3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-24, 21:07   #3091
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

To ja tez chce takiego chrzesniaka z lunetą

Brzuch mnie boli ale tak na srodku po prawej (tam gdzie lezy mala), w sumie ani zoladek ani na samym dole. Dziwne.
Moze cos z tym serem zapiekankowym bylo nie tak albo te grzyby w zupie

Dobranoc.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 21:22   #3092
zenia2211
Rozeznanie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja w poniedzialek kaze mezowi wydrukowac ten jezyk niemowlat

Tez bym cos zjadla, chyba sobie kaszke zagrzeje.

kretencja
bo w ciazy zaleca sie ciezarnym prace z komputerem max 4h
A wyslala bys mi na maila ta ksiazke??
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 21:27   #3093
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
A wyslala bys mi na maila ta ksiazke??
Czy ja też mogę prosić?

Ja zwykle pełno nowych stron
ja dziś na obiad ponownie nie zdrowe żarcie
paluszki rybne i frytki
jem gorzej niż przed ciążą

dobrze że produkty miałam swoje a nie z paczek ale zawsze to masa tłuszczu
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 21:35   #3094
anankee
Rozeznanie

Ja kupiłam taką świetną zabaweczkę, pluszowa misia z pozytywką i puszczam ją codziennie kilka razy do brzuszka. Mam nadzieję, że mała się przyzwyczai do tej melodii i po urodzeniu będzie ją rozpoznawała i że będzie się uspokajała na jej dźwięk
to taka moja pierwsza metoda wychowawcza

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 21:51   #3095
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi ile w ciagu dnia pijecie?? bo ja nie jestem w stanie wypic tyle ile zalecają... A u was jak jest??
Patrycja Ja piję bardzo dużo, rano kubek słabej kawy, potem co najmniej dwa kubki herbaty (owocowej i zielonej), codziennie około litra mleka i jeszcze do tego woda niegazowana. Najbardziej chce mi się pić wieczorem, normalnie studnie bym opróżniła :P

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość

Od wczoraj piję liście malin i jem kapsułki wiesiołka
Weronisia a na co to ? :P

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
hej hej mamuśki
Ja już po wizycie a więc:anemii nie ma
mały nadal boy choć ptaszka nie pokazał ale jajczęta wisiały
warzy 2445g. i termin z usg.26paż a @ 6lis.
wolałabym ten pierwszy bo jak urodze takiego klocka.
szyjka miekka ale zamknięta.
Dzisiaj na SR położna nam mówiła o terminach z USG, powiedziała że jedynym prawdziwym może być ten z około 12tc bo następne są wyznaczane z wielkości dzidzi a jak wiadomo dzieci rodzą się różnej wielkości i niejednokrotnie te duże rodzą się po terminie z OM chociaż terminy z ostatnich USG minęły już dawno, dawno...

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ona1010 Pokaż wiadomość
Naprawde seks przyspiesza porod?
slyszalam, ze jednak to nieprawda.
Tylko wtedy kiedy dziecko jest już gotowe do wyjścia na świat Wcześniej niczego nie przyspiesza
Stary 2010-09-24, 22:08   #3096
Artystka23
Dragonfly

witam dziewczynki ja musialam wyjechac,bo tz jutro bedzie lakierowal podloge ale sie rozchorowal i ma wysoka goraczke,wiec nie wiem,remont stanal w miejscu,a tesciowa jak w poniedzialek przyleci do PL to musi miec gdzie spac...ciezko mi to sobie wyobrazic i absolutnie nie mam wracac do domu,bo sie zaraze i bedzie lipa

Mieszkam u cioci w gdansku,ktora urodzila czworke dzieci i jak mnie tylko zobaczyla to powiedziala na dzien dobry "ale ty masz nisko brzuch,daje ci trzy tygodnie,do miesiaca,niewiele czasu juz zostalo" i najgorsze,ze znojomy ktory ma dwojke dzieci tez walnal do mnie tekstem "a co ty masz tak nisko ten brzuch????przygotuj sie na szybszy porod"...no fajnie,tz chory,remont stoi,nogi mi puchna,babka wkurza i jeszcze mnie strasza

Ishka,zycze lekkiego porodu
Stary 2010-09-24, 22:10   #3097
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Padam na ryj

Polazilam, kupilam sobie getry, malej spiochy i czapeczke ciepla, a w sephorze czekoladowe maslo do ciala i zel
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 22:17   #3098
sanderinka
Zakorzenienie

czesc.

nie mam nastroju i wogole mi smutno ale nie chce o tym pisac

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 22:34   #3099
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
czesc.

nie mozna sie tak smutac,bo dzidz dostanie czkawki..

De 28 przykro mi z powodu kotka,piekna byla
Stary 2010-09-24, 22:39   #3100
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
czesc.

jesień sie zaczęła to czas dołów bo mam nadzieję, że smutny nastrój nie jest spowodowany jakimiś przykrymi sytuacjami lub złym samopoczuciem?

De, tak mi przykro biedna kicia, ale słusznie postąpiliście. A jaka ładna z niej kocica, takie mądre oczy. Ech, mi samej chce się płakać

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 22:51   #3101
sanderinka
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny ...

a no pare słów za dużo...

De28 przykro mi z powodu kociaka... teraz nie cierpi i w to trzeba wierzyć ....

no i się popłakałam

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 23:16   #3102
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

De28 od kiedy zaczelam to czytac nie moge przestac plakac Przykro mi ....
Do tego za kazdym razem gdy ktos mowi o kotach przypomina mi sie moja kicie i odrazu wspomnienia i lzy....
Tesknie za nia strasznie a to juz prawie 2 miesiace

Dobranoc

Juz w trojeczke Kocham...
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 07:41   #3103
bela14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość

Dzisiaj na SR położna nam mówiła o terminach z USG, powiedziała że jedynym prawdziwym może być ten z około 12tc bo następne są wyznaczane z wielkości dzidzi a jak wiadomo dzieci rodzą się różnej wielkości i niejednokrotnie te duże rodzą się po terminie z OM chociaż terminy z ostatnich USG minęły już dawno, dawno...

Ja mam usg z 13tyg.i tam jest tp.01 listopad czyli jeszcze inaczej
pośrodku tych dwóch wychodzi.(heh od poczatku ciąży się śmiałam ,że z moim szczęściem to urodze 1list.)
no sama jestem ciekawa,starszego urodziłam po terminie
i to czekanie to masakra dlatego teraz bym wolała przed
BOOM i już a jak nie to spróbuję go pośpieszyć jak pisała Ona 1010
pozdrowionka i miłego weekendu.
ach i jeszcze te obrzęki masakrycznie mnie męczą
dostałam wczoraj lek ziołowy na to cyclo3forte.

Edytowane przez bela14
Czas edycji: 2010-09-25 o 07:50
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 08:06   #3104
kretencja
Zakorzenienie

Witam Was.
Ja dziś w biegu, bo za pół godziny wychodzimy na SR
Oczywiście jestem niewyspana, bo... mąż wczoraj pojechał z moim Bratem do ikei zamówić meble i transport na dzisiaj, a przy kasach złapał ich jakiś taksówkarz z taksówki bagażowej (niezłą fuchę sobie znaleźli ci taksówkarze ) i zaproponował transport od ręki, dwie dychy taniej niż ikea. No to wzięli te milion pudeł i pudełek i przywieźli od razu. O 22,30 Kosmos, dobrze, że na parterze mieszkamy. Jakbyśmy przed 23 latali powiedzmy na 3 piętro ludziom pod drzwiami, to by nas sąsiedzi znienawidzili do reszty O 23,30 była już złożona sofa, żeby mój Brat mógł przenocować, bo trochę późno się zrobiło na jechanie na drugi koniec miasta
Tak że nie dość, że już wszystko mamy na miejscu, to jeszcze sofkę złożoną Dziś i jutro ciąg dalszy składania. Remontu kres już naprawdę bliski
Poza tym mąż kupił w ikei wanienkę (pierwszy raz coś kupił sam dla dziecka, nawet bez konsultacji ze mną - oczywiście wiedział wcześniej, że te wanienki mi się dosyć podobają ). Wprawdzie jest malutka, na pół roku to raczej nie starczy (chyba ma 74cm), ale będziemy się martwić jak się zrobi za mała. Póki co świetnie że jest mała - do naszego małego mieszkanka w sam raz

Uff, rozpisałam się, a tu jeszcze trzeba zęby umyć i podmalować się trochę, więc lecę.
Będę po południu dopiero, bo SR do 14, a potem jeszcze idziemy do Jyska i Leroy Merlin. Zapowiada się długi dzień...

Miłego!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 08:21   #3105
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Patrycja Ja piję bardzo dużo, rano kubek słabej kawy, potem co najmniej dwa kubki herbaty (owocowej i zielonej), codziennie około litra mleka i jeszcze do tego woda niegazowana. Najbardziej chce mi się pić wieczorem, normalnie studnie bym opróżniła :P
dlatego pewnie często wstajesz w nocy
ja duuuuużo piję w ciągu dnia i wtedy latam do toalety jak szalona a przed snem troszkę mniej i może dlatego ja nie wstaję

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Mieszkam u cioci w gdansku,ktora urodzila czworke dzieci i jak mnie tylko zobaczyla to powiedziala na dzien dobry "ale ty masz nisko brzuch,daje ci trzy tygodnie,do miesiaca,niewiele czasu juz zostalo" i najgorsze,ze znojomy ktory ma dwojke dzieci tez walnal do mnie tekstem "a co ty masz tak nisko ten brzuch????przygotuj sie na szybszy porod"...no fajnie,tz chory,remont stoi,nogi mi puchna,babka wkurza i jeszcze mnie strasza
mi od 1,5 miesiąca wszyscy mówią, że mam nisko brzuch i co na to mój lekarz, a mój lekarz nie widzi problemu, ja myślę, że to tak naprawdę zależy od budowy ciała. Przynajmniej jak jest nisko to można sporo zjeść i rzadziej ma się problemy ze zgagą

kretencja super nowiny
widzę, że ty zalatana dzisiaj, ale to dobrze przynajmniej będziesz miała dobry humor

wszystkim mamusiom życzę miłego dnia
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 08:24   #3106
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
czesc.

De - - zrobiliście dla niej wszystko co tylko można było

Kretencja - super, ze koniec remontu wreszcie zbliża się wielkimi krokami
a co z tą szafą??? i z tymi dodatkami do kuchni co mieli ci dowieźć???

Moja kocica dziś rano biegiem wracała do domu a że miała mokre łapki to na gumolicie wpadła w poślizg i wyrżnęła głową w drzwi sierota jedna

Ja też oglądałam Garfielda - świetny jest

Średnio się wyspałam bo młoda zrobiła mi pobudkę o 7
Kawka już wypita więc czas pomyśleć o jakims śniadanku
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 09:06   #3107
kliwia
Zakorzenienie

zenia apolonia to dajcie maile na pw
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 09:19   #3108
sylwia01485
Zadomowienie

Witajcie,,
odpiszę na co pamiętam

kotek81 - patent z wacikiem przy oddawaniu próbki moczu był też dla mnie nowy, ale jak na razie się sprawdził

dzasta - dzięki za ciepłe słowa o moim mieszkanku

kretencja i anecka - piękne kotki, jako kociara bym zacałowała na śmierć

de28- bardzo mi przykro i jestem z Tobą, tylko staraj się nie płakać, bo to nie pomoże, a dziecko będzie przeżywać stres z Tobą. Wiem, że trudno radzić, gdy się cierpi po stracie ukochanego zwierzaka, ale wytłumacz sobie racjonalnie, że to było ogromne cierpienie związane z chorobą i teraz Twoja kicia już nie cierpi, a dzięki Wam miała piękne życie i godną śmierć.

kretencja- super, że remont idzie zgodnie z planem. Powodzenia na sr
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 09:34   #3109
Patrycja_1708
Zadomowienie

Czesc dziewczynki. Ja właśnie skonczyłam sniadanko. A tak mi sie wstac nie chciało ze masakra, w łózeczku fajniusio cieplutko to mogłabym cały dzien tam spedzic Ale na 12 musze obiadek zrobic. Dzisiaj robie spaghetti z mięskiem mielonym Uwielllllbiam

A co do remontów i zakupów to sama doczekac sie nie moge kiedy juz wszystko bedzie ustawione, ciuszki poukładane w komodzie no i w ogóle wszystko juz poukładane dla maluszka, łózeczko i wózek będą stały... Bo nie moge juz patrzec jak to wszystko zapakowane jeszcze... Kupowała która z IKEI komode???
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 09:35   #3110
Anecka
Zakorzenienie

kretencja, no i git ze juz koniec calego remontu, bo teraz to tylko meblowanko?

Ja spac nie moglam, 2 razy budzilam sie do siusiania, czego wczesniej nie mialam.
Zryte sny: najpierw jakis fajny lumpeks gdzie wygrzebalam na wieszaku fajna bluze z misia z kapturem, potem jakas skore z fajnym sciagaczem w talii.. jakies naszyjniki
Pozniej snila mi sie kolezanka ktorej nie widzialam pare lat i sie pytala czy moze sobie z ogródka wziac pare pajakow i pamietam ze ona dzwoni i mowi ze nie widzi zadnych czy moze przyjsc do mnie do mieszkania bo z mojego okna widac takiego pajaka z rogami

No dobra zjadlam jakies tam snaidanie, popilam Inką.. nastawilam pranie ale musze w domu wywiesic. Pozniej bede prasowac te dzieciece ubranka i chyba zaloze ta moskitiere na lozeczko bo musze ozbaczyc jak to na zywo wyglada hehehehehe

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-25, 09:39   #3111
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki ja musialam wyjechac,bo tz jutro bedzie lakierowal podloge ale sie rozchorowal i ma wysoka goraczke,wiec nie wiem,remont stanal w miejscu,a tesciowa jak w poniedzialek przyleci do PL to musi miec gdzie spac...ciezko mi to sobie wyobrazic i absolutnie nie mam wracac do domu,bo sie zaraze i bedzie lipa

Ishka,zycze lekkiego porodu
nie słuchaj ich znawcy się znaleźli różni ludzie, różne brzuchy a takiej mądrej książce nawet było pokazane, że zazwyczaj są trzy typy brzusiów i właśnie jeden jest tak nisko położony

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Padam na ryj

Polazilam, kupilam sobie getry, malej spiochy i czapeczke ciepla, a w sephorze czekoladowe maslo do ciala i zel
aaaaaa też mam tylko że płyn do kąpieli czekoladowy z sephory uwielbiam ten zapach mów szybko gdzie zamawiałaś emu

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
i sie pytala czy moze sobie z ogródka wziac pare pajakow i pamietam ze ona dzwoni i mowi ze nie widzi zadnych czy moze przyjsc do mnie do mieszkania bo z mojego okna widac takiego pajaka z rogami

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 09:43   #3112
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupowała która z IKEI komode???
ja mam z Ikei z serii MALM. Tania i fajna, polecam
Stary 2010-09-25, 09:51   #3113
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
ja mam z Ikei z serii MALM. Tania i fajna, polecam
No my tez chcemy jakąś tańszą kupić właśnie. A z iloma masz szufladami?? Tutaj w DE patrzylismy w katalogu Ikei i jest własnie taka fajna i niedroga i z tego co pamietam to ma 3 szuflady... Tylko czy wystarczą te 3 szuflady?? A Ty jaką masz?
Stary 2010-09-25, 09:55   #3114
_paulinka2
Wtajemniczenie

ojaa... na brodawce zrobiły mi się jakieś takie hmm... jakby małe pieprzyki brązowe :conf used: co to

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
No my tez chcemy jakąś tańszą kupić właśnie. A z iloma masz szufladami?? Tutaj w DE patrzylismy w katalogu Ikei i jest własnie taka fajna i niedroga i z tego co pamietam to ma 3 szuflady... Tylko czy wystarczą te 3 szuflady?? A Ty jaką masz?
mi się podoba ta 6 szufladowa, taka podłużna ... kosztuję 499 zł właśnie z tej serii malm

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 10:13   #3115
szarlot27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
ojaa... na brodawce zrobiły mi się jakieś takie hmm... jakby małe pieprzyki brązowe :conf used: co to

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

mi się podoba ta 6 szufladowa, taka podłużna ... kosztuję 499 zł właśnie z tej serii malm
ja też mam taki pieprzyk na brodawce

68 kg czerwiec 2015 r.
cel:50 kg
szarlot27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 10:20   #3116
KarolinaB
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, próbuje was nadrobić ale juz nie daję rady, za rzadko właże na neta, jak byłam w pracy, top byłam na bieżąco, a teraz nie mam czasu, w domu zawsze coś do zrobienia

Weronisia - ja też szykuje się na następną pełnię, tj. 23/10/2010, ten termin pasowałby mi najbardziej, bo mój wypada tak, że świeczki z okazji 1 listopada to ja będę na porodówce zapalać

Dziewczyny, straszycie tak z tym seksem i spermą?? Bo my po miesiącu abstynencji na nowo odkrywamy radość z przytulanek i że tak powiem nie robimy sobie dnia przerwy. A nie uzywamy gumek bo nie lubimy, tym bardziej teraz, kiedy w ciążę na pewno nie zajde Ale nie chcę przez moje ochotki urodzić miesiąc przed terminem ;/ Lekarz mi nic nie powiedział, że nie możemy, ale teraz w środę mam wizytę, to zapytam, bo wolę nie pluć sobie potem w brodę.

Sylwia - a ja się wczoraj zastanawiałam właśnie, czy sunia zostaje u was czy będzie miała nowy domek, ale cieszę się, że tak ją pokochaliście.

De - Właśneie doczytałam, że kotka nie przeżyła bardzo mi przykro, ale byłaś dla niej wspaniała! Masz wielkie serduszko. Niech synuś je po tobie odziedziczy. A i ja też nie miałam żadnych takich piekących bóli.

Piękne brzuszki macie dziewczyny - Anecka lekarz niech sie buja ze swoimi stwierdzeniami, że mały masz rzuszek. Normalny moim zdaniem!

Sorki dziewczyny, że nie wszystkim odp, ale nie daje rady, jakoś średnio się dziś czuje, wyłączam kompa i ide poleżeć, bo coś ogólny stan organizmu dziś do
buśki *

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
mi od kiedy zaszłam w ciążę wyłażą wszędzie pieprzyki, wyglądam jak piegusek, choć nie mam bardzo jasnej karnacji itylko na nosie mi sie piegi od opalania zazwyczaj robiły... nie podoba mi się to
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-25, 10:27   #3117
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość
ja też mam taki pieprzyk na brodawce
Ja też mam

A co do komody to myslicie że 3 szuflady wystarczą na ciuszki dla maluszka?? Bo lepiej moze kupić tą co ma 6 szuflad niz w tej co ma 3 szuflady upychać potem ubranka? No juz sama nie wiem. Może która kupiła którąś z tych komod z Ikei to powie która lepsza???

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-09-25 o 10:31
Stary 2010-09-25, 10:38   #3118
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
własnie najpierw kupiliśmy jedną 3 szufladową, ale to był zbytni optymizm i teraz dokupiliśmy drugą taką samą. Wyższej ( czyli z większą liczbą szuflad)nie chciałam, bo chce na niej przewijać dziecko.
Stary 2010-09-25, 10:42   #3119
Anecka
Zakorzenienie

No pewnie niech spada na szczaw lekarz ze swoimi stwierdzeniami dotyczacymi mojego brzucha

Wywiesilam pranko na dwór, oczywiscie juz sie musialam wkurzyc bo ktoras z sasiadek zajela moje sznurki!!!! jakbym teraz robila drugie pranie to bym sie nie zmiescila. Wkurza mnie takie cos bo ja mam osobne sznurki i kiedys jasno powiedzialam ze sa moje!

Teraz ide robic nozki z kurczaka z ziolami ale chyba bez ziemniakow, sama nie wiem. W sumie jest zupa z wczoraj wiec tylko te nozki zrobie.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-25, 10:47   #3120
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
nie słuchaj ich znawcy się znaleźli różni ludzie, różne brzuchy a takiej mądrej książce nawet było pokazane, że zazwyczaj są trzy typy brzusiów i właśnie jeden jest tak nisko położony

aaaaaa też mam tylko że płyn do kąpieli czekoladowy z sephory uwielbiam ten zapach mów szybko gdzie zamawiałaś emu

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

na deezee.pl mieli znizkle w tamten weekend 15%, w ten tez maja

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, próbuje was nadrobić ale juz nie daję rady, za rzadko właże na neta, jak byłam w pracy, top byłam na bieżąco, a teraz nie mam czasu, w domu zawsze coś do zrobienia

Weronisia - ja też szykuje się na następną pełnię, tj. 23/10/2010, ten termin pasowałby mi najbardziej, bo mój wypada tak, że świeczki z okazji 1 listopada to ja będę na porodówce zapalać

Dziewczyny, straszycie tak z tym seksem i spermą?? Bo my po miesiącu abstynencji na nowo odkrywamy radość z przytulanek i że tak powiem nie robimy sobie dnia przerwy. A nie uzywamy gumek bo nie lubimy, tym bardziej teraz, kiedy w ciążę na pewno nie zajde Ale nie chcę przez moje ochotki urodzić miesiąc przed terminem ;/ Lekarz mi nic nie powiedział, że nie możemy, ale teraz w środę mam wizytę, to zapytam, bo wolę nie pluć sobie potem w brodę.

Sylwia - a ja się wczoraj zastanawiałam właśnie, czy sunia zostaje u was czy będzie miała nowy domek, ale cieszę się, że tak ją pokochaliście.

De - Właśneie doczytałam, że kotka nie przeżyła bardzo mi przykro, ale byłaś dla niej wspaniała! Masz wielkie serduszko. Niech synuś je po tobie odziedziczy. A i ja też nie miałam żadnych takich piekących bóli.

Piękne brzuszki macie dziewczyny - Anecka lekarz niech sie buja ze swoimi stwierdzeniami, że mały masz rzuszek. Normalny moim zdaniem!

Sorki dziewczyny, że nie wszystkim odp, ale nie daje rady, jakoś średnio się dziś czuje, wyłączam kompa i ide poleżeć, bo coś ogólny stan organizmu dziś do
buśki *

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

mi od kiedy zaszłam w ciążę wyłażą wszędzie pieprzyki, wyglądam jak piegusek, choć nie mam bardzo jasnej karnacji itylko na nosie mi sie piegi od opalania zazwyczaj robiły... nie podoba mi się to
o jak dobrze,ze ja nie mam tego problemu - nie mam w ogole ochoty na TZ

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
No pewnie niech spada na szczaw lekarz ze swoimi stwierdzeniami dotyczacymi mojego brzucha

Wywiesilam pranko na dwór, oczywiscie juz sie musialam wkurzyc bo ktoras z sasiadek zajela moje sznurki!!!! jakbym teraz robila drugie pranie to bym sie nie zmiescila. Wkurza mnie takie cos bo ja mam osobne sznurki i kiedys jasno powiedzialam ze sa moje!

Teraz ide robic nozki z kurczaka z ziolami ale chyba bez ziemniakow, sama nie wiem. W sumie jest zupa z wczoraj wiec tylko te nozki zrobie.
Perfekcyjna Pani Domu
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości