|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7081 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() bo chciałam sie odnieść do twojej wypowiedzi jednak zabiłaś mnie doświatczeniem |
|
|
|
|
#7082 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() zgadzam sie a za darmo to i w m...e sie nie dostaje!!!!!!
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-01 o 22:22 |
||
|
|
|
#7083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jeszcze wtrącę że wydaje mi się że właśnie na forum takim jak to większość dziewczyn poszukuje wsparcia i zwykłego wygadania się w kwesti swoich kompleksów .. Często jest tak że nie chcą by ich najbliższe otoczenie wiedzialo o operacji dlatego wybierają forum by tam podzielić się swoimi odczuciami i przemyśleniami i liczą na zwykłe wsparcie .. A to że ktoś jest miły To już kwestia charakteru chyba ![]() A jeśli chodzi o wiedzę medyczną to raczej większość szuka jej bezpośrednio u lekarza a nie na forum a nawet jeśli czegoś się dowie czy tu wypytuje to i tak konsultuje to z lekarzem !! Każdy może tu pisać że się zna bo jest się anonimowym !!! Ja tam ufam wiedzy lekarza którego znam a nie komuś kogo na oczy w życiu nie widziałam
|
|
#7084 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam wrazenie jakby mnie dosłownie piekło w okolicy mostka i dosłownie "widziałam" już oczyma mojej wyobraźni jak ta skóra się tam odlepia. Nic takiego się jednak nie stało i mam nadzieję, ze i u Ciebie się nie stanie! A przy kaszlnięciu staraj się łapać za oba łokcie to nie będziesz wyprężała klatki piersiowej zbyt gwałtownie. Moze to śmiesznie brzmi, ale jest to sprawdzona metoda na choćby uniknięcie powikłań po zabiegach kardiochirurgicznych Cytat:
Cytat:
mhm! ignorujesz mnie! dlatego właśnie pisząc negatywy na moje posty używasz określeń 'kochana" faktycznie! dawno się tu z nikim nie kłóciłam! ojej! a może to z tego powodu, że nie mam zbyt kłótliwego charakteru??? muszę się podszkolić, żeby dorównać Tobie... rany nie zrobisz a krew wyssiesz! Używając określeń "kochana", "słoneczko" i tego typu innych potrafisz w sposób nienaganny walnąć komuś zonka między oczy ![]() Wspaniała jesteś! Podobno nawet jednaj z naszych Koleżanek próbowałaś wmówić, ze Jej DR ją oszukał i zaimplantował Jej pod gruczoł a nie pod mięsień I Ty mówisz o podważaniu czyichś kompetencji??? Zastanów się! A zrzednie Ci mina jak Ci powiem, ze pytałam tego Lekarza, czy mówił coś takiego, co Ty później tu opisywałaś? ![]() Powinna Ci zrzednąć! A w kwestii Twojego sposobu wysławiania się... Jesteś zdecydowanie PRZEWRAŻLIWIONA!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Pisałam to zupełnie szczerze! Takie mam zdanie! Uważam, ze inteligencji i elokwencji Ci nie brak! Za to brak Ci niestety empatii i wrażliwości, a także wyczucia!!!!
