|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7201 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Nie mam problemów ze zrozumieniem treści.
odpisałam ci na priv, uważam że zupełnie niepotrzebnie ciągniesz te złośliwości. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#7202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już nie raz korzystałam z tych opatrunków - dlatego nie bałam się użyć - ale jeśli nie miałaś z tym styczności to lepiej zawsze poradź się dr czy pielęgniarki - to żadna filozofia ale ostrożności nigdy za wiele
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-10-02 o 10:56 |
|
|
|
|
#7203 |
|
Raczkowanie
|
urwal sie w poniedzialek, dzisiaj obie blizny sa juz zagojone, jezeli moge tak to nazwac, nie bede tego ruszac, jezeli nic sie nie bedzie dzialo to nich sobie tam zostanie a doktor zdecyduje co dalej
dzieki
|
#7204 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7205 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Miskaa78;22439041]Chibuike przykro mi, że tak odbierasz chęć pomocy. Jednak nie oczekuj ode mnie, że widząc jak coś jest nie tak - przyklaśnięcia. Domyślam sie, że każdy chce czytać/ słuchać na swój temat samych komplementow, ale to czasem może uśpić czujność i nie doprowadzi do niczego dobrego.
Jeśli chcesz smarować blizny tribiotykiem, zrobisz to - ja wyraziłam swoje zdanie, może kolejna dziewczyna się zastanowi nad tym pomysłem, bo nie jest to prawidłowe działanie i nie trzeba mieć do tego wielkiej wiedzy, którą nikt tu się nie przechwala. Powodzenia. Dziękuję za rady Zamówiłam plastry silikonowe już na zagojone blizny. nie oczekuję komplementów na to kanciaste co miałam (schodzi powoli) bo nie jestem ślepa i widziałam że pierś nie przypominała piersi ![]() chciałabym abyś bardziej miło odp dziewczynom sarkazm nie jest raczej mile widziany przez ludzi. Miłego dnia dziewczyny
|
#7206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A więc i ja wtrące moje uzupełnienie, a więc napisałaś do mnie miło i grzecznie pytając się czy mam pod gruczoł ja odpowiedziałam że nie, i spytałam sie dlaczego tak sądzisz i odpowiedziałaś mi że nie jesteś doktorem ale sadzisz że mięsien po dwóch miesiącach od op nie mogł raczej tak szybko puścić, co znaczyło że mam piersi za bardzo opadnięte i dlatego Tobie się wydaje że są pod gruczoł, ja odpisałam że mam napisane w karcie że są pod mięsień i że dr raczej by mnie nie oszukał, dobra wyraziłaś swoje zdanie ok, napisałam jeszcze że nie znasz mojej historii (moich zwisów), no i w następnym liście dajesz mi do zrozumienia, że jednak jest coś nie tak z moją implantacją, bo inna dziewczyna z forum miała też "naleśniki" a teraz ma piekny biuścik. I znowu odpisałam, że porównujesz dwie zupełnie różne operacje: moją, która była tylko wypełnieniem implantu i koleżanki, która miała podwieszenie piersi wraz z implantacja. Napisałaś czy sie nie gniewam itp. i ja odpowiedziałam że nie bo szczerze wyraziłaś zdanie. Ale jednak zupełnie nie wiedziałaś nic wsześniej o mnie jak o innej koleżance i porównywałaś mnie z nią choć jakbyś była w temacie, która co ma zrobione i jaką miała wyjściówkę to nie sądziłabyś tak jak piszesz. Przepraszam że wracam do wczorajszych wydarzeń ale nie zaglądałam wczoraj na wizaż.
17.06.10 425cc hp dr Jarliński Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-10-02 o 14:47 |
|
|
|
|
#7207 |
|
Przyczajenie
|
Do Chibuike,
Kochana, oby wszystko się ułożyło. Na ocenę jeszcze za wcześnie. Mam nadzieję tylko,że nie obsunie się tobie implant tak jak mnie. Bo ja mam własnie prawą pierś taką jak na twoim zdjęciu, z wyczuwalnym implantem od spodu ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Edytowane przez saramajka Czas edycji: 2010-10-02 o 15:22 |
|
|
|
#7208 | |
|
Rozeznanie
|
Halo halo Dziubeczki
![]() ![]() :cis za:![]() ![]() Maceratko witaj w końcu Pinkuś jak zawsze pamięta za nas o odliczanku Cytat:
No witaj Ilmo Jak sama widzisz własnie z powodu braku wiedzy jak to wygladało w Twoim przypadku grzecznie zapytałam. Nie wydaje się mi, że popełniłam jakąś gafę, bo podobno (jak tu wczoraj pisane było) - szczerość przede wszystkim bo podobno nie ma tutaj żadnych sensownych treści, tylko same młoteczki i miłowania i nic tylko zachwalamy co popadnie No i jak człowiek chce zapytać o coś, to okazuje się, że ajwyraźniej jednak nie jest mile widziana taka postawa, bo może być powodem do późniejszego wypominania czyjejś prywatnej korespondencji przez nawet osoby 3-cie na forum ogólnym!!!!! Wspomne jedynie, że korespondencja była prywatna i przebiegała w niezmiernie miłej atmosferze, a wczoraj zarzucono mi własnie przez głupie pytanie z troski i czystej ciekawości, ze wmawiam coś komuś, że uważam, że jestem mądrzejsza od lekarza, itp. Tego własnie nie rozumiem. Jak można przeinaczyć kogoś słowa w taki sposób??? Ja myślałam i byłam święcie przekonana, że istotnie tak jak napisalaś dziękujesz mi za szczerość i troskę, natomiast widzę, że ta korespondencja była tematem niemiłych najwyraźniej komentarzy poza nami. Ehhhh... szkoda słów Mimo wszystko pozdrawiam
|
|
#7209 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:wątek o powiększaniu piersi zamieniasz w off top, a odpowiedzi na pytania dotyczące tematu i kwestii medycznych z tym związanym jako mądrzenie sie i samouwielbienie.. Miło, że tu się wspieracie odliczacie czas do zabiegu, to jakoś zabija te dni oczekiwania na operację, ale nie pozbawiaj wizażanek, które chcą się czegoś dowiedzieć, tej możliwości. i nie pisz już proszę, ze twoje posty są pozbawione złośliwości
|
|
|
|
|
#7210 |
|
Raczkowanie
|
Tak tyle że Ty Magero sytałaś się dostałaś odpowiedz i jeszcze starałaś sie jednak przekazać mi że chyba jednak mam pod gruczoł bo nie mogą tak piersi wyglądadać po dwóch miesiącach.
Wyglądalyby jak od innej koleżanki która miała zwiski. Pozdrawiam
|
#7211 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chibuike kochana Dobrze Ci napisała Pink. Nie jesteś niczemu winna i nie dobieraj sobie nawet do głowy, ze wczorajsza sytuacja była tym spowodowana. Większość z nas ma podobno problem ze zrozumieniem terści... Nie przejmuj się Słonko ![]() Gdzie Was wszystkie fioletowe damy wsysnęło ????? ![]() WRACAĆ ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Jesli ktos tu cos przeinacza, to raczej napisałas pod zły adres.... Widzisz, tak to jest, że jak należy, to tez potrafię być złośliwa. Nie tylko Ty masz do tego prawo. Cytat:
YOU ARE A TWO-FACED PERSON
|
|
#7212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7213 |
|
Raczkowanie
|
Hej babeczki
Jak to jest z tym masażem...ja też już mam masować? Ale co całe piersi, czy blizny? jak to robić? Blizny już mi sie zagoiły, ale i tak smaruję je dalej Linomagiem, bo fajnie je natłuszcza...czy mogę już stosować jakis krem sylikonowy na blizny??? Veraderm może być, czy znacie inny jakiś dobry? Proszę o rady
|
#7214 |
|
Zakorzenienie
|
WOW!!!!!!!!!!!!
SZOK!!!!!!!!!!!! wiedziałam że parę innych osób TAM takie rzeczy praktykuje, ale w życiu się nie spodziewałam, że Seela i Ilma też już przeszły na TEN etap, że dzielą sią swoją korespondencją, wsólnie ją rozpatrując???? i komentując PUBLICZNIE??????????????? ???? SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! i to już nie tylko na innym forum, ale na wizażu gdzie TAKIE PRAKTYKI SĄ NIEDOZWOLONE!!!!!! proszę, dziewczyny, jeśli wasze prawo jest łamane, a regulamin tego forum jest m.in.po to, by je chronić, ZGŁASZAJCIE DO MODERATORÓW KIEDY TAK SIĘ DZIEJE BO W PRZECIWNYM WYPADKU NIGDY NIE BĘDZIE PORZĄDKU!!!! SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! wow, brak mi słów..................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ....
|
#7215 |
|
Rozeznanie
|
Witam wieczorkiem!!!!!!!!!!
no a tu widze ponownie cos sie dzieje??? magerka - jestem juz... no i odliczanko zawsze zrobione...czy to sie komus podoba czy nie... ![]() a co do pw. to mozna sie czasem spodziewac ,ze sa pastowane... moze nie wszyscy to robia, ale w wiekszosci dziewczyna pisza sobie o tym co kto komu mowil...kejsiii- co tak wczoraj ucieklas??? ![]() beatrycze - pisz tu co sie dzieje? ze cie nie ma? ![]() miska - odpisalam ci na pw. natasha - mysle,ze gdzies kiedys agness wstawiala technike jak masowac piersi..i z tego co pamietam to cale sie masowalo... saramajka - witaj na fiolecie... Ja jednym okiem w necie a drugim ,,mam talent,, ogladam... Pewnie Kejsii i Magerka tez tak siebdza Jak cos to juz was podgladam!!!!!!! maceratk - witaj kruszynko...jestes!!!!!!! !!!!! Przyznam ,ze nie czytalam calego regulaminu ale zaraz lece zobaczyc.... Co do korespondencji to po to nazywa sie PW!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-02 o 20:04 |
|
|
|
#7216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli znasz inne określenie na osobę, która przemiło odpowiada na nurtujace Cię pytania w związku z jakąś sytuacją,bądź właśnie z wizualizacją tej osoby, po czym komentuje to do osób 3-cich w sposób w jaki można było wyczytać we wczorajszym poście do mnie, co oznacza, że nie były to miłe komentarze i to jeszcze za moimi plecami, bardzo Cię proszę powiedz jak taką osobę nazywasz Ty. Dla mnie taka osoba jest DWULICOWA (ładnie rzecz ujmując). Byłas przemiła w rozmowie ze mną i miło ogromnie się pożegnałyśmy, więc jeśli uważałaś, że wpieram Ci coś, czemu nie wyraziłaś swojej opini własnie wtedy? To jest dla mnie niezrozumiałe! Pewnie, że najłatwiej jest obrzucic kogoś błotem za plecami.
|
|
#7217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem pod wrazeniem jak to u ciebie przelecialo... oj tam pisz.. wiem ,ze czasem nie jest tu milo i sympatycznie ale z powodu jednostek nie pozbawiaj nas Twego szczescia i czytaniu o tym...lubie takie pozytywne osoby jak ty
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-10-02 o 20:29 |
|
|
|
|
#7219 |
|
Raczkowanie
|
MAGERO
po pierwsze dlaczego odrazu wnioskujesz że cię obgaduje i oczerniam (zostałam przez ciebie zwyzywana -pytam się ZA CO), po drugie jednak narzucałaś mi swoje zdanie że ktoś inny ma lepiej powiększone, po trzecie zauważyłam wczoraj że to jednak Ty jesteś osobą która kłóci sie przez cały wieczór ze wszystkimi. Znawczynia rzadną jak narazie nie jesteś więc raczej odpuść z tonu.
|
#7220 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No cóż.... każdy ma jakiś sposób na obcowanie w społeczności. Dwulicowość jest też sposobem na..... sposób bycia Ehhh.... tam..... niefaszne ![]() Cytat:
Pefnie, sze ogladam ![]() Dobsze, sze pojawiłyście się, bo mam ochote na miłowanko bez jakiejs sensownej tresci ![]() ![]() ![]()
|
|
#7221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
yoko02 nie martw się ja mam op 20.10 i tak samo jak Ty w podskokach wracałam z konsultacji,bo udało się w miarę szybko termin ustalić a teraz coraz bliżej i co drugą noc mam dziwne sny..jakieś okropne operacje mi się śniąDziewczyny wdzięczna bym była jakbyście mnie dodały do znajomych,chciałabym oglądnąć parę albumików bo jak czytam to dużo dziewczyn ma wielkosć implantu 325cc lub 350cc ..dla mnie zaproponował dr Niemkiewicz 375cc tylko że teraz to wydaje mi sie że one takie za duże będą i takie nienaturalne...Poradzcie czy ta wielkość ok wygląda...?/ |
|
|
|
|
#7222 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() Leje...kruszyno Ty mojajak ja cie zaraz tu wymiluje... moze jakies pieszczoty dla rozluznienia ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
ale ja 52/168 pod 71 w 82 takie tyci 65A... i mam wybor miedzy 360-390-420cc raczej te srodkowe, zobaczymy juz przed OP.. i wcale nie beda wygladac na ogromne...
|
|
|
#7223 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poszukaj agnes kiedyś wklejała tutaj zdjęcie z instrukcją jak masować tylko musisz się trochę cofnąć do tyłu Cytat:
No i poczytuje co tu się wyrabia i brak mi słów dosłownie Za miłowanie się i wspieranie i buziaki i młoteczki takie baty A Mageruś ![]() Jak można prywatną korespondencję na ogólnym rozpamiętywać ![]() Za to że ktoś pyta to źle za to że buziaki przesyła źle za odliczanie to źle szlak mnie normalnie trafia jak to czytam i tyle Ale kochana wiesz że jestem z Tobą Więc nie chce się normalnie pisać Tak czy siak dla dobrych moich duszyczek przesyłam Bo to dzięki Wam jestem teraz gdzie jestem i dzięki Wam czekam teraz na to na co czekam Za dużo buziaków ach przepraszam
|
|
#7224 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie fygłupiaj sie kobieto, pisz tu do nas Ja juz pisalam kiedyś, że Ty jak Cyborg jesteś i Chibuike też , ale marzy mi się, podobnie jak i Pinkusi , aby tak genialnie to przejść Tymczasem buuuuuuziam Cie bardzo mocno Nie znikaj!!!!!!!!! Cytat:
Hmmmm.... Oczywiście wnioskuję to z faktu, że osoba 3-cia wypowiada się na temat mojej prywatnej korespondencji z Toba ![]() Co więcej!!!! Nie tyle się wypowiada, co przekazuje w tak bezczelny sposób kompletnie przekręconą wersję tejże korespondencji. I nie zostałas przeze mnie "zwyzywana" Powiedzialam zaledwie, że jesteś DWULICOWA co poparłam odpowiednimi argumentami.Nie mówię nigdy niczego, bo ślina mi to w danym momencie przyniosła na język. Wytłumaczyłam Ci chyba bardzo obszernie dlaczego tak Cię nazwalam. Narzucalam Ci swoje zdanie??????????????????? ??? Matko kochana ![]() Jeśli pytanie jaką miałas implantację, bo inna koleżanka ma po zabiegu inaczej, nazywasz narzucaniem zdania, to ja nie mam pytań Po 3. Mam prawo podobnie jak i Wy wypowiedzieć swoje zdanie na każdy temat. Nie zaczepialam nikogo i nie mialam konfliktów z nikim tutaj odkąd zaczęłam się udzielać, więc bardzo Cię proszę nie zarzucaj mi, że jestem tu jedyna która nic innego nie robi, tylko się z kimś kłóci. Wczoraj zaistniala taka sytuacja i uważam, że pelne prawo mam wypowiedzieć się na temat, który dotyczy bezpośrednio mojej osoby. Ciekawi mnie natomiast jedno : Dlaczego teraz próbujesz zrobić z siebie ofiarę???? To nie ja konsultowalam naszą prywatna korespondencje w sposób jak juz wiemy jaki. Chyba elegancko byloby powiedzieć PRZEPRASZAM
|
|
#7225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale i tak dziekujęDrogie Panie właśnie przeczytałam, ze masaż piersi jest zalecany po 3tyg od zabiegu : "Stosowanie masażu piersi od trzeciego tygodnia po operacji nie tylko przyspiesza powrót do normalnej konsystencji piersi ale zapobiega również rozwojowi torebki dookoła protezy."
Edytowane przez natasha293 Czas edycji: 2010-10-02 o 21:27 |
|
|
|
|
#7226 |
|
Wtajemniczenie
|
Syllwia 375 to duży, ale nie jakiś wielki biust, chyba że jesteś mega drobinką
Mi się np marzy rozmiar ok 650-700cc Dodalam Cię to możesz moje aktualne zobaczyć
|
#7227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj dzis juz zaczelo mnie piec ucho (jedziemy) ![]()
|
|
|
#7228 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
dawno mnie tutaj nie było prosżę dodać mnie do listy oczekujących na ponętne piersi ,bo termin już tuż tuż - 12 października Powiedzcie mi proszę co powinnam zabrać ze sobą do kliniki ? bo szczerze mówiąc nie zastanawiałam się jeszcze nad tym ... |
|
|
|
#7229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chyba jasno napisałam że odpowiedziałam Tobie na pytanie jaką metodą miałam implantację a Ty mimo to napisałaś kolejną wiadomość że mimo wszystko koleżanka z forum ma inny efekt. Powoływjuąc się na tą koleżankę zupełnie nawet nie wiedziałaś że ona dodatkowo miała jeszcze podwieszenie. A nazywanie nie dwulicową jest moim zdaniem wyzwiskiem. I jeszcze bezczelnie piszesz że mam Cię za coś przeprosić. KPINA. Najeżdzasz kiedy tylko możesz na dr JJ w jaki tylko sposób sie da i tyle. Z mojej strony to wszystko, pisz sobie co chcesz i odwracaj kota ogonem dalej. A ja mogę rozmawiać z kim chce i o czym chce.
|
|
#7230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do listy zaraz cie na nia wpisze ![]() z mila checia im nas wiecej tym fajniej....bedziemy odliczac.... co do rzeczy, to: wygodny dresik, paste,szczoteczke,chustec zki mokre,szczotke do wlosow,jak chcesz to gazetki czy laptopa, cieple skarpety, spodenki od pizamki,reczniczek i jakies drobne kosmetyki... to tyle co mi przyszlo do glowy...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

, sciagam rano godzine i wieczorem na dwie, w tym czasie kapiel i masowanko, pozniej sie mecze, najgorzej w nocy, czasem mam wrazenie, ze zaraz mi sie wbije w blizny, czy ktorejs zostal kawalek szwu w bliznie??? bo mi pinda nie dala rady jednego wyjac i sie urwal, czy cos sie bedzie dzialo zlego? na kontrol do doktora moge dopiero na koniec miesiaca.......

Nie lubie takich osób, które celowo sieja zamęt, a Ty do takich nalezysz 

bo podobno nie ma tutaj żadnych sensownych treści, tylko same młoteczki i miłowania 
klask i: