|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
MamaKasia, dokładnie
i bałam się czy mnie polubią, chociaż nie znaja i czy nie oleją;P ale gdzie tam, tutaj są równe kobietki![]() zlotqo, preparacik jest tani 11,99 w rossmanie perfecta wyszczuplanie, ja wybrałam serię terapia chlodząca, bo dukan coś tam pisał o takich rzeczach a i ogólnie to stosuję nivelazone, krem do ujędrniania piersi z efektem push up bo fakt, piersi mi się zmniejszyły z E na D, ( ciesze się ) ale żebym po diecie chociaz zostala z duzym C albo malym D, to wolę stosować ten krem push up z kremow ujedrniajacych najbardziej go kocham, bo efekty są super po prostu nie chcę, żeby moj biust był obwisły;/
|
#5042 | |||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
).
|
|||
|
|
|
#5043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tanie i dobre!!!Kupowałam juz bardzo drogie kremy sobrych marek i nie było takiego efektu jak po tych!!
|
|
|
#5044 |
|
Raczkowanie
|
MamaKasia niestety na activi nie podają zawartości tłuszczu w %. podejrzewam ,że pewnie super mało nie ma, ale dzieki niej nie mam aż tak dużych problemów z porcelanką.
co do kosmetyków ja stosuje z firmy eveline i też jestem zadowolona ![]() plus do tego masażyk specjalną szczotką. chyba z końskim włosiem. jak na razie w udach mniej tylko o 2cm ale lepsze coś niż nic
|
#5045 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jogurty owocowe dostępne w PL są z zawartością owoców lub soków owocowych, a owoców nam nie wolno, więc forget ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() MIRKAAA, gdzie jesteś!!!!!!! |
|||||
|
|
|
#5046 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby co do nabycia np. w TescoCytat:
|
||
|
|
|
#5047 |
|
Raczkowanie
|
Agnes69 hmmm, piszesz, że nie gryziecie? Czyli jak, połykacie w całości, tak?
|
#5048 | |||||
|
Zadomowienie
|
a zrobisz mi?
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
mnie to nikt nie pochwali.... ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() dzis wieczorem kawa bedzie na dupsku jak to MISSINES mowila: "UCIORAM SIE KAWA"!!!!!!!!!! ![]() gdzie one obie sie podzialy, co??????????????? ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- a to Wam jeszcze powiem, ze wynalazlam nowa chorobe, nazywa sie syndrom HTR (skrot od kierowniczki, tylko )jak ja widze to mam odwrotnosc zatwardzenia dzis juz dwa razy sie chowalam w firmowym kibelku... juz nie mowie nic o tym, ze TŻ wiozl mnie do pracy (7minut piechota od domu, przez park) bo prawie sie rano jak pomyslalam, ze zaraz ide do pracy ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- czy bedzie dzieki temu spadek?
|
|
#5049 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktos ma ochote na jogurt owocowy to bierzemy jogurt naturalny o niskiej zawartosci tluszczu lyb serek homogenizowany naturalny (do 5% tluszczu) i dolewamy syropu z Lidla (wisniowy lub malinowy) lub robimy wywar z herbatki owocowej, studzimy, dolewamy, merdamy i wcinamy
Wszyyyytskoooo jesssst doooo duuuuupyyyyy
|
#5050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5051 | |||
|
Zadomowienie
|
oooo i ajnie, wiec do listy dopisana
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam sie z wami z rana przy 2 snaidaniu, w postaci kostki chudego polskiego serka (troche suchy przez to jest, ale co tam) i polskiej sopockiej a teraz wracam was sobie podczytac
|
|
#5052 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#5053 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powitac Ja dzis z nastawieniem bojowym - zero, no zero grzechow -ale juz jeden jest dopiero jem sniadanie -wazne jednak jest to .ze chyba w koncu odespalam moje znuzenie i inne cuda poprzeprowadzkowe ![]() Gratuluje spadkow i zycze takowych wam i sobie. Narka Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-09-27 o 13:51 |
||||
|
|
|
#5054 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam szczypioreczki ? grzeszków nie było ? ja wróciłam z obiadku była sałatka z pomidorów brokuła i cebuli a do tego miałam pierś z grilla w sosie jogurtowym wszystko no palce lizać i nie musiałam gotować poprosiłam by wszystko było bez oliwy oleju i tym podobnych specyfików i sos na bazie samego jogurtu i proszę udało się było pyszne ! teraz ruszać się nie mogę ale leczo na drugi obiad już mi w kuchni pachnie ... to teraz lecę Was poczytać
|
#5055 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim dukającym
Własnie otworzyłam paczkę otrąb Kupca, w której dodatkowo jest 20g na spróbowanie otrąb granulowanych smakowych, i takie pytanie, czy my te otręby możemy? Generalnie skład węgli i białka jest porównywalny do zwykłych otrąb. Załączam fotkę.
|
#5056 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wracam dzisiaj grzecznie na liczniku 81 co dziwne, wczoraj rano było 83, także nie ma jeszcze tragedii trochę późno zaczynam dzień, bo poszłam spać późno i wstałam późno, do tego z bólem gardła i dopiero teraz przestało boleć, także idę zjeść spóźnione śniadanie 1/2 wędzonej makreli PS. jadłospis postaram się skończyć dzisiaj, bo na razie pełne mam tylko 2 dni, w pozostałych są jeszcze luki do uzupełnienia ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#5057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matkooo jak jestem głodna na obiad-omlet ehhhh bo otreby byly rano, a miesa nie mam rozmrozonego ehhhh ale za to jutro kotlety mielone
|
|
|
|
|
#5058 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5059 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie mam opakowania, żeby zobaczyć dokładny skład, ale podejrzewam, że owoców to tam nie ma, jest to jedynie aromat, oraz wszystkie inne E nadające im smak. Tak jak wszystkie inne kolorowe, "świecące" napoje posiadające 0 węgli, a jednak smak owocowy mają, BEZ naturalnych owoców. Mógłby ktoś dotrzeć do opakowania i sprawdzić dokładnie ? :P Bo mam na nie smaka !
Where the beauty of nature meets excellence in craft, only perfect things result.Like diamonds.Like us... 27.03.2009 1+1=3 Edytowane przez Margotka_ Czas edycji: 2010-09-27 o 14:05 |
|
|
|
#5060 |
|
Zakorzenienie
|
a na opakowaniu w ogóle jest skład tych smakowych? mnie się wydawało, że gratisy pomijają, ale nie jestem pewna, bo ja teraz już jem otręby sante
|
|
|
|
#5061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#5062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu do kupca -ja niestety tyz im podziekowalam ![]() Kupiec - Otręby granulowane ze śliwkami Numer Przedmiotu: 702 Producent: Kupiec Sp. z o.o. Opis: Otręby granulowane ze śliwkami. Otręby pszenne to produkt otrzymywany z przemiału ziarna pszenicy. Są niezbędne dla prawidłowego odżywiania ze względu na zawartość cennego błonnika. Skład: otręby pszenne 65%, otręby owsiane, wsad owocowy - prawidła śliwkowe 15%, olej roślinny, zarodki pszenne, ekstrakt słodowy, emulgator: lecytyna. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Wcinam tu jeszcze z Wmi moja leciutka jak piorko ptasianke i lece cos robic - no wszystko u mnie w proszku a ja sobie na necie siedze![]() Co na obiad na PP -kurczakiem juz poradzcie
Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-09-27 o 14:14 |
|
|
|
|
#5063 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karolinusienka a jakim trybem lecisz? hmm ja staram trzymać się mojego 5/5 i nie zmieniać bo niby tylko jeden raz nam to dane ... a wzrościkiem się nie przejmuj jutro spadnie Cytat:
a teraz nie wyobrażam sobie inaczej ... więc wiesz uśmiech na twarzy i jedność mam nadzieje że ten okres próbny będzie dla Ciebie miłym doświadczeniem Cytat:
laseczki ale my nie jesteśmy takie straszne - serio serio ... każda z nas kiedyś zaczynała i stawiała pierwsze kroki na forum więc nie ma co się czaić tylko zapraszamy do wizażowania - duk duk świeżynki Cytat:
oj chyba na paskudy wyszłyśmy hahaa .... Cytat:
Szczypiorku a co się dzieje ??? jakie do dupyyy ? ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
właśnie sprawdziłam i na tych gratisach nie ma niestety składu ![]() napisano za to że wspaniały dodatek do jogurtów, sałatek .....
|
|
#5064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5065 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko jest nie tak dzisiaj... Pogoda do kitu, dlon mnie boli, wyzysk w pracy i czepianie sie o to, ze spinacz jest w zlym miejscu i kartki nie sa w idealnej linii... Od dwoch tygodni jestem sama popoludniami i mam tyle pracy, ze mi to doslownie bokiem wychodzi - wszystko za wszystkich i dla wszystkich robie a nawet glupiego dziekuje nie uslysze... Plakac mi sie chce i najchetniej poszlabym do domu, zaszyla sie pod koldra i obudzila w przyszlym tygodniu lzejsza o 5 kg...
|
#5066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana głowa do góry - wiesz że niepowodzenie w domu najczęściej wyładowywane jest na pracownikach ? miej to nosie i rób co do Ciebie należy bo jesteś w tym świetna i świetnie sobie z tym radzisz
|
|
#5067 | ||
|
Zadomowienie
|
dziekowac
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
bardzo podoba mi sie moja praca, ale niektorzy ludzie sa porypani.... a wszystko byloby pieknie gdybym mogla robic to co robie w osobnym pokoju, albo przy biurku na korytarzu ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() Simply
|
|
#5068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dam radę
![]() A jak będzie potrzeba zmielić to w blendera i zobaczę co to wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po pilingu z kawy nie spałam do 6 rano xD No i zaczęłam dietę ![]() Waga pokazała raz 90,7 a drugi 90,2 więc przyjmuję że 90,05kg ![]() Wzrost 175 Cel maxymalny wg doktorka - 61,4kg do 29.04.2011 (Wpisałam doktorkowi, że chcę ważyć 40 kilo a on mi na to, że 61,4 i koniec, mniej się nie da bo jak wpisywałam że chcę ważyć 70 to mi podawał 68 więc chciałam zobaczyć ile najmniej mi zaproponuje)Mnie powinno wystarczyć 70, 65kg - dla mnie by było super ![]() Zobaczymy jak mi pójdzie. Ah.. mam mieć 6 dni uderzeniówki i powinnam na niej zgubić 2,4kg. Dziś pożarłam serek wiejski Piątnicy i tuńczyka w sosie własnym bez sosu ![]() I chyba jakaś niedojedzona jestem.. posunę otręby, zapiję wodą i zobaczę czy starczy ![]() Ah.. można kurczaka pieczonego w piekarniku? Znaczy się cycki kurzęce ![]() W folii z tymi przyprawami z torebki "Przepis na..." czy sól też mam wyeliminować?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-09-27 o 14:46 |
|||
|
|
|
#5069 |
|
Zakorzenienie
|
nie dołować mi się tylko proszę ....Olcia my to znajdziemy takie miejsce hehehe ale jedynie dla grzecznych dukanek ![]()
|
#5070 |
|
Zakorzenienie
|
zanim cokolwiek zjadłam, jeszcze dopadła mnie porcelanka po grzeszkach i z ciekawości jeszcze weszłam na wagę - 80,5
jeszcze tak szybkiego spadku (0,5kg) nie miałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

i bałam się czy mnie polubią, chociaż nie znaja i czy nie oleją;P ale gdzie tam, tutaj są równe kobietki

)
rano jak pomyslalam, ze zaraz ide do pracy 

no jak to bez kwiatow