Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 16 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-29, 20:09   #541
Agnese69
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 16

Missiness!!! Ożesz Ty! Boli? MA BOLEĆ!

Cytat:
Napisane przez anulka771 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panie jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość. przeczytałam już książeczki i nawet miałam zaczynać od dzisiaj ale niestety w tej mojej mieścinie to nawet nie mogę otrębów kupić a co dopiero mówić o innych produktach... ale jutro jadę na zakupy i myślę, że uda mi się do was dołączyć. Przeraża mnie trochę czas jaki wykazało mi w teście - dopiero 19 listopada będę miała upragninone 53 kg a później utrwalanie, utrwalanie aż do stycznia, a co ze świętami i tym corocznym obżarstwem??
Jeszcze teścik sobie zrób - pierwsza strona tego wątku, tam jest link do testu dr DUkana i tłumaczenie testu z francuskiego. ZObaczysz ile dni uderzenióki powinnaś zastosować...
A co do Świąt, skoro będziesz na utrwalaniu wtedy to zorganizujesz sobie tak żebyś na święta miała ucztę i będzie glut. Drugi dzień np, zrobisz sobie skrobiowy i też będzie glut... Dasz radę, nie z takimi kłopotami w życiu przyjdzie Ci się jeszcze zmierzyć

Cytat:
Napisane przez Pikaboom Pokaż wiadomość
hej ho!
Dziś nie popełniłam żadnego grzechu Dostałam okres - to była przyczyna moich napadów na słodkości :P Dziś też chętnie bym się rzuciła na czekoladę, ale staram się myśleć głową a nie jajnikami, więc nie ulegnę
Czuje, że moje upragnione -5kg się powoli zbliża....
No. I wszystko jasne... Teraz już tylko lepiej będzie...

Cytat:
Napisane przez sabek Pokaż wiadomość
Moje Kochane Dukanki.
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że w dobrym momencie tu trafiłam. Mądrości niby o protalu wszystkie posiadłam, a podstawowy błąd popełniłam - nie zrobiłam testu, żeby wiedzieć ile dni powinnam być przede wszystkim na fazie uderzeniowej, za co chylę czoła tym z was które natychmiast na mnie nakrzyczały, że sama sobie ustanowiłam 5 dni na U, a do stracenia mam ok. 5 kg. Dziś mam 3 dzień więc wszystko jest w porządku, bo z testu wynika, że na U powinnam być 2 dni. Dwa dni już jestem więc dziś mogę sobie w takim razie nawet warzywko zaserwować z racji przejścia na fazę II . Brak mi słów, żeby Wam podziękować, że tu jesteście i pilnujecie takich gamoni jak np. ja
Aha i najważniejsze : idę zgodnie z założeniami testu bo po dwóch dniach wyliczyło mi, że powinnam stracić -0,8 kg, a jak pisałam we wcześniejszym poście straciłam przez te 2 dni U -0,70 kg. Tym brakiem -0,10 kg nie będę się przejmować hahaha.
Spoko, my CIę tu przypilnujemy

Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
Chodzi za mną caly czas Mały Głód... hm... a nawet to Głód Gigant!! Mam takie ssanie, że zaraz to pięść swoja zjem, byle tylko cos miec w ustach Zabarykadowałam sie w pokoju, drzwi zakluczyłam, klucz schowałam i robię wszystko byle tylko o jedzeniu nie myślec, co mi słabo wychodzi. Nie wiem, co dzisiaj ze mna jest, ale wiem jedno, ze jak zejde do kuchni to : Lodówka Killer Mam ochote na cos slodkie, nawet bym sobi zjadła serek ze slodzikiem, tyle że wykorzystałam już a dzisiaj limit wegli
Nie ma co, musze jakoś zduścić w sobie ten glód, dlatego teraz wyjście tylko do łazienki i z powrotem.
Ja też mam napad jakiś. Dziś mam dzień uczty. Ucztą był zwykły obiad, który matka firma mi zasponsorowała z powodu inwentaryzacji, którą mamy właśnie dziś i jutro. Więc zjadłam kotleta niepanierowanego na szczęście, jakiś taki duszony jakby z ziemniakami i surówką. W domu już na deser zjadłam lody sorbetowe malinowe. Zaraz po lodach zrobiłam sobie ptasiankę (dzięki dziewczyny, jak ja mogłam wcześniej tego nie znać...) i już zeżarłam dwie porcje. Odstawiłam naczynka po tejże i od razu sporządziłam sobie twaróg z pokrojonym łososiem wędzonym... I teraz go spożywam. Mam nadzieję, że mnie to wreszcie nasyci, bo nie wiem, co się dziś dzieje... RATUNKU!!!!

Cytat:
Napisane przez Pikaboom Pokaż wiadomość
Dzięki, staram się jak mogę...
Czy myślicie, że jak zmiksuje chudy twaróg z jogurtem naturalnym, aromatem waniliowym i słodzikiem to coś z tego wyjdzie czy nie? Mam ochotę na słodkości
Wyjdzie, wyjdzie pyszny deserek

Cytat:
Napisane przez Karla_17 Pokaż wiadomość
noo kochane, a nie miałam już nadzieji, porcelanka była dziękuje tej, która poradziła mi regulax, to jedyne co na mnie zadziałało
No i na zdrowie!!!
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:20   #542
Karla_17
Raczkowanie

kochane, a jak jest z jedzeniem? mogę teraz jeszcze coś wszamać? ogólnie to zawsze trzymałam się zasady nie jedzenia po 18 ale jestem strasznie głodna

Smutno, samotnie.
Karla_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:20   #543
Pulpisia
Przyczajenie

Witam witam i o dietę pytam.

Właśnie mija mój pierwszy dzień na diecie.
Dzisiejsze menu to:
serek wiejski i 3 plasterki wędliny
pierś z kurczaka
jogurt z otrębami
3 jajka z jogurtem naturalnym i troszkę twarogu

Jestem taka szczęśliwa, że znowu powróciłam do Doktora. : jupi::j upi::ju pi:

Stary 2010-09-29, 20:26   #544
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sabek Pokaż wiadomość
Po cóż miałam pyskować, jak świętą rację miałyście. Zawsze warto uczyć się od osób bardziej doświadczonych, niż samemu na swoich błędach. Jakbyście niesłusznie na mnie nakrzyczały wtedy mogłabym ryjoka na Was otworzyć
aaaa.. bo mysmy juz sie przyzwyczaily do tych "najmadrzejszych", co sie upieraja przy tygodniowej U, pyskuja, a potem placza na zastoje

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
kochane, a jak jest z jedzeniem? mogę teraz jeszcze coś wszamać? ogólnie to zawsze trzymałam się zasady nie jedzenia po 18 ale jestem strasznie głodna
ja nigdy nie pilnowalam niejedzenia po 18. za slaba na to jestem... jadlam jak bylam glodna. no, wiadomo, nie bezposrednio przed snem. ale jak ok 21 bylam glodna to kilka lyzek serka wiejskiego pomoglo, a ja nie zasne z burczacym brzuchem (zasypiam ok22)

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Pulpisia Pokaż wiadomość
Witam witam i o dietę pytam.

Właśnie mija mój pierwszy dzień na diecie.
Dzisiejsze menu to:
serek wiejski i 3 plasterki wędliny
pierś z kurczaka
jogurt z otrębami
3 jajka z jogurtem naturalnym i troszkę twarogu

Jestem taka szczęśliwa, że znowu powróciłam do Doktora. : jupi::j upi::ju pi:

a nie za malo tego jedzenia??
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:33   #545
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość

Ja też mam napad jakiś. Dziś mam dzień uczty. Ucztą był zwykły obiad, który matka firma mi zasponsorowała z powodu inwentaryzacji, którą mamy właśnie dziś i jutro. Więc zjadłam kotleta niepanierowanego na szczęście, jakiś taki duszony jakby z ziemniakami i surówką. W domu już na deser zjadłam lody sorbetowe malinowe. Zaraz po lodach zrobiłam sobie ptasiankę (dzięki dziewczyny, jak ja mogłam wcześniej tego nie znać...) i już zeżarłam dwie porcje. Odstawiłam naczynka po tejże i od razu sporządziłam sobie twaróg z pokrojonym łososiem wędzonym... I teraz go spożywam. Mam nadzieję, że mnie to wreszcie nasyci, bo nie wiem, co się dziś dzieje... RATUNKU!!!!
No to narobiłas mi smake na lody O Matulo jeszcze ta uczta
Ale co tam, będziemy silne, trza zacisnąć zęby, jutro będzie nowy dzień i licznik węgli na 0
A łasnie przypomniałam sobie, że sniadania na jutro jeszcze nie zrobiłam i będę musiała do kuchni wejść. Chyba sobie kaganiec na łeb założe, to może uda mi sie przetrwać! Niech ten dzien już się skończy

Edytowane przez milaminka80
Czas edycji: 2010-09-29 o 20:34
milaminka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:34   #546
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
kurna przyszedł taki jeden i mnie wkurzył na maxa mnie wkurzył bawi się ludźmi jak marionetkami a nam każe odwalać najgorszą robotę ... dobrze że mam go daleko w D***E i niech mi się dzisiaj na oczy nie pokazuję - no nerwowa się zrobiłam chyba ...
Trzeba w niego było jajkiem . Rozumiem Cie, taki typ człowieka jest najgorszy. Dobrze, ze masz go tam, gdzie byc powinien

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
DUK DUK szczypiory

Dawno mnie nie było, pamięta mnie ktoś jeszcze???

Wpadnę wieczorem to opowiem Wam jak poległam i +1,3kg nadprogramowe zrzucam.
Jak możnaby zapomnieć? Twoje kuleczzki to ciągle moja słabość Ale baty sie niestety naleza, wracaj na dobra droge do wymarzonych spodenek

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
jejciu jaka cisza w eterze

ja wlasnie gotuje zupe ogorkowa, dzis PW

musze sie wam pochwalic, ze mnie praca sama znalazla moj M stracil swoja, jak kiedys pisalam no i sie szczescie do nas usmiechnelo
Na dobry początek dobre i to, moje gratulacje

Dostałam dziś na konto 20zł (do pierwszego) i w prezencie od ludzi z roku 22 jajka surowe i 4 na twardo (ktore wszamałam na śniadanko). Koochaaaani są, a ja w końcu najedzona Piękny dzien dzis! Nawet jakis staruch powiedzial mi, ze ladnie wygladam... (na bezrybiu komplementow i komplement od starucha na ulicy ryba )
Stary 2010-09-29, 20:43   #547
Beata 25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez
[COLOR=silver
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------[/COLOR]

http://ai24.pl/apteka/Zaparcia_i_bie...arm/c915/p2322 9/
tu masz linka

i jeszcze w UK
http://nova-farm.com/osc/advanced_se...11919&x=13&y=1
Dzieki juz znalazlam i zakupilam ale dzieki za pomoc ja myslalm ze to jkas gigant butla a tu takie male co nie co

twinsplus1
Dziekuje dziekuje dziekuje
Beata 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:46   #548
karmeelek
Zadomowienie

I pierwszy dzień diety za mną Obyło się bez żadnych problemów.
Teraz wcinam sobie rybkę zrobioną na parze bo coś głodna byłam
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:47   #549
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Dostałam dziś na konto 20zł (do pierwszego) i w prezencie od ludzi z roku 22 jajka surowe i 4 na twardo (ktore wszamałam na śniadanko). Koochaaaani są, a ja w końcu najedzona Piękny dzien dzis! Nawet jakis staruch powiedzial mi, ze ladnie wygladam... (na bezrybiu komplementow i komplement od starucha na ulicy ryba )
dobrze ze jestes najedzona, martwilam sie o Ciebie
Stary 2010-09-29, 20:47   #550
airwaves
Wtajemniczenie

GG do airwaves

źle mi dziś
czuję się strasznie grubo i mimo tego, że minęły już ponad 2 tygodnie nie widzę żebym coś schudła, poza tym mam wrażenie, że ta dieta na mnie nie podziała i jeszcze na niej przytyje
ehh ratujcie
airwaves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:48   #551
Palma93
Przyczajenie

Witajcie!
Czytam was już od kilku dni, co motywuje mnie w mojej diecie. Jestem już na niej tydzień, schudłam może jakieś 3kg/4kg. Na razie ciągnęłam same proteiny, aczkolwiek dziś zjadłam ogórka i troszkę pomidora.
W tej diecie najfajniejsze jest to, że można jeść kiedy się chcę. Nawet nie kusi mnie aby grzeszyć. Mogę się nawet pochwalić małym sukcesem: dziś na stole stało przede mną ciasto, jakieś trzy rodzaje i nawet nie miałam ochoty.
Trochę martwią mnie zaparcia, jem otręby, ale nie pomagają.
jest: 70,6 (29.09.)
będzie: 65 lub 60
może kiedyś:55
Palma93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:48   #552
Aleksandra_M
Zadomowienie

ide sie walnac juz serio. buziaki
Stary 2010-09-29, 20:51   #553
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba w niego było jajkiem . Rozumiem Cie, taki typ człowieka jest najgorszy. Dobrze, ze masz go tam, gdzie byc powinien

zdolna jestem prawda? jutro nie będę tak niegrzeczna i wymienie z nim poglądy oh co to bedzie za dzień
a swoją drogą hmmm 22 surowe 4 jajka na twardo - jak to pochłonęłaś ?

yhh nie dam rady zjeść mojej kolacji aaaaaa obiad był za duży !

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez airwaves Pokaż wiadomość
źle mi dziś
czuję się strasznie grubo i mimo tego, że minęły już ponad 2 tygodnie nie widzę żebym coś schudła, poza tym mam wrażenie, że ta dieta na mnie nie podziała i jeszcze na niej przytyje
ehh ratujcie
oj jak na mnie dukanek podziałał to i Tobie się uda
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:52   #554
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
źle mi dziś
ehh ratujcie
nie martw sie... napewno nie przytyjesz. podziala, zobaczysz...
ja tez mialam takie mysli na poczatku, ale postawily mnie tu laseczki do pionu i zobacz w podpisie.... schudlam i wszystkie spodnie depcze, bo zjezdzaja mi z tylka

wiec glowka do gory juz niedlugo bedzie widac!!!
Stary 2010-09-29, 20:56   #555
izusiek7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olka0412 Pokaż wiadomość

też w I fazie straciłam 1,5kg.zaczynałam na koniec sierpnia. w II fazie najpierw pomału coś spadało i potem zastój ,ale właśnie dziś się ruszyło i mam nadzieję,że już tak zostanie.
no mam nadzieję, że ze mną tez tak będzie - oby się ruszyło. grunt to się nie poddawać!
izusiek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:56   #556
broadwaydream
Wtajemniczenie

Aleksandra_M - No na szczęście już jest w porządku, dzięki za troskę!

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
zdolna jestem prawda? jutro nie będę tak niegrzeczna i wymienie z nim poglądy oh co to bedzie za dzień
a swoją drogą hmmm 22 surowe 4 jajka na twardo - jak to pochłonęłaś ?

yhh nie dam rady zjeść mojej kolacji aaaaaa obiad był za duży !

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

oj jak na mnie dukanek podziałał to i Tobie się uda
Zdolniacha, zdolniacha
Nie zjadlam wszystkich, zjadlam 4 rano (wyszłam z wiadomych przyczyn bez sniadania i byłam masakrycznie głodna) i 2 po powrocie ze szkoły (w plackach otrębowych z ktorych zrobilam sobie kanapusie ). Ale mam pewność, że do piątku z głodu nie umre Już nigdy nie wprowadzę się w taki dołek finansowy, nie polecam
Stary 2010-09-29, 20:56   #557
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
źle mi dziś
ehh ratujcie
I za takie nastawienie powinnaś dostać baty (i kto to mówi , ale to prawda). Nie nastawiaj sie, że od razu będą efekty, albo wręcz odwrotnie, że i tak nic nie wyjdzie z diety, bo niepotrzebnie sie dolujesz. Daj sobie czas i patrz po ciuchach jak leci czy tez po wadze. Zrób sobie zdjęcie jak teraz wyglądasz, a za miesiąc czy dwa klejne i zobaczysz różnice. Nie mowię, ze jest kolorowo, bo ja tez miałam/mam chwile załamki, ale zawsze sie podnosze i walcze dalej. Wiem że chwilami cięzko, ale nie poddawaj się. Jutro będzie nowy dzien, nastaw sie że będzie lepszy, to taki właśnie będzie. trochę wiecej pozytywnego myślenia
Stary 2010-09-29, 20:59   #558
izusiek7
Przyczajenie

[QUOTE=Aleksandra_M;223858 06]nie martw sie. ja tez po pierwszej fazie mialam -1,4, potem ciut ciut spadlo, przyszla @ i tez stalam dluuugo, zmienilam tryb i sie troche ruszylo, postekalam postekalam i juz jestem na III fazie

najwazniejsze!! nie dolujemy sie [COLOR="Silver"]

obyyy się ruszyło! naprawdę zaczęłam mieć wątpliwości, czy aby na pewno wszystko ze mną ok
izusiek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 21:02   #559
airwaves
Wtajemniczenie

GG do airwaves

może to przez okres mam taki humor
ale macie racje przetrzymam to, jak faktycznie nie schudne jeszcze przez jakiś miesiąc to wtedy będę się martwić.
dziękuję za wsparcie ;*

a co do ważenia się to ja chyba na razie to pominę, wolę patrzeć na ciuchach,bo nie chcę wrócić do "starych nawyków" kiedy to ważyłam się codziennie i nie chcę świadomie pchać się znowu w ed, bo już chodziło mi dziś po głowie rzucenie tej diety i przejście na jakieś 500 kcal,ale bede walczyc.

dziekuje
airwaves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 21:05   #560
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Aleksandra_M - No na szczęście już jest w porządku, dzięki za troskę!

Zdolniacha, zdolniacha
Nie zjadlam wszystkich, zjadlam 4 rano (wyszłam z wiadomych przyczyn bez sniadania i byłam masakrycznie głodna) i 2 po powrocie ze szkoły (w plackach otrębowych z ktorych zrobilam sobie kanapusie ). Ale mam pewność, że do piątku z głodu nie umre Już nigdy nie wprowadzę się w taki dołek finansowy, nie polecam
o kurna to faktycznie oby jużnigdy więcej !!!!!!
Stary 2010-09-29, 21:16   #561
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
gratki za robote
a dziekuje

Cytat:
Na dobry początek dobre i to, moje gratulacje
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Beata 25 Pokaż wiadomość
Dzieki juz znalazlam i zakupilam ale dzieki za pomoc ja myslalm ze to jkas gigant butla a tu takie male co nie co

twinsplus1
Dziekuje dziekuje dziekuje
nie ma sprawy

Cytat:
Napisane przez Palma93 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Czytam was już od kilku dni, co motywuje mnie w mojej diecie. Jestem już na niej tydzień, schudłam może jakieś 3kg/4kg. Na razie ciągnęłam same proteiny, aczkolwiek dziś zjadłam ogórka i troszkę pomidora.
W tej diecie najfajniejsze jest to, że można jeść kiedy się chcę. Nawet nie kusi mnie aby grzeszyć. Mogę się nawet pochwalić małym sukcesem: dziś na stole stało przede mną ciasto, jakieś trzy rodzaje i nawet nie miałam ochoty.
Trochę martwią mnie zaparcia, jem otręby, ale nie pomagają.
a tescik zrobiony? nie mozesz ciagnac U w nieskonczonosc! to ze zjadlas pomidorka i ogorka nie oznacza ze mozna to zaliczyc do PW, zaraz sobie metabolizm rozwalisz! wskakuj na II i to juz

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
może to przez okres mam taki humor
ale macie racje przetrzymam to, jak faktycznie nie schudne jeszcze przez jakiś miesiąc to wtedy będę się martwić.
dziękuję za wsparcie ;*

a co do ważenia się to ja chyba na razie to pominę, wolę patrzeć na ciuchach,bo nie chcę wrócić do "starych nawyków" kiedy to ważyłam się codziennie i nie chcę świadomie pchać się znowu w ed, bo już chodziło mi dziś po głowie rzucenie tej diety i przejście na jakieś 500 kcal,ale bede walczyc.

dziekuje
nawet jesli kiedys sie poddasz i zrezygnujesz z dukania, to nigdy przenigdy nie stosuje diety gdzie sie je 500kcal, przeciez to glodowka!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

PYTANIE DO OSOB KTORE WSTAJA WCZESNIE RANO! o ktorej sie wazycie, pytam, bo jutro wczesnie wstaje, a zawsze wazylam sie ok 8 rano

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 21:42   #562
Karla_17
Raczkowanie

ja już lecę spać. dobranoc dukaneczki!
porannych spadków.

ps. wiecie? lubie was

Smutno, samotnie.
Karla_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 21:50   #563
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
a dziekuje

dziekuje

nie ma sprawy

a tescik zrobiony? nie mozesz ciagnac U w nieskonczonosc! to ze zjadlas pomidorka i ogorka nie oznacza ze mozna to zaliczyc do PW, zaraz sobie metabolizm rozwalisz! wskakuj na II i to juz

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

nawet jesli kiedys sie poddasz i zrezygnujesz z dukania, to nigdy przenigdy nie stosuje diety gdzie sie je 500kcal, przeciez to glodowka!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

PYTANIE DO OSOB KTORE WSTAJA WCZESNIE RANO! o ktorej sie wazycie, pytam, bo jutro wczesnie wstaje, a zawsze wazylam sie ok 8 rano
Ja niezależnie od tego czy wstaje o 6 czy o 10 ważę się po porannym prysznicu, myciu zebów itd

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 21:52   #564
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]PYTANIE DO OSOB KTORE WSTAJA WCZESNIE RANO! o ktorej sie wazycie, pytam, bo jutro wczesnie wstaje, a zawsze wazylam sie ok 8 rano
Ja niezaleznie o której wstaję (zwykle przedział 5-8) ważę się 10min po pobudce (czyli gdy wstawię wodę na kawę i opłuczę buźkę), choć nie wiem, czy mozna to uznac za bardzo miarodajne (niby powinno się o stałej porze).
Stary 2010-09-29, 22:07   #565
milaminka80
Raczkowanie

Ja już w piżamce, wykapana i wyszykowana na jutro. Uciekam
Życzę spadków sobie i wam Kochane Buziole
Stary 2010-09-29, 22:21   #566
olka0412
Raczkowanie

Cytat:
źle mi dziś
ehh ratujcie
myśle ,że na początku nikt nie widzi efektów u siebie,więc nie ma co się zamartwiać! dieta w końcu zacznie działać jeszcze troche i się nie poznasz w lustrze

Cytat:
Napisane przez izusiek7 Pokaż wiadomość
no mam nadzieję, że ze mną tez tak będzie - oby się ruszyło. grunt to się nie poddawać!
tak jest.grunt to dobre nastawienie

66,7-65,2-64,2-63,1-62,8-...-55
olka0412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 22:29   #567
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
noo kochane, a nie miałam już nadzieji, porcelanka była dziękuje tej, która poradziła mi regulax, to jedyne co na mnie zadziałało
miała wcześniej wejść na forum ale usiadłam na łóżko o 17.00 no i... zasnęłam ostatnio mało spię i chodzę jak takie zombiee
Regulax stosowany jest w zaparciach, osłabionej perystaltyce jelit, przygotowaniach do badań diagnostycznych.
Skład:
1 pastylka zawiera 710 mg liści senesu, 300 mg owoców senesu oraz powidła śliwkowo-figowe.

Drogi jest.. a ma taki skład jak widać.. już lepiej kupić sobie senes do zaparzania - herbatki ekspresowe
Cała paka kosztuje coś ok 4 zł. a działanie to samo, z tym, że mnie po senesie bardzo bebeszki bolały ale to nie tylko po herbatkach tyko po każdej jego postaci.
http://www.apteka.gda.pl/senes-fix-p-983.html jest 30 herbatek - spokojnie na 30 dni starczy

Cytat:
Mnie zawsze zaczepiały żule i menele więc ciesz się że porządny staruszek na ciebie poleciał
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
nie martw sie... napewno nie przytyjesz. podziala, zobaczysz...
ja tez mialam takie mysli na poczatku, ale postawily mnie tu laseczki do pionu i zobacz w podpisie.... schudlam i wszystkie spodnie depcze, bo zjezdzaja mi z tylka

wiec glowka do gory juz niedlugo bedzie widac!!!
No ja też się dygam tego, że waga stanie i kuniec przede mną wizja 200dni 2 fazy a potem tryliardy lat utrwalania

Dziewczyny jest coś co mnie gnębi i muszę zapytać
Czym może być spowodowany wzrost na uderzeniówce? Wykluczając porcelanę i grzeszenie.

Ja dziś opindoliłam tak:
-jakieś 50g szynki z indyka i serek wiejski
-otręby z serem twarogowym Pilosa z nutką syropu malinowego
-pierś kurczaka w przyprawach, które zalałam rozbełtanym serkiem wiejskim (sosik wyjadł mąż, ja tyle co było na kurze )
-i ptasianki trochę 1/4 (zrobiłam 2 pucharki, jeden zeżarł mąż a ja połowę swojego)
czuję się napchana po brzegi
I mam jakiś wstręt do twarogu :/ Zmieszałam go sobie z serkiem homo wczoraj i syropkiem malinowym ale dalej mi stawał w gardle :/ jakoś nie mogę ścierpieć tego, że jest taki grudowaty i dalej suchy xD
Macie jakiś pomysł jak go bezboleśnie przemycić do organizmu?

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 22:31   #568
Konczita
Zakorzenienie

wpadam życzyć duka nocki i nie pokaże się z rana bo pewnie wzrośnie waga
kolorowych senków
Stary 2010-09-29, 22:42   #569
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
No jak fajnie miec takich kolegow -brawo.

No a teraz uwaga - wprowadzam po raz po raz pierwszy na salony wizazowe moja niunie.
Przedstawiam Panstwu Adel vel Kudlata vel Fluffy
Czyz nie cudna ??? Ta czarno - biala to Serafina, niestety zostala w PL.

Edytowane przez joanasz
Czas edycji: 2010-09-29 o 22:44
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 22:48   #570
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wstaje ok 6.15, o 6.30 biore sie za robienie sniadanka i lunchu do pracy co mi zajmuje jakies 20 -30 minut, potem jeszcze raz ide do toalety, rozbieram sie do bielizny i waze. Zazwyczaj wazenie to maly rytual bo jak mi za szybko sniadanie pojdzie (zrobienie znaczy sie) to jeszcze sobie spaceruje po kuchni, jesli wejde na wage 2 razy i beda 2 rozne wyniki to bede wchodzic na nia tak dlugo az 3 razy zobacze ta sama wage (spacerki po kuchni w miedzyczasie) Potem wkladam szlafroczek i delektuje sie sniadankiem i kawa z mlekiem
A w weekend to jest ten sam rytual tylko wstaje okolo 8.00 a nie o 6.00

Zmykam lulac dziewczynki, spadeczkow zycze

joanasz dziekuje za przesylke zaraz bede pic pierwsza saszetke bo dzis kodeina znow byla

Dziewczyny w UK - w pazdziernikowej Marie Claire (dostepna juz w sklepach) dodaja lakier do paznokci Ciate Paint Pot o wartosci ok 9.00 - 10.00 funtow w dwoch kolorach - koralowa czerwien lub burgundowa czerwien - za 3.50 Lakiery pelnowymiarowe 13.5 ml Ja mam ten ciemniejszy i kolor jest cudowny

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-09-29 o 22:52
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości