Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-08, 19:32   #811
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Dzięki, mela Niestety już wiem, że te wózki nie dla nas, bo mąz koniecznie chce na paskach, nie na amortyzatorach sprężynowych

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 19:33   #812
79 Marta
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Hmm... tak pędzicie, że ja w tej części to raczej nie urodzę oby w następnej się udało
rptrbj1978 ja do szpitala mam Huggiesy Newborn, nie wiem , dlaczego te. Akurat były w sklepie
Elektroniczna niania- nie kupuję, jakoś nie widzę takiej potrzeby, mamy 2 pokoje i kuchnie, więc się raczej nie pogubimy
RMUA- dziewczyny ze Śląska- jak mam kartę chipową to chyba nie muszę jeszcze dodatkowo tego tarmosić? bo przecież na magnetycznej są wszystkie dane...
Ishka jak po wizycie????
Patrycja i Kretencja- cudne brzuszki
Pascalek i Michałek cudny- buziaki dla dzielnych mam
jeżeli chodzi o płec dzieciaków to Wam powiem, że wśród moich znajomych same babeczki- w tym roku 4 koleżanki rodziły i same dziewuszki. A z kolei w zeszłym roku u nas ( tj.Śląsk) wśrod znajomych sami chłopcy. więc akurat odwrotnie niż u was, Jakaś równowaga musi być będą chłopaki do naszych małych na podryw za kilkanaście lat jeździć

Edytowane przez 79 Marta
Czas edycji: 2010-10-08 o 19:34
79 Marta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 19:34   #813
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A według mnie te "zwykłe" są ładniejsze niż te "modne"
fakt, zalezy co kto lubi
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 19:39   #814
kliwia
Zakorzenienie

Kretencja Jedo bartatina jest na paskach [http://allegro.pl/jedo-bartatina-woz...261874572.html ].
Na allegro wozki firmy RAF-POL tez na paskach.
Baby Merc model Solar [ fajna okazja:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...252164875.html ]
, superciezki [21kilo] Tako Easyrider
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 19:41   #815
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dzięki, mela Niestety już wiem, że te wózki nie dla nas, bo mąz koniecznie chce na paskach, nie na amortyzatorach sprężynowych
w takim razie udanych łowów życze
Stary 2010-10-08, 19:51   #816
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, mela
No niestety mój mąż używki nie kupi bez pomacania... No i trudno, jego problem, skończy się tak, że będzie za wózkiem sam latał, jak ja już będę w szpitalu

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-08, 19:54   #817
Weronisia
Zakorzenienie

Dziekuje za komplementy w imieniu Pascalka

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
Ktoras z was pisala ze zostanie sama...ja mam na 22 grudnia wiec dlugo jeszcze tutaj bede...pewnie bede jedna z ostatnich wiec bez obaw moje kochane kolezanki
Nie bądź taka pewna
Ja na wątku wrześniowo-październikowym byłam ostatnia na liście, bo termin miałam na 31.10, przede mną dwie kobietki na 29.10, a reszta dużo wcześniej.
Byłam pewna, że sama tam zostane, a tu ... proszę... przegoniłam nie tylko październikówki, ale też kilka przeterminowanych wrześniówek
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Weronisia ostatnio w sklepie widzialam tego konika. Pascal faktycznie krasnal przy nim ale ma podkurczone nozki wiec to tez inaczej
On kurczy nóżki jak żabka.
Wczoraj pielęgniarka, która uczyła młodą, tłumaczyła jej, ze "to jest typowy przykład dziecka ulożonego miednicowo" Zrobiłam wielkie oczy, skąd ona wie jak on leżał, a ona na to, ze swiadczy o tym podkurczanie nóżek, oraz kształt jego główki.
Moja córka miała taki sam kształt główki i tez podkurczała nóżki, bo tez była tak ułożona.
Takie słodkie żabki

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
weronisia pascalek jest cudny, ale szok jaki podobny do ciebie

a co do roznicy miedzy michałkiem a pascalkiem to jest 100g moj ma 2200g a pascalek 2300 jesli sie nie myle :0
Kootekk ! Jaki ten twój Michaś jest maciupki! Szok! Mój przy nim, to wielkolud!
Kurde jutro się chyba wypisze na żądanie! Po cholerę oni nas tu trzymają.
Dziś zadzwoniła do mnie moja położna. Nie wierzyła, że nie chą nas puścić, ani że zabraniają mi go karmić. Nabuntowała mnie okropnie. Powiedziała, że skoro dziecko jest całkowicie zdrowe i chce cycka, to nie ma potrzeby żeby było w szpitalu. Można przeciez nim jeździć potem do kontroli, a nie gnić w szpitalu.
Powiedziała, że do poniedziałku mam wytrzymać , a potem się zbuntować i się wypisać

Nie chce mi się wierzyć, ze różni ich tylko 100g. A jaki długi jest twój Michaś? Może tu tkwi tajemnica
Mój ma 44 cm. Z tą waga przy tej długości wcale nie jest chudy. Jest taki akurat.

A że podobny do mnie to fakt
Na 3D był podobny do swojego braciszka, jak jego miniaturka. A tu teraz taka zmiana i jest podobny do siostrzyczki i tym samym do mnie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
aha mialam napisac:

Weronisia, ale ma fajne cieple skarpetuchy Pascal
he he no skarpetuchy fajoskie. Dostał je na intensywnej terapii. Teraz leży na oddziale dla wcześniaków i nie wiem czy sie przyznawać, że skarpetki nie nasze

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-10-08 o 19:55
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:08   #818
Artystka23
Dragonfly

o jaaaaa,byl dzis u mnie tata i moja babcia i co niektorzy z rodzinki maja bulwers ze my nawet cywilnego slubu nie chcemy brac splukalismy sie do cna na remont,splukalismy sie na wyprawke i to jeszcze nie koniec i bawia mnie argumenty,ze cywilny to wystarczy dwoch swiadkow,kawa w domu i koniec..A to wcale tak nie jest bo same obraczki 500 zl minimum wynosza,a gdzie garnitur,sukienka i znaczki skarboweoni wszyscy sobie chyba jaja robia...moze jak tz bedzie dobrym tata i sie sprawdzi to w przyszlym roku laskawie wyjde za niego
Stary 2010-10-08, 20:11   #819
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
o jaaaaa,byl dzis u mnie tata i moja babcia i co niektorzy z rodzinki maja bulwers ze my nawet cywilnego slubu nie chcemy brac splukalismy sie do cna na remont,splukalismy sie na wyprawke i to jeszcze nie koniec i bawia mnie argumenty,ze cywilny to wystarczy dwoch swiadkow,kawa w domu i koniec..A to wcale tak nie jest bo same obraczki 500 zl minimum wynosza,a gdzie garnitur,sukienka i znaczki skarboweoni wszyscy sobie chyba jaja robia...moze jak tz bedzie dobrym tata i sie sprawdzi to w przyszlym roku laskawie wyjde za niego
A niech się bulwersują - teraz macie ważniejsze wydatki a ślub nie zając nie ucieknie
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:25   #820
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
RMUA- dziewczyny ze Śląska- jak mam kartę chipową to chyba nie muszę jeszcze dodatkowo tego tarmosić? bo przecież na magnetycznej są wszystkie dane...
Z tego co sie orientuję to nie musisz

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej
dzisiaj bylismy w katowicach w klinice na badaniach i wszystko ok z michałakiem, za 2 tyg jeszcze raz na kontrole

ale maly byl dzielny i grzeczny dzisiaj, dobrze zniósł długa podróż i pobyt kilkugodzinny w klinice, badanie plakal ale sama plakalam jak widzialam sprzet ktorym mu oczka trzmali otwarte, musialam wyjsc tylko tz zostal z nim

ide poczytac co tam u was
kootekk, fajnie, że z małym jest ok jest śliczniutki, a jak słodko w tym niebieskim kompleciku wygląda.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia Pascalka z nocy gdy się opalał, i z dzisiaj dla porównania z konikiem morskim - kto go ma, to sobie wyobrazi jaki malutki jest Pascalek
Słodkie, śliczne maleństwo aż się chce przytulić

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
oto nasz pojazd i fotelik, kolory wozka wyszly srednio na zdjeciu- ale fajnie sie prowadzi

no i *******nik mamy
No, no SUPER !
Stary 2010-10-08, 20:37   #821
Patrycja_1708
Zadomowienie

Weronisia i Kootekk jakie słodziutkie te wasze maluszki...

Można patrzeć i patrzeć takie słodziaki

Ja już po kąpanku i mykam teraz na epoke bo nie widziałam tej drugiej częsci... Do juterka dziewczynki.

Dobrej nocki
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:40   #822
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

hej kochane...

nie moge dojsc do siebie... pot bol pieczenie - porażka, ale widzę że T. już lepiej za to tż do bani... a lekarz kazał mu tylko polopirynę łykać... czuję że będzie kolejny przekręt z nim...
jedyne co naj naj naj bardziej mi dokucza to obecność dziecka w domu - przepraszam, że tak to zabrzmiało, ale mam DOŚĆ
on chce na spacer a ja ledwo n nogach stoję... do teo taki mróz że hej!
dziś obciążenie glukozy jeszcze mialam ale weszlam przed wszystkimi mowiac ze sie zle czuje i na dodatek w ciazy - to juz 8 miesiac
popatrzyli ale nic nie gadali... a ja tylko pot wycieralam ehhh

przed obciazeniem 77
po obciazeniu 75 wyszlo 150 wiec chyba ok co?? :/
no i TSH powyzej normy wiec dalej ten euthyrox bede lykac ;(

musialam wpasc sie pozalic - wybaczcie
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:44   #823
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć!

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja do szpitala na podmywanie sie biore szare mydło i rivanol w butelce, a do mycia się bierzecie jakiś konkretny żel pod prysznic??
Ja planuję używać starego płynu do higieny intymnej (ATW, z nagietkiem) i ewentualnie na sam początek Tantum Rosa.

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Czy którąś z was też męcza bóle krocza i pachwin, zwłaszcza po dłuższym siedzeniu lub leżeniu, nie wspominając w nocy jak się śpi??
Strasznie. Jakbym dzień wcześniej pół dnia robiła szpagat.

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
śliczne brzuszki i ciuszki

Tak Was czytam i się zastanawiam co ja sama to zrobię jak ja dopiero na 17 grudnia, a Wy się już szykujecie. Smutno to będzie...
Ja mam termin na 15.12 i naprawdę wydaje mi się, że tak szybko nie pójdzie. No mam nadzieję, że przed świętami będę w domu, ale pewnie do końca tu będę.

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

dziewczyny mam pytanie do Was-czy ginekolog badał lub zlecał Wam zrobienie ph pochwy?

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
ja tam nie wiem, ale od czasu jak sie dowiedziałam, że będę miała córkę to same dziewczynki widzę
Ja tak samo. Moja koleżanka urodziła w tym roku - dziewczynkę. Przyjaciółka - termin na styczeń - dziewczynka. Aż się martwię, czy może jakaś harmonia w przyrodzie nie została zachwiana.

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
to jak egzamin tylko że zostajesz wywołana na końcu

a każdy kto wychodzi przed tobą pytasz jak było
Super porównanie.

A ja dziś miałąm ciężki dzień i chociaż ostatnio brzuszek nie twardniał, to dzisiaj jak skała. Nadrobiłam więc Wasze posty i kaczym chodem (krocze/ pachwiny ) człapię do łóżka. Dobranoc.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:56   #824
mallinka
Zadomowienie

Dziewczynki ja już uciekam - życzę Wam miłego weekendu
wracam w poniedziałek

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 21:06   #825
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Chyba nie kupię karuzeli
nic do końca mi się nie podoba

jak na siłe mam wydać ok 140zł to chyba poczekam

ale tak stwierdziłam że dla małej mam tylko jedną zabawkę z IKEI też coś ala karuzela

co jeszcze kupujecie?

jak nie karuzela to może jakaś pozytywka?
nie znalazlam jeszcze tego filmiku mam go na laptopie a tego z kolei musze specjalnie podlaczac 0- wierz mi sil mi brak bo ledwo siedze i probuje was nadrobic ale zaraz znow uciekam kapiel i lozko
rozwala mi glowe zatoki gardlo ;(

pozytywka jaknajbardziej!!!!!!!!!!! !!! polecam w 100 %

ja jeszcze mam - z zyrafka chmurka kwiatuszkiem etc... mozna ja przewieszac zabierac do auta, niekotre grzechocza przy poruszeniu inne piszcza, maly do tej pory chce ja miec przy lozeczku...
http://allegro.onet.pl/spiralka-do-l...266311206.html

jest ich wiele na allegro non stop dokladaja aukcje z innymi wzorami wiec warto poczekac czasem...
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 21:24   #826
rptrbj1978
Rozeznanie

dobranoc dziewczynki siedze i czytam ale chyba trzeba lulu isc

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 21:44   #827
kretencja
Zakorzenienie

No, a ja zmieniłam poszewki na pościeli. Mąż kupił w Ikei jedne takie zwykłe bawełniane białe, z lekkim tylko taki marszczeniem a'la kora, a drugie... z satyny bawełnianej (czyli lekko śliskie), brązowe w różowo-fioletowe kwiaty Ostatnie 10 dni spaliśmy pod ta białą, a teraz zmieniłam. Normalnie nasze łóżko wygląda teraz jak w jakimś hotelu, w życiu chyba pod taką frymuśną pościelą nie spałam Kazałam mężowi coś wybrać, ale nie spodziewałam się, że coś tak efektownego przyciągnie jego uwagę

Teraz mąż się prysznicuje, a ja też zaraz idę. Jakaś taka sztywna się czuję, jakbym wszystkie mięśnie miała napięte. Chyba się forsuję trochę, powinnyśmy już wszystkie na tym etapie sporo wypoczywać, a ja jak nie wieszam prania, to prasuję, jak nie prasuję to zmywam, jak nie zmywam to odkurzam... A jak odpoczywam, to wcale nie w najwygodniejszej pozycji leżącej, ale przy stole z lapkiem przesiaduję... I plecki się męczą, kość ogonowa boli potem... Więc idę zaraz do łóżeczka, tym bardziej, że jutro rano trzeba znów wstać - jedziemy na SR. Mimo tego, że jednak nie będę rodzić naturalnie, myślę, że wiele informacji nam się przyda. Zresztą... nigdy nie wiadomo, kiedy zaczną się skurcze, może przed terminem cesarki? To przynajmniej będę wiedziała jak oddychac, żeby sobie pomóc

Dobrej nocki!

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-08, 22:00   #828
Artystka23
Dragonfly

ja SR mam w poniedzialek,mialam pozytywne nastawienie,nie balam sie porodu ale na tej patologii ciazy szlag wszystko trafil,tym bardziej ze bylam z rodzaca kolezanka ktorej az sie nogi trzesly i odwaga gdzies po drodze mnie opuscilaale ze mnie tchorz
Stary 2010-10-08, 22:55   #829
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
U mnie podobnie, Ojciec mowi zebysmy cywilny wzieli chociaz. Nie mowie ze nie chce, ale TZ nie magarnituru i kasy nie mamy bo glupio jednak nie zaprosic najblizszej mi ciotki czy cosm bo powiem ze to tylko dlatego bo nas "rodzice cisna"? Bez sensu.
Wiec jednak kupic jaiegos torta, kawka herbatka to nie takie hop siup.
Obraczki na szczescie mamy. Ja nawet noszę hehehehehe

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja już uciekam - życzę Wam miłego weekendu
wracam w poniedziałek
Wzajemnie!

Jeny ale mala sie wierci masakra, wlasnie tesciu godzine temu wyszedl, Nie lubie jak ludzie tak siedza do pozna, ja juz glodna, zmeczona.. dajcie spokoj

pełnia, nie dziwie sie ze dziecka masz dosc, ja jak jestem chora to mam absolutnie wszystkich dosc i jeszcze siebie heh

DOBRANOC!

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 08:09   #830
kretencja
Zakorzenienie

Artystka, silne drżenie nóg nie jest niczym niezwykłym podczas porodu (lub po nim) i zdarza się wielu kobietom. Nie ma się czym martwić na zapas

Anecka, ja bym powiedziała teściowi, że jestem juz zmęczona, zjadłabym i poszłabym się położyć. Nie miewam z tym oporów, a w ciąży to już szczególnie. Jestem dla siebie najważniejsza

Ja już po śniadanku, zaraz lecę uprasować portki, umyć zęby i się trochę podmalować. I na SR. Przykro trochę chodzić, wiedząc, że nie będę rodzić sn, ale jednocześnie jakoś fajnie tam jest. No i sporo kasy wybuliliśmy, więc szkoda by było zrezygnować przed połową

Dobrego dnia!

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-09, 08:21   #831
kotek81
Zakorzenienie

Myślałam, ze będę miała ze 3 strony od wczoraj do nadrobienia a tu proszę jedynie parę postów....

Się witam z rana - ja już kawkę wypiłam i zjadłam dwa kawałki ciasta teraz trzeba by pomyśleć nad jakimś śniadankiem
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 08:27   #832
rptrbj1978
Rozeznanie

hej tez wstałam

Stary 2010-10-09, 08:49   #833
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślałam, ze będę miała ze 3 strony od wczoraj do nadrobienia a tu proszę jedynie parę postów....

Się witam z rana - ja już kawkę wypiłam i zjadłam dwa kawałki ciasta teraz trzeba by pomyśleć nad jakimś śniadankiem
niektorzy tu maja diete bez cukru
Stary 2010-10-09, 08:56   #834
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
nie znalazlam jeszcze tego filmiku mam go na laptopie a tego z kolei musze specjalnie podlaczac 0- wierz mi sil mi brak bo ledwo siedze i probuje was nadrobic ale zaraz znow uciekam kapiel i lozko
rozwala mi glowe zatoki gardlo ;(

pozytywka jaknajbardziej!!!!!!!!!!! !!! polecam w 100 %

ja jeszcze mam - z zyrafka chmurka kwiatuszkiem etc... mozna ja przewieszac zabierac do auta, niekotre grzechocza przy poruszeniu inne piszcza, maly do tej pory chce ja miec przy lozeczku...
http://allegro.onet.pl/spiralka-do-l...266311206.html

jest ich wiele na allegro non stop dokladaja aukcje z innymi wzorami wiec warto poczekac czasem...
nie martw się poszukasz jak będziesz miała czas i się lepiej poczujesz

mnie czeka dziś bardzo pracowity dzień
aż nie wiem za co się zabrać

więc spadam papa

nie pisać za dużo bo potem nie mogę wysiedzieć czytając
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:05   #835
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

dziś jak na złość obudziłam się przed 7
zdąrzyłam już zjeść śniadanko i zrobić małą sesję poniżej zdjęcie - 31tc 3d

Cytat:
\Się witam z rana - ja już kawkę wypiłam i zjadłam dwa kawałki ciasta teraz trzeba by pomyśleć nad jakimś śniadankiem
ale fajna kolejność

Kretencja - pewnie, że macie rację z chodzeniem do sr jak już zapłacone to żal pieniędzy

zabawki - moja mama już kompletuje grzechotki bo ma postanowienie, że co miesiąc dziecko musi coś od niej dostać i tak aż do roku
sama kupiłam karuzelkę, pianinko do łóżeczka i piramidkę FP Rainforest a ostatnio robiłam zestawienie zabawek jakie bym chciała mieć, tzn moja córka taki zestaw mniej więcej do 3 lat

Artystka - jak to można kogoś zmuszać do ślubu?? już średniowiecze minęło, a w arabskim kraju też nie mieszkamy

Michałek wygląda na mniejszego od Pascalka oba chłopaki to przystojniaki, że hoho

Irsin - zadowolona z wózka??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:11   #836
Patrycja_1708
Zadomowienie

Dzień doberek Ja też wstałam już i jem obecnie śniadanko

Po śniadanku biore sie za robienie pierożków bo na dziś nabrałam ochoty na pierogi z mięsem i może troche tez z jagodami zrobie bo ochote mam i na te i na te

A tak poza tym to noc minęła ok tylko nad ranem pojawiły się bóle jak na @... Mam nadzieje ze to normalne???
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:18   #837
rptrbj1978
Rozeznanie

a ja mam pytanie do dziewczyn z innej strony ze ślaska studiowała któras z Was na AE w Katowicach?

Stary 2010-10-09, 09:37   #838
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość

A tak poza tym to noc minęła ok tylko nad ranem pojawiły się bóle jak na @... Mam nadzieje ze to normalne???
Ja mam codziennie takie bóle i to dość mocne już, widziałyście promocje w carfurze?? oddają połowę ceny w formie bonów np kupiłam pampersy za 40 pare zł 72 sztuki, a oni mi oddali za te pampersy bon o wartości 20 zl, czyli tak jakbym kupiła je za 20 zl tylko ze te bony będzie mozna wykorzystac w listopadzie.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:41   #839
Anecka
Zakorzenienie

dzasta, 31 tc u Ciebie leci? Patrzac na brzuch to jest bardzo malutki, wrecz moglabym stwierdzic ze jak nie jezdzilam na rowerze to taki mialam hehehehehe a jestem szczupla

Tez musze jakies foto zrobic sprawdzic czy mi sie bebenek powiekszyl od ostatniego zdjecia

kretencja, wiesz nie bede "wyganiac" ojca TZ, tym bardziej ze on mieszka 60km dalej i w koncu sie pofatygowal przyjechac wiec nie wypadalo. Co innego jakby mieszkal w tym samym miescie i bysmy sie widzieli czesto

Zamowilam wlasnie laktator TT reczny , wcielam platki z mlekiem i pol czekolady czas obejrzec film na Filmboxie ze Swayze i Griffith

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 09:45   #840
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Ja mam codziennie takie bóle i to dość mocne już, widziałyście promocje w carfurze?? oddają połowę ceny w formie bonów np kupiłam pampersy za 40 pare zł 72 sztuki, a oni mi oddali za te pampersy bon o wartości 20 zl, czyli tak jakbym kupiła je za 20 zl tylko ze te bony będzie mozna wykorzystac w listopadzie.
no ja właśnie widziałam, ale nie wiedziałam co to jest ten e-bon w takim razie trzeba jechać do carfura orientujesz się do kiedy ta promocja i czy nie ma żadnych pułapek na te bony bo np kupując 2 paczki, dostnę bon 40 zł, tak?? czyli 4 dychy w bonie można przeznaczyć na 3 paczkę

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości