Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 241 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-02, 10:45   #7201
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
teraz juz chyba zrozumiesz o co mi chodzi

Nie mam problemów ze zrozumieniem treści.
odpisałam ci na priv, uważam że zupełnie niepotrzebnie ciągniesz te złośliwości.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez romaria Pokaż wiadomość
2 miesiace Miseczko, razem z tym pasem, sciagam rano godzine i wieczorem na dwie, w tym czasie kapiel i masowanko, pozniej sie mecze, najgorzej w nocy, czasem mam wrazenie, ze zaraz mi sie wbije w blizny, czy ktorejs zostal kawalek szwu w bliznie??? bo mi pinda nie dala rady jednego wyjac i sie urwal, czy cos sie bedzie dzialo zlego? na kontrol do doktora moge dopiero na koniec miesiaca.......
urwał się szew? Myślę, że powinien zobaczyć to dr, szew kiedyś wyjdzie ale blizna w tym miejscu moze być szersza.

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 10:53   #7202
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
2 miesiace Miseczko, razem z tym pasem, sciagam rano godzine i wieczorem na dwie, w tym czasie kapiel i masowanko, pozniej sie mecze, najgorzej w nocy, czasem mam wrazenie, ze zaraz mi sie wbije w blizny, czy ktorejs zostal kawalek szwu w bliznie??? bo mi pinda nie dala rady jednego wyjac i sie urwal, czy cos sie bedzie dzialo zlego? na kontrol do doktora moge dopiero na koniec miesiaca.......
mi po pierwszym powiększaniu coś zostało w rance, jakiś kawalątek niteczki czy coś, nie wiadomo dokładnie, dr mówił że samo wyjdzie, organizm wydali, ale zrobiłam sobie opatrunek z grassolindu (chyba tak się to nazywa - taki opatrunek siateczka z lekiem od razu, antybiotykiem chyba, ale nie wiem na pewno, w każdym razie wyciąga z rany wszelkie zanieczyszczenia etc) - i z dobę pochodziłam z takim opatrunkiem - wszystko co było w rance wyszło na tę siateczkę i następnego dnia już było zagojone
ja już nie raz korzystałam z tych opatrunków - dlatego nie bałam się użyć - ale jeśli nie miałaś z tym styczności to lepiej zawsze poradź się dr czy pielęgniarki - to żadna filozofia ale ostrożności nigdy za wiele

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-10-02 o 10:56
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 11:03   #7203
romaria
Raczkowanie

urwal sie w poniedzialek, dzisiaj obie blizny sa juz zagojone, jezeli moge tak to nazwac, nie bede tego ruszac, jezeli nic sie nie bedzie dzialo to nich sobie tam zostanie a doktor zdecyduje co dalej
dzieki
Stary 2010-10-02, 12:49   #7204
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
urwal sie w poniedzialek, dzisiaj obie blizny sa juz zagojone, jezeli moge tak to nazwac, nie bede tego ruszac, jezeli nic sie nie bedzie dzialo to nich sobie tam zostanie a doktor zdecyduje co dalej
dzieki
jesli widzisz końcówkę to zdezynfekowaną pensetą spokojnie sobie poradzisz, Pysi maż usuwał szwy i dał radę

Stary 2010-10-02, 13:01   #7205
Chibuike
Raczkowanie

[QUOTE=Miskaa78;22439041]Chibuike przykro mi, że tak odbierasz chęć pomocy. Jednak nie oczekuj ode mnie, że widząc jak coś jest nie tak - przyklaśnięcia. Domyślam sie, że każdy chce czytać/ słuchać na swój temat samych komplementow, ale to czasem może uśpić czujność i nie doprowadzi do niczego dobrego.
Jeśli chcesz smarować blizny tribiotykiem, zrobisz to - ja wyraziłam swoje zdanie, może kolejna dziewczyna się zastanowi nad tym pomysłem, bo nie jest to prawidłowe działanie i nie trzeba mieć do tego wielkiej wiedzy, którą nikt tu się nie przechwala.
Powodzenia.

Dziękuję za rady, ale nie chodziło o maść tylko wypowiedź że eksperymentuję z piersiami bo zszyłam stanik, nie wiesz dlaczego zszyłam nie zapytałaś a wyciągnęłaś mylne wnioski. Gdyby w klinice tak nie powiedziały nie zrobiłabym tego w życiu. Miska mam za sobą wypadek który mógł rozwalić cyce ja się boję przy kąpieli za długo nie polewać ich wodą, boję się je dotykać. A co do maści nie smaruję niczym tylko pryskam wodą dezynfekującą w sprayu dla dzieci i zakrywam gazikiem. Tak robiła koleżanka- zalecenie doktora. Mi nic nie mówił ja zapomniałam zapytać było to 3dni po wypadku na ściągnięciu szwów.
Zamówiłam plastry silikonowe już na zagojone blizny.
nie oczekuję komplementów na to kanciaste co miałam (schodzi powoli) bo nie jestem ślepa i widziałam że pierś nie przypominała piersi
chciałabym abyś bardziej miło odp dziewczynom sarkazm nie jest raczej mile widziany przez ludzi.

Miłego dnia dziewczyny
Chibuike jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 14:45   #7206
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Przeszkadza Ci, że nazwałam Cię kochana??? No to wybacz. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, ale w takim razie COFAM, zebyś nie miala z czego się nabijać.
O co Ci chodzi w dalszym ciągu?????????????
jesteś jedyną chyba osobą, która najczęściej wpada tutaj kiedy są jakieś nieporozumienia i udziela się wtedy nadgorliwie.
A, że do mnie sie przyczepisz, to wiedziałam, że prędzej czy później się tak stanie. Wytrzymałas i tak bardzo długo, bo od kwietnia jakoś się udawalo. No cóż... przyszlo nieuniknione chyba.

Koleznace nie próbowałam wmówić, że ma implant pod gruczoł, tylko zapytałam czy tak ma zrobione. Jesteś najwyraźniej osobą, która wybitnie lubi aferki. Byle były.
Jeśli tak jest jak piszesz, niech koleżanka powie jak było. Nie mam nic przeciwko, bo wtedy Tobie mina zrzednie Nie lubie takich osób, które celowo sieja zamęt, a Ty do takich nalezysz Przynajmniej co do mojej osoby.

I Ty mnie zarzucasz empatię????

Podobnie ma się sprawa odnośnie lekarza u którego byłaś i pytałaś co mi powiedział mała ta Polska nasza jest jednak
Sama się zastanów co piszesz, bo teraz wychodzi na to, że mnie chyba śledzisz....
Magero
A więc i ja wtrące moje uzupełnienie, a więc napisałaś do mnie miło i grzecznie pytając się czy mam pod gruczoł ja odpowiedziałam że nie, i spytałam sie dlaczego tak sądzisz i odpowiedziałaś mi że nie jesteś doktorem ale sadzisz że mięsien po dwóch miesiącach od op nie mogł raczej tak szybko puścić, co znaczyło że mam piersi za bardzo opadnięte i dlatego Tobie się wydaje że są pod gruczoł, ja odpisałam że mam napisane w karcie że są pod mięsień i że dr raczej by mnie nie oszukał, dobra wyraziłaś swoje zdanie ok, napisałam jeszcze że nie znasz mojej historii (moich zwisów), no i w następnym liście dajesz mi do zrozumienia, że jednak jest coś nie tak z moją implantacją, bo inna dziewczyna z forum miała też "naleśniki" a teraz ma piekny biuścik. I znowu odpisałam, że porównujesz dwie zupełnie różne operacje: moją, która była tylko wypełnieniem implantu i koleżanki, która miała podwieszenie piersi wraz z implantacja.
Napisałaś czy sie nie gniewam itp. i ja odpowiedziałam że nie bo szczerze wyraziłaś zdanie. Ale jednak zupełnie nie wiedziałaś nic wsześniej o mnie jak o innej koleżance i porównywałaś mnie z nią choć jakbyś była w temacie, która co ma zrobione i jaką miała wyjściówkę to nie sądziłabyś tak jak piszesz.

Przepraszam że wracam do wczorajszych wydarzeń ale nie zaglądałam wczoraj na wizaż.

Edytowane przez ilma79
Czas edycji: 2010-10-02 o 14:47
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 15:21   #7207
saramajka
Przyczajenie

Do Chibuike,
Kochana, oby wszystko się ułożyło. Na ocenę jeszcze za wcześnie.
Mam nadzieję tylko,że nie obsunie się tobie implant tak jak mnie. Bo ja mam własnie prawą pierś taką jak na twoim zdjęciu, z wyczuwalnym implantem od spodu

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Edytowane przez saramajka
Czas edycji: 2010-10-02 o 15:22
saramajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 17:02   #7208
magera
Rozeznanie

Halo halo Dziubeczki

:cis za:

Maceratko witaj w końcu
Pinkuś jak zawsze pamięta za nas o odliczanku

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Magero
A więc i ja wtrące moje uzupełnienie, a więc napisałaś do mnie miło i grzecznie pytając się czy mam pod gruczoł ja odpowiedziałam że nie, i spytałam sie dlaczego tak sądzisz i odpowiedziałaś mi że nie jesteś doktorem ale sadzisz że mięsien po dwóch miesiącach od op nie mogł raczej tak szybko puścić, co znaczyło że mam piersi za bardzo opadnięte i dlatego Tobie się wydaje że są pod gruczoł, ja odpisałam że mam napisane w karcie że są pod mięsień i że dr raczej by mnie nie oszukał, dobra wyraziłaś swoje zdanie ok, napisałam jeszcze że nie znasz mojej historii (moich zwisów), no i w następnym liście dajesz mi do zrozumienia, że jednak jest coś nie tak z moją implantacją, bo inna dziewczyna z forum miała też "naleśniki" a teraz ma piekny biuścik. I znowu odpisałam, że porównujesz dwie zupełnie różne operacje: moją, która była tylko wypełnieniem implantu i koleżanki, która miała podwieszenie piersi wraz z implantacja.
Napisałaś czy sie nie gniewam itp. i ja odpowiedziałam że nie bo szczerze wyraziłaś zdanie. Ale jednak zupełnie nie wiedziałaś nic wsześniej o mnie jak o innej koleżance i porównywałaś mnie z nią choć jakbyś była w temacie, która co ma zrobione i jaką miała wyjściówkę to nie sądziłabyś tak jak piszesz.

Przepraszam że wracam do wczorajszych wydarzeń ale nie zaglądałam wczoraj na wizaż.

No witaj Ilmo
Jak sama widzisz własnie z powodu braku wiedzy jak to wygladało w Twoim przypadku grzecznie zapytałam. Nie wydaje się mi, że popełniłam jakąś gafę, bo podobno (jak tu wczoraj pisane było) - szczerość przede wszystkim bo podobno nie ma tutaj żadnych sensownych treści, tylko same młoteczki i miłowania i nic tylko zachwalamy co popadnie No i jak człowiek chce zapytać o coś, to okazuje się, że ajwyraźniej jednak nie jest mile widziana taka postawa, bo może być powodem do późniejszego wypominania czyjejś prywatnej korespondencji przez nawet osoby 3-cie na forum ogólnym!!!!! Wspomne jedynie, że korespondencja była prywatna i przebiegała w niezmiernie miłej atmosferze, a wczoraj zarzucono mi własnie przez głupie pytanie z troski i czystej ciekawości, ze wmawiam coś komuś, że uważam, że jestem mądrzejsza od lekarza, itp. Tego własnie nie rozumiem. Jak można przeinaczyć kogoś słowa w taki sposób???
Ja myślałam i byłam święcie przekonana, że istotnie tak jak napisalaś dziękujesz mi za szczerość i troskę, natomiast widzę, że ta korespondencja była tematem niemiłych najwyraźniej komentarzy poza nami.
Ehhhh... szkoda słów

Mimo wszystko pozdrawiam

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 17:27   #7209
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Halo halo Dziubeczki

Maceratko witaj w końcu
Pinkuś jak zawsze pamięta za nas o odliczanku

:cis za:

podobno nie ma tutaj żadnych sensownych treści, tylko same młoteczki i miłowania
czyż nie
klask i:

wątek o powiększaniu piersi zamieniasz w off top, a odpowiedzi na pytania dotyczące tematu i kwestii medycznych z tym związanym jako mądrzenie sie i samouwielbienie..
Miło, że tu się wspieracie odliczacie czas do zabiegu, to jakoś zabija te dni oczekiwania na operację, ale nie pozbawiaj wizażanek, które chcą się czegoś dowiedzieć, tej możliwości.
i nie pisz już proszę, ze twoje posty są pozbawione złośliwości

Stary 2010-10-02, 17:36   #7210
ilma79
Raczkowanie

Tak tyle że Ty Magero sytałaś się dostałaś odpowiedz i jeszcze starałaś sie jednak przekazać mi że chyba jednak mam pod gruczoł bo nie mogą tak piersi wyglądadać po dwóch miesiącach.

Wyglądalyby jak od innej koleżanki która miała zwiski.

Pozdrawiam
Stary 2010-10-02, 17:49   #7211
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chibuike Pokaż wiadomość
Kurcze widzę że przez moją odpowiedź do Miski zrobiło się nie miło.
Przepraszam was dziewczyny, ale jestem tu krótko i tak jak niektóre wspomniały szukam rady słowa "BĘDZIE DOBRZE" .
Nie mam tu na miejscu osoby która to przeszła moje dwie znajome które powiększyły nie miały najmniejszych problemów i nie są w stanie mi doradzić. Jestem osobą która woli żyć w zgodzie z innymi, ale nienawidzę jak mi się zarzuca brak rozumu, bo tak odbierałam posty miski do mojej osoby. No i jestem szczera więc musiałam to napisać.
Chciałabym zamknąć już ten drażliwy temat i wrócić do cyców
Dziś moje bąbelki kończą dwa tygodnie lekarz powiedział że powoli mogę je masować....
No i czy możecie poradzić jaka technika dla waszych była najlepsza?

Chibuike kochana
Dobrze Ci napisała Pink. Nie jesteś niczemu winna i nie dobieraj sobie nawet do głowy, ze wczorajsza sytuacja była tym spowodowana. Większość z nas ma podobno problem ze zrozumieniem terści...
Nie przejmuj się Słonko

Gdzie Was wszystkie fioletowe damy wsysnęło ?????
WRACAĆ

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
czyż nie
klask i:

wątek o powiększaniu piersi zamieniasz w off top, a odpowiedzi na pytania dotyczące tematu i kwestii medycznych z tym związanym jako mądrzenie sie i samouwielbienie..
Miło, że tu się wspieracie odliczacie czas do zabiegu, to jakoś zabija te dni oczekiwania na operację, ale nie pozbawiaj wizażanek, które chcą się czegoś dowiedzieć, tej możliwości.
i nie pisz już proszę, ze twoje posty są pozbawione złośliwości
Off top????
Jesli ktos tu cos przeinacza, to raczej napisałas pod zły adres....
Widzisz, tak to jest, że jak należy, to tez potrafię być złośliwa. Nie tylko Ty masz do tego prawo.

Cytat:
Tak tyle że Ty Magero sytałaś się dostałaś odpowiedz i jeszcze starałaś sie jednak przekazać mi że chyba jednak mam pod gruczoł bo nie mogą tak piersi wyglądadać po dwóch miesiącach.

Wyglądalyby jak od innej koleżanki która miała zwiski.

Pozdrawiam
Zostawię to bez komentarza, bo juz wcześniej (kilka postów wyżej) myslę bardzo wyraźnie wypowiedzialam się na ten temat. Nie uwazam, że mogłabym dodać coś jeszcze do tego. No może w zasadzie jedno :

YOU ARE A TWO-FACED PERSON

.
Stary 2010-10-02, 18:34   #7212
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Chibuike kochana
Dobrze Ci napisała Pink. Nie jesteś niczemu winna i nie dobieraj sobie nawet do głowy, ze wczorajsza sytuacja była tym spowodowana. Większość z nas ma podobno problem ze zrozumieniem terści...
Nie przejmuj się Słonko

Gdzie Was wszystkie fioletowe damy wsysnęło ?????
WRACAĆ

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Off top????
Jesli ktos tu cos przeinacza, to raczej napisałas pod zły adres....
Widzisz, tak to jest, że jak należy, to tez potrafię być złośliwa. Nie tylko Ty masz do tego prawo.

Zostawię to bez komentarza, bo juz wcześniej (kilka postów wyżej) myslę bardzo wyraźnie wypowiedzialam się na ten temat. Nie uwazam, że mogłabym dodać coś jeszcze do tego. No może w zasadzie jedno :

YOU ARE A TWO-FACED PERSON
Proszę Cię byś mnie tak nie nazywała bo nie masz podstaw i prawa mnie nie znasz.
Stary 2010-10-02, 18:57   #7213
natasha293
Raczkowanie

Hej babeczki

Jak to jest z tym masażem...ja też już mam masować? Ale co całe piersi, czy blizny? jak to robić?
Blizny już mi sie zagoiły, ale i tak smaruję je dalej Linomagiem, bo fajnie je natłuszcza...czy mogę już stosować jakis krem sylikonowy na blizny??? Veraderm może być, czy znacie inny jakiś dobry?
Proszę o rady i dziekuję z góry
Stary 2010-10-02, 19:49   #7214
macerata
Zakorzenienie

WOW!!!!!!!!!!!!

SZOK!!!!!!!!!!!!

wiedziałam że parę innych osób TAM takie rzeczy praktykuje,
ale w życiu się nie spodziewałam, że Seela i Ilma też już przeszły na TEN etap,
że dzielą sią swoją korespondencją,
wsólnie ją rozpatrując????

i komentując PUBLICZNIE??????????????? ????

SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

i to już nie tylko na innym forum,
ale na wizażu
gdzie TAKIE PRAKTYKI SĄ NIEDOZWOLONE!!!!!!

proszę, dziewczyny, jeśli wasze prawo jest łamane,
a regulamin tego forum jest m.in.po to, by je chronić,

ZGŁASZAJCIE DO MODERATORÓW KIEDY TAK SIĘ DZIEJE

BO W PRZECIWNYM WYPADKU NIGDY NIE BĘDZIE PORZĄDKU!!!!

SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

wow, brak mi słów..................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ....
Stary 2010-10-02, 20:01   #7215
pink star
Rozeznanie

Witam wieczorkiem!!!!!!!!!!
no a tu widze ponownie cos sie dzieje???

magerka - jestem juz... no i odliczanko zawsze zrobione...czy to sie komus podoba czy nie...
a co do pw. to mozna sie czasem spodziewac ,ze sa pastowane... moze nie wszyscy to robia, ale w wiekszosci dziewczyna pisza sobie o tym co kto komu mowil...

kejsiii- co tak wczoraj ucieklas???

beatrycze - pisz tu co sie dzieje? ze cie nie ma?

miska - odpisalam ci na pw.

natasha - mysle,ze gdzies kiedys agness wstawiala technike jak masowac piersi..i z tego co pamietam to cale sie masowalo...

saramajka - witaj na fiolecie...

Ja jednym okiem w necie a drugim ,,mam talent,, ogladam...
Pewnie Kejsii i Magerka tez tak siebdza
Jak cos to juz was podgladam!!!!!!!

maceratk - witaj kruszynko...jestes!!!!!!! !!!!!

Przyznam ,ze nie czytalam calego regulaminu ale zaraz lece zobaczyc....
Co do korespondencji to po to nazywa sie PW!!!!!!!!!!!!

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-10-02 o 20:04
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 20:02   #7216
magera
Rozeznanie

Cytat:
Proszę Cię byś mnie tak nie nazywała bo nie masz podstaw i prawa mnie nie znasz.
Tak się składa, ze sama dałaś mi podstawe do tego, abym tak mogła Cię nazwać. W związku z tym mam pelne prawo tak powiedzieć.
Jeśli znasz inne określenie na osobę, która przemiło odpowiada na nurtujace Cię pytania w związku z jakąś sytuacją,bądź właśnie z wizualizacją tej osoby, po czym komentuje to do osób 3-cich w sposób w jaki można było wyczytać we wczorajszym poście do mnie, co oznacza, że nie były to miłe komentarze i to jeszcze za moimi plecami, bardzo Cię proszę powiedz jak taką osobę nazywasz Ty.
Dla mnie taka osoba jest DWULICOWA (ładnie rzecz ujmując).
Byłas przemiła w rozmowie ze mną i miło ogromnie się pożegnałyśmy, więc jeśli uważałaś, że wpieram Ci coś, czemu nie wyraziłaś swojej opini własnie wtedy? To jest dla mnie niezrozumiałe!
Pewnie, że najłatwiej jest obrzucic kogoś błotem za plecami.

.
Stary 2010-10-02, 20:17   #7217
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:

magerka - jestem juz... no i odliczanko zawsze zrobione...czy to sie komus podoba czy nie...
a co do pw. to mozna sie czasem spodziewac ,ze sa pastowane... moze nie wszyscy to robia, ale w wiekszosci dziewczyna pisza sobie o tym co kto komu mowil...

natasha - mysle,ze gdzies kiedys agness wstawiala technike jak masowac piersi..i z tego co pamietam to cale sie masowalo...

Jestem ,jestem tylko nie udzielam się bo nie chcę u mnie wszystko ok czuję się świetnie ,strupki schodzą powoli ,śpie już na boku i w końcu się wysypiam trzymam za Was za wszystkie te które sa przed oby przeszły to tak jak ja
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 20:24   #7218
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Jestem ,jestem tylko nie udzielam się bo nie chcę u mnie wszystko ok czuję się świetnie ,strupki schodzą powoli ,śpie już na boku i w końcu się wysypiam trzymam za Was za wszystkie te które sa przed oby przeszły to tak jak ja
o uwierz tez bym tak chciala to przejsc
jestem pod wrazeniem jak to u ciebie przelecialo...
oj tam pisz.. wiem ,ze czasem nie jest tu milo i sympatycznie ale z powodu jednostek nie pozbawiaj nas Twego szczescia i czytaniu o tym...
lubie takie pozytywne osoby jak ty

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-10-02 o 20:29
Stary 2010-10-02, 20:27   #7219
ilma79
Raczkowanie

MAGERO
po pierwsze dlaczego odrazu wnioskujesz że cię obgaduje i oczerniam (zostałam przez ciebie zwyzywana -pytam się ZA CO),
po drugie jednak narzucałaś mi swoje zdanie że ktoś inny ma lepiej powiększone,
po trzecie zauważyłam wczoraj że to jednak Ty jesteś osobą która kłóci sie przez cały wieczór ze wszystkimi.

Znawczynia rzadną jak narazie nie jesteś więc raczej odpuść z tonu.
Stary 2010-10-02, 20:38   #7220
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
WOW!!!!!!!!!!!!

SZOK!!!!!!!!!!!!

wiedziałam że parę innych osób TAM takie rzeczy praktykuje,
ale w życiu się nie spodziewałam, że Seela i Ilma też już przeszły na TEN etap,
że dzielą sią swoją korespondencją,
wsólnie ją rozpatrując????

i komentując PUBLICZNIE??????????????? ????

SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

i to już nie tylko na innym forum,
ale na wizażu
gdzie TAKIE PRAKTYKI SĄ NIEDOZWOLONE!!!!!!

proszę, dziewczyny, jeśli wasze prawo jest łamane,
a regulamin tego forum jest m.in.po to, by je chronić,

ZGŁASZAJCIE DO MODERATORÓW KIEDY TAK SIĘ DZIEJE

BO W PRZECIWNYM WYPADKU NIGDY NIE BĘDZIE PORZĄDKU!!!!

SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

wow, brak mi słów..................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ....
Maceratka kochana Ty moja

No cóż.... każdy ma jakiś sposób na obcowanie w społeczności.
Dwulicowość jest też sposobem na..... sposób bycia

Ehhh.... tam..... niefaszne

Cytat:

Hejka Dziubku

Pefnie, sze ogladam

Dobsze, sze pojawiłyście się, bo mam ochote na miłowanko bez jakiejs sensownej tresci

.
Stary 2010-10-02, 20:43   #7221
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Witam ,,
wszystkie dziewczyny, ja mam termin op na 8 listopada i tak jak ustalalam termin i bardzo sie cieszylam, to teraz czym blizej tym bardziej sie boje.. Czy wy tez tak mialyscie??

yoko02 nie martw się ja mam op 20.10 i tak samo jak Ty w podskokach wracałam z konsultacji,bo udało się w miarę szybko termin ustalić a teraz coraz bliżej i co drugą noc mam dziwne sny..jakieś okropne operacje mi się śnią głupia jestem bo myślę i myśle że może coś nie tak pójdzie..
Dziewczyny wdzięczna bym była jakbyście mnie dodały do znajomych,chciałabym oglądnąć parę albumików bo jak czytam to dużo dziewczyn ma wielkosć implantu 325cc lub 350cc ..dla mnie zaproponował dr Niemkiewicz 375cc tylko że teraz to wydaje mi sie że one takie za duże będą i takie nienaturalne...Poradzcie czy ta wielkość ok wygląda...?/
Syllwia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 20:52   #7222
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Maceratka kochana Ty moja

No cóż.... każdy ma jakiś sposób na obcowanie w społeczności.
Dwulicowość jest też sposobem na..... sposób bycia

Ehhh.... tam..... niefaszne

Hejka Dziubku

Pefnie, sze ogladam

Dobsze, sze pojawiłyście się, bo mam ochote na miłowanko bez jakiejs sensownej tresci

:rot fl: Leje...kruszyno Ty moja

jak ja cie zaraz tu wymiluje...
moze jakies pieszczoty dla rozluznienia:haha ha:

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
yoko02 nie martw się ja mam op 20.10 i tak samo jak Ty w podskokach wracałam z konsultacji,bo udało się w miarę szybko termin ustalić a teraz coraz bliżej i co drugą noc mam dziwne sny..jakieś okropne operacje mi się śnią głupia jestem bo myślę i myśle że może coś nie tak pójdzie..
Dziewczyny wdzięczna bym była jakbyście mnie dodały do znajomych,chciałabym oglądnąć parę albumików bo jak czytam to dużo dziewczyn ma wielkosć implantu 325cc lub 350cc ..dla mnie zaproponował dr Niemkiewicz 375cc tylko że teraz to wydaje mi sie że one takie za duże będą i takie nienaturalne...Poradzcie czy ta wielkość ok wygląda...?/
nie wiem jakie masz wymiary...
ale ja 52/168 pod 71 w 82 takie tyci 65A... i mam wybor miedzy 360-390-420cc raczej te srodkowe, zobaczymy juz przed OP.. i wcale nie beda wygladac na ogromne...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-02, 21:04   #7223
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Hej babeczki

Jak to jest z tym masażem...ja też już mam masować? Ale co całe piersi, czy blizny? jak to robić?
Blizny już mi sie zagoiły, ale i tak smaruję je dalej Linomagiem, bo fajnie je natłuszcza...czy mogę już stosować jakis krem sylikonowy na blizny??? Veraderm może być, czy znacie inny jakiś dobry?
Proszę o rady i dziekuję z góry

Poszukaj agnes kiedyś wklejała tutaj zdjęcie z instrukcją jak masować tylko musisz się trochę cofnąć do tyłu

Cytat:

Dokładnie kochana Jednym okiem na forum drugim TVN

No i poczytuje co tu się wyrabia i brak mi słów dosłownie
Za miłowanie się i wspieranie i buziaki i młoteczki takie baty

Ratujcie bo ręce opadają

A Mageruś powiem Ci słonko że żal dupę ściska za takie zachowanie jak wobec Ciebie tu zostało zapodane
Jak można prywatną korespondencję na ogólnym rozpamiętywać
Za to że ktoś pyta to źle za to że buziaki przesyła źle za odliczanie to źle szlak mnie normalnie trafia jak to czytam i tyle
Ale kochana wiesz że jestem z Tobą

Więc nie chce się normalnie pisać

Tak czy siak dla dobrych moich duszyczek przesyłam

Bo to dzięki Wam jestem teraz gdzie jestem i dzięki Wam czekam teraz na to na co czekam

Za dużo buziaków ach przepraszam

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 21:04   #7224
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Witaj Beatrycze kochana
Nie fygłupiaj sie kobieto, pisz tu do nas
Ja juz pisalam kiedyś, że Ty jak Cyborg jesteś i Chibuike też, ale marzy mi się, podobnie jak i Pinkusi , aby tak genialnie to przejść
Tymczasem buuuuuuziam Cie bardzo mocno
Nie znikaj!!!!!!!!!

Cytat:
MAGERO
po pierwsze dlaczego odrazu wnioskujesz że cię obgaduje i oczerniam (zostałam przez ciebie zwyzywana -pytam się ZA CO),
po drugie jednak narzucałaś mi swoje zdanie że ktoś inny ma lepiej powiększone,
po trzecie zauważyłam wczoraj że to jednak Ty jesteś osobą która kłóci sie przez cały wieczór ze wszystkimi.

Znawczynia rzadną jak narazie nie jesteś więc raczej odpuść z tonu.
ILMO

Hmmmm....
Oczywiście wnioskuję to z faktu, że osoba 3-cia wypowiada się na temat mojej prywatnej korespondencji z Toba
Co więcej!!!! Nie tyle się wypowiada, co przekazuje w tak bezczelny sposób kompletnie przekręconą wersję tejże korespondencji.
I nie zostałas przeze mnie "zwyzywana" Powiedzialam zaledwie, że jesteś DWULICOWA co poparłam odpowiednimi argumentami.
Nie mówię nigdy niczego, bo ślina mi to w danym momencie przyniosła na język. Wytłumaczyłam Ci chyba bardzo obszernie dlaczego tak Cię nazwalam.

Narzucalam Ci swoje zdanie??????????????????? ???
Matko kochana
Jeśli pytanie jaką miałas implantację, bo inna koleżanka ma po zabiegu inaczej, nazywasz narzucaniem zdania, to ja nie mam pytań

Po 3.
Mam prawo podobnie jak i Wy wypowiedzieć swoje zdanie na każdy temat.
Nie zaczepialam nikogo i nie mialam konfliktów z nikim tutaj odkąd zaczęłam się udzielać, więc bardzo Cię proszę nie zarzucaj mi, że jestem tu jedyna która nic innego nie robi, tylko się z kimś kłóci. Wczoraj zaistniala taka sytuacja i uważam, że pelne prawo mam wypowiedzieć się na temat, który dotyczy bezpośrednio mojej osoby.

Ciekawi mnie natomiast jedno :
Dlaczego teraz próbujesz zrobić z siebie ofiarę????
To nie ja konsultowalam naszą prywatna korespondencje w sposób jak juz wiemy jaki.
Chyba elegancko byloby powiedzieć PRZEPRASZAM

.
Stary 2010-10-02, 21:21   #7225
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Poszukaj agnes kiedyś wklejała tutaj zdjęcie z instrukcją jak masować tylko musisz się trochę cofnąć do tyłu

Kejsii dziekuję, ale cholerka mam 242 str do przeszukania chyba do juterka sie nie wyrobię hihih ale i tak dziekuję
Drogie Panie właśnie przeczytałam, ze masaż piersi jest zalecany po 3tyg od zabiegu :
"Stosowanie masażu piersi od trzeciego tygodnia po operacji nie tylko przyspiesza powrót do normalnej konsystencji piersi ale zapobiega również rozwojowi torebki dookoła protezy."

Edytowane przez natasha293
Czas edycji: 2010-10-02 o 21:27
natasha293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 21:25   #7226
kejtigda
Wtajemniczenie

Syllwia 375 to duży, ale nie jakiś wielki biust, chyba że jesteś mega drobinką Mi się np marzy rozmiar ok 650-700cc Dodalam Cię to możesz moje aktualne zobaczyć
Stary 2010-10-02, 21:27   #7227
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Dokładnie kochana Jednym okiem na forum drugim TVN

no to fajnie...czas relaksu
No i poczytuje co tu się wyrabia i brak mi słów dosłownie
Za miłowanie się i wspieranie i buziaki i młoteczki takie baty

Ratujcie bo ręce opadają
kejsii rece? mi juz zaczyna wszystko odpadac
ale palce do klikania jeszcze mam...

A Mageruś powiem Ci słonko że żal dupę ściska za takie zachowanie jak wobec Ciebie tu zostało zapodane
Jak można prywatną korespondencję na ogólnym rozpamiętywać
Za to że ktoś pyta to źle za to że buziaki przesyła źle za odliczanie to źle szlak mnie normalnie trafia jak to czytam i tyle
Ale kochana wiesz że jestem z Tobą
no tak my wszystkie razem jestesmy...tylko bark tych naszych ,,GURU,, na forum fajniej bylo...wracac nam tu ale czytaja nas dzielnie i wspieraja... mam taka nadzieje

Więc nie chce się normalnie pisać

no nie chce, jak zawsze komus cos nie halooo, ale nie wolno sie poddawac...
Tak czy siak dla dobrych moich duszyczek przesyłam

Bo to dzięki Wam jestem teraz gdzie jestem i dzięki Wam czekam teraz na to na co czekam

ja tez sle ogrom...

nie wcale:rotfl :

oj dzis juz zaczelo mnie piec ucho (jedziemy):hahah a:

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-10-02, 21:37   #7228
Naomi_85
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny dawno mnie tutaj nie było prosżę dodać mnie do listy oczekujących na ponętne piersi ,bo termin już tuż tuż - 12 października

Powiedzcie mi proszę co powinnam zabrać ze sobą do kliniki ? bo szczerze mówiąc nie zastanawiałam się jeszcze nad tym ...
Naomi_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 21:40   #7229
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Beatrycze kochana
Nie fygłupiaj sie kobieto, pisz tu do nas
Ja juz pisalam kiedyś, że Ty jak Cyborg jesteś i Chibuike też, ale marzy mi się, podobnie jak i Pinkusi , aby tak genialnie to przejść
Tymczasem buuuuuuziam Cie bardzo mocno
Nie znikaj!!!!!!!!!

ILMO

Hmmmm....
Oczywiście wnioskuję to z faktu, że osoba 3-cia wypowiada się na temat mojej prywatnej korespondencji z Toba
Co więcej!!!! Nie tyle się wypowiada, co przekazuje w tak bezczelny sposób kompletnie przekręconą wersję tejże korespondencji.
I nie zostałas przeze mnie "zwyzywana" Powiedzialam zaledwie, że jesteś DWULICOWA co poparłam odpowiednimi argumentami.
Nie mówię nigdy niczego, bo ślina mi to w danym momencie przyniosła na język. Wytłumaczyłam Ci chyba bardzo obszernie dlaczego tak Cię nazwalam.

Narzucalam Ci swoje zdanie??????????????????? ???
Matko kochana
Jeśli pytanie jaką miałas implantację, bo inna koleżanka ma po zabiegu inaczej, nazywasz narzucaniem zdania, to ja nie mam pytań

Po 3.
Mam prawo podobnie jak i Wy wypowiedzieć swoje zdanie na każdy temat.
Nie zaczepialam nikogo i nie mialam konfliktów z nikim tutaj odkąd zaczęłam się udzielać, więc bardzo Cię proszę nie zarzucaj mi, że jestem tu jedyna która nic innego nie robi, tylko się z kimś kłóci. Wczoraj zaistniala taka sytuacja i uważam, że pelne prawo mam wypowiedzieć się na temat, który dotyczy bezpośrednio mojej osoby.

Ciekawi mnie natomiast jedno :
Dlaczego teraz próbujesz zrobić z siebie ofiarę????
To nie ja konsultowalam naszą prywatna korespondencje w sposób jak juz wiemy jaki.
Chyba elegancko byloby powiedzieć PRZEPRASZAM

Ja chyba jasno napisałam że odpowiedziałam Tobie na pytanie jaką metodą miałam implantację a Ty mimo to napisałaś kolejną wiadomość że mimo wszystko koleżanka z forum ma inny efekt. Powoływjuąc się na tą koleżankę zupełnie nawet nie wiedziałaś że ona dodatkowo miała jeszcze podwieszenie.
A nazywanie nie dwulicową jest moim zdaniem wyzwiskiem. I jeszcze bezczelnie piszesz że mam Cię za coś przeprosić. KPINA.
Najeżdzasz kiedy tylko możesz na dr JJ w jaki tylko sposób sie da i tyle.
Z mojej strony to wszystko, pisz sobie co chcesz i odwracaj kota ogonem dalej. A ja mogę rozmawiać z kim chce i o czym chce.
Stary 2010-10-02, 21:46   #7230
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Naomi_85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny dawno mnie tutaj nie było prosżę dodać mnie do listy oczekujących na ponętne piersi ,bo termin już tuż tuż - 12 października

Powiedzcie mi proszę co powinnam zabrać ze sobą do kliniki ? bo szczerze mówiąc nie zastanawiałam się jeszcze nad tym ...
witaj
co do listy zaraz cie na nia wpisze
z mila checia im nas wiecej tym fajniej....bedziemy odliczac....

co do rzeczy, to: wygodny dresik, paste,szczoteczke,chustec zki mokre,szczotke do wlosow,jak chcesz to gazetki czy laptopa, cieple skarpety, spodenki od pizamki,reczniczek i jakies drobne kosmetyki... to tyle co mi przyszlo do glowy...

54,5 kg - cel 49kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości