Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 237 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-01, 22:18   #7081
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
O tym braku samokrytycyzmu własnie pisałam
Czasem trzeba go mieć, bo wszystkich rozumów nikt jeszcze nie pozjadał, aby nabijać się z innych az do tego stopnia Ty również.
To nie są kołki Z powodu chyba samouwielbienia tak odbierasz nasze zdanie.
Każdy ma swoje i każdy ma prawo je miec, jednak nie upowaznia to nikogo, nawet Ciebie, do 'uświadamiania' innych, ze są głupi.
Magera, ale ty przeczytałaś to co napisałaś
bo chciałam sie odnieść do twojej wypowiedzi jednak zabiłaś mnie doświatczeniem

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:21   #7082
pink star
Rozeznanie

Cytat:
O tym braku samokrytycyzmu własnie pisałam
Czasem trzeba go mieć, bo wszystkich rozumów nikt jeszcze nie pozjadał, aby nabijać się z innych az do tego stopnia Ty również.
To nie są kołki Z powodu chyba samouwielbienia tak odbierasz nasze zdanie.
Każdy ma swoje i każdy ma prawo je miec, jednak nie upowaznia to nikogo, nawet Ciebie, do 'uświadamiania' innych, ze są głupi.
klask i:

Cytat:

Witaj kochana
No widzisz, tak to jest, że jak jest gdzieś za milo, to zawsze znajdzie się ktoś, kto musi to spierdzielić, a tylko dlatego, ze jest ZA MIŁO

Ja wychodze z założenia, że jak gdzieś mi nie pasuje (bo jest głupie towarzystwo), to nie lezę tam
W dodatku tylko dlatego siedzieć tu, aby prostować (za frajer) głupie wypowiedzi forumowych znajomych????????
Z samego braku cierpliwości nie przebywałabym w takim towarzystwie. No, ale widzę, że chyba tylko mnie jej brakuje reszta mogłaby obdzielic całe forum
klask i:
zgadzam sie a za darmo to i w m...e sie nie dostaje!!!!!!:hah aha:

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-10-01 o 22:22
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:23   #7083
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
no widzisz sa jednak takie wypadki...
i tego juz sie raczej nie da zmienic...

Tak jeszcze wtrącę że wydaje mi się że właśnie na forum takim jak to większość dziewczyn poszukuje wsparcia i zwykłego wygadania się w kwesti swoich kompleksów .. Często jest tak że nie chcą by ich najbliższe otoczenie wiedzialo o operacji dlatego wybierają forum by tam podzielić się swoimi odczuciami i przemyśleniami i liczą na zwykłe wsparcie .. A to że ktoś jest miły To już kwestia charakteru chyba

A jeśli chodzi o wiedzę medyczną to raczej większość szuka jej bezpośrednio u lekarza a nie na forum a nawet jeśli czegoś się dowie czy tu wypytuje to i tak konsultuje to z lekarzem !!
Każdy może tu pisać że się zna bo jest się anonimowym !!!

Ja tam ufam wiedzy lekarza którego znam a nie komuś kogo na oczy w życiu nie widziałam

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:32   #7084
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kashanti Pokaż wiadomość
hmmmm czy mogę się wtrącić ... ?

W tym oto momencie proszę się uspokoić... !!

!

NO !

hmm a tak na marginesie... na początku marudzilam ze mam za wysoko piersi... !! ja nie chce zby byly niżej !! teraz jest dobrze... one duzo jeszcze opadną... i ponawiam pytanie co do mojego mostka... cyz to jest mozliwe ze moz emi się miesien odczepic albo skora od niego? mam maly kaszel i boje się ze jak dalej bede kaszlec to doprowadze do tragedii...
Wiesz co! Ja miałam dokładnie to samo uczucie!
Miałam wrazenie jakby mnie dosłownie piekło w okolicy mostka i dosłownie "widziałam" już oczyma mojej wyobraźni jak ta skóra się tam odlepia.
Nic takiego się jednak nie stało i mam nadzieję, ze i u Ciebie się nie stanie!
A przy kaszlnięciu staraj się łapać za oba łokcie to nie będziesz wyprężała klatki piersiowej zbyt gwałtownie.
Moze to śmiesznie brzmi, ale jest to sprawdzona metoda na choćby uniknięcie powikłań po zabiegach kardiochirurgicznych

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Misia, Seeluś, cmok, cmok w noseczki Kochane Wy moje Skarbenki cudowne bardzo sie za Wami stesknilam, ale juz jestem ... jakby mnie kto potrzebowal

Nie powiem ... wlasnie ogladam "Starcie tytanow" wiec jezdem w nastroju
My tez sie stęskniłysmy! Witaj Słonko!
Cytat:
Oprócz stukania i miłowania nic tu nie ma?? Żadnych treści??
Może masz jakąś wiedzę medyczną, ale nie ubliżaj tu innym dziewczynom, które piszą z własnego (również) doświadczenia!!!!!! Postaraj się to uszanować, bo jak narazie wychodzi na to, że jesteś najlepiej poinformowana. Każda wypowiadając się tutaj przekazuje swoją wiedzę, w najlepszym pojętym interesie. Nieprawdaż??? I co najważniejsze!!!! Nie ma w tych wypowiedziach ironii. Nie da się ukryć, że w niektórych Twoich da się takową wyczuć. No i przeważnie masz inne zdanie jak większość na tym forum. Tego też nie da się ukryć.

Zanim powiesz o jedno słowo za dużo zastanów się może czy ktos inny też nie mial podobnych doswiadczeń. Dobrze??
Nie życzę nikomu, a przede wszystkim uważam, że nie jest to temat do przekomarzania się czy po takiej tragedii można się licytować gdzie mozna się wypowiadać a gdzie nie!!!!!!
Nie chcesz wiedzieć co przeszłam w życiu i ja nie wnikam co przeszłaś Ty. Zanim jednak zaczepisz kogoś raz jeszcze w ten sposób, zastanów się, bo zaatakowac można zawsze, niekoniecznie jednak nie trafisz w cel.
o rety! cofam to co napisałam wczesniej...

Do tłustego druku z Twojej wypowiedzi:
WŁAŚNIE powinnaś równiez się zastosowac do własnej wskazówki
Jak na razie raczej Wasze towarzystwo nie bardzo umie czytac rozumiejąc innych (jak to ładnie, inaczej jak ja ujęłaś).
Też, jak na pewno zauważyłaś ignoruję Cię od początku , jak i Ty mnie i nie rozumiem dlaczego teraz czepiasz się???? Chyba nie kłóciłas się dawno tu z nikim...
Jeśli chodzi o moje beztroskie podejście do zdrowia, absolutnie mój lekarz jest dla mnie absolutnym autorytetem. Jeśli uważasz, że możesz Jego wiedzę porównać do swojej, bądź podważać Jego zdanie, to wybacz, ale wolę Cię w dalszym ciągu ignorować, bo z głuchyn o muzyce nie da się rozmawiać. Ponadto pragnę zaznaczyć, że pisząc to co napisałaś, ze pisałam bzdety, chyba starałaś się podważyc autorytet lekarza z wieloletnia praktyka.
Dokładnie mogę zacytować Ciebie samą :'waż bardziej co piszesz'

No i nie wiem czemu drazni Cię mój sposób wyslawiania sie
Jak ładnie, to źle???????????????
O co jeszcze przyczepisz się do mnie???
Że dycham jeszcze??????
Wrzuć na luz, błagam

mhm! ignorujesz mnie! dlatego właśnie pisząc negatywy na moje posty używasz określeń 'kochana"

faktycznie! dawno się tu z nikim nie kłóciłam!
ojej! a może to z tego powodu, że nie mam zbyt kłótliwego charakteru???
muszę się podszkolić, żeby dorównać Tobie... rany nie zrobisz a krew wyssiesz!
Używając określeń "kochana", "słoneczko" i tego typu innych potrafisz w sposób nienaganny walnąć komuś zonka między oczy
Wspaniała jesteś!
Podobno nawet jednaj z naszych Koleżanek próbowałaś wmówić, ze Jej DR ją oszukał i zaimplantował Jej pod gruczoł a nie pod mięsień:h ahaha:
I Ty mówisz o podważaniu czyichś kompetencji???

Zastanów się!

A zrzednie Ci mina jak Ci powiem, ze pytałam tego Lekarza, czy mówił coś takiego, co Ty później tu opisywałaś?
Powinna Ci zrzednąć!

A w kwestii Twojego sposobu wysławiania się...
Jesteś zdecydowanie PRZEWRAŻLIWIONA!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Pisałam to zupełnie szczerze! Takie mam zdanie!
Uważam, ze inteligencji i elokwencji Ci nie brak!
Za to brak Ci niestety empatii i wrażliwości, a także wyczucia!!!!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:38   #7085
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Tak jeszcze wtrącę że wydaje mi się że właśnie na forum takim jak to większość dziewczyn poszukuje wsparcia i zwykłego wygadania się w kwesti swoich kompleksów .. Często jest tak że nie chcą by ich najbliższe otoczenie wiedzialo o operacji dlatego wybierają forum by tam podzielić się swoimi odczuciami i przemyśleniami i liczą na zwykłe wsparcie .. A to że ktoś jest miły To już kwestia charakteru chyba

A jeśli chodzi o wiedzę medyczną to raczej większość szuka jej bezpośrednio u lekarza a nie na forum a nawet jeśli czegoś się dowie czy tu wypytuje to i tak konsultuje to z lekarzem !!
Każdy może tu pisać że się zna bo jest się anonimowym !!!

Ja tam ufam wiedzy lekarza którego znam a nie komuś kogo na oczy w życiu nie widziałam
Kejsiii oczywiscie ,ze forum jest po to, ale nie wszyscy to rozumieja... siedza na innym zamknietym i tam sie dziela swymi odczuciami,
a tu innym zabraniaja i wciaz sie z tego smieja. (dziecinada)

Co do wiedzy medycznej to i tak wszyscy radza sie swego dr. a forum jest jedynie po to aby sie podpytac innych bardziej doswiatczonych albo pseudo uczonych (z innych internetowych portali).

Ale mnie ucho piecze!!!! zaraz odpadnie....
(jedziemy oj jedziemy)

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 22:39   #7086
Happy_hour
Rozeznanie

Witajcie dziuby

Ja sie zastanawiam cichutko w czym tak pomiedzy wizazowym
" pustym " pisankiem , przeszkadza serdeczne pozdrawianie forumowych wizazanek, odliczanko i mloteczki ?

????????????????????????? ????????????????????????? ???????????????

Czy jest to powodem do tak czestego wypominania zyczliwosci ?

Kazda informacja podana przez doswiadczone kolezanki, zwlaszcza te posiadajace wiedze medyczna jest dla nowych uczestniczek wazna.

Odbieranie tych samych informacji ma czesto charakter osobisty i dlatego nie rzadko wylaniaja sie nieuniknione ( jakby wczesniej zakodowane ) konflikty.

Mysle , ze przekazywanie konkretnej wiedzy jest wazne,
jej osobista interpretacja rowniez ale nalezy kazdy przypadek rozpatrywac inaczej .

Na przykladzie Aldi ( rozumiem jej poruszenie postem Magerki, bo ja to jakby osobiscie dotyczylo i tu wyrazy wspolczucia dla Aldi , ale na obrone Magerki , ja rowniez nie widzialam poczatkowo zwiazku jej posta z tematem ( Magerka przeciez nie wiedziala o tragedii Aldi , ja tez nie ).

