Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 2009 cz.6 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-09, 16:08   #1441
Angel_1232
Raczkowanie

Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200

Kuro

Nio właśnie o to chodzi,
że o nic nie chodzi,
albo raczej chodzi
kto tu przychodzi
mnie nie chodzi
o to
kto tu przychodzi
ale chodzi
że kto inny przychodzi
i zawodzi

znaczy rano padły brzydkie słowa
Angel_1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 16:14   #1442
Carolajna24
Zakorzenienie

Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200

Angel to było do mnie
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 16:27   #1443
Angel_1232
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Angel to było do mnie
to było do Kurki
Stary 2010-10-09, 16:31   #1444
Carolajna24
Zakorzenienie

Ja nie widze brzydkich słów w jej wypowiedziach
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 17:16   #1445
Angel_1232
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Ja nie widze brzydkich słów w jej wypowiedziach
Kuro zapytała mnie o co chodzi?odpisałam Jej
a Tu nagle Ty się pojawiasz i pytasz :"to było do mnie?"
więc odpowiedziałam Ci "nie do Kurki"

a czasami "brzydkie słowa" mogą znaczyć niemiłe tak jak napisałaś do blondynki

idę kończyć obiad więc może później...
Stary 2010-10-09, 19:11   #1446
Bercia2000
Zadomowienie

Illbana

:ba ba:

Czemu nic nie piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Widziałam twoje komentarze w moim albumie
Odezwij się napisz co u Guzika słychać???
Jak twoje zmagania z kilogramami pewnie już laska z Ciebie????????????????? ????????????????????????? ???????????

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

Bercia no przecież teraz się lovamy,ale fakt,że i miedzy nami za dobże nie było A tort,mimo,że przeterminowany to i tak fajny No chłopaków masz fajnych

.

Pewnie ,ze się lovamy
Tort mało tego ,że super wygląda to też świetnie smakuje w tym roku był ten sam tylko z innym napisem
Chłopaki fajne ,ale nie dajcie się nabrać potrafią mnie wykończyć

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość

bercia mam czarna flavie, jest bardzo fajan taka sama jak w reserved za 189 ja kupilam z wysylka za 113.... jak na razie jestem zadowolona, choc jeszcze jejnie uzywalam

hehe... skoro nie używałaś to na jakiej podstawie twierdzisz ,że jestes zadowolona
żartuje sobie lece ją obejrzeć .
To jest ta????
http://etorebka.pl/s03.php?f=0296

ciemno szara też fajna.

Wszystkim dziękuje za komentarze w albumie
Mój Tz się wścieknie jak się dowie ,ze dodałam jego zdjęcie ,ale jak przeczyta komentarze ojjj nie dam mu przeczytać bo w piórka urośnie hehehe.....

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Ile wynoszą koszty przesyłki na eTorebce???
Ja chyba ślepa jestem .

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Edytowane przez Bercia2000
Czas edycji: 2010-10-09 o 18:42
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 19:31   #1447
ursull
Zakorzenienie

Właśnie wstałam z drzemki,ale mnie zmuliło dzisiaj,no musiałam się położyć. Ledwo oczy otworzyłam to odrazu w krzyk: "ja chcę pizzę!!!" i tak TŻ musiał polecieć po pizzę dla mnie,ale taką z peperoni i papryczka jalapeno. Nie mogę się jej doczekać,już mi ślinka leci

Angel paczka doszła ,ale w dmou nie nie było,więc odbiorę dopiero w poniedziałek. Dziekuję już teraz U mnie też prasowani elezy,może wpadniesz i pomożesz? Milka tez chyba katar podlapala,bo siorpie nosem,ale jeszcze nic nie leci. Możliwe,że u Jasia to z ząbkami związane To znaczy,ze nie wracasz do pracy? Ale tak na stałe czy tylko na czas choroby Jasia?

Kurko no dobrze niech ci będzie,że nieostre,ale i tak fajne

Bercia pewnie,że Illbanka laska jest ,zdjęcie na NK wstawiła,śliczne A ten tort to sama robiłaś? Bardzo apetycznie wygląda. A ty masz brązowe oczy? Bo twój TZ ma niebieskie,a synkowie niebieskie i brązowe

Moja Milka to istny diabełek,dzisiaj ma dzień rozrabiania Rano wyjeła styropian z pudła po stoliku i go rozkruszyła,potem wylała kawę na mnie (na szczęście nie gorącą),potem stłukła figurkę kaczkę,a dokładni eskrócuła ją o głowę,a teraz zwaliła kwiatka i cały dywan w ziemi Co za dzień

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 19:42   #1448
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie wstałam z drzemki,ale mnie zmuliło dzisiaj,no musiałam się położyć. Ledwo oczy otworzyłam to odrazu w krzyk: "ja chcę pizzę!!!" i tak TŻ musiał polecieć po pizzę dla mnie,ale taką z peperoni i papryczka jalapeno. Nie mogę się jej doczekać,już mi ślinka leci

Angel paczka doszła ,ale w dmou nie nie było,więc odbiorę dopiero w poniedziałek. Dziekuję już teraz U mnie też prasowani elezy,może wpadniesz i pomożesz? Milka tez chyba katar podlapala,bo siorpie nosem,ale jeszcze nic nie leci. Możliwe,że u Jasia to z ząbkami związane To znaczy,ze nie wracasz do pracy? Ale tak na stałe czy tylko na czas choroby Jasia?

Kurko no dobrze niech ci będzie,że nieostre,ale i tak fajne

Bercia pewnie,że Illbanka laska jest ,zdjęcie na NK wstawiła,śliczne A ten tort to sama robiłaś? Bardzo apetycznie wygląda. A ty masz brązowe oczy? Bo twój TZ ma niebieskie,a synkowie niebieskie i brązowe

Moja Milka to istny diabełek,dzisiaj ma dzień rozrabiania Rano wyjeła styropian z pudła po stoliku i go rozkruszyła,potem wylała kawę na mnie (na szczęście nie gorącą),potem stłukła figurkę kaczkę,a dokładni eskrócuła ją o głowę,a teraz zwaliła kwiatka i cały dywan w ziemi Co za dzień
No niestety nie ja robie te torty ,ale taka babeczka u siebie w domu to nie tort sklepowy jest pyyyyyszny.
Ja mam zielone oczęta ,ale rodzinka mojej ma brazowe oczy prawie wszyscy więc to po nich chyba hehe....
O to współczuje moje chłopaki mają takie dni że broją na całego wtedy zostaje tylko czekać do wieczora .

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2010-10-09, 22:02   #1449
Mell_xx
Wtajemniczenie

hej baby

Juz koniec klotni i sprzeczek!!!!!!!!!!!!!!:p ala:

Angel do Pl jedziemy na 1 listopada, a dokładniej na 30 pazdziernika, bo idziemy na weselisko.
Stary 2010-10-10, 10:01   #1450
milena07
Raczkowanie

Dzień dobry w tym magicznym dniu 10.10.2010 0 10.01

Rozalka z tego co pamiętam miała na dzis termin ale Dobrusia jest juz na świecie-spóźnione gratulacje śliczna dziewczynka

Ale pomyślałam sobie że jeszcze fajniejsza data będzie 20.10.2010

Pozdrowienia dla Wszystkich, nie całuję bo jestem przeziębiona.

Edytowane przez milena07
Czas edycji: 2010-10-10 o 10:10
milena07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 10:14   #1451
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Rozalko mała Dobrusia jest cudowna Nawet Nince się spodobała, bo jak tylko zobaczyła zdjęcie, gdy oglądałam wyciągnęła paluszek w stronę zdjęcia i z wspaniałym ogromnym uśmiechem powiedziała "dzidzi, dzidzi... tu jeś dzidzi..."

Katrin współczuję sytuacji z nocy. Co prawda nam Nina tak nie robi, śpi w łóżeczku i nie mamy w zwyczaju jej brania do siebie ale potrafię sobie wyobrazić. Dziękuję Bogu, że Ninka mi sypia ładnie i jada za dziesięciu - aczkolwiek ta ostatnia kwestia coraz częściej zaczyna mnie martwić, bo rośnie we wszystkie strony

Seona w całości podpisuję się pod Twoją wypowiedzią dotyczącą atmosfery itd. na forum. Ciekawe, ze nikt nie zwracał uwagi i nikomu nie przeszkadzało jak wszystkie chwaliły się na poczekalni zakupami dla dziecka, które miało przyjść na świat. Wtedy wszystkie chciały oglądać a teraz nagle to strasznie zła rzecz coś pokazać... Kiedyś nikt nikomu nie dogryzał, a jeśli był spór o coś, to nikt się nie obrażał. Nie było uszczypliwych dogadywanek tak jak jest teraz, które wydaje mi się są niepotrzebne... Dodam jeszcze, że ja cieszę się na powrót każdej mamy na nasze forum, czy ją lubię bardziej, czy mniej, bo nie da się lubić wszystkich tak samo bardzo, ponieważ to właśnie te mamy sprawiają jaki charakter ma to forum, czy raczej dany wątek... Osoby, które nie były z nami na poczekalni i nie wiedzą jaka była tam atmosfera (nawet jeśli podczytywały) nie będą miały zielonego pojęcia o czym ja piszę i co mam na myśli...

Więcej się odezwę jak ochłoniecie...
Stary 2010-10-10, 11:48   #1452
ursull
Zakorzenienie

Bry niedzielnie Dziś mój diabełek kończy 17 mc. iedy to zleciało
Zaraz zabieram się za robienie ptysi. Laski z innego wątku mnie natchnęły. Nigdy nie robiłam,alenie wydają się trudne do zrobienia.Tzrymajcie kciuki za ten eksperyment

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
No niestety nie ja robie te torty ,ale taka babeczka u siebie w domu to nie tort sklepowy jest pyyyyyszny.
Ja mam zielone oczęta ,ale rodzinka mojej ma brazowe oczy prawie wszyscy więc to po nich chyba hehe....
O to współczuje moje chłopaki mają takie dni że broją na całego wtedy zostaje tylko czekać do wieczora .
Pogratuluj tej babeczce tego torta To ciekawie macie z tymi oczami,każy inne ,a listonosz jakie ma? Żartuję oczywiście
Cytat:
Napisane przez milena07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w tym magicznym dniu 10.10.2010 0 10.01

Rozalka z tego co pamiętam miała na dzis termin ale Dobrusia jest juz na świecie-spóźnione gratulacje śliczna dziewczynka

Ale pomyślałam sobie że jeszcze fajniejsza data będzie 20.10.2010

Pozdrowienia dla Wszystkich, nie całuję bo jestem przeziębiona.
Cześć Milenka,a dla mnie jaką datę wymyśliłaś? Może 11.11.10 ? Ta by mi odpowiadała. Po głowie chodzi mi jednak 23.11.10. Teramin mam na 25.11.10. Co tam u was?

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Seona w całości podpisuję się pod Twoją wypowiedzią dotyczącą atmosfery itd. na forum. Ciekawe, ze nikt nie zwracał uwagi i nikomu nie przeszkadzało jak wszystkie chwaliły się na poczekalni zakupami dla dziecka, które miało przyjść na świat. Wtedy wszystkie chciały oglądać a teraz nagle to strasznie zła rzecz coś pokazać... Kiedyś nikt nikomu nie dogryzał, a jeśli był spór o coś, to nikt się nie obrażał. Nie było uszczypliwych dogadywanek tak jak jest teraz, które wydaje mi się są niepotrzebne... Dodam jeszcze, że ja cieszę się na powrót każdej mamy na nasze forum, czy ją lubię bardziej, czy mniej, bo nie da się lubić wszystkich tak samo bardzo, ponieważ to właśnie te mamy sprawiają jaki charakter ma to forum, czy raczej dany wątek... Osoby, które nie były z nami na poczekalni i nie wiedzą jaka była tam atmosfera (nawet jeśli podczytywały) nie będą miały zielonego pojęcia o czym ja piszę i co mam na myśli...

Więcej się odezwę jak ochłoniecie...
Cinuś ja ochłonęłam Masz trochę racji,ale nie zgodzę się ze stwierdzeniem o poczeklani,bo wychodzi z niego,że tylko dziewczyny z najdłuższym stażem na wątku są cacy,a reszta jest be . Przykro mi się trochę zrobiło,tym bardziej,że ja staram się żyć w zgodzie z każdym i nikomu w drogę nie wchodzę,no chyba,że już muszę. Nie popieram takich akcji jak z Blondynką i też nie podoba mi się atmosfera tutaj,ale stram się zaglądać i pisać,bo bardzo się z wami zżyłam i nie chciałabym,aby wątek umarł . Nie jest wyjściem odchodzenie,obrażanie się itd. Każdy konflikt można rozwiązać i wszystko można wyjaśnić. Z Blondynką nie chodzi o sam fakt zakupów,tylko o sposób w jaki się nimi chwali i w jaki traktuje dziewczyny. Mi to jakoś nie przeszkadza,ale strasznie irytowało mnie,że często mnie ignorowała,szczególnie po akcji z klubem,a na sam koniec użyła dość niecenzuralnej wypowiedzi w stosunku do mnie,za co mogłam zgłosić ostrzeżenie,ale odpuściłam sobie. Dziewczyny stanęły po mojej stronie,za co jestem bardzo wdzięczna. Nie ma to jednak już teraz znaczenia. Uważam,że forum jest dla każdego i każdy ma prawo tu być i pisac kiedy chce i co chce (w granicach rozsądku). I nie sądzę,aby atmosfera na forum zależała od stażu na nim. Mamy sporo,nowych i fajnych mamusiek i byłabym szczęśliwa,gdyby kolejne się dołączyły . Jesteśmy tylko ludźmi i czsem trudno nam nie popełnić błędów. Trzeba zachwać takt i umiar oraz szanować innych,ale nie można nie mieć własnego zdania. Tak jak wspomniałam,wszystko da się wyjaśnić i załatwić polubownie,trzeba tylko chcieć .
To tyle na ten temat i mam nadzieję nie wracać już do tej historii

Stary 2010-10-10, 12:26   #1453
Eve1603
Zakorzenienie

uhuuuuuuuu

Ursull
a jednak ptysie z Toba wygraly
Olek troche lepiej, a ja po wczorajszej poprawie znowu gorzej i zaczynam miec problemy z oddychaniem ...
dopiero wstalam i chyba zaraz wroce do lozka...

No i dla Miluchy

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 12:28   #1454
Ewelain1987
Zadomowienie

Czesc kobietki

Rozaliontka coreczka jest sliczna.taka mala kruszynka

nie bede sie wypowiadac na temat Blondynki i calego zamieszania.

i tyle bo jestem u mojej mamy az do swiat i niewiem kiedy jeszcze zajrze..buziaki

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 14:00   #1455
kuroikaze
Wtajemniczenie

Bercia oj tak czepiasz sie tak to ta
z przedplata na konto tylko 9 zl i nie wazne czy zamawiasz 1 torebke czy 10, za pobraniem to nie wiem chyba 15.
do albumu zerkne jak bede miec chwile bo musze uciekac

cinusiowa a ja prosze doczytaj kto kogo zaczal pierwsze obrazac...

angel

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 16:45   #1456
ursull
Zakorzenienie

Hej leniuszki My po obiadku,ptysie zrobione,nie wyszły jakoś super rewelacyjnie,ale jak na pierwszy raz chyba nie było źle. Ja już zdążyłam sie zdrzemnąć,a teraz TŻ zabiera małą na spacer

Eve specjalnie dla ciebie
Załącznik 3463008
Może ty skocz do lekarza,co ?

Ewelain do których świąt będziesz u mamy? Aż do Bożego Narodzenia?

Kurko cześć

Stary 2010-10-10, 17:01   #1457
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull

o rany... nie sadzilam, ze jednak dostane kocham Cie !!! Marika nie czytaj tego
No niech Cie jeszcze nadgorliwie ucaluje
moj tz tez wybyl, pojechal z Olkiem do parku zabaw, olek ma tam spotkanie z narzeczona, a tz z tata narzeczonej - bardzo sie ciesze, ze zostalam w koncu sama...
nie wiem, goraco mi w plucach, badz oskrzelach, dycham jak staruszek... niby znowu czuje sie lepiej, ale temp idzie w gore...
Olek tez chyba nie powinien byl jechac, koszulki mu zmieniamy co godzine - tak sie slini
Ide sie "dokonczyc" bo wlasnie sobie spa robilam - jaccuzzi, dead sea i takie tam

Stary 2010-10-10, 17:08   #1458
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Ursull

o rany... nie sadzilam, ze jednak dostane kocham Cie !!! Marika nie czytaj tego
No niech Cie jeszcze nadgorliwie ucaluje
moj tz tez wybyl, pojechal z Olkiem do parku zabaw, olek ma tam spotkanie z narzeczona, a tz z tata narzeczonej - bardzo sie ciesze, ze zostalam w koncu sama...
nie wiem, goraco mi w plucach, badz oskrzelach, dycham jak staruszek... niby znowu czuje sie lepiej, ale temp idzie w gore...
Olek tez chyba nie powinien byl jechac, koszulki mu zmieniamy co godzine - tak sie slini
Ide sie "dokonczyc" bo wlasnie sobie spa robilam - jaccuzzi, dead sea i takie tam
Jak chcesz to jeszcz kilka ci mogę podesłać . A co to za narzeczona? A wogóle to przeczytałam,że twój TŻ pojechał sie spotkac z narzecozną
To mi wygląda na infekcję oskrzeli ,a kaszel masz?
Olusiowi nic nie będzie,lepiej żeby był na powietrzu,niż kisil sie wdomu. A jaką macie pogodę? U nas boskie słońce Masz jacuzzi?

Stary 2010-10-10, 17:21   #1459
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz to jeszcz kilka ci mogę podesłać . A co to za narzeczona? A wogóle to przeczytałam,że twój TŻ pojechał sie spotkac z narzecozną
To mi wygląda na infekcję oskrzeli ,a kaszel masz?
Olusiowi nic nie będzie,lepiej żeby był na powietrzu,niż kisil sie wdomu. A jaką macie pogodę? U nas boskie słońce Masz jacuzzi?
dawaj wiecej i tak nie moge sie na diecie skupic
narzeczona to 4letnia Julia - nie wiem czy pamietasz zdjecia z Bozego Narodzenia, Julka u nas byla. Kto wie, moze tz ma jakas narzeczona jesli tak, to to bardzo wyrozumiala babka, skoro tygodniami na niego czeka
Mnie tez sie wydawalo, ze to oskrzela, kaszel mam czasami, ale jak juz mam to konkretny.
Nie wiem dokladnie ale ten park zabaw to chyba pod dachem, bo tam jakies specjalne miesca sa dla takich tuptusiow jak Olek, jak wroca, to filmy obejrze.
Pogoda.. byla bossssssssska, ale jakies 10 min temu przestala, tzn. jest baaaaaardzo cieplo, mam pootwierane okna i nie czuje zadnego powiewu, a w domu mam upal bo 21st, a to dla mnie przesada.
Jacuzzi mam, a wlasciwie to Olek ma Akurat jest w jego lazience, stad tez rzadko udaje mi sie skorzystac bo nie bede mu halasowac jak spi, a w ciagu dnia jak jestem z nim sama no to tez nie bardzo
Ide poszukac czegos dobrego bo mi sie przez te ptysie zachcialo

Stary 2010-10-10, 18:03   #1460
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Bry niedzielnie Dziś mój diabełek kończy 17 mc. iedy to zleciało
Zaraz zabieram się za robienie ptysi. Laski z innego wątku mnie natchnęły. Nigdy nie robiłam,alenie wydają się trudne do zrobienia.Tzrymajcie kciuki za ten eksperyment

Pogratuluj tej babeczce tego torta To ciekawie macie z tymi oczami,każy inne ,a listonosz jakie ma? Żartuję oczywiście

Cześć Milenka,a dla mnie jaką datę wymyśliłaś? Może 11.11.10 ? Ta by mi odpowiadała. Po głowie chodzi mi jednak 23.11.10. Teramin mam na 25.11.10. Co tam u was?

Cinuś ja ochłonęłam Masz trochę racji,ale nie zgodzę się ze stwierdzeniem o poczeklani,bo wychodzi z niego,że tylko dziewczyny z najdłuższym stażem na wątku są cacy,a reszta jest be . Przykro mi się trochę zrobiło,tym bardziej,że ja staram się żyć w zgodzie z każdym i nikomu w drogę nie wchodzę,no chyba,że już muszę. Nie popieram takich akcji jak z Blondynką i też nie podoba mi się atmosfera tutaj,ale stram się zaglądać i pisać,bo bardzo się z wami zżyłam i nie chciałabym,aby wątek umarł . Nie jest wyjściem odchodzenie,obrażanie się itd. Każdy konflikt można rozwiązać i wszystko można wyjaśnić. Z Blondynką nie chodzi o sam fakt zakupów,tylko o sposób w jaki się nimi chwali i w jaki traktuje dziewczyny. Mi to jakoś nie przeszkadza,ale strasznie irytowało mnie,że często mnie ignorowała,szczególnie po akcji z klubem,a na sam koniec użyła dość niecenzuralnej wypowiedzi w stosunku do mnie,za co mogłam zgłosić ostrzeżenie,ale odpuściłam sobie. Dziewczyny stanęły po mojej stronie,za co jestem bardzo wdzięczna. Nie ma to jednak już teraz znaczenia. Uważam,że forum jest dla każdego i każdy ma prawo tu być i pisac kiedy chce i co chce (w granicach rozsądku). I nie sądzę,aby atmosfera na forum zależała od stażu na nim. Mamy sporo,nowych i fajnych mamusiek i byłabym szczęśliwa,gdyby kolejne się dołączyły . Jesteśmy tylko ludźmi i czsem trudno nam nie popełnić błędów. Trzeba zachwać takt i umiar oraz szanować innych,ale nie można nie mieć własnego zdania. Tak jak wspomniałam,wszystko da się wyjaśnić i załatwić polubownie,trzeba tylko chcieć .
To tyle na ten temat i mam nadzieję nie wracać już do tej historii

No pięknie zapomniałam mój Antoś też kończy dziś 17 msc .
Rozczaruje Cię mamy listonoszkę hehe...

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
Bercia oj tak czepiasz sie tak to ta
z przedplata na konto tylko 9 zl i nie wazne czy zamawiasz 1 torebke czy 10, za pobraniem to nie wiem chyba 15.
do albumu zerkne jak bede miec chwile bo musze uciekac

cinusiowa a ja prosze doczytaj kto kogo zaczal pierwsze obrazac...

angel
Ojj to super taniutka przesyłka może się skuszę na tą

http://etorebka.pl/s03.php?f=0242

Ja dziś od rana kursuje byłam z przyjaciółką w kinie na Ślubach Panieńskich.
Potem latałam po galerii, a przed chwilą wróciłam z festynu szkolnego mam dosć

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Czas edycji: 2010-10-10 o 18:28
Stary 2010-10-10, 18:14   #1461
ursull
Zakorzenienie

Bercia wszystkiego naj dla Antosia,mówisz,że 10mc kończy? To kiedy ty go w końcu urodziłaś?
I jak "Śluby...",bo słyszałam jak narazie same złe opinie? A sąsiad jakie ma oczy?

Eve natchnęłaś mnie i wzięłam sobie kąpiel,taką z bąbelkami,ale bez jacuzzi,bo takowego nie posiadam,zresztą Milenka też nie,bo mamy tylko jedną łazienkę Pamiętam Julię Jakie filmy planujesz na dzisiaj? Acha,miałam ci napisac,że widziałam "Eksperyment" i zrobił na mnie duże wrażenie. Świetne kino,właśnie takie lubię Dla mnie 21 stopni to też za dużo,a szczególnie teraz,ciągle mi za gorąco

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-10-10 o 18:16
Stary 2010-10-10, 18:27   #1462
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Bercia wszystkiego naj dla Antosia,mówisz,że 10mc kończy? To kiedy ty go w końcu urodziłaś?
I jak "Śluby...",bo słyszałam jak narazie same złe opinie? A sąsiad jakie ma oczy?

Eve natchnęłaś mnie i wzięłam sobie kąpiel,taką z bąbelkami,ale bez jacuzzi,bo takowego nie posiadam,zresztą Milenka też nie,bo mamy tylko jedną łazienkę Pamiętam Julię Jakie filmy planujesz na dzisiaj? Acha,miałam ci napisac,że widziałam "Eksperyment" i zrobił na mnie duże wrażenie. Świetne kino,właśnie takie lubię Dla mnie 21 stopni to też za dużo,a szczególnie teraz,ciągle mi za gorąco

Chyba dziś za bardzo się wyluzowałam hehe... no tak 17msc kończy.(już poprawiłam)
Film nawet fajny bez rewelacji ,ale nie żałuje.
O matko co za róznica po kim ma mój syn oczęta najważniejsze, że śliczne.
Fajną bluzkę widziałam w galerii ciągle o niej myślę ,aż mnie głowa boli .Może jutro z sąsiadką po nią pojade.

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2010-10-10, 18:59   #1463
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull
nie chce Cie zalamywac, ale ja mam 5 lazienek w sumie korzystamy z 3, no ale Olek ma ta najwypasniejsza swoja droga straszna glupote ktos walnal, jego sypialnia jest malenka, idealna na garderobe, ale polaczona z glowna lazienka Mysle, ze pomysl byl taki aby ostatnie pietro bylo cale "master", mamy olbrzymia sypialnie, no i wlasnie Oluchowa (obok) bylaby swietna jako garderoba, no i lazienka dla "panstwa", choc przy naszej sypialni tez jest. Na dole juz jest "normalnie"
Olus wrocil zadowolony, na poczatku podobno bal sie strasznie bo dzieciakow milion i wrzask okrutny, ale zaraz sie rozkrecil To pod dachem jest, dzieciaki sie bawia w kulkach, na zjezdzalniach itp. a rodzice kawki, herbatki pija i ciasteczka jedza
Na dzisiaj nie mam filmow Ja tez lubie kino w stylu Eksperymentu, no i juz wspomniane horrorowato - thrillerowate ze znakiem ? Podoba mi sie tez Pila, ale nie w momentach znecania sie, tylko bardziej dlaczego tak traktuje tych ludzi, choc jak to zwykle bywa kazda kolejna czesc jest coraz bardziej wymuszona.
nie wiem co to sie tu dzisiaj u mnie dzieje, przed domem mam tor wyscigow konnych i dzisiaj na tym torze juz chyba 12 raz laduje helikopter zaraz odlatuje i po jakims czasie znow sie pojawia - moze ktos sie latac uczy

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Bercia
no to dla Antosia
masz dla mnie jakies ciastko ? Bo od Ursull ptysie dostalam

Stary 2010-10-10, 19:55   #1464
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Bercia
no to dla Antosia
masz dla mnie jakies ciastko ? Bo od Ursull ptysie dostalam

Dzięki.
Nie mam ciastka bo na diecie chyba jesteś.
Ja od 2 dni nie jestem na diecieidzie zima opona się przyda ,a tak serio zmieniam taktykę będe chodzić na aerobik może to da rade bo dieta stałą w miejscu tzn.waga.

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Czas edycji: 2010-10-10 o 19:57
Stary 2010-10-10, 20:11   #1465
Eve1603
Zakorzenienie

Bercia
ja o diecie to glownie mysle bo po 2-3 dniach wymiekam jednak za 1 razem to bylo TO, a teraz to sama z siebie zarty robie

Stary 2010-10-10, 20:24   #1466
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Bercia
ja o diecie to glownie mysle bo po 2-3 dniach wymiekam jednak za 1 razem to bylo TO, a teraz to sama z siebie zarty robie

Skąd ja to znam .
Tylko z Ciebie laska jest nie wiem po co się odchudzasz .
Myślę też o tym
http://www.google.pl/search?q=spinni...ient=firefox-a

Tylko czy dam radę podobno niezły wycisk tam dają.

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2010-10-10, 20:34   #1467
Eve1603
Zakorzenienie

Bercia
Taaaaa...
Laska.... dawno temu i nieprawda...
wczesniej mialam wieksza motywacje ... a teraz jak juz kilka kg zostalo, to sie rozleniwilam
te zajecia dadza Ci w doope jak wytrzymasz oczywiscie

Stary 2010-10-10, 20:56   #1468
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Bercia
Taaaaa...
Laska.... dawno temu i nieprawda...
wczesniej mialam wieksza motywacje ... a teraz jak juz kilka kg zostalo, to sie rozleniwilam
te zajecia dadza Ci w doope jak wytrzymasz oczywiscie

wytrzymam trzeba być twardym hehe...

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2010-10-10, 20:59   #1469
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Nie komentuję już afery bo pyskówka m się nie spodobała Lepiej zamknąć temat...

Ursull, a te czerwone usteczka Milenki na trzeciej fotce to natura? Buziaczki dla panienki Tak, przez kilka miesięcy będziemy spać z Aleksem bo przeprowadzimy się gdzieś pod koniec przyszłego roku (odbiór mieszkania na koniec stycznia a wykończenie potrwa). Na razie mamy jeden pokój i na trzecie łóżko naprawdę nie ma miejsca

Marika, ja nie twierdzę że pół kilo to dużo ale miałam nadzieję jeszcze nie tyć

Eve, też zaczynam zapuszczać Aleksowi włoski. Ale on ma taką burzę loków że nie wiem jak to będzie wyglądać kiedy podrosną. Przód i górę włosków ma super, są poddatne ale nie mają mocnego skrętu, tył jest króciutki i już zaczynają się robić baranki a tego nie lubię. Czekam co będzie jak podrosną.

Anulka, śliczne panienki

Zabula, Jaśko nadal ma przepiękne oczy

Bercia, buziaki dla Antka

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm

Edytowane przez gosikk_s
Czas edycji: 2010-10-10 o 21:01
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-10, 21:14   #1470
ursull
Zakorzenienie

Eve nie załamałaś mnie tymi łazienkami,bo mi by się tyle nie chciało sprzątać "Piły" nie lubię i wogóle filmów,gdzie jest dużo psychopatów i ochydne sceny znęcania sie nad ludźmi. Nie potrafię zrozumieć po co pokazywać coś takiego. Zdecydowanie są to filmy dla bardzo dojrzałych ludzi,bo niestety,ale mam wrażenie,że podsuwają pomysły potencjalnym psychpoatom . Ale ponoć wszystko jest dla ludzi . Podaba mi się styl "W milczeniu owiec" czy "Seven",to troszkę bardziej wysublimowane i delikatniejsze kino niż "Piła".
I co odkryłas tajemninice tajemniczego helikoptera?

Bercia no może nie ważne po kim,ale ja ciekawska jestem strasznie,więc powiesz mi jakie oczy ma sąsiad?
To masz jak ja,kiedy coś bardzo mi się spodoba,to na pewno po to wrócę. Tyle,że ja bardzo jestem wybredna i mało co mi się podoba, Zdarzyło mi się to dosłownie kilka razy w życiu. Wtedy jestem jednak w stanie nawet się zapożyczyć Trzymam kciuki za spinning,oby nie skończyło się na pierwszych zajęciach . A kiedy chcesz zacząć?

Gossik no sama natura i troche Photoshopa Często poprawiam kontrast i naświetlenie fotek komputerowo i stąd taki efekt. Naturalnie ma troszkę mniej soczyste usteczka i mniej niebieskie oczka,ale i tak niesamowicie wyraziste. Jej oczy to dość ciemny granat (oczywiście w zależności od światła),a usta dość ciemny róż . No ładne mi się to dziecko przytrafiło,mam nadzieję,ze synuś będzie rónie powabny
Ja swoje mieszkanie wykończyłam w ciągu miesiąca ,ale musiałam tak szybko,więc było to zrobione byle jak i po najniższych kosztach . Do jakiej długości chesz Aleksowi zapuścic włoski?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości