|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!!
Cytat:
a ty mnie kimikika nie obrażaj i nie wyjeżdżaj z tekstami o stanie emocjonalnym |
|
|
|
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ps. Przydzieliłaś mnie do jakiegoś obozu? A Ty jesteś generałem w swoim?
'..This time, this place... misused, mistakes. Edytowane przez Loczek90 Czas edycji: 2010-09-26 o 23:20 |
|
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Muszynianka -Nigdzie nie napisałam, że ma się znaleźć martwa.
Dodajesz co chcesz. Mam nadzieję, że to się nie okaże że za zaginięcie Iwony odpowiedzialny jest Paweł, bo po prostu jestem ciekawa jaką wtedy przyjmiecie postawę? Nikomu nie będę ucierać nosa, bo nie mam takich wewnętrznych potrzeb. Nie dramatyzuj z oceną mojego posta i nie dodawaj słów, których nie ma. Gdybym chciała tak napisać, to bym napisała, a że nie o to mi chodziło, twoja sprawa i problem. Nie jestem w żadnym obozie na wizażowym forum.
|
#1804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sorrki, że tak odpisuję na stare posty ale serio robią na mnie wrazenie, wręcz muszę odpisywać :O |
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Hawa;22320175]Tez mnie to zastanawia. Widocznie wiedzieli gdzie miala sie udać lub z kim spotkać. I mieli nadzieje, ze wyjdzie z tego z tego cało...
To w pranu wychodzi ,ze Iwona chyba miała jeszcze innych znajomych.A Ci to napawde Bogu ducha winne koledzy koleżanka którzy pewnie nie moga sobie wybaczyć ,ze jej wtedy chosby siłą nie zatzymali. |
|
|
|
#1806 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
co do Pawła, to też już nie wiem....może Adria ma tę samą babcie i też u niej mieszka...więc w taki razie spaliby pod tym samym dachem
|
||||
|
|
|
#1807 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Systemu? Jezus Maria ..... to jakaś obsesja. Tłumaczylam już dlaczego zmienilam zdanie. I przejrzyj dokładnie posty o co chodzilo z tym przepraszaniem. Po prostu dzisiaj doszłam do wniosku, że dziennikarze zrobili samowolkę a to nie jest wina Iwony Kindy. I jej nie pozwalam mieszać z błotem poprostu. A matka Pawla już dobrze wie jak dowaliła Iwonie Kindzie a ten knkubent to mialobyć okazanie, że ma ją gdzieś. A że nie pasuje to tobie i kimikice to już wasz problem. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-26 o 23:36 |
|
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1809 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- W sumie, ja już jestem na taki etapie, że zaczynam wierzyć, że to wina UFO. |
||
|
|
|
#1810 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=nayami;22322117]
Cytat:
Janusz tu pisał, że mama Iwony prosiła, prosiła, prosiła o wyjaśnienie i nic. I miała tak sobie sama z tym zostać? Przecież ona wierzy, że Iwona żyje i próbuje jej szukać jak tylko potrafi a że pismaki to hieny i zawsze domalują swoje to już nie jej wina. Ciekawe czy któraś z was by sobie siedziała na jej miejscu z założonymi rękami. Zrozumcie, że ona została sama z tym bólem a policja o. której tak kimikika wypisuje się na nią wypięła. Co jest złego w opisaniu tej całej sytuacji ( za wyjątkiem tego zdania o podejrzeniach mamy Iwony- jeśli to jej polecenie to nie fair) W tym artykule jest także mowa o innych osobach , które podejrzewały Pawła np Jackowski ( ta sytuacja na działkach) czy Rutkowski. Oni powinni także przepraszać Pawła i policja może? Już by tak sobie pismak z policją nie pogrywał, że tylko dla afery napisał, że policja podejrzewa tego chłopaka. Zobaczymy jaka będzie reakcja Jackowskiego, bo ten kawalek o nim był wręcz drastyczny. Napewno nie pozwoli szafować takimi cytatami o sobie jeśli to było wymyślone tylko dla lepszej sprzedaży gazety. |
|
|
|
|
#1811 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
-zawsze wracaj taksówka -jak zaginie ktoś z moich znajomych, nie pomagaj, jesli za bardzo zaangazujesz sie w pomoc bedziesz podejrzanym numer 1 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a poza tym to wczoraj pierwszy raz od zaginiecia Iwonki wyszlam do Sopotu...dziwnie...sopock ie noce sa praktycznie wszystkie takie same, tylko okolicznosci pogodowe sie zmieniaja, jak tak szlam Monciakiem miedzy jednym klubem a drugim, to...nie wiem dziwne uczucie...trudne do opisania, moze Sopocianki wiedza o czym mowie, szukalam jej wzrokiem...wszyscy rozbawieni, taniec , alkohol, kebaby sopocka rzeczywistosc a jeszcze dwa miesiace temu ona tez tu byla, szla tymi samymi drogami, nie wiem jak to opisac, po prostu musi sie znalezc, tyle!
WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2010-09-27 o 00:04 |
||||||
|
|
|
#1812 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PS. 65 osob na watku, juz po polnocy, jutro poniedzialek, praca, szkola a tu prosze ![]() dobrze Was aż tylu widziec
WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2010-09-27 o 00:15 |
|
|
|
|
#1814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do gazet- one rzadza sie swoimi prawami nawet nieetycznymi- sensacja , pisac ay pisac , sprzedaz gazet a w sady i te sprawy malo kto sie z normalnych ludzi bawi- co innego gwiazdy pop itp to oni maja kase i prawnikow od tego od tyle nie ma co dywygowac i sie juz nad sprawa rozkliwiac Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-09-27 o 00:35 |
|
|
|
|
#1816 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
Jesteś bez serca dziewczyno. Jak można jechać na kogoś kto nie może się bronić? Byłaś tam z nimi ? siedziałaś w głowie Iwony ? znałaś ją? nie to nie pisz bzdur |
|||
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż ja się wypowiem, bo póki co byłam jedynie bierną uczestniczką wątku.
Powiem Wam, że momentami śmiesznie się Was czyta, jedna przez drugą. Z wątku zrobił się bazar. Naskakujecie na siebie o byle co, już nawet niektóre nie zważają na bieg całej rozmowy, tylko czepiają się jedna drugiej i dawaj! Moim zdaniem Iwona zniknęła nie za sprawą znajomych, o których oficjalnie mowa. Myślę, że rzeczywiście mogła się umówić z jakimś wcześniej poznanym facetem, którego dobrze nie znała i poszło. Prawda jest taka, że mogła przepaść równie dobrze bez tej całej imprezy w Dream Clubie w tle. Momentami gubię się kto i co, ale moim zdaniem Adria i Paweł nic nie zrobili. Byłam w ciężkim szoku, gdy ten cały Pan Janusz poleciał z dwuznacznym tekstem do Titiny, pełna kultura z takimi odzywkami do kobiety. Dorosły facet będący w takim a nie innym położeniu, gdy ginie młoda dziewczyna sugeruje, że on z młodą to by nie miał nic przeciwko. Szanowny Panie Wychwalany Pod Niebiosa Januszu - trochę więcej szacunku do KOBIET, na teksty o umawianiu się w parku i dawaniu sobie nawzajem to można sobie pozwolić do swojej ( ewentualnej ) kobiety, jeśli jej to nie przeszkadza. A jak widać nie przeszkadza, skoro pozwala Pan sobie na takie teksty w stronę innych dziewczyn. Ale to w domowym, tudzież parkowym zaciszu, a nie na wizażu, gdzie wypowiadają się cywilizowani ludzie. Pozdrawiam, peace and love. |
|
|
|
#1818 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masz prawo zachować milczenie - wszystko co powiesz może być użyte przeciw tobie... przykre ale prawdziwe ok przebrnęłam przez dzien dzisiejszy i powiem krotko, sama nie wiem już w co wierzyć a w co nie.... 1. MAMA IWONY - z 1 stron atakuje bezpodstawnie Pawła (czyt. bez dowodów), + z 2 strony "na wojnie i w miłości wszystko dozwolone" a jak to mówią nie ma nic silniejszego niż miłość matki do dziecka (zakładam oczywiście normalny ułkad matka-dziecko nie jakieś tam patologie), nie mam dzieci ale myślę, że mogłabym zachowywać się nie racjonalnie gdyby zaginęło moje dziecko i przepraszam za wyrażenie ale ... waliło by mnie kto na tym ucierpi 2. MATKA PAWŁA + kobieta wydaje mi sie rozsądna, broni własne dziecko, wszystko co mówi jest w miarę logiczne, poza konkubentem o którym dyskutowaliście ale jak dla mnie to nieistotna pierdoła ... - z drugiej strony czy gdyby wiedziała że jej syn jest winny zachowałaby sie inaczej??? pewnie nie ... w końcu to matka 3. PAWEŁ zasadniczo myślę, że jest niewinny + pomysł z wyskakiwaniem przez okno i wracaniem tą samą drogą w godz ok 6-7 (uprowadzenie, ukrycie ciała itd troche chyba trwa ) kiedy to w dobie moherowych beretów wstających o 7 rano całe osiedle "tętni " życiem jest dla mnie bezsensowny- z 2 strony jego szybka reakcja mogąca świadczyć o tym że wiedział ze coś niedobrego sie wydarzyło 4. ADRIA - totalna skleroza - jak można nie pamiętać o co pokłóciła sie z koleżanką skoro wałkowała z nią zapewne temat tej kłótni przez telefon + czy w wieku 17-19 lat nie mozna pokłócić się po prostu o faceta?? czy fakt że koleżanka walnęła focha i nie chciała u niej spać świadczy o tym że wynajęła mordercę na zlecenie i wskazała mu trasę którą szła Iwona ? 5. PAN PIOTR - relacje z I. nie były różowe, niby słyszał Adrię rozmawiającą z Iwoną, potem niby nawet wstał i jakiś tam balkon mu ją zasłaniał wiec nic nie widział - zastanawiająca niejasność faktów + był w domu z Iwony matką więc raczej nie poszedł Iwonie na przeciw żeby je coś zrobić to i wiele innych "faktów" znanych oczywiście z mediów, oraz Waszych wypowiedzi powoduje że powoli nie wiem jakie mam zająć stanowisko w tej sprawie... skłaniam się ku najprostszym rozwiązaniom.... Iwona wyszła z DC, towarzystwo trochę to "poprzeżywało", podzwoniło, w końcu im się znudziło, rozjechali się do domów spać, niektórych ruszało sumienie , że poszła sama więc się denerwowali, tymczasem ona sobie spokojnie szła, doszła do tego Czarnego Dworu i tam spotkała znajomych wracających z innej imprezy którzy zaproponowali jej zeby pojechała gdzies dalej z nimi ... a potem ???? nie wiemy co sie stało, i gdzie pojechali Edytowane przez ry-bcia Czas edycji: 2010-09-27 o 01:13 |
||
|
|
|
#1819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
1. po pierwsze skąd wiesz, ze bezpodstawnie? a po drugie nie wiadomo czy atakuje czy nie została wmanipulowana przez pismaków. 3. mógł wyjść oknem i już tam nie wracać. czy jest nagrane, jak wychodził kiedy jechał szukać Iwony? nie wiemy a ja bym się na tym właśnie opierała broniąc się. to jest tylko czysta teoria bez podejrzeń. ta wersja, że mogłaby się z kimś spotkać pasuje do godzin na monitoringu. 4 Może Adria nie chciała wychodzić, bo się dobrze bawiła z kolegą, ktory się podobał Iwonie a ta nie chciała zostawiać ich razem i dlatego po pierwszej kłótni wróciła. To by tłumaczyło te wyzwiska. Znajomych z innej imprezy? Może z tej na, której była Kasia? ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- na szczęście nie ale ja nie szkaluje mamy Iwony jak Kimikika i ty. Ja jej nie oceniam tylko jej z całego serca bronię przed takimi babami jak Wy. I przykre jest, ze wogole śmiecie to robić , nie mając zielonego pojęcia o jej uczuciach i sytuacji. A Kimikika zamiast interesowac się moim stanem emocjonalnym powinna pomyśleć o stanie emocjonalnym pani Iwony. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-27 o 01:57 |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:o tym konkubinacie to ja zaczęłam bo uważam , że matka Pawła nie powinna była tego mówić. Ale nikt mnie nie zrozumiał i zjechały z tematu. Co do Kimikiki w pełni się z Tobą zgadzam i też mam dość tego odszczekiwania, durnych tekstów o stanie emocjonalnym, bo wczoraj napisałam jedno a dziś uważam inaczej i niestety nie po jej myśli. Kimikika żebyś nie musiała się powtarzać wysmaruj posta do nas obu razem. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-27 o 01:59 |
|
|
|
|
#1822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz nas nie lubić, przymusu nie ma. Ale co do "wara od..." - to u nas nikt nic takiego nie usłyszał. To raz. Dwa - czy moja wypowiedź miała w sobie cokolwiek z kłótni? Trzy - nie ja zacząłem dyskusję o oficjalnej stronie. Ktoś zarzucił mi, że kasujemy wszystko, co jest "nie po naszej myśli" (cokolwiek to znaczy), więc tylko poprosiłe o przykład. A zamiast przykładu dostałem "wara". Całkiem nieźle. Ale na mnie to nie zadziała.
Oficjalna Strona Poszukiwań Iwony Wieczorek Edytowane przez kingincrimson Czas edycji: 2010-09-27 o 02:24 |
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy takie słowa należą sie tylko za to że ktoś wyrazi swoje zdanie ??? no cóż, jak w tym kraju ma być dobrze, jak za bronienie swojego zdania człowiek zostaje uznany za zarozumiałego, przemądrzałego i nie do zniesienia zgadzam sie z tym, że gdybym straciła dziecko prawdopodobnie miałabym gdzieś czy moje działania kogoś ranią, ale z 2 strony gdyby moje dziecko było bezpodstawnie oskarżane o porwanie/morderstwo (bo jak do tej pory nie znamy żadnych oficjalnych dowodów obciążających Pawła) to też miałabym gdzieś czy moje słowa/działania ranią osoby które rzucają te oskarżenia w mediach |
|
|
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
Kilka słów wyjaśnienia.
Paweł nie był tymczasowo aresztowany. Był zatrzmyany na 48h. Żeby rozwiać wątpliwości: zatrzymanie - środek przymusu w postaci pozbawienia wolności, jaki ma prawo zastosować policja lub inne uprawnione organy ścigania w stosunku do osoby podejrzanej, jeżeli istnieje uzasadnione przypuszczenie, że popełniła ona przestępstwo i jednocześnie zachodzi obawa, iż się ukryje lub zatrze ślady przestępstwa. W trakcie zatrzymanie sprawdzone zostały Pawła samochody i nieruchomości a także podjęte inne działania. Tak, wiem co powiecie. Że skoro został wypuszczony, to znaczy, że jest niewinny. Nie do końca tak jest - owszem, nie znaleziono dowodów pozwalających na postawienie mu zarzutów i skierowanie do sądu wniosku o areszt tymczasowy. I jak najbardziej w świetle prawa jest niewinny. Ale - żeby uzyskać nakaz zatrzymania, podejrzenie popełnienia przestępstwa musi być naprawdę poważnie uzasadnione. W innym wypadku, kiedy zatrzymany uzna, że zatrzymanie było bezpodstawne, ma prawo wniesienia zażalenia do sądu, który niezwłocznie (w terminie instrukcyjnym do 7 dni) je rozpatruje i w razie uznania bezpostawności zatrzymania poleca natychmiastowe zwolnienie zatrzymanego lub - jeśli zwolnienie to już nastąpiło - orzeka o bezprawności zatrzymania co jest podstawą do roszczenia o odszkodowanie za bezprawne pozbawienie wolności. Paweł takiego zażalenia nie wniósł. Oczywiście wiem, że mógł po prostu nie chcieć się w to bawić. Ale jednak dziwi mnie to, bo sądy są teraz dość skore to stwierdzania bezzasadności zatrzymania. Ale ok, w jego głowie nie siedzę. Jestem jednak gotów założyć się, że policja nadal traktuje go jako podejrzanego. Dlaczego? Porównuję zachowania policji po zatrzymaniu Pawła i po sprawie z "podejrzanym" znajomym policjantem. Został on przesłuchany i zaraz potem rzecznik prokuratury wydał oświadczenie, w którym stwierdzał, że jest absolutnie pewne, że nie miał on żadnego związku ze sprawą. Zrobił to właśnie po to, żeby jasno i konkretnie pokazać, że wobec niego policja ani prokuratura nie mają już żadnych podejrzeń. Czy jakakolwiek podobna wypowiedź padła w temacie Pawła? Nie. Dla mnie to jest najważniejsze, nie jakiekolwiek domysły czy hipotezy. Jeśli prokurator czy ktoś z policji wyda oficjalne oświadczenie ws. Pawła, że nie ma on żadnego związku ze sprawą, zachowam się (i przypuszczam, że reszta modów na oficjalnym forum) tak samo, jak w sprawie policjanta - czyli zacznę go bronić przed jakimikolwiek atakami ze strony użytkowników. Póki co - nie mam do tego podstaw. A znacznie większe podstawy mam, patrząc po działaniach policji, do uznania go za podejrzanego.
Oficjalna Strona Poszukiwań Iwony Wieczorek Edytowane przez kingincrimson Czas edycji: 2010-09-27 o 02:44 |
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Przykre, kiedy w tak delikatnej sprawie niektorzy nie maja sil, by powstrzymac sie od zlosliwosci i zbednych, bo negatywnych emocji.
Przypominam postanowienia Zlosliwca - "Informuję, że w nowym wątku zaostrzam jeszcze bardziej zasady moderacji. Oznacza to, że atak na inną osobę, offtop i zwykle uznawane u nas za lekkie przewinienia równoznaczne będą z otrzymaniem 3 pkt karnych. Po dwóch przewinieniach oznacza to też 6 punktów, czyli ban stały i dożywotni." https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2903 Spokojnej nocy. Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-09-27 o 02:52 |
|
|
|
#1826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli pijaczek z ławki (to nie obrażanie, tylko stwierdzanie faktu - zanim mógł zostać przesłuchany, spędził nieco godzin na trzeźwieniu) był policjantem... nieźle.
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
chodziło mi bardziej o to że policjanta należało jak najszybciej oczyścić z zarzutów skoro był nie winny - to w koncu poważany zawód, a na ręcznika skierowane były oczy całego kraju - musieli coś powiedzieć o tym bezdomnym
ps. a swoje złośliwości zostaw sobie na swoje beznadziejne forum Edytowane przez ry-bcia Czas edycji: 2010-09-27 o 03:16 |
|
|
|
#1829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w sprawie Pawła nie ma jakiegokolwiek oświadczenia. Czyli pewna różnica jest. ps. wzajemnie. (i to nie jest moje forum)
Oficjalna Strona Poszukiwań Iwony Wieczorek Edytowane przez kingincrimson Czas edycji: 2010-09-27 o 03:21 |
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Stajesz w obronie osób towarzyszących Iwonie w feralny wieczór (wg mnie prawidłowo, ciężko ferować wyrokami nie znając zapewne ani 1/10 faktów które miały tam miejsce) skąd więc te nacechowane znacznie mniejszą dbałością o formy i zasady savoir-vivre`u wypowiedzi jeśli tyczą samej Iwony ? Bo, wybacz, przykłady są tak jaskrawe, że zaczynam podejrzewać iż to jakiś kompleks... Antycypując Twoją odpowiedź - jestem osobą bezstronną, nie wiem co się wydarzyło, nie wiem kto jest winny i w jakim stopniu, nie było mnie tam, nigdy nie widziałam Dream Clubu na oczy. Wyroków broń Boże nie wydaję, osądzać nie mam zamiaru. Do osób z towarzystwa jak i do samej Iwony mam stosunek obojętny, aczkolwiek życzę jej- jak i wszystkim pozostałym zaginionym - zdrowego powrotu do domu. Uporczywe dzielenie na dwa obozy, które - jak podejrzewam - tu panują (Iwona z rodziną vs towarzysze) jest dreptaniem w miejscu stanowiącym doskonały podkład do sprzeczek. Cytat:
I jeszcze co do wypowiedzi mamy Pawła. Mnie także, jak na kilku osobach tutaj, nieprzyjemnie ukłuło słowo 'konkubent'. Jedno słówko, a ile może... Konkubent, czyli brak ślubu (Polska to nie państwo wyznaniowe, ślub cywilny załatwia takie sprawy w 110%), niby nic ale pojawia się obraz rodziny, powiedzmy sobie wprost, mającej mało wspólnego z moralnym stylem życia, być może zaniedbującą dorastającą córkę (plus kolejny "przytyk" do państwa K. jakoby podczas powrotu córki spali). W jednym jeszcze momencie pani ? (nie znam imienia, przepraszam) napomina, że zawsze dbała o towarzystwo syna (jeśli przekręciłam słowa, ponownie przepraszam, z grubsza oddałam sens wypowiedzi) i znowu aluzja pod adresem Iwony - która, jak wynikałoby to z kontekstu, wg tych słów do takiego towarzystwa najwidoczniej się nie zaliczała.Wnioski, które nasunęły mi się po wysłuchaniu wypowiedzi - pani zaskakująco inteligentna, elokwentna, poza wymienionymi szpileczkami, stonowana, znacznie bardziej medialna od syna. Uważam, że to wystąpienie było znacznie lepszym posunięciem niż wystawienie mniej `wyrobionego` syna. I ode mnie. Sprawa Iwony jest niebywale medialna, przebijająca siłą oddziaływania wszystkie inne, mniej widowiskowe - przepraszam za użycie nieodpowiedniego w tym kontekście słowa - zaginięcia. Młoda, atrakcyjna dziewczyna, nadmorski kurort, nocne życie klubów od + 21 lat, tajemnicze zniknięcie, cała masa pojawiających się zagadek i wykluczających faktów. Ktoś już to wspomniał, to wszystko przypomina film Davida Lyncha, pozostaje mieć nadzieję, że ta akurat historia będzie w finale znacznie mniej mroczna niż to się wydaje. Gorąco trzymam za to kciuki. I faktycznie, w tym wypadku Iwona jest najważniejsza, obojętnie jak bardzo egoistycznie i mało empatycznie dla kogoś to zabrzmi. Pozdrawiam wszystkich tu piszących
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

klask i: