|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
demokracja to się nazywa, decydujący głos ma większość, co ja poradzę na to, że większość ludzi tak uważa???
#2162 |
BAN stały
|
A gdzie powinny lądować? Na śmietniku? U patologicznej rodziny?
Sama sobie zaprzeczyłaś, wiesz? Uważasz, że facet i baba istnieją tylko po to, żeby płodzić potomstwo, mówisz, że facet+facet/baba+baba nie powinno istnieć, bo z tego związku nic nie wychodzi. Ale ze związków hetero wychodzi AŻ za dużo dzieci, a życie nie jest usłane różami, nie każde dziecko będzie miało prawdziwy dom. Ale jeśli Ty uważasz, że nawet nie powinny lądować w domach dziecka, to chyba nawet dzieci nie powinny istnieć. Ja tak to zrozumiałam, ale nie drążę tematu, bo nie mam na to ochoty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, moje drogie.....
jest tam jedno ważne zdanie, wiele razy zaczynałam psota i nie kończyłam, osobiście uważam, że zarówno pary homoseksualne jak i rodziny, gdzie dorośli nie radzą sobie z nałogami, agresją itd nie powinni mieć dzieci, ale zaraz znajdzie się grupa która naskoczy na mnie i powie, że porównuje homoseksualizm do patologii i nadinterpretacja to mnie tu powala czy ja powiedziałam, ze dzieci na śmietnik??? weźcie pomyślcie zanim coś napiszecie, bo już takie bzdury do głowy przychodzą niektórym, że masakra najpierw dokładnie post przeczytajcie, a potem interpretować
#2164 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22425861]Oczywiście o TC
![]() ![]() ![]() nic ciekawego w moich subskrypcjach urodowych nie ma - niestety
#2165 |
Konto usunięte
|
Demokracja ma obowiazek szanowac prawa mniejszosci, a ta nie szanuje. Jest XXI wiek, pora skonczyc z dyskryminacja homo, kobiet w pracy i w domu, inwalidow, wegetarian, nie-katolikow, ni-chrzescijan, nauczycieli w szkole, etc.
Dzieci, ktore nie zostaly adoptowane przez nikogo wlasnie laduja na smietniku jak skoncza 18 lat, dostaja wspolne mieszkanie od panstwa, przewaznie rudere, malenki zasilek na start a potem do roboty. Takie adopcje by rozwiazaly spory problem, daly jakis start w zycie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6zBnR...ure=grec_index
on tu wygląda chyba lepiej - niż teraz
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie daleko posunięte porównania... a dzieci ze zwyklych domów to co??? z róznych rodzin, starzy sa tylko po to, żeby kase dawać???
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-01 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Wtajemniczenie
|
www.nudelipstick.bloog.pl
fajny blog
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie jak opozycja jest się domagac zainteresowania ale odpowiedz sobie sama na pytanie - w jaki sposób ty, będąc 'przy władzy" usznowałabyś zdanie osób które nie popierają takich rzeczy? Ty domgasza się od nich tego i owego - zacznij może od tego jak Ty byś była w stanie rozwiązac sytuację odwrotną ? Szczerze podejrzewam, że... wcale. Jakbyś na nich spojrzała to by było dobrze. Cytat:
To nie prawo i demokracja są problemem - to ludzie są do ![]() Cytat:
![]() swoją drogą piękna dziewczyna
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-10-01 o 15:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Domyslam sie, ze pelnoletnia jest, chociaz naprawde w kilku filmach wyglada na poczatkujaca licealistke ![]() Ogladnelam wlasnie nowy film Niesi z kolekcja kosmetykow, ale bardziej podobala mi sie jej pierwsza kolekcja, tez sposob w jaki przechowywala swoje cacka. Wiele osob pyta ja o paletke cieni MAC, moglaby zrobic o swoich cieniach filmik, tak jak nisiax. Watek zyskuje na popularnosci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22425757] http://www.youtube.com/watch?v=szyUc...eature=channel nie jestem pewna, czy ona lepiej wygląda w makijażu czy bez niego... ![]() mnie sie bardziej podoba bez, ladna naturalna dziewczyna. W tym makijazu zbyt wulgarnie moim zdaniem. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tego 2 i czołówek, to jak dla mnie ta blondynka wygląda w nich strasznie, ten makijaż ją bardzo postarza, a w filmikach w innych makijażch albo bez wygląda bardzo młodziutko i ładnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Konto usunięte
|
Eyo- jezeli ktos, sie nie zgadza, zeby pary homo adoptowaly, to jesli pewnego dnia odkryje, ze jest homo to nie adoptuje dziecka. Zacznie i skonczy na sobie, da zyc innym. Jakos sa kraje, ktore sobie z tym radza, u nas jeszcze daleka droga.
Jak ktos uwaza, ze kobieta powinna siedziec w domu, to niech sobie znajdzie taka, ktora chce siedziec w domu, a reszta niech chodzi do pracy. Jak ktos uwaza, ze kobieta to zywy inkubator i celem jej zycia jest rodzenie dzieci to niech sobie zrobi druzyne pilkarska, i da spokoj reszcie. W kwestiach tego typu kazdy powienien sam sobie wyznaczac granice, a nie prawo. Nie mowimy tu o morderstwie czy kradziezy, tylko o pogladach. Poglady nie powinny stanowic prawa. Jak komus wiara cos nakazuje to niech to bedzie tylko wiara i niech tylko go kaplan z tego rozlicza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o mnie, to na pewno nigdy NAGLE nie odkryje, ze jestem homo
![]() candycotton i jeszcze jedno pytanie, bo ja nie zauwazyłam:, a która z nas tu chce ustanawiać prawo?? masz żal, że większośc myśli inaczej niż Ty??? każdy ma prawo do swoich poglądów, Ty co najwyżej możesz się na nie zgadzać, tak samo jak ja z Twoimi, czy innymi nie zgodnymi z moimi przekonaniami ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale KAŻDE prawo wynika z poglądów... fakt, że nie wolno mordowac i kraść to również poglądy - poglądy zakładające że dane czynności są "złe" i społecznego przekonania o tym, że za "złe" należy "karać" ( nie porównuję homoseksualizmu do morderstw żeby nie było, zresztą ja tam nie mam nic przeciwko "innym" w jakimkolwiek znaczeniu tego słowa ludziom) może Ty daj żyć ludziom którzy nie chcą oglądać dwóch facetów całujących się na ulicy jednym żyć nie daje to, że nie moga się całować jak są dwoma facetami a innym żyć nie daje to, że muszą na to patrzeć popatrz na świat troche szerzej niż przez pryzmat własnego widzimisie Cytat:
a e włosy ![]() cudowna uroda naprawdę (no i makijaże też fajne, zazdroszczę jej że tak pięknie wygląda w ostrych kolorach typu zieleń, róż etc bo nie każdemu to pasuje)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-10-01 o 17:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Wtajemniczenie
|
piękna .... może odkrywam w sobie bi
![]()
#2178 |
Zakorzenienie
|
Tolerancja polega także na zrozumieniu że ktoś ma prawo czegoś nie lubić nie akceptować nie tolerować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
www.nudelipstick.bloog.pl dużo nyxa laska używa, blog obejrzalam i może nic nowego się nie dowiedziałam, zdziwiły mnie trochę te zdjęcia w okularach przeciwsłonecznych. Co do urody to się nie wypowiem bo w takich nie gustuję, ale włosy ładne ( ciekawe czy doczepiane)
Swoją drogą Nyx ciekawe te pomadki ma i tanie ( na allegro oczywiście przebitka) i jeszcze zainteresoway mnie kredeczki do oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale czemu przemilczysz? jeżeli sens związku dwójki ludzi sprowadzasz do celów jedynie utylitarnych, to jaka różnica jest między związkiem ludzi homoseksualnych, a zwiazkiem ludzi niepłodnych? i o co chodzi z egoizmem? bo też nie rozumiem? myślisz,ze para hetero ma dziecko jedynie z powodów moralno-etycznych? sprowadzają dziecko na świat by "służyło" w przyszłości społeczeństwu? hetero mama i hetero tata są równie egoistyczni w swoich pobudkach jak homo rodzice. A co sądzisz o takich parach, które maja 50-60 lat i adoptują dziecko, bo za młodu sie nie zdecydowali, albo po prostu jakoś tak nudno i cicho wokół. To nie jest egoizm ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny to nie jest temat o demokracji i NIKT wchodza na to forum i ten temat nie ma ochoty czytac waszych wywodów na tematy dalekie od filmików na YT Radzę zejsc Wam do PW jeśli chcecie sobie pogadac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nyxa mam 3 szminki: Honey, Rea, Power i lekko mnie wysuszają, ale jestem z nich bardzo zadowolona ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2183 |
BAN stały
|
Chciałam wrzucić swoje 3 grosze do temat o testowaniu na zwierzętach oraz tematu o gejach
![]() Niestety mam 38 stopni gorączki więc sobie opuszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- acha i pytasz dlaczego - BO MI SIĘ JUŻ NIE CHCE ![]()
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do bloga nude lipstick to bardzo mi się podoba, sama chciałabym zakupić te kredki z nyxa ale ze ja chce tylko dwie albo trzy to nie oplaca mi się samej kupować przez cherryculture a na wizażu zawsze się spóźniam xD
![]() |
#2189 |
Raczkowanie
|
Labirynth, chyba doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że na niepowodzenie prokreacyjne osób starających się o dziecko składa się niepłodność jednego partnera, bądź, co występuje dużo rzadziej, dwóch.
I w jednym sie z Toba zgodzę, faktycznie, dobrze, że kobiety potrafią rozmawiać o czymś jeszcze poza kosmetykami, fryzurami i paznokciami i skoro możemy tu gadać o pierdołach i plotkować, to czemu nie można również partycypować w nieco bardziej angażującej umysłowo dyskusji? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.