Chcialam powiedziec od siebie , ze mi osobiscie nie przeszkadza pozdrawianie,
lista oczekujacych na zabieg,
mloteczki,
wybieranie na prezydenta, batmana , krolewne czy ostatnio na sportowca roku

To sa rzeczy , ktore tworza klimat
Wlasnie ten mily tak czesto ostatnio wysmiewany

Nie rozumiem dlaczego

I bym sobie zyczyla jeszcze , zeby pojedyncze bledy ortograficzne nie byly na forum wypominane, bo to wrecz niesmaczne.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-10-01 o 22:50
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 22:46   #7087
pink star
Rozeznanie

yokoo2 - wiec i ciebie tez trzeba bedzie dolaczyc do odliczanka...
juz dopisalam...

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-10-01 o 22:49
Stary 2010-10-01, 22:52   #7088
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
forum jest po to, ale nie wszyscy to rozumieja... siedza na innym zamknietym i tam sie dziela swymi odczuciami,

Pink, czyżbyś ty nie siedziała na innych forach jednoczesnie?? Już chyba sie pogubiłas do kogo i o co masz pretensje

Stary 2010-10-01, 22:59   #7089
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Wiesz,jakos tak wpisałam w google hasło operacje plastyczne z nazwa mojej miejscowosci i o dziwo wyskoczyło mi,ze on robi u mnie konsultacje w miescie,ze ma swoje gabinety na dolnym slasku. to ten http://www.gabinety-leszczynski.pl/
Wiesz... tak pobieżnie zerknęłam na tą stronkę i wygląda baaaaardzo zachęcająco!
Tak całkiem rzeczowo!
Nie znalazłam tylko żadnej galeryjki z fotkami, a taka galeryjka (mimo, że często zawierająca wyłącznie cudne prace) bywa pomocna w ostatecznym wyborze.
MOja skromna rada jest taka...
pójdź na konsultację i spróbuj się czegoś więcej dowiedzieć
a najlepiej dla porównania pójdź jeszcze na konsultację do innego lek.
Tak Ci się najszybciej wyrobi jakaś opinia.

Powodzenia!!!!!!!!!
Trzymam kciuki!
Daj znać koniecznie czy coś działasz!

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
: hahaha::h ahaha::ha haha::hah aha::haha ha::hahah a::hahaha :
Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Witajcie dziuby

Ja sie zastanawiam cichutko w czym tak pomiedzy wizazowym
" pustym " pisankiem , przeszkadza serdeczne pozdrawianie forumowych wizazanek, odliczanko i mloteczki ?

????????????????????????? ????????????????????????? ???????????????

Czy jest to powodem do tak czestego wypominania zyczliwosci ?

Kazda informacja podana przez doswiadczone kolezanki, zwlaszcza te posiadajace wiedze medyczna jest dla nowych uczestniczek wazna.

Odbieranie tych samych informacji ma czesto charakter osobisty i dlatego nie rzadko wylaniaja sie nieuniknione ( jakby wczesniej zakodowane ) konflikty.

Mysle , ze przekazywanie konkretnej wiedzy jest wazne,
jej osobista interpretacja rowniez ale nalezy kazdy przypadek rozpatrywac inaczej .

Na przykladzie Aldi ( rozumiem jej poruszenie postem Magerki, bo ja to jakby osobiscie dotyczylo i tu wyrazy wspolczucia dla Aldi , ale na obrone Magerki , ja rowniez nie widzialam poczatkowo zwiazku jej posta z tematem ( Magerka przeciez nie wiedziala o tragedii Aldi , ja tez nie ).

Chcialam powiedziec od siebie , ze mi osobiscie nie przeszkadza pozdrawianie,
lista oczekujacych na zabieg,
mloteczki,
wybieranie na prezydenta, batmana , krolewne czy ostatnio na sportowca roku

To sa rzeczy , ktore tworza klimat
Wlasnie ten mily tak czesto ostatnio wysmiewany

Nie rozumiem dlaczego

I bym sobie zyczyla jeszcze , zeby pojedyncze bledy ortograficzne nie byly na forum wypominane, bo to wrecz nie smaczne.

Cześć Serducho!!!!!!!!!
Wiedziałam, ze wkroczysz ze swoją dobrą duszyczką!

Oznajmiam wszem i wobec!
Nie przeszkadzają mi w żaden sposób niczyje młoteczki!
Uważam je za miłe i sympatyczne i może nawet odrobinę zazdroszczę, ze za moich czasów nikt tak nie odliczał!

Znasz moje zdanie na temat "ograniczeń" poczucia humoru... jednych bawi to a innych tamto.
Nie ma w tym nic złego!

Czasami jedni nie znają sie na żartach tych drugich, a innym razem ci drudzy na poczuciu humoru tych pierwszysch
zamotałam???

Ściskam!

Stary 2010-10-01, 23:02   #7090
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
ł
Nie chciałabym się wymądrzać, bo nie jestem jedną z tych "najpierwsiejszych" na tym forum, ale kiedyś serio była tu fantastyczna atmosfera ... wsparcia i wzajemnej sympatii

Mam taką nadzieję...
Znam Aldi!!!!!!!! Wiem,że tamta sprawa bardzo mocno się na Niej odbiła i wiem też, że mimo zupełnego zdeterminowania w kwestiach operacyjnych, po tamtych wydarzeniach, plany cyckowe zostały zmodyfikowane... przynajmniej na jakiś czas

Jej reakcja na Twój post była dosyć osobista... i miała wydźwięk bardziej dosłowny.
Ona nie jest jeszcze ZDECYDOWANA - a jednak jest tu!
(Aldi! Wybacz mi! Mam nadzieję, ze nie będziesz mi miała za złe tego, ze wypowiadam sie poniekąd w Twoim imieniu )

W woli ścisłości - w kwestii Twojej odpowiedzi do Willow - ja mam podobne zdanie.
Masz nadzieję???? Nie interesuje mnie to specjalnie czy ją masz czy nie i jaką.
Zastanawiam się tylko dlaczego traktujesz mnie jak wroga i idiotkę?? Zrobialm Ci cos kiedyś?? Ublizyłam Ci w jakiś sposób??
Staram sie nie udzielać w takich sprzeczkach, bo nie mam takiej natury. Dzis jednak nie mogłam przemilczeć, bo post konkretnie dotyczył mojej osoby i w dodatku był zupelnie złośliwy.
Nie zaczepiałam Was nigdy i oczekiwałam tego samego. Jednak na takie złośliwości odpowiem zawsze tym samym, bo cóż... takie zycie.
Bardzo Alis współczuję, wiem co to znaczy,niemniej jednak nie bardzo rozumiem dlaczego taka tragedia staje sie karta przetargową i to w taki sposób?? Wypowiedź była czysto złośliwa, a ja tego nie lubię. Nie oczekujmy, że ktoś na złośliwość odpowie skrucha (no, zawsze znajda się wyjątki), nie mam jej, bo swoje zdanie na ten temat mam.
I nigdy nie napisałam, że osobom, które sa nie zdecydowane nie można udzielac się na jakimś wątku!!!!
Zobaczcie ile dziewczyn się pojawilo... Wiele podczytywalo/uje, potem zaczęło/zaczynają pisać, a potem zostały/ną cycolinkami. Tak to działa. Z różnych powodów uczestnictwo w tym wątku jest bardziej lub mniej aktywne (sytuacja finansowa, osobiste sprawy), ale jesteśmy tu razem i jeśli Wy mozecie slużyć pomocą, to róbcie to, a nie licytujcie kto jest "najpierwszy"!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Wszystkie macie jakąś manię czy coś????? Zawsze tak bylo, że kogoś się lubi bardziej, a kogoś mniej. Tacy jesteśmy, nie uważam jednak, że najmniejszą sytuację mozna wykorzystać, aby spierdzielić atmosferę i obrzydzić czytającym bądź udzielającym się uczestniczenie w forum.
Podobnie było w weekend. Nie wchodziłam na forum, bo nie odpowiadała mi atmosfera. Wtedy własnie było mało treści, a w większości sama ironia. Nabijanie sie tylko z pozostałych. Nie tak powinno być, prawda??

I tak, masz raję... było milo nawet jeszcze niedawno, bo mozna było spokojnie pogadać, a teraz nie wiadomo z której strony spadnie deszcz ironii

Cytat:
pofasznie???????????????? ???????
Ty zabijasz mnie tesz czasem, no, ale nie moszna miec wszystkiego

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 23:08   #7091
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
I tak, masz raję... było milo nawet jeszcze niedawno, bo mozna było spokojnie pogadać, a teraz nie wiadomo z której strony spadnie deszcz ironii

pofasznie???????????????? ???????
Ty zabijasz mnie tesz czasem, no, ale nie moszna miec wszystkiego
no jak to z której:confused :

oczekujesz, że wszyscy będą pisać miło i sympatycznie i nie będzie w wypowiedziach złośliwości i sama nawet dajesz tego przykład.
i po co to?

Stary 2010-10-01, 23:09   #7092
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Pink, czyżbyś ty nie siedziała na innych forach jednoczesnie?? Już chyba sie pogubiłas do kogo i o co masz pretensje
nie mam pretensji do nikogo!!!, a jedynie stwierdzam fakty, ze innym to przeszkadza...(mila atmosfera)
owszem siedze na innym forum i nie ja JEDNA... bo po to sa fora... i wcale sie tego nie wstydze i nie ukrywam... bo nie sa ZAMKNIETE... i wszyscy maja do nich dostep...
ale na fiolecie pisze czesciej, bo jestem tu dluzej i bardziej zaprzyjazniona z dziewczynami... czy cos w tym zlego??
sama klikalas po 4 forach... a teraz masz takie, na ktorym mozesz sobie pogadac o roznych rzeczach nie koniecznie o OP i nikt ci tego nie zabrania i sie nie wysmiewa.. wiec nie rozumiem twego nasmiewania sie z milej atmosfery czy odliczanka na wizazu..przeciez tu tez mozna milo spedzic czas...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 23:12   #7093
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz... tak pobieżnie zerknęłam na tą stronkę i wygląda baaaaardzo zachęcająco!
Tak całkiem rzeczowo!
Nie znalazłam tylko żadnej galeryjki z fotkami, a taka galeryjka (mimo, że często zawierająca wyłącznie cudne prace) bywa pomocna w ostatecznym wyborze.
MOja skromna rada jest taka...
pójdź na konsultację i spróbuj się czegoś więcej dowiedzieć
a najlepiej dla porównania pójdź jeszcze na konsultację do innego lek.
Tak Ci się najszybciej wyrobi jakaś opinia.

Powodzenia!!!!!!!!!
Trzymam kciuki!
Daj znać koniecznie czy coś działasz!

: hahaha::h ahaha::ha haha::hah aha::haha ha::hahah a::hahaha :

Cześć Serducho!!!!!!!!!
Wiedziałam, ze wkroczysz ze swoją dobrą duszyczką!

Oznajmiam wszem i wobec!
Nie przeszkadzają mi w żaden sposób niczyje młoteczki!
Uważam je za miłe i sympatyczne i może nawet odrobinę zazdroszczę, ze za moich czasów nikt tak nie odliczał!

Znasz moje zdanie na temat "ograniczeń" poczucia humoru... jednych bawi to a innych tamto.
Nie ma w tym nic złego!

Czasami jedni nie znają sie na żartach tych drugich, a innym razem ci drudzy na poczuciu humoru tych pierwszysch
zamotałam???

Ściskam!
Seelcia ty wiesz , ze ja respektuje twoj tekst : " nie kaz mi wybierac..."

A to moja reakcja na zaistniala sytuacje:

Jedni i drudzy zawsze powinni byc przychylni, zeby mimo przeciwnosci losu umiec dojsc do porozumienia.

I jedni i drudzy powinni zaprzestac wypominania sobie rzeczy z przeszlosci.

I jedni i drudzy sa zawsze duzo warci, tylko tak trudno im na wzajem zauwazyc swoje dobre cechy.

Jedni i drudzy z powodow jakichs malych nie waznych ******* zapedzili sie w konflikty , ktore ciagna sie jakby dla zasady.

Czy jest to tego warte ???
No cholera jest ???
Mysle ze nie !!!

To ze ja "kocham" Mye , Maceratke, Magerke, Pinki i wiele innych nie przeszkadza mi w przyjazni z kims , kto kocha ekipe z " przeciwnego ladu "
Mam na mysli ciebie i nie tylko.

W jakim stopniu kazda z nas cos ze soba laczy.

Czy nie mozna tego rozegrac inaczej.

Jest taka cecha jak TOLERANCJA.

I mam zamiar ja tu wprowadzic.

Czas edycji: 2010-10-01 o 23:23
Stary 2010-10-01, 23:19   #7094
pink star
Rozeznanie

Cytat:

I bym sobie zyczyla jeszcze , zeby pojedyncze bledy ortograficzne nie byly na forum wypominane, bo to wrecz niesmaczne.

Witaj kruszynko
fajnie,ze jestes

mysle, ze mloteczki i mila atmosfera juz sie znudzila, wiec trzeba dodac cos nowego!!!!

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 23:23   #7095
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
nie mam pretensji do nikogo!!!, a jedynie stwierdzam fakty, ze innym to przeszkadza...(mila atmosfera)
owszem siedze na innym forum i nie ja JEDNA... bo po to sa fora... i wcale sie tego nie wstydze i nie ukrywam... bo nie sa ZAMKNIETE... i wszyscy maja do nich dostep...
ale na fiolecie pisze czesciej, bo jestem tu dluzej i bardziej zaprzyjazniona z dziewczynami... czy cos w tym zlego??
sama klikalas po 4 forach... a teraz masz takie, na ktorym mozesz sobie pogadac o roznych rzeczach nie koniecznie o OP i nikt ci tego nie zabrania i sie nie wysmiewa.. wiec nie rozumiem twego nasmiewania sie z milej atmosfery czy odliczanka na wizazu..przeciez tu tez mozna milo spedzic czas...
można założyć takie zamknięte, nikt tego nie zabrania siec jest duża, tylko nie rozumiem czemu wciąż wałkujesz te młotki, czy wiedzę, którą w sumie chętnie sie ZE WSZYSTKIMI dziele i to jest powód tego ataku? Tych zlosliwości w każdym poście?
Bo jestem pewna tego co piszę i to jest samouwielbienie? Niby sa deklaracje żeby o wszystko sie pytać lekarza, ale tribiotyk czy brudne gaziki na blizny nie zaszkodzą

Stary 2010-10-01, 23:24   #7096
magera
Rozeznanie

Cytat:
mhm! ignorujesz mnie! dlatego właśnie pisząc negatywy na moje posty używasz określeń 'kochana"

faktycznie! dawno się tu z nikim nie kłóciłam!
ojej! a może to z tego powodu, że nie mam zbyt kłótliwego charakteru???
muszę się podszkolić, żeby dorównać Tobie... rany nie zrobisz a krew wyssiesz!
Używając określeń "kochana", "słoneczko" i tego typu innych potrafisz w sposób nienaganny walnąć komuś zonka między oczy
Wspaniała jesteś!
Podobno nawet jednaj z naszych Koleżanek próbowałaś wmówić, ze Jej DR ją oszukał i zaimplantował Jej pod gruczoł a nie pod mięsień:h ahaha:
I Ty mówisz o podważaniu czyichś kompetencji???

Zastanów się!

A zrzednie Ci mina jak Ci powiem, ze pytałam tego Lekarza, czy mówił coś takiego, co Ty później tu opisywałaś?
Powinna Ci zrzednąć!

A w kwestii Twojego sposobu wysławiania się...
Jesteś zdecydowanie PRZEWRAŻLIWIONA!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Pisałam to zupełnie szczerze! Takie mam zdanie!
Uważam, ze inteligencji i elokwencji Ci nie brak!
Za to brak Ci niestety empatii i wrażliwości, a także wyczucia!!!!
Przeszkadza Ci, że nazwałam Cię kochana??? No to wybacz. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, ale w takim razie COFAM, zebyś nie miala z czego się nabijać.
O co Ci chodzi w dalszym ciągu?????????????
jesteś jedyną chyba osobą, która najczęściej wpada tutaj kiedy są jakieś nieporozumienia i udziela się wtedy nadgorliwie.
A, że do mnie sie przyczepisz, to wiedziałam, że prędzej czy później się tak stanie. Wytrzymałas i tak bardzo długo, bo od kwietnia jakoś się udawalo. No cóż... przyszlo nieuniknione chyba.

Koleznace nie próbowałam wmówić, że ma implant pod gruczoł, tylko zapytałam czy tak ma zrobione. Jesteś najwyraźniej osobą, która wybitnie lubi aferki. Byle były.
Jeśli tak jest jak piszesz, niech koleżanka powie jak było. Nie mam nic przeciwko, bo wtedy Tobie mina zrzednie Nie lubie takich osób, które celowo sieja zamęt, a Ty do takich nalezysz Przynajmniej co do mojej osoby.

I Ty mnie zarzucasz empatię????

Podobnie ma się sprawa odnośnie lekarza u którego byłaś i pytałaś co mi powiedział mała ta Polska nasza jest jednak
Sama się zastanów co piszesz, bo teraz wychodzi na to, że mnie chyba śledzisz....

.
Stary 2010-10-01, 23:29   #7097
seela
Rozeznanie

Cytat:
Masz nadzieję???? Nie interesuje mnie to specjalnie czy ją masz czy nie i jaką.

Zostawię to bez komentarza bo zdaje się, ze nie do końca zajarzyłaś intencję mojego postu... ten post był poniekąd "pojednawczy", ale chyba na to jednak nie zasługujesz,
... a nadzieję miałam "że jest to nieporozumienie"...ale chyba się myliłam

Zastanawiam się tylko dlaczego traktujesz mnie jak wroga i idiotkę?? Zrobialm Ci cos kiedyś?? Ublizyłam Ci w jakiś sposób??
Jak wroga??????
Nie żartuj!
Na to trzeba mieć odpowiednią argumentację!
A Ty jej nie masz!
Piszesz coś co podobno gdzieś usłyszałaś, podważając moje wypowiedzi (bądź co bądź zawierające jakieś przesłanie i podstawę medyczną)
skąd????????? skąd Ci przyszło do głowy, ze mogę mieć coś do Ciebie!

Staram sie nie udzielać w takich sprzeczkach, bo nie mam takiej natury.
oj no nie gadaj! Naturkę to Ty masz! Charakterną!
Dzis jednak nie mogłam przemilczeć, bo post konkretnie dotyczył mojej osoby i w dodatku był zupelnie złośliwy.
oczywiście! to ja jestem złośliwa! A Ty jesteś kompletnie bez winy! i ja taka wredota zupełnie bezpodstawnie Ciebie oskarżyłam...
...a skąd wiedziałaś, ze pisze o Twoim poście???
"uderz w stół..."

Nie zaczepiałam Was nigdy i oczekiwałam tego samego. Jednak na takie złośliwości odpowiem zawsze tym samym, bo cóż... takie zycie.
Przewertuj wątek! Odśwież pamięć!

Bardzo Alis współczuję, wiem co to znaczy,niemniej jednak nie bardzo rozumiem dlaczego taka tragedia staje sie karta przetargową i to w taki sposób??
Rety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To Alis też coś takiego wmawiałaś???????????????? ???????
Nie dobijaj mnie Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Czy Ty masz coś do pacjentek dr Jarlińskiego????????????? ???

A moze masz coś do samego Dr??????????????????

Wcale nie mówiłam o Alis!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzisz....
coś jest na rzeczy!

Wypowiedź była czysto złośliwa, a ja tego nie lubię. Nie oczekujmy, że ktoś na złośliwość odpowie skrucha (no, zawsze znajda się wyjątki), nie mam jej, bo swoje zdanie na ten temat mam.
I nigdy nie napisałam, że osobom, które sa nie zdecydowane nie można udzielac się na jakimś wątku!!!!
Zobaczcie ile dziewczyn się pojawilo... Wiele podczytywalo/uje, potem zaczęło/zaczynają pisać, a potem zostały/ną cycolinkami. Tak to działa. Z różnych powodów uczestnictwo w tym wątku jest bardziej lub mniej aktywne (sytuacja finansowa, osobiste sprawy), ale jesteśmy tu razem i jeśli Wy mozecie slużyć pomocą, to róbcie to, a nie licytujcie kto jest "najpierwszy"!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
nie mam siły tego komentować... (tak mnie wzburzyło to wcześniejsze)
czytaj uwżniej! Kto tu się z kim licytował???????????????? ????????????

Wszystkie macie jakąś manię czy coś?????
:brzyda l: noooooooo! Prześladowczą!
A wiesz przynajmniej co to mania?

Zawsze tak bylo, że kogoś się lubi bardziej, a kogoś mniej. Tacy jesteśmy, nie uważam jednak, że najmniejszą sytuację mozna wykorzystać, aby spierdzielić atmosferę i obrzydzić czytającym bądź udzielającym się uczestniczenie w forum.
Podobnie było w weekend. Nie wchodziłam na forum, bo nie odpowiadała mi atmosfera.
Wtedy własnie było mało treści, a w większości sama ironia. Nabijanie sie tylko z pozostałych. Nie tak powinno być, prawda??

Nie mówiłam o tym samym czasie co Ty!

Stary 2010-10-01, 23:30   #7098
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Przeszkadza Ci, że nazwałam Cię kochana??? No to wybacz. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, ale w takim razie COFAM, zebyś nie miala z czego się nabijać.
O co Ci chodzi w dalszym ciągu?????????????
jesteś jedyną chyba osobą, która najczęściej wpada tutaj kiedy są jakieś nieporozumienia i udziela się wtedy nadgorliwie.
A, że do mnie sie przyczepisz, to wiedziałam, że prędzej czy później się tak stanie. Wytrzymałas i tak bardzo długo, bo od kwietnia jakoś się udawalo. No cóż... przyszlo nieuniknione chyba.

Koleznace nie próbowałam wmówić, że ma implant pod gruczoł, tylko zapytałam czy tak ma zrobione. Jesteś najwyraźniej osobą, która wybitnie lubi aferki. Byle były.
Jeśli tak jest jak piszesz, niech koleżanka powie jak było. Nie mam nic przeciwko, bo wtedy Tobie mina zrzednie Nie lubie takich osób, które celowo sieja zamęt, a Ty do takich nalezysz Przynajmniej co do mojej osoby.

I Ty mnie zarzucasz empatię????

Podobnie ma się sprawa odnośnie lekarza u którego byłaś i pytałaś co mi powiedział mała ta Polska nasza jest jednak
Sama się zastanów co piszesz, bo teraz wychodzi na to, że mnie chyba śledzisz....

Zaszlo miedzy wami chyba osobiste nieporozumienie i teraz jak juz pisalam ciagnie sie dla zasady.
A najglupsze jest to , ze to prawdopodobnie sie juz ciagnac bedzie.
A ja tam lubie was obie

Seelcia , Magerka
Zapomnijcie o tym "drobiazgu"

Maceratka, Mya , kurcze ?,
wy gdzie sie ukrywacie moje pierdo*y chodzace ?

Ja sie ostatnio rzadko udzielam ale jak juz jestem to licze na wasze towarzystwo.
Krasnoludki pachnace. Pokiwajcie chociaz.

Czas edycji: 2010-10-01 o 23:41
Stary 2010-10-01, 23:32   #7099
seela
Rozeznanie

Cytat:

Jedni i drudzy zawsze powinni byc przychylni, zeby mimo przeciwnosci losu umiec dojsc do porozumienia.

I jedni i drudzy sa zawsze duzo warci, tylko tak trudno im na wzajem zauwazyc swoje dobre cechy.

Jedni i drudzy z powodow jakichs malych nie waznych ******* zapedzili sie w konflikty , ktore ciagna sie jakby dla zasady.

No cholera jest ???
Mysle ze nie !!!

To ze ja "kocham" Mye , Maceratke, Magerke, Pinki i wiele innych nie przeszkadza mi w przyjazni z kims , kto kocha ekipe z " przeciwnego ladu "

i prawidłowo!!!!!!!!!!!!

Stary 2010-10-01, 23:36   #7100
magera
Rozeznanie

Cytat:

No cholera jest ???
Mysle ze nie !!!

Witaj kochana
No oczywiście Ty jak zawsze chcesz udobruchać wszystko
Fajnie, że się pojawilaś, bo jakoś nie ma Cię ostatnio.

Jeśli chodzi o sytuację, to wiesz... co nieuniknione zawsze nadejdzie
Wiem jak cenisz Seelę i jesli własnie Ty ja cenisz, musi być bardzo wartościową osobą. Dziwne, bo jedno do drugiego mi jakos nie pasuje teraz
Zastanawiam się dlaczego odnosnie mojej osoby jest taka kąśliwa. Zastanawiam się, ale nie wnikam. Nie rozwazam takich spraw w kategoriach "istotne", choc zawsze w wolnej chwili mozna się zastanowić. Nie zawsze dojdziemy do sedna, ale jak juz dziś mówiłam fszystkiego miec nie moszna

Tesz Cie loviam

I do Miśki....
nie wiem czy wytykając błędy ortograficzne pisałaś do mnie, ale jesli pisząc posta, przed wysłaniem jeszcze go czytasz i sprawdzasz ew. błędy, to

.
Stary 2010-10-01, 23:41   #7101
seela
Rozeznanie

Cytat:
Zaszlo miedzy wami chyba osobiste nieporozumienie i teraz jak juz pisalam ciagnie sie dla zasady.
A najglupsze jest to , ze to prawdopodobnie sie juz ciagnac bedzie.
A ja tam lubie was obie

Seelcia , Magerka
Zapomnijcie o tym drobiazgu
Młoda!
...Ty wiesz co!

Nasze życie składa się z drobiazgów!

Ty wiesz, ze ja raczej nie wypowiadam się w kwestiach o których nie mam pojęcia, albo jeżeli już zajmuję stanowisko "jakiekolwiek" to staram sie podkreślać, ze mogę sie mylić bo nie mam pewności!
... ale kwestii badań genetycznych...
uważam, ze nie ma o czym mówić!
mleko się rozlało!

Trzeba było mnie nie tyrpać

Tak sie nieszczęśliwie składa, ze ja również ukończyłam tę uczelnię co tej Pani Autorytety

Stary 2010-10-01, 23:45   #7102
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
cześć Kwiatku Ty najpiękniejszy

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

w dodatku nigdzie willow nie napisała, że jest "przeciwniczką powiększania piersi"...
czemu od razu traktować "z góry" osoby, które próbują wypowiedzieć się w wątku "powiększanie piersi" ??
przecież również pisała o silikonach, o powiększaniu... nie koniecznie u siebie

ja natomiast zamierzam powiększyć biust ale nie jestem jeszcze zdecydowana.... straciłam nie tak dawno swoją drugą ciąże i musiałam przewartościować pewne rzeczy w życiu... i z tego co piszesz takie osoby jak ja, niezdecydowane raczej nie powinny sie tu wypowiadać..
Cytat:
No i jeszcze zacytuję o czym w ogóle rozmawiamy....
Na moj post do Willow:

Dostałam taką odpowiedź:

Z pełną powagą i szacunkiem, ale to było chyba czysto złośliwe, bo każda z nas ma problemy mniejsze czy większe, natomiast nie rozumiem dlaczego taka tragedia jest karta przetargową do mojej wypowiedzi. Wspólczuję ogromnie, nie zmienia to faktu, że zaszło tu chyba nieporozumienie.
I'm back!!!!!
dziewczynki już wszystko pięknie wyjaśniły.... więc ja tylko dodam a może zapytam...
1.który wyraz w mojej wypowiedz był dla Ciebie czysto złośliwy??? lub które pytanie???
2. moja osobista tragedia jest tylko moją tragedią i nie jest żadną kartą przetargową!! a wspomniłam o niej krótko tylko dlatego, żeby Ci zobrazować sytuację dlaczego nie jestem zdecydowana na operację i sie wacham a jednak się tutaj udzielam - odnośnie Twojej wypowiedzi kto się tutaj może wypowiadać... (żeby znowu ktos nie zarzucił mi, że chodzi mi o jakies współczucie...)
Stary 2010-10-01, 23:47   #7103
seela
Rozeznanie

Cytat:
I'm back!!!!!
dziewczynki już wszystko pięknie wyjaśniły.... więc ja tylko dodam a może zapytam...
1.który wyraz w mojej wypowiedz był dla Ciebie czysto złośliwy??? lub które pytanie???
2. moja osobista tragedia jest tylko moją tragedią i nie jest żadną kartą przetargową!! a wspomniłam o niej krótko tylko dlatego, żeby Ci zobrazować sytuację dlaczego nie jestem zdecydowana na operację i sie wacham a jednak się tutaj udzielam - odnośnie Twojej wypowiedzi kto się tutaj może wypowiadać... (żeby znowu ktos nie zarzucił mi, że chodzi mi o jakies współczucie...)
oooooooooooooo
you're back!

Stary 2010-10-01, 23:49   #7104
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
oooooooooooooo
you're back!
śpiewamy czy jak??? :conf used:
Stary 2010-10-01, 23:51   #7105
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
śpiewamy czy jak??? :conf used:
ooo

Stary 2010-10-01, 23:51   #7106
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Młoda!
...Ty wiesz co!

Nasze życie składa się z drobiazgów!

Ty wiesz, ze ja raczej nie wypowiadam się w kwestiach o których nie mam pojęcia, albo jeżeli już zajmuję stanowisko "jakiekolwiek" to staram sie podkreślać, ze mogę sie mylić bo nie mam pewności!
... ale kwestii badań genetycznych...
uważam, ze nie ma o czym mówić!
mleko się rozlało!

Trzeba było mnie nie tyrpać

Tak sie nieszczęśliwie składa, ze ja również ukończyłam tę uczelnię co tej Pani Autorytety

Dobra dziuby ( Magerka i Seluchna )

Poruszyla was sprawa Kasprzyka.
Rozumiem.
Racje macie obie.

Badania genetyczne ?
Sa potrzebne, madre, nadzwyczaj wazne.
Przyznaje. Swieta prawda.

Osobiscie!!! ...

Ja z tych podatnych na stres.
Wole nie wiedziec. Wtedy nie choruje.
Bo u mnie psycha gra pierwsza role.
Chyba jestem glupia i wole nie wiedziec.
Wiem Seluchna , ze masz inne zdanie i je respektuje
I cie lubie.
Ja wole nie wiedziec i nie robilam badan genetycznych.
Swiadomie.
I wiem , ze ty mnie tez lubisz.

Z magerka mialyscie sciecie osobiste.
Ubolewam cukierki slodkie.
Jednak wiem ( 100 % ) ze obie jestescie na tyle rozsadne, ze
sobie lapki podacie.
Jak nie teraz to za czas jakis.
Bo osobiste nerwy przez doktorkow, z ktorymi nie ma sie w sumie nic po operacji do czynienie jest nie warte tych calych nerwow.

Tak zauwazylam wlasnie ze ostatnie zdanie mi nie wyszlo gramatycznie ale co tam ?
Wiecie o co chodzi.

Czas edycji: 2010-10-01 o 23:54
Stary 2010-10-01, 23:53   #7107
pink star
Rozeznanie

Cytat:
można założyć takie zamknięte, nikt tego nie zabrania siec jest duża, tylko nie rozumiem czemu wciąż wałkujesz te młotki, czy wiedzę, którą w sumie chętnie sie ZE WSZYSTKIMI dziele i to jest powód tego ataku? Tych zlosliwości w każdym poście?
Bo jestem pewna tego co piszę i to jest samouwielbienie? Niby sa deklaracje żeby o wszystko sie pytać lekarza, ale tribiotyk czy brudne gaziki na blizny nie zaszkodzą
odpowiadam na twoje zaczepki...wiec o co chodzi???
co do wiedzy i doswiatczenia nic zlego nie napisalam, wrecz przeciwnie powiedzialam, ze dobrze sie dopytac juz doswiatczonych dziewczat, przeczytaj moje posty chyba nie zrozumialas ,,autora,,
nie dziw sie ,ze ktos jest zlosliwy czy ironiczny do ciebie bo sama taka jestes do innych...
zaczelas mi dogryzac o doswiatczeniu i wyuczonej wiedzy...no sorki nie wiesz nic o mnie a podkreslasz...
fakt nie mam wiedzy medycznej, a zupelnie inny kierunk
wiec chyba to normalne,ze chce wiedziec jak najwiecej przed OP...

i nigdy nie negowalam nikogo za wiedze i pomoc dla innych...
tak samo kiedys wy sie pytalysie innych co i jak? przed OP...
i z pewnoscia i ja nie raz bede pytac was...
bo przeciez nie wszystko musze wiedziec...

wiec sorki, ale zakonczmy ta wymiane zdan bo to tylko odbijanie do siebie pileczki...

ja nie lubie sie sprzeczac i klucic !!!!!
bo to tylko forum, a nie zycie codzienne...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-01, 23:56   #7108
seela
Rozeznanie

Cytat:
Dobra dziuby ( Magerka i Seluchna )

Poruszyla was sprawa Kasprzyka.
Rozumiem.
Racje macie obie.

Badania genetyczne ?
Sa potrzebne, madre, nadzwyczaj wazne.
Przyznaje. Swieta prawda.

Osobiscie!!! ...

Ja z tych podatnych na stres.
Wole nie wiedziec. Wtedy nie choruje.
Bo u mnie psycha gra pierwsza role.
Chyba jestem glupia i wole nie wiedziec.
Wiem Seluchna , ze masz inne zdanie i je respektuje
I cie lubie.
Ja wole nie wiedziec i nie robilam badan genetycznych.
Swiadomie.
I wiem , ze ty mnie tez lubisz.

Z magerka mialyscie sciecie osobiste.
Ubolewam cukierki slodkie.
Jednak wiem ( 100 % ) ze obie jestescie na tyle rozsadne, ze
sobie lapki podacie.
Jak nie teraz to za czas jakis.
Bo osobiste nerwy przez doktorkow, z ktorymi nie ma sie w sumie nic po operacji do czynienie jest nie warte tych calych nerwow.
Hapciu!
????????????????????????? ???????
Nie bardzo rozumiem...
Czemu Kasprzyka?

To w żaden sposób nie ma związku z Nim!

Skad taki wniosek?

Stary 2010-10-01, 23:56   #7109
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
ooo
o o o podobno Ty też ładnie śpiewasz???
i podobno masz ładne cycki???
Stary 2010-10-01, 23:58   #7110
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Hapciu!
????????????????????????? ???????
Nie bardzo rozumiem...
Czemu Kasprzyka?

To w żaden sposób nie ma związku z Nim!

Skad taki wniosek?

Seela
Tak wywnioskowalam ?
A jak nie o to, to o co w ogole CHOSI ?

SeelaMageraSe elaMagera

Stokrotki cicho tam !!!

Czas edycji: 2010-10-02 o 00:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości