![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dok³adka - Pomadki, b³yszczyki, cienie, perfumki i inne
Posiadam na wymiankê trochê zbêdnej kolorówki:
DOK£ADKA Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (z³oty) i Kiwi (zielony opalizujacy na z³oto) Cienie Bourjois Suivez Mon Regard, 10, bia³y roz¶wietlaj±cy, bardzo b³yszcz±cy, zosta³o ok. po³owa Cinema cien sypki, odcien 28, mocny ró¿, ok. po³owa, moze troszke mniej Effaclar, miiaturka toniku zwê¿aj±cego pory, 15 ml, nieu¿ywana Maybelline Sky High Curves - tusz czarny, kupiony w zesz³ym miesi±cu, u¿yty jakies 5-6 razy, nie spasowa³ mi 1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. zosta³a po³owa lub wiêcej (opakowanie nieprzezroczyste wiêc trudno precyzyjnie oszacowac) 2. Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zu¿yte ok. 5%, odcien Sexy Plum, bardzo b³yszczy i pachnie owocami, mam jeszcze kartonik 3. B³yszczyk Silk Touch MF, u¿yty ze 3 razy, 325, malinowy 4. Pomadka Victoria's Secret Pure Reflection Lipstick, odcien219 Berry, wi¶niowa z drobinkami, trwa³a. U¿yta ok. 3 razy 5. cienie sypkie Pupa Pink Generation (chyba niedostêpne w Polsce, mam je od wiza¿anki z W³och) - odcien jasnego fioletu, opalizuj±ce 6. cienie sypkie Sephora Glittering Shimmer - bardzo jasny wiosenny ró¿, trochê mniej ni¿ po³owa opakowania ale s± diabelnie wydajne 7. NIEAKTUALNE Cien cinema 03, opalizuj±cy fiolet 8. NIEAKTUALNEPomadka Guerlain (tester) 275 Precious, ch³odny ró¿ powleczony z wierzchu z³ociscie migcz±cymi drobinami, b. oryginalna, zu¿ycie ok. 30% 9. B³yszczyk E. lauder Pure Pops, Berry Twist, z wymiany z Kenzo, u¿y³am 2 razy, daje ¶liczny efekt malinowych ust, niestety mam juz b. podobny b³yszczyk 10. Loreal Forever Metallics, szminka d³ugotrwa³a, u¿yta 1 raz, nie mój kolor - odcien 10 burning bronze, z³oscisty jasny br±zik 11. NIEAKTUALNEcienie sypkie BeYu w aplikatorze z kulk± Eyelight Powder, niesamowicie b³yszcz±ce z migocz±cymi drobinami, kolor to z³oscisty br±zik, u¿yte kilka razy, mam b. podobne z Gosha 12. Bourjois LeNuva si Bien, testerek podkladu po³owa z 12 ml, na wypróbowanie, odcien 53 Peche Subtile 13. miniatura Biotherm Biosource, mleczko do demakija¿u - 15 ml, nieu¿ywana 14. pomadka ochronna neutrogena - nieu¿ywana 15. Avon Kraina ¦niegu, srebrny balsam do cia³a roswietlaj±cy, wa¿ny do 11.2006 - ok. po³owa Mogê te¿ zrobic odlewkê (niewielk±, tak powiedzmy 30 ml, ale jest tak wydajne ze na pó³ roku wystarczy ) serum wyg³adzaj±co-nab³yszczaj±cego Loreal Liss Extreme Reflexium, podaje link http://osemka.perfumeria.pl/x_C_I__P...4-7010001.html i jeszcze link do nowych ciuszków ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129493 Szukam: nic konkretnego, co mi wpadnie w oko, chêtnie przyjmê odlewkê choæby malutk± porzeczkowej Aqua Allegoria Groiselle, ladnie pachn±cy balsam do cia³a. Nie szukam Avonu. Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2006-07-21 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Pomadki, b³yszczyki, cienie, perfumki i inne
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie parê kosmetyków. Zajrzyj do mnie, mo¿e Ci siê co¶ spodoba ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie za to:
1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. zosta³a po³owa lub wiêcej (opakowanie nieprzezroczyste wiêc trudno precyzyjnie oszacowac) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Weronika, Hosenka - niestety nic
![]() Veris, zastanawiam siê nad tuszem YSL, ale ja wlasciwie nie u¿ywam górnopó³kowych tuszy - a co Cie interesuje u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Mnie u Ciebie interesuj±: 1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. zosta³a po³owa lub wiêcej (opakowanie nieprzezroczyste wiêc trudno precyzyjnie oszacowac) 2. Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zu¿yte ok. 5%, odcien Sexy Plum, bardzo b³yszczy i pachnie owocami, mam jeszcze kartonik 3. B³yszczyk Silk Touch MF, u¿yty ze 3 razy, 325, malinowy 4. Pomadka Victoria's Secret Pure Reflection Lipstick, odcien219 Berry, wi¶niowa z drobinkami, trwa³a. U¿yta ok. 3 razy 6. cienie sypkie Sephora Glittering Shimmer - bardzo jasny wiosenny ró¿, 9. B³yszczyk E. lauder Pure Pops, Berry Twist Zastanów siê nad t± wymiank±, oczywi¶cie nie za wszystko ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ewelinko, dziêkujê ale nie
![]() Veris, niestety tusz ju¿ mam - by³am dzis w Douglasie i skusi³am sie na Masterpiece'a MF ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. zosta³a po³owa lub wiêcej (opakowanie nieprzezroczyste wiêc trudno precyzyjnie oszacowac)
Znajdziesz co¶ u mnie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kurcze Ptiszonku, zainteresowa³ mnie b³yszczyk Maybelline ale to troche za ma³o za perfumki... szkoda ze nie masz juz tego Biotherm'a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko zerknij proszê do mojego w±tku-znajdziesz co¶ za perfumy Armani ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, interesuje mnie ta pozycja:11. cienie sypkie BeYu w aplikatorze z kulk± Eyelight Powder, niesamowicie b³yszcz±ce z migocz±cymi drobinami, kolor to z³oscisty br±zik, u¿yte kilka razy, mam b. podobne z Gosha.
Znajdziesz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aparat mi siê zepsu³, mogê podaæ Ci link do zdj i opisów w necie i s± te¿ te b³yszczyki na KWC - na zdj jest fiolet ale ja mam taki z³oto-karminowy. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3168 http://www.appealingskin.com/guerlai...cosmetics.html Mam jeszcze jedno pytanie: czy to na 100% orygina³ i gdzie zosta³ kupiony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ptiszonku na 100 % orygina³, nie u¿ywam podrób, zreszta to tester a testerów sie chyba nie podrabia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=perfumy
U Ciebie interesuje mnie szczególnie tusz i zapach od Armaniego. Czy interesowa³oby Ciê co¶ u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co to znaczy holograficzny efekt? Chodzi Ci o to, czy mieni mu siê odcieñ po na³o¿eniu na usta jak w niektórych glam shine loreala? Nieeee, mia³am wcze¶niej koralowy i tak± zieleñ miêtow±, ale one chyba nie mia³y w ogóle czego¶ takiego, ten karmin te¿ nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
tak, dok³adnie jak w glam shine holographic
![]() Charlotta - nic nie znalaz³am dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Organizatorkaaa :)
|
podoba mi sie pare rzeczy
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Piszesz, ¿e szukasz smakowitych balsamów do cia³a: interesuje Ciê mus ró¿any (modeluj±co-wyg³adzaj±cy) dermiki? Mam jeden s³oiczek, nawet jeszcze zafoliowany....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.