|
|
#7085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tu innym zabraniaja i wciaz sie z tego smieja. (dziecinada)Co do wiedzy medycznej to i tak wszyscy radza sie swego dr. a forum jest jedynie po to aby sie podpytac innych bardziej doswiatczonych albo pseudo uczonych (z innych internetowych portali). ![]() Ale mnie ucho piecze!!!! zaraz odpadnie.... ![]() (jedziemy oj jedziemy)
|
|
|
#7086 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziuby
Ja sie zastanawiam cichutko w czym tak pomiedzy wizazowym " pustym " pisankiem , przeszkadza serdeczne pozdrawianie forumowych wizazanek, odliczanko i mloteczki ? ????????????????????????? ????????????????????????? ??????????????? Czy jest to powodem do tak czestego wypominania zyczliwosci ? Kazda informacja podana przez doswiadczone kolezanki, zwlaszcza te posiadajace wiedze medyczna jest dla nowych uczestniczek wazna. Odbieranie tych samych informacji ma czesto charakter osobisty i dlatego nie rzadko wylaniaja sie nieuniknione ( jakby wczesniej zakodowane ) konflikty. Mysle , ze przekazywanie konkretnej wiedzy jest wazne, jej osobista interpretacja rowniez ale nalezy kazdy przypadek rozpatrywac inaczej . Na przykladzie Aldi ( rozumiem jej poruszenie postem Magerki, bo ja to jakby osobiscie dotyczylo i tu wyrazy wspolczucia dla Aldi , ale na obrone Magerki , ja rowniez nie widzialam poczatkowo zwiazku jej posta z tematem ( Magerka przeciez nie wiedziala o tragedii Aldi , ja tez nie ). Chcialam powiedziec od siebie , ze mi osobiscie nie przeszkadza pozdrawianie, lista oczekujacych na zabieg, mloteczki, wybieranie na prezydenta, batmana , krolewne czy ostatnio na sportowca roku To sa rzeczy , ktore tworza klimat Wlasnie ten mily tak czesto ostatnio wysmiewany Nie rozumiem dlaczego I bym sobie zyczyla jeszcze , zeby pojedyncze bledy ortograficzne nie byly na forum wypominane, bo to wrecz niesmaczne. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-10-01 o 22:50 |
|
|
|
#7087 |
|
Rozeznanie
|
yokoo2 - wiec i ciebie tez trzeba bedzie dolaczyc do odliczanka...
![]() juz dopisalam...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-01 o 22:49 |
|
|
|
#7088 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7089 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak całkiem rzeczowo! Nie znalazłam tylko żadnej galeryjki z fotkami, a taka galeryjka (mimo, że często zawierająca wyłącznie cudne prace) bywa pomocna w ostatecznym wyborze. MOja skromna rada jest taka... pójdź na konsultację i spróbuj się czegoś więcej dowiedzieć a najlepiej dla porównania pójdź jeszcze na konsultację do innego lek. Tak Ci się najszybciej wyrobi jakaś opinia. Powodzenia!!!!!!!!! Trzymam kciuki! Daj znać koniecznie czy coś działasz! Cytat:
Cytat:
Wiedziałam, ze wkroczysz ze swoją dobrą duszyczką! Oznajmiam wszem i wobec! ![]() ![]() ![]() Nie przeszkadzają mi w żaden sposób niczyje młoteczki! Uważam je za miłe i sympatyczne i może nawet odrobinę zazdroszczę, ze za moich czasów nikt tak nie odliczał! Znasz moje zdanie na temat "ograniczeń" poczucia humoru... jednych bawi to a innych tamto. Nie ma w tym nic złego! Czasami jedni nie znają sie na żartach tych drugich, a innym razem ci drudzy na poczuciu humoru tych pierwszysch Ściskam!
|
|
#7090 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko dlaczego traktujesz mnie jak wroga i idiotkę?? Zrobialm Ci cos kiedyś?? Ublizyłam Ci w jakiś sposób?? Staram sie nie udzielać w takich sprzeczkach, bo nie mam takiej natury. Dzis jednak nie mogłam przemilczeć, bo post konkretnie dotyczył mojej osoby i w dodatku był zupelnie złośliwy. Nie zaczepiałam Was nigdy i oczekiwałam tego samego. Jednak na takie złośliwości odpowiem zawsze tym samym, bo cóż... takie zycie. Bardzo Alis współczuję, wiem co to znaczy,niemniej jednak nie bardzo rozumiem dlaczego taka tragedia staje sie karta przetargową i to w taki sposób?? Wypowiedź była czysto złośliwa, a ja tego nie lubię. Nie oczekujmy, że ktoś na złośliwość odpowie skrucha (no, zawsze znajda się wyjątki), nie mam jej, bo swoje zdanie na ten temat mam. I nigdy nie napisałam, że osobom, które sa nie zdecydowane nie można udzielac się na jakimś wątku!!!! Zobaczcie ile dziewczyn się pojawilo... Wiele podczytywalo/uje, potem zaczęło/zaczynają pisać, a potem zostały/ną cycolinkami. Tak to działa. Z różnych powodów uczestnictwo w tym wątku jest bardziej lub mniej aktywne (sytuacja finansowa, osobiste sprawy), ale jesteśmy tu razem i jeśli Wy mozecie slużyć pomocą, to róbcie to, a nie licytujcie kto jest "najpierwszy"!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Wszystkie macie jakąś manię czy coś????? Zawsze tak bylo, że kogoś się lubi bardziej, a kogoś mniej. Tacy jesteśmy, nie uważam jednak, że najmniejszą sytuację mozna wykorzystać, aby spierdzielić atmosferę i obrzydzić czytającym bądź udzielającym się uczestniczenie w forum. Podobnie było w weekend. Nie wchodziłam na forum, bo nie odpowiadała mi atmosfera. Wtedy własnie było mało treści, a w większości sama ironia. Nabijanie sie tylko z pozostałych. Nie tak powinno być, prawda?? I tak, masz raję... było milo ![]() Cytat:
Ty zabijasz mnie tesz czasem, no, ale nie moszna miec wszystkiego
|
|
#7091 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
:confused :![]() oczekujesz, że wszyscy będą pisać miło i sympatycznie i nie będzie w wypowiedziach złośliwości i sama nawet dajesz tego przykład. ![]() i po co to?
|
|
|
|
|
#7092 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() owszem siedze na innym forum i nie ja JEDNA... bo po to sa fora... i wcale sie tego nie wstydze i nie ukrywam... bo nie sa ZAMKNIETE... i wszyscy maja do nich dostep... ale na fiolecie pisze czesciej, bo jestem tu dluzej i bardziej zaprzyjazniona z dziewczynami... czy cos w tym zlego?? ![]() sama klikalas po 4 forach... a teraz masz takie, na ktorym mozesz sobie pogadac o roznych rzeczach nie koniecznie o OP i nikt ci tego nie zabrania i sie nie wysmiewa.. wiec nie rozumiem twego nasmiewania sie z milej atmosfery czy odliczanka na wizazu..przeciez tu tez mozna milo spedzic czas...
|
|
|
#7093 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to moja reakcja na zaistniala sytuacje: Jedni i drudzy zawsze powinni byc przychylni, zeby mimo przeciwnosci losu umiec dojsc do porozumienia. I jedni i drudzy powinni zaprzestac wypominania sobie rzeczy z przeszlosci. I jedni i drudzy sa zawsze duzo warci, tylko tak trudno im na wzajem zauwazyc swoje dobre cechy. Jedni i drudzy z powodow jakichs malych nie waznych ******* zapedzili sie w konflikty , ktore ciagna sie jakby dla zasady. Czy jest to tego warte ??? No cholera jest ??? Mysle ze nie !!! To ze ja "kocham" Mye , Maceratke, Magerke, Pinki i wiele innych nie przeszkadza mi w przyjazni z kims , kto kocha ekipe z " przeciwnego ladu " Mam na mysli ciebie i nie tylko. W jakim stopniu kazda z nas cos ze soba laczy. Czy nie mozna tego rozegrac inaczej. Jest taka cecha jak TOLERANCJA. I mam zamiar ja tu wprowadzic. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-10-01 o 23:23 |
|
|
|
|
#7094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajnie,ze jestes ![]() mysle, ze mloteczki i mila atmosfera juz sie znudzila, wiec trzeba dodac cos nowego!!!!
|
|
|
#7095 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Bo jestem pewna tego co piszę i to jest samouwielbienie? Niby sa deklaracje żeby o wszystko sie pytać lekarza, ale tribiotyk czy brudne gaziki na blizny nie zaszkodzą
|
|
|
|
|
#7096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O co Ci chodzi w dalszym ciągu????????????? jesteś jedyną chyba osobą, która najczęściej wpada tutaj kiedy są jakieś nieporozumienia i udziela się wtedy nadgorliwie. A, że do mnie sie przyczepisz, to wiedziałam, że prędzej czy później się tak stanie. Wytrzymałas i tak bardzo długo, bo od kwietnia jakoś się udawalo. No cóż... przyszlo nieuniknione chyba. Koleznace nie próbowałam wmówić, że ma implant pod gruczoł, tylko zapytałam czy tak ma zrobione. Jesteś najwyraźniej osobą, która wybitnie lubi aferki. Byle były. Jeśli tak jest jak piszesz, niech koleżanka powie jak było. Nie mam nic przeciwko, bo wtedy Tobie mina zrzednie Nie lubie takich osób, które celowo sieja zamęt, a Ty do takich nalezysz I Ty mnie zarzucasz empatię???? Podobnie ma się sprawa odnośnie lekarza u którego byłaś i pytałaś co mi powiedział ![]() Sama się zastanów co piszesz, bo teraz wychodzi na to, że mnie chyba śledzisz....
|
|
#7097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaszlo miedzy wami chyba osobiste nieporozumienie i teraz jak juz pisalam ciagnie sie dla zasady. A najglupsze jest to , ze to prawdopodobnie sie juz ciagnac bedzie. A ja tam lubie was obie Seelcia Zapomnijcie o tym "drobiazgu" Maceratka, Mya , kurcze ?, wy gdzie sie ukrywacie moje pierdo*y chodzace ? Ja sie ostatnio rzadko udzielam ale jak juz jestem to licze na wasze towarzystwo. Krasnoludki pachnace. Pokiwajcie chociaz. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-10-01 o 23:41 |
|
|
|
|
#7099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No oczywiście Ty jak zawsze chcesz udobruchać wszystko ![]() Fajnie, że się pojawilaś, bo jakoś nie ma Cię ostatnio. Jeśli chodzi o sytuację, to wiesz... co nieuniknione zawsze nadejdzie ![]() Wiem jak cenisz Seelę i jesli własnie Ty ja cenisz, musi być bardzo wartościową osobą. Dziwne, bo jedno do drugiego mi jakos nie pasuje teraz ![]() Zastanawiam się dlaczego odnosnie mojej osoby jest taka kąśliwa. Zastanawiam się, ale nie wnikam. Nie rozwazam takich spraw w kategoriach "istotne", choc zawsze w wolnej chwili mozna się zastanowić. Nie zawsze dojdziemy do sedna, ale jak juz dziś mówiłam fszystkiego miec nie moszna Tesz Cie loviam I do Miśki.... nie wiem czy wytykając błędy ortograficzne pisałaś do mnie, ale jesli pisząc posta, przed wysłaniem jeszcze go czytasz i sprawdzasz ew. błędy, to
|
|
#7101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...Ty wiesz co! Nasze życie składa się z drobiazgów! Ty wiesz, ze ja raczej nie wypowiadam się w kwestiach o których nie mam pojęcia, albo jeżeli już zajmuję stanowisko "jakiekolwiek" to staram sie podkreślać, ze mogę sie mylić bo nie mam pewności! ... ale kwestii badań genetycznych... uważam, ze nie ma o czym mówić! mleko się rozlało! Trzeba było mnie nie tyrpać Tak sie nieszczęśliwie składa, ze ja również ukończyłam tę uczelnię co tej Pani Autorytety
|
|
#7102 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczynki już wszystko pięknie wyjaśniły.... więc ja tylko dodam a może zapytam... 1.który wyraz w mojej wypowiedz był dla Ciebie czysto złośliwy??? lub które pytanie??? 2. moja osobista tragedia jest tylko moją tragedią i nie jest żadną kartą przetargową!! a wspomniłam o niej krótko tylko dlatego, żeby Ci zobrazować sytuację dlaczego nie jestem zdecydowana na operację i sie wacham a jednak się tutaj udzielam - odnośnie Twojej wypowiedzi kto się tutaj może wypowiadać... (żeby znowu ktos nie zarzucił mi, że chodzi mi o jakies współczucie...)
|
|
#7103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
you're back!
|
|
#7104 |
|
Raczkowanie
|
|
#7105 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#7106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobra dziuby ( Magerka i Seluchna ) Poruszyla was sprawa Kasprzyka. Rozumiem. Racje macie obie. Badania genetyczne ? Sa potrzebne, madre, nadzwyczaj wazne. Przyznaje. Swieta prawda. Osobiscie!!! ... Ja z tych podatnych na stres. Wole nie wiedziec. Wtedy nie choruje. Bo u mnie psycha gra pierwsza role. Chyba jestem glupia i wole nie wiedziec. Wiem Seluchna , ze masz inne zdanie i je respektuje I cie lubie. Ja wole nie wiedziec i nie robilam badan genetycznych. Swiadomie. I wiem , ze ty mnie tez lubisz. Z magerka mialyscie sciecie osobiste. Ubolewam cukierki slodkie. Jednak wiem ( 100 % ) ze obie jestescie na tyle rozsadne, ze sobie lapki podacie. Jak nie teraz to za czas jakis. Bo osobiste nerwy przez doktorkow, z ktorymi nie ma sie w sumie nic po operacji do czynienie jest nie warte tych calych nerwow. Tak zauwazylam wlasnie ze ostatnie zdanie mi nie wyszlo gramatycznie ale co tam ? Wiecie o co chodzi. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-10-01 o 23:54 |
|
|
|
|
#7107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do wiedzy i doswiatczenia nic zlego nie napisalam, wrecz przeciwnie powiedzialam, ze dobrze sie dopytac juz doswiatczonych dziewczat, przeczytaj moje posty chyba nie zrozumialas ,,autora,, nie dziw sie ,ze ktos jest zlosliwy czy ironiczny do ciebie bo sama taka jestes do innych... zaczelas mi dogryzac o doswiatczeniu i wyuczonej wiedzy...no sorki nie wiesz nic o mnie a podkreslasz... fakt nie mam wiedzy medycznej, a zupelnie inny kierunk ![]() wiec chyba to normalne,ze chce wiedziec jak najwiecej przed OP... i nigdy nie negowalam nikogo za wiedze i pomoc dla innych... tak samo kiedys wy sie pytalysie innych co i jak? przed OP... i z pewnoscia i ja nie raz bede pytac was... bo przeciez nie wszystko musze wiedziec... wiec sorki, ale zakonczmy ta wymiane zdan bo to tylko odbijanie do siebie pileczki... ![]() ja nie lubie sie sprzeczac i klucic !!!!! bo to tylko forum, a nie zycie codzienne...
|
|
|
#7108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
????????????????????????? ??????? Nie bardzo rozumiem... Czemu Kasprzyka? To w żaden sposób nie ma związku z Nim! Skad taki wniosek?
|
|
#7109 |
|
Raczkowanie
|
o o o podobno Ty też ładnie śpiewasz???
i podobno masz ładne cycki???
|
#7110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Seela Tak wywnioskowalam ? A jak nie o to, to o co w ogole CHOSI ? Seela Stokrotki cicho tam !!!
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-10-02 o 00:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Ty również.

klask i:
reszta mogłaby obdzielic całe forum 

teraz jest dobrze... one duzo jeszcze opadną... i ponawiam pytanie co do mojego mostka... cyz to jest mozliwe ze moz emi się miesien odczepic albo skora od niego? mam maly kaszel i boje się ze jak dalej bede kaszlec to doprowadze do tragedii...

Nie lubie takich osób, które celowo sieja zamęt, a Ty do takich nalezysz