|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 16
Do usług
![]() W ogóle to jedziemy na tym samym wózku . Wczoraj miałam tyle samo wzrostu co Ty i taka sama wage , dziś 63,6
|
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam mały spadeczek ale ciężko powiedzieć dokładnie ile, bo ważyłam się na wadze mechanicznej.. jest poniżej 80kg, ale ponad 79,5kg
|
|
|
|
|
#514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nooo, dzieki jest radocha niezmierna i choc to nie szczyt moich marzen, to kamien z serca mi spadl, co do soboty to tam sie pracuje, ale nie wiem nic oprocz tego ze jutro na rano ![]() Cytat:
![]() Cytat:
grunt to sie nie poddawac
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a spadku gratuluje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#516 | |||
|
Rozeznanie
|
kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No moze kiedys wpadne po te twarogi specjalnie. A jaktam TZ? co na to wszystko???Zrob z cukinia lub baklazanem - tylko go najpierw posol aby goryczke wypuscil -mniam baklazan |
|||
|
|
|
#517 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#518 |
|
Przyczajenie
|
Ojj widzę że spadek miałyście
gratulujęęę ! mi waga chyba też lekko drgnęła ale mam problem ;| w sobotę idę na wesele i chyba będę musiała przerwać moje zmagania ;( boję się że wszystko pójdzie na marne ;(
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się, ze mnie pamiętacie
i muszę przyznać, że tęskniłam za Wami!!! A teraz nadstawiam Grzeszyłam przez ostatnie 3 tygodnie Przeszłam małe zalamanie, rzygać mi się chciało jajami, totalny przesyt!Ale grzeszyłam tylko w weekendy No i 1,3 kg na plusie wrrrrr. A tak się cieszyłam ze niedlugo 4 z przodu zobaczę na wadze. A najbardziej zdołował mnie MAŁŻ - ale zupełnie nieświadom tego. Skakałam z radości, że jeszcze 2kg i będzie IIIfaza........ a on na to ekstra i marzy mu się żeby wskoczyłam w te krótkie spodenki w kratkę które miałam na sobie jak mnie poznał ( ta kratka chyba tak na niego podziałała wtedy ........... wszystko fajnie gdyby nie to, że do tych spodenek brakuje mi 7kg Q...wa!!# a nie 2. Teraz na tyłek nawet nie wsunę I na pewno nie dam rady aż 7kg się męczyć na jajcach, serkach itp już coraz słabiej mi to idzie.
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
Hej dacie rade wkleic fotke tego oleju parafinowego probowalam w aptece ja kupic ale nie ma wiec juz sie pogubilam czy takie cudenko istnieje!!!
|
|
|
|
#521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na relację jak rozmiarek hehehe oj ja nie chce odwyku aaaaa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
Szczypioreczki dajcie przepis na te ogorkowa zupine bo smaka narobilyscie
|
|
|
|
#523 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MCDonald, ciasta, lody itp. dawaj no tu![]() No spodenki nowe podobne musisz kupic albo grzecznie biale wpier......![]() Ja sie wlasnie zapchalam moimi pysznymi nalesnikam z twarozkiem waniliowym(nie jadlam ich juz od lipca) i pierwszy raz napilam sie kakao na diecie a jestem juz na niej od 1 maja - az mi za slodkie wyszlo tak chcialam przedobrzyc ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
tu masz linka i jeszcze w UK http://nova-farm.com/osc/advanced_se...11919&x=13&y=1 Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-09-29 o 18:43 |
||
|
|
|
#524 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panie
jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość. przeczytałam już książeczki i nawet miałam zaczynać od dzisiaj ale niestety w tej mojej mieścinie to nawet nie mogę otrębów kupić a co dopiero mówić o innych produktach... ale jutro jadę na zakupy i myślę, że uda mi się do was dołączyć. Przeraża mnie trochę czas jaki wykazało mi w teście - dopiero 19 listopada będę miała upragninone 53 kg a później utrwalanie, utrwalanie aż do stycznia, a co ze świętami i tym corocznym obżarstwem??
|
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za 3tysiaki robilam podobny tort nalesnikowy przed dieta, czyli ze zwyklych nalesnikow. teraz nie chce mi sie tak pierniczyc ![]() to dukaj grzecznie, niedlugo zjesz na uczte ![]() bo ja bylam w biedronce ![]() gratki za robote ![]() o ja cie. ja tez tak chce
|
|
#526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() muszę się uśmiechnąć do mamy,żeby ugotowała, bo robi najlepsza na świecie ![]() Cytat:
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
hej ho!
Dziś nie popełniłam żadnego grzechu Dostałam okres - to była przyczyna moich napadów na słodkości :P Dziś też chętnie bym się rzuciła na czekoladę, ale staram się myśleć głową a nie jajnikami, więc nie ulegnę ![]() Czuje, że moje upragnione -5kg się powoli zbliża....
|
#528 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie ma za co dukaj grzecznie to nagroda na pewno cie nie ominie ![]() Cytat:
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Liquid-Paraffi...item4aa322afca
|
|
#529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() najwazniejsze!! nie dolujemy sie ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
za silna wole ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- http://demotywatory.pl/2117312/Juwenalia padlam
|
|
#530 |
|
Przyczajenie
|
Moje Kochane Dukanki.
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że w dobrym momencie tu trafiłam. Mądrości niby o protalu wszystkie posiadłam, a podstawowy błąd popełniłam - nie zrobiłam testu, żeby wiedzieć ile dni powinnam być przede wszystkim na fazie uderzeniowej, za co chylę czoła tym z was które natychmiast na mnie nakrzyczały, że sama sobie ustanowiłam 5 dni na U, a do stracenia mam ok. 5 kg. Dziś mam 3 dzień więc wszystko jest w porządku, bo z testu wynika, że na U powinnam być 2 dni. Dwa dni już jestem więc dziś mogę sobie w takim razie nawet warzywko zaserwować z racji przejścia na fazę II . Brak mi słów, żeby Wam podziękować, że tu jesteście i pilnujecie takich gamoni jak np. ja ![]() Aha i najważniejsze : idę zgodnie z założeniami testu bo po dwóch dniach wyliczyło mi, że powinnam stracić -0,8 kg, a jak pisałam we wcześniejszym poście straciłam przez te 2 dni U -0,70 kg. Tym brakiem -0,10 kg nie będę się przejmować hahaha.
Edytowane przez sabek Czas edycji: 2010-09-29 o 19:07 |
|
|
|
#531 | |
|
Wtajemniczenie
|
heej
![]() właśnie wróciłam z zakupów z lidla, kurcze powiem wam,ze strasznie droga ta dieta :P zabieram sie zaraz za robienie ryby po grecku i kremu z brokułów,bo były w promocji ;P zjadłam dziś ciasto czekoladowe z jajek dwóch słodzika i kakao, całkiem dobre ![]() postanowiłam ograniczyć skrobię aaa koleżanka mi dziś powiedziała, że jakoś schudłam
|
|
|
#532 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Ja to mam normalnie dukanowskie wyczucie. Albo za długo już tu jestem.
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi za mną caly czas Mały Głód... hm... a nawet to Głód Gigant!! Mam takie ssanie, że zaraz to pięść swoja zjem, byle tylko cos miec w ustach
Zabarykadowałam sie w pokoju, drzwi zakluczyłam, klucz schowałam i robię wszystko byle tylko o jedzeniu nie myślec, co mi słabo wychodzi. Nie wiem, co dzisiaj ze mna jest, ale wiem jedno, ze jak zejde do kuchni to : Lodówka Killer Mam ochote na cos slodkie, nawet bym sobi zjadła serek ze slodzikiem, tyle że wykorzystałam już a dzisiaj limit wegli Nie ma co, musze jakoś zduścić w sobie ten glód, dlatego teraz wyjście tylko do łazienki i z powrotem.
|
#536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki, staram się jak mogę... ![]() Czy myślicie, że jak zmiksuje chudy twaróg z jogurtem naturalnym, aromatem waniliowym i słodzikiem to coś z tego wyjdzie czy nie? Mam ochotę na słodkości
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
noo kochane, a nie miałam już nadzieji, porcelanka była
dziękuje tej, która poradziła mi regulax, to jedyne co na mnie zadziałało![]() miała wcześniej wejść na forum ale usiadłam na łóżko o 17.00 no i... zasnęłam ostatnio mało spię i chodzę jak takie zombiee
|
#538 |
|
Rozeznanie
|
czesc Wszystkim gratuluje spadziorów i spadeczków mi niestety urlop wyszedł bokiem :/ 2 kg wiecej co prawda starałam wybierać owoce morza itd ale wszystko nie było robione tak jak powinno i grzeszki sie zdarzałyyyyyy i tym sposobem 2 kg wiecej !!!!!!!!!!!!!!
takze szybko dosc se chudnie bo przez miesiac udalo mi sie zrzucic 7 kg ale tez po grzeszkach bardzo szybko sie przybiera na wadze. ale juz wrociłam i dukam grzcznie takze mam nadzieje ze szybko nadrobie te 2 kg i zejde nizej. wiecie co tak sie przyzwyczaiłam do tego jedzenia ze czesto było mi niedobrze jak np jadłam piersi niby grilowane a w tłuszczu ;/ |
|
|
|
#539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() najwazniejsze, ze bez pyskowania zeszlas na dobra droge ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- ide potwora kapac a potem siebie.. tak mi sie spac chce, ze szok ![]() nie piszcie duzo w nocy bo ja potem do 11 w pracy Was nadrabiam a w ogole dzisiaj to chyba z tych 8 godzin to moze ze 3-4 przepracowalam mam przeokropny "tumiwisizm" juz ![]() buziole, dukanoc, twarog na noc
|
|
#540 |
|
Przyczajenie
|
Po cóż miałam pyskować, jak świętą rację miałyście. Zawsze warto uczyć się od osób bardziej doświadczonych, niż samemu na swoich błędach. Jakbyście niesłusznie na mnie nakrzyczały wtedy mogłabym ryjoka na Was otworzyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

, dziś 63,6

Ale fajnie mi się tam mieszkało i ta kulturowa mieszanka.... Może uda się tam wrócić - kto wie 

w I fazie straciłam tylko 1,5 kg - może miałam mało wody w organiźmie. II fazę zaczęłam 20 września i do weekendu utrzymałam spadek 1,5 ale przyszły "babskie dni" i + 1kg no i waga stoi jak zaklęta ;( zdecydowanie nie motywuje to i nie zachęca.... może jak "babskie dni" miną to będzie lepiej ;/

chodzi juz za mna od miesiaca taka wysmazona 

MCDonald, ciasta, lody itp. 
a później utrwalanie, utrwalanie aż do stycznia, a co ze świętami i tym corocznym obżarstwem??

Mam ochote na cos slodkie, nawet bym sobi zjadła serek ze slodzikiem, tyle że wykorzystałam już a dzisiaj limit wegli