możemy tylko skrobię kukurydzianą od II fazy. Zamiast mąki można dodawać do potraw otrąb owsianych - przejrzyj przepisonie. |
|
|
|
|
#4602 | |||
|
Rozeznanie
|
dzieki za pomoc
![]() Cytat:
![]() niezle uderzenie - dalej tez poleciCytat:
moze podpytaj dziewczyny, moze one dostaly po okresie probnym wiecej? Wdrozysz sie i przyzwyczaisz, maze fajni ludzie ale pracy nadal szukaj a noz widelec cus lepszego sie trafi Co drugi dzien masz wolne to mozesz szukac. Tak czy siak zycze powodzenia ![]() Cytat:
![]() Sie jeszcze nie przywitalam. Witojcie kochane Waga przynajmniej nie wzrosla od wczoraj drastycznie- czego sie obawialam. Jestem jak narazie grzeczna, tylko chuda wedlinka kurczakowa i owsianeczka. Cos musze teraz szybciorem wciagnac bo juz sie pozno zrobilo. A dzis warzywka, zapomnialam Gratuluje spadkow Tym co spadlo, a jesli nie spadlo to spadnie, trzymam kciuki za egzaminy i lacze sie z Wami wirtualnie w dukaniu. Narka . |
|||
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za kciuki
zaliczyłam a ja wracam do Was w poniedziałek ![]() i do dukania też - po przerwie ostro od uderzeniówki zacznę, a co
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Boli mnie nadgarstek
![]() I brzuch bo zjadlam salatke makaronem i majonezem i mi teraz ciezko ![]() Kreci mi sie w glowie, nogi mam jak z waty i zostalam sama w pracy na kolejne 3 godziny ![]() Chce do domu
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej ale wy szybko piszecie
![]() Chciałam się pożalić, że właśnie TŻ stwierdził, że już ma dość diety (po dwóch i pół dnia!) i idzie po co slodkiego On jest straszny mazgaj, rano wstaje i marudzi że źle się czuje i nie wie sam co go boli i jakie to uczucie =.= jestem pewna,że to sama podświadomość, bo jak tylko włączy kompa to jak skowronek wesolutki. To on ciągnął mnie na dietę i od razu się poddał!!! Podobno babka w pracy mu powiedziała, że jest za młody na dietę (ma 24lata) to nie wiem ma chodowac brzuch aż do 30tki i wtedy dopiero się odchudzać bezsens! |
|
|
|
#4606 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziecinę utul od cioci Agnese i zdrówka jej też będę wizualizowała... mamcią się zajmuj, jesteś usprawiedliwiona, tylko z raz dziennie dawaj znać, że zyjesz i chudniesz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba zaserwuje sobie coś słodkiego na kolację. A do 19 muszę głodować
Jesc!!
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ w końcu kupił jogurt owocowy i zjadł z otrebami, nie poszedł po czekoladę, ale powiedział że on woli biegać, chodzić na basen i ćwiczyć a jeść pieczywo bo bez niego umrze ![]() Niby aż taki gruby nie jest, ale ma brzydki brzuch którego ja nie lubię. Jak się poznaliśmy był hiper szczuplutki (182cm i 70kg) teraz waży jakieś 84kg i wsio poszło mu w brzuch i buzię (taki pucuś bez ryzów twarzy jest )Oboje nie mamy dużo do zrzucenia dlatego myślałam, że dotrwa mimo BARDZO słabej woli |
|
|
|
|
#4610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Przyczajenie
|
he he nigdy sie nad tym nie zastanawialam, tzn nad tym"powodzeniem dla Was" ;-)
ja jestem z malopolski, prawie z gor ![]() dzieki za rade odnosnie mąki a mam jeszcze jedno pytanie, poniewaz dzis spedzilam pol dnia na poszukiwaniach otrębow owsianych i nigdzie nie moge ich dostac:-( jedyne na co trafilam to otreby zytnie, pszenne lub jakies roznie platki owsiane... czy moga byc te żytnie? a jesli nie to gdzie Wy kupujecie owsiane? nie wiem czy to tylko w mojej miejscowosci takie braki
|
|
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Drugi raz uderzeniówka? Przecież zawsze to odradzałyśmy.A tak poza tym gratuluję egzaminów.
|
|
|
|
|
#4614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() Pszenne też jemy, ale OPRÓCZ owsianych, nie ZAMIAST. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Idę do domu, szybki obiad, potem jedziemy do przyjaciół. Odezwę się pewnie dopiero wieczorem. Buziaczki dziewczęta. Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-09-24 o 15:14 |
||
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Przez ten moj nadgarstek bede musiala zrobic przymusowe pw :/ tabletki przeciwbolowe ktore mi dali w szpitalu to poza tym, ze dzialaja na bol, narkotyzuja
i powoduja zaparcia. lekarz kazal mi jesc owoce, ale na to nie moge sie zgodzic wiec powiedzial by jesc warzywa. czyli 7 dni warzyw. to w sumie i tak lepiej niz jakbym miala grzeszyc, bo jak juz zaczne to nie przestane. najgorsze jest to, ze hamuja apetyt i mi sie w ogole jesc nie chce... tylko bym ciagle pila bo tak mi sucho w ustach ![]() przepraszam za male lietrki, ale tylko jedna lapke mam sprawna to nie dosc, ze wolno pisze to do shifta nie dosiegam
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Konto usunięte
|
ja otręby owsiane kupuję w Stokrotce i Piotrze i Pawle, widziałam też w Carrefourze
no i sklepy ze zdrową żywnością
|
|
|
|
#4618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no trudno blagac nie bede, ty tez nie blagaj, tylko dukaj dzielnie sama, a twojemu mozesz zaproponowac 2/0 jest o tym w ksiazce, 2 dni protein i 5 dni normalnego odzywiania
|
|
#4619 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za dużo spodni nie kupuj, bo i tak z nich wyrośniesz![]() Ja piekłam jeden chlebek na razie, ale trzymałam go w piecu prawie dwie godziny. Cytat:
Ja to nawet przed Świętami BN takiego wyniku nie ujrzę.Cytat:
Gratki![]() Cytat:
Woda zleci po @. Swoją drogą podziwiam, bo ja czasami pomyślę sobie, że jutro się nie zważę, a rankiem nie mogę obojętnie przejść obok wagi. No nie mogę na nią nie wskoczyć. A nie ruszam jej, żeby była zawsze w tym samym położeniu - to jej nie schowam. Cytat:
gratuluje spadku. Fajnie Ci leci na III. Chyba lepiej niz na II. Życzę, żeby dalej tak leciało. Cytat:
Motywacji wszystkim nam potrzeba.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!!!! Ratujcie, bo chyba zaraz skoczę z mostu jakiegoś.... zżarłam orzeszki ziemne i czekoladowo-wafelkowe kuleczki, to wszystko przez megadoła.
zaprzepaściłam wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co ja najlepszego zrobiłam.......
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

wyglądął jak dzidzia w nim hahahah 

to majka ma fajnie z babcią będzie miec bobaasa a wózek juz ma?? bo jak bobas to i wózek musi byc obowiązkowo... ja miałam 

zrobilam takie ciasto z kubka, kolezanka podsunela mi ten przepis - zarabisty, 4 minuty i ciasto gotowe, no ale juz nie mam mleka w proszku wiec wiecej nie zrobie
więc ja ci dobrze radzę żebyś dała radę 

moze podpytaj dziewczyny, moze one dostaly po okresie probnym wiecej? Wdrozysz sie i przyzwyczaisz, maze fajni ludzie ale pracy nadal szukaj a noz widelec cus lepszego sie trafi 

ostatnio i przedostatnio działało, więc teraz też na Was liczę
), a wczoraj wieczorem na pocieszenie, żebym miała coś miłego od życia, zamiast tylko nauki, TŻ kupił mi i przywiózł 2 naleśniki (jeden z kurczakiem, pomidorkiem, boczkiem i serem, drugi z nutellą i migdałami