|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
ale mi włosy wypadają ze stresu więc chyba szampon nie ma szans pomóc w każdym razie wydaje mi się, że skład ma ciekawy..Cytat:
z wykończenia jednej wcale się nie cieszę, bo jest cudna (Elseve). A sporo jest nie tylko masek do włosów, ale też balsamów i maseł..---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- TLU ile pielęgnacji do wlosów jak oceniasz Diacneal?
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kusisz tą maską
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Diacneal jest fajny na pierwszy retinoid. Rzeczywiscie reguluje produkcje sebum, ladnie zluszcza, ale dla mnie jest za slaby. Kupilam go po kuracji Differinem, zeby podtrzymac efekty, ale teraz mam Effederm wiec poszedl w odstawke. Ogolnie jest dobry ale nie tak jak retinoidy na recepte.
|
|
|
|
#1294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ile kosmetyków do kłaczorów dużo masz zagranicznych produktów - skąd? ![]() Zużyłam: - peeling drobnoziarnisty Dax 50 ml - mini peeling roślinny morelowy YR 30 ml - cudny zapach - maseczkę oliwkową Rival de loop 2 x 8 ml - próbka żelu Sebio Specific YR 1 ml - chusteczki nawilżane z nagietkiem Babydream 10 szt. |
||||
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuję
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
Shpilcia ja mam utlenione wlosy rozjasniaczem (metoda wlasnoreczna w domu) wiec to usprawiedliwia ilosc pielegnacji do wlosow - chce rozjasnic jeszcze bardziej a przy tym zachowac zdrowe wlosy, wiec czesc kosmetykow to pielegnacja reanimacyjna, czesc rozjasniajaca, a czesc normalna. Zrezygnowalam ostatnio z olejow wiec probuje znalezc zloty srodek. No a kosmetyki kupuje we Francji bo tu mieszkam. Wczesniej mieszkalam w UK wiec cos tam moglo jeszcze zostac z tamtych czasow. Duza ich czesc mysle, ze jest i tak dostepna w Polsce. Na chwile obecna - bo u mnie to kosmetykowa rotacja ma miejsce - nie mam w kolekcji nic specjalnie niepowtarzalnego - tylko dwie maseczki chinskie, ktore dostalam od przyjaciolki i tylko do nich wzdycham na razie , bo mi zal uzyc
.
|
|
|
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładny początek miesiąca |
||
|
|
|
#1298 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz pooglądam na spokojnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam wczoraj na spotkaniu z prezesem (chodzi o tą pracę o dzieło) no i okazało się, że jednak jest wizja pracy etatowej. Wynagrodzenie będzie zależne od efektu jaki osiągnie się w ciagu tego miesiąca, przy czym liczyć się będzie cała aktywność (w ilu miejscach się było, gdzie dzwoniło itp) a nie tylko skutecznie sprzedana reklama, bo jak sam prezes powiedział, zdaje sobie sprawę, że może się zdarzyć, że nic się nie załatwi. Musi natomiast widzieć, że działamy (oprócz mnie jeszcze 3 inne osoby) i dlatego musimy zapisywać sobie wszystko. Oprócz tej podstawy, ustalonej indywidualnie dla każdej osoby będa jeszcze 3 inne składowe - prowizja za sprzedaną reklamę, prowizja za "załatwienie" nowego punktu dystrybucyjnego (ja załatwiłam już jeden ) i za coś tam jeszcze, nie pamiętam ![]() Powiem szczerze, że trochę mi to skomplikowało sytuację, bo podchodziłam do tego bardziej na luzie, traktując na zasadzie: "może jakiś grosz wpadnie" szukając w między czasie "normalnej" pracy A z drugiej strony, moze miałabym możliwość zakręcenia się wokół jakiegoś innego zajecia, bo prezesem jest dosyć znana i wpływowa osoba, która prowadzi kilka działalności, zajmuje się różnymi rzeczami (np. organizuje forum ekonomiczne w Krynicy - jest przewodniczacym Pady Programowej, czy coś takiego, a członkami sa m.in. Kwasniewski, Buzek)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-03 o 12:26 |
|||||
|
|
|
#1299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie boisz się? tak ciekawie wyglądają kosmetyki z napisami których nie rozumiem ![]() Cytat:
trzymam kciuki a nóż się spełnisz w tej pracy i będzie Twoja pełnoetatową |
||
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam może 1/10 z Twojego zbioru włsoowego
|
|
#1301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hosenko jak mozesz sobie narobic konekcji przez te prace to sie jej trzymaj. "Normalnej" pracy zawsze mozesz w miedzy czasie szukac, a i wymagania miec wieksze, bo przeciez chwilowo praca bedzie. A jak Ci az tak strasznie nie zalezy, to tez lepiej - jak bedziesz miec firmy dosc, zlozysz wypowiedzenie bez specjalnego zalu. |
|
|
|
|
#1302 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, już na początku masz coś na plus, możesz więc próbować dalej, nie olewać tego. Gratulacje.
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
Dawno mnie tu nie było. W ogóle jakoś wypadłam z rytmu wizazowego. Na szczescie tez nie kupuję. We wrzesniu nie kupilam nic w drogerii a z Avonu zamowilam tylko maseczke, krem do rak i odzywke do paznokci. Tak mi dobrze bez tego chorobliwego łażenia po sklepach i targania 13 balsamu.Poznałam kogoś Jest taki niesamowity. Ma zabójcze poczucie humoru. Przy M. czuje sie jakbym miała 15 lat i zakochała się po raz pierwszy ![]()
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
Koniku, to co napisałaś brzmi świetnie.
|
#1305 | |||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Cytat:
tu jest wątek o perfumach tanich, a oryginalnych : klik! a tu o tym, dlaczego nie uzywamy podrob: klik! ale masz super piekny kraj, uwielbiam go (choc musze przyznac ze nie przepadam za Francuzami) moge wiedziec gdzie mniej wiecej mieszkasz? ja jestem zakochana w Bretanii i Lotaryngii ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- nosek, podoba mi sie Twoj podpis, chyba tez sobie taki zrobie: Cytat:
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJĘ
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytuje Was na szybko dziewczyny!
Wczoraj bylismy z Tz-tem w pewnym pubie gdzie gral fajny rockowy zespol Hosenko trzymam kciuki za prace a konikowi zycze szczescia z nowym "znajomym"
|
|
|
|
#1309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam usługi są strasznie drogie co nie? Mam nadzieję, że jakos dojdziesz do idealnego kolorku w miarę zachowując "włos" ![]() Cytat:
Cytat:
My Ci nie uciekniemy ![]() Maseczka Elseve jest od piątku w promocji za 15,99, ale na foto jest ta czerwona cała i nie ma info o innych rodzajach ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-03 o 16:06 |
|||
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 |
|
|
Dziewczyny skąd Wy bierzecie tych facetów?
![]() Agniesiu no to nie pozostaje nic innego jak tylko razem odwykować rozumiem, że to 99 to sama pielęgnacja, tak?
|
|
#1312 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dobrze oczyszcza przez otwarcie porow bez wczesniejszej parowki itp. Wlasciwie to zastepuje parowke i maseczke z glinki zielonej po parowce.Cytat:
. Mieszkam w Sete na poludniowym zachodzie. I tak sie tu zasiedzialam, ze niewiele wiecej zwiedzilam, ale zgadza sie ladny kraj, tylko ulice brudne .Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#1313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio używała ich mama mojego chłopaka, ale nie miałam okazji zapytać o efekty. Wszyscy się z tego śmieją A ja mam wizję, jak zostawiam drożdżowca do wyrośnięcia, przychodzę za jakiś czas i:a) ciasto nie urosło ani trochę b) ciasto ma objętość całej kuchni i ciągle rośnie Cytat:
Cudownie to brzmi Cytat:
![]() *** Zaczęłam używać jeden krem do twarzy jako krem do rąk Do buzi nigdy go nie zużyję Ma zapach mango i kojarzy mi się z wakacjami
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co zrobiłam?
Ł. ustawił sobie na FB status że jest wolny, a ja mu kliknełam "lubie to"
|
#1315 | |
|
|
Cytat:
BOSKIE
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
koniku ciesze sie ze jestes szczesliwa.
ja dzisiaj mialam sesje zdjeciowa, tzn nie ja sama bo mam swoją w listopadzie,ale przyszłam pomóc koleżankom.bylo bardzo fajnie, to całe malowanie,czesanie i ubieranie, potem zdjecia w studio...jesli uda mi sie pracowac w zawodzie wizażystki i tym zarabiac na siebie to bede najszczesliwsza na swiecie.
|
#1318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w rossie Cytat:
DOBRE!btw podejrzałam Ł. i nawet niezła z niego dupa ![]() Cytat:
uda się, masz talent i dryg do tego! Wierzę że Ci się uda Cytat:
|
||||
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: a kysz Ty niedobra
Wiem choć na tym zdjęciu i tak wyszedł "tak se"
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

ale mi włosy wypadają ze stresu więc chyba szampon nie ma szans pomóc
tylko dużo masek odżywek do włosów 
jak oceniasz Diacneal?

I też dojrzałam maskę z Sleek Line, kiedyś ją znalazłam na Allegro i super się sprzedawała, chciałam kupić, ale jestem chyba zbyt leniwa do masek 
dużo masz zagranicznych produktów - skąd?
.

. Nabrałam chęci na maszynkę do chleba, choć ten dzisiejszy też nie był skomplikowany i udał się normalnie w piekarniku
a nóż się spełnisz w tej pracy i będzie Twoja pełnoetatową 

piekny kraj, uwielbiam go (choc musze przyznac ze nie przepadam za Francuzami) 
DOBRE!