Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-06, 17:59   #3301
iwa00
Raczkowanie

Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011

niutka gratuluję córeczki
oj coś dużo tych dziewczyn na naszym wątku i czuję, że teraz czas na chłopaków a ja chcę córę
no ale to zapewne w połowie listopada się dowiem

a ja biorę 2 razy dziennie po 2 tabletki asmagu i nie mam żadnych mrowień ani drętwień
iwa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:25   #3302
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Kochane, dzis wielki dzień- usg

pamiętacie jak wam pisałam, że mi sie kilka razy synek śnił
ale teraz w ostatnim tygodniu mi sie dwa razy sniła dziewczynka
i w dodatku znalałam w domu kilka odłozonych ciuszków- całkiem nowych- rózowych
a do tego w ostatnim tygodniu zaczęły mi sie bardzo podobac wózki x-landera w kolorze fuksji

no i...

dzis miałam usg- dziewczynka

Ponoc ma usta jak Angelina Jolie i lekarz od razu wiedział, ze będzie girl, a potem ukazały sie te dolne usteczka, które dostrzegł najpierw mój małż, potem lekarz, a ja jakos nie mogłam zobaczyć i jak zapytałam na ile procent dziewczynka, czy moge inwestowac w rózowe ciuszki, to zaczał sie smiac, że na 2000 %

Dzidzia jest zdrowa, była grzeczniutka w czasie badania, więc spokojnie wszystko pomierzył...

dzis usg 18 TC i 2 dni, wielkośc dzidzi jest nieco większa tak na 18 TC i 6 dni, czyli cały czas duza mi rośnie

ale mam tez małe zmartwionko- łozysko jest na razie przodujące i jesli się to nie zmieni to jest wskazaniem do CC
To się nazywa ironia losu, są laski co marzą o cesarce i lekarze im nie daja skierowania, a ja marzę o drugim wspaniałym porodzie w domku, a tu nie wiadomo, czy sie uda. Tzn. lekarz powiedział, ze jest duża szansa, że łozysko przestanie przodować, bo niby tak sie dzieje w wiekszości przypadków, więc będę sie starała myslec pozytywnie
W 25 TC musze zrobic kolejne usg i wtedy będzie juz wiadomo, czy łozysko nadal przoduje, czy sie podniesie. na szczęscie mam je na tylnej ścianie, nie na przedniej, więc jest duża szansa.
A wiecie, ze kiedys miałam taka głupia mysl, ze pierwsze dziecko sn w szpitalu, drugie sn w domku, to jeszcze tylko cc brakuje mi do doświadczenia, no i nie wiem, czy nie wykrakałam
Tak więc laski, co chciałyście miec Cc możecie teraz miec satysfakcję ( nie, no sorki, tak sie troche wyzłosliwiam, bo mnie to zmartwiło, musze odreagowac )

no ale najwazniejsze, że zdrowa dziewczynka trudno, jak będzie musiała byc CC to jakos to przezyję, skoro to nie widzimisie, tylko taka konieczność, ale mam nadzieje, że uda sie normalnie.

No dobra zdradze Wam imię, będzie nazywała sie Franciszka

niutka1,nasze też ma takie usteczka...! Na USG były tak widoczne,że aż nie mogłam uwierzyć! No,ale...po tatusiu odziedziczyło

Gratuluję córci,pewnie chodzisz w chmurach

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Kurcze,kochaliśmy się niedawno z TŻ i jak szłam do ubikacj,to było toszkę krwi(jednorazowo),chyba troszkę za mocno

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:31   #3303
blackrose4u
Wtajemniczenie

a dla mnie nadal sex mógłby nie istnieć

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 18:34   #3304
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Kurcze,kochaliśmy się niedawno z TŻ i jak szłam do ubikacj,to było toszkę krwi(jednorazowo),chyba troszkę za mocno
no, chodze, chodze w chmurach dzis
wózki różowe oglądam

co do kochania się, to szyjka jest wrazliwa w ciąży, trzeba uważać, nie szaleć
a ja przy przodującym łozysku musze w ogóle sie ograniczać, ale mój małz i tak odkąd dzidzia sie rusza niespecjalnie ma ciagoty ( tak miał i przy poprzednich) bo jak sam mówi, boi sie uszkodzic i do tego dzidzia tam w trakcie macha łapka i ta swiadomośc mu studzi zapał

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość

no w sumie dla mnie nadal może istniec, ale nie musi jakos często, raz w mscu mi wystarczy
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:07   #3305
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwa00 Pokaż wiadomość
a to mój z wczorajszego wieczora czyli po kolacji
14t,5dz - strasznie widć rozstępy po poprzedniej ciąży, kurcze mam nadzieję, że mi ich nie przybędzie bo na wakacjach będę musiała w stroju jednoczęściowym paradować
iwao piękny brzusio

Cytat:
Ja teraz właśnie Was czytam o ruchach w brzuszku a tu pierwszy raz 3 razy tak mi puk puk w brzuszku zrobiło ale mam banana, fajowe uczucie. Rozpięłam spodnie bo może go gniotą jak siedze hehe.
nie dziwie ci się bo jak to przeczytałam to od razu mi się uśmiech na twarzy pojawił

dzięki za spisanie wyprawki, to jest z najnowszego numeru ? może sobie kupie bo nie chce mi się przepisywać

niutka serdeczniegratuluje, dziewczynki żądzą

nie martw się może nie będzie tak źle i nie będziesz mieć cesarki ( tego ci życzę z całego serca )

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Chcialam Wam pokazac moje brzusio ale mam problem z zaladowaniem pliku(zdjecia )i watpie zeby mi sie to udalo ;(
monika spróbuj zmniejszyć zdjęcie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

I muszę się wam pożalić,
zaczęło się śmiesznie, rano leżąc w łóżku w półśnie usłyszałam jak mój kto dobija się do domu,
i wystratowałam z łózka żeby mu drzwi otworzyć,
tylko, że noga mi strasznie zdrętwiała, i kiedy na nią stąpnęłam wylądowałam na podłodze,
co śmiesznie wyglądało,
ja wyskakująca z łózka i lądują na podłodze
choć mój tż się bardzo wystraszył, bo myślał, że zemdlałam czy coś
I w połowie dnia zaczęłam mnie boleć noga w kostce,
teraz bardzo mnie boli,
troszkę spuchła,
i nie mogę na nią stąpać
iza mam nadzieję że sobie nogi nie skręciłaś

Cytat:
hmm dla mnie też nie aż mi głupio przed mężem taki biedak wyposzczony

Cytat:
no w sumie dla mnie nadal może istniec, ale nie musi jakos często, raz w mscu mi wystarczy

a mi dziś znowu straszny ból w plecy wszedł (tak ciut powyżej miednicy), straszne uczucie i nie wiem z czego się bierze, byliśmy wybierać pralkę a mnie tak połamało w pewnym momencie że chodziłam jak staruszka trzymając się sprzętu i pólek w sklepie
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:23   #3306
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie heh chociaż mój podobnie boi się zawsze delikatny jest bardzo bo żeby dzidzi nic się nie stało, a jak dzidzia zacznie kopać to już w ogóle pewnie będzie jak u ciebie jakoś tak na psychikę to działa

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:27   #3307
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
Tity a jaką masz wadę wzroku?
- 9, ale to nie ze względu na wadę, bo z tym można rodzić, tylko miałam z jednego oka zdejmowaną wadę i na tyle dużo mi zdjęli, że mam dość cienką rogówkę i trochę strach się napinać. Ale jak się okazuje, kobiety nawet po zabiegach korekcji wzroku mogą rodzić naturalnie pod warunkiem odpowiedniej grubości rogówki.
izabela no to się załatwiłaś...a drętwienia kończyn jeszcze nie mam.
Póki co leczę hemoroidy i to na razie moja jedyna dolegliwość poza bólami głowy od czasu do czasu.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:35   #3308
blackrose4u
Wtajemniczenie

wanilia to jest aktualny numer 10 (październik) zamówiłam sobie prenumeratę 6 wydań. Kupiłam pierwszy raz ten magazyn ale bardzo mi się spodobał i stwierdziłam że zaprenumeruję sobie

Tity witaj w klubie też już tyle mam zastanawiam się nad tą korektą laserową ale się bardzo boje

oczekujemy
Stary 2010-10-06, 19:41   #3309
Tity
Zakorzenienie

blackrose po porodzie trzeba z rok odczekać. U mnie bardzo długo oko dochodziło do siebie. Ok pół roku. A i tak nie jest idealnie, ale to podobno dlatego, że mam szerokie źrenice. Niby wszystko się ładnie zagoiło, ale pani doktor pocieszyła mnie, że z wiekiem źrenice się zwężają i powinno być lepiej. A po samym zabiegu ból był przez kilka dni okropny, jechałam na czopkach z pyralginy, ale już po tygodniu byłam w stanie pojechać na zajęcia. Okazało się, że soczewka opatrunkowa mi tak mocno przeszkadzała. Po zdjęciu była duża ulga. Nie wiem czy zdecyduję się na drugie oko. Dużo stresu mnie to kosztowało. Jeśli poprawi się widzenie na tyle, że będę w pełni usatysfakcjonowana to wtedy zrobię drugie. Na razie nie planuję.

L
J
Stary 2010-10-06, 19:45   #3310
blackrose4u
Wtajemniczenie

ja słyszałam że nie można ruszać okiem w ogóle, że to nowoczesny zabieg ale i niebezpieczny. Ja mam dodatkowo astygmatyzm. A jaką miałas wade na tym drugim oku? z ilu do ilu zmiejszyli?

oczekujemy
Stary 2010-10-06, 19:46   #3311
Montii
Zakorzenienie

hej dziewczyny ;*
stysia wszystkiego naj na nowej drodze życia...;-))))
niutka gratuluję córci, będzie miała śliczne usteczka to ja ją zaklepuje dla mojego synka ( o ile moje przeczucia są prawdziwe )

jha jestem padnieta po uczelni na dodatek mam wzdęcia jak świnka!!!!
masakra espumisan nawet nie pomaga...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 20:23   #3312
Milena87
Raczkowanie

Cytat:
Milena87,też go widziałam na żywo,ale nie zdecydowałabym się,bo nie znam żadnych opinii na jego temat. Natomiast TAKO jumper x jest bardzo podobny i jak dotąd spotykam się z dobrymi opiniami

właśnie jest dużo opini na jego temat. całę forum. Ale na temat jedo fyn bp tylko ten wydaje sie ciekawy. ALe tako też jest niczego sobie
Stary 2010-10-06, 20:31   #3313
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
ja słyszałam że nie można ruszać okiem w ogóle, że to nowoczesny zabieg ale i niebezpieczny. Ja mam dodatkowo astygmatyzm. A jaką miałas wade na tym drugim oku? z ilu do ilu zmiejszyli?
Na drugim oku miałam wadę -8. Ale właśnie są dwa sposoby mierzenia, jedno bez kropli rozszerzających i z, czego nie wiedziałam, więc bez kropli wychodziło 7,5-7,75 chyba (nie pamiętam, ale nie całe 8). A na tym oku nie operowanym 8 z kawałkiem mam, ale zawsze mi mówili, że 9. A zdjęli mi 7,5 dioptrii. Po zabiegu miałam przez krótki czas nadwroczność (której oczywiście przez mgłę nie odczułam :P ), a teraz prawie rok po zabiegu niby mam -0,12(niby nic), ale widzę trochę gorzej niż drugim okiem w soczewce, a noszę -7, więc tak nie do końca jestem zadowolona. Jeśli jest słoneczny dzień to widzę dobrze, ale im ciemniej tym gorzej, najgorzej jest w nocy, bo obraz mi się ciut rozdwaja w pionie (wcześniej w poziomie), więc ciężko jeździć samochodem, chociaż da się oczywiście.
A sam zabieg nie jest taki straszny, chociaż mocno się napinałam, żeby nie ruszać tym okiem, a i tak wydawało mi się, że lekko ruszałam, ale pani mnie pochwaliła, że było dobrze Poza tym sprzęt się podobno sam wyłącza jeśli pacjent rusza okiem, więc jest zabezpieczony. Zabieg to nic w porównaniu z tymi kilkoma dniami po. Oczywiście zależy jaką metodą, mnie zakwalifikowali na LASEK. Inne metody są podobno mniej bolesne i szybko się dochodzi do siebie.

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-10-06 o 20:33
Stary 2010-10-06, 20:55   #3314
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa! Zapomniałam Wam powiedzieć,dziewuszki...w czoraj moja dzidzia dała ładny popis umiejętności kopania...kiedy zasypiałam,położyłam się na plecach i czułam delikatne dotykanie z samego dołu.Kopniaczki były nieregularne,ale z około 15-ście poczułam

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Miałam to szczęście i nie zaliczyłam żadnego żyganka Miałam koleżankę,która siedziała z głową nad ubikacją do 6 miesiąca. Nie martw się, lada moment powinno minąć
Gratuluję kopniaczków Kiedy to u nas będzie Jeszcze wieki, czyli jakiś miesiąc
Ja też ani razu nie wymiotowałam, i jestem z tego bardzo dumna, choć dziś endo mi powiedział ze to przez to że mam wyższe tsh, najczęściej się ma między 10 a 15 tyg mniej niż 1 a ja mam ponad 3...

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki ja w sobotę zmieniłam stan cywilny i jestem już mężatką, dumną żonką heheheh jak będę miała zdjęcia od fotografa to wkleję jakieś. Jeśli chodzi o brzuchy to powiem Wam,że masakra. Jak zobaczyłam Wasze to normalnie jestem załamana, bo albo to Wy macie takie brzuszki albo ja mam taki wielki. Przytyłam 1,5kg, zaczęłam 18 tydzień ciąży, niedługo półmetek

Wklejam Wam zdjęcie mojego brzuchola, który przed ciąża był hmm.. idealnie płaski, a teraz...
Gratulacje
A brzuszek jest piękny i bardzo widoczny
Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Ja koncze niedlugo 14 tydzien i jeszcze nie mam problemow w noszeniu swoich spodni, nawet jeszcze w spodnicach do biura smigam, ale w nich juz troszke ciasno Narazie jeszcze nie przytylam ani grama. Z zaparciami ciagle walcze, z wzdeciami tez ale tutaj tak jak pisala montii niezastapiony jest Espusmisan.
Ja w sumie jestem w 12/13 (już nie wiem czy liczyć od usg czy om) i też wchodzę w swoje rzeczy, kilogram na plusie jak na razie.

Cytat:
Napisane przez iwa00 Pokaż wiadomość
a to mój z wczorajszego wieczora czyli po kolacji
14t,5dz - strasznie widć rozstępy po poprzedniej ciąży, kurcze mam nadzieję, że mi ich nie przybędzie bo na wakacjach będę musiała w stroju jednoczęściowym paradować
Piękny a rozstępy na zdjeciach w ogole nie widoczne

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Oj to ja prawie tak samo: wychodzę z domu o 6:15 a wracam o 17:15, zanim obiad, zanim ogarnę, często mnie drzemka łapie, to wtedy już całkiem noc ciemna
Ja też po 7 wychodzę a wracamy teraz przez ten remont koło 20... mam przygotować szkolenie na 13tego i nie mam nawet kiedy

Cytat:

No dobra zdradze Wam imię, będzie nazywała sie Franciszka
Haha Ja postanowiłam że będzie na pewno Franek jak się okaże, że będzie chłopiec, mąż jest na etapie przywykania A co ja zrobię jak czuję że to musi być Franio?

Cytat:
niutka1,nasze też ma takie usteczka...! Na USG były tak widoczne,że aż nie mogłam uwierzyć! No,ale...po tatusiu odziedziczyło

Gratuluję córci,pewnie chodzisz w chmurach

Nie tak ostro

Cytat:
A u nas bez zmian, choć faktycznie działamy ostrożnie, ale trzymamy się wymiaru 2/tydz Ciekawe jak mąż zareaguje na ruchy. Ostatnio zaczyna mówić do brzucha.

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 21:41   #3315
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość

Haha Ja postanowiłam że będzie na pewno Franek jak się okaże, że będzie chłopiec, mąż jest na etapie przywykania A co ja zrobię jak czuję że to musi być Franio?

.

he, he, a my dla chłopca szykowalismy inne imię, ale dziewczynka bardzo mi sie jakos tak Franka spodobała, jak powiedziałam męzowi, ze może takie, to az zaczęła kopać
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 22:52   #3316
marsylia
Wtajemniczenie

Gosik a jeżeli chodzi o te normy dla ciężarnych ft4 to miałam je raz na wynikach były normalne i obok dla trymestrów, jak chcesz mogę wypisać, ale my mamy wyniki w różnych jednostkach. Ale bynajmniej orientacyjnie można zobaczyć. Ja dziś byłam u endo, i zwiekszyl mi dawkę do 37,5 z 25, a za 4 tygodnie mam zadzwonic i powiedziec jakie mam wyniki to moze zwiekszymy do 50 euthyroxu.

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 23:00   #3317
87czarna
Zakorzenienie

marsylia,no kurcze,widzisz...a zawsze staramy się być ostrożni Na szczęście nic już nie leci i dzidzia dała o sobie znowu znać (chyba pokiwała mi paluszkiem)

Stary 2010-10-07, 07:24   #3318
agaaga89
Zakorzenienie

Niutka gratuluję córci ale nas obsypało dziewczynkami rewelka

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:03   #3319
blackrose4u
Wtajemniczenie

a na pierwszej stronie wypisane tylko 4 a chłopców 3 więc nie ma dużej przewagi

oczekujemy
Stary 2010-10-07, 09:06   #3320
diatoma
Zadomowienie

witam, byłam wczoraj w kinie, film był beznadziejny , co mnie jeszcze bardziej utwierdziło w tym że polskie filmy są bee.

ale cały film mnie z prawej strony może nie bolał ale przechodził taki dreszcz, może to był ból ale króciutki , i to było praktycznie do momentu aż nie zasnełam. zgoniłam to na rozciąganie się macicy.

ale przed kinem byliśmy na jedzonku , wziełam penne ze szpinakiem. w ogóle uwielbiam szpinak
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:15   #3321
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie również....myslałam że to tylko ja mam taki problem :-/

niutka1 gratuluje dziewczynki, jak ja bym chciała znać już pleć...
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:24   #3322
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:

Super, Gratulacje! Ciekawe, bo mi sie ostatnio pierwszy raz przyśniło coś o dziecku i to była dziewczynka, ja ciągle chodze i mowię, że będzie chłopak, ale jaka będzie niespodzianka jak się okaże, że też dziewczynka, bo tu taki urodzaj

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
I w połowie dnia zaczęłam mnie boleć noga w kostce,
teraz bardzo mnie boli,
troszkę spuchła,
i nie mogę na nią stąpać
Iza jak tam nóżka, przeszło trochę, bo jak nie to szoruj na prześwietlenie

Cytat:
a ja przy przodującym łozysku musze w ogóle sie ograniczać, ale mój małz i tak odkąd dzidzia sie rusza niespecjalnie ma ciagoty ( tak miał i przy poprzednich) bo jak sam mówi, boi sie uszkodzic i do tego dzidzia tam w trakcie macha łapka i ta swiadomośc mu studzi zapał
No to normalnie tak jak mój, nie raz to muszę go siłą zaciągnąć a i tak się 10 razy pyta czy mnie nic nie boli, czy mnie nie gniecie, czy dzidzia napewno nie czuje. Wczoraj właśnie mu powiedziałam, co to będzie jak już brzuch będzie duży i kopniaczki będą, napewno wtedy do porodu się do mnie nie zbliży bo będzie sie bał
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:30   #3323
megi2015
Zadomowienie

Niutka Gratulacje !!
Kolejna dziewczynka na forum - niesamowite......
Gdzie ci mężczyźni...:brz ydal:
Kurcze dziewczyny właśnie słyszałam pogodę i podobno 13 lub 14 października ma padać śnieg hahha dobre nie ????
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:33   #3324
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam, byłam wczoraj w kinie, film był beznadziejny , co mnie jeszcze bardziej utwierdziło w tym że polskie filmy są bee.

ale cały film mnie z prawej strony może nie bolał ale przechodził taki dreszcz, może to był ból ale króciutki , i to było praktycznie do momentu aż nie zasnełam. zgoniłam to na rozciąganie się macicy.

ale przed kinem byliśmy na jedzonku , wziełam penne ze szpinakiem. w ogóle uwielbiam szpinak
a na jakim byłaś filmie, żeby wiedzieć na co nie iść

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

megi wcale nie takie dobre, bo ja za dwa tyg mam swój ślub
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 09:43   #3325
megi2015
Zadomowienie

Ego_ego jak zamówiłaś pogodę tam na górze to będziesz miała - bo wiesz - kobietom w ciąży się nie odmawia życzę ci kochana tej pogody.
My byliśmy na ślubie u znajomych 2 lata temu pod koniec października i normalnie pogoda była extra - słoneczko świeciło - wszyscy byli w szoku....

A stresik masz?????? Bo ja przed swoim ślubem nie miałam i mało osób które znam też mówiły że się nie stresowały w ogóle...

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Ego_ego jak zamówiłaś pogodę tam na górze to będziesz miała - bo wiesz - kobietom w ciąży się nie odmawia życzę ci kochana tej pogody.
My byliśmy na ślubie u znajomych 2 lata temu pod koniec października i normalnie pogoda była extra - słoneczko świeciło - wszyscy byli w szoku....

A stresik masz?????? Bo ja przed swoim ślubem nie miałam i mało osób które znam też mówiły że się nie stresowały w ogóle...
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:12   #3326
agaaga89
Zakorzenienie

Ego specjalnie dla nas zarezerwowałam dwa weekendy pięknej złotej jesieni, zobaczysz a nawet jeżeli to nie marzyłaś nigdy o pięknej zimowej scenerii?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:16   #3327
87czarna
Zakorzenienie

Wy mnie nawet nie straszcie...ja tu wracam do kraju i zaraz śnieg?

Stary 2010-10-07, 10:25   #3328
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Dla mnie tez niestety i szkoda mi mojego meza...bo chodzi troszke naladowany ostatnio
Niutka..gratuluje dziewczynkiAlez Ci zazdroszcze.....ehhhhh
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:31   #3329
blackrose4u
Wtajemniczenie

myślałam że przyjdzie mi ochota na przytulanki a tu nic. Mam jedynie sny trochę erotyczne ale na tym się kończy

jak brałam ślub też się nie stresowałam chodziłam jak nakręcona od rana z lolem na twarzy jakbym coś wzięła dla mnie to było więcej radochy niż stresu

oczekujemy
Stary 2010-10-07, 10:35   #3330
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie tez hehheheh

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
marsylia,no kurcze,widzisz...a zawsze staramy się być ostrożni Na szczęście nic już nie leci i dzidzia dała o sobie znowu znać (chyba pokiwała mi paluszkiem)
87 CZARNA a ty zamierzasz rodzic w polsce?????
